Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown voorgoed weer samen

Rihanna en Chris Brown voorgoed weer samen

http://oi49.tinypic.com/2urrxpd.jpg

Het heeft even geduurd, maar Rihanna en Chris Brown hebben elkaar weer definitief gevonden. Volgens de zangeres hoeven haar fans zich geen zorgen te maken om haar. "Het is nu heel anders. We hebben geen discussies meer. We weten precies wat we aan elkaar hebben en dat willen we niet meer kwijt", vertelt ze aan Rolling Stone.


Toch lijkt het erop dat de zangeres het moeilijk vond om de keuze voor haar oude liefde te maken. Maar ze is blij dat ze het heeft gedaan. "Ik besloot dat het uiteindelijk heel belangrijk is dat ik gelukkig ben", vertelt Rihanna. "Ik wilde niet dat de mening van iemand anders mijn geluk in de weg zou staan. En als het een verkeerde beslissing is, dan is het mijn eigen fout."

In het interview vertelt ze dat ze zich jaren gekweld heeft gevoeld, ze was bang en probeerde het weg te stoppen. "Ik kies nu voor mijn ware gevoelens en neem het verzet erbij. Ik kan het aan." Maar de We Found Love-zangeres stelt haar fans wel gerust. "Chris heeft niet meer de luxe om het weer te verpesten. Dat is gewoon geen optie", aldus RiRi die niet gelooft dat het nog eens mis zal gaan.

"Anders hadden we het nooit zo bijgelegd." Het is bijna vier jaar geleden dat Rihanna door Chris in elkaar werd geslagen vlak voor de uitreiking van de Grammy's, wat een breuk betekende tussen de tortelduifjes.

31-01-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez is al over breuk met Justin Bieber

Selena Gomez is al over breuk met Justin Bieber

http://oi46.tinypic.com/oh311.jpg

Justin Bieber zou gebroken zijn door de breuk met Selena Gomez. Maar de ex-vriendin van het Canadese tieneridool daarentegen lijkt nergens last van te hebben.

''Het gaat goed. Het gaat heel goed met me'', aldus een opgewekte Selena aan de entertainmentwebsite E! Online. ''Ik ben bezig geweest met muziek opnemen en ik heb veel plezier gehad met mijn vriendinnen.'' Gomez werkt momenteel aan haar nieuwe album. De brunette gaf toe dat er nummers over haar relatie met Justin op de nieuwe plaat zullen staan. ''Het voelt fijn om alle emoties die ik de laatste tijd voel eruit te laten.'' Bieber heeft ondertussen ook al een nummer over Selena gemaakt. In zijn nieuwe nummer Nothing Like Us zingt hij over de verbroken relatie.

31-01-2013 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams zingt op trouw van zijn vader

Robbie Williams zingt op trouw van zijn vader

http://oi46.tinypic.com/2z86qs3.jpg

Robbie Williams gaat optreden op het huwelijksfeest van zijn vader, meldt The Sun. Pa Williams (64), die zelf ook zanger is en optreedt in clubs onder de artiestennaam Pete Conway, gaat trouwen met Melanie Mills, een Zuid-Afrikaanse met dezelfde leeftijd als Robbie (38). Het stel is ruim twee jaar samen.


Pete is gescheiden van Robbies moeder toen de Take That-zanger pas drie jaar oud was. De twee hadden dan ook niet direct een hechte band, maar dit is gauw gekomen.

In 2010 heeft Pete gezongen op de bruiloft van Robbie en zijn vrouw Ayda in Los Angeles. Kort na zijn verloving met Melanie liet hij The Sun al weten dat hij het geweldig zou vinden als Robbie hetzelfde zou doen op zijn grote dag.

Dat doet Robbie, die onlangs vader is geworden van een dochtertje, maar al te graag. "Robbie is door het dolle heen", vertelt een insider aan The Sun. "Hij is getuige en gaat zingen. Misschien zingt hij tijdens de openingsdans en hij denkt er ook aan om iets anders tijdens de ceremonie te doen."

Robbies vader en Melanie leerden elkaar kennen via het kinderfonds Donna Louise Trust, waarvan Robbie peter is. Melanie staat er in voor de fondsenwerving.

31-01-2013 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Stone dumpt toyboy

Sharon Stone dumpt toyboy

http://oi50.tinypic.com/auipe0.jpg

Sharon Stone is weer single. De 54-jarige actrice en haar 27-jarige Argentijnse toyboy Martin Mica zijn uit elkaar, onthult Life & Style Magazine. De twee waren acht maanden samen.


"Zij heeft de relatie vlak na de feestdagen beëindigd", vertelt een insider. "Het lag niet zo zeer aan het leeftijdsverschil, ze hadden gewoon niet dezelfde interesses. Zij heeft een passie voor filantropie, politiek en activisme. Hij vindt dat allemaal niet zo interessant."

Daarnaast had de 54-jarige Stone ook niet zo veel tijd voor het 27-jarige model. "Sharon heeft het erg druk. Ze heeft haar handen vol aan haar drie zoons (de 12-jarige Roan, de zevenjarige Laird en de zesjarige Quinn) en ze reist ook nog veel voor haar werk."

Daarnaast heeft ze zeven films in de pijplijn, waaronder 'Lovelace' waarin ze de conservatieve moeder van pornoster Linda Lovelace speelt.

Stone bekende onlangs dat ze niet veel meer geeft om succes in haar persoonlijk of professioneel leven nadat ze in 2001 een bijna fatale hersenbloeding kreeg. Ze was toen nog getrouwd met Phil Bronstein.

"Als je hebt meegemaakt wat ik heb doorstaan, ga je niet door met je loopbaan tenzij er grote uitdagingen komen. Ik voel me goed en ik kan het aan. Ik trek het me ook niet meer aan als ik eens misluk. Wat is mislukking? Ik heb gefaald in de grote dingen van het leven. Mijn gezondheid, mijn huwelijk, alles. Maar ik ben overeind gekrabbeld en ben doorgegaan".

31-01-2013 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijlpaal voor Demi Lovato: al twee jaar nuchter

Mijlpaal voor Demi Lovato: al twee jaar nuchter

http://oi49.tinypic.com/2mxn4sm.jpg

Demi Lovato heeft een flinke mijlpaal bereikt. De zangeres is namelijk al twee jaar nuchter, schrijft de New York Daily News.


Fans van Demi hebben haar via Twitter gefeliciteerd met deze prestatie. De zangeres was daardoor zelfs even trending topic. Demi had dan ook lovende woorden voor haar volgers. "Dat #2YearsUnbroken nu trending topic is, is echt ongelofelijk. Ik hou van jullie allemaal."

In 2011 verliet Lovato de afkickkliniek nadat ze daar drie maanden had gezeten. Ze was er onder behandeling voor een bipolaire stoornis, anorexia, boulimia, alcohol- en drugsgebruik en zelfverminking.

31-01-2013 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
29-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Máxima wordt nieuwe Nederlandse koningin

Máxima wordt nieuwe Nederlandse koningin

http://oi48.tinypic.com/2871a9z.jpg

Ze is al jaren het populairste lid van het Nederlandse koningshuis. Máxima Zorreguieta veroverde de harten van de Nederlanders, toen ze op 2 februari 2002 in het huwelijk trad met prins Willem-Alexander. Na de troonswisseling zal de 41-jarige prinses haar man bijstaan en mag ze zichzelf waarschijnlijk 'koningin' noemen.


Zowel het kabinet als een meerderheid in het parlement hebben al laten weten er geen problemen mee te hebben als ze als koningin Máxima door het leven gaat. De echtgenotes van de koningen Willem I, II en III gingen haar voor: ook zij voerden de aanspreektitel koningin zodra hun man de eed had afgelegd. De laatste was de uit Duitsland afkomstige Emma, die nog jarenlang het gezag waarnam toen haar dochter Wilhelmina nog minderjarig was.

Weinig veranderingen
Máxima zelf verwacht niet dat er zo veel zal veranderen, zodra Willem-Alexander als monarch is ingehuldigd. "Ik zal mijn man bijstaan als hij koning wordt, maar ik word zelf geen staatshoofd'', zei ze 2 jaar geleden in een interview met de NOS. Ze heeft ook geen speciale dingen die ze nog wil bereiken. "Ik vind het geweldig als ik alles wat ik nu doe, goed doe.''

Taken
Haar agenda is nu al druk. Ze werkt als adviseur financiële diensten voor de Verenigde Naties, ze gaat regelmatig op pad voor het Oranje Fonds en is actief op het gebied van financiële educatie. Ze heeft een drukke agenda: vorig jaar ging ze gemiddeld twee keer per week op pad. Daarnaast is ze ook moeder. Ze wil niks liever dan dat haar dochters Amalia, Alexia en Ariane een onbezorgde en normaal mogelijke jeugd beleven.

Ontmoeting met Willem-Alexander
De Argentijnse uit Buenos Aires kwam in beeld in 1999, toen ze Willem-Alexander ontmoette tijdens een feest in Sevilla. Máxima werkte toen bij de Deutsche Bank in New York. Het klikte meteen tussen de twee. Máxima verhuisde naar Brussel en verscheen in 2001 als officiële genodigde op het 63e verjaardagsfeest van koningin Beatrix.

Het was duidelijk dat de verloving toen niet lang meer op zich zou laten wachten, al moest daarvoor nog wel een zware storm worden doorstaan toen bleek dat Máxima's vader onderminister van Landbouw was tijdens het dictatoriale regime van Videla. Jorge Zorreguieta mocht niet komen bij het koninklijke huwelijk in Amsterdam, waar massa's Nederlanders meehuilden toen Máxima royaal tranen liet bij het horen van een tango uit haar vaderland.

Modebewust
In de jaren daarna ontpopte de modebewuste prinses zich als charmant, hardwerkend, belangstellend en sociaal betrokken, alom geprezen als 'de echtgenote van'. Een goede start als nieuwe 'koningin van Nederland', als was het voor Máxima nooit een droom om deel uit te maken van een vorstenhuis. "Toen ik mijn man ontmoette, dacht ik: je moet er ver weg van blijven", zei ze 2 jaar geleden. "Ik had nog zo veel kleine plannen. Het paste er niet echt in."

29-01-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum nerveus om naderend vaderschap

Channing Tatum nerveus om naderend vaderschap

http://oi48.tinypic.com/34864pd.jpg

Channing Tatum en zijn vrouw Jenna Dewan verwachten komende zomer hun eerste kindje en daar is de acteur inmiddels best wat zenuwachtig over. "Ik hoop dat ik dit niet verpest", vertelt hij aan People.


"Dit is de belangrijkste rol in mijn leven", laat de acteur ook nog los. Zodra de baby is geboren, wil Channing een pauze inlassen om te genieten van zijn gezinnetje. "Ik hoop dat ik het dan een beetje rustig aan kan doen", aldus de 32-jarige Tatum.

Channing en Jenna (32), die ook actrice is en bekend van de televisieserie American Horror Story, trouwden in 2009.

29-01-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands parlement moet regent(es) aanwijzen

Nederlands parlement moet regent(es) aanwijzen

http://oi45.tinypic.com/358uu5e.jpg

Niet lang na het aantreden van koning Willem-Alexander moeten de Staten-Generaal besluiten wie wordt aangewezen als regent of regentes voor het geval 'de Koning' overlijdt voordat prinses Amalia meerderjarig is. Indien geen regent(es) is aangewezen op het moment dat het staatshoofd overlijdt, neemt de Raad van State tijdelijk het koninklijk gezag waar.


Een regent(es) oefent het koninklijk gezag uit zolang de koning(in) nog geen 18 jaar is. Een regent hoeft geen lid te zijn van het Koninklijk Huis, maar zo is het in de praktijk wel altijd geweest. Het ligt voor de hand om prinses Máxima aan te wijzen, maar prins Constantijn is ook een optie. Máxima is de laatste jaren aan de zijde van Willem-Alexander geschoold in het 'koninklijk bedrijf' en staat als moeder het dichtst bij Amalia. Een precedent is er ook: in 1890 werd koningin Emma regentes voor de toen 10-jarige koningin Wilhelmina. Daarvoor was ze overigens al een paar keer als regentes opgetreden tijdens ziekte van haar man koning Willem III.

Prins Claus
Prins Claus werd in 1981 aangewezen als regent voor het geval Beatrix zou overlijden voordat Willem-Alexander meerderjarig werd; prinses Margriet was eerste reserve. Prins Bernhard is in 1950 aangesteld als regent voor de minderjarige Beatrix. Maar Juliana had in haar jeugd niet haar vader prins Hendrik als mogelijke regent, maar haar oma koningin-moeder Emma.

29-01-2013 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown wil onschuld bewijzen na vechtpartij

Chris Brown wil onschuld bewijzen na vechtpartij

http://oi47.tinypic.com/149tpo4.jpg

Chris Brown zweert dat hij niet de aanstoker was van de vechtpartij zondagavond met zanger Frank Ocean. Hij wil zo snel mogelijk zijn verhaal doen tegenover de politie om te vertellen wat er echt is gebeurd, schrijft TMZ.


De advocaat van de zanger heeft de entertainmentwebsite laten weten dat er al contact is opgenomen met rechercheurs. Brown is 'klaar, bereid en in staat' om alles te vertellen omdat hij ervan is overtuigd dat hij niks verkeerds heeft gedaan. Maar volgens een getuige deelde hij wel degelijk de eerste klap uit.

De 23-jarige zanger verliet zondag een muziekstudio in Los Angeles toen hem de weg werd versperd door de Amerikaanse singer-songwriter Frank Ocean en zijn vrienden. "Dit is mijn studio en mijn parkeerplek", zou Ocean gezegd hebben. Chris wilde Frank zijn hand schudden, maar de vrienden van Frank vielen hem aan. Daarna ontstond een handgemeen.

De politie werd erbij gehaald maar niemand werd opgepakt. Geen van beide zangers zou aangifte willen doen.

29-01-2013 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affaire met Kristen Stewart kost regisseur zijn huwelijk

Affaire met Kristen Stewart kost regisseur zijn huwelijk

http://oi47.tinypic.com/2qio3gi.jpg

De echtgenote van regisseur Rupert Sanders, van wie vorig jaar bekend werd dat hij een affaire had met actrice Kristen Stewart, heeft bij de rechtbank echtscheiding aangevraagd. Sanders is ruim negen jaar gehuwd met Liberty Ross. Ze hebben twee kinderen, een dochter van 8 en een zoon van 6.


Ross, fotomodel en actrice, heeft de rechter verzocht de voogdij aan haar en Sanders gezamenlijk toe te kennen. Ook heeft ze een verzoek om alimentatie ingediend.

Sanders regisseerde Stewart in de film 'Snow White and the Huntsman'. In juli, nadat de affaire tussen de twee was uitgelekt via het magazine US Weekly, bood de actrice haar verontschuldigingen aan voor het overspel. Zelf zag ze haar verhouding met Twilight-tegenspeler Robert Pattinson verzanden in een aan-uitrelatie.

29-01-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Frank Slaets strikt schoolvriendin van Véronique De Kock"

"Frank Slaets strikt schoolvriendin van Véronique De Kock"

http://oi50.tinypic.com/xmv477.jpg

Frank Slaets, de ex van Véronique De Kock, heeft een nieuwe vriendin. De 36-jarige Sophie Savelkoul, een naar verluidt een knappe blondine, is volgens Story al enkele maanden met Slaets.


De Kock en Savelkoul zaten samen op school bij De Dames in Antwerpen. De Kock is zelf al drie maanden op de hoogte van de relatie tussen Frank en Sophie, maar is niet bereikbaar voor commentaar. In de omgeving van Sophie weten ze wel meer. "Sophie heeft haar man en twee kinderen voor Frank verlaten", zo meldt een anonieme bron uit de entourage van Sophie aan Story.

Frank Slaets zelf houdt vol dat hij niks heeft met Sophie. "Ik moet je teleurstellen. Ik ben nog altijd single en leef voor mijn kinderen", reageert hij in Story.

Véronique De Kock (35) heeft sinds een jaar een relatie met Fabien Gribaudo, van wie ze een kind verwacht. Ze heeft reeds een zoon, met Slaets, de zevenjarige Sébastien. Gribaudo heeft twee kinderen uit een vorig huwelijk.

29-01-2013 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber betast fan

Justin Bieber betast fan

http://oi49.tinypic.com/zxnwqq.jpg

Justin Bieber doet er alles aan om te bewijzen dat hij over de breuk met Selena Gomez is. De zanger kon zijn handen niet thuishouden tijdens een meet & greet met een jonge fan in Miami. Bieber legde zijn hand op de borst van het meisje terwijl hij haar een kus op de wang gaf.  

De fan voelde zich duidelijk niet helemaal op haar gemak door de extreme 'vriendelijkheid' van haar idool. Het meisje fluisterde hem daarna nog iets in het oor, misschien een verzoek om dit in de toekomst toch niet meer te doen.

De 18-jarige zanger was gisterenavond in Miami voor zijn US Tour en liet geen enkele kans voorbijgaan om met zijn afgetrainde lichaam te pronken. Bieber gaf onlangs nog toe dat hij het moeilijk heeft om Selena te vergeten. "Ik ben momenteel niet echt gelukkig, ik heb al betere tijden gekend."

29-01-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

http://oi47.tinypic.com/1h7b7m.jpg

Ongewone transfer in de Wetstraat: sinds vorige week maandag gaat Lien Van de Kelder bijklussen op het federale kabinet van de socialistische minister Johan Vande Lanotte. Dat berichten de Coreliokranten.


De actrice die rechten studeerde gaat drie dagen per week aan de slag op het kabinet van Johan Vande Lanotte, vicepremier voor de Vlaamse socialisten.

Haar eigen taak: sommige delen van de wetgeving verbeteren. "Maar meer details kan ik voorlopig nog niet geven", aldus Lien Van de Kelder. Momenteel presenteert ze elke vrijdagavond op Canvas ook het tv-programma 'Hoera cultuur'.

Het kabinet Vande Lanotte benadrukt dat Lien Van de Kelder enkel en alleen om inhoudelijke redenen aangeworven werd, niet op basis van naam of faam. "Zoek er vooral niet te veel achter", klinkt het op de Kunstlaan. "Al is de verleiding natuurlijk groot."

29-01-2013 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna opent fitness-studio in Rome

Madonna opent fitness-studio in Rome

http://oi45.tinypic.com/23h0h1k.jpg

Madonna komt naar Europa met haar fitnessketen Hard Candy. De eerste vestiging van de sportschool wordt over ongeveer vier maanden geopend in de Italiaanse hoofdstad Rome.


De popster heeft al een ruimte op het oog in het hart van het historische centrum, staat de website van de fitness-scholen. Het moet een club van drie verdiepingen worden met ruimte voor yoga, spinning, groepslessen en persoonlijke training. Ook denkt ze aan de speciale behoeften van de lokale bevolking, want Hard Candy in Rome wordt uitgerust met een espressobar.

Afgelopen zomer ontstonden er geruchten dat Madonna naar Rome zou willen verhuizen, maar of dit iets met Hard Candy te maken heeft, is niet duidelijk, schrijft The Hollywood Reporter. Destijds werd de zangeres meerdere malen gespot tijdens wat een huizenjacht zou zijn.

Vaticaan
Het is de vraag of het Vaticaan wel zo blij is met de komst van de diva. Ze staat al op gespannen voet met de katholieke kerk sinds de release van haar single 'Like a Prayer' in 1989, die gepaard ging met een videoclip waarin kruisen worden verbrand.

Madonna begon haar keten van luxesportscholen in 2010 met de eerste vestiging in Mexico City. Sindsdien heeft ze nog drie vestigingen over heel de wereld geopend, in Moskou, Sydney en Santiago. Rome wordt nummer vijf.

27-01-2013 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes wil rechten studeren

Katie Holmes wil rechten studeren

http://oi48.tinypic.com/34eerlu.jpg

Nu Katie Holmes gescheiden is van Tom Cruise, wil ze het roer helemaal omgooien. ShowbizSpy weet te melden dat de actrice van plan is rechten te gaan studeren.


"Katie is begonnen met acteren toen ze nog een tiener was en nu is ze dat wereldje beu", aldus een insider. "Nu haar scheiding rond is, heeft ze de tijd, het geld en de mogelijkheid om weer naar school te gaan." Wat volgens de bron ook meespeelt, is dat Katie een rolmodel wil zijn voor haar dochtertje Suri.

Vader Holmes is ook advocaat en razend enthousiast. "Ze overwegen zelfs om samen een praktijk te beginnen," luidt het.

Katies stond tot begin januari op Broadway met het toneelstuk 'Dead Accounts', maar dat liep niet zo goed als gehoopt. Na slechte kritieken viel de kaartverkoop tegen, waardoor het stuk ruim een maand eerder dan gepland werd afgevoerd.

27-01-2013 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fruitvale' wint grote prijs op filmfestival Sundance

'Fruitvale' wint grote prijs op filmfestival Sundance

http://oi48.tinypic.com/282me07.jpg

De film 'Fruitvale', die het verhaal vertelt van een jonge zwarte die door de politie van Oakland (Californië) gedood wordt, heeft op het filmfestival voor de Amerikaanse onafhankelijke film in Sundance de grote prijs gewonnen. Behalve de grote prijs van de jury won de film van Ryan Coogler ook de grote prijs van het publiek.


'Fruitvale', naar de naam van de wijk waar het verhaal zich afspeelt, vertelt het waar gebeurde verhaal van Oscar Grant, die door de politie werd neergeschoten in de eerste uren van 2009. Een van de hoodrollen is voor Octavia Spencer, die in 2012 al de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol won voor haar rol in 'The Help'.

De speciale prijs van de jury voor een buitenlandse documentaire ging naar 'Pussy Riot: a Punk Prayer', een documentaire over de Russische groep Pussy Riot (zie onderstaande video).

'Blood Brother', over het werk van een Amerikaanse toerist die beslist in India te blijven als hij een groepje hiv-positieve kinderen ontmoet, kreeg van het publiek de prijs voor beste Amerikaanse documentaire.

Het festival van Sundance is de jaarlijkse afspraak voor Amerikaanse onafhankelijke cineasten. Er werden dit jaar 119 films uit 32 landen getoond. Het festival werd opgestart door de acteur Robert Redford.

27-01-2013 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian spuit moedermelk over Kim

Kourtney Kardashian spuit moedermelk over Kim

http://oi45.tinypic.com/5xpjyt.jpg

Kim Kardashian gebruikt graag moedermelk om haar huid mee te behandelen. De realityster was echter geschokt toen haar zus Kourtney rechtstreeks uit de borst verse melk over haar heen spoot. De opmerkelijke actie is te zien in de realityserie over de zusjes, waarvan Us Weekly alvast een preview online heeft gezet.


Kim weet sinds 2011 dat ze aan de chronische huidziekte psoriasis lijdt, wat droge rode plekjes op de huid kan veroorzaken. Ze heeft eens gelezen dat moedermelk goed kan zijn voor die plekjes. Sindsdien behandelt ze haar huid met de melk van Kourtney, die ze uit de flesjes voor Kourtneys dochtertje haalt.

"Deze plekjes gaan maar niet weg, maar het is een goed teken dat ze nu wit zijn", aldus Kim terwijl ze op een plekje op haar benen wijst. "Dus ik wil het blijven proberen", zegt ze over het toepassen van melk, waarop Kourtney zegt: "Ok, laten we nu wat meer proberen."

Vervolgens knijpt ze direct wat melk uit haar borst, over Kims been heen. Kim, die momenteel zelf in verwachting is van haar eerste kindje met haar vriend Kanye West, reageert geschokt. "Bah, dat is zo ranzig dat je gewoon kan knijpen en dat het er dan uitkomt", roept ze. "Ik vind het niet fijn, zo vers uit de borst." Dat wordt weer een spannende aflevering.

27-01-2013 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse koning schrapt schoonzoon van website

Spaanse koning schrapt schoonzoon van website

http://oi50.tinypic.com/vpeq7d.jpg

De Spaanse koning Juan Carlos heeft op de koninklijke website alle sporen van zijn omstreden schoonzoon Iñaki Urdangarín laten verwijderen. Dat schreven verscheidene Spaanse media.


Het gaat onder meer om zijn vermelding als hertog van Palma op de homepage en een biografie van de hertog van Palma.

Urdangarín raakte in opspraak, omdat hij met een handelspartner bij verscheidene lokale overheden rekeningen had ingediend voor niet verrichte diensten.

Het onderzoek loopt nog, maar de koning had eerder besloten de aanwezigheid van het koningshuis bij belangrijke gebeurtenissen terug te brengen tot het koningspaar en het kroonprinselijk paar. Zijn dochters en de in opspraak geraakte schoonzoon gaan niet meer mee.

27-01-2013 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke slachtoffer van fictief snowboardongeluk

Mickey Rourke slachtoffer van fictief snowboardongeluk

http://oi47.tinypic.com/9aqn3c.jpg

Acteur Mickey Rourke is het slachtoffer geworden van een online hoax. Op het internet circuleerden geruchten dat de acteur zou zijn omgekomen bij een snowboardongeluk in Zwitserland.


''Ik ontving condoleances van over de hele wereld, maar ik kan bevestigen dat Mickey nog leeft'', zegt zijn woordvoerder aan de New York Post. ''Mickey is erg aangedaan door alle mensen die bezorgd om hem waren, maar hij stelt het goed.''

Enkele dagen voor deze hoax doken ook al geruchten op dat Sylvester Stallone was omgekomen bij een snowboardongeluk. Over Jim Carrey en Christian Slater werd vorig jaar hetzelfde gefluisterd, maar ook deze drie acteurs zijn nog springlevend.

27-01-2013 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaat (33) X Factor sterft tijdens audities

Kandidaat (33) X Factor sterft tijdens audities

http://oi50.tinypic.com/14wq9eb.jpg

Drama in Sydney tijdens de repetities van de Australische versie van X Factor, met onder meer Ronan Keating (ex-lead singer Boyzone) in de jury. Een 33-jarige Nieuw-Zeelandse kandidaat was tijdens de audities alleen in een kamertje van de studio's zijn nummer aan het repeteren toen hij ineenzakte. Enkele uren later is de man overleden in het ziekenhuis. Wellicht leed hij aan een hartkwaal.

Volgens ooggetuigen zag de man er kort voor het drama heel slecht uit. Nadat hij was ingestort, werd hij eerst ter plaatse verpleegd en vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Op het moment van de tragedie was geen enkel celebrity-jurylid aanwezig op de audities.

27-01-2013 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!