Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum nerveus om naderend vaderschap

Channing Tatum nerveus om naderend vaderschap

http://oi48.tinypic.com/34864pd.jpg

Channing Tatum en zijn vrouw Jenna Dewan verwachten komende zomer hun eerste kindje en daar is de acteur inmiddels best wat zenuwachtig over. "Ik hoop dat ik dit niet verpest", vertelt hij aan People.


"Dit is de belangrijkste rol in mijn leven", laat de acteur ook nog los. Zodra de baby is geboren, wil Channing een pauze inlassen om te genieten van zijn gezinnetje. "Ik hoop dat ik het dan een beetje rustig aan kan doen", aldus de 32-jarige Tatum.

Channing en Jenna (32), die ook actrice is en bekend van de televisieserie American Horror Story, trouwden in 2009.

29-01-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands parlement moet regent(es) aanwijzen

Nederlands parlement moet regent(es) aanwijzen

http://oi45.tinypic.com/358uu5e.jpg

Niet lang na het aantreden van koning Willem-Alexander moeten de Staten-Generaal besluiten wie wordt aangewezen als regent of regentes voor het geval 'de Koning' overlijdt voordat prinses Amalia meerderjarig is. Indien geen regent(es) is aangewezen op het moment dat het staatshoofd overlijdt, neemt de Raad van State tijdelijk het koninklijk gezag waar.


Een regent(es) oefent het koninklijk gezag uit zolang de koning(in) nog geen 18 jaar is. Een regent hoeft geen lid te zijn van het Koninklijk Huis, maar zo is het in de praktijk wel altijd geweest. Het ligt voor de hand om prinses Máxima aan te wijzen, maar prins Constantijn is ook een optie. Máxima is de laatste jaren aan de zijde van Willem-Alexander geschoold in het 'koninklijk bedrijf' en staat als moeder het dichtst bij Amalia. Een precedent is er ook: in 1890 werd koningin Emma regentes voor de toen 10-jarige koningin Wilhelmina. Daarvoor was ze overigens al een paar keer als regentes opgetreden tijdens ziekte van haar man koning Willem III.

Prins Claus
Prins Claus werd in 1981 aangewezen als regent voor het geval Beatrix zou overlijden voordat Willem-Alexander meerderjarig werd; prinses Margriet was eerste reserve. Prins Bernhard is in 1950 aangesteld als regent voor de minderjarige Beatrix. Maar Juliana had in haar jeugd niet haar vader prins Hendrik als mogelijke regent, maar haar oma koningin-moeder Emma.

29-01-2013 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown wil onschuld bewijzen na vechtpartij

Chris Brown wil onschuld bewijzen na vechtpartij

http://oi47.tinypic.com/149tpo4.jpg

Chris Brown zweert dat hij niet de aanstoker was van de vechtpartij zondagavond met zanger Frank Ocean. Hij wil zo snel mogelijk zijn verhaal doen tegenover de politie om te vertellen wat er echt is gebeurd, schrijft TMZ.


De advocaat van de zanger heeft de entertainmentwebsite laten weten dat er al contact is opgenomen met rechercheurs. Brown is 'klaar, bereid en in staat' om alles te vertellen omdat hij ervan is overtuigd dat hij niks verkeerds heeft gedaan. Maar volgens een getuige deelde hij wel degelijk de eerste klap uit.

De 23-jarige zanger verliet zondag een muziekstudio in Los Angeles toen hem de weg werd versperd door de Amerikaanse singer-songwriter Frank Ocean en zijn vrienden. "Dit is mijn studio en mijn parkeerplek", zou Ocean gezegd hebben. Chris wilde Frank zijn hand schudden, maar de vrienden van Frank vielen hem aan. Daarna ontstond een handgemeen.

De politie werd erbij gehaald maar niemand werd opgepakt. Geen van beide zangers zou aangifte willen doen.

29-01-2013 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affaire met Kristen Stewart kost regisseur zijn huwelijk

Affaire met Kristen Stewart kost regisseur zijn huwelijk

http://oi47.tinypic.com/2qio3gi.jpg

De echtgenote van regisseur Rupert Sanders, van wie vorig jaar bekend werd dat hij een affaire had met actrice Kristen Stewart, heeft bij de rechtbank echtscheiding aangevraagd. Sanders is ruim negen jaar gehuwd met Liberty Ross. Ze hebben twee kinderen, een dochter van 8 en een zoon van 6.


Ross, fotomodel en actrice, heeft de rechter verzocht de voogdij aan haar en Sanders gezamenlijk toe te kennen. Ook heeft ze een verzoek om alimentatie ingediend.

Sanders regisseerde Stewart in de film 'Snow White and the Huntsman'. In juli, nadat de affaire tussen de twee was uitgelekt via het magazine US Weekly, bood de actrice haar verontschuldigingen aan voor het overspel. Zelf zag ze haar verhouding met Twilight-tegenspeler Robert Pattinson verzanden in een aan-uitrelatie.

29-01-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Frank Slaets strikt schoolvriendin van Véronique De Kock"

"Frank Slaets strikt schoolvriendin van Véronique De Kock"

http://oi50.tinypic.com/xmv477.jpg

Frank Slaets, de ex van Véronique De Kock, heeft een nieuwe vriendin. De 36-jarige Sophie Savelkoul, een naar verluidt een knappe blondine, is volgens Story al enkele maanden met Slaets.


De Kock en Savelkoul zaten samen op school bij De Dames in Antwerpen. De Kock is zelf al drie maanden op de hoogte van de relatie tussen Frank en Sophie, maar is niet bereikbaar voor commentaar. In de omgeving van Sophie weten ze wel meer. "Sophie heeft haar man en twee kinderen voor Frank verlaten", zo meldt een anonieme bron uit de entourage van Sophie aan Story.

Frank Slaets zelf houdt vol dat hij niks heeft met Sophie. "Ik moet je teleurstellen. Ik ben nog altijd single en leef voor mijn kinderen", reageert hij in Story.

Véronique De Kock (35) heeft sinds een jaar een relatie met Fabien Gribaudo, van wie ze een kind verwacht. Ze heeft reeds een zoon, met Slaets, de zevenjarige Sébastien. Gribaudo heeft twee kinderen uit een vorig huwelijk.

29-01-2013 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber betast fan

Justin Bieber betast fan

http://oi49.tinypic.com/zxnwqq.jpg

Justin Bieber doet er alles aan om te bewijzen dat hij over de breuk met Selena Gomez is. De zanger kon zijn handen niet thuishouden tijdens een meet & greet met een jonge fan in Miami. Bieber legde zijn hand op de borst van het meisje terwijl hij haar een kus op de wang gaf.  

De fan voelde zich duidelijk niet helemaal op haar gemak door de extreme 'vriendelijkheid' van haar idool. Het meisje fluisterde hem daarna nog iets in het oor, misschien een verzoek om dit in de toekomst toch niet meer te doen.

De 18-jarige zanger was gisterenavond in Miami voor zijn US Tour en liet geen enkele kans voorbijgaan om met zijn afgetrainde lichaam te pronken. Bieber gaf onlangs nog toe dat hij het moeilijk heeft om Selena te vergeten. "Ik ben momenteel niet echt gelukkig, ik heb al betere tijden gekend."

29-01-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

http://oi47.tinypic.com/1h7b7m.jpg

Ongewone transfer in de Wetstraat: sinds vorige week maandag gaat Lien Van de Kelder bijklussen op het federale kabinet van de socialistische minister Johan Vande Lanotte. Dat berichten de Coreliokranten.


De actrice die rechten studeerde gaat drie dagen per week aan de slag op het kabinet van Johan Vande Lanotte, vicepremier voor de Vlaamse socialisten.

Haar eigen taak: sommige delen van de wetgeving verbeteren. "Maar meer details kan ik voorlopig nog niet geven", aldus Lien Van de Kelder. Momenteel presenteert ze elke vrijdagavond op Canvas ook het tv-programma 'Hoera cultuur'.

Het kabinet Vande Lanotte benadrukt dat Lien Van de Kelder enkel en alleen om inhoudelijke redenen aangeworven werd, niet op basis van naam of faam. "Zoek er vooral niet te veel achter", klinkt het op de Kunstlaan. "Al is de verleiding natuurlijk groot."

29-01-2013 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna opent fitness-studio in Rome

Madonna opent fitness-studio in Rome

http://oi45.tinypic.com/23h0h1k.jpg

Madonna komt naar Europa met haar fitnessketen Hard Candy. De eerste vestiging van de sportschool wordt over ongeveer vier maanden geopend in de Italiaanse hoofdstad Rome.


De popster heeft al een ruimte op het oog in het hart van het historische centrum, staat de website van de fitness-scholen. Het moet een club van drie verdiepingen worden met ruimte voor yoga, spinning, groepslessen en persoonlijke training. Ook denkt ze aan de speciale behoeften van de lokale bevolking, want Hard Candy in Rome wordt uitgerust met een espressobar.

Afgelopen zomer ontstonden er geruchten dat Madonna naar Rome zou willen verhuizen, maar of dit iets met Hard Candy te maken heeft, is niet duidelijk, schrijft The Hollywood Reporter. Destijds werd de zangeres meerdere malen gespot tijdens wat een huizenjacht zou zijn.

Vaticaan
Het is de vraag of het Vaticaan wel zo blij is met de komst van de diva. Ze staat al op gespannen voet met de katholieke kerk sinds de release van haar single 'Like a Prayer' in 1989, die gepaard ging met een videoclip waarin kruisen worden verbrand.

Madonna begon haar keten van luxesportscholen in 2010 met de eerste vestiging in Mexico City. Sindsdien heeft ze nog drie vestigingen over heel de wereld geopend, in Moskou, Sydney en Santiago. Rome wordt nummer vijf.

27-01-2013 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes wil rechten studeren

Katie Holmes wil rechten studeren

http://oi48.tinypic.com/34eerlu.jpg

Nu Katie Holmes gescheiden is van Tom Cruise, wil ze het roer helemaal omgooien. ShowbizSpy weet te melden dat de actrice van plan is rechten te gaan studeren.


"Katie is begonnen met acteren toen ze nog een tiener was en nu is ze dat wereldje beu", aldus een insider. "Nu haar scheiding rond is, heeft ze de tijd, het geld en de mogelijkheid om weer naar school te gaan." Wat volgens de bron ook meespeelt, is dat Katie een rolmodel wil zijn voor haar dochtertje Suri.

Vader Holmes is ook advocaat en razend enthousiast. "Ze overwegen zelfs om samen een praktijk te beginnen," luidt het.

Katies stond tot begin januari op Broadway met het toneelstuk 'Dead Accounts', maar dat liep niet zo goed als gehoopt. Na slechte kritieken viel de kaartverkoop tegen, waardoor het stuk ruim een maand eerder dan gepland werd afgevoerd.

27-01-2013 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fruitvale' wint grote prijs op filmfestival Sundance

'Fruitvale' wint grote prijs op filmfestival Sundance

http://oi48.tinypic.com/282me07.jpg

De film 'Fruitvale', die het verhaal vertelt van een jonge zwarte die door de politie van Oakland (Californië) gedood wordt, heeft op het filmfestival voor de Amerikaanse onafhankelijke film in Sundance de grote prijs gewonnen. Behalve de grote prijs van de jury won de film van Ryan Coogler ook de grote prijs van het publiek.


'Fruitvale', naar de naam van de wijk waar het verhaal zich afspeelt, vertelt het waar gebeurde verhaal van Oscar Grant, die door de politie werd neergeschoten in de eerste uren van 2009. Een van de hoodrollen is voor Octavia Spencer, die in 2012 al de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol won voor haar rol in 'The Help'.

De speciale prijs van de jury voor een buitenlandse documentaire ging naar 'Pussy Riot: a Punk Prayer', een documentaire over de Russische groep Pussy Riot (zie onderstaande video).

'Blood Brother', over het werk van een Amerikaanse toerist die beslist in India te blijven als hij een groepje hiv-positieve kinderen ontmoet, kreeg van het publiek de prijs voor beste Amerikaanse documentaire.

Het festival van Sundance is de jaarlijkse afspraak voor Amerikaanse onafhankelijke cineasten. Er werden dit jaar 119 films uit 32 landen getoond. Het festival werd opgestart door de acteur Robert Redford.

27-01-2013 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian spuit moedermelk over Kim

Kourtney Kardashian spuit moedermelk over Kim

http://oi45.tinypic.com/5xpjyt.jpg

Kim Kardashian gebruikt graag moedermelk om haar huid mee te behandelen. De realityster was echter geschokt toen haar zus Kourtney rechtstreeks uit de borst verse melk over haar heen spoot. De opmerkelijke actie is te zien in de realityserie over de zusjes, waarvan Us Weekly alvast een preview online heeft gezet.


Kim weet sinds 2011 dat ze aan de chronische huidziekte psoriasis lijdt, wat droge rode plekjes op de huid kan veroorzaken. Ze heeft eens gelezen dat moedermelk goed kan zijn voor die plekjes. Sindsdien behandelt ze haar huid met de melk van Kourtney, die ze uit de flesjes voor Kourtneys dochtertje haalt.

"Deze plekjes gaan maar niet weg, maar het is een goed teken dat ze nu wit zijn", aldus Kim terwijl ze op een plekje op haar benen wijst. "Dus ik wil het blijven proberen", zegt ze over het toepassen van melk, waarop Kourtney zegt: "Ok, laten we nu wat meer proberen."

Vervolgens knijpt ze direct wat melk uit haar borst, over Kims been heen. Kim, die momenteel zelf in verwachting is van haar eerste kindje met haar vriend Kanye West, reageert geschokt. "Bah, dat is zo ranzig dat je gewoon kan knijpen en dat het er dan uitkomt", roept ze. "Ik vind het niet fijn, zo vers uit de borst." Dat wordt weer een spannende aflevering.

27-01-2013 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse koning schrapt schoonzoon van website

Spaanse koning schrapt schoonzoon van website

http://oi50.tinypic.com/vpeq7d.jpg

De Spaanse koning Juan Carlos heeft op de koninklijke website alle sporen van zijn omstreden schoonzoon Iñaki Urdangarín laten verwijderen. Dat schreven verscheidene Spaanse media.


Het gaat onder meer om zijn vermelding als hertog van Palma op de homepage en een biografie van de hertog van Palma.

Urdangarín raakte in opspraak, omdat hij met een handelspartner bij verscheidene lokale overheden rekeningen had ingediend voor niet verrichte diensten.

Het onderzoek loopt nog, maar de koning had eerder besloten de aanwezigheid van het koningshuis bij belangrijke gebeurtenissen terug te brengen tot het koningspaar en het kroonprinselijk paar. Zijn dochters en de in opspraak geraakte schoonzoon gaan niet meer mee.

27-01-2013 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke slachtoffer van fictief snowboardongeluk

Mickey Rourke slachtoffer van fictief snowboardongeluk

http://oi47.tinypic.com/9aqn3c.jpg

Acteur Mickey Rourke is het slachtoffer geworden van een online hoax. Op het internet circuleerden geruchten dat de acteur zou zijn omgekomen bij een snowboardongeluk in Zwitserland.


''Ik ontving condoleances van over de hele wereld, maar ik kan bevestigen dat Mickey nog leeft'', zegt zijn woordvoerder aan de New York Post. ''Mickey is erg aangedaan door alle mensen die bezorgd om hem waren, maar hij stelt het goed.''

Enkele dagen voor deze hoax doken ook al geruchten op dat Sylvester Stallone was omgekomen bij een snowboardongeluk. Over Jim Carrey en Christian Slater werd vorig jaar hetzelfde gefluisterd, maar ook deze drie acteurs zijn nog springlevend.

27-01-2013 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaat (33) X Factor sterft tijdens audities

Kandidaat (33) X Factor sterft tijdens audities

http://oi50.tinypic.com/14wq9eb.jpg

Drama in Sydney tijdens de repetities van de Australische versie van X Factor, met onder meer Ronan Keating (ex-lead singer Boyzone) in de jury. Een 33-jarige Nieuw-Zeelandse kandidaat was tijdens de audities alleen in een kamertje van de studio's zijn nummer aan het repeteren toen hij ineenzakte. Enkele uren later is de man overleden in het ziekenhuis. Wellicht leed hij aan een hartkwaal.

Volgens ooggetuigen zag de man er kort voor het drama heel slecht uit. Nadat hij was ingestort, werd hij eerst ter plaatse verpleegd en vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Op het moment van de tragedie was geen enkel celebrity-jurylid aanwezig op de audities.

27-01-2013 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin David Hasselhoff jaagt temperatuur omhoog op Necker Island

Vriendin David Hasselhoff jaagt temperatuur omhoog op Necker Island

http://oi45.tinypic.com/2cpp3rr.jpg

De vriendin van David Hasselhoff heeft enkele vakantiekiekjes gepost op Twitter en laat daarbij niet veel aan de verbeelding over. Zo trekt de blondine zelfs haar bikinibroekje naar beneden.

Hayley Roberts (32) voelt zich duidelijk helemaal in haar sas op Necker Island, het legendarische toevluchtsoord van Richard Branson. Samen met The Hoff (60) beleeft ze er zorgeloze tijden. We zien haar een plonsje wagen in het azuurblauwe water, tegen een tropische boom aanleunen en lekker luieren in de privé-villa. Meer moet dat niet zijn.

27-01-2013 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye koopt voor 48.000 euro aan juwelen voor Kim

Kanye koopt voor 48.000 euro aan juwelen voor Kim

http://oi47.tinypic.com/28ui4vl.jpg

Afgelopen weken brachten Kim Kardashian en Kanye West een paar romantische dagen door in Parijs. Uiteraard mocht een bezoekje aan de meest exclusieve winkels niet ontbreken, zoals juwelier Cartier. Daar trakteerde Kanye zijn zwangere vriendin op vijf armbanden, samen goed voor maar liefst 65.000 dollar of zo'n 48.000 euro.


"De Don slaat weer toe!!!", schreef de realityster op Twitter. Dat ging gepaard met een foto op Instagram met vijf gouden armbanden van de luxejuwelier. Volgens ETOnline zijn die samen 65.000 dollar waard.

De realityster (32) en de rapper (35) brachten naar verluidt ook een bezoekje aan de winkels van Hermès, Lanvin en Ermanno Scervino. Maar hoeveel ze daar gespendeerd hebben, is niet duidelijk.

27-01-2013 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitgegeven foto van prinses Diana geveild voor 18.000 dollar

Onuitgegeven foto van prinses Diana geveild voor 18.000 dollar

http://oi49.tinypic.com/1h5jzk.jpg

Een onuitgegeven foto van prinses Diana uit begin jaren '80 is geveild voor 18.000 dollar. Dat maakte het Amerikaanse veilinguis PR Auctions of Amherst bekend. Het gaat om een foto uit de archieven van Daily Mirror. De tabloid besliste om de foto niet te publiceren, wellicht omdat de foto problematisch kon worden voor het Britse koningshuis.


Het gaat om een zwart-witfoto van 20 op 25 cm, genomen begin jaren '80. De foto toont een lachende prinses Diana, gezeten op de knieën van een jongeman die een boek leest. Op de foto staat nog een derde persoon en er valt ook een fles whiskey op te merken. Maar wat het meeste opvalt is het opschrift "not to be published" (niet te publiceren) dat in viltstift op de foto is geschreven.

Aan de achterkant is de foto gedateerd op 26 februari 1981. En daar ligt wellicht de sleutel tot het opschrift. Amper zes dagen later zou Buckingham Palace het huwelijk van prins Charles en Diana aankondigen. Dat is wellicht meteen ook de reden waarom de Britse media de foto van Diana met een andere man dan Charles niet hebben gepubliceerd.

De jongeman op de foto is door de Britse media geïdentificeerd als Adam Russell, een nakomeling van de Britse ex-premier Stanley Baldwin. Wie de foto heeft gekocht, werd niet bekendgemaakt.

26-01-2013 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Whitney Houston maakt zich zorgen om kleindochter

Moeder Whitney Houston maakt zich zorgen om kleindochter

http://oi46.tinypic.com/1zpi5g6.jpg

Cissy Houston maakt zich ernstige zorgen over haar kleindochter Bobbi Kristina Brown. Het is op 11 februari een jaar geleden dat zangeres Whitney Houston overleed. Het gaat niet goed met Bobbi Kristina en andere familieleden, dat meldt het magazine People.


''Natuurlijk maak ik me zorgen over haar. Bobbi Kristina is 19, ze denkt alles te weten. Dat wil niet zeggen dat ze net als haar moeder op het verkeerde pad terechtkomt. Het kan, maar dat geldt voor iedereen. Ik probeer dit te voorkomen.''

Samen naar rehab
De openhartige Cissy Houston heeft een meegewerkt aan het boek 'Remembering Whitney' dat maandag uitkomt. Hierin onthult ze dat Whitney haar dochter Bobbi Kristina meenam naar een ontwenningskliniek in 2005. Dit diende als een onderdeel van haar behandeling.

''Ik denk dat Whitney haar wilde laten begrijpen waartegen ze streed'', verklaart ze in het boek. ''Ze wilde het haar uitleggen zodat ze niet in haar voetsporen zou treden.'' Cissy Houston zegt graag vaker contact met haar kleindochter te willen hebben. ''Het is een typische tiener die weinig haar grootmoeder belt. Maar ik ben er als ze me nodig heeft.''

26-01-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wil geld van ex-man Kris Humphries

Kim Kardashian wil geld van ex-man Kris Humphries

http://oi50.tinypic.com/2chlssp.jpg

Realityster Kim Kardashian eist dat haar ex Kris Humphries de kosten van haar advocaat betaalt, dat beweert TMZ. De zwangere schoonheid vindt dat Kris de scheiding nodeloos rekt en de kosten lopen hierdoor op.


Kim en Kris waren in 2011 maar liefst 72 dagen een getrouwd koppel. Eind oktober van dat jaar besloot de knappe brunette een punt achter het huwelijk te zetten, maar de scheiding is nu nog steeds niet rond. De zaak zou Kim tot nu toe al 250.000 dollar gekost hebben.

Nietigverklaring
Kris, een basketballer, zegt dat hij erin is geluisd en dat hij wel degelijk slachtoffer van een publiciteitsstunt was. Hij wil het huwelijk daarom nietig laten verklaren, iets wat juridisch alleen mogelijk is wanneer er fraude in het spel is. Omdat Kim dit ontkent, zijn de twee nog steeds niet officieel gescheiden.

Humphries bood volgens de entertainmentwebsite vorig jaar aan om te schikken voor 7 miljoen dollar. Maar Kim weigerde hem te betalen. Ze vindt dat Kris financieel alleen maar heeft geprofiteerd van het huwelijk en dat een rechter uiteindelijk zal bepalen dat hij haar geld verschuldigd is.

26-01-2013 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe buren van Oh Oh Barbie niet blij met verhuis

Nieuwe buren van Oh Oh Barbie niet blij met verhuis

http://oi46.tinypic.com/23t45xs.jpg

Barbie, de ster uit de Nederlandse realityreeks Oh Oh Cherso, en haar man Michael hoeven niet op een warm welkom te rekenen van hun toekomstige buren.

De Haagse realitysterren hebben de bewoners van het appartementencomplex dat ze binnenkort betrekken schrik aangejaagd. Een buurvrouw vertelt aan de Nederlandse omproep RTL dat zij en andere bewoners van het gebouw niet zitten te wachten op de feestbeesten. Ze verwacht geluidsoverlast van luidruchtige feestjes. Ze vertelde ook dat de komst van Barbie het gesprek van de dag is onder de bewoners.

26-01-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!