Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaat (33) X Factor sterft tijdens audities

Kandidaat (33) X Factor sterft tijdens audities

http://oi50.tinypic.com/14wq9eb.jpg

Drama in Sydney tijdens de repetities van de Australische versie van X Factor, met onder meer Ronan Keating (ex-lead singer Boyzone) in de jury. Een 33-jarige Nieuw-Zeelandse kandidaat was tijdens de audities alleen in een kamertje van de studio's zijn nummer aan het repeteren toen hij ineenzakte. Enkele uren later is de man overleden in het ziekenhuis. Wellicht leed hij aan een hartkwaal.

Volgens ooggetuigen zag de man er kort voor het drama heel slecht uit. Nadat hij was ingestort, werd hij eerst ter plaatse verpleegd en vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Op het moment van de tragedie was geen enkel celebrity-jurylid aanwezig op de audities.

27-01-2013 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin David Hasselhoff jaagt temperatuur omhoog op Necker Island

Vriendin David Hasselhoff jaagt temperatuur omhoog op Necker Island

http://oi45.tinypic.com/2cpp3rr.jpg

De vriendin van David Hasselhoff heeft enkele vakantiekiekjes gepost op Twitter en laat daarbij niet veel aan de verbeelding over. Zo trekt de blondine zelfs haar bikinibroekje naar beneden.

Hayley Roberts (32) voelt zich duidelijk helemaal in haar sas op Necker Island, het legendarische toevluchtsoord van Richard Branson. Samen met The Hoff (60) beleeft ze er zorgeloze tijden. We zien haar een plonsje wagen in het azuurblauwe water, tegen een tropische boom aanleunen en lekker luieren in de privé-villa. Meer moet dat niet zijn.

27-01-2013 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye koopt voor 48.000 euro aan juwelen voor Kim

Kanye koopt voor 48.000 euro aan juwelen voor Kim

http://oi47.tinypic.com/28ui4vl.jpg

Afgelopen weken brachten Kim Kardashian en Kanye West een paar romantische dagen door in Parijs. Uiteraard mocht een bezoekje aan de meest exclusieve winkels niet ontbreken, zoals juwelier Cartier. Daar trakteerde Kanye zijn zwangere vriendin op vijf armbanden, samen goed voor maar liefst 65.000 dollar of zo'n 48.000 euro.


"De Don slaat weer toe!!!", schreef de realityster op Twitter. Dat ging gepaard met een foto op Instagram met vijf gouden armbanden van de luxejuwelier. Volgens ETOnline zijn die samen 65.000 dollar waard.

De realityster (32) en de rapper (35) brachten naar verluidt ook een bezoekje aan de winkels van Hermès, Lanvin en Ermanno Scervino. Maar hoeveel ze daar gespendeerd hebben, is niet duidelijk.

27-01-2013 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitgegeven foto van prinses Diana geveild voor 18.000 dollar

Onuitgegeven foto van prinses Diana geveild voor 18.000 dollar

http://oi49.tinypic.com/1h5jzk.jpg

Een onuitgegeven foto van prinses Diana uit begin jaren '80 is geveild voor 18.000 dollar. Dat maakte het Amerikaanse veilinguis PR Auctions of Amherst bekend. Het gaat om een foto uit de archieven van Daily Mirror. De tabloid besliste om de foto niet te publiceren, wellicht omdat de foto problematisch kon worden voor het Britse koningshuis.


Het gaat om een zwart-witfoto van 20 op 25 cm, genomen begin jaren '80. De foto toont een lachende prinses Diana, gezeten op de knieën van een jongeman die een boek leest. Op de foto staat nog een derde persoon en er valt ook een fles whiskey op te merken. Maar wat het meeste opvalt is het opschrift "not to be published" (niet te publiceren) dat in viltstift op de foto is geschreven.

Aan de achterkant is de foto gedateerd op 26 februari 1981. En daar ligt wellicht de sleutel tot het opschrift. Amper zes dagen later zou Buckingham Palace het huwelijk van prins Charles en Diana aankondigen. Dat is wellicht meteen ook de reden waarom de Britse media de foto van Diana met een andere man dan Charles niet hebben gepubliceerd.

De jongeman op de foto is door de Britse media geïdentificeerd als Adam Russell, een nakomeling van de Britse ex-premier Stanley Baldwin. Wie de foto heeft gekocht, werd niet bekendgemaakt.

26-01-2013 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Whitney Houston maakt zich zorgen om kleindochter

Moeder Whitney Houston maakt zich zorgen om kleindochter

http://oi46.tinypic.com/1zpi5g6.jpg

Cissy Houston maakt zich ernstige zorgen over haar kleindochter Bobbi Kristina Brown. Het is op 11 februari een jaar geleden dat zangeres Whitney Houston overleed. Het gaat niet goed met Bobbi Kristina en andere familieleden, dat meldt het magazine People.


''Natuurlijk maak ik me zorgen over haar. Bobbi Kristina is 19, ze denkt alles te weten. Dat wil niet zeggen dat ze net als haar moeder op het verkeerde pad terechtkomt. Het kan, maar dat geldt voor iedereen. Ik probeer dit te voorkomen.''

Samen naar rehab
De openhartige Cissy Houston heeft een meegewerkt aan het boek 'Remembering Whitney' dat maandag uitkomt. Hierin onthult ze dat Whitney haar dochter Bobbi Kristina meenam naar een ontwenningskliniek in 2005. Dit diende als een onderdeel van haar behandeling.

''Ik denk dat Whitney haar wilde laten begrijpen waartegen ze streed'', verklaart ze in het boek. ''Ze wilde het haar uitleggen zodat ze niet in haar voetsporen zou treden.'' Cissy Houston zegt graag vaker contact met haar kleindochter te willen hebben. ''Het is een typische tiener die weinig haar grootmoeder belt. Maar ik ben er als ze me nodig heeft.''

26-01-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wil geld van ex-man Kris Humphries

Kim Kardashian wil geld van ex-man Kris Humphries

http://oi50.tinypic.com/2chlssp.jpg

Realityster Kim Kardashian eist dat haar ex Kris Humphries de kosten van haar advocaat betaalt, dat beweert TMZ. De zwangere schoonheid vindt dat Kris de scheiding nodeloos rekt en de kosten lopen hierdoor op.


Kim en Kris waren in 2011 maar liefst 72 dagen een getrouwd koppel. Eind oktober van dat jaar besloot de knappe brunette een punt achter het huwelijk te zetten, maar de scheiding is nu nog steeds niet rond. De zaak zou Kim tot nu toe al 250.000 dollar gekost hebben.

Nietigverklaring
Kris, een basketballer, zegt dat hij erin is geluisd en dat hij wel degelijk slachtoffer van een publiciteitsstunt was. Hij wil het huwelijk daarom nietig laten verklaren, iets wat juridisch alleen mogelijk is wanneer er fraude in het spel is. Omdat Kim dit ontkent, zijn de twee nog steeds niet officieel gescheiden.

Humphries bood volgens de entertainmentwebsite vorig jaar aan om te schikken voor 7 miljoen dollar. Maar Kim weigerde hem te betalen. Ze vindt dat Kris financieel alleen maar heeft geprofiteerd van het huwelijk en dat een rechter uiteindelijk zal bepalen dat hij haar geld verschuldigd is.

26-01-2013 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe buren van Oh Oh Barbie niet blij met verhuis

Nieuwe buren van Oh Oh Barbie niet blij met verhuis

http://oi46.tinypic.com/23t45xs.jpg

Barbie, de ster uit de Nederlandse realityreeks Oh Oh Cherso, en haar man Michael hoeven niet op een warm welkom te rekenen van hun toekomstige buren.

De Haagse realitysterren hebben de bewoners van het appartementencomplex dat ze binnenkort betrekken schrik aangejaagd. Een buurvrouw vertelt aan de Nederlandse omproep RTL dat zij en andere bewoners van het gebouw niet zitten te wachten op de feestbeesten. Ze verwacht geluidsoverlast van luidruchtige feestjes. Ze vertelde ook dat de komst van Barbie het gesprek van de dag is onder de bewoners.

26-01-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burt Reynolds opgenomen in ziekenhuis

Burt Reynolds opgenomen in ziekenhuis

http://oi47.tinypic.com/2a98z1v.jpg

Acteur Burt Reynolds is opgenomen in het ziekenhuis, meldt TMZ. De 76-jarige ster die onder meer in 'Smokey and the Bandit' speelde, ligt op de intensieve zorgen van een ziekenhuis in Florida. Hij heeft een ernstige vorm van de griep.

De "Boogie Nights"-acteur zou na verschillende dagen van ziekte gedeshydrateerd geweest zijn. Intussen zou Reynolds al opnieuw aan de beterhand zijn. Hij zou de afdeling intensieve zorgen snel opnieuw kunnen verlaten.

26-01-2013 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner gaat voor Zwitserse nationaliteit

Tina Turner gaat voor Zwitserse nationaliteit

http://oi46.tinypic.com/5txugx.jpg

Tina Turner heeft de nodige stappen gezet om officieel Zwitserse te worden. Sinds 1995 verkiest de Amerikaanse poplegende de rust van de bergen. "Ze heeft al een test en interview achter de rug", weet de 'Zürichsee-Zeitung'. Nu is het nog wachten op groen licht vanwege het kanton Zürich en de federale autoriteiten.

Turner trok zich samen met haar echtgenoot terug in Küsnacht, een pittoreske gemeente aan het meer van Zürich. De kranige tante bewijst overigens dat ze het nog steeds kan: in 2009 stootte haar spiritueel album door naar de zevende plek in de hitlijsten, opvolger 'Children Beyond' kende twee jaar geleden ook nog een bescheiden succes. Momenteel is ze 'Beyond 2' aan het opnemen.

De zangeres van 'Simply the best' is niet de enige ster die haar tenten opslaat in Zwitserland: Phil Collins, Shania Twain en Roger Moore zijn haar al voorgegaan. "Ik voel me thuis in dit land, ik kan me geen betere plek inbeelden om te leven", aldus Turner.

26-01-2013 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fabiola gekwetst door ongeloof rond stichting"

"Fabiola gekwetst door ongeloof rond stichting"

http://oi49.tinypic.com/xcoy9j.jpg

Koningin Fabiola is gekwetst door de manier waarop ze door de media en de politici behandeld werd naar aanleiding van haar stichting 'Fons Pereos'. Zo meldt Pierre-Yves Monette, de gewezen raadgever van koning Boudewijn. "De mensen geloofden niet in de goede bedoelingen van de koningin", zegt hij.


De advocaten van de koningin kondigden vandaag aan dat Fabiola haar stichting wil opdoeken. De koningin is zwaar gekwetst omwille van de polemiek die ontstond na de oprichting van 'Fonds Pereos', luidt het in een communiqué.

Volgens Pierre-Yves Monette is de koningin vooral aangedaan omdat zoveel mensen haar ervan beschuldigen slechte bedoelingen te hebben. Toen begin januari bekend raakte dat de koningin de stichting had opgericht, beschuldigden verschillende politici haar ervan belastingen te willen ontduiken. Sindsdien is het bedrag van haar dotatie verlaagd.

Boudewijn herdenken
"De koningin richtte de stichting op om de herinnering aan koning Boudewijn te vereeuwigen, niet om geld aan haar neven te schenken", legt Pierre-Yves Monette uit.

Koningin Fabiola heeft vandaag in een persbericht benadrukt dat ze niet voldoende heeft nagedacht over de politieke gevolgen van haar daden. Monette noemt die verklaring "een nederig gebaar".

26-01-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna in doorschijnjurk én zonder bh naar nachtclub

Rihanna in doorschijnjurk én zonder bh naar nachtclub

http://oi48.tinypic.com/2hi46u1.jpg

Daar heb je Rihanna weer: de zangeres presteerde het om naar de nachtclub in Hollywood te trekken in een complete doorkijkjurk. Wie ons niet gelooft, moet deze plaatjes maar eens bekijken. Het mag haast een wonder heten dat ze naast haar bh ook haar slipje niet vergeten was. 'Riri' combineerde het weinig verhullende geheel met goud-roze schoentjes.

De superster geniet van nog wat vrije tijd vooraleer ze op acht maart aan haar Diamonds-tournee begint. Deze week werkte de ranke hinde vooral aan haar danspasjes, bleek uit de lading foto's die ze op Twitter plaatste. Dat ze echter ook pronkte met een verdacht uitziende sigaret schoot bij Lena Dunham in het verkeerde keelgat.

"Jammer dat ze geen beter rolmodel is voor de jeugd", klonk het uit de mond van de Golden Globe-winnares. "Beroemdheid is iets geweldigs, maar je mag er niet te losjes mee omspringen. Vroeger was ik een echte fan. Maar als ik haar nu volg op Instagram vraag ik me af hoeveel jonge meisjes echt geobsedeerd raken door haar. En dan ook haar gedrag willen kopiëren. Ze heeft zo'n geweldige carrière, ze barst van het talent. En dan gaat ze terug naar Chris Brown en plaatst ze foto's van hen online terwijl ze marihuana roken op bed. Zoiets doet mijn hart in tweeën breken."

26-01-2013 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum danst in sexy jurk op bureau van Jay Leno

Heidi Klum danst in sexy jurk op bureau van Jay Leno

http://oi49.tinypic.com/3502zpl.jpg

Heidi Klum heeft Jay Leno gisterenavond laten zien hoe je een feestje bouwt. De talkshowhost had foto's van het model op een Golden Globes afterparty, waar ze op een tafel aan het dansen was. Heidi, die bij Jeno's The Tonight Show te gast was, deed dat nog eens dunnetjes over op het bureau van de presentator.


"Ben je weleens gevallen terwijl je op een tafel probeerde de klimmen?" vroeg Leno, waarop Heidi antwoordde: "Nee, want ik ben er goed in. Het is makkelijk, je klimt er gewoon op." Op dat moment begon de presentatrice op het bureau van Leno te klimmen. "Je moet er wel voor zorgen dat de juiste persoon je hand vasthoudt", aldus Heidi terwijl ze Leno's hand pakte. "En dan dans je gewoon."

Liefdesleven
Op de muziek van Rihanna deed het model in een transparante jurk een paar danspasjes, waarna ze weer naar beneden klom voor de rest van het interview. Daarin polste Leno onder meer naar haar liefdesleven. Heidi liet hierover weinig los, behalve dan dat de kans dat ze nog eens gaat trouwen klein is.

De Duitse is twee keer getrouwd geweest, met Ric Pipino en zanger Seal. Na haar breuk met de laatste een jaar geleden zou ze een relatie zijn begonnen met haar bodyguard Martin Kirsten.

25-01-2013 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cameron Diaz heeft een nieuw lief"

"Cameron Diaz heeft een nieuw lief"

http://oi45.tinypic.com/2duw7xl.jpg

Cameron Diaz heeft mogelijk eindelijk de liefde van haar leven gevonden. De actrice werd door The New York Post gespot met een 'vlotte heer in een maatpak' tijdens een gezellig etentje in Manhattan.

Het zag er niet bepaald uit dat de twee elkaar nog maar pas kenden. Sterker nog, de 40-jarige Cameron stelde hem voor aan haar beste vriendin Drew Barrymore. "Drew ging maar door over haar baby en het zag er heel gezellig uit", aldus een bron over de dubbeldate. Cameron Diaz had eerder al een relatie met onder meer Jared Leto en Justin Timberlake.

25-01-2013 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Jennifer Lopez is weer vrijgezel

Ex van Jennifer Lopez is weer vrijgezel

http://oi49.tinypic.com/156v13m.jpg

Marc Anthony, de ex-man van Jennifer Lopez en Shannon de Lima zijn geen koppel meer. De zanger en het model waren ongeveer een jaar samen.


"Marc en Shannon zijn niet meer aan het daten", bevestigt het management van Anthony aan People. "Ze hebben er halverwege januari een punt achter gezet.

Een ingewijde laat weten dat de twee niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan. "Ze hebben echt een goede tijd gehad samen, maar het werkte gewoon niet meer." Twee dagen geleden wist de New York Post nog te melden dat de 44-jarige ex van Jennifer Lopez een geheime ontmoeting met Lopez heeft gehad in een hotel in New York.

25-01-2013 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Regisseur J.J. Abrams blikt zevende 'Star Wars' in"

"Regisseur J.J. Abrams blikt zevende 'Star Wars' in"

http://oi50.tinypic.com/f36p1s.jpg

De Amerikaanse cineast, scenarist en producer J.J. Abrams zal volgens de gespecialiseerde pers de zevende 'Star Wars' film inblikken. Episode VII zal in 2015 in de zalen komen. Filmstudio Disney en Abrams zouden dicht bij een akkoord staan, zo meldden Variety en Hollywood Reporter vandaag.


Disney kocht in oktober voor 4,05 miljard dollar Lucasfilm over van George Lucas, de bedenker van de twee Star Wars-trilogieën die zelf de episodes I, II, III en IV regisseerde. Lucas zal voor het nieuwe drieluik creatief adviseur zijn. Verschillende regisseurs werden genoemd om de nieuwe film in te blikken, maar de job zou dus naar J.J. Abrams gaan.

Andere verwezenlijkingen
De 46-jarige Abrams regisseerde eerder onder meer 'Mission Impossible III', de 'Star Trek' film en 'Super 8'. Hij is eveneens medebedenker van de populaire televisiereeks 'Lost'. Momenteel legt hij de laatste hand aan 'Star Trek Into Darkness', het vervolg op dat andere populaire sciencefictionverhaal in de ruimte.

De eerste drie Star Wars film (IV, V en VI) kwamen eind de jaren 70, begin de jaren 80 uit. Eind de jaren negentig startte een nieuwe trilogie (I, II en III), die een prequel vormen op de eerste films. De recentste film is 'Episode III: Revenge of the Sith' uit 2005. De nieuwe trilogie (VII, VIII, IX) pikt terug de draad op waar het verhaal van het eerste drieluik eindigde.

25-01-2013 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenaerts, 'Rundskop' en 'Oh Willy' genomineerd voor Césars

Schoenaerts, 'Rundskop' en 'Oh Willy' genomineerd voor Césars

http://oi48.tinypic.com/124zomt.jpg

Matthias Schoenaerts, Michaël R. Roskams speelfilmdebuut 'Rundskop' en de korte animatiefilm 'Oh Willy...' van Emma de Swaef en Marc James Roels zijn dit jaar bij de genomineerden voor de Césars, de Franse tegenhangers van de Oscars. Dat zegt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Ook de Vlaamse coproductie 'A Perdre la Raison' is een van de genomineerden.


Schoenaerts werd genomineerd in de categorie Meilleur Espoir Masculin. Hij krijgt de nominatie voor zijn rol in de Frans-Belgische coproductie 'De rouille et d'os' van Jacques Audiard, die vorig jaar in première ging op het Filmfestival van Cannes.

Naast de nominatie voor Schoenaerts is 'De Rouille et d'Os' nog genomineerd binnen acht andere categorieën: Beste Film, Beste Actrice, Beste Regisseur, Beste Geluid, Beste Montage, Beste Adaptatie, Beste Fotografie en Beste Originele Muziek.

Beste Buitenlandse Film
'Rundskop', het langspeeldebuut van Michaël R. Roskam, heeft een nominatie beet voor de César voor Beste Buitenlandse Film. Ook de Vlaamse coproductie 'A Perdre la Raison' van regisseur Joachim Lafosse werd genomineerd in diezelfde categorie.

De korte animatiefilm 'Oh Willy...', geschreven en geregisseerd door het duo Emma de Swaef en Marc James Roels, werd genomineerd voor een César voor Beste Animatiefilm.

De Césars worden uitgereikt op 22 februari.

25-01-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan beleefde weinig plezier aan trouwdag: "Ben jij een pornoster?"

Jordan beleefde weinig plezier aan trouwdag: "Ben jij een pornoster?"

http://oi48.tinypic.com/ixsbbm.jpg

"Of ze een pornoster was?" Die vraag kreeg Jordan voor de voeten geworpen toen ze eerder deze maand haar ja-woord gaf in een hotel op de Bahama's. "Mijn relatie heeft er niet onder geleden, maar het personeel was er wel bijna in geslaagd om onze speciale dag te verpesten", klinkt het.


Als deel van het huwelijksassortiment kreeg het rondborstige naaktmodel een butler ter harer beschikking. "Een van de eerste dingen die ik haar vroeg, was of er een afgescheiden deel op het strand was waar ik kon gaan zonnebaden. 'Waarom, ben je bekend misschien? Ben je een pornoster?', kreeg ik als antwoord. Ik heb wel wat gedaan in mijn leven, maar porno zat daar niet tussen. Laat staan dat iemand van het personeel zoiets hoort te vragen in een -zogenaamd- klassehotel."

In haar column voor 'The Sun' rekende Price ook af met het hele resort. "Niets wat in de brochure stond, komt overeen met de realiteit. Op enkele van onze huwelijksfoto's staat de zee als achtergrond. Wat je dan echter niet ziet, zijn de lelijke wolkenkrabbers aan de overzijde. De strandaccessoires waren ook een lachertje. Voor de fotoshoot kregen we houten bedden, maar nadien werden die weer ingeruild voor plastic exemplaren. Zelfs onze huwelijkstent was van plastic."

De Britse ster, die al voor de derde keer in het huwelijksbootje stapte, dreigt nu met juridische stappen. "Niet nodig", aldus een woordvoerder van het hotel. "We zijn zelfs bereid de hele som terug te betalen, op voorwaarde dat ze nooit meer naar een van onze resorts komt." Hij ontkent overigens ten stelligste dat de werkneemster denigrerend uit de hoek gekomen zou zijn.

25-01-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Naam zoontje Adele is Angelo James Konecki"

"Naam zoontje Adele is Angelo James Konecki"

http://oi50.tinypic.com/10pbwuo.jpg

De 'kleine pinda', zoals de Britse zangeres Adele haar zoontje eerder noemde, zou naar de volledige naam Angelo James Konecki luisteren, dat beweert de Britse tabloid The Sun althans.


Het kindje van Adele (24) en haar partner Simon Konecki (38) zag in oktober het levenslicht, maar zijn naam bleef een mysterie. Deze week zagen journalisten van de zangeres in Los Angeles met een gouden ketting lopen waarin de naam Angelo was verwerkt.

De media trokken al gauw de conclusie dat Adele hiermee de voornaam van het ventje op subtiele wijze aan de wereld wilde laten zien. Alhoewel Adele de naam zelf nog niet heeft bevestigd, verklapt een bron dat de keuze inderdaad op Angelo James Konecki is gevallen.

"Ze hebben hem Angelo James genoemd. Wat een prachtige naam", vindt de ingewijde. "Ze wilden de naam geheim houden tot ze er klaar voor waren en dat moment lijkt nu aangebroken."

25-01-2013 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss Brussel beschuldigd van drugshandel

Ex-Miss Brussel beschuldigd van drugshandel

http://oi45.tinypic.com/eaf87o.jpg

Voormalig Miss Brussel Ayse Özdemir zou bij een controle op de luchthaven van Istanbul gepakt zijn met drugs. Dat schrijft de Turkse krant 'Sabah'. Özdemir zelf ontkent dat ze ook maar iets met drugshandel te maken heeft. "Mijn ex-man zit hierachter, hij heeft me er ingeluisd", klinkt het. De jonge vrouw was nog maar enkele maanden getrouwd met de Turkse voetballer Onder Turaci (ex-Standard) toen ze hem beschuldigde van mishandeling. "Hij heeft imagoschade opgelopen en wil nu wraak nemen."

25-01-2013 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez zonder slipje op première 'Parker'

Jennifer Lopez zonder slipje op première 'Parker'

http://oi45.tinypic.com/2wduiwj.jpg

Jennifer Lopez mag dan al 43 jaar oud zijn, haar befaamde derrière kan nog steeds de concurrentie met jongere exemplaren aan. Zo pronkte de actrice met een opvallende jurk van Kaufman Franco tijdens de première van haar nieuwste film 'Parker' in Las Vegas. Het strategisch geplaatste spleetje maakte duidelijk dat ze haar slip voor het gemak thuisgelaten had.


In die outfit moest zelfs naaktmodel Coco Austin haar meerdere erkennen, en dat wil wat zeggen. Voor een zeldzame keer had de blondine haar boezem bedekt en speelde ze voluit haar benen uit.

Lopez had voor de gelegenheid toyboy Casper Smart meegebracht. Eerder deze week gonsde het nochtans van de geruchten dat de zangeres haar ex Marc Anthony in het geheim bezocht had. "Ze brachten 2,5 uur samen door in een hotel in New York. Daarna ging hij er snel vandoor, met zijn hoofd naar de grond gericht. Alsof hij niet gezien wilde worden", aldus een bron.

In 'Parker' speelt Lopez aan de zijde van Jason Statham, een crimineel die door zijn kameraden voor dood achtergelaten wordt omdat hij een klus weigerde. Uiteraard zint hij op wraak en daarom besluit hij samen met makelaar Leslie (J-Lo dus; nvdr) hun buit te stelen. Tussendoor zet de Britse krachtpatser Lopez in haar ondergoed "om te zien of ze geen afluisterapparatuur draagt" en verleidt hij haar in een stomende douchescène. Geef hem eens ongelijk...

25-01-2013 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!