Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noël Vaessen: "Prins Laurent kan niet skiën"

Noël Vaessen: "Prins Laurent kan niet skiën"

http://oi49.tinypic.com/30w1l34.jpg

Noël Vaessen, ex-adviseur van Prins Laurent, vertelt aan Sudpresse dat het niet de eerste keer is dat de prins kennis maakte met zijn eigen sportieve limieten. Volgens Vaessen raakte de prins al eens eerder in de problemen tijdens het skiën.


"De prins kan niet skiën, dat heeft al eens voor problemen gezorgd" vertelt de voormalig vleugeladjudant van Prins Laurent. "Hij werd eind jaren 90 door Rolex uitgenodigd voor een uitstapje in de Zwitserse bergen. Hoewel hij een complete uitrusting had van een gespecialiseerde winkel bleken zijn skivaardigheden toch niet te volstaan. Hij skiede op een plaats waar dat niet toegestaan was en viel in een gat waarna ze hem een hele tijd niet konden terugvinden."

Volgens Vaessen was de weg nochtans duidelijk aangegeven, maar kon de prins niet op tijd draaien. "Aan een chalet stond aangeduid dat men niet naar links mocht gaan, en de prins koos dus de verkeerde weg. Ze hebben me toen vanuit Zwitserland opgebeld om te zeggen dat de prins verdwenen was, maar ze hebben hem gelukkig veilig en wel teruggevonden. Ik had de prins al eerder gewaarschuwd dat hij beter niet aan sport kon doen."

Noël Vaessen, die in opspraak kwam in 2007 tijdens het marineschandaal, schreef al eerder de boeken 'Een prinselijk proces' en 'De kroon ontbloot' over het Belgische koningshuis.

21-02-2013 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones en Jennifer Hudson zingen tijdens Oscars

Catherine Zeta-Jones en Jennifer Hudson zingen tijdens Oscars

http://oi49.tinypic.com/6xq15v.jpg

Oscarwinnaars Russell Crowe, Jennifer Hudson en Russell Crowe zullen tijdens de Oscarceremonie een hulde brengen aan de filmmusicals.


Hun performance, waaraan ook genomineerden Anne Hathaway en Hugh Jackman, de hoofdrolspelers uit 'Les Mesérables' zullen deelnemen, is slechts één van de vele muzikale acts die zondag gepland staan.

Musicals hebben de voorbije tien jaar een heropleving gekend in Hollywood. 'Chicago', over gevangenen die op hun terechtstelling wachten, won in 2003 zes Oscars, 'Dreamgirls' over een meidengroep kreeg er in 2007 twee en de tv-reeks 'Glee' won zes Emmy's sinds 2010.

Zangeres Jennifer Hudson won in 2007 de Oscar voor beste bijrol voor haar rol in 'Dreamgirls', Catherine Zeta-Jones won dezelfde Oscar in 2003 voor haar rol in 'Chicago'.

Crowe, die ook in 'Les Misérables' speelt, won in 2007 de Oscar voor beste acteur voor zijn rol in 'Gladiator'.

Ook zangeressen Adele, Shirley Bassey, Norah Jones en Barbra Streisand zullen optreden tijdens de Oscars.

21-02-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's bewijzen: prins Harry heeft nieuwe vriendin

Foto's bewijzen: prins Harry heeft nieuwe vriendin

http://oi46.tinypic.com/zsrdq1.jpg

Prins Harry lijkt een nieuw liefje te hebben. De 28-jarige zoon van prins Charles werd gisteren in meermaals een innige pose gefotografeerd met de 24-jarige Britse studente Cressida Bonas in het Zwitserse skiresort Verbier. Dat meldt de Daily Mail.


Hoewel Harry als geen ander weet dat de paparazzi hem overal volgen, leek het de prins weinig uit te maken dat ze hem samen met haar op de foto zetten. Volgens de Mirror is dat een teken dat hij de wereld wil laten weten dat hij en Cressida een koppel zijn. Afgelopen zomer zouden Harry en Cressida hun eerste date hebben gehad.

Harry, die vijf weken vrijaf heeft van zijn militaire verplichtingen in Afghanistan, heeft er nooit doekjes om gewonden dat hij op zoek was naar een nieuwe vriendin sinds de breuk met Chelsy Davy in 2009.

Cressida is de dochter van Lady Mary Graye Curzon en Jeffrey Bonas en zou al jaren tot Harry's vriendenkring behoren. Haar halfzus is actrice Isabella Calthorpe, die is verloofd met Richard Branson's zoon Sam.

21-02-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Branson geeft helft van fortuin weg

Richard Branson geeft helft van fortuin weg

http://oi49.tinypic.com/261goly.jpg

De steenrijke Richard Branson gaat de helft van zijn vermogen weggeven. Samen met de fortuinlijke Bill Gates en Warren Buffet wil Branson zich namelijk inzetten voor een 'gezonde, rechtvaardige en vredige wereld waar toekomstige generaties van kunnen genieten', zo meldt de Mirror. We gingen meteen even na waar hem dat zet in de ranglijst van 's werelds gulste gevers.

De op vier na rijkste man van Groot Brittannië geeft toe dat geld en spullen niet voor een gelukkig leven zorgen. "Familie, vrienden, een goede gezondheid en het gevoel dat je krijgt als je iets positiefs doet. Daar gaat het om", aldus Branson.

Branson is samen met een groot deel andere miljardairs onderdeel van de zogenoemde 'Giving Pledge', een organisatie die drie jaar geleden werd opgericht door Bill Gates, zijn vrouw en Warren Buffet. Volgens de kant hadden zo'n 30 andere miljardairs zich binnen een paar maanden ook aangemeld. Met de organisatie beloven zij de helft van hun vergaarde rijkdom af te staan om te zorgen voor een betere wereld.

Het vermogen van Branson wordt geschat op drie miljard pond (3,46 miljard euro).

Wie zijn de gulste gevers?
Bransons voornemen is spectaculair, maar hij is niet de enige filantroop, en, zeker qua totaalbedrag niet de grootste. Een overzicht van 's werelds gulste gevers.

Bill Gates, de Microsoft-man, begon in 1999 met het wegschenken van zijn fortuin. Hij heeft in totaal al ongeveer 35 miljard euro van zijn persoonlijk vermogen (geschat op 45 à 50 miljard) weggegeven sindsdien, waaronder 10 miljard om vaccinaties te doen in de derde wereld. De bedoeling van Gates en zijn echtgenote Melissa is om uiteindelijk 95 procent van hun fortuin weg te schenken aan goede doelen.

Warren Buffett, de Amerikaanse beroepsinvesteerder, wil zelfs zijn hele fortuin wegschenken als hij sterft. In 2006 beloofde hij de Gates Foundation 30 miljard te geven in een periode van 20 jaar. Ondertussen heeft hij al meer dan 9 miljard euro aan goede doelen gegeven. Bovendien heeft hij 69 superrijke vrienden kunnen overtuigen hetzelfde te doen.

Amerikaans zakenman, filantroop en publicist van Joods-Hongaarse afkomst George Soros heeft sinds 1979 meer dan 8 miljard weggeschonken. De man verwierf een enorm vermogen met beursspeculaties.

Gordon Moore, de stichter van Intel, is één van de superrijken die al de meerderheid van zijn kapitaal heeft weggeschonken. Hij is momenteel vier miljard waard, maar gaf al ruim 7 miljard weg, een groot stuk aan medische doeleinden. Moore werd daarvoor geïnspireerd door zijn vrouw Betty, die ooit een verkeerde injectie kreeg in een ziekenhuis. De man betaalde ook een groot stuk van 's werelds grootste ruimtetelescoop op Hawaii.

Mexicaan Carlos Slim Helu, de rijkste man ter wereld met een geschat vermogen van 75 miljard, gaf alles samen 4 miljard weg aan goede doelen, vooral in Centraal-Amerika.

George Kaiser, een Amerikaanse bankier, heeft 4 miljard weggeschonken. Hij is 10 miljard waard.

Eli Broad, die zijn fortuin creëerde als aannemer en verzekeraar, heeft 3 miljard weggeschonken. Hij is 6 miljard waard. Hij gaf ondermeer een half miljard in één keer aan Harvard en MIT om hun stamcellenresearch te betalen.

Azim Premji, een schatrijke Indiër, heeft 2,1 miljard weggegeven. Zijn fortuin wordt geschat op 17 miljard.

De Amerikaan James Stower, die rijk werd met het opzetten van financiële fondsen, gaf samen met zijn vrouw Virginia quasi zijn hele fortuin van 2 miljard weg, voornamelijk om onderzoek naar kanker en diabetes te financieren. Hij heeft nog 100 miljoen over.

Michael Bloomberg, de huidige burgemeester van New York, heeft al bijna 2 miljard uitgedeeld aan ongeveer 850 verschillende goede doelen.

De uit Hong-Kong afkomstige zakenman Li Ka-shing heeft 1,6 miljard van zijn aanzienlijk fortuin (geschat op 26 miljard) weggeschonken, maar hij is van plan om uiteindelijk een derde weg te geven. Hij noemt het "mijn derde zoon".

Duitser en softwaretycoon Dietmar Hopp, ooit begonnen bij IBM, heeft al 1,25 miljard weggegeven. Hij is momenteel zo'n 850 miljoen waard. Een andere computerrijkaard, Michael Dell, heeft 1,2 miljard weggegeven. Hij bezit iets van een 15 miljard.


21-02-2013 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische film die verdeeld wordt door Disney

Belgische film die verdeeld wordt door Disney

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






The Walt Disney Company gaat voor het eerst een Belgische film in de zalen brengen. Het gaat om de prent 'Une chanson pour ma mère' van de Waalse regisseur Joël Franka. De langspeelfilm is vanaf 27 maart te zien in de bioscoop.

"We willen meer aanwezig zijn op de lokale markt, dit project voldoet dus voor honderd procent aan onze objectieven", zegt Serge Van Eyck van The Walt Disney Company.

In de film 'Une chanson pour ma mère' vatten leden van een familie het idee op om hun zieke moeder een ontmoeting met de zanger Dave cadeau te doen. De zaak loopt echter uit de hand en leidt uiteindelijk tot de ontvoering van de zanger.

In eerste instantie zal de film enkel in het Frans verdeeld worden. Maar Van Eyck sluit niet uit dat er nog een Nederlandstalige versie zal volgen. Volgens hem is het ook niet onmogelijk dat Disney in de toekomst ook Vlaamse films zal verdelen.


19-02-2013 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears valt voor "normale man"


Britney Spears valt voor "normale man"


http://oi49.tinypic.com/2ywiheb.jpg


Britney Spears heeft het gehad met venten uit de showbizz. De laatste tijd brengt ze veel tijd door met een "normale man", aldus TMZ. Haar nieuwste scharrel zou David heten en voor een advocatenkantoor werken.

Of de twee serieus aan het daten zijn, kan de entertainmentsite niet bevestigen. Wel is Britney met de 27-jarige man op de golfbaan gespot en ook hebben de twee op Valentijnsdag samen een hapje gegeten.

Ze hebben echter niet urenlang in elkaars ogen gestaard: binnen een half uurtje had het duo sushi ter waarde van 60 dollar naar binnen gewerkt. Hoewel David volgens TMZ "niet welvarend" is, heeft hij wel de rekening betaald en het personeel op een fooi van 13 dollar getrakteerd.

Eerder meldde Showbizspy dat de 31-jarige zangeres via datingsites op zoek naar een alledaagse liefde was. Vorige maand liep Britneys relatie met Jason Trawick op de klippen. Ze waren sinds december 2011 verloofd, maar zouden na verloop van tijd uit elkaar zijn gegroeid. (br.hln)


19-02-2013 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones-bassist Bill Wyman exposeert deel fotocollectie


Stones-bassist Bill Wyman exposeert deel fotocollectie


http://oi50.tinypic.com/18bw1u.jpg


Bill Wyman opent op 27 februari een expositie in Londen waarin de voormalige bassist van de Rolling Stones een deel van zijn fotocollectie zal tonen. Alle foto's zijn bewerkt door beeldend kunstenaars die er hun eigen interpretatie aan hebben gegeven, meldt The Times.

Wyman liet onder anderen de Britse cartoonist Gerald Scarfe en portretschilder Pam Glew los op de foto's die hij door de jaren heen maakte van zijn medebandleden. Op een van de platen uit 1969 is Mick Jagger te zien terwijl hij opgerold is in een bankbiljet. Op een andere foto is gitarist Keith Richards bewerkt tot bokser.

Volgens Wyman waren zijn collega's niet altijd altijd even gewillig voor de lens. Hij zegt in The Times: "Ik maakte constant foto's en ze waren er niet altijd even blij mee. Mick zei geregeld: kappen nou, Bill. Ze werden er af en toe doodziek van. De enige die er nooit problemen mee had was Charlie (Watts). Hij was altijd erg aardig." (br.hln)


19-02-2013 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland gaat internationaal in september 2013

Tomorrowland gaat internationaal in september 2013

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Na maanden speculatie heeft de organisatie van Tomorrowland bekendgemaakt dat er op 27, 28 en 29 september voor het eerst een internationale editie van het populaire dancefestival zal plaatsvinden onder de naam 'TomorrowWorld'. De locatie, die voorlopig onbekend blijft, wordt op 20 maart bekendgemaakt.

Net als in 2012 was Tomorrowland ook dit jaar in een recordtempo uitverkocht. Ruim een miljoen mensen registreerden zich om een van de 180.000 tickets te pakken te krijgen. Ook de 120 vluchten vanuit steden overal ter wereld die het festival speciaal inlast, zijn uitverkocht. Reden genoeg voor de organisatie om, na maanden van geruchten in die richting, te bevestigen dat er nu ook een buitenlandse editie komt.

"Dat we nu de kans hebben om een editie van Tomorrowland buiten België te organiseren is onwaarschijnlijk en iets wat we nooit hadden durven dromen toen we jaren geleden als muziekliefhebbers en jonge ondernemers zijn gestart", aldus organisatoren Manu en Michiel Beers in een persbericht. "We zien het als een unieke en fantastische opportuniteit. Als je nu ziet hoeveel mensen uit heel de wereld zo enorm teleurgesteld zijn na de snelle uitverkoop in België zijn we blij dat we hen eindelijk een nieuwe kans kunnen aanbieden om een editie van Tomorrowland bij te wonen. We vonden een supermooie locatie, die echt aanvoelt als een tweede thuis voor het festival en te vergelijken is met het fantastische terrein van De Schorre in Boom. Verdere details zullen we komende weken bekend maken."

De tickets voor de Belgische editie van Tomorrowland, die plaatsvindt op 26, 27 en 28 juli, vlogen de voorbije weken de deur uit. Zo'n 180.000 tickets werden verkocht aan festivalgangers uit 214 landen. (br.hln)


18-02-2013 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Countryster Mindy McCready (37) stapt uit het leven


Countryster Mindy McCready (37) stapt uit het leven

Klik op de foto om het nr. Guys Do It All The Time





De Amerikaanse countryzangeres Mindy McCready is gisteren op 37-jarige leeftijd overleden. Verschillende media berichten dat ze zelfmoord heeft gepleegd. McCready verwierf vooral roem dankzij de hit Guys Do It All The Time, waarmee ze in 1996 op nummer 1 stond in de Amerikaanse countrylijsten.

Sinds 1995 nam McCready vijf studioplaten op, maar na 2002 verliep haar carrière moeizaam. Ze werd in toenemende mate geplaagd door privéproblemen en kampte met alcohol- en drugsverslaving. Haar laatste cd, uit 2010, draagt de titel I'm Still Here.

McCready zou zichzelf met een vuurwapen om het leven hebben gebracht in haar woning in Heber Springs (Arkansas). Enkele weken geleden overleed haar partner, de muziekproducer David Wilson, die mogelijk eveneens zelfmoord pleegde. Hij was de vader van een van haar twee jonge zonen.


18-02-2013 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele overweegt residentie in Las Vegas


Adele overweegt residentie in Las Vegas


http://oi46.tinypic.com/flloub.jpg


Doorgaans is het het voorrecht van artiesten die grijs haar hebben en een hoop wereldtournees achter de kiezen, maar Adele overweegt nu al een residentie in Las Vegas. Ze zou een reeks concerten in de gokstad geven om daarna op wereldtournee te trekken. Dat meldt de Daily Star.

"Adele is de meest gewilde artieste in Las Vegas, en ze neemt elk voorstel in overweging. Ze wil opnieuw gaan optreden, maar ze wil ook van het gezinsleven genieten met haar partner Simon en hun zoontje Angelo. Eerst een reeks concerten doen in Vegas zou een mooie tussenoplossing zijn. Ze zou tijdens haar residentie in Vegas ook haar derde album kunnen opnemen", aldus een bron.

Adele heeft al advies ingewonnen bij Elton John, die jarenlang optrad in het Caesars Palace in Las Vegas.

Daarnaast krijgt de 24-jarige zangeres de Chinese ademhalingstherapie Qi Gong om haar podiumvrees het hoofd te leren bieden. Aanstaande zondag treedt Adele op tijdens de uitreiking van de Oscars. (br.hln)


18-02-2013 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Jacksons blazen hun muziek nieuw leven in

The Jacksons blazen hun muziek nieuw leven in

http://oi45.tinypic.com/x4vbd.jpg


Het overlijden van Michael Jackson had grote gevolgen voor de toekomstplannen van zijn broers. Hij was namelijk niet alleen bezig met de voorbereidingen voor een groot aantal soloconcerten in de Londense O2 Arena, maar er stond ook een reeks reünieconcerten van The Jacksons op de planning. Dat bevestigt zijn broer Jackie.

Michael zou na zijn eigen concerten zijn plek binnen The Jacksons weer innemen. "Dat was het plan, daar hadden we het al jaren over. Het heeft niet zo mogen zijn", vertelt Jackie aan de Nederlandse krant De Telegraaf. Toch zorgde het plotselinge overlijden van Michael ervoor dat de reünie van The Jacksons doorging. Jackie laat weten dat de dood van Michael de familie dichter bij elkaar heeft gebracht. Hun muziek nieuw leven inblazen zou het beste eerbetoon zijn en dat is precies wat The Jacksons gedaan hebben.

Jackie meldt dat het bepalen van de setlist voor de concertreeks erg moeilijk was. "Er is zoveel muziek om uit te kiezen." Jackie Jackson is met zijn 61 jaar de oudste van de band. Samen met Tito en Jermaine was hij de eerste die de muziek inging. The Jacksons bestaat momenteel uit de broers Jackie, Tito, Jermaine en Marlon. Randy doet niet meer mee.  (br.hln)


18-02-2013 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Spaanse prinses Cristina beschuldigd van fraude

Ook Spaanse prinses Cristina beschuldigd van fraude

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsd047e140.jpg

Slecht nieuws voor de Spaanse prinses Cristina. Vandaag is bij de rechter een belastende verklaring afgelegd over haar op het fraudeproces tegen haar echtgenoot Iñaki Urdangarin.


Medeverdachte Diego Torres zei tegen de rechter dat de prinses als lid van de directie weet had van alle besluiten die de stichting nam waarmee zou zijn gesjoemeld. Urdangarin zou als directeur van die liefdadigheidsstichting samen met zijn zakenpartner Torres miljoenen euro's hebben verduisterd. Hij leidde de stichting, het Instituut Nóos, vanaf de oprichting in 2004 tot 2007.

De betrokkenheid van Cristina en haar echtgenoot diende om "de schijn op te houden'', zei Torres. De frauderende stichting zou onder meer hebben vergaderd in een paleis van koning Juan Carlos. De vorst zelf had volgens Torres geen weet van het bedrog.

De echtgenoot van de prinses wordt binnenkort opnieuw door de rechter verhoord. Urdangarin wees eerder Torres aan als kwade genius achter het gesjoemel.

17-02-2013 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith en Kanye West werken samen in Rio

Will Smith en Kanye West werken samen in Rio

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zps8c990a5d.jpg

Carnaval vieren was niet het enige agendapunt van Kanye West en Will Smith in Rio de Janeiro vorig weekend. De twee werden er geïnspireerd door de Latin muziek in Brazilië en hebben in een lokale opnamestudio aan een nieuw nummer gewerkt.

"Kanye wilde graag meer leren over de funk in Rio", aldus de eigenaar van de studio tegen de Britse tabloid The Sun. "Will en hij kwamen naar de studio om het geluid van de funk beter te leren kennen. Ze hebben bedacht dat we allemaal samen kunnen werken om dit nieuwe project te lanceren."

De Amerikanen zijn van plan het lied af te maken in de Verenigde Staten. Samen met Kanyes vriendin Kim Kardashian werden ze vorige week gefotografeerd bij het carnaval en toeristische attracties in de Braziliaanse stad.

17-02-2013 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Michelle Gellar maakt comeback in comedyserie

Sarah Michelle Gellar maakt comeback in comedyserie

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zps3dac549a.jpg

Sarah Michelle Gellar maakt haar terugkeer naar televisie in een nieuwe comedyserie. Niemand minder dan Robin Williams gaat haar vader spelen in de sitcom, die 'Crazy Ones' gaat heten.

De serie gaat over een vader en dochter die samen een reclamebureau runnen. Williams speelt Simon Roberts en Gellar Sydney Roberts, de creatief directeur van het reclamebureau.

Gellar speelde eerder in de spannende serie 'Ringer'. Eind jaren 90 werd zij wereldberoemd als 'Buffy the Vampire Slayer'.

17-02-2013 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Van Avermaet tekent bij befaamd Hollywood-agentschap

Tom Van Avermaet tekent bij befaamd Hollywood-agentschap

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps16cc4ade.jpg

De Belgische regisseur Tom Van Avermaet heeft een contract getekend bij Creative Artists Agency (CAA), een van de meest befaamde talentagentschappen van Hollywood. Dat laat het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) weten. Van Avermaet is met 'Dood van een Schaduw', met in de hoofdrol Matthias Schoenaerts, genomineerd voor de Oscar voor beste kortfilm.


Door de Oscarnominatie werkte de jonge regisseur zich in de aandacht bij verschillende agentschappen. Ook Schoenaerts zit onder dak bij CAA. Voorts zitten Colin Firth, Nicole Kidman, Daniel Craig, Madonna, Tom Cruise en Steven Spielberg bij het clientèle van het agentschap.

'Dood van een Schaduw' gaat over een soldaat, Nathan Rijckx, die stierf tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een vreemde verzamelaar heeft zijn schaduw gevangen, en geeft hem een nieuwe kans tot leven in ruil voor het vangen van 10.000 schaduwen.

De uitreiking van de Oscars vindt volgende zondag, 24 februari, plaats in het Dolby Theatre in Hollywood.

17-02-2013 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen best betaalde Britse acteur

Sacha Baron Cohen best betaalde Britse acteur

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsdb5a9296.jpg

Sacha Baron Cohen is de best betaalde Brit in Hollywood. De komediant heeft acteur Robert Pattinson het afgelopen jaar ingehaald wat verdiensten betreft, meldt de Britse tabloid The Sun.

Cohen, bekend van filmtypetjes als Borat, verdiende in 2012 lekker met zijn rollen in 'Les Misérables' en animatiefilm 'Madagascar 3', naast zijn eigen succesvolle bioscoopfilm 'The Dictator'. In totaal haalde hij ruim 23 miljoen euro binnen, wat meer is dan Amerikaanse acteurs als Tom Hanks en Brad Pitt het afgelopen jaar verdienden.

De best verdienende acteur in 2012 was Tom Cruise, die met rollen in 'Jack Reacher' en 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' zijn bankrekening heeft aangedikt met ruim 55 miljoen euro.

17-02-2013 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bikinispecial Sports Illustrated is racistisch"

"Bikinispecial Sports Illustrated is racistisch"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zps51d28620.jpg

De jongste badpakkenspecial van Sports Illustrated veroorzaakt nogal wat ophef, maar niet omdat de bikinimodellen te oogverblindend zouden zijn - of net niet. Nee, de uitgave is ronduit racistisch en bevestigt slechte stereotypes, vinden critici.


De beroemde special werd dit jaar gefotografeerd op zeven continenten, met modellen die in bikini poseren in landen over heel de wereld. Heel erg multiculti zou je denken, maar het probleem ligt bij de mensen die nog op de foto's staan. In plaats van enkel te poseren voor exotische vergezichten, staan de modellen soms ook naast mensen die de verschillende landen moeten vertegenwoordigen. Dat zijn bijvoorbeeld matadors in Spanje, maar niet alle foto's worden even onschuldig geacht. Sommige afbeeldingen reduceren de mensen erop immers tot 'exotische rekwisieten', stelt de Afrikaans-Amerikaanse schrijfster Dodai Stewart op Jezebel.com.

Zij neemt vooral aanstoot aan twee foto's van China en Namibië. Op de eerste zit het blanke blonde model Anne V. op een vlot dat wordt bestuurd door een oudere Chinese man, en op de tweede loopt model Emily DiDonato met een speer door de woestijn met een halfnaakte man in traditionele tribale kledij.

Kolonialisme
"De foto in China betonneert stereotypes, zet een onevenwicht in de machtsdynamiek voort en doet denken aan eeuwen van kolonialisme (en onvrije contractarbeid). Hij is een goed voorbeeld van hoe de blankheid centraal staat en 'exotische' mensen als moderekwisieten worden gebruikt," stelt Stewart. De schrijfter hekelt ook de keuze om China voor te stellen als 'niet-westers' en 'achtergesteld', en ze staat met die opmerking niet alleen. Ook op Shanghaiist.com vindt men dat de foto's China associëren met armoede en 'etnische kledij', terwijl het land de tweede grootste economie ter wereld is waar de meerderheid van de inwoners in steden leeft in plaats van op het platteland.

De kritiek op de foto in Namibië gaat nog verder, en sluit volgens Stewart aan bij de voormalige Westerse obessie en fetish voor zogenaamde wilden. "Bij een bezoek aan zeven continenten, is dit het beeld dat Sports Illustrated gebruikt om het continent Afrika voor te stellen," luidt het.

Prof
Professor David Leonard van het Departement van Kritische Cultuur, Gender en Rassenstudies aan de Washington State University zegt aan Yahoo! Shine dat hij begrijpt waarom sommigen de foto's aanstootgevend kunnen vinden. "De foto's beelden mensen met een kleurtje af als exotische achtergronden," zegt Leonard.

"Buiten hun functie als rekwisiet, als achtergrond om hun derdewereldavontuur te illustreren, worden gekleurde mensen ingebeeld als bedienden, als de loyale helpers, als bestaand voor blank westers plezier, amusement en vermaak." Het feit dat model Kate Upton op Antarctica werd gefotografeerd met pinguïns op de achtergrond, lijkt ook niet te spelen in het voordeel van Sports Illustrated. "Zwarte man, Chinese man, pinguïns," besluit Stewart.

17-02-2013 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vtm Nieuws' pakt uit met nieuwe app en live streaming

'Vtm Nieuws' pakt uit met nieuwe app en live streaming

http://oi45.tinypic.com/qywj7o.jpg

Het Nieuws van vtm, dat opnieuw 'vtm Nieuws' zal heten, verandert vanaf maandag van decor en ook op inhoudelijk vlak zullen de uitzendingen er anders uitzien. Dat meldt de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa). Bovendien kunnen mensen het nieuws volgen via een nieuwe app en kunnen ze de nieuwsuitzendingen integraal bekijken op de website.


De nieuwsredactie van vtm zal vanaf maandag meer inzetten op buitenlandberichtgeving en populaire cultuur. Vtm zal ook meer politiek nieuws brengen, "ook op de momenten dat het niet brandt in de Wetstraat. En elke zondag nodigen we om 13.00 uur een politieke gast uit voor een interview van een tiental minuten", aldus algemeen hoofdredacteur Kris Hoflack.

Bovendien zullen sportankers Tom Coninx en Maarten Breckx om beurten mee aan tafel zitten tijdens de nieuwsuitzending. "Kijkers kunnen er dus zeker van zijn dat ze elke dag het belangrijkste sportnieuws gezien hebben", zegt Hoflack. Ook de weervrouw- en mannen zullen tijdens de uitzending live een blik werpen op de weerkaart van de volgende dag.

Vanaf maandag zullen de ankers op vaste uren de nieuwsuitzending te presenteren, luidt het nog. Stef Wauters presenteert tijdens de week het Nieuws van 19.00 uur. Van vrijdag tot en met zondag neemt Danny Verstraeten het zevenuurjournaal voor zijn rekening. Het Nieuws van 13.00 uur en de nieuwsflash omstreeks 18.00 uur worden afwisselend gepresenteerd door Birgit Van Mol en Cathérine Moerkerke.

Ten slotte is er "een nieuw logo, een andere presentatiestijl en een ander decor om het inhoudelijk verhaal ook in de vorm door te trekken".


17-02-2013 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Beer voor Roemeense film 'Child's Pose'

Gouden Beer voor Roemeense film 'Child's Pose'

http://oi47.tinypic.com/59ymf4.jpg

De Gouden Beer voor beste film is in Berlijn toegekend aan de Roemeense film 'Child's Pose' van regisseur Calin Peter Netzer. Het verhaal gaat over een moeilijke verhouding tussen moeder en zoon in een corrupte samenleving.


Het is voor het eerst dat de Gouden Beer naar Roemenië gaat. De jury van het 63ste filmfestival in Berlijn stond onder leiding van de Chinese regisseur Wong Kar Wai.

De Zilveren Beren voor beste acteur en beste actrice gingen respectievelijk naar de Bosnische zigeuner Nazif Mujic en de Chileense Paulina García. Het filmfestival van de Duitse hoofdstad eerde de Amerikaan David Gordon Green als beste regisseur. Green is onderscheiden voor 'Prince Avalanche', een film over twee wegwerkers die de zomer doorbrengen in een door bosbranden geteisterde streek.

Mujic is onderscheiden voor zijn rol in Een episode in het leven van een metaalrecycler van Danis Tanovic. Mujic en zijn vrouw en kinderen spelen in de film een echte episode uit hun harde levens na. García speelt in de tragikomische film 'Gloria' van Sebastián Lelio een vrouw van achterin de 50 die hoopt nog een keer de grote liefde te beleven.

Ook 'The Broken Circle Breakdown' heeft zijn internationale première niet gemist. Nadat de prent gisteren al het Europa Cinemas Label voor Beste Europese Film in de wacht sleepte, kwam daar vandaag ook de Panorama-publieksprijs bij, een onderscheiding die felbegeerd is door Duitse distributeurs.

17-02-2013 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Grant trotse papa van een zoontje

Hugh Grant trotse papa van een zoontje

http://oi45.tinypic.com/25yxg28.jpg

Vandaag liet Hugh Grant via Twitter weten dat zijn 18 maanden oude dochtertje Tabitha er een broertje heeft bijgekregen. "Helemaal in de wolken dat mijn kleine meid nu een broertje heeft. Ik ben ontzettend dol op mijn twee kindjes. Ze hebben een fantastische mama", klinkt het in zijn tweet.


Voor Hugh Grant is het ouderschap een echte droom: "Mensen zeiden tegen me dat de babyfase eigenlijk niet zo fijn is, maar ik heb niets om over te klagen. Ik ben dol op mijn dochtertje. Fantastisch gewoon. Ik voel me een beter mens".

Benieuwd of zijn euforie ook met de komst van baby nummer twee zal blijven bestaan. Op de vraag of het vaderschap zijn leven echt drastisch veranderd heeft, antwoordde hij: "Ik weet het eigenlijk niet. Ik denk niet dat het zo een gigantische impact heeft, maar ik ben in elk gelukkig om papa te zijn".

Relatiestatus
Hoe de relatie met de mama van zijn kindjes precies zit, is onbekend. Na de komst van hun eerste kind in september 2011 liet Grant weten dat de relatie met de Chinese actrice Tinglan Hong een "vluchtige affaire" is. Toch ziet hij haar als goede moeder en een lieve, grappige en slimme vrouw.

17-02-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!