Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lust for Life': film over Bowie en Iggy Pop in Berlijn

'Lust for Life': film over Bowie en Iggy Pop in Berlijn

http://oi45.tinypic.com/4fx0le.jpg

Er is een film in de maak over de muzikanten David Bowie en Iggy Pop, toen die in de jaren zeventig in Berlijn aan de slag gingen. Dat meldt de nieuwssite van de VRT.


'Lust for Life' zal geproduceerd worden door Egoli Tossell Film, in samenwerking met de Britse producers van Altered Image. De regisseurs van dienst zijn Robin French en Gabriel Range, die ook 'Death of a president' op zijn naam heeft staan.

De hoofdpersonages in 'Lust of Life' zijn niet weggelegd voor Bowie en Iggy Pop zelf, verklapte Tossell al. Vooral het verdeelde Berlijn zal worden belicht.

West-Berlijn was in de jaren zeventig de thuishaven van beide muzikanten. Het stadsdeel trok in die periode tal van activisten en artiesten en bleek ook voor de Britse en Amerikaanse zanger een bron van inspiratie. Uit de samenwerking ontsprootten verschillende albums, zoals 'Heroes' van Bowie en 'Lust for Life' van Iggy Pop.

09-02-2013 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger woont in sociale flat

Dochter Mick Jagger woont in sociale flat

http://oi49.tinypic.com/200ema9.jpg

Jade Jagger (41), dochter van Mick Jagger en Bianca Macias, woont in een sociale flat in Londen. De flats zijn bestemd voor mensen met een laag inkomen die geen andere woonplaats vinden. Haar man, dj Adrian Fillary, kon in 2000 blijkbaar aantonen dat hij geen inkomen had en in woningnood zat. In juni vorig jaar trouwde hij met de welvarende socialite.


Een woordvoerder van de Coin Street Housing Co-Operative, eigenaar van de appartementen in het hartje van Londen, stelt dat zijn huwelijk met een rijke vrouw het recht van Fillary op goedkope sociale huisvesting niet in de weg staat zo lang het zijn eerste verblijfplaats is. Dat meldt de Daily Mirror.

Jade Jagger is juweelontwerpster, vorig jaar verdiende ze 160.000 euro. Samen met haar man is ze op zoek naar een nieuwe woonst. Een kwestie van "hoffelijkheid gezien zijn nieuwe situatie", laat een woordvoerder van Jade Jagger weten.

09-02-2013 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milde boete voor Jan Van Rompaey die rood licht negeerde

Milde boete voor Jan Van Rompaey die rood licht negeerde

http://oi50.tinypic.com/1grtlg.jpg

Televisiepresentator Jan Van Rompaey (72) heeft van de Brugse politierechter een boete van 180 euro en een rijverbod van acht dagen gekregen. Eind maart 2012 negeerde Van Rompaey in Damme een rood stoplicht.


Jan Van Rompaey gaf zijn fout ootmoedig toe. Hij had te laat opgemerkt dat de lichten op oranje stonden. Toen de presentator beslist had dat hij niet meer kon stoppen, sprong het stoplicht op rood. Van Rompaey legde ook uit dat hij op pad was met een wagen die hij niet kende en daardoor minder goed kon inschatten.

De politierechter hield rekening met het blanco strafregister van de VRT-coryfee. Van Rompaey werd veroordeeld tot een geldboete van 180 euro en een minimumrijverbod van acht dagen.

09-02-2013 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen deelt foto van dochtertje Vivian

Gisele Bündchen deelt foto van dochtertje Vivian

http://oi49.tinypic.com/21ainft.jpg

Gisele Bündchen heeft een foto van haar pasgeboren dochtertje Vivian gedeeld met de wereld.


Op haar persoonlijke facebookpagina plaatste het model een foto van hun vakantie op Hawaii. Bij de foto schreef ze: "Alles is liefde. Fijne vrijdag, veel liefs voor jullie allemaal."

De Braziliaanse schone (32) beviel 5 december van haar tweede kind. Bündchen heeft al een zoon met American Football-speler Tom Brady, Benjamin (3).

09-02-2013 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burnout voor Victoria Beckham?

Burnout voor Victoria Beckham?

http://oi45.tinypic.com/2chau8.jpg

Victoria Beckham heeft het verschrikkelijk druk. De modeontwerpster is in New York en bereidt zich voor op de Fashion Week. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze zette dan ook een foto van zichzelf op Twitter met een gele handtas over haar hoofd.

Bij de foto schrijft Victoria dat ze het erg druk heeft en dat ze de werkdruk haast niet meer aankan. "Het is weer de tijd van het jaar dat we allemaal een beetje doordraaien."

Het is niet de eerste keer dat het Posh allemaal even te veel wordt. Ook in september plaatste ze een foto van zichzelf met een tas over haar hoofd. Toen schreef ze er bij dat ze zich een ouwe zak voelde.

09-02-2013 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Beyoncé verkoopt Sportpaleis twee keer uit in minder dan een uur

Record: Beyoncé verkoopt Sportpaleis twee keer uit in minder dan een uur

http://oi48.tinypic.com/2i8gn6f.jpg

Het optreden van Beyoncé in het Sportpaleis op 14 mei was op tien minuten tijd volledig uitverkocht. Vanochtend werd meteen een extra concert toegevoegd op 15 mei. Ook dat was in 35 minuten tijd uitverkocht. Binnen het uur werden 33.000 tickets verkocht en daarmee breekt Beyoncé alle records.


Ook beide shows in de Amsterdamse Ziggo Dome waren op minder dan een uur tijd uitverkocht.

De 'Mrs. Carter Show World Tour' zal ongeveer een jaar duren, want na Europa en Noord-Amerika trekt Beyoncé naar Latijns-Amerika, Australië en Azië. Het wordt haar meest ambitieuze show ooit.

09-02-2013 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marijke uit 'The Voice' is boos op Dag Allemaal

Marijke uit 'The Voice' is boos op Dag Allemaal

http://oi50.tinypic.com/2n1w6ma.jpg

Marijke De Roover, kandidate in 'The Voice Van Vlaanderen' las eerder deze week in Dag Allemaal het artikel over haar grootouders die in de Ardennen werden vermoord. Dat zinde haar allerminst.

Marijke zette een filmpje op haar fanpagina op Facebook waarbij ze het artikel over de moord oppropt en heel wat pogingen moet doen om de bladzijde te verbranden.

"Dag dag dag allemaal", schreef ze als commentaar bij het filmpje.

De 22-jarige Marijke moest in 2011 de moord op haar grootouders verwerken. Oma Mia en opa Martin hadden een Bed & Breakfast in de Ardennen. Daar werden ze vermoord door een man die al vier dagen in de B&B verbleef.

Enkele dagen na de feiten gaf de dader zichzelf aan, het proces loopt nog. De dader bekende trouwens nog een derde moord.

09-02-2013 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbisch tafereel schokt Vanessa Hudgens op set 'Spring Breakers'

Lesbisch tafereel schokt Vanessa Hudgens op set 'Spring Breakers'

http://oi49.tinypic.com/16ktdtt.jpg

Elk jaar heeft MTV een 'Spring Break' special, met beelden van brassende Amerikaanse tieners die zich tijdens de krokusvakantie in een of ander Mexicaans resort lazerus zuipen en zich vervolgens aan vleselijke geneugten tegoeddoen. Daar komt nu ook een film van, 'Spring Breakers', en Vanessa Hudgens (24) is één van de hoofdrolspeelsters. Tijdens de opnames ging het er volgens Vanessa redelijk wild aan toe.


De film wordt immers in de zogenaamde 'cinema vérité'-stijl opgenomen, met echte scholieren die zo veel drank opgegoten krijgen dat ze geen acht meer slaan op de camera.

Vanessa herinnert zich vooral een lesbisch onderonsje: "We filmden een fuifscène en er waren twee meisjes, echte 'spring breakers', die topless op de grond lagen te vrijen. Toen ze ook nu slipjes uittrokken, dacht ik 'Oh my god'", aldus Vanessa.

"Die meiden waren poedelnaakt, op een meter van me, dat was waanzin", zei ze aan website Vulture.

Vanessa speelde nog in 'High School Musical', een tv-serie van Disney, toen enkele jaren geleden online naaktfoto's van haar lekten die ze zelf had gemaakt. Ze moest zich daarvoor bij Disney verontschuldigen.

Op 20 maart komt 'Spring Breakers' bij ons in de bioscoopzalen.

09-02-2013 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"John Bryan had seks met prostituees en snoof coke"

http://oi47.tinypic.com/2cdy1l0.jpg

'Den John', zeg maar meneer Astrid Bryan, lijkt in de realityreeks van zijn halve trouwboek de ideale man: liefdevol en altijd goedlachs. Volgens Tv-Familie heeft de schokschouderende kaalkop echter een duister verleden.


Tv-Familie diept enkele biografieën rond de Britse gevallen prinses Sarah Ferguson uit de jaren '90 op. Daarin wordt ook John Bryan, destijds de vermeende minnaar van Ferguson, op de rooster gelegd. Bryan was officieel de financieel adviseur van Fergie, maar toen foto's opdoken waarop te zien was hoe hij de voeten van de prinses kuste, besloot prins Andrew te scheiden. Dat hun dochters, toen 4 en 2 jaar, vlakbij aan het spelen waren, maakte het allemaal nog wat erger.

Enkel cash voor coke
'Den John' zou hij in die tijd verlekkerd zijn geweest op seks met dames van lichte zeden. "John kickte op seks met prostituees. Ik heb hem vaak in clubs zien onderhandelen met hoeren", vertelde zijn jeugdvriend Whitney Tower daarover.

"Hij betaalde zelden met cash geld, behalve voor de cocaïne die ook Fergie geregeld door haar neus haalde", stelt een andere bron.

Ook undercover journalisten bevestigen het druggebruik van 'den John': "Hij vroeg ons of we cocaïne wilden en stelde voor om twee hoertjes naar onze kamer te sturen."

Exuberante levensstijl
John Bryan mag nu een succesvol zakenman zijn, dat was ooit anders. Hij reisde volgens Tv-Familie de wereld rond om bedrijven op te starten. Maar door zijn exuberante levensstijl gaf hij veel meer uit dan hij verdiende.

Faillissementen
De bedrijven gingen failliet en Bryan verdween keer op keer met de noorderzon. Hij zou zich volgens het magazine zelfs voor het gerecht hebben moeten verantwoorden voor die faillissementen. Toen hij in 1996 terug naar Amerika trok, zou hij een schuldenput hebben achtergelaten.


09-02-2013 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Silke uit 'The Voice' slaat Clouseau-gitarist aan de haak


Silke uit 'The Voice' slaat Clouseau-gitarist aan de haak


http://oi50.tinypic.com/2jaagdl.jpg


De Vlaamse showbizz is een koppel rijker. Silke Mastbooms, vorig jaar nog tweede in 'The Voice van Vlaanderen', is gevallen voor de charmes van Clouseau-gitarist Tom Lodewijckx. Voor de 18-jarige Mastbooms wordt de muzikant haar eerste officiële lief. De flink 10 jaar oudere Lodewijckx scheidde recent nog van zijn vrouw. De twee leerden elkaar kennen in de nasleep van de talentenjacht, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het was hun omgeving al langer opgevallen, maar nu verbergen ze het niet langer. Silke Mastbooms- de jonge Antwerpse die vorig jaar nipt van Glenn verloor in 'The Voice'- vormt een stel met gitarist Tom Lodewijckx. "Dat klopt inderdaad", laat Silke via haar manager weten.

"Al is onze relatie nog pril." Het nieuwe liefdesgeluk komt niet als een verrassing. Tom schreef mee aan Silkes huidige single 'The Spark', maar vergezelde haar ook tijdens een miniconcertreeks in november. Tijdens die shows al waren de veelzeggende blikken tussen beiden de fans niet ontgaan. Sindsdien werd het koppel ook samen gespot in Antwerpen.

Silke staat nog aan het begin van haar carrière, maar Lodewijckx is een grote naam in de Vlaamse muziekwereld. Niet alleen speelde hij zich flink in de kijker bij de laatste doortocht van Clouseau in het Sportpaleis. Daarnaast verdiende hij ook zijn sporen als muzikant bij Natalia en Tom Helsen, Sarah Bettens en Novastar. Hij werkte ook hij mee aan programma's als 'Zo is er maar één', 'Sterren op de dansvloer', 'Idool' en 'The Voice van Vlaanderen' en is hij docent aan het conservatorium van Gent.


07-02-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye wil Kim niet zien bevallen

Kanye wil Kim niet zien bevallen

http://oi46.tinypic.com/2d9cl8j.jpg

Kanye West wil zijn lief wel steunen tijdens de bevalling, maar hij is er nog niet zeker van of hij het allemaal wel wil zien. Kanye kan niet tegen bloed.


"Tijdens de bevalling wil hij Kim wel emotioneel bijstaan, maar hij vreest dat hij er niet tegen opgewassen is. Hij schaamt er zich voor, maar Kanye valt altijd flauw als hij bloed ziet. Dus vreest hij dat hij meer kwaad dan goed zal doen en enkel maar zal bijdragen tot Kims angst. Hij stelde voor dat hij op de gang van de verloskamer blijft, waarop Kim hem een watje noemde", stelt een bron in het magazine Closer.

In het geval Kanye de verloskamer niet binnen wil of stante pede van zijn sus draait, wil Kim dat haar moeder Kris Jenner en haar zussen Kourtney en Khloe haar bijstaan.

Kim was in de verloskamer tijdens de twee bevallingen van haar zus Kourtney.

05-02-2013 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Whitney Houston: "Ik was het die haar aan de coke hielp"

Broer Whitney Houston: "Ik was het die haar aan de coke hielp"

http://oi49.tinypic.com/34rdjqt.jpg

De broer van Whitney Houston hielp zijn zus voor het eerst aan de drugs en niet Bobby Brown. Dat heeft Michael Houston bekend bij Oprah Winfrey.


Michael gaf toe dat hij het was die cocaïne in de jaren '80 introduceerde bij zijn wereldberoemde zus. Hij voelt zich extreem schuldig over Whitneys dood. "Ik voel me er verantwoordelijk voor dat ik het zo ver heb laten komen." Michael zegt zich niet te hebben gerealiseerd hoe dodelijk drugs kunnen zijn toen hij ze voor het eerst kocht voor zijn zus. "Je moet begrijpen dat het toen, in de jaren '80, heel normaal was."

Whitney Houston overleed vorig jaar op 48-jarige leeftijd. Een cocktail van drugs, waaronder cocaïne, Xanax en marihuana, werd haar fataal.

05-02-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

http://oi47.tinypic.com/2ce5120.jpg

Ongewone transfer in de Wetstraat: sinds vorige week maandag gaat Lien Van de Kelder bijklussen op het federale kabinet van de socialistische minister Johan Vande Lanotte. Dat berichten de Coreliokranten.


De actrice die rechten studeerde gaat drie dagen per week aan de slag op het kabinet van Johan Vande Lanotte, vicepremier voor de Vlaamse socialisten.

Haar eigen taak: sommige delen van de wetgeving verbeteren. "Maar meer details kan ik voorlopig nog niet geven", aldus Lien Van de Kelder. Momenteel presenteert ze elke vrijdagavond op Canvas ook het tv-programma 'Hoera cultuur'.

Het kabinet Vande Lanotte benadrukt dat Lien Van de Kelder enkel en alleen om inhoudelijke redenen aangeworven werd, niet op basis van naam of faam. "Zoek er vooral niet te veel achter", klinkt het op de Kunstlaan. "Al is de verleiding natuurlijk groot."

05-02-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Veerle Baetens in Jan Verheyens 'Het Vonnis'

Ook Veerle Baetens in Jan Verheyens 'Het Vonnis'

http://oi45.tinypic.com/2m4ek29.jpg

Vorige week werden de namen van Koen De Bouw en Johan Leysen bekend gemaakt.  Regisseur Jan Verheyen is trots dat hij de meest verdienstelijke Vlaamse actrice van 2012, Veerle Baetens, eveneens bij zijn cast mag rekenen.


Het regende superlatieven voor de acteerprestaties van Veerle Baetens in 'The Broken Circle Breakdown' van regisseur Felix van Groeningen en ze stond vorig jaar ook op de set van de prestigieuze BBC-serie 'The White Queen' waarin ze de rol van Margaretha van Anjou  vertolkt.

Eind deze week vertrekt ze naar het Filmfestival van Berlijn waar 'The Broken Circle Breakdown' zijn internationale vuurdoop krijgt, maar daarna wordt ze verwacht op de set van 'Het Vonnis'.

In 'Het Vonnis' vertolkt Veerle Baetens de rol van meester Teugels, een jonge, ambitieuze advocate die in het oog van de storm komt te staan als haar cliënt, die de dood van twee mensen op zijn geweten heeft, omwille van een procedurefout moet worden vrijgelaten.

Jan Verheyen : "Ik trap een open deur in als ik zeg dat Veerle één van de meest getalenteerde actrices van haar generatie is. Ze is altijd gedreven en gemotiveerd en ze heeft de zeldzame gave alles wat je haar als regisseur geeft, beter en mooier te maken. Ik ben erg blij dat ze ervoor heeft gekozen deel uit te maken van het ensemble van Het Vonnis".

Ook allround  acteur Sven De Ridder (nu te zien in 'Met Man en Macht' en 'Frits & Franky', vanaf 27 maart in 'Bingo') zal de cast vervoegen.  Hij geeft gestalte aan Jan Ravoet, de woordvoerder van de minister van Justitie.

De rest van de cast zal in de loop van de week worden onthuld.

Op 11 februari starten de opnamen in Gent. Er zal gedurende 30 dagen gefilmd worden in Brussel, Mechelen en Antwerpen om uiteindelijk eind maart neer te strijken in het assisenhof van Brugge voor de cruciale processcènes.

04-02-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael en Sylvie weer samen gespot

Rafael en Sylvie weer samen gespot

http://oi46.tinypic.com/34qs21k.jpg

Rafael en Sylvie Van der Vaart zijn gisteren samen gespot tijdens een bezoek aan de voorstelling 'Ice Age Live! Ein mammutiges Abenteuer' in het Duitse Hamburg. Samen met zoontje Damian leken weer oude tijden te herleven voor het gezin.


Zou er dan toch sprake zijn van een verzoening? Sylvie werd namelijk afgelopen weekend ook gesignaleerd op de tribune bij een voetbalwedstrijd van Rafael. Daar zag zij hoe Van der Vaart met HSV verloor.

Bekijk hier de foto's van het bezoek aan de kindervoorstelling in de Duitse O2 World Arena.

04-02-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldster Adele in therapie voor... podiumvrees

Wereldster Adele in therapie voor... podiumvrees

http://oi45.tinypic.com/2vkdkdv.jpg

Adele mag dan wel al verschillende wereldhits op haar naam hebben staan en de ene muziekprijs na de andere in de wacht slepen, op het podium doet de 24-jarige Britse het nog steeds in haar broek van de schrik. Om haar podiumvrees de baas te kunnen, is ze zelfs in behandeling gegaan bij een hypnotherapeut, zo schrijft The Sun.


Vooral haar optreden op 24 februari tijdens de Academy Awards, beter gekend als de Oscars, baart haar zorgen. "Ze heeft al met het orkest geoefend, maar hoe vaak ze ook repeteert, niets volstaat om haar kalm te houden", aldus een bron uit de entourage van de 'Skyfall'-zangeres in The Sun.

"Vorig jaar was ze zo zenuwachtig voor haar optreden op de Grammy Awards dat ze er zelfs ziek van was. Dit wil ze koste wat het kost vermijden. Daarom raadde een vriendin haar een hypnotherapeut aan in LA", gaat de bron verder.

Sinds de Brit Awards in 2012 heeft Adele, die eind oktober beviel van een zoon, niet meer opgetreden. Op de uitreiking van de Oscars in Los Angeles zal de zangeres dus na twaalf maanden afwezigheid haar comeback maken. Ze is ook zelf genomineerd in de categorie 'Beste Originele Lied' met haar wereldhit Skyfall, het themanummer van de gelijknamige Bondfilm. Met dit nummer sleepte ze eerder al een Golden Globe in de wacht.

04-02-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Destiny's Child zorgt voor vuurwerk tijdens Super Bowl

Destiny's Child zorgt voor vuurwerk tijdens Super Bowl

http://oi49.tinypic.com/157klqp.jpg

Groots aangekondigd met commercials van Pepsi was het optreden van Beyoncé tijdens de Amerikaanse Super Bowl. Het publiek kon rekenen op een muzikaal spektakel, met een tijdelijke hereniging als verrassing. Destiny's Child trad immers op als vanouds.


"Super Dome, one two three four", gaf Be aan voordat de show losbarstte. Vervolgens volgde een vertolking van 'So Crazy Right Now', zij het zonder Jay Z. Daarna volgden camerabeelden van bovenaf, rode felle lichten en een gitaar. Met een kus naar de camera sloot Beyoncé dat nummer af.

Een leger aan danseressen met sexy danspasjes, begeleid door een saxofoon hitsten de bezoekers van de finale van het American Football-seizoen op. Het nummer 'End of Time' kreeg constant applaus, maar 'Baby Boy' maakte het spektakel compleet. Beyoncé vermenigvuldigde zichzelf door middel van 3D-projecties op grote schermen.

De grootste verrassing was het optreden dat volgde. Kelly Rowland en Michelle Williams verschenen plotseling op het podium en Destiny's Child was weer even samen. Het trio, gehuld in zwarte leren pakjes, zong 'Independent Women' en bracht de bekende filmquote 'Good Morning Charlie'. Het publiek werd ook getrakteerd op 'Single Ladies'. "Iedereen, ik wil jullie energie voelen. Richt je handen op mij", vervolgde Beyoncé met het nummer 'Halo'. Met een "dank jullie wel, God zegen jullie" vertrok de zangeres weer.

04-02-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé op 14 mei in Antwerpse Sportpaleis

Beyoncé op 14 mei in Antwerpse Sportpaleis

http://oi45.tinypic.com/2m4ojfq.jpg

Zangeres Beyoncé komt op 14 mei naar het Sportpaleis in Antwerpen in het kader van een nieuwe wereldtournee die ze gisteren aankondigde. De tour zal de naam 'The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ' dragen.


Het is van 2009 geleden dat Beyoncé nog op een Belgisch podium te bewonderen was. Ook toen stond ze in mei in het Antwerpse Sportpaleis. De zangeres werkt momenteel aan haar vijfde album, dat wellicht in april zal uitkomen.

De ticketverkoop start nu vrijdag om 11 uur.

04-02-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake noemt Britney Spears 'bitch'

Justin Timberlake noemt Britney Spears 'bitch'

http://oi45.tinypic.com/2hmzytz.jpg

Tijdens zijn optreden zaterdagavond heeft Justin Timberlake zijn ex Britney Spears een 'bitch' genoemd. Timberlake en Spears ontmoetten elkaar in The Micky Mouse Club en waren drie jaar een koppel, tot zij hem in 2002 bedroog met haar choreograaf Wade Robson.


De avond voor de Super Bowl gaf Timberlake een benefietconcert ten voordele van kinderziekenhuizen. Voor hij 'Cry Me A River' inzette, dat hij over Britney schreef, zei hij: "Soms denk je dat je de ware hebt gevonden. Maar op een dag ontdek je dat ze een bitch is". Dat meldt HollywoodLife.com.

Later kreeg Justin op het podium gezelschap van Jay-Z. Het was Justins eerste volwaardige concert sinds vijf jaar. In het podium zaten onder meer Paul McCartney en zijn vrouw Nancy Shevell, Sofia Vergara, Hayden Panettiere en David Arquette.

04-02-2013 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistente gedwongen bij Lady Gaga in bed te slapen

Assistente gedwongen bij Lady Gaga in bed te slapen

http://oi45.tinypic.com/24v4bqa.jpg

Het valt niet mee om de assistente van Lady Gaga te zijn. Jennifer O'Neill, de voormalig assistente van de popster, claimt dat zij gedwongen in bed moest slapen bij Gaga. Volgens Jennifer houdt Gaga er niet van om alleen te slapen. O'Neill zou dan ook geen keus hebben gehad en gedwongen zijn om bij haar baas in bed te kruipen.


"In tegenstelling tot andere werknemers, kreeg ik geen eigen kamer. Er werd mij gewoon niet gevraagd of ik een hotelkamer voor mezelf wilde. Ik had helemaal geen privacy", onthult Jennifer in The Sun.

O'Neill klaagde in 2011 Lady Gaga aan. Jennifer zegt dat ze nog ruim 260.000 euro van de diva tegoed heeft. Ze is namelijk nooit uitbetaald voor 7.100 uur overwerk.

04-02-2013 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!