Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onhandelbare LiLo brengt advocaat in moeilijkheden

Onhandelbare LiLo brengt advocaat in moeilijkheden

http://oi46.tinypic.com/u1ywz.jpg

De advocaat van Lindsay Lohan heeft de rechter gevraagd haar niet verantwoordelijk te houden voor het gedrag van haar cliënt. Dat blijkt uit officiële documenten die de raadsvrouw heeft ingediend, aldus entertainmentsite TMZ.


Julia Azrael vertegenwoordigt LiLo in de zaak die is aangespannen door fotograaf Grigor Balyan. Hij beweert dat de assistente van Lindsay hem heeft aangereden en dat de actrice op dat moment in de passagiersstoel zat. Lindsay moest een getuigenverklaring afleggen, maar kwam niet opdagen.

Volgens Balyan omdat ze aan het feesten was. Azrael meent dat dat niet haar schuld is. "Ik heb meermaals geprobeerd haar ervan te overtuigen dat ze aanwezig moest zijn. Ik weet niet hoe ik haar kan bereiken." Volgens de advocate moet ze eerst haar collega Mark Heller contacteren, die Lindsay in een andere zaak vertegenwoordigt. Balyan heeft de rechter gevraagd om zowel de actrice als haar raadsvrouw een boete te geven.

14-02-2013 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff speelde 14 kilo kwijt na bevalling

Hilary Duff speelde 14 kilo kwijt na bevalling

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zps323a5a88.jpg

Actrice Hilary Duff voelt zich goed. De jonge mama is sinds de geboorte van haar elf maanden oude zoontje veertien kilo afgevallen. Met dank aan haar personal trainer, zo vertelde ze aan het Amerikaanse magazine US Weekly.


De 25-jarige Duff deed er iets langer over dan de gemiddelde celeb om terug te komen op haar streefgewicht. Maar met behulp van haar trainer ging het er uiteindelijk allemaal af. "Hij heeft me geholpen om extra kilo's kwijt te raken. Hij is bokstrainer en komt bij me thuis. We joggen heel veel door de heuvels."

Haar sporttrainers spelen een grote rol in Hilary's leven. "Ik voel me zo veel beter als ik veel beweeg." De actrice is al haar hele leven een fanatieke sporter en let altijd op wat ze eet. Tijdens haar zwangerschap liet ze dat echter los: de blondine at zoveel ze maar wilde.

14-02-2013 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhopige Kristen vliegt naar Australië voor Robert

Wanhopige Kristen vliegt naar Australië voor Robert

http://oi45.tinypic.com/m3fps.jpg

Kristen Stewart tovert steeds meer trucs uit haar hoed om Robert Pattinson van haar liefde te overtuigen, aldus de showbizsite RadarOnline. Uit angst dat de tijd dringt, is de actrice nu van plan om het vliegtuig te pakken naar Australië, waar haar vriend momenteel werkt aan zijn nieuwe film The Rover.


"Ze mist hem verschrikkelijk en denkt dat zijn belangstelling in hun verzoening dood bloedt als ze te lang gescheiden blijven", aldus een insider tegen de website. "Kristen probeert te redden wat ze nog hebben samen."

Ontrouw
De twee Hollywoodsterren, die elkaar kennen van de Twilight-films, kregen relatieproblemen nadat Stewart afgelopen zomer werd betrapt op een affaire met regisseur Rupert Sanders. Robert vergaf haar, maar Kristen zou gek worden van onzekerheid of dat wel echt zo is. Hij zou haar niet voldoende aandacht geven vanuit Australië, waar hij inmiddels al ruim een maand zit, en ook niet willen dat ze hem daar opzoekt.

"Hun relatie hangt aan een zijden draadje, dus Kristen denkt dat het helpt als ze naar Australië gaat", zo vervolgt de bron, die overigens weinig vertrouwen heeft in de liefde tussen de twee. "Ik denk dat ze vasthoudt aan iets dat niet is wat ze denkt."

14-02-2013 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paris Hilton verloofd met toyboy"

"Paris Hilton verloofd met toyboy"

http://oi50.tinypic.com/2euph0j.jpg

Paris Hilton denkt de ware liefde te hebben gevonden in haar vriendje River Viiperi, een 10 jaar jonger Spaans model. De rijke socialite zou hem zelfs ten huwelijk hebben gevraagd, dat meldt de website Showbizspy.


Het koppel is nog maar een paar maanden samen, maar de 31-jarige Paris kan volgens een insider niet wachten om de volgende stap in de relatie te zetten. "Paris heeft River om zijn hand gevraagd, omdat veel van haar vrienden al verloofd of getrouwd zijn en ze wil niet als oude vrijster achterblijven", aldus de bron. "Ze heeft het gevoel dat ze eindelijk de ware heeft ontmoet, ook al is hij een stuk jonger." River ziet de verloving ook wel zitten, maar net als Paris zou hij het nieuws nog even stil willen houden.

14-02-2013 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."William teleurgesteld over bikinifoto's zwangere Kate"

"William teleurgesteld over bikinifoto's zwangere Kate"

http://oi48.tinypic.com/2a4zuj6.jpg

Prins William heeft de publicatie van foto's waarop zijn zwangere vrouw in bikini is te zien, veroordeeld. Dat heeft een woordvoerder namens de prins bekendgemaakt, dat medt het persbureau Reuters.


"We zijn teleurgesteld dat foto's van hen, genomen tijdens een privévakantie, waarschijnlijk gepubliceerd gaan worden in een buitenlands magazine", aldus de woordvoerder van St James's Palace, het kantoor van William. "Dit is een duidelijke schending van hun privacy."

Kate Middleton en prins William werden op vakantie op het Caraïbische eiland Mustique stiekem gefotografeerd door een toerist. Het Italiaanse blad Chi kwam als eerste met de beelden naar buiten.

Chi publiceerde vorig jaar ook al de foto's van een topless Kate op vakantie, tot grote frustratie van het prinselijk paar. Ook het Australische Woman's Day publiceert de recente vakantiekiekjes in het aankomende nummer.

14-02-2013 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink onthult geheim van haar huwelijk: "Hij luistert maar half naar wat ik zeg"

Pink onthult geheim van haar huwelijk: "Hij luistert maar half naar wat ik zeg"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_9-1_zps45a6053f.jpg

Pink is soms bang dat ze niet in staat is te zingen vlak voor ze de opnamestudio induikt, zegt ze in het tijdschrift People. De 33-jarige zangeres onthult ook het geheim van een goed huwelijk.


Pink is altijd opgelucht wanneer haar stembanden het nog doen na een muzikale pauze. "Iedere keer ik aan een nieuwe opnamesessie begin, vraag ik me altijd af of ik nog wel kan zingen", aldus de zangeres. "Wanneer ik de studio inga, laad ik me enorm op. Maar ik spaar mijn energie zo lang op, dat de inspiratie er altijd is. Wel prettig als je stem het dan ook doet."

De moeder van de éénjarige Willow, die is getrouwd met motorcrosser Carey Hart, onthult ook hoe ze haar huwelijk gezond houdt. "Carey zegt altijd: 'Kijk, we hebben hetzelfde gevoel voor humor en ik weet waar ik aan ben begonnen. En daarnaast ik luister toch maar half naar wat je zegt'. Als hij te veel naar mij luistert, krijgen we dan ook problemen", aldus Pink.

11-02-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen slachtoffer vluchtmisdrijf

Karen Damen slachtoffer vluchtmisdrijf

http://oi45.tinypic.com/25akyg9.jpg

Karen Damen, de 'rosse' van K3, was er niet mee opgezet toen ze zaterdag in de vooravond merkte dat iemand tegen haar Porsche had gereden. Dat gebeurde in de Weverstraat in Vremde, deelgemeente van Boechout.

De schade aan de wagen is aanzienlijk. "Wil hij of zij die mijn auto gisteren tussen 17.45 en 18.30 uur in de Weverstraat in Vremde perte totale reed zich even kenbaar maken? Danku", meldde Damen gisteren op Twitter.

11-02-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Shakira ziet papa bij eerste uitstap meteen scoren

Zoontje Shakira ziet papa bij eerste uitstap meteen scoren

http://oi46.tinypic.com/2iivh1g.jpg

Shakira is voor het eerst in het openbaar gespot met haar pasgeboren baby. De zangeres was aanwezig in het stadion van FC Barcelona om haar liefje Gerard Piqué aan te moedigen, meldt Hello Magazine.

De Colombiaanse was zeer enthousiast over het eerste uitstapje. Op Twitter plaatste ze een foto van zichzelf en de baby, met op de draagzak het rugnummer van zijn vader. Piqué scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd en zijn team won met 6-1 van Getafe.

Shakira en haar zoon konden hun geluk dan ook niet op. "Het is de eerste keer dat hij naar buiten gaat en hij ziet hoe zijn vader scoort in Camp Nou!" De 36-jarige zangeres werd op 22 januari de trotse mama van Milan Pique Mebarak. De relatie van Shakira en Piqué is nu al twee jaar aan de gang.

11-02-2013 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres geïmponeerd door borsten Katy Perry

Ellen DeGeneres geïmponeerd door borsten Katy Perry

http://oi47.tinypic.com/2czv8y9.jpg

Tot groot plezier van Ellen DeGeneres vielen er heel wat decolletés te zien tijdens de Grammy Awards. Vooral de borsten van Katy Perry vielen in de smaak bij de talkshowhost.


Ellen kon het niet laten om uitgebreid en vol verwondering naar de voorgevel van de zangeres te staren. Ellens vrouw, actrice Portia de Rossi, staat er luid lachend naast.

Net als veel andere vrouwelijke artiesten had Katy Perry zich niets aangetrokken van een kledingvoorschrift dat enkele dagen voor de show werd verspreid door omroep CBS. Het advies was nette kleding en niet te veel bloot, vooral rondom de borsten. De mintgroene Gucci-jurk van de zangeres was echter bijzonder laag uitgesneden.

Ook Rihanna had geen boodschap aan de dresscode. Ze had van te voren al aangekondigd zich sexy te willen kleden en ging de rode loper over in een strakke, rode jurk waar haar tepels doorheen schenen.

11-02-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan heeft nieuwe liefde in haar leven

Lindsay Lohan heeft nieuwe liefde in haar leven

http://oi49.tinypic.com/2aalgf5.jpg

Eindelijk weer goed nieuws voor Lindsay Lohan. Ze heeft namelijk een nieuwe liefde. De 26-jarige actrice wordt de laatste weken steeds vaker met de 22-jarige dj Julian Cavin gezien.


Bronnen melden aan NY Daily News dat de relatie op dit moment nog niet serieus is, maar dat ze elkaar wel erg leuk vinden.

"Ze daten nog niet zo lang. Maar ze hebben een heel weekend samen doorgebracht en ze zien elkaar steeds vaker". Toch verloopt de liefde tussen de twee nog niet helemaal soepeltjes. Lohan was aanwezig in een club waar Cavin aan het draaien was, maar kreeg ruzie met een vriendin van hem. Volgens een ooggetuige flipte ze en riep: "Wat ben je in vredesnaam aan het doen?".

Vervolgens probeerde Lindsay de vriendin uit de club te laten verwijderen, maar dat lukte niet. Het lijkt erop dat LiLo een voorliefde heeft voor dj's. Ze had eerder relaties met Samantha Ronson en dj Jus-Ske.

11-02-2013 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown spelen het perfecte koppel

Rihanna en Chris Brown spelen het perfecte koppel

http://oi48.tinypic.com/ztvkev.jpg

Tijden veranderen: exact vier jaar geleden bleef Rihanna bebloed en geblutst achter na de veelbesproken rammeling, nu straalde ze als nooit tevoren in het bijzijn van haar 'geweldenaar'. Met een pose waarbij ze haar hoofd op de schouder van Chris Brown liet rusten, stal deze 'lady in red' alle harten.


Nu ja, alle harten? Rocker Richard Marx had er toch zijn bedenkingen bij. "Pikante kleding verboden op de Grammy's, maar kerels die vrouwen in elkaar slaan? Kom er gezellig in", twitterde hij.

Tijdens haar optreden viel de aandachtige kijker nog wat anders op. Dat diamantje rond haar ringvinger, zou het echt een trouwring zijn? De twittergemeenschap piekerde er zich een punthoofd over, maar kwam er uiteindelijk niet uit.

Crash door paparazzi?
Zaterdag had Brown zijn Porsche nog in de prak gereden. De rapper was toen op weg naar een kinderactie voor het goede doel. "Enkele blutsen en builen, maar voor de rest ben ik ok", liet hij weten. De schuld voor de crash schuift de Amerikaan in de schoenen van paparazzi, die hem de weg afgesneden zouden hebben. Hij is dan ook vast van plan om de aanstokers voor de rechtbank te slepen.

Brown moest normaal gezien gemeenschapswerk opknappen voor de slagen die hij verkocht aan Rihanna, maar de rechtbank betwijfelt of hij dat wel degelijk gedaan heeft. Omdat er eerst meer informatie nodig is, volgt de volgende zitting in deze zaak pas binnen twee maanden.

11-02-2013 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele bewijst liefde voor zoontje met tattoo

Adele bewijst liefde voor zoontje met tattoo

http://oi46.tinypic.com/k1pd9i.jpg

Discreet maar o zo lief: de tattoo achter het rechteroor waarmee Adele de liefde voor haar baby in de verf zet. De letter 'A' staat immers voor Angelo, haar zoon die in oktober vorig jaar ter wereld kwam.


De zangeres kwam voor haar doen wel heel fleurig uit de hoek op de Grammy Awards. Ze schonk een award aan Mumford & Sons, maar viel met 'Set Fire to the Rain' ook zelf in de prijzen.

Haar opvallendste moment kwam er echter toen ze in de clinch ging met Chris Brown. De rapper had vorige maand nog een robbertje uitgevochten met Frank Ocean: geen wonder dus dat hij het als enige in de zaal vertikte om zijn concurrent een staande ovatie te geven toen die de 'Best Urban Contempary Album'-award ging ophalen.

De tv-camera's focusten meteen op zijn stille protest, maar ook Adele had het in de smiezen. Wat ze precies zei, bleef onduidelijk. Feit is wel dat Brown daarna met een schaapachtige blik verweesd achterbleef.

Gelukkig zat Rihanna aan zijn zijde: het controversiële stel pikte er net de belangrijkste muziekavond van het jaar uit om hun verzoening officieel te maken.

11-02-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Outfit Eva Daeleman blijft niet onbesproken

Outfit Eva Daeleman blijft niet onbesproken

http://oi47.tinypic.com/2jewkdh.jpg

De passage van Eva Daeleman op Eén is gisteravond niet onopgemerkt voorbij gegaan. Wit hemd, rood jasje en... grote zwarte strik: een opmerkelijke combinatie, die op Twitter tot de nodige pret leidde.


De omroepster met het kortgeknipte kopje kondigde op voorhand al aan dat het een 'specialleke' zou worden. "Zondagavond op een? Hoe deftiger, hoe prettiger!" In de reacties haalden echter vooral de termen "circus" en "carnaval" de bovenhand.

Daeleman ging vandaag in het verweer en verwees daarbij naar een artikel van onze Nina-collega's. En jawel: strikjes voor vrouwen zijn inderdaad in de mode, zelfs rond de nek. "Maar kies bij voorkeur dan wel een kleiner exemplaar in een satijnen stofje", luidt de tip.

Geef ons dan maar de tweede reden die ze aanhaalt om de veelbesproken strik te dragen. "Omdat ik het zelf zo plezant vond." Tegen zoveel logica kan zelfs Jani Kazaltzis niet op.

11-02-2013 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedmooi model: "Relatie met DiCaprio is puur platonisch"

Bloedmooi model: "Relatie met DiCaprio is puur platonisch"

http://oi49.tinypic.com/2kiicg.jpg

Bloedmooi model en Leonardo DiCaprio in één zin? Dan weet u doorgaans wel hoe laat het is. Aferdita Dreshaj beweert nu echter dat haar stevige afscheidskus in Miami niets te betekenen had. "We zijn gewoon vrienden, we hebben een puur platonische relatie."

Net als Tiger Woods en Lindsey Vonn dus, die elkaar blijkbaar toevallig tegen het lijf blijven lopen. Want afspreken, nee: dat doen ze heus niet. Na haar zware val stuurde de topgolfer zelfs zijn privé-jet naar Oostenrijk om zijn geliefde naar Vail over te vliegen. "Niet zo'n best idee als je een romance geheim wil houden", luidt de droge commentaar van de LA Times.

Wie een beetje Leo's smaak kent, beseft bovendien dat Aferdita perfect in het rijtje van Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Erin Heatherton past. Toch maar een gokje wagen op een ontluikende relatie?

11-02-2013 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lust for Life': film over Bowie en Iggy Pop in Berlijn

'Lust for Life': film over Bowie en Iggy Pop in Berlijn

http://oi45.tinypic.com/4fx0le.jpg

Er is een film in de maak over de muzikanten David Bowie en Iggy Pop, toen die in de jaren zeventig in Berlijn aan de slag gingen. Dat meldt de nieuwssite van de VRT.


'Lust for Life' zal geproduceerd worden door Egoli Tossell Film, in samenwerking met de Britse producers van Altered Image. De regisseurs van dienst zijn Robin French en Gabriel Range, die ook 'Death of a president' op zijn naam heeft staan.

De hoofdpersonages in 'Lust of Life' zijn niet weggelegd voor Bowie en Iggy Pop zelf, verklapte Tossell al. Vooral het verdeelde Berlijn zal worden belicht.

West-Berlijn was in de jaren zeventig de thuishaven van beide muzikanten. Het stadsdeel trok in die periode tal van activisten en artiesten en bleek ook voor de Britse en Amerikaanse zanger een bron van inspiratie. Uit de samenwerking ontsprootten verschillende albums, zoals 'Heroes' van Bowie en 'Lust for Life' van Iggy Pop.

09-02-2013 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger woont in sociale flat

Dochter Mick Jagger woont in sociale flat

http://oi49.tinypic.com/200ema9.jpg

Jade Jagger (41), dochter van Mick Jagger en Bianca Macias, woont in een sociale flat in Londen. De flats zijn bestemd voor mensen met een laag inkomen die geen andere woonplaats vinden. Haar man, dj Adrian Fillary, kon in 2000 blijkbaar aantonen dat hij geen inkomen had en in woningnood zat. In juni vorig jaar trouwde hij met de welvarende socialite.


Een woordvoerder van de Coin Street Housing Co-Operative, eigenaar van de appartementen in het hartje van Londen, stelt dat zijn huwelijk met een rijke vrouw het recht van Fillary op goedkope sociale huisvesting niet in de weg staat zo lang het zijn eerste verblijfplaats is. Dat meldt de Daily Mirror.

Jade Jagger is juweelontwerpster, vorig jaar verdiende ze 160.000 euro. Samen met haar man is ze op zoek naar een nieuwe woonst. Een kwestie van "hoffelijkheid gezien zijn nieuwe situatie", laat een woordvoerder van Jade Jagger weten.

09-02-2013 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milde boete voor Jan Van Rompaey die rood licht negeerde

Milde boete voor Jan Van Rompaey die rood licht negeerde

http://oi50.tinypic.com/1grtlg.jpg

Televisiepresentator Jan Van Rompaey (72) heeft van de Brugse politierechter een boete van 180 euro en een rijverbod van acht dagen gekregen. Eind maart 2012 negeerde Van Rompaey in Damme een rood stoplicht.


Jan Van Rompaey gaf zijn fout ootmoedig toe. Hij had te laat opgemerkt dat de lichten op oranje stonden. Toen de presentator beslist had dat hij niet meer kon stoppen, sprong het stoplicht op rood. Van Rompaey legde ook uit dat hij op pad was met een wagen die hij niet kende en daardoor minder goed kon inschatten.

De politierechter hield rekening met het blanco strafregister van de VRT-coryfee. Van Rompaey werd veroordeeld tot een geldboete van 180 euro en een minimumrijverbod van acht dagen.

09-02-2013 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen deelt foto van dochtertje Vivian

Gisele Bündchen deelt foto van dochtertje Vivian

http://oi49.tinypic.com/21ainft.jpg

Gisele Bündchen heeft een foto van haar pasgeboren dochtertje Vivian gedeeld met de wereld.


Op haar persoonlijke facebookpagina plaatste het model een foto van hun vakantie op Hawaii. Bij de foto schreef ze: "Alles is liefde. Fijne vrijdag, veel liefs voor jullie allemaal."

De Braziliaanse schone (32) beviel 5 december van haar tweede kind. Bündchen heeft al een zoon met American Football-speler Tom Brady, Benjamin (3).

09-02-2013 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burnout voor Victoria Beckham?

Burnout voor Victoria Beckham?

http://oi45.tinypic.com/2chau8.jpg

Victoria Beckham heeft het verschrikkelijk druk. De modeontwerpster is in New York en bereidt zich voor op de Fashion Week. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze zette dan ook een foto van zichzelf op Twitter met een gele handtas over haar hoofd.

Bij de foto schrijft Victoria dat ze het erg druk heeft en dat ze de werkdruk haast niet meer aankan. "Het is weer de tijd van het jaar dat we allemaal een beetje doordraaien."

Het is niet de eerste keer dat het Posh allemaal even te veel wordt. Ook in september plaatste ze een foto van zichzelf met een tas over haar hoofd. Toen schreef ze er bij dat ze zich een ouwe zak voelde.

09-02-2013 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Beyoncé verkoopt Sportpaleis twee keer uit in minder dan een uur

Record: Beyoncé verkoopt Sportpaleis twee keer uit in minder dan een uur

http://oi48.tinypic.com/2i8gn6f.jpg

Het optreden van Beyoncé in het Sportpaleis op 14 mei was op tien minuten tijd volledig uitverkocht. Vanochtend werd meteen een extra concert toegevoegd op 15 mei. Ook dat was in 35 minuten tijd uitverkocht. Binnen het uur werden 33.000 tickets verkocht en daarmee breekt Beyoncé alle records.


Ook beide shows in de Amsterdamse Ziggo Dome waren op minder dan een uur tijd uitverkocht.

De 'Mrs. Carter Show World Tour' zal ongeveer een jaar duren, want na Europa en Noord-Amerika trekt Beyoncé naar Latijns-Amerika, Australië en Azië. Het wordt haar meest ambitieuze show ooit.

09-02-2013 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!