NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole wil voorlopig geen nieuwe tattoos meer

Cheryl Cole wil voorlopig geen nieuwe tattoos meer

http://oi45.tinypic.com/rihyc4.jpg

De lijdensweg die Cheryl Cole moest ondergaan voor haar nieuwste tatoeage duurde maar liefst 15 uur. "Het was heel erg pijnlijk en ik denk dat ik voorlopig wel even klaar ben met tattoos", vertelt de 30-jarige zangeres aan de Britse tabloid The Sun.


De lijdensweg die Cheryl moest ondergaan voor haar nieuwste tatoeage duurde maar liefst 15 uur. "Het was heel erg pijnlijk en ik denk dat ik voorlopig wel even stop met bezoekjes aan de tatoeëerder ", vertelt de 30-jarige zangeres.

Donderdag onthulde Cheryl de enorme rode rozen op haar onderrug tijdens het eerste optreden van de Girls Aloud-reünietour. "Ik had er niet echt een reden voor, ik vond het ontwerp gewoon mooi", legt ze uit. Het was zeker niet de eerste die de brunette liet zetten. Ze heeft er nu minstens twintig. Cole loopt trouwens al een tijdje rond met de tattoo. "Ik heb 'm al vijf maanden, maar hij zit op een plek waar mensen 'm niet vaak te zien krijgen."

23-02-2013 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen verstaan Paul de Leeuw niet zo goed

Belgen verstaan Paul de Leeuw niet zo goed

http://oi47.tinypic.com/fp6u0n.jpg

Paul de Leeuw moet van de Belgische televisiezender VTM werken aan zijn verstaanbaarheid. Volgens de Corelio-kranten waren er "redelijk wat kijkers die daar problemen mee hadden".


Het programma van de Nederlandse presentator, Manneke Paul, is vanaf maart weer te zien op VTM. In het eerste seizoen viel op dat hij behoorlijk snel praat en vrij vaak van de hak op de tak springt. Daar werd op ludieke wijze op ingespeeld door iemand uit het publiek een toeter te geven. Als het tempo te hoog lag, kreeg de presentator een seintje.

"Het is natuurlijk een deel van zijn charme en eigenheid", laat een woordvoerster van de commerciële zender weten. "Maar we hebben hem toch gevraagd om dat mee te nemen als aandachtspunt. Paul beloofde dat hij zijn uiterste best zal doen om erop te letten. Het is afwachten of dat ook lukt in het heetst van de strijd."

23-02-2013 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts wint César voor beste mannelijke belofte

Matthias Schoenaerts wint César voor beste mannelijke belofte

http://oi48.tinypic.com/hta711.jpg

Matthias Schoenaerts is in de prijzen gevallen in Parijs. Hij won een César voor beste mannelijke belofte voor zijn rol in 'De rouille et d'os'. De Franse awardshow was echter vooral een triomftocht voor 'Amour', een prent van de Oostenrijkse cineast Michael Haneke.


De 35-jarige Schoenaerts dankt de award aan zijn rol als ietwat primitieve straatvechter en amateur-bokser in 'De rouille et d'os' van Jacques Audiard. De film, gecoproduceerd door de gebroeders Dardenne, won eerder op de avond ook de César voor de beste adaptatie.

In zijn dankwoord droeg Schoenaerts de bekroning op aan zijn "sinds lang overleden vader", de bekende toneelacteur Julien Schoenaerts die in 2006 overleed. Hij moest het voor deze prijs opnemen tegen Félix Moati, Kacey Mottet Klein, Pierre Niney en Ernst Umhauer.

Genomineerd
'De rouille et d'os' is in negen categorieën genomineerd, onder meer in de categorieën beste film, beste actrice, beste regisseur en beste originele muziek

Daarnaast is ook de Vlaamse co-productie 'A perdre la raison' van regisseur Joachim Lafosse genomineerd in de categorie beste buitenlandse film. 'Rundskop' en 'A perdre la raison' moeten het in die categorie opnemen tegen onder meer 'Argo' en 'A royal affair'. De - intussen al meer dan 50 keer bekroonde - korte animatiefilm 'Oh Willy...' werd tot slot genomineerd in de categorie beste animatiefilm, maar heeft deze prijs niet in de wacht kunnen slepen.

23-02-2013 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson in opspraak om dode muis

Jeremy Clarkson in opspraak om dode muis

http://oi48.tinypic.com/205uwc1.jpg

Jeremy Clarkson maakt geen vrienden onder dierenliefhebbers. De Top Gear-presentator plaatste een foto op Twitter van een muis die het leven liet tijdens de opnames.


"Helaas zijn er wat dieren gewond geraakt tijdens de opnames van Top Gear Live in Moskou", schreef Clarkson. Op de foto is te zien dat van de muis op het wegdek helaas weinig meer over is.

Dierenbeschermingsorganisatie PETA kan er niet om lachen, meldt de Britse krant Daily Mail. "Deze man is gedoemd om te worden herinnerd als een pummel en kleine pestkop die het grappig vindt om alles en iedereen belachelijk te maken die anders is dan hij", laat een verontwaardigde woordvoerder weten. "Op zijn grafsteen zal staan: dom en ongevoelig, behalve op het gebied van auto's."

Clarkson schuwt de controverse duidelijk niet. Na de foto van de dode muis te hebben geüpload, deelde hij een beeld van een tafel in een Russisch restaurant. Op de tafel staan flessen wijn en een asbak met een brandende sigaret erin. "Perfectie. Beschaafd land. Rusland", zette de Brit erbij.

23-02-2013 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdiende het meest in 2012

Madonna verdiende het meest in 2012

http://oi48.tinypic.com/8xrl7k.jpg

Van alle artiesten heeft Madonna vorig jaar het meeste geld verdiend. Billboard meldt dat 2012 de zangeres ruim 26 miljoen euro heeft opgebracht.


Madonna blijft Bruce Springsteen (meer dan 25 miljoen euro) en Roger Waters (ruim 16 miljoen euro) voor. Andere grote namen in de top tien zijn Coldplay (meer dan 13 miljoen euro) en Justin Bieber (iets minder dan 13 miljoen euro).

Andere toppers
Adele valt net buiten de top tien en staat elfde met een bedrag van ruim 10,5 miljoen euro. Taylor Swift vinden we terug op de vijftiende plek met circa 9,6 miljoen euro. Ook Drake (24ste met iets meer dan 7,2 miljoen euro), One Direction (30ste met zo'n 6 miljoen euro), The Black Keys (32ste met bijna 5,6 miljoen euro), Maroon 5 (33ste met bijna 5,5 miljoen euro) en Jay-Z (34ste met ongeveer 5,3 miljoen euro) mogen niet klagen. Billboard merkt op dat het meeste geld vandaag de dag wordt binnengeharkt met concerten.

Optredens
Live-optredens zijn gemiddeld gezien verantwoordelijk voor bijna 70 procent van de inkomsten van de 40 best verdienende artiesten. Voor Madonna ligt dat percentage zelfs op 93,5 procent van haar totale omzet.

23-02-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker lijkt wel alien op cover na photoshop

Sarah Jessica Parker lijkt wel alien op cover na photoshop

http://oi50.tinypic.com/20sauj8.jpg

De lay-outers van de Chinese Harper's Bazaar zijn iets te enthousiast aan de slag gegaan met Photoshop. Sarah Jessica Parker prijkt op de cover maar de voormalige ster uit 'Sex and the City' is amper herkenbaar.

De sterk bewerkte foto geeft het snoetje van de actrice buitenaardse trekjes. Op internet wordt Sarah Jessica Parker gekscherend met een alien vergeleken. Ook de gerimpelde handen van de ster hebben zo te zien een jeugdiger uiterlijk aangemeten gekregen.

21-02-2013 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lau is van 't straat

De Lau is van 't straat

http://oi46.tinypic.com/1zmm7ep.jpg

Laurens Nuyens, beter bekend als de Lau, heeft een lief. De 31-jarige broer van Astrid Bryan wordt in het Antwerpse uitgaansmilieu gekoppeld aan "een lokale schoonheid in haar mid-twenties", weet Het Laatste Nieuws. Eén van Vlaanderens meest gegeerde vrijgezellen maakt zo meteen een eind aan heel wat meisjesdromen.

De Lau werd dankzij zijn aanwezigheid in 'Astrid In Wonderland' net als zijn zus een hype. Met vijf deelnames aan 'De slimste mens ter wereld' bleek hij ook over een flink stel hersenen te beschikken. Bij zijn passages in ons land werd de 'eeuwige vrijgezel' al gekoppeld aan Natalia, Jess Donckers en Debby Gommeren. Nu heeft hij misschien gevonden waar hij op zoek naar was: "een rustige, eerlijke, vrouw met humor die zichzelf kan relativeren, maar toch houdt van wat glitter."

21-02-2013 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Fifty Shades of Grey' komt er in juli 2014

Film 'Fifty Shades of Grey' komt er in juli 2014

http://oi50.tinypic.com/2vn5a91.jpg

De bestseller van de Britse schrijfster E.L. James wordt een topprioriteit voor Universal Pictures, waar ze zich sterk maken dat de film in juli volgend jaar in de zalen komt.


Adam Fogelson, de baas van Universal, vertelt in filmvakblad The Hollywood Reporter: "Ik geloof niet dat James er belang bij had naar een studio te stappen die supersnel in productie wilde gaan. Dergelijke strategie zou niet goed zijn voor een tweede of derde film".

"Bovendien moet diep nagedacht worden over wat dit boek als film kan voorstellen. In elk geval is het onze absolute prioriteit. We kunnen er tegen de zomer van volgend jaar klaar mee zijn".

Mila Kunis is momenteel de favoriet om de rol te spelen van de naïeve studente Anastasia Steele. Die wordt in een SM-relatie met miljardair Christian Grey gelokt. Die laatste zou vertolkt worden door Henry Cavill of Ian Somerholder. Over wie gaat regisseren, is nog niets bekend.

Het gerucht als zou Angelina Jolie achter de camera zou gaan staan, verwijst Fogelson naar de prullenmand. Universal is met Jolie wel in onderhandeling om 'Unbroken' te gaan regisseren, een film over de Tweede Wereldoorlog.

21-02-2013 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noël Vaessen: "Prins Laurent kan niet skiën"

Noël Vaessen: "Prins Laurent kan niet skiën"

http://oi49.tinypic.com/30w1l34.jpg

Noël Vaessen, ex-adviseur van Prins Laurent, vertelt aan Sudpresse dat het niet de eerste keer is dat de prins kennis maakte met zijn eigen sportieve limieten. Volgens Vaessen raakte de prins al eens eerder in de problemen tijdens het skiën.


"De prins kan niet skiën, dat heeft al eens voor problemen gezorgd" vertelt de voormalig vleugeladjudant van Prins Laurent. "Hij werd eind jaren 90 door Rolex uitgenodigd voor een uitstapje in de Zwitserse bergen. Hoewel hij een complete uitrusting had van een gespecialiseerde winkel bleken zijn skivaardigheden toch niet te volstaan. Hij skiede op een plaats waar dat niet toegestaan was en viel in een gat waarna ze hem een hele tijd niet konden terugvinden."

Volgens Vaessen was de weg nochtans duidelijk aangegeven, maar kon de prins niet op tijd draaien. "Aan een chalet stond aangeduid dat men niet naar links mocht gaan, en de prins koos dus de verkeerde weg. Ze hebben me toen vanuit Zwitserland opgebeld om te zeggen dat de prins verdwenen was, maar ze hebben hem gelukkig veilig en wel teruggevonden. Ik had de prins al eerder gewaarschuwd dat hij beter niet aan sport kon doen."

Noël Vaessen, die in opspraak kwam in 2007 tijdens het marineschandaal, schreef al eerder de boeken 'Een prinselijk proces' en 'De kroon ontbloot' over het Belgische koningshuis.

21-02-2013 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones en Jennifer Hudson zingen tijdens Oscars

Catherine Zeta-Jones en Jennifer Hudson zingen tijdens Oscars

http://oi49.tinypic.com/6xq15v.jpg

Oscarwinnaars Russell Crowe, Jennifer Hudson en Russell Crowe zullen tijdens de Oscarceremonie een hulde brengen aan de filmmusicals.


Hun performance, waaraan ook genomineerden Anne Hathaway en Hugh Jackman, de hoofdrolspelers uit 'Les Mesérables' zullen deelnemen, is slechts één van de vele muzikale acts die zondag gepland staan.

Musicals hebben de voorbije tien jaar een heropleving gekend in Hollywood. 'Chicago', over gevangenen die op hun terechtstelling wachten, won in 2003 zes Oscars, 'Dreamgirls' over een meidengroep kreeg er in 2007 twee en de tv-reeks 'Glee' won zes Emmy's sinds 2010.

Zangeres Jennifer Hudson won in 2007 de Oscar voor beste bijrol voor haar rol in 'Dreamgirls', Catherine Zeta-Jones won dezelfde Oscar in 2003 voor haar rol in 'Chicago'.

Crowe, die ook in 'Les Misérables' speelt, won in 2007 de Oscar voor beste acteur voor zijn rol in 'Gladiator'.

Ook zangeressen Adele, Shirley Bassey, Norah Jones en Barbra Streisand zullen optreden tijdens de Oscars.

21-02-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's bewijzen: prins Harry heeft nieuwe vriendin

Foto's bewijzen: prins Harry heeft nieuwe vriendin

http://oi46.tinypic.com/zsrdq1.jpg

Prins Harry lijkt een nieuw liefje te hebben. De 28-jarige zoon van prins Charles werd gisteren in meermaals een innige pose gefotografeerd met de 24-jarige Britse studente Cressida Bonas in het Zwitserse skiresort Verbier. Dat meldt de Daily Mail.


Hoewel Harry als geen ander weet dat de paparazzi hem overal volgen, leek het de prins weinig uit te maken dat ze hem samen met haar op de foto zetten. Volgens de Mirror is dat een teken dat hij de wereld wil laten weten dat hij en Cressida een koppel zijn. Afgelopen zomer zouden Harry en Cressida hun eerste date hebben gehad.

Harry, die vijf weken vrijaf heeft van zijn militaire verplichtingen in Afghanistan, heeft er nooit doekjes om gewonden dat hij op zoek was naar een nieuwe vriendin sinds de breuk met Chelsy Davy in 2009.

Cressida is de dochter van Lady Mary Graye Curzon en Jeffrey Bonas en zou al jaren tot Harry's vriendenkring behoren. Haar halfzus is actrice Isabella Calthorpe, die is verloofd met Richard Branson's zoon Sam.

21-02-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Branson geeft helft van fortuin weg

Richard Branson geeft helft van fortuin weg

http://oi49.tinypic.com/261goly.jpg

De steenrijke Richard Branson gaat de helft van zijn vermogen weggeven. Samen met de fortuinlijke Bill Gates en Warren Buffet wil Branson zich namelijk inzetten voor een 'gezonde, rechtvaardige en vredige wereld waar toekomstige generaties van kunnen genieten', zo meldt de Mirror. We gingen meteen even na waar hem dat zet in de ranglijst van 's werelds gulste gevers.

De op vier na rijkste man van Groot Brittannië geeft toe dat geld en spullen niet voor een gelukkig leven zorgen. "Familie, vrienden, een goede gezondheid en het gevoel dat je krijgt als je iets positiefs doet. Daar gaat het om", aldus Branson.

Branson is samen met een groot deel andere miljardairs onderdeel van de zogenoemde 'Giving Pledge', een organisatie die drie jaar geleden werd opgericht door Bill Gates, zijn vrouw en Warren Buffet. Volgens de kant hadden zo'n 30 andere miljardairs zich binnen een paar maanden ook aangemeld. Met de organisatie beloven zij de helft van hun vergaarde rijkdom af te staan om te zorgen voor een betere wereld.

Het vermogen van Branson wordt geschat op drie miljard pond (3,46 miljard euro).

Wie zijn de gulste gevers?
Bransons voornemen is spectaculair, maar hij is niet de enige filantroop, en, zeker qua totaalbedrag niet de grootste. Een overzicht van 's werelds gulste gevers.

Bill Gates, de Microsoft-man, begon in 1999 met het wegschenken van zijn fortuin. Hij heeft in totaal al ongeveer 35 miljard euro van zijn persoonlijk vermogen (geschat op 45 à 50 miljard) weggegeven sindsdien, waaronder 10 miljard om vaccinaties te doen in de derde wereld. De bedoeling van Gates en zijn echtgenote Melissa is om uiteindelijk 95 procent van hun fortuin weg te schenken aan goede doelen.

Warren Buffett, de Amerikaanse beroepsinvesteerder, wil zelfs zijn hele fortuin wegschenken als hij sterft. In 2006 beloofde hij de Gates Foundation 30 miljard te geven in een periode van 20 jaar. Ondertussen heeft hij al meer dan 9 miljard euro aan goede doelen gegeven. Bovendien heeft hij 69 superrijke vrienden kunnen overtuigen hetzelfde te doen.

Amerikaans zakenman, filantroop en publicist van Joods-Hongaarse afkomst George Soros heeft sinds 1979 meer dan 8 miljard weggeschonken. De man verwierf een enorm vermogen met beursspeculaties.

Gordon Moore, de stichter van Intel, is één van de superrijken die al de meerderheid van zijn kapitaal heeft weggeschonken. Hij is momenteel vier miljard waard, maar gaf al ruim 7 miljard weg, een groot stuk aan medische doeleinden. Moore werd daarvoor geïnspireerd door zijn vrouw Betty, die ooit een verkeerde injectie kreeg in een ziekenhuis. De man betaalde ook een groot stuk van 's werelds grootste ruimtetelescoop op Hawaii.

Mexicaan Carlos Slim Helu, de rijkste man ter wereld met een geschat vermogen van 75 miljard, gaf alles samen 4 miljard weg aan goede doelen, vooral in Centraal-Amerika.

George Kaiser, een Amerikaanse bankier, heeft 4 miljard weggeschonken. Hij is 10 miljard waard.

Eli Broad, die zijn fortuin creëerde als aannemer en verzekeraar, heeft 3 miljard weggeschonken. Hij is 6 miljard waard. Hij gaf ondermeer een half miljard in één keer aan Harvard en MIT om hun stamcellenresearch te betalen.

Azim Premji, een schatrijke Indiër, heeft 2,1 miljard weggegeven. Zijn fortuin wordt geschat op 17 miljard.

De Amerikaan James Stower, die rijk werd met het opzetten van financiële fondsen, gaf samen met zijn vrouw Virginia quasi zijn hele fortuin van 2 miljard weg, voornamelijk om onderzoek naar kanker en diabetes te financieren. Hij heeft nog 100 miljoen over.

Michael Bloomberg, de huidige burgemeester van New York, heeft al bijna 2 miljard uitgedeeld aan ongeveer 850 verschillende goede doelen.

De uit Hong-Kong afkomstige zakenman Li Ka-shing heeft 1,6 miljard van zijn aanzienlijk fortuin (geschat op 26 miljard) weggeschonken, maar hij is van plan om uiteindelijk een derde weg te geven. Hij noemt het "mijn derde zoon".

Duitser en softwaretycoon Dietmar Hopp, ooit begonnen bij IBM, heeft al 1,25 miljard weggegeven. Hij is momenteel zo'n 850 miljoen waard. Een andere computerrijkaard, Michael Dell, heeft 1,2 miljard weggegeven. Hij bezit iets van een 15 miljard.


21-02-2013 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische film die verdeeld wordt door Disney

Belgische film die verdeeld wordt door Disney

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


The Walt Disney Company gaat voor het eerst een Belgische film in de zalen brengen. Het gaat om de prent 'Une chanson pour ma mère' van de Waalse regisseur Joël Franka. De langspeelfilm is vanaf 27 maart te zien in de bioscoop.

"We willen meer aanwezig zijn op de lokale markt, dit project voldoet dus voor honderd procent aan onze objectieven", zegt Serge Van Eyck van The Walt Disney Company.

In de film 'Une chanson pour ma mère' vatten leden van een familie het idee op om hun zieke moeder een ontmoeting met de zanger Dave cadeau te doen. De zaak loopt echter uit de hand en leidt uiteindelijk tot de ontvoering van de zanger.

In eerste instantie zal de film enkel in het Frans verdeeld worden. Maar Van Eyck sluit niet uit dat er nog een Nederlandstalige versie zal volgen. Volgens hem is het ook niet onmogelijk dat Disney in de toekomst ook Vlaamse films zal verdelen.


19-02-2013 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears valt voor "normale man"


Britney Spears valt voor "normale man"


http://oi49.tinypic.com/2ywiheb.jpg


Britney Spears heeft het gehad met venten uit de showbizz. De laatste tijd brengt ze veel tijd door met een "normale man", aldus TMZ. Haar nieuwste scharrel zou David heten en voor een advocatenkantoor werken.

Of de twee serieus aan het daten zijn, kan de entertainmentsite niet bevestigen. Wel is Britney met de 27-jarige man op de golfbaan gespot en ook hebben de twee op Valentijnsdag samen een hapje gegeten.

Ze hebben echter niet urenlang in elkaars ogen gestaard: binnen een half uurtje had het duo sushi ter waarde van 60 dollar naar binnen gewerkt. Hoewel David volgens TMZ "niet welvarend" is, heeft hij wel de rekening betaald en het personeel op een fooi van 13 dollar getrakteerd.

Eerder meldde Showbizspy dat de 31-jarige zangeres via datingsites op zoek naar een alledaagse liefde was. Vorige maand liep Britneys relatie met Jason Trawick op de klippen. Ze waren sinds december 2011 verloofd, maar zouden na verloop van tijd uit elkaar zijn gegroeid. (br.hln)


19-02-2013 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones-bassist Bill Wyman exposeert deel fotocollectie


Stones-bassist Bill Wyman exposeert deel fotocollectie


http://oi50.tinypic.com/18bw1u.jpg


Bill Wyman opent op 27 februari een expositie in Londen waarin de voormalige bassist van de Rolling Stones een deel van zijn fotocollectie zal tonen. Alle foto's zijn bewerkt door beeldend kunstenaars die er hun eigen interpretatie aan hebben gegeven, meldt The Times.

Wyman liet onder anderen de Britse cartoonist Gerald Scarfe en portretschilder Pam Glew los op de foto's die hij door de jaren heen maakte van zijn medebandleden. Op een van de platen uit 1969 is Mick Jagger te zien terwijl hij opgerold is in een bankbiljet. Op een andere foto is gitarist Keith Richards bewerkt tot bokser.

Volgens Wyman waren zijn collega's niet altijd altijd even gewillig voor de lens. Hij zegt in The Times: "Ik maakte constant foto's en ze waren er niet altijd even blij mee. Mick zei geregeld: kappen nou, Bill. Ze werden er af en toe doodziek van. De enige die er nooit problemen mee had was Charlie (Watts). Hij was altijd erg aardig." (br.hln)


19-02-2013 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland gaat internationaal in september 2013

Tomorrowland gaat internationaal in september 2013

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Na maanden speculatie heeft de organisatie van Tomorrowland bekendgemaakt dat er op 27, 28 en 29 september voor het eerst een internationale editie van het populaire dancefestival zal plaatsvinden onder de naam 'TomorrowWorld'. De locatie, die voorlopig onbekend blijft, wordt op 20 maart bekendgemaakt.

Net als in 2012 was Tomorrowland ook dit jaar in een recordtempo uitverkocht. Ruim een miljoen mensen registreerden zich om een van de 180.000 tickets te pakken te krijgen. Ook de 120 vluchten vanuit steden overal ter wereld die het festival speciaal inlast, zijn uitverkocht. Reden genoeg voor de organisatie om, na maanden van geruchten in die richting, te bevestigen dat er nu ook een buitenlandse editie komt.

"Dat we nu de kans hebben om een editie van Tomorrowland buiten België te organiseren is onwaarschijnlijk en iets wat we nooit hadden durven dromen toen we jaren geleden als muziekliefhebbers en jonge ondernemers zijn gestart", aldus organisatoren Manu en Michiel Beers in een persbericht. "We zien het als een unieke en fantastische opportuniteit. Als je nu ziet hoeveel mensen uit heel de wereld zo enorm teleurgesteld zijn na de snelle uitverkoop in België zijn we blij dat we hen eindelijk een nieuwe kans kunnen aanbieden om een editie van Tomorrowland bij te wonen. We vonden een supermooie locatie, die echt aanvoelt als een tweede thuis voor het festival en te vergelijken is met het fantastische terrein van De Schorre in Boom. Verdere details zullen we komende weken bekend maken."

De tickets voor de Belgische editie van Tomorrowland, die plaatsvindt op 26, 27 en 28 juli, vlogen de voorbije weken de deur uit. Zo'n 180.000 tickets werden verkocht aan festivalgangers uit 214 landen. (br.hln)


18-02-2013 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Countryster Mindy McCready (37) stapt uit het leven


Countryster Mindy McCready (37) stapt uit het leven

Klik op de foto om het nr. Guys Do It All The Time

De Amerikaanse countryzangeres Mindy McCready is gisteren op 37-jarige leeftijd overleden. Verschillende media berichten dat ze zelfmoord heeft gepleegd. McCready verwierf vooral roem dankzij de hit Guys Do It All The Time, waarmee ze in 1996 op nummer 1 stond in de Amerikaanse countrylijsten.

Sinds 1995 nam McCready vijf studioplaten op, maar na 2002 verliep haar carrière moeizaam. Ze werd in toenemende mate geplaagd door privéproblemen en kampte met alcohol- en drugsverslaving. Haar laatste cd, uit 2010, draagt de titel I'm Still Here.

McCready zou zichzelf met een vuurwapen om het leven hebben gebracht in haar woning in Heber Springs (Arkansas). Enkele weken geleden overleed haar partner, de muziekproducer David Wilson, die mogelijk eveneens zelfmoord pleegde. Hij was de vader van een van haar twee jonge zonen.


18-02-2013 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele overweegt residentie in Las Vegas


Adele overweegt residentie in Las Vegas


http://oi46.tinypic.com/flloub.jpg


Doorgaans is het het voorrecht van artiesten die grijs haar hebben en een hoop wereldtournees achter de kiezen, maar Adele overweegt nu al een residentie in Las Vegas. Ze zou een reeks concerten in de gokstad geven om daarna op wereldtournee te trekken. Dat meldt de Daily Star.

"Adele is de meest gewilde artieste in Las Vegas, en ze neemt elk voorstel in overweging. Ze wil opnieuw gaan optreden, maar ze wil ook van het gezinsleven genieten met haar partner Simon en hun zoontje Angelo. Eerst een reeks concerten doen in Vegas zou een mooie tussenoplossing zijn. Ze zou tijdens haar residentie in Vegas ook haar derde album kunnen opnemen", aldus een bron.

Adele heeft al advies ingewonnen bij Elton John, die jarenlang optrad in het Caesars Palace in Las Vegas.

Daarnaast krijgt de 24-jarige zangeres de Chinese ademhalingstherapie Qi Gong om haar podiumvrees het hoofd te leren bieden. Aanstaande zondag treedt Adele op tijdens de uitreiking van de Oscars. (br.hln)


18-02-2013 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Jacksons blazen hun muziek nieuw leven in

The Jacksons blazen hun muziek nieuw leven in

http://oi45.tinypic.com/x4vbd.jpg


Het overlijden van Michael Jackson had grote gevolgen voor de toekomstplannen van zijn broers. Hij was namelijk niet alleen bezig met de voorbereidingen voor een groot aantal soloconcerten in de Londense O2 Arena, maar er stond ook een reeks reünieconcerten van The Jacksons op de planning. Dat bevestigt zijn broer Jackie.

Michael zou na zijn eigen concerten zijn plek binnen The Jacksons weer innemen. "Dat was het plan, daar hadden we het al jaren over. Het heeft niet zo mogen zijn", vertelt Jackie aan de Nederlandse krant De Telegraaf. Toch zorgde het plotselinge overlijden van Michael ervoor dat de reünie van The Jacksons doorging. Jackie laat weten dat de dood van Michael de familie dichter bij elkaar heeft gebracht. Hun muziek nieuw leven inblazen zou het beste eerbetoon zijn en dat is precies wat The Jacksons gedaan hebben.

Jackie meldt dat het bepalen van de setlist voor de concertreeks erg moeilijk was. "Er is zoveel muziek om uit te kiezen." Jackie Jackson is met zijn 61 jaar de oudste van de band. Samen met Tito en Jermaine was hij de eerste die de muziek inging. The Jacksons bestaat momenteel uit de broers Jackie, Tito, Jermaine en Marlon. Randy doet niet meer mee.  (br.hln)


18-02-2013 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Spaanse prinses Cristina beschuldigd van fraude

Ook Spaanse prinses Cristina beschuldigd van fraude

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsd047e140.jpg

Slecht nieuws voor de Spaanse prinses Cristina. Vandaag is bij de rechter een belastende verklaring afgelegd over haar op het fraudeproces tegen haar echtgenoot Iñaki Urdangarin.


Medeverdachte Diego Torres zei tegen de rechter dat de prinses als lid van de directie weet had van alle besluiten die de stichting nam waarmee zou zijn gesjoemeld. Urdangarin zou als directeur van die liefdadigheidsstichting samen met zijn zakenpartner Torres miljoenen euro's hebben verduisterd. Hij leidde de stichting, het Instituut Nóos, vanaf de oprichting in 2004 tot 2007.

De betrokkenheid van Cristina en haar echtgenoot diende om "de schijn op te houden'', zei Torres. De frauderende stichting zou onder meer hebben vergaderd in een paleis van koning Juan Carlos. De vorst zelf had volgens Torres geen weet van het bedrog.

De echtgenoot van de prinses wordt binnenkort opnieuw door de rechter verhoord. Urdangarin wees eerder Torres aan als kwade genius achter het gesjoemel.

17-02-2013 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (7)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!