NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dusty springfield
Dusty Springfield
Om I Only Want To Be With You te beluisteren druk op onderstaande foto


.
Mary Isabel Catherine Bernadette O'Brien (Hampstead (Londen), 16 april 1939Henley-on-Thames (Oxfordshire), 2 maart 1999) was een Britse popzangeres. In 1964 werd ze als Dusty Springfield bekend. Zij was een van de meest populaire Britse zangeressen uit de jaren zestig. Met You don't have to say you love me bereikte zij in 1966 de eerste plaats in de Engelse hitparade. Na 1970 was het gedaan met haar populariteit. In 1987 maakte zij onder de hoede van de Pet Shop Boys een kortstondige come-back, die enkele jaren duurde. Dusty Springfield overleed op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker.

31-03-2008 om 07:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flip Kowler
Flip Kowler
Om Donderdagnacht te bekijken druk op de foto

.

FLIP KOWLIER

Rapper van de West-Vlaamse hiphopformatie 't Hof van Commerce die op een gegeven dag een gitaar in handen kreeg en van alteratie een soort singer-songwriter werd, naar eigen zeggen een muzikale kruising tussen "Urbanus en Ween".

De MC in kwestie was Filip Cauwelier, aka Flip Kowlier (of "Levrancier"). Deze had ook al na het eerste album van de de West-Vlaamse hiphoppers getoond dat hij nog iets meer in zijn mars had, door bas te gaan spelen bij My Velma (de groep die Jan Leyers oprichtte na het heengaan van Leyers, Michiels & Soulsister).

Ook na het tweede Hof van Commerce album had hij (en de rest van de groep - bvb. 4T4's "Atomic") zin in iets anders, en meer bepaald in een solo-avontuur. "Omdat ik nogal lui ben van nature, sleepte één en ander nogal aan. Op een bepaalde dag ben ik naar de muziekwinkel gereden, heb ik me een microfoonstatief en een 4-trackrecorder aangeschaft en ben ik nummers beginnen schrijven. Die lagen nogal in de lijn van 't Hof: veel rap, veel beats. Die songs heb ik thuis op een schap liggen, daar kan ik altijd nog wel iets mee doen. De echte vonk voor deze plaat kwam er toen ik op één van de laatste optredens van 't Hof een akoestische gitaar van een meisje kreeg ... Het was gewoon een tof meisje dat toevallig wat gitaren thuis had staan waar ze toch niet meer op speelde. Ik wilde die gitaar aanvankelijk overkopen, maar ze vond het al goed als ik haar 's meenam naar een optreden van 't Hof. Oké, zei ik: deal. Op die gitaar ben ik popsongs beginnen schrijven.". Het nummer "Gele Stylo" op de tweede hof Van Commerce-cd ".herman" kreeg dus een vervolg.

Een groep werd samengesteld, met als drummer Joost van den Broeck (die ooit nog met Flip Kowlier speelde in de West-Vlaamse crossover groep "The Prophets of Finance", en verder speelde bij De Mens, My Velma, Riguelle & Hautekiet of de Laatste Show-band), bassist Pieter van Buyten (zie ook Marianne Debaene, de 2000-incarnatie van The Kids, en de country-groep Chitlin' Fooks) en toetsenist Peter Lesage (Moiano, Krewcial, Magik Ballet Ensemble, Atomic ...). Met een paar demo's onder de arm werden producer Wouter van Belle (zie bvb. Axelle Red, Dead Man Ray, Gorki ...) en Dead Man Ray drummer Karel de Backer ook bij het project betrokken. Naam van de groep bleef uiteindelijk "Flip Kowlier", nadat even gedacht werd aan "De Barabassen" en "Bernard & Edwyn".

Plan was een full-cd uit te brengen in september 2000, maar allerlei beslommeringen leidden ertoe dat het duurde tot in september van het jaar nadien. Een eerste keer stelde Flip Kowlier zich voor aan het publiek middels een optreden in de Ancienne Belgique als opener voor Laïs (voorjaar 2001), en door via het internet een MP3 te verspreiden van het verlegen-verliefde nummer "Kwestie van Organisatie" (met onder andere de fijne zinsnede "wist je da in bad zitt'n schreien een vorme van besparing is"). Net voor de zomer kwam er een eerste single uit, het boze "Welgemeende". Vooral dit tweede nummer zorgde - ondanks de uitermate onverstaanbare tekst - voor een bescheiden doorbraak door de boosheid en energie die er van deze "welgemeende fuck you" uitging ("de west-vlaamse Nirvana" is er ooit gezegd).

In september 2001 volgde dan eindelijk de CD, onder de zelfrelativerende titel "Ocharme Ik", met een reeks melancholische popnummers, en enkele steviger uithalen. "Ik wist vrij goed welke sfeer de plaat moest uitstralen toen we aan de opnames begonnen. Het moest klinken zoals een optreden in een klein caféetje, als er ergens een versterker begint te kraken of te piepen is dat niet erg. De cd moet je het gevoel geven alsof wij naast jou staan te spelen." Zoals Peter van Dyck het in Knack schreef : "Voor sommigen, die Kowlier enkel als de rapper Levrancier kennen, zals de folky popsingle Kwestie van Organisatie een complete verrassing zijn geweest. De mengeling van folkrock, bossanova, punk, country, zigeunermuziek, reggae en Tom Waits op de full-cd Ocharme Ik zal hen dan wellicht nog meer verbazen. De jonge muzikant toont welke rasmuzikant er altijd al in hem schuilging". Goed om weten is ook dat er een tekstvel bij de CD zit, zodat ook niet-West-Vlamingen de teksten kunnen begrijpen.


30-03-2008 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Michael Zager Band
The Michael Zager Band
Om Let's all chant te beluisteren druk op de foto


Michael Zager Band

Als je dan tóch eendagsvlieg moet zijn, kun je maar beter een héél grote hit scoren. Michael Zager deed dat met 'Let's All Chant', z'n enige hit die hem in 1978 een Nederlandse top 10-hit opleverde. Daarna was hij ook heel snel weer uit het zicht verdwenen, zodat 'Let's All Chant' nog altijd de enige hit is die op zijn erelijstje staat.

Michael werd in 1943 geboren en was vanaf de jaren '60 bezig als producer en schrijver van allerlei bands en artiesten. In 1970 was hij toetsenist van de Amerikaanse jazz-band Ten Wheel Drive, waarmee hij zowaar een hit scoorde: 'Morning Much Better' stond in 1970 in de Nederlandse hitlijsten genoteerd. Niet lang daarna ging 'Ten Wheel Drive' uit elkaar, waarna Michael zich weer ging toeleggen op het produceren van platen.
 
De opkomst van de disco rond 1975 gaf mensen als Michael eindelijk de kans om door te breken. Je hoefde niet meer een podiumbeest te zijn om een hit te scoren; veel dj's en producers konden veilig vanachter hun mengpaneel toekijken hoe hun eigen creaties - al dan niet in beeld gebracht door een paar aantrekkelijke meiden - de dansvloer in beweging zetten. Michael deed dat ook, en bedacht de naam Love Childs Afro Cuban Blues Band voor zijn gedachtenspinsels. Dat leverde hem een paar hitjes op in de dancelijsten van Billboard, maar een grote doorbraak naar het "gewone" publiek zat er nog niet in.
 
Dat veranderde in 1978, toen hij voor een film het nummet 'Let's All Chant' opnam. Een niemendalletje, gaf Michael toe, met amper 20 woorden tekst, maar het was wel een erg aanstekelijk nummer. De single dook dan ook meteen de top 10 in toen hij in 1978 in ons land werd uitgebracht. Michael noemde zich op deze plaat The Michael Zager Band, hoewel er van een echte "band" geen sprake was. Een paar anonieme zangeressen playbackten het liedje in de clip, maar de echte Michael was nergens te zien. Wie de clip zag, begreep waarom juist die meiden zo nadrukkelijk te zien waren: de kleren die ze aanhadden waren al net zulke niemendalletjes als 'Let's All Chant' zelf.
 
In 1980 stond Zager aan de wieg van de hits van de Detroit Spinners, 'Working My Way Back To You' en 'Cupid/ I've Loved You For A Long Time'. Daarna was de discorage voorbij en daarmee ook de carrière van Michael. De inmiddels 63-jarige producer is alweer een paar jaar met pensioen, met als drukste werkzaamheden het tellen van het geld dat 'ie nog altijd verdient aan 'Let's All Chant'...


30-03-2008 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Udo
Udo
Om ik mis je zo te bekijken druk op onderstaande foto

.

In 2003 deed Udo mee aan de eerste editie van Idool, maar in zijn halve finale moest hij de duimen leggen tegen Chris D. Morton en Tom Olaerts die beiden naar de finale doorstootten. In 2005 waagde hij zijn kans in X-Factor. Dit betekende voor hem de doorbraak. Hij won dit programma op overtuigende wijze in december 2005.

Sindsdien bracht hij het album "U-turn" uit (dat enkele weken op #1 stond in de Album-charts), en scoorde hij een nummer #1 hit met zijn debuutsingle "Isn't it time". Zijn eerste gouden plaat (meer dan 20.000 verkochte exemplaren van 'U-Turn') mocht Udo in ontvangst nemen tijdens het programma Tien om te zien (4 juli 2007).

Van het album U-turn volgden nog de singles "Winter In July", "Back Against The Wall" en "Eyes Of A Stranger".

2006 leverde Udo verder nog een TMF Award voor "Beste Nieuwkomer" en de Radio 2 trofee voor "Doorbraak van het Jaar" op!

Op 30 maart 2007 won hij het liedjesprogramma 'Zo is er maar één' op de Vlaamse tv-zender één. Hij won dit programma met het liedje 'Ik mis je zo' van Will Tura. De trofee die hij hiermee behaalde was een kunstwerk van 50 cm hoog, met een hart van brons en ontworpen door de Antwerpse kunstenares Hélène Jacubowitz. Het nummer 'Ik mis je zo' bracht Udo op single uit op 19 april 2007, met als b-kant het nummer 'Tu me manques à mourir', de Franstalige versie van Ik mis je zo. Hiervoor ontving hij een gouden plaat tijdens Tien om te Zien (uitzending van 5/09/2007).

Als eerbetoon aan Clouseau nam hij het liedje "Heb ik ooit gezegd" opnieuw op. Dit lied staat op de tribute cd "Braveau Clouseau".

Een eerste "Udo Live!" (met 6 bandleden) had plaats op 28 maart 2007 in De Zuiderkroon in Antwerpen. De live-band bestaat uit : David Demeyere (drums), Jan Samyn (keys), Roberto Mercurio (bas), Chris Van Nauw (gitaar), Marva Nielsen en Dany Caen (backing vocals).

Met de zangeres Sofie zong Udo het duet "Love will keep us alive" een paar keer tijdens haar concerten. Doordat het publiek het zo beviel, is deze versie als B-kant terug te vinden op haar single "Ordinary People", die eind 2007 werd uitgebracht.

In februari 2008 wordt Udo's tweede album verwacht. 2008 wordt ook het jaar van een eerste theatertournee, in samenwerking met de Zuiderkroon. De première van deze Soul Sessions on Tour is op 19 februari in de Zuiderkroon in Antwerpen. Deze tournee staat meer dan ooit in het teken van feel good music waaronder soul en funk. Udo zal zich tijdens de theatertour laten omringen door minstens veertien topmuzikanten, onder leiding van Hervé Martens.


30-03-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leona Lewis
Leona Lewis
Om Bleeding Love te bekijken druk op de foto.


.
Leona Louise Lewis (Islington, 3 april 1985) is een Engelse zangeres. Ze verwierf bekendheid door het derde seizoen van de Britse versie van de populaire show The X Factor te winnen. Haar eerste single, A Moment Like This, een cover van het nummer van Kelly Clarkson, brak een record in het Verenigd Koninkrijk door binnen 30 minuten 50.000 keer te worden gedownload. Op 12 november 2007 werd haar debuutalbum Spirit uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. De eerste single Bleeding Love behaalde de nummer-één positie in de Britse hitlijst. Lewis wordt geïnspireerd door o.a. Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion, Minnie Riperton, Joni Mitchell en Oleta Adams.
Lewis werd geboren in het Londense district Islington als dochter van vader Aural Josiah en moeder Marie Lewis. Ze heeft één oudere broer, Bradley, en een jongere broer, Kyle. Ze groeiden op in Highbury en gingen naar de Ambler Primary School. Lewis was altijd al geïnteresseerd in muziek en daarom besloten haar ouders om haar naar de Sylvia Young Theaterschool te sturen, ook al konden ze het nauwelijks betalen. Ook ging ze naar de Italia Conti-academie en de BRIT school. Na haar schooltijd had Lewis verschillende baantjes, zoals serveerster bij Pizza Hut en receptioniste, om studiotijd te kunnen betalen. Ze nam een aantal nummers op, waaronder haar eigen nummers van een demo-album dat "Twilight" heette, maar het album werd nooit uitgebracht. Op 15-jarige leeftijd nam ze samen met producent Marley J. Wills haar eigen versie van Minnie Riperton's "Lovin' You" op, waarna ze werd uitgenodigd door platenlabel Sony. Toch leek haar carrière te stranden en Lewis besloot het op te geven. Maar toen kwam haar vriend Lou Al-Chamaa met het idee om Lewis op te geven voor The X Factor.

30-03-2008 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Labelle
Labelle
Om Voulez Vous Coucher avec moi te bekijken druk op de foto.

.

LaBelle was de naam van het vocale trio bestaande uit de zangeressen Patti Labelle (pseudoniem van Patricia Holt), Nona Hendryx en Sarah Dash, gedurende de periode 1970-1976. De groep was daarvoor actief als Patti LaBelle & the BlueBelles. Onder hun nieuwe manager Vicki Wickham wijzigden ze in 1970 hun naam in LaBelle en veranderden van stijl: in plaats van popdeuntjes kozen ze voor een mengeling van soul, funk, (proto-)disco en rock. Bij hun optredens gingen ze zich kleden in bizarre, extravagante kostuums met veel glitter en veren, die deden denken aan de glamrock.

Nona Hendryx ontpopte zich in de periode die volgde als een getalenteerde songschrijfster. De meeste nummers op de LP Pressure Cookin' uit 1973 waren van haar hand. In 1974 namen ze in New Orleans de LP Nightbirds op met de befaamde producent Allen Toussaint. De single Lady Marmalade met het Franse refrein "voulez-vous coucher avec moi ce soir?" ging naar de eerste plaats van onder andere de Amerikaanse hitparade, een succes dat ze later niet meer konden herhalen.

De volgende LP's, Phoenix (1975) en Chameleon (1976) waren commercieel niet erg succesvol. Op het einde van 1976 werd de groep ontbonden en begonnen de leden aan een solocarrière, die voor Patti LaBelle zelf en Nona Hendryx meer succesvol zou verlopen dan voor Sarah Dash.


30-03-2008 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dean Martin
Dean Martin
Om Everybody Loves Somebody te beluisteren druk op de foto.


.

Dean Martin (Steubenville (Ohio), 7 juni 1917Beverly Hills (Californië), 25 december 1995) was een Amerikaans filmacteur en zanger.

Dino Paul Crocetti werd geboren in een Italiaans-Amerikaanse familie in Steubenville (Ohio). Hij verliet de school op 16-jarige leeftijd en had verschillende baantjes voordat hij zijn naam veranderde en succes kreeg als zanger in de clubs van New York.

De eerste keer dat hij met Jerry Lewis samenwerkte was op 25 juli 1946 in Club 500 in Atlantic City en samen ontwikkelden ze een succesvolle komedieroutine. Het duo maakte hun eerste film My Friend Irma in 1949 en in 1951 speelden ze een rol in de filmhit At War with the Army. De dertien films die ze daarna maakten waren op de formule van deze film gebaseerd.

Hun gezamenlijk televisiedebuut was in 1950 in The Colgate Comedy Hour, een gevarieerde show die zij tussen 1950 en 1955 ook af en toe zouden presenteren.

De samenwerking met Lewis werd op 24 juli 1956 afgebroken en tot veler verrassing had Dean Martin hierna een succesvolle solocarrière.

In de jaren '60 was hij lid van de Rat Pack, een beroemde/beruchte vriendenclub met wie hij een aantal populaire films maakte.

Hij speelde geheim agent Matt Helm in vier films (1966-1969) en tussen 1965 en 1974 presenteerde hij zijn eigen wekelijkse televisieprogramma, The Dean Martin Show op NBC.

Zijn teruglopende gezondheid en populariteit zorgden ervoor dat hij vanaf de jaren '70 alleen nog veel theaterwerk deed. In 1988 trok hij zich compleet terug uit de showbusiness nadat hij tijdens een tour met andere Rat Pack-leden Frank Sinatra en Sammy Davis, Jr. ziek werd. Uiteindelijk heeft hij in 51 films een rol gespeeld.

Hij was drie keer getrouwd en had acht kinderen waarvan één geadopteerd. Zijn zoon Dean Paul Martin Jr. kwam om het leven in een vliegtuigongeluk op 21 maart 1987. Dit was opnieuw een zware aanslag op zijn gezondheid.

Dean Martin overleed op 25 december 1995 en ligt begraven op de Westwood Village Memorial Park Cemetery in Westwood (Californië)

30-03-2008 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blij dat jij er bent

Blij dat je er bent
De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/9282/kylie851024x768rc5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ik heb je gevonden
maar ik weet niet wie je bent
 
ik heb lang gezocht
naar iemand die jou kent
 
die had ik gevonden
en ik had gewacht op het moment
 
tot ik je voor het eerst zach
en van angst was weg gerend
 
maar nou ik je aan durf te kijken
ben ik blij dat jij er bent

29-03-2008 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto opnieuw beste dj ter wereld

Tiësto opnieuw beste dj ter wereld

De afbeelding “http://img524.imageshack.us/img524/6269/large352532qy5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dj Tiësto is wederom uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Hij kreeg de prijs donderdag uitgereikt op de International Dance Music Awards in Miami. Ook vorig jaar mocht hij de prestigieuze prijs in ontvangst nemen.

Tiësto werd eveneens onderscheiden voor zijn album 'In search of sunrise vol. 6', dat tot beste mix-cd werd gekozen.

De International Dance Music Awards worden jaarlijks georganiseerd in het kader van de Winter Music Conference, die wordt beschouwd als de belangrijkste internationale vakbeurs voor de dancewereld.

29-03-2008 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiek en genodigden nemen vandaag afscheid van Hugo Claus

Publiek en genodigden nemen vandaag afscheid van Hugo Claus

De afbeelding “http://img174.imageshack.us/img174/2520/large352457nk0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen staat een honderdtal mensen te wachten voor de afscheidsplechtigheid van Hugo Claus. In de schouwburg is plaats voor een kleine 900 mensen. Voor de plechtigheid worden een 500-tal genodigden uit binnen- en buitenland verwacht. Ook voor het grote publiek is er plaats voorzien. De deuren van de Bourlaschouwburg openen om 11 uur.

Geluidsboxen
De plechtigheid zal live te volgen zijn op radio (Radio 1) en tv (Canvas en de Nederlandse omroep NOS). Aan de schouwburg zelf zullen geluidsboxen worden geplaatst zodat de plechtigheid ook buiten gevolgd kan worden.

Biograaf
De afscheidsplechtigheid start om 12 uur en duurt ongeveer anderhalf uur en zal geleid worden door Claus' biograaf Piet Piryns en ingeleid door zijn uitgever, directeur Robbert Ammerlaan van de Bezige Bij. Tijdens de plechtigheid is er muziek van onder meer Thelonius Monk, Chet Baker en Strauss en zullen acteurs Jan Decleir, Hilde Van Mieghem, Josse De Pauw en Gilda De Bal gedichten van Claus voordragen. Cees Nooteboom, Erwin Mortier, Jef Lambrecht en Suzanne Holtzer houden toespraken. Rond 13.30 uur is het einde van de plechtigheid voorzien.

Begroeting
Tussen 14.30 uur en 16 uur kan het publiek de kist van Hugo Claus komen groeten in de hal van de schouwburg. Na de plechtigheid zal het stoffelijk overschot van Claus gecremeerd worden. Wanneer dat precies gebeurt, wordt niet bekendgemaakt. Ook de dag waarop de as van Claus voor de kust van Oostende verstrooid zal worden - dat was Claus' uitdrukkelijke wens - blijft geheim.

Hommage
Op zondag 13 april vindt in de Bourlaschouwburg nog een hommage aan Hugo Claus plaats, georganiseerd door Behoud de Begeerte en Toneelhuis.

Hugo Claus stierf op 19 maart in het Middelheimziekenhuis in Antwerpen. Claus (78) leed al enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer en besliste om zelf een punt achter zijn leven te zetten.

29-03-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Rivers
Johnnt Rivers
Om Memphis te beluisteren druk op de foto


.

29-03-2008 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilla Black
Cilla Black
Om You're My World te beluisteren druk op de foto.


.
Cilla Black is een Engelse zangeres uit Liverpool die in de jaren 60 en 70, in het kielzog van stadgenoten The Beatles en Gerry and The Pacemakers, de wereld verovert. Cilla maakte evergreens als Anyone Who Had A Heart en Youre My World.
Ze zetonder haar oorspronkelijk naam Priscilla White, in de jaren 60 haar eerste stappen op de podia van Liverpool, waaronder dat van The Cavern. Producer Brian Epstein neemt haar onder zijn hoede. Later neemt hij ook de beginnende bands The Beatles en Gerry and The Pacemakers in zijn stal. Wanneer beide bands aan hun grote opmars begonnen zijn, ziet Epstein ook grote mogelijkheden voor White. Ze is de ideale girl-next-door waar Epstein nu echt al zijn visies over imago en mode op kwijt kan. Epstein verandert haar naam in Cilla Black. Samen met Beatles-producer George Martin lanceert hij haar succesvol bij pers en het grote publiek. Ze debuteert op vinyl met een Lennon/McCartney-song: Love Of The Loved. Met de opvolger Anyone Who Had A Heart bestormt ze in 1964 de Britse hitlijsten. Halverwege datzelfde jaar is de volgende single zelfs nog succesvoller. Het oorspronkelijk Italiaanse You're My World is Cilla Black op haar best. Ook daarna blijven de evergreens komen, zoals: You've Lost That Loving Feeling en It's For You.

Ze waagt onder hoede van Epstein en Martin met succes de sprong naar de Verenigde Staten. Cilla wordt net als The Beatles zorgvuldig gekoesterd door beide heren, met zeer veel succes. Na de Beatles is Cilla Black de best verkopende artiest afkomstig uit Liverpool ooit. Haar carriere krijgt met Epstein's dood in 1967 en een mislukt filmavontuur een gevoelige klap. Ze worstelt zich nog terug met hits als Surround Yourself With Sorrow en Conversations maar aan het eind van het decennium is het toch echt over met de singlesuccessen. Cilla Black blijft in de jaren daarna albums en singles uitbrengen maar werkt vooral veel voor de Britse televisie. Ze blijft echter voor het Britse volk, maar ook voor velen daarbuiten, een van de grootste Engelse artiesten ooit.


29-03-2008 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters denkt aan stoppen met presenteren

Bart Peeters denkt aan stoppen met presenteren

De afbeelding “http://img167.imageshack.us/img167/577/large351330av1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bart Peeters denkt eraan te stoppen met presenteren. Dat zegt hij in een interview met de Nederlandse nieuwssite nu.nl. Hij zou zich meer willen toeleggen op de muziek.

"Ik ben met de gedachte aan het spelen om mijn presentatorschap bij Eén op te geven", zegt Peeters in het interview met nu.nl. "Muziek maken vind ik leuker. Als je ouder wordt en je hebt een gezin en zo, dan hoeft het niet meer per se zo druk."

Heiligschennis
In het interview verwijst Peeters naar een concert in het Amsterdamse theater Carré. "De laatste keer dat ik in Carré speelde, was heiligschennis. Ik kwam van een televisieopname. We speelden er en het was zeer gezellig, maar daarna moest ik weer snel weg want ik had de dag nadien weer televisieopnames. Dat wil ik niet meer. Ik wil het nu met rust doen."

Beperkingen van tv
Ook de beperkingen van het televisiewerk spelen Peeters blijkbaar parten. "Op tv zijn er beperkingen. Ik mag op één niet voor mijn eigen mening uitkomen: geen afwijkende smaakitems, geen politieke statements".

Haatmail
"Tijdens Eurosong zei ik over de rock-'n-rollgroep Paranoiacs: 'de zevende dag was God vermoedelijk dronken en schiep hij de Paranoiacs'. Dat was een heel flauw en ongevaarlijk grapje, maar als je dan ziet wat er aan haatmail komt van de katholieke gemeenschap, dan denk je: 'het zijn misschien twee miljoen kijkers, maar je mag ze hebben'

28-03-2008 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams gaat scheiden

Robin Williams gaat scheiden

De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/4965/large350809mo1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De echtgenote van Robin Williams heeft na 19 jaar huwelijk de echtscheiding aangevraagd. Dat verklaarde de woordvoerder van de Amerikaanse acteur, die zo het nieuws van het magazine People en de krant San Fransisco Chronicle bevestigt.

Marsha Garces diende volgens deze 2 publicaties op 21 maart in San Fransisco een aanvraag tot scheiding in. Het koppel dat trouwde in 1989 heeft 2 kinderen, een dochter van 18 jaar en een zoon van 16.

De 56-jarige Williams is één van de grote Amerikaanse komische acteurs. In 1998 won hij een Oscar voor zijn bijrol in "Good Will Hunting".

28-03-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman ontwerpt strips met maker 'Wolverine'

Hugh Jackman ontwerpt strips met maker 'Wolverine'

De afbeelding “http://img143.imageshack.us/img143/5776/large351396sn1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur Hugh Jackman ontwerpt samen met stripauteur Marc Guggenheim de stripboekenserie 'Nowhere Man'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Wolverine
Guggenheim en de 39-jarige Jackman hebben op professioneel gebied iets gemeen. Guggenheim ontwikkelde stripverhalen over de beestachtige superheld Wolverine, die Jackman gestalte gaf in de filmreeks 'X-men'. "Ik heb zo veel plezier gehad in de stripboekenwereld met de 'X-Men'-franchise, dat ik me er nog meer in wilde verdiepen", stelt de filmster, die ook te zien was in films als 'Van Helsing' en 'The fountain'.

Verhaal
Over het verhaal van de nieuwe stripreeks wil de acteur niet veel loslaten. Distributeur Virgin laat wel weten dat het om een sciencefictionavontuur gaat, waarin de mensheid privacy heeft opgegeven voor meer veiligheid.

Film
Jackman heeft goede hoop dat zijn stripboek in de toekomst ook op het witte doek te bewonderen is. Het vierde deel van de 'X-men'-films, 'Wolverine', met Jackman in de hoofdrol, draait vanaf april volgend jaar in de Belgische bioscopen.

28-03-2008 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor te blote Pussycat Dolls

Boete voor te blote Pussycat Dolls

Om Beep te bekijken druk op de foto.

.

28-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna geniet nog van seks met haar man

Madonna geniet nog van seks met haar man

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/1849/large350089ja8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna wil de geruchten over haar kwakkelende huwelijk de kop indrukken en beweert dat ze nog altijd een opwindend seksleven heeft met haar man Guy Ritchie. Ze is intussen al zeven jaar gehuwd met de cineast. "Het is niet omdat ik al drie kinderen heb en gehuwd ben dat ik geen opwindend seksleven meer heb", aldus Madonna in een interview met het blad OK!

Samen in Londen
Madonna ontkent de roddels over huwelijksproblemen. "Ik ben echt blij dat ik kan melden dat Madonna nog steeds gelukkig getrouwd is", aldus haar woordvoerster Liz Rosenberg. "Ze stellen het prima en zijn opnieuw samen in Londen. Het klopt dat Madonna en Ritchie een tijdje niet samen waren maar dat was om louter professionele redenen. Madonna was in de VS om er haar album te promoten en Ritchie werkte in Engeland aan een film en een commercial voor Nike", besluit Rosenberg.

27-03-2008 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera voelt zich nog altijd sexy

Christina Aguilera voelt zich nog altijd sexy

Om Candy Men te bekijken druk op de foto

.
Christina Aguilera voelt zich geweldig sexy in haar lichaam, ook al sleurt ze nog wat overgewicht mee. De zangeres van 'Dirrty' werd in januari mama van Max Liron. "Ook mijn man is nu dol op mijn lichaam en dan vooral op mijn groter geworden borsten", aldus Aguilera.

"Ik weeg nog wat te zwaar maar ik werk eraan in de fintness. Ik boks en doe aan krachttraining, ik wil weer helemaal topfit zijn voor ik aan een nieuw album begin." Het is niet omdat ze nu moeder geworden is dat ze minder sexy wil optreden. "Absoluut niet. Ik ga zeker niet van stijl veranderen", belooft Aguilera.

27-03-2008 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richie Sambora zat dronken achter het stuur

Richie Sambora zat dronken achter het stuur

Om Livin On A Prayer te bekijken druk op de foto


.
Gitarist Richie Sambora (48) van de populaire Amerikaanse hardrockband Bon Jovi is in het Californische Laguna Beach na een slakkengangetje met zijn Hummer-auto, die ook drie passagiers vervoerde, door de politie opgepakt. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People testte hij positief op alcohol en werd hij door de politie meegenomen.

Na het betalen van een borgsom kwam hij enkele uren later weer vrij. Begin mei moet Sambora voor de rechter verschijnen. Afgelopen zomer heeft de gitarist deelgenomen aan een ontwenningskuur. "Ik dronk te veel en wilde mijn leven weer op de sporen krijgen", zei hij na zijn ontslag uit de ontwenningskliniek

27-03-2008 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Decleir en Hilde Van Mieghem op plechtigheid Hugo Claus

Jan Decleir en Hilde Van Mieghem op plechtigheid Hugo Claus

De afbeelding “http://img441.imageshack.us/img441/4041/artlarge350380qm0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Op zaterdag 29 maart vindt in de Antwerpse Bourlaschouwburg de afscheidsplechtigheid van Hugo Claus plaats. Er zijn die dag toespraken van schrijvers Cees Nooteboom en Erwin Mortier, journalist Jef Lambrecht en redactrice Suzanne Holtzer.

De acteurs Jan Decleir, Hilde Van Mieghem, Gilda De Bal en Josse De Pauw lezen gedichten van Hugo Claus voor. Tussendoor is er klassieke muziek.

De plechtigheid wordt geleid door journalist Piet Piryns, een goede vriend van de overleden schrijver. Robert Ammerlaan, directeur van uitgeverij De Bezige Bij, leidt de herdenking in.

De plechtigheid is er in de eerste plaats voor genodigden. Het grote publiek wordt toegelaten zolang er plaatsen beschikbaar zijn. De deuren gaan open om 11 uur. Tussen 14.30 uur en 16 uur kan de kist met het stoffelijk overschot worden gegroet in de hal van het gebouw.

Het afscheid wordt zowel in Vlaanderen (Canvas en Radio 1) als in Nederland (NOS) rechtstreeks uitgezonden. Op zondag 13 april is er in de Bourlaschouwburg een hommage aan de overleden schrijver. Tickets kunnen worden gereserveerd op 03 224 88 44

27-03-2008 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!