Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Rivers
Johnnt Rivers
Om Memphis te beluisteren druk op de foto


.

29-03-2008 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilla Black
Cilla Black
Om You're My World te beluisteren druk op de foto.


.
Cilla Black is een Engelse zangeres uit Liverpool die in de jaren 60 en 70, in het kielzog van stadgenoten The Beatles en Gerry and The Pacemakers, de wereld verovert. Cilla maakte evergreens als Anyone Who Had A Heart en Youre My World.
Ze zetonder haar oorspronkelijk naam Priscilla White, in de jaren 60 haar eerste stappen op de podia van Liverpool, waaronder dat van The Cavern. Producer Brian Epstein neemt haar onder zijn hoede. Later neemt hij ook de beginnende bands The Beatles en Gerry and The Pacemakers in zijn stal. Wanneer beide bands aan hun grote opmars begonnen zijn, ziet Epstein ook grote mogelijkheden voor White. Ze is de ideale girl-next-door waar Epstein nu echt al zijn visies over imago en mode op kwijt kan. Epstein verandert haar naam in Cilla Black. Samen met Beatles-producer George Martin lanceert hij haar succesvol bij pers en het grote publiek. Ze debuteert op vinyl met een Lennon/McCartney-song: Love Of The Loved. Met de opvolger Anyone Who Had A Heart bestormt ze in 1964 de Britse hitlijsten. Halverwege datzelfde jaar is de volgende single zelfs nog succesvoller. Het oorspronkelijk Italiaanse You're My World is Cilla Black op haar best. Ook daarna blijven de evergreens komen, zoals: You've Lost That Loving Feeling en It's For You.

Ze waagt onder hoede van Epstein en Martin met succes de sprong naar de Verenigde Staten. Cilla wordt net als The Beatles zorgvuldig gekoesterd door beide heren, met zeer veel succes. Na de Beatles is Cilla Black de best verkopende artiest afkomstig uit Liverpool ooit. Haar carriere krijgt met Epstein's dood in 1967 en een mislukt filmavontuur een gevoelige klap. Ze worstelt zich nog terug met hits als Surround Yourself With Sorrow en Conversations maar aan het eind van het decennium is het toch echt over met de singlesuccessen. Cilla Black blijft in de jaren daarna albums en singles uitbrengen maar werkt vooral veel voor de Britse televisie. Ze blijft echter voor het Britse volk, maar ook voor velen daarbuiten, een van de grootste Engelse artiesten ooit.


29-03-2008 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters denkt aan stoppen met presenteren

Bart Peeters denkt aan stoppen met presenteren

De afbeelding “http://img167.imageshack.us/img167/577/large351330av1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bart Peeters denkt eraan te stoppen met presenteren. Dat zegt hij in een interview met de Nederlandse nieuwssite nu.nl. Hij zou zich meer willen toeleggen op de muziek.

"Ik ben met de gedachte aan het spelen om mijn presentatorschap bij Eén op te geven", zegt Peeters in het interview met nu.nl. "Muziek maken vind ik leuker. Als je ouder wordt en je hebt een gezin en zo, dan hoeft het niet meer per se zo druk."

Heiligschennis
In het interview verwijst Peeters naar een concert in het Amsterdamse theater Carré. "De laatste keer dat ik in Carré speelde, was heiligschennis. Ik kwam van een televisieopname. We speelden er en het was zeer gezellig, maar daarna moest ik weer snel weg want ik had de dag nadien weer televisieopnames. Dat wil ik niet meer. Ik wil het nu met rust doen."

Beperkingen van tv
Ook de beperkingen van het televisiewerk spelen Peeters blijkbaar parten. "Op tv zijn er beperkingen. Ik mag op één niet voor mijn eigen mening uitkomen: geen afwijkende smaakitems, geen politieke statements".

Haatmail
"Tijdens Eurosong zei ik over de rock-'n-rollgroep Paranoiacs: 'de zevende dag was God vermoedelijk dronken en schiep hij de Paranoiacs'. Dat was een heel flauw en ongevaarlijk grapje, maar als je dan ziet wat er aan haatmail komt van de katholieke gemeenschap, dan denk je: 'het zijn misschien twee miljoen kijkers, maar je mag ze hebben'

28-03-2008 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams gaat scheiden

Robin Williams gaat scheiden

De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/4965/large350809mo1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De echtgenote van Robin Williams heeft na 19 jaar huwelijk de echtscheiding aangevraagd. Dat verklaarde de woordvoerder van de Amerikaanse acteur, die zo het nieuws van het magazine People en de krant San Fransisco Chronicle bevestigt.

Marsha Garces diende volgens deze 2 publicaties op 21 maart in San Fransisco een aanvraag tot scheiding in. Het koppel dat trouwde in 1989 heeft 2 kinderen, een dochter van 18 jaar en een zoon van 16.

De 56-jarige Williams is één van de grote Amerikaanse komische acteurs. In 1998 won hij een Oscar voor zijn bijrol in "Good Will Hunting".

28-03-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman ontwerpt strips met maker 'Wolverine'

Hugh Jackman ontwerpt strips met maker 'Wolverine'

De afbeelding “http://img143.imageshack.us/img143/5776/large351396sn1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur Hugh Jackman ontwerpt samen met stripauteur Marc Guggenheim de stripboekenserie 'Nowhere Man'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Wolverine
Guggenheim en de 39-jarige Jackman hebben op professioneel gebied iets gemeen. Guggenheim ontwikkelde stripverhalen over de beestachtige superheld Wolverine, die Jackman gestalte gaf in de filmreeks 'X-men'. "Ik heb zo veel plezier gehad in de stripboekenwereld met de 'X-Men'-franchise, dat ik me er nog meer in wilde verdiepen", stelt de filmster, die ook te zien was in films als 'Van Helsing' en 'The fountain'.

Verhaal
Over het verhaal van de nieuwe stripreeks wil de acteur niet veel loslaten. Distributeur Virgin laat wel weten dat het om een sciencefictionavontuur gaat, waarin de mensheid privacy heeft opgegeven voor meer veiligheid.

Film
Jackman heeft goede hoop dat zijn stripboek in de toekomst ook op het witte doek te bewonderen is. Het vierde deel van de 'X-men'-films, 'Wolverine', met Jackman in de hoofdrol, draait vanaf april volgend jaar in de Belgische bioscopen.

28-03-2008 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor te blote Pussycat Dolls

Boete voor te blote Pussycat Dolls

Om Beep te bekijken druk op de foto.

.

28-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna geniet nog van seks met haar man

Madonna geniet nog van seks met haar man

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/1849/large350089ja8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna wil de geruchten over haar kwakkelende huwelijk de kop indrukken en beweert dat ze nog altijd een opwindend seksleven heeft met haar man Guy Ritchie. Ze is intussen al zeven jaar gehuwd met de cineast. "Het is niet omdat ik al drie kinderen heb en gehuwd ben dat ik geen opwindend seksleven meer heb", aldus Madonna in een interview met het blad OK!

Samen in Londen
Madonna ontkent de roddels over huwelijksproblemen. "Ik ben echt blij dat ik kan melden dat Madonna nog steeds gelukkig getrouwd is", aldus haar woordvoerster Liz Rosenberg. "Ze stellen het prima en zijn opnieuw samen in Londen. Het klopt dat Madonna en Ritchie een tijdje niet samen waren maar dat was om louter professionele redenen. Madonna was in de VS om er haar album te promoten en Ritchie werkte in Engeland aan een film en een commercial voor Nike", besluit Rosenberg.

27-03-2008 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera voelt zich nog altijd sexy

Christina Aguilera voelt zich nog altijd sexy

Om Candy Men te bekijken druk op de foto

.
Christina Aguilera voelt zich geweldig sexy in haar lichaam, ook al sleurt ze nog wat overgewicht mee. De zangeres van 'Dirrty' werd in januari mama van Max Liron. "Ook mijn man is nu dol op mijn lichaam en dan vooral op mijn groter geworden borsten", aldus Aguilera.

"Ik weeg nog wat te zwaar maar ik werk eraan in de fintness. Ik boks en doe aan krachttraining, ik wil weer helemaal topfit zijn voor ik aan een nieuw album begin." Het is niet omdat ze nu moeder geworden is dat ze minder sexy wil optreden. "Absoluut niet. Ik ga zeker niet van stijl veranderen", belooft Aguilera.

27-03-2008 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richie Sambora zat dronken achter het stuur

Richie Sambora zat dronken achter het stuur

Om Livin On A Prayer te bekijken druk op de foto


.
Gitarist Richie Sambora (48) van de populaire Amerikaanse hardrockband Bon Jovi is in het Californische Laguna Beach na een slakkengangetje met zijn Hummer-auto, die ook drie passagiers vervoerde, door de politie opgepakt. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People testte hij positief op alcohol en werd hij door de politie meegenomen.

Na het betalen van een borgsom kwam hij enkele uren later weer vrij. Begin mei moet Sambora voor de rechter verschijnen. Afgelopen zomer heeft de gitarist deelgenomen aan een ontwenningskuur. "Ik dronk te veel en wilde mijn leven weer op de sporen krijgen", zei hij na zijn ontslag uit de ontwenningskliniek

27-03-2008 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Decleir en Hilde Van Mieghem op plechtigheid Hugo Claus

Jan Decleir en Hilde Van Mieghem op plechtigheid Hugo Claus

De afbeelding “http://img441.imageshack.us/img441/4041/artlarge350380qm0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Op zaterdag 29 maart vindt in de Antwerpse Bourlaschouwburg de afscheidsplechtigheid van Hugo Claus plaats. Er zijn die dag toespraken van schrijvers Cees Nooteboom en Erwin Mortier, journalist Jef Lambrecht en redactrice Suzanne Holtzer.

De acteurs Jan Decleir, Hilde Van Mieghem, Gilda De Bal en Josse De Pauw lezen gedichten van Hugo Claus voor. Tussendoor is er klassieke muziek.

De plechtigheid wordt geleid door journalist Piet Piryns, een goede vriend van de overleden schrijver. Robert Ammerlaan, directeur van uitgeverij De Bezige Bij, leidt de herdenking in.

De plechtigheid is er in de eerste plaats voor genodigden. Het grote publiek wordt toegelaten zolang er plaatsen beschikbaar zijn. De deuren gaan open om 11 uur. Tussen 14.30 uur en 16 uur kan de kist met het stoffelijk overschot worden gegroet in de hal van het gebouw.

Het afscheid wordt zowel in Vlaanderen (Canvas en Radio 1) als in Nederland (NOS) rechtstreeks uitgezonden. Op zondag 13 april is er in de Bourlaschouwburg een hommage aan de overleden schrijver. Tickets kunnen worden gereserveerd op 03 224 88 44

27-03-2008 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priscilla Presley heeft Nederlandse danspartner

Priscilla Presley heeft Nederlandse danspartner

De afbeelding “http://img187.imageshack.us/img187/1701/cnnpriscilla20030211sw6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Priscilla Presley en haar Nederlandse danspartner Louis van Amstel gooien hoge ogen in de Amerikaanse tv-show Dancing with the Stars. De 62-jarige ex-vrouw van Elvis Presley ontving een staande ovatie voor haar uitvoering van de mambo. Van Amstel liet op zijn website weten trots te zijn op Priscilla. "Ik ben zeer onder de indruk van haar moed, atletisch vermogen en doorzettingsvermogen."

Derde plaats
De jury beloonde het koppel met 45 van de maximaal zestig te behalen punten. Priscilla en Louis eindigde op derde plaats van de twaalf koppels in de tweede aflevering van het zesde seizoen van het tv-programma.

Wereldkampioen ballroom
De 35-jarige Van Amstel was al eerder te zien in de Amerikaanse afvalrace voor de sterren. Dit is het vierde seizoen waarin de Nederlandse danser en choreograaf te zien is. De in Amsterdam geboren en getogen Van Amstel verhuisde in 2000 naar Amerika, nadat hij verschillende wereldkampioenstitels op het gebied van 'ballroom dance' had veroverd.

Blije Priscilla
Priscilla is dolblij met haar danspartner. "Hij haalt het beste in mij naar boven. Ik houd van dansen, maar ik dans beter door zijn choreografie", zei ze dinsdag in een interview tijdens de liveshow van Dancing with the Stars op de Amerikaanse tv-zender ABC. "Hij zorgt voor de uitdaging. Hij duwt mij in de juiste richting."

27-03-2008 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manfred Mann
Manfred Mannµ
Om Do Wah Diddy Diddy


Manfred Mann was een Britse ("blanke") Rhythm & Blues (R&B) band uit de zestiger jaren genoemd naar de keyboardspeler die als werkelijke naam Manfred "Mike" Lubowitz had (geboren in Zuid-Afrika, 21 oktober 1940)..

Manfred vormde zijn eerste band in 1962 samen met Mike Hugg, The Mann Hugg Blues Brothers, maar beiden bleven op de achtergrond tijdens optredens. Hun manager weet een contract los te peuteren bij Decca; echter na een week liet Decca het afweten; ze zagen er geen brood in. Daarna werd het geprobeerd bij EMI en daar hadden ze meer succes. Eerst moest echter nog een zanger gevonden worden; de zanger en ster van de band in de vroege jaren werd/was Paul Jones, later een succesvol acteur.

De groep begon haar carrière met optredens in de Studio 51 in de Great Newport Street in Londen, in dezelfde periode als ook de Rolling Stones -nog steeds zonder platencontract- aldaar covers van Chuck Berry en Bo Diddley kwamen spelen.

Driemaal is scheepsrecht, en ook voor Manfred Mann: hun derde single 5-4-3-2-1 betekende voor de groep de doorbraak. Het bewuste liedje werd zelfs een tijd het kenwijsje van Ready Steady Go, een zéér populair Brits TV programma gewijd aan rock- en popmuziek.

De groep had -ondanks de suprematie van de Beatles- een aantal nummer-1-hits in het Verenigd Koninkrijk, waaronder een coverversie van Do Wah Diddy Diddy van The Exciters en met het lied Pretty Flamingo.

Toen Jones de band in 1966 verliet, op het hoogtepunt van hun roem, werd Mike D'Abo de nieuwe zanger. Met hem bleef de band aan de top en hadden ze opnieuw een aantal grote hits waaronder Bob Dylans lied Mighty Quinn (1968). In het jaar daarop gingen ze uit elkaar.

Na het uiteenvallen van de groep is Mann reclamejingles gaan schrijven en vormde hij samen met Mike Hugg een nieuwe band, Manfred Mann's Chapter Three, die na twee albums in 1970 alweer werd opgeheven.

Hierna formeerde hij, met meer succes, Manfred Mann's Earth Band, dat onder meer een grote internationale hit had met Bruce Springsteens Blinded by the light.


27-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lohan woest om sekstape op internet

Lohan woest om sekstape op internet

De afbeelding “http://img267.imageshack.us/img267/6342/large349096nc5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan heeft via telefoon haar ex-vriendje Calum Best de huid vol gescholden. De actrice pikte het niet dat de zoon van de overleden voetballegende, George Best, het filmpje van hun stoeipartij doorstuurde naar een vriend. Uiteraard belandde het op het internet.

Paris Hilton
De beelden werden gemaakt met de gsm van playboy Best. Een bekende van Lohan hoorde haar schreeuwen aan de telefoon. "Ik kan maar niet geloven dat je me ooit zoiets "fucking" zou aandoen. Ik had beter naar iedereen geluisterd en had je nooit mogen vertrouwen", aldus Lohan. Goed gelanceerd, ging ze door op haar elan. "Iedereeen heeft het nu gezien, het staat op internet, waarom heb je dit "fucking" gedaan?!" Hoe erg ook voor Lohan, ze heeft nu tenminste een gedeeld gespreksonderwerp met haar boezemvriendin Paris Hilton.

Er verschenen al een aantal gefilmde bedpartijtjes van de blondine op het internet, schrijft de Britse tabloid The Sun.

26-03-2008 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neparts takelde Priscilla Presley toe

Neparts takelde Priscilla Presley toe

De afbeelding “http://img297.imageshack.us/img297/7893/larrykingpriscillapresldj4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Priscilla Presley is het slachtoffer geworden van een neparts, die haar injecteerde met silliconen bedoeld voor de auto-industrie. Behalve de vrouw van Elvis zijn ook de gezichten van Diane Richie en Shawn King, de vrouw van Larry King, helemaal verpest.

Bulten en gaten
De injecties met rotzooi zorgden bij sommigen van Daniel Serrano´s patiënten voor bulten, verlammingsverschijnselen en gaten, schrijft De Telegraaf. Shawn King kon nauwelijks meer praten of drinken door een grote bult op haar lip.

Nepdokter uitleveren
De nepdokter is inmiddels aangeklaagd voor het smokkelen en gebruiken van niet-goedgekeurde medicijnen. Er wordt nu bekeken of de man van Argentijnse origine kan worden uitgeleverd. Priscilla, Diane en Shawn zijn op dit moment onder behandeling om de schade te beperken.

26-03-2008 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart lanceert kledinglijn

Rod Stewart lanceert kledinglijn

De afbeelding “http://img181.imageshack.us/img181/9548/large349499ri7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Schot pakt uit met een eigen kledinglijn. De zanger van de wereldhit 'Maggie May' brengt t-shirts en broeken aan de man. Op een aantal kledingstukken staan flarden tekst van hits. Stewart die gehuwd is met model Penny Lancaster staat bekend om zijn goeie smaak en flamboyante outfits.

De vader van zeven kinderen is niet de eerste van de familie met een eigen kledinglijn. Zijn dochter Kimberly brengt haar eigen spullen op de markt onder de naam 'Pinky Star Fish'.

26-03-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Tura
Will Tura
Om draai dan 79 72 04 te beluisteren druk op onderstaande foto.


Will Tura scoorde zijn eerste hit in 1963 met Eenzaam zonder jou. Vele hits volgden, van kleinkunst en chanson tot vrolijke Nederlandse pop van "Sinatra-achtige dingen" tot gospel, rock-'n-roll en country en zelfs een streepje rap.

In 1984, maakte hij een tribuutalbum aan Elvis Presley en in 1992 maakte hij het West-Vlaams rapnummer "Moa vent toch". Hetzelfde jaar bracht hij zijn eerste Tura in Symfonie waar hij zong met een symfonieorkest.

In 1990 brachten verschillende Vlaamse rockartiesten het album Turalura uit, met allemaal covers van Tura-songs.

In 1993 zong Will Tura het lied "Hoop doet leven" op de begrafenis van Koning Boudewijn. In 2001 werd hij door Koning Albert II geridderd.

Wil Tura bleef componeren en albums uitbrengen. Zijn concerten trokken na al die jaren nog steeds volle zalen. In 2002 maakte Tura zijn "mooiste droom" waar, hij nam in Londen een album op met de London Philharmonic Orchestra. Alle nummers waren door Tura zelf gecomponeerd.

In 2005 vierden de Vlaamse media uitgebreid de 65ste verjaardag van Will Tura, onder andere met de cd Viva Tura.

In 2007 viert Tura zijn vijftigjarige carrière. Hij doet dat met twee symfonische concerten met het Vlaams Radio Orkest in Vorst Nationaal. In 2006 was het album "Dank U, Vlaanderen" al verschenen, waarop hij een aantal van zijn bekende nummers en andere Vlaamse klassiekers opnieuw opneemt met het VRO.

Medio 2007 raakte bekend dat Will Tura de gouden erepenning van het Vlaams Parlement voor het genre lichte Vlaamse muziek krijgt toegewezen.

  • In 2005 werd hij genomineerd voor de titel De Grootste Belg, maar eindigde op nr. 46 buiten de officiële nominatielijst.
  • Zijn nummer "Ik mis je zo" won in 2007 de wedstrijd Zo is er maar één op één. Het lied werd gebracht door Udo.
.

26-03-2008 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfde Beatle' Neil Aspinall overleden

Vijfde Beatle' Neil Aspinall overleden

De afbeelding “http://img258.imageshack.us/img258/9947/large348874no0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Neil Aspinall is overleden. De man die bekend stond als 'de vijfde Beatle' overleed maandag op 66-jarige leeftijd in New York aan de gevolgen van longkanker. Aspinall was een jeugdvriend van Paul McCartney en George Harrison en was vanaf het begin betrokken bij The Beatles. Hij was onder meer road manager en persoonlijk assistent van de Fab Four. Vorig jaar stapte hij na veertig jaar op als hoofd van Apple Corps, het bedrijf dat de belangen van de band behartigt.

Apple Corps
De dood van Aspinall werd vanmiddag bekendgemaakt via Apple Corps, dat mede namens de nog levende Beatles McCartney en Ringo Starr een verklaring naar buiten bracht. "Al zijn vrienden en geliefden zullen hem intens missen, maar behouden dierbare herinneringen aan een fantastische man."

McCartney
Volgens de Britse krant The Daily Mail vloog Paul McCartney dit weekend nog naar New York om zijn oude vriend te bezoeken. Aspinall was onlangs vanuit zijn huis in Londen naar een kliniek in de Amerikaanse stad gebracht voor behandeling. Het is onbekend of McCartney bij Aspinall was toen deze overleed.

25-03-2008 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.B.B. King koopt club in Indianola

B.B. King koopt club in Indianola

Om blues boys tune te bekijken druk op de foto

.
B.B. King is de trotse eigenaar geworden van een club in zijn woonplaats Indianola in de Amerikaanse staat Mississippi. De 82-jarige bluesgitarist heeft meerdere malen opgetreden in Club Ebony. Ook artiesten als Count Basie, Ray Charles, James Brown en Ike Turner stonden op het podium van het in 1945 opgerichte etablissement.

Al drie clubs
King, die voluit Riley B. King heet, is al eigenaar van drie clubs in Nashville, Orlando en Memphis, die naar hem zijn vernoemd. Het is onbekend of Club Ebony ook wordt omgedoopt tot een B.B. King Blues Club.

25-03-2008 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.René Froger werkt aan tweede Nederlandstalige album

René Froger werkt aan tweede Nederlandstalige album

Om bloed zweet en tranen te bekijken druk op de foto.



René Froger werkt momenteel aan zijn tweede Nederlandstalige album. Dat vertelt de 47-jarige zanger maandag in De Telegraaf. "We hebben nu drie liedjes klaar."

'Alles kan een mens gelukkig maken'
Eind november bracht Froger, die in 1989 samen met Het Goede Doel een grote hit scoorde met 'Alles kan een mens gelukkig maken', zijn eerste Nederlandstalige album uit: 'Doe maar gewoon'. Voor dit album werkte hij samen met tekstschrijver Emile Hartkamp, die ook met Frans Bauer en Marianne Weber werkt en Froger wederom bijstaat voor zijn nieuwe cd.

Zelf teksten schrijven
Nu hij Nederlandstalig zingt, heeft de zanger echter ook het zelf schrijven van teksten ontdekt. Zijn nieuwe single 'Jij moet verder', die begin februari uitkwam, is bijvoorbeeld van zijn hand. "Vroeger maakte ik ook wel nummers", vertelt hij. "Maar die durfde ik dan niet uit mijn zak te halen als ik eenmaal in de studio was. Die schaamte ben ik voorbij." Wanneer het nieuwe album van Froger uitkomt, is nog niet bekend..

25-03-2008 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue opnieuw gesignaleerd met 'ex'

Kylie Minogue opnieuw gesignaleerd met 'ex'

Om  in My Arms te bekijken druk op de foto.


Kylie Minogue is opnieuw gesignaleerd met regisseur Alexander Dahm. Volgens hardnekkige geruchten bloeide er tussen de twee vorig jaar iets moois, maar zelf hebben ze een romance altijd ontkend, meldt de Telegraaf. Dahm werd in die periode wel verlaten door zijn zwangere vrouw. Het duo is nu dus opnieuw gesignaleerd, en volgens een getuigen hadden Kylie en Dahm het samen prima naar hun zin..

25-03-2008 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!