Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Cattrall verrukt over nieuwe rol als stoeipoes

Kim Cattrall verrukt over nieuwe rol als stoeipoes

De afbeelding “http://img177.imageshack.us/img177/4637/large348641fi8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Kim Cattrall is bijzonder blij dat ze in de 'Sex and the City'-film opnieuw gestalte mag geven aan stoeipoes Samantha.

Slechte periode
"Het was precies wat ik nodig had," zei de 51-jarige Cattrall. Ze had namelijk geen goed gevoel over het einde van de tv-serie, schrijft de Telegraaf. "Dat was voor mij een vreselijke tijd. Mijn rol stopte, bij mijn vader werd dementie geconstateerd en ik ging door een scheiding."

Terug gelukkig
Vier jaar later is Kim weer helemaal gelukkig. "Ik mag Samantha opnieuw spelen en ik heb in het echte leven een geweldige nieuwe vriend." De film verschijnt waarschijnlijk in mei in Amerika.

24-03-2008 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Pasen
Witte Pasen
De afbeelding “http://img257.imageshack.us/img257/6457/sno63hco3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Er heerst onrust bij Paashazen
zijn allemaal al vroeg uit bed
het gaat vriezen met de Pasen
halen hun schaatsen uit het vet
 
moeder Haas zit druk te breien
alle Haasjes krijgen wanten
als ze straks gaan sleetjerijen
zijn ze warm aan onderkanten
 
vader Haas schuurt aan het sleetje
onder en boven lekker glad
geen splinters in hazereetje
dat past niet op het hazenpad
 
zoontje Haas zoekt naar zijn snowboard
want het is al lang geleden
maar heeft de weerman ook gehoord
stuift met Pasen naar beneden
 
dochter Haas staat voor de kleerkast
wat moet ze met de Pasen aan..
dat ski-jack dat ze niet meer past
en zou die trui haar nog wel staan
 
het is een drukte en gedoe
moeder Haas denkt aan erwtensoep
en vader Haas is nu al moe
denkt: witte Pasen geeft zo'n troep
 
natte sneeuw dat wordt dus kleien
al is het sleetje nog zo glad
toch zal het niet lekker glijen
ik ben de Pasen nu al zat
 
het is niets voor ons Paashazen
we willen rennen in het groen
maar we krijgen witte Pasen
ik zal de kachel maar aandoen.

24-03-2008 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Animals
The Animals
Om The House Of The Rising Sun te beluisteren druk op de foto.

.

The Animals was de naam van een Engelse groep, die deel uitmaakte van de Britse beat-explosie van begin jaren zestig.

The Animals beschouwden zichzelf als rhythm and bluesgroep. Hun eerste single, Baby let me take you home, kwam op 16 april 1964 uit, maar geraakte in Engeland niet verder dan de 21ste plaats. Twee maanden later volgde hun bewerking van de traditional House of the rising sun en daarmee stootten ze direct door naar de eerste plaats, ook in de Verenigde Staten. Het nummer viel op door het karakteristieke gitaarintro en door het feit dat het nummer maar liefst zes minuten duurde. De opvolgers I'm crying, het Nina Simone-nummer Don't let me be misunderstood en Sam Cookes Bring it on home to me deden het iets minder goed, maar de groep uit Newcastle had wel haar naam definitief gevestigd.

De blikvanger van The Animals was Eric Burdon, een klein mannetje met een gigantische stem, maar het muzikale genie achter de groep was onmiskenbaar Alan Price. Price vormde in 1961 samen met bassist Chas Chandler, drummer John Steel en gitarist Hilton Valentine The Alan Price Rhythm and Blues Combo. Toen een jaar later Eric Burdon er als zanger bijkwam, veranderde men de naam in The Animals. De uitzonderlijke stem van Burdon plaatste hem al snel op de voorgrond en mede daarom verliet Price in de zomer van 1965 de groep. Met zijn nieuwe formatie, 'The Alan Price Set', scoorde hij grote hits als I Put A Spell on You (1966), het Randy Newman-nummer Simon Smith & His Amazing Dancing Bear (1967) en Don't Stop The Carnival (1968).

Menigeen dacht dat met het vertrek van Price een einde zou aan komen de successen van The Animals, maar ook met de vervanger Dave Rowberry bleven de hits komen: We've gotta get out of this place en It's my life stonden wekenlang in de top tien. In 1966 werd drummer John Steel vervangen door Barry Jenkins, maar belangrijker is dat de groep verhuisde naar de Verenigde Staten. Met name Eric Burdon was in dit land zo populair dat hij spoedig besloot zichzelf meer op de voorgrond te plaatsen. In juni 1966 brachten The Animals nog Don't bring me down uit, maar daarna ging alleen Burdon verder, eerst als Eric Burdon and the Animals, in 1968 als the New Animals en twee jaar later als Eric Burdon and War. Zijn When I was young (juni 1967) was een wereldhit en ook de opvolgers Good Times, San Franciscan nights en Ring of fire haalden de charts, maar echte knallers kwamen er nooit meer voor Burdon. Hij was onmiskenbaar een fenomenale zanger, maar in zijn eentje miste hij blijkbaar dat "iets" wat hem met The Animals wel in het centrum van de aandacht bracht. Van de uiteengevallen groep is bassist Chas Chandler nog het vermelden waard. Hij is de man die de in Amerika genegeerde Jimi Hendrix naar Engeland haalde en van hem een wereldster maakte. Producer/manager Chas Chandler bracht later nog groepen als Soft Machine en Slade. Chandler overleed in 1996.


24-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen voor jou
Alleen voor jou
De afbeelding “http://img174.imageshack.us/img174/8171/aniston301024x768ba5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

23-03-2008 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatles willen release oude opnamen voorkomen

Beatles willen release oude opnamen voorkomen

Om de Beatles in Nederland te bekijken druk op de foto.


De Beatles willen voorkomen dat oude opnamen van de band worden uitgebracht. Apple Corps, het bedrijf dat de belangen van de band behartigt, heeft daarom het Amerikaanse Fuego Entertainment aangeklaagd.

Star Club in Hamburg
Het gaat om opnamen uit 1962 die zouden zijn gemaakt tijdens een optreden in de Star Club in het Duitse Hamburg. Er zouden onder meer acht nummers bij zitten die nooit eerder zijn uitgebracht, waaronder 'Lovesick blues' van Hank Williams gezongen door Paul McCartney.

Illegale opnames
Apple Corps beweert dat de opnamen destijds illegaal zijn gemaakt en dat de slechte kwaliteit van het materiaal afbreuk kan doen aan het imago van de Beatles. Volgens Fuego Entertainment zijn de nummers echter met instemming van de bandleden opgenomen.

Fuego Entertainment wil de muziek uitbrengen onder de naam 'Jammin' with the Beatles and friends, Star Club, Hamburg, 1962'. Hoe het bedrijf aan de bandjes komt, is niet bekend..

23-03-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SF-schrijver Arthur Clarke begraven in Colombo

SF-schrijver Arthur Clarke begraven in Colombo

De afbeelding “http://image.guardian.co.uk/sys-images/Books/Pix/pictures/2008/03/19/arthurcclarke460.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Britse sciencefictionschrijver Arthur C. Clarke is vandaag begraven in zijn woonplaats, de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo. De auteur, die vorige week op 90-jarige leeftijd overleed, werd tijdens de korte ceremonie herdacht als iemand "die nooit volwassen is geworden en nooit stopte met groeien".

Graftekst
Diezelfde tekst komt, conform de wens van de schrijver, ook op zijn grafsteen te staan. Dat maakte Tamara Ekanayake, de dochter van de beste vriend en zakenpartner van de schrijver, Hector Ekanayake, bekend.

'2001: A Space Odyssey'
Naast de familie Ekanayake, met wie Clarke een huis in Colombo deelde en die hij omschreef als zijn "geadopteerde familie", waren onder anderen zijn broer Fred en andere Britse familieleden aanwezig bij de begrafenis.

Samen met regisseur Stanley Kubrick schreef Clarke het scenario voor de film '2001: A Space Odyssey', waarvoor ze een Oscarnominatie kregen. Daarnaast schreef hij meer dan honderd boeken.

23-03-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah Winfrey Show aangeklaagd om stoelincident

Oprah Winfrey Show aangeklaagd om stoelincident

De afbeelding “http://img178.imageshack.us/img178/4301/oprahwinfrey2004lv6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een Amerikaanse vrouw heeft de Oprah Winfrey Show aangeklaagd. Ze eist een schadevergoeding van ruim 32.000 euro omdat ze gewond zou zijn geraakt toen het publiek zich naar een zitplaats haastte voor aanvang van de talkshow.

De vrouw zou "ernstige en blijvende verwondingen" hebben overgehouden aan het incident op 5 december waarbij ze in de chaos van een trap werd geduwd. Ze beweert dat de medewerkers van de Harp Studios, waar het programma wordt opgenomen, het publiek niet onder controle hadden.

23-03-2008 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eredoctoraat voor Quincy Jones

Eredoctoraat voor Quincy Jones

Om ai no corrida te bekijken sruk op de foto


Quincy Jones krijgt een eredoctoraat van de University of Washington. De Amerikaanse producer en jazzmuzikant wordt op 14 juni geëerd op de universiteit, waar hij ook een toespraak zal houden.

Van Ray Charles tot Michael Jackson en Bono
De 75-jarige Jones begon in de jaren vijftig als trompettist en producer. Hij werkte als producer en arrangeur met onder anderen Ray Charles, Duke Ellington, Frank Sinatra, Aretha Franklin en Bono. Een van zijn grootste successen is de productie van 'Thriller' van Michael Jackson in 1982. Met meer dan 104 miljoen verkochte exemplaren is dat het best verkochte album in de geschiedenis.

Jones kreeg tijdens zijn loopbaan een recordaantal van 76 nominaties voor een Grammy Award. Hij won er 26. .

23-03-2008 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaam
Eenzaam

De afbeelding “http://img138.imageshack.us/img138/1196/aniston51024x768zu7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

22-03-2008 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B krijgt rol in filmversie 'Magnum'
Mel B krijgt rol in filmversie 'Magnum'
De afbeelding “http://img168.imageshack.us/img168/8016/large347601po3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mel B krijgt een rol in 'Magnum', de bioscoopprent die wordt gemaakt naar de tv-serie uit de jaren tachtig rond een privédetective in Miami.

Tom Selleck
In de tv-serie 'Magnum, P.I.' speelde Tom Selleck detective Thomas Magnum, die de misdaad telijfging vanachter het stuur van zijn Ferrari 308 GTS.

Matthew McConaughey
Hoewel de cast nog niet officieel is bekendgemaakt, staat het zo goed als vast dat Matthew McConaughey de rol van Magnum gaat spelen. Acteurs Steve Zahn, Tyrese Gibson en William H. Macy zouden respectievelijk de personages Rick, T.C. en Higgins spelen.

22-03-2008 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hermets
The Hermets
Om I'm into something good te beluisteren klik op de foto.


Herman's Hermits was een Britse popgroep, opgericht in 1963 in Manchester. De groep speelde simpele maar aanstekelijke muziek waarmee veel succes werd geoogst. Een van de bekendste nummers van de groep was No milk today.

In een notendop zegt het gemak waarmee iedereen de melodieën oppikt, heel veel over Herman's Hermits. Desondanks voerden zij een eeuwige strijd om ook bij muziekkenners respect te genieten. Achteraf gezien was dit misschien wel dé commerciële muziek van de zo hippe jaren zestig.

.

22-03-2008 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Williams heeft Heath Ledger proberen redden

Michelle Williams heeft Heath Ledger proberen redden

De afbeelding “http://img291.imageshack.us/img291/7032/large347486nh6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Michelle Williams, de ex van Heath Ledger, heeft de acteur in de laatste dagen voor zijn dood nog proberen redden. Tot nog toe werd aangenomen dat Ledger de dagen voordat hij eind januari stierf alleen was, maar Williams heeft in die tijd op Ledger ingepraat om hem in een ontwenningskliniek te laten opnemen. Dat meldt showbizzsite TMZ.

Verslaafd
Legder was er in zijn laatste dagen mentaal zeer slecht aan toe. Zijn ex, met wie hij een dochter van twee heeft, heeft zich toen over hem ontfermd en heeft pogingen ondernomen om hem in een ontwenningskliniek te laten opnemen om zijn drugverslaving aan te pakken.

Ooms azen op erfenis
Inmiddels raakte ook bekend dat twee ooms van Ledger het testament van de eind januari in New York overleden acteurs aanvechten. De twee leefden al jaren in onmin met de rest van de familie. De ouders van Ledger hebben laten weten dat Matilda, Heaths dochter met Williams, niets tekort zal komen.

22-03-2008 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ophefmakendste sekstapes

De ophefmakendste sekstapes

  De afbeelding “http://img81.imageshack.us/img81/7310/large347593ll1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Driewerf hoera! Er circuleert weer een nieuwe sekstape op het wereldwijde web. Deze keer is het de beurt aan Lindsay Lohan, die klaarblijkelijk de mond vol heeft van notoir fuifnummer Calum Best, jawel, de zoon van voetballegende George.

Naar aanleiding van dit heuglijke nieuws brengen wij een overzicht van de ophefmakendste sekstapes die de ronde doen op internet.

Fred Durst
De Limp Bizkit-zanger dook in februari 2005 plots in vol ornaat op terwijl hij seks had met een onbekende vrouw. Durst beweerde dat de beelden van zijn - vergeef ons de uitdrukking- harde schijf gestolen werden door de man die zijn computer kwam repareren. Kwatongen wisten echter te melden dat de zanger de beelden zelf had gelekt om weer eens in de schijnwerpers te komen.

Paris Hilton
Wie heeft in 2004 de sekstape van Paris Hilton en haar toenmalige boy toy Rick Salomon niet gezien? De twee filmden zichzelf tijdens een portie nachtelijk gebras in een hotelkamer. Aanvankelijk probeerde Paris de verspreiding van de beelden te verbieden, maar toen ze veel geld en nog meer roem rook, smolt haar protest als sneeuw voor de zon. De beelden zijn zelfs uitgebracht op dvd, met de toepasselijke titel '1 Night in Paris'.

Tonya Harding
De Amerikaanse schaatster Tonya Harding zal in de geschiedenisboekjes niet zozeer herinnerd worden om haar indrukwekkend palmares, maar vooral dankzij twee opmerkelijke feiten waarin ze de hoofdrol speelde. De brutale aanval op haar concurrente Nancy Kerrigan, en de sekstape van haar en manlief in actie tijdens Halloween. De beelden haalden zelfs het blootblad Penthouse, en werden later uitgebracht op de koopvideo 'Wedding Night'.

Rob Lowe
Acteur Rob Lowe ging bijna letterlijk ten onder aan de beelden die hij maakte van zijn gesmos met twee jongedames in 1988. Een van hen bleek achteraf amper zestien jaar oud te zijn. De video geldt als een van de eerste sekstapes waar commercieel munt uit werd geslagen. Lowes imago én carrière kregen ferme klappen, en de dekhengst werd later opgenomen in een afkickkliniek wegens een alcohol- en (jawel) seksverslaving.

Pamela Anderson
Ongetwijfeld de koningin aller sekstapes. In 1998 gingen de stomende beelden van Pam en Tommy Lee tijdens hun huwelijksreis in geen tijd de wereld rond. De goed gevulde blondine spande een rechtszaak aan tegen de Internet Entertainment Group, het bedrijf dat de beelden verspreidde. Het koppel kreeg een schadevergoeding van een miljoen euro toegekend.

Kid Rock
Ook Kid Rock ging later aan de rol met Pamela Anderson, maar dan in het kader van een huwelijk(je). Van een heel ander allooi waren de beelden van Rock en collega-zanger Scott Stapp (van de band Creed) die vier groupies alle hoeken van de tourbus lieten zien. Pornobedrijf Red Light District wou de tape in 2006 uitbrengen op dvd, maar een van de vrouwen stak daar uiteindelijk een stokje voor.

Colin Farrell
Ofte 'Dirty Colin', zoals hij ook wel liefkozend wordt genoemd sinds het lekken van zijn 14-minuten durende voorlichtingsshow met een Playboy bunny in 2003. Farrell sleepte het konijn later voor de rechter omdat zij verantwoordelijk zou geweest zijn voor de verspreiding van de video en zo "moedwillig en uit puur geldgewin" zijn carrière had geschaad. Een rechter verbood uiteindelijk de verspreiding van de tape, maar de inkt van zijn vonnis was nog niet droog of de beelden doken alweer op op internet.

22-03-2008 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hollies
The Hollies
Om Here I Go Again te beluisteren druk op onderstaande foto

.

The Hollies is een Britse band uit de jaren zestig. Ze behoorden tot de succesvolste bands uit de "Britse invasie"-periode. De band wordt vaak geassocieerd met Manchester, omdat enkele leden van de band uit (de omgeving van) deze stad komen. De band zou vernoemd zijn naar Buddy Holly. Bassist Eric Haydock en zanger Allan Clarke hebben echter in interviews met BBC-radio aangegeven dat zij hun band hadden vernoemd naar de hulst (Engels: holly). De hulst werd gebruikt als kerstversiering in de kleedkamer van de club The Oasis, waar de band in december 1962 hun eerste optreden gaf. The Hollies werd ter plaatse bedacht om te kunnen worden aangekondigd. Het feit dat de groep in de jaren '80 om contractuele verplichtingen een lp uitbracht met louter Buddy Holly-covers versterkt het idee dat er een relatie zou zijn tussen Buddy en The Hollies.

The Hollies is te herkennen aan de meerstemmige, harmonieuze zang. De groep was hierin duidelijk geïnspireerd door The Everly Brothers. Veel liedjes uit de begintijd zijn covers van rock-'n-rollhits, maar in de loop der jaren schreven ze vaker hun eigen teksten of werden tekstschrijvers van buitenaf (vooral Graham Gouldman, bekend van 10CC) aangetrokken.

In 1962 werd de groep opgericht door zanger Allan Clarke en gitarist Graham Nash. Andere belangrijke leden uit de beginperiode van de band zijn onder andere Tony Hicks (gitaar), Eric Haydock (basgitaar) en Bobby Elliott (drums). Elliott wordt beschouwd als één van de beste Britse drummers. In 1966 werd Haydock vervangen door Bernie Calvert.

In het midden van de jaren zestig scoorde de band een hele reeks aan hits, waaronder "I'm Alive", "Look Through Any Window", "I can't let go", "Bus Stop", "Stop Stop Stop", "Dear Eloise" en "Carrie Anne".

In 1968 verliet Graham Nash de groep om samen met David Crosby (uit the Byrds) en Stephen Stills (uit Buffalo Springfield) Crosby, Stills & Nash op te richten. Nash werd vervangen door Terry Sylvester (ex-Swinging Blue Jeans) en The Hollies scoorde met de nieuwe line-up een grote hit met "Sorry Suzanne".

Na een album gevuld met Bob Dylan-covers bracht the Hollies "He Ain't Heavy... He's my Brother" uit, één van de grootste internationale hits van de groep. In 1971 verliet Clarke tijdelijk de groep. Hij werd vervangen door de Zweedse zanger Mikael Rickfors afkomstig uit de Zweedse groep Bamboo, met wie de groep het album Romany en onder andere de hit "The Baby" opnam.

In 1972 keerde Clarke weer terug met "Long Cool Woman (In a Black Dress)", een Creedence Clearwater Revivalachtig rocknummer, waarin nu juist het handelsmerk van de groep, de driestemmige samenzang, ontbreekt. In 1973 kwamen de laatste twee grote hits van de groep uit, "The Day that Curly Billy Shot Down Crazy Sam McGee" (nummer één in Nederland) en "The Air That I Breathe".

The Hollies brengt sindsdien sporadisch een album uit en geeft nog steeds concerten, met twee leden uit de originele bezetting: gitarist Tony Hicks en drummer Bobby Elliott (tevens elkaars zwager). In 1983 keerde Graham Nash voor één album terug. Allan Clarke stopte in 2000 met zingen, waarna zijn plaats werd overgenomen door Carl Wayne, leadzanger van The Move. In 2004 overleed Wayne echter aan kanker.

Nadat in 2005 vanwege zijn succes voor een BBC-tv-productie ook gitarist/high harmonyvocalist Alan Coates de groep verlaat (1983-2005) treden twee nieuwelingen tot de groep toe: Steve Lauri (gitaar/vocals) en Peter Howarth (vocals/gitaar). Laatstgenoemde was voor die tijd een bekend musicalzanger.

Onder invloed van beide jongelingen wordt in de loop van 2005 een volledig nieuwe cd opgenomen met de titel "Staying Power". Dit is het 25e album in de carrière van de groep. De groep treedt gemiddeld 3 avonden per week op, tot ver over de grenzen van Groot-Brittannië

22-03-2008 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kyu Sakamoto
Kyu Sakamoto
Om Sukiyaka te beluisteren druk op onderstaande foto

.

22-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan in sekstape met Calum Best

Lindsay Lohan in sekstape met Calum Best

De afbeelding “http://img168.imageshack.us/img168/6978/large346727rg8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een foto genomen van een video waarop Lindsay Lohan klaarblijkelijk orale seks cadeau doet aan Calum Best doet de ronde op het internet. Internetberichten suggereren dat Calum Best de video die hij met zijn gsm opnam naar enkele vrienden heeft gestuurd. De foto is mogelijks een voorbode van de integrale video.

Lindsay is het vergeten
Ook wordt op het internet gezegd dat Lohan in alle staten is omdat ze zich niet kan herinneren dat er ooit dergelijke beelden van haar en Best zijn gemaakt. Totnogtoe heeft geen van de betrokkenen bevestigd noch ontkend dat de beelden echt zijn.

Niet de eerste keer
Calum, de zoon van de Britse voetballegende George Best die vorig jaar enkele maanden met Lohan was, is een notoir fuifbeest en rijgt de celebrity-veroveringen aan elkaar. Hij is ook vertrouwd met het filmen van zijn seksuele exploten. Zo werd hij in 2005 gefilmd toen hij in het portiek van een nachtclub van bil ging met Elizabeth Jagger.

21-03-2008 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss danst op graf Jim Morrison

Kate Moss danst op graf Jim Morrison

De afbeelding “http://img149.imageshack.us/img149/4858/large346469tm7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Onder het motto "goed bezig" willen we u de recentste escapade van bad girl Kate Moss niet onthouden. Het topmodel is onlangs buitengesmeten uit het beroemde Parijse kerkhof Père Lachaise omdat ze op het graf van Doors-zanger Jim Morrison had gedanst.

Alabama Song
Moss en haar nieuwe vriendje Jamie Hince, die die avond in Parijs optrad met zijn band The Kills, bezochten het kerkhof na sluitingstijd, en vonden het een goed idee om Morrison eer te betuigen door een dansje te placeren op zijn graf, terwijl ze het Doors-nummer 'Alabama Song' luidkeels ten berde brachten.

De beveiligingsagenten konden er niet mee lachen, en vroegen hen vriendelijk doch kordaat op te rotten.

The Kills
Moss trapte onlangs op nog meer zere tenen. Zo zou ze dolgraag samen met Hince op het podium staan tijdens zijn concerten. Maar daar denkt zijn bandlid (en ex-lief) Alison Mosshart anders over. "Over mijn lijk", benadert nog het best wat ze zou geantwoord hebben, zonder dat we vuile woorden moeten gebruiken.

21-03-2008 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junkie XL maakt remix voor Madonna

Junkie XL maakt remix voor Madonna

Om 4 minutes to save the world te bekijken druk op de foto


Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, heeft een remix gemaakt van de nieuwe single '4 minutes to save the world' van Madonna. Via haar woordvoerder heeft Madonna haar enthousiasme laten blijken over de remix. "Ze had geen commentaar, ze vond het helemaal fantastisch", vertelt de dj.

Trots
Junkie XL is trots dat hij door een artiest van het kaliber Madonna is benaderd om een remix te maken. "Zij is echt een popartiest met een cool randje en heel ontwikkeld", legt hij uit. "Het is fantastisch dat je dan voor haar een remix mag maken."

Bob Sinclair
De 40-jarige Nederlandse dj, die vijf jaar geleden emigreerde naar Los Angeles, heeft de superster nog niet ontmoet. Hij heeft er goede hoop op dat dit binnenkort wel gaat gebeuren. Naast Junkie XL heeft ook de Franse producer Bob Sinclar een remix gemaakt van de eerste single van Madonna's nieuwe album 'Hard candy'.

A little less conversation
Junkie XL scoorde zes jaar geleden een wereldhit met zijn remix van het nummer 'A little less conversation' van Elvis Presley. Ook maakte hij een aantal jaar geleden diverse remixen van liedjes van Britney Spears. De nieuwe single van Madonna verschijnt op 14 april..

21-03-2008 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'The A-Team' volgend jaar op witte doek

Film 'The A-Team' volgend jaar op witte doek

De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/2122/large346910me3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'The A-Team' is volgend jaar vanaf 12 juni in de Amerikaanse bioscopen te zien. Dat meldt filmvakblad Variety. De film, gebaseerd op de populaire televisieserie uit de jaren tachtig, wordt geregisseerd door John Singleton.

Ice Cube
De serie draait om een groep huurlingen die in een busje door Amerika reist en mensen in nood helpt. In de filmversie worden de mannen valselijk beschuldigd van een misdaad. Ze moeten zich vervolgens onder leiding van Hannibal Smith, de leider van het gezelschap, uit de nesten zien te werken. Wie de vier mannen gaan spelen, is nog niet bekend, al wordt gefluisterd dat rapper Ice Cube de rol van B.A. Baracus op zich zal nemen.

Singleton
Regisseur Singleton maakte onlangs nog de film 'Four Brothers', met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Verder maakte hij onder meer 'Shaft' en '2 Fast 2 Furious'. Wanneer 'The A-Team' onze bioscopen bestormt, is nog niet bekend.

21-03-2008 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polsstokspringster hoopt Miss Universe te worden

Polsstokspringster hoopt Miss Universe te worden

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/8094/large346876xp0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Wie herinnert er zich polsstokspringster Allison Stokke niet meer na haar doortocht in onze top-25 van knapste sportvrouwen (zie link beneden)? Eén probleem: Stokke schuwt na alle heisa rond haar persoontje de media en staat erop dat alleen haar sportieve prestaties belicht worden. Daarom hebben diezelfde media hun aandacht verlegd naar een nieuw polsstoktalent: Melanie Adams. Kwestie van het polsstokspringen toch 'hot' te houden, zo enkele maanden voor de Olympische Spelen.

Elle MacPherson
Adams is een 20-jarige Australische en, belangrijk, staat graag in de schijnwerpers. In die mate dat ze er zelfs nog niet uit is wat ze straks het liefst wil. Een carrière in de atletiek of de modellenwereld. Wat betreft dat laatste, mikt ze hoog. "Ooit wil ik meedoen aan Miss Universe", zegt ze. Adams zat al in de finales van Miss Teen Australia, al won ze die niet. "Het is een droom om in de voetsporen van Elle MacPherson of Danni Minogue (de zus van Kylie, nvdr) te treden."

Voetbreuk
Maar ook in het atletiek heeft Adams haar favorieten: aboriginal Cathy Freeman, die op de Spelen van 2000 in Sydney goud won op de 200 m en de 400 m en Tatiana Grigorieva, een Russisch-Australische polsstokspringster die de Commonwealth Games in 2002 won. Adams begon op haar elfde al met polsstokspringen en heeft twee titels bij de jeugd op haar naam staan. Al brak ze vorig jaar haar voet. Die blessure is nu geheeld en de Commonwealth Games van 2010 in New Delhi (tickets zijn nog verkrijgbaar) en de Spelen van 2012 in Londen zijn haar grote doelen.

Probleempje
Of Miss Universe dus. "Er is één probleem", besluit Adams. "Ik woon en train in Melbourne, maar mijn modellenagentschap bevindt zich in Sydney. Zo is het moeilijk een carrière uit te bouwen." Misschien toch maar even eerst voor dat rijbewijs gaan?

21-03-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!