Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren vrolijken Gentse Feesten op

Jongeren vrolijken Gentse Feesten op

De afbeelding “http://img337.imageshack.us/img337/3254/large329264wl7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tot 31 maart 2008 kunnen jongeren tussen 15 en 25 uit Gent en omgeving zich inschrijven voor het 'Alles Kan Festival'. De beste deelnemers krijgen de kans om op te treden tijdens de Gentse Feesten in juli.

Zowel individuele jongeren als groepen krijgen de kans om zich voor te stellen via het Alles Kan Festival. Volgens schepen van Jeugd Mathias De Clercq gaat het om een multimediaal festival voor kunst en cultuur voor en door jongeren.

Een jury selecteert de meest geschikte acts en biedt hen een podium- of expositieplaats aan tijdens de Gentse Feesten. Het Alles Kan Festival is een organisatie van de Jeugddienst Gent en de vzw Zmogh.

08-03-2008 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KISS op Graspop

KISS op Graspop

Om I was made for loving you te beluisteren druk op onderstaande foto


Graspop pakt vandaag weer uit met een aantal nieuwe namen op zijn stilaan hallucinant ogende affiche. Headliner op zaterdag wordt niemand minder dan glamrock legende KISS.

KISS, de 'Hottest Band in the World', bestaat dit jaar 35 jaar, en om dat op gepaste wijze te vieren, trekken Gene Simmons en co. opnieuw de wereld rond. Op zaterdag 28 juni staan ze dus ook op de wei van Dessel. De stadion-tournee in de rest van Europa verkoopt aan sneltempo uit, wat bewijst dat de band populairder is dan ooit.

Ook Tesla werd bevestigd voor vrijdag en Agent Steel voor zaterdag. Rose Tattoo en Lauren Haris sluiten het rijtje voor zondag. .

08-03-2008 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen verrast vrienden in lingerie

Lily Allen verrast vrienden in lingerie

De afbeelding “http://img301.imageshack.us/img301/2015/fotolilyallen01hp1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lily Allen verrast haar vrienden door op hun stoep te verschijnen met niets dan lingerie onder haar jas. Ze is namelijk dol op de blik van haar maten als ze voor hun deur staat en haar jas opengooit.

De hele kit
Allen werd onlangs wandelen gestuurd als het 'gezicht' van lingeriemerk Agent Provocateur, maar daarom draagt ze de stijlvolle niemendalletjes van dat merk niet minder graag. "Agent Provocateur is zeer geschikt om te dragen onder een jas en zo te verschijnen op de stoep van een vriend. Ik ben daar beginnen van houden: de verfijnde panty's, de jarretellen, de jarretelgordel, je moet de hele kit hebben. Voor mij werkt het althans. Ik wind mezelf op en de uitdrukking op de gezichten van de mannen is goddelijk. Pure paniek!", zegt Allen.

Therapie
De 22-jarige Allen bekent dat ze soms dagen aan een stuk zit te surfen op zoek naar de perfecte lingerieset. "Dat is mijn therapie: ondergoed kopen. Behalve Agent Provocateur kan ik elke vrouw ook het meer alledaagse Bodas aanraden". Merci, Lily, we weten weer wat te doen.

08-03-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt komt naar Werchter Boutique

James Blunt komt naar Werchter Boutique

Druk op onderstaande foto om you're beautifull te bekijken.


08-03-2008 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deep Purple
Deep purple
Om smoke on the water te bekijken druk op onderstaande foto.


Deep Purple is een Britse hardrockband. De groepsnaam is afgeleid van de jazzklassieker Deep Purple, het favoriete nummer van de moeder (of de grootmoeder, naargelang de bron) van gitarist Ritchie Blackmore .

Jon Lord startte in 1968 met een band onder de naam "Roundabout" met gitarist Ritchie Blackmore, maar veel succes had hij niet en al snel vertrokken de drummer en de bassist. Via twee mensen die manager van de groep wilden worden kreeg hij Nick Simper als bassist en Ian Paice als drummer. Rod Evans sloot zich bij de groep aan als zanger.

De groep wijzigde haar naam in Deep Purple, en nam een eerste single op: "Hush". Dit was gelijk de eerste hit. De single werd gevolgd door een cover van "Kentucky Woman" van Neil Diamond, waarna de eerste LP volgde: Shades Of Deep Purple. De plaat was matig succesvol. De band besloot daarom zo snel mogelijk de volgende plaat, The Book of Taliesyn, uit te brengen. Deze LP had wel succes, en de weg voor Deep Purple lag open. De samenstelling van de groep was Ritchie Blackmore op gitaar, Rod Evans zang, Jon Lord op de keyboards, Ian Paice op de drum en Nick Simper op bas. In deze samenstelling werd een titelloos album uitgebracht, waarop Deep Purple voor het eerst samenwerkt met een orkest in April. In hetzelfde jaar schrijft Jon Lord Concerto For Group and Orchestra, waarop de band samenwerkt met de Royal Philarmonic Orchestra o.l.v. Malcolm Arnold. Op het album zijn Gillan en Glover voor het eerst te beluisteren.

Met het overkomen van Roger Glover en Ian Gillan van Episode Six naar Deep Purple slaat de groep een andere weg in. Het succes komt met het album Deep Purple in Rock. Deep Purple zette haar naam als Hard Rock groep. Samen met groepen als Led Zeppelin en Black Sabbath hebben zij deze stijl ontwikkeld. In het begin van de jaren '70 stond de band bekend als "progressief" of als "underground". Black Night wordt een hit in Nederland, maar komt niet op het album te staan. Na In Rock volgt Fireball, waarvan de verkoopcijfers enigszins tegenvallen. In de VS komt de klassieker Strange Kind of Woman op het album te staan in plaats van Demon's Eye. Het titelnummer Fireball wordt een bescheiden hit in ons land. Groter succes komt er als Child In Time (verdeeld over twee singlekanten) op single verschijnt in de Benelux. Het nummer zou later 7 jaar op nummer 1 staan in Veronica's Top 100 aller tijden. Machine Head wordt zowel artistiek als commercieel een groot succes. In de VS is de groep een mega-act geworden en Smoke on the Water is vaker op de Amerikaanse radio te horen dan het volkslied. Veel tracks van dit album komen in hetzelfde jaar op het dubbellivealbum Made in Japan. De samenstelling van de groep op deze albums was Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord en Ian Paice (MK2). In 1973 verschijnt voorlopig het laatste album in deze bezetting op Who Do We Think We Are. Woman From Tokyo wordt wereldwijd op single gezet. Japan(!) kiest verrassend voor een liveversie van Black Night als A-kant.

Nadien werden Ian Gillan en Roger Glover vervangen door David Coverdale en bassist Glenn Hughes die om de lead-vocals streden. Burn is een sterk album met klassiekers als Burn en Mistreated. De songs evolueerden weg van de Heavy Rock en invloeden uit de Blues en de Soul vonden hun weg. Uiteindelijk verliet Ritchie Blackmore met slaande deuren de band en Amerikaanse wonderboy Tommy Bolin nam zijn plaats in. Na enkele live-miskleunen en een knappe Bolin-gesigneerde LP Come taste the Band legde Purple er tijdelijk de bijl bij neer. Bolin maakte, na het sublieme Teaser, nog een tweede LP met zijn eigen Bolin band en overleed kort daarna aan een overdosis drugs op het moment dat hij met zijn eigen band het voorprogramma ging verzorgen voor Jeff Beck.

Van de originele leden, Nick Simper en Rod Evans, bracht alleen Simper op een Duits label nog een collector's item album (Slipstreamer) uit, gevolgd door een veel te snel opgenomen miskleun. Alle andere Purple leden bouwden een vrij populaire carrière uit, maar het succes van Deep Purple wist niemand te evenaren. Mr Universe Ian Gillan, Rainbow Ritchie Blackmore, Mr. Hammond Jon Lord, Love is all Roger Glover en Whitesnake David Coverdale waren de voorbeelden van de huidige rockhelden.

In 1980 vormde Rod Evans met enkele andere muzikanten een nieuwe line-up van Deep Purple. Bij hun optredens speelden ze voornamelijk songs van de Mark-2 bezetting. Ritchie Blackmore ging toen naar de rechter die bepaalde dat de naam Deep Purple slechts gevoerd kon worden door een band met tenminste 2 leden uit de Mark-II bezetting. Bovendien verloor Evans al zijn rechten op royalties.

In de jaren '80 volgde een MkII reüniealbum: Perfect Strangers, waarmee de groep er weer stevig tegenaan ging. Maar ook hier liep het weer uit op onderlinge problemen, met Gillan en Blackmore die de band verlieten en vervolgens Gillan die weer terugkeerde. Op Slaves and Masters is Joe Lynn Turner (ex-Rainbow) te horen. Tijdens de toernee van The Battle Rages On stapt Blackmore op en wordt Joe Satriani tijdelijk zijn opvolger.

De laatsten die de groep versterkten waren Don Airey en Steve Morse. Het eerste album met Morse: Purpendicular wordt goed ontvangen. In 1999 wordt na 30 jaar weer opgetreden met een orkest. Met de London Symphony Orchestra o.l.v. Paul Mann wordt het Concerto uit 1969 opnieuw gespeeld. Op het album en dvd die verschijnen zijn vele gasten te horen zoals Ronnie James Dio en Sam Brown.

De huidige samenstelling (2006) is Airey / Gillan / Glover / Morse / Paice, en in deze samenstelling treden ze nog steeds op. In januari 2006 is Deep Purple begonnen aan de ca. 2 jaar durende Rapture of the deep-worldtour. Op 18 april 2006 wordt de nieuwe Ian Gillan cd/dvd Gillan's Inn uitgebracht. Op 9 juni 2006 speelden ze voor de tweede keer op het Arrow Rock Festival te Lichtenvoorde. Tijdens de uitvoering van het nummer "Smoke on the Water" speelt de gitarist Neil Schon van Journey ook mee.

De grootste hit van de band is "Child in Time". Dit nummer staat in elke Tijdloze 100 in de bovenste regionen geklasseerd. Hetzelfde geldt voor "Smoke on the water".

Deep Purple zou op 27 juli 2006 een concert geven in Libanon. Het concert werd afgelast vanwege de oorlog met Israël. Op 13 november 2006 gaf Deep Purple een eenmalig concert in muziektempel Nikaïa in Nice in zuid-Frankrijk. Voorlopig is Deep Purple aan hun 3 jaar durende Rapture Of The Deep Tour. Hierbij zijn ze in de Lotto Arena in Antwerpen geweest. Deep Purple is in 2003 uit geroepen tot beste live-band en trekt sindsdien overal ter wereld weer volle zalen en stadions. Ze doen op dit moment zo'n 150 concerten per jaar en zijn daarmee 1 van de drukste bands ter wereld. Gitarist Steve Morse(sinds eind 1993) is een waardige opvolger van Ritchie Blackmore en heeft ook echt nieuw leven in de band geblazen. Hij is in America ook 5 jaar lang uitgeroepen als beste gitarist en hangt ook in "The Hall of fame". Hij speelt ook nog steeds in zijn eigen band "The Steve Morse band" en in de "Dixie Dreggs". Deep Purple was op 15 juli 2006 ook de afsluiter van het Montreux Jazz Festival, die dat jaar 40 jaar bestond. Deep Purple deed daar voor de derde keer mee. Ook vanwege hun speciale band met Montreux door het nummer "Smoke on the water". Deep Purple heeft ook zijn eigen monument aan de boulevard in Montreux. Volgens de laatste berichten komt er in 2008 weer een nieuwe CD uit.

.

08-03-2008 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophie Hilbrand spuit en slikt niet meer

Sophie Hilbrand spuit en slikt niet meer

De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/9830/796pxsophiehilbrand2006gq1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sophie Hilbrand stopt met het presenteren van het spraakmakende BNN-programma 'Spuiten & Slikken'. Haar huidige medepresentator Filemon Wesselink neemt vanaf 23 maart de presentatie over. Het was voor Hilbrand na vijf seizoenen tijd voor iets anders, laat een woordvoerder van de jongerenomroep weten.

Drugs en seks
Op 16 maart presenteert de blondine voor de laatste keer het spraakmakende programma, waar de laatste trends op gebied van drugs en seks centraal staan. Na vijf seizoenen maken Sophie en Filemon de balans op: wat weet Nederland nou echt van seks en drugs? Het presentatieduo legt het publiek en aanwezige BN'ers als Jamai Loman, Lange Frans, Sebastiaan Labrie, Jennifer Hoffman en Boris van der Ham een quiz voor over de twee onderwerpen.

Kutvragen en klotebrieven
Filemon wordt wel in het zesde seizoen bijgestaan door Nicolette Kluijver en Dennis Storm. De programmamakers willen met dit nieuwe seizoen weer 'back to basic' met aandacht voor meer alledaagse vragen en problemen. In de brievenrubriek 'Kutvragen en klotebrieven' gaan Dennis en Nicolette op zoek naar het antwoord op kijkersvragen. Voor het eerst zal ook een publiekspanel verschillende seksgadgets testen.

Het zesde seizoen van Spuiten & Slikken wordt vanaf 23 maart wekelijks uitgezonden tussen 22.30 en 23.15 uur op Nederland 3.

07-03-2008 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Françoise Hardy
Françoise Hardy
Om Tous Les Garcons et tous les filles te bekijken druk op onderstaande foto



Françoise Hardy tekende haar eerste contract met het platenlabel Vogue in november 1961. In april 1962, kort nadat ze eindexamen had gedaan, verscheen haar eerste album Oh oh Chéri, met het titelliedje geschreven door Johnny Hallyday's schrijfduo. Het nummer "Tous les garçons et les filles" werd een groot succes en er werden er 2 miljoen van verkocht. Ze had lang haar en droeg meestal jeans met een leren jasje en begeleidde zichzelf op de gitaar.

Hardy zong soms in het Engels, Italiaans, Spaans, en Duits. In 1963 vertegenwoordigde ze Monaco bij het Eurovisie Songfestival met L'amour s'en va en bereikte de vijfde plaats. In 1968 ontving ze de Grand Prix du Disque Académie Charles Gros.

In 1981 trouwde ze met haar oude viend en collega Jacques Dutronc, met wie ze al een zoon had, Thomas Dutronc (1973). In mei 2000 had ze een comeback met het album Clair Obscur. Haar zoon speelde gitaar en haar man zong het duet "Puisque vous partez en voyage." Iggy Pop en Étienne Daho deden ook mee. Ze woont tegenwoordig in de buurt van Parijs.

.

07-03-2008 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben E King
Ben I King
Klik op onderstaande foto om stand by me te bekijken

.

07-03-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed op 16 juli in PSK met 'Berlin'

Lou Reed op 16 juli in PSK met 'Berlin

 Om perfect day te beluisteren druk op onderstaande foto

.
Lou Reed brengt op 16 juli zijn album 'Berlin' integraal in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten. Reed brengt de plaat, die nog steeds als zijn hoogtepunt wordt beschouwd, met een zeskoppige begeleidingsband.

Naast Steve Hunter, die meespeelde op het originele album, wordt Reed geruggesteund door Mike Rathke, Rupert Christie, Fernando Saunders, Rob Wasserman en Tony Smith.


Lou Reed speelde 'Berlin' pas in 2006 voor het eerst in zijn geheel. Het album zorgde in 1973 voor heel wat opschudding. Fans en critici hadden een opvolger voor het toegankelijke 'Transformer' verwacht, maar kregen een donker conceptalbum over drugs en depressies.

07-03-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adamo
Adamo
Druk op ondestaande foto om een Adamo medley te bekijken


Salvatore ridder Adamo, artiestennaam Adamo (Comiso (Sicilië), 1 november 1943) is een Belgisch-Italiaans zanger. Hij zingt voornamelijk in het Frans, maar ook in het Nederlands, Engels, Italiaans, Turks, Japans en Duits. Hij verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums.

Toen Adamo 4 jaar oud was verhuisde hij met zijn familie naar het Belgische Bergen, waar zijn vader in de mijnen ging werken. Adamo leerde Frans. Gedurende zijn schooljaren zong hij in het kerkkoor en leerde hij gitaar spelen. In 1962 bracht hij zijn eerste plaat uit, nadat hij daarvoor in Frankrijk een muziekwedstrijd had gewonnen. Tot 1966 droeg een vierde deel van alle schlagerplaten die in Frankrijk verkocht werden zijn naam. Een jaar later toerde hij ook door Duitsland.

In mei 1984 kreeg hij een lichte hartaanval.

In 2001 werd hij geridderd door Koning Albert II.

In 2002 kreeg hij het ereburgerschap van de stad Bergen.

Na een jaar pauze te hebben genomen zijn in mei 2005 zijn eerste concerten in België en Frankrijk gepland. Onlangs ontving de ridder een verzoek van Prins Filip om voor Mathilde, de Hertogin van Brabant, ook een lied te componeren. Eerder bezong Adamo al Paola, als Prinses van Luik.

.

07-03-2008 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levenslied
Levenslied

De afbeelding “http://img265.imageshack.us/img265/2456/lopez861024x768dd5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ik zing het levenslied
omdat ik elke dag
weer leven mag
van iedereen houden
mag
ik zing over de lente
die komen gaat
alle seizoenen
boeien mij
dan voel ik mij weer
vrij
dan voel ik mij
weer mens
elke dag
keer op keer

06-03-2008 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Drifters
The Drifters
Druk om onderstaande foto om Saterday night at the movie te bekijken.


.

06-03-2008 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter streng bewaakt na doodsbedreigingen

Harry Potter streng bewaakt na doodsbedreigingen

De afbeelding “http://img155.imageshack.us/img155/8465/large325908ad2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Daniel Radcliffe, alias Harry Potter, wordt 24 uur op 24 bewaakt door vier lijfwachten van de SAS, de Special Air Service van het Britse leger. Aanleiding zijn een aantal doodsbedreigingen van een dolgedraaide fan.

Overstappen geblazen
Zaterdagavond nog moest Radcliffe drie maal van wagen veranderen om naar en van de set van zijn zevende en laatste Potter-film 'The Deathly Hallows' gevoerd te worden. Zijn vaste chauffeur, die hem al zeven jaar aan een stuk van hot naar her voert, werd intussen vakkundig aan de kant geschoven. "De grote filmbonzen maken zich echt grote zorgen om het welzijn van Daniel", weet een bron. "Ze zeggen niet wat er gebeurd is, maar de veiligheidsmaatregelen zijn de laatste tijd serieus toegenomen."

William en Harry
Radcliffe zit momenteel op hetzelfde beschermingsniveau als prinsen William en Harry. Dat betekent dat een tweede wagen op elk moment de filmster volgt om eventueel te kunnen ingrijpen. "De lijfwachten zijn experts in ontsnappingsmanoeuvres. Dat het hier echter niet enkel gaat om wat paparazzi af te schudden, is wel duidelijk", aldus nog de bron.

Naakte stalkster
Het is niet de eerste keer dat Radcliffe met lastige klanten af te rekenen krijgt. Vier jaar geleden kwam een Amerikaanse naakt, maar wel gewikkeld in een badhanddoek, naar hem toe. Ze had een foto van de acteur bij met de veelzeggende slogan 'Niets kan er tussen mij en Harry Potter komen'. Ook Emma Watson, de tegenspeelster van Radcliffe, heeft al bescherming nodig gehad nadat een iets te enthousiaste fan haar tot op school volgde.

06-03-2008 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse dooft sigaret op haar kaak

Amy Winehouse dooft sigaret op haar kaak

De afbeelding “http://img401.imageshack.us/img401/4363/large325525nv5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amy Winehouse loopt de laatste dagen met een lelijke vlek rond op haar gezicht. 'The Sun' heeft nu het diepere verhaal achter dit weinig fraaie beeld ontdekt. De 'strekenzangeres' vond er naar verluidt niet beter op dan in een vol Londens restaurant een sigaret te doven op haar kaak.

"Zo high"
Tot drie maal toe wees een serveerster vorige week mevrouw Winehouse op het rookverbod in de zaak. Amy keek de vrouw recht in de ogen aan en duwde het brandende uiteinde vervolgens in haar eigen gezicht. "Ze gaf bijna geen kick omdat ze zo high was. Iedereen keek haar met open mond aan", aldus een van de gasten.

Mazelen
Winehouse probeerde de wonde te verdoezelen onder een laagje make-up, met als resultaat dat haar kaak beginnen infecteren en zwellen is. Dit weekend maakte de woordvoerder van Winehouse zich ervan af door te stellen dat ze aan impetigo (een zeer besmettelijke huidziekte; nvdr) leed, Amy zelf grapte dat ze last had van mazelen.

Tattoo
Met vriendje Blake Fielder-Civil gaat het intussen eveneens van kwaad naar erger. Met een scheermesje verminkte de bajesklant dit weekend zijn lichaam omdat Amy het vertikt had hem vrijdag te komen steunen op zijn proces. Blake had het daarom ook vooral gemunt op zijn tattoo van Winehouse. "Zo erg was zijn zelfvernietigingsdrang nog nooit. Hij douchet zich niet meer en heeft nauwelijks contact met andere gevangenen. Alleen de drugs en de scheermesjes interesseren hem nog", weet een collega-gevangene.

06-03-2008 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen
Leonard Cohen
Druk op onderstaande foto om Suzanne te bekijken


.
Leonard Cohen (21 september 1934 te Montréal) is een joods-Canadees dichter, folk singer-songwriter en schrijver. Hij is vooral bekend door hits als Suzanne, Hallelujah en So Long Marianne.

Leonard Cohen werd geboren in een joodse middenklassefamilie in Montréal. Als tiener leerde hij gitaar spelen en formeerde een country/folkgroep genaamd the Buckskin Boys. Hij studeerde letteren aan de McGill-universiteit met als doel dichter te worden en debuteerde in 1956 met Let Us Compare Mythologies. Reeds in 1961 was hij in Canadese poëziekringen een bekende naam.

In 1967 verhuisde Cohen naar de Verenigde Staten, waar hij een reputatie als singer-songwriter vestigde met nummers als Suzanne, (ook in het Nederlands vertaald en vertolkt door Herman van Veen). Andere bekende werken van Cohen zijn Everybody Knows, The Tower of Song, First We Take Manhattan, en Road to Hell (vertolkt door Chris Rea).


06-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik mis je zo
 Ik mis je zo

De afbeelding “http://img108.imageshack.us/img108/7648/lopez311024x768rp4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
waarom moest het zo lopen

ik weet mij soms geen raad meer

met al die gevoelens

die maar in mij blijven rondzweven

 

ook al schijnt de zon door de ramen

schieten mijn woorden te kort

vandaag voel ik mij zo down

want ik mis je zo…

05-03-2008 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wint schadevergoeding van 1,5 miljoen euro

Michael Jackson wint schadevergoeding van 1,5 miljoen euro

Druk op onderstaande foto om Bad te bekijken

.
Advocaat Mark Geragos van Michael Jackson heeft een schadevergoeding van 2,25 miljoen dollar gewonnen van de eigenaar van een private luchtvaartmaatschappij die Jackson stiekem had gefilmd vlak voor hij zich bij de autoriteiten aanbood in verband met de zaak van kindermisbruik waarvan hij uiteindelijk is vrijgesproken.

Gefilmd in privéjet
Toen in november 2003 de zaak losbarstte, vlogen Jackson en meester Geragos met een privéjet vanuit Las Vegas naar Santa Barbara, waar Michael Jackson zich bij de politie meldde. In het vliegtuig werd de zelfverklaarde King of Pop in het geniep gefilmd. Volgens Geragos was het de bedoeling de film voor een som van zes cijfers te verkopen aan de media.

Recht op privacy geschonden
De rechtszaak tegen vliegtuigmaatschappij XtraJet draaide rond de schending van het recht op privacy van de popster.

05-03-2008 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Marley

Hollywoodstudio koopt rechten biografie Bob Marley

Druk op onderstaande foto om No Woman No Cry te bekijken

.
De Amerikaanse Weinstein-filmstudio heeft de rechten gekocht van een biografie geschreven door de weduwe van Bob Marley, met de bedoeling een biopic over de Jamaicaanse reggaekoning in te blikken.

Weinstein wil de film eind 2009 in de zalen brengen. Bob Marley overleed in 1981, amper 36 jaar oud, aan een kwaadaardige hersentumor.

05-03-2008 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbra Streisand
Barbra Streisand
Om Woman in Love te bekijken klik op onderstaande foto


.

Barbra Streisand werd geboren als Barbara Joan Streisand in Brooklyn, New York. Tijdens haar jeugd werd ze al zangeres in een club. In 1962 tekende ze haar eerste platencontract en haar debuutalbum Barbra Streisand Album won twee Grammy's in 1963. In de jaren '60 zong ze ook in musicals, trad ze op in televisieshows en maakte ze haar eerste film.

Streisand is tussen 1963 en 1971 getrouwd geweest met Elliott Gould. Ze kregen een zoon Jason Gould (in 1991 speelde Jason de zoon van Barbra in de film Prince of Tides). In 1998 hertrouwde ze met James Brolin. Streisand is een fanatiek aanhangster van de Democratische Partij.

In 1980 scoorde ze een grote nummer-1 hit met Woman in love. Het nummer is afkomstig van haar album Guilty, uit 1980. Een album waarop ze samenwerkt met Barry Gibb. In 2005 werken ze wederom samen aan de opvolger, Guily Pleasures.

Als zangeres scoorde ze in 1998 nog een nummer 1-hit met het nummer Tell him, een duet met Céline Dion.

In totaal heeft Streisand meer dan zestig albums uitgebracht, waarvan zo'n vijftien soundtrack-albums bij films. Ze is de vrouwelijke artiest met de meeste gouden, platina en multi-platina albums. Tevens heeft ze in ieder decennium van haar carrière een album in de top 10 gehad.

In 2000 nam ze afscheid van het live optreden met haar Timeless tour. Haar laatste concert was op 28 september 2000 in Madison Square Garden, New York. In 2006 heeft ze echter weer een tournee gedaan in Noord-Amerika en Canada, samen met Il Divo als haar gasten. Het eerste concert van deze tournee was op 4 oktober 2006 in Philadelphia, Pennsylvania en het laatste concert was op 20 november 2006 in Los Angeles, Californië.


05-03-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judy Collins
Judy Collins
Druk op onderstaande foto om judy te beluisteren


.

04-03-2008 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!