Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met nog 2 Bondfilms

Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met nog 2 Bondfilms

http://oi68.tinypic.com/350pedg.jpg

Als Daniel Craig bereid is nog twee keer in de huid van James Bond te kruipen, kan hij daarmee 135 miljoen euro verdienen. Het film- en televisieconcern Sony Pictures heeft hem dat aanbod gedaan. Craig (48) denkt er nog even over na.

De Engelse acteur volgde in 2005 Pierce Brosnan als James Bond op. Hij heeft er inmiddels vier films als de superspion opzitten. Na voltooiing van de laatste, Spectre (2015), hield Craig de boot af toen hem telkens weer de vraag werd voorgelegd of hij nogmaals Bond wilde spelen.

Wie in elk geval niet terugkeert, is regisseur Sam Mendes, de man die de laatste twee Bondfims voor zijn rekening nam. Producer Barbara Broccoli, die al bezig is met de komende twee films, rekent erop dat Daniel Craig Bond blijft vertolken. Craig was goed voor vier kassuccessen en geweldige recensies voor de rol.

06-09-2016 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens helpt ouders met voorlichting in nieuw boek

Goedele Liekens helpt ouders met voorlichting in nieuw boek

http://oi67.tinypic.com/70g6c3.jpg

'Help, mijn kind denkt aan seks', zo zal het nieuwe boek van Goedele Liekens heten. De praktische sekshandleiding voor ouders zal in oktober verschijnen.

Hoe moet je reageren als je kind naar porno op internet kijkt?
Wanneer vertel je aan je kind waar baby's écht vandaan komen?
Vanaf welke leeftijd mag het vriendje van je dochter blijven slapen?
Welke gevaren schuilen achter social media?

Het zijn vragen die Goedele zal behandelen in haar nieuwe boek. Al van jonge leeftijd worden onze kinderen immers geconfronteerd met seks. Maar het beeld dat jongeren online vaak voorgeschoteld krijgen, strookt nauwelijks met de werkelijkheid. Daarom wil Goedele, zelf moeder van twee tienerdochters, dat ouders hun kinderen voorlichten, ongebloemd en ongezouten. "Want jongeren moeten een zinvolle plaats kunnen geven aan seks en liefde - het mooiste wat er bestaat."

05-09-2016 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lionel Richie mag niet over Bieber praten

Lionel Richie mag niet over Bieber praten

http://oi68.tinypic.com/208uw4x.jpg

Lionel Richie mag niets zeggen over Justin Bieber, het liefje van zijn dochter Sofia. Dat zei de zanger tegen TMZ. De showbizzsite spotte Lionel en Sofia toen ze een winkel uitkwamen.

"Daar ga ik niks over zeggen", zei Lionel toen de verslaggever vroeg hoe hij het vond dat Sofia met Justin gaat. "Ik mag daar ook helemaal niets over zeggen." Daarna kwam de vraag of hij instemde met de keuze van zijn dochter. De zanger mompelt dan iets dat op een ja lijkt. Sofia zegt dan dat ze dat als een goedkeuring beschouwt.

Als TMZ dan nog een vraag stelt, rent Sofia lachend weg. Lionel ontwijkt daarna de vraag of hij ooit met Justin zal werken. "Daar kijken we nog wel eens naar", laat hij zich ontvallen.

05-09-2016 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan wil van achternaam af & 5 celebs die haar voorgingen

Astrid Bryan wil van achternaam af & 5 celebs die haar voorgingen

http://oi63.tinypic.com/setw6u.jpg

Astrid Bryan is een echte merknaam geworden in Vlaanderen, maar nadat ze drie jaar geleden uit elkaar ging met John Bryan, wil ze nu van haar achternaam af. Op sociale media noemt Astrid zich ondertussen al 'One and Only Astrid' en ze gaf eerder al aan dat ze de naam van haar nieuwe vriend Bram Coppens overneemt na hun huwelijk.

We vroegen ons al even af wanneer Astrid Bryan haar naam zou veranderen, zeker nu de scheiding met haar ex-man 'den John' nogal uit de hand loopt. John zou zijn ex aangeklaagd hebben en twee miljoen van haar eisen. Eerder vertelde ze al dat ze van plan is om na haar huwelijk met regisseur Bram Coppens zijn achternaam over te nemen, ondanks het feit dat haar naam in Vlaanderen een merk is geworden.

Specialisten vertelden eerder al aan onze krant dat een naamsverandering geen goede zet zou zijn voor Astrid. "Ik zeg altijd: het laatste wat een merk moet doen, is z'n naam veranderen. Een merknaam is veel geld waard. Astrid Bryan heeft er jaren aan gewerkt om een merk te worden. Uit commercieel oogpunt gooi je dat niet weg," aldus merkenspecialist Fons Van Dyck. Maar daar trekt La Bryan zich niets van aan, want op Instagram en Facebook veranderde ze haar naam alvast naar 'One and Only Astrid'.

Astrid is trouwens lang niet de enige ster die voor een naamsverandering kiest na een scheiding.

04-09-2016 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dotaties Laurent en Astrid afschaffen"

"Dotaties Laurent en Astrid afschaffen"

http://oi66.tinypic.com/2enxjxu.jpg

De dotaties aan Prins Laurent en prinses Astrid moeten worden gekort of helemaal worden afgeschaft. Dat blijkt uit een peiling onder duizend Vlamingen, meldt VTM.

Van de ondervraagden vindt 91 procent dat de jongere broer en jongere zus van koning Filip gekort moeten worden als ze de taken waarvoor ze betaald worden niet naar behoren uitvoeren. Prins Laurent krijgt 307.000 euro per jaar en prinses Astrid 320.000 euro.

Vooral Laurent bakt het te bruin. Hij gaf allerlei bezoekjes op als openbare optredens. Ook probeerde hij een skireis als een openbaar optreden aan te laten merken. Toen trad premier Charles Michel op en liet hem het geld, 16.000 euro, terugstorten.

Koning Albert en koningin Paola krijgen ruim 900.000 euro. Onlangs lieten ze doorschemeren dit te weinig te vinden. Ze willen daarom niet meer deelnemen aan openbare manifestaties. Dit tot ergernis van veel politici.

04-09-2016 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer herdenkt vader: "Mijn hart huilt vandaag"

Frans Bauer herdenkt vader: "Mijn hart huilt vandaag"

http://oi63.tinypic.com/25zghvc.jpg

Frans Bauer heeft op Facebook zijn vader herdacht. Vader Chris zou zondag 72 jaar geworden zijn. De vader van de zanger overleed anderhalf jaar geleden na een hartstilstand.

In de emotionele boodschap, helemaal in hoofdletters geschreven, laat Frans er geen twijfel over bestaan dat hij zijn vader ontzettend mist. "Pa, wat mis ik je", schrijft hij. "Kon ik je nog maar even vasthouden of even samen praten van man tot man."

Frans mist de goede raad die Chris hem gaf. "Elke grote stap die komen gaat, doe ik nu alleen", schrijft hij. "Mijn hart huilt vandaag, terwijl het vroeger blij was."

04-09-2016 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman wordt opnieuw papa

Sergio Herman wordt opnieuw papa

http://oi65.tinypic.com/30v0nm9.jpg

Topchef Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen verwachten hun derde kind. Dat maakte de Nederlandse presentatrice vandaag via Instagram bekend.

Het koppel heeft samen al twee zonen: Noah (7) en Zenna (5). Daarnaast heeft Herman ook nog twee zonen uit een vorige relatie: Boy (17) en Moon (10).  De kok wordt nu voor de vijfde keer vader.

Wanneer het kindje precies verwacht wordt, deelde Ellemieke nog niet mee.

04-09-2016 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is 3D van Massive Attack graffitikunstenaar Banksy?

Is 3D van Massive Attack graffitikunstenaar Banksy?

http://oi68.tinypic.com/30rqxwj.jpg

Robert Del Naja, alias 3D en stichtend lid van de Britse triphopband Massive Attack, zou wel eens de even mysterieuze als legendarische graffitikunstenaar Banksy kunnen zijn. De Schotse onderzoeksjournalist Craig Williams is daar zelfs van overtuigd. Williams ziet een duidelijke link tussen het tijdstip waarop minstens twaalf werken van de beroemde straatkunstenaar werden ontdekt en de steden waar Massive Attack kort ervoor of erna optrad of in een opnamestudio zat. Del Naja, toetsenist bij Massive Attack, verklaart dat hij enkel maar "goed bevriend" is met Banksy. Dat meldt Daily Mail.

3D heeft ook een verleden als graffitikunstenaar in zijn thuisstad Bristol, wat Williams in zijn overtuiging sterkt. Williams meent tevens dat de populariteit van Banksy's zogenaamde street art toenam naarmate ook Massive Attack doorbrak.

Banksy en 3D hebben bovendien al samengewerkt. 3D verscheen in de documentaire 'Exit Through the Gift Shop' van Banksy. Die laatste leverde ook een bijdrage aan het boek '3D & The Art of Massive Attack'.

Williams sluit niet uit dat het werk van Banksy moet toegeschreven worden aan een collectief dat door 3D wordt geleid.

Massive Attack speelde het voorbije weekend nog op het Gentse Sint-Pietersplein, er zijn voorlopig geen meldingen van Banksy-kunst daar in de buurt.

03-09-2016 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse acteur Jon Polito uit 'The Big Lebowski' overleden

Amerikaanse acteur Jon Polito uit 'The Big Lebowski' overleden

http://oi68.tinypic.com/4uw600.jpg

De Amerikaanse filmacteur Jon Polito is gisteravond op 65-jarige leeftijd overleden. De Italo-Amerikaanse Polito werd geboren in Philadelphia en speelde in meer dan honderd films en talrijke televisieseries. Zijn overlijden werd vandaag in Amerikaanse media gemeld, onder meer door een goede vriend van Polito, regisseur John McNaughton.

Polito verwierf vooral wereldwijde bekendheid door rollen in films van de gebroeders Coen, zoals 'Barton Flink', 'Miller's Crossing' en 'The Big Lebowski'. Hij speelde vaak gangsters en andere slechteriken. Op de Amerikaanse tv dook hij overal op zoals in de series 'Seinfeld', 'Modern Family' en 'Life on the Streets'.

Polito had kanker en kreeg onlangs complicaties na een operatie. Hij lag sinds zondag in coma.

03-09-2016 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is bijna eng hoe perfect Jared Leto eruit ziet in de nieuwe Gucci reclame

Het is bijna eng hoe perfect Jared Leto eruit ziet in de nieuwe Gucci reclame

http://oi66.tinypic.com/2q0ps94.jpg

Er is een nieuw parfum van Gucci uit, en niemand minder dan acteur Jared Leto is het gezicht daarvan. In de bijhorende campagnevideo dolt hij halfnaakt rond in bed met modellen Julie Hafstram en Vera van Erp, en man wat ziet hij er goed uit. Hij oogt zelfs zo perfect dat het een beetje beangstigend wordt. De volledige campagnevideo van het Guilty parfum komt pas volgende week uit, maar wij bemachtigden alvast een korte (erg hete) preview.

De campagne werd geschoten in Venetië en Leto speelt de rol van een womanizer die een passionele nacht beleeft met twee beeldschone vrouwen. Toch omarmt de acteur ook zijn eigen vrouwelijke kant. Hij mag dan in een deel van de campagne weinig kleren om het lijf hebben, diegene die hij wel draagt zouden zo geleend kunnen zijn van zijn tegenspeelsters. Denk zijden blouses, bloemige broeken en fijne sjaaltjes.

Dat heeft natuurlijk zo zijn redenen, want het Guilty parfum komt in twee versies: Gucci Guilty for Her en Gucci Guilty for Him. Alleen bevat de vrouwengeur net typische mannelijke ingrediënten en omgedraaid. Alessandro Michele, creatief directeur van het merk, wil de grenzen tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid zoveel mogelijk doen vervagen en dat lijkt goed te werken ook.

03-09-2016 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Pascale-effect: we eten nooit nog als vroeger

Het Pascale-effect: we eten nooit nog als vroeger

http://oi64.tinypic.com/6jow2g.jpg

Ooit model, toen mevrouw Jambers, vandaag 's lands bestverkochte auteur. Bij Lannoo staat de champagne al koud: als Pascale Naessens volgende week haar zevende kookboek in de rekken legt, scoort ze daarmee in geen tijd haar zevende bestseller. Dat succes vertaalt zich tot vér buiten de boekenwinkel. Sinds Naessens eten we anders, koken we anders en kopen we anders. Alleen al de avocado's? Tachtig procent meerverkoop sinds we massaal 'Puur Genieten'.

Pascale Wié? Uitgeverijen stuurden Pascale Naessens één voor één wandelen toen ze in 2010 kwam aandraven met een lijvig manuscript. Wéér een kookboek - geeuw. Van iemand die net aan de deur was gezet bij VTM, dan nog. "Nee, dank u." Bijna niet te geloven, want zes jaar later kennen we Pascale Naessens als 's lands meest verkopende auteur. Vlaanderen loopt storm voor haar boeken, en dat zal bij het zevende - dat donderdag wordt gelanceerd - niet anders zijn. Alleen al vorig jaar verkocht Pascale Naessens zestig procent méér boeken dan Piet Huysentruyt, Jeroen Meus en Sofie Dumont sámen. Elk jaar is ze in de boekhandels goed voor een omzet van vijf miljoen euro en sommige van haar boeken zijn vertaald in het Frans, Engels, Duits en Chinees.

Pascale Naessens is niet (meer) zomaar een 'auteur'. Pascale Naessens - van haar zesde boek vlogen er meteen na de lancering al 110.000 buiten - is een fenomeen geworden. Een 'way of life', inclusief volgelingen, Facebookgroepen en 'Pascalista's'. En daar draagt de hele voedingsindustrie de gevolgen van.

03-09-2016 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Earth & Fire overleden

Drummer Earth & Fire overleden

http://oi68.tinypic.com/28kk6ki.jpg

Earth & Fire-drummer Ab Tamboer is gisteren op 65-jarige leeftijd overleden. Tamboer speelde ook in bands als Het Goede Doel, Kayak, Sandy Coast en Tee-Seet. Ook maakte hij deel uit van de Nederlandse versie van de musical Cats en speelde hij bij Kinderen voor Kinderen.

De drummer was voor Earth and Fire onder meer te horen in hun grootste hit Weekend. De single werd in Nederland 210.000 keer verkocht en stond zeven weken op de eerste plaats van de Nationale Hitparade.

Earth and Fire had in de jaren 70 en 80 als boegbeelden zangeres Jerney Kaagman en de tweelingbroers Gerard en Chris Koerts.

Een andere drummer van Earth & Fire, Ton van der Kleij, overleed vorig jaar op 66-jarige leeftijd. (br.hln)

29-08-2016 om 10:18 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
24-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaro en Hanne (Mijn Pop-uprestaurant) verkopen foodtruck en beginnen eigen restaurant

Jaro en Hanne (Mijn Pop-uprestaurant) verkopen foodtruck en beginnen eigen restaurant

http://oi67.tinypic.com/33bpt2w.jpg

Hanne Verstreken en Jaro Steens, het koppel dat het eerste seizoen van VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant' won, verkoopt zijn foodtruck en start een eigen restaurant. Dat heeft het duo aangekondigd in een Facebook-bericht. De foodtruck staat te koop op de website 2dehands.be.

"Na twee jaar absurd hard werken, is het ons gelukt om een eigen restaurant te starten", zegt het koppel in het bericht.

In februari namen Jaro en Hanne het failliete Antwerpse restaurant 'Den Druiventros' over. Dankzij de inkomsten daarvan, gecombineerd met de inkomsten van hun foodtruck, konden ze genoeg winst draaien om een eigen restaurant te starten.

Volgens het duo was hun foodtruck 'Kilimanjaro' een ideale start voor jonge ondernemers om hun droom werkelijkheid te maken.

In 2014 wonnen Jaro en Hanne met hun restaurant 'Sticks & Stones' op het Brusselse Muntplein het eerste seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant'. Ze kregen toen een geldprijs van 100.000 euro. (br.hln)

24-08-2016 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
22-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans (94) overleden

Toots Thielemans (94) overleden

http://oi67.tinypic.com/rc0ole.jpg

Jazzmuzikant en componist Toots Thielemans is vanmorgen overleden. De mondharmonicaspeler was 94 jaar. Dat heeft zijn management aan Belga gemeld.

Thielemans overleed in het ziekenhuis, waar hij verzorgd werd na een val vorige maand. "Toots Thielemans is deze ochtend in het ziekenhuis in zijn slaap overleden", zegt zijn manager Veerle Van de Poel. "Hij lag sinds vorige maand in het ziekenhuis, nadat hij ten val was gekomen, maar het is niet zo dat er complicaties waren opgetreden. Hij is overleden door ouderdom, zijn lichaam was gewoon op."

Toots Thielemans werd als Jean Baptiste Frédéric Isidor Thielemans geboren op 29 april 1922 in de Brusselse volkswijk Marollen. De jazzlegende werd in 2001 door koning Albert II tot baron verheven.

Thielemans stopte zijn muzikale carrière in maart 2014. Alle geplande concerten werden afgelast omdat de muzikant zich niet meer sterk genoeg voelde om nog een volledig optreden te spelen.

Thielemans speelde met de grootste jazzmuzikanten, zoals Miles Davis, Chet Baker, Charlie Parker, Benny Goodman, Ella Fitzgerald, Peggy Lee en Billy Joel.

Thielemans begon in de jaren 30 mondharmonica te spelen om zijn longen te trainen, omdat hij last had van astma. Zijn artiestennaam Toots is een verwijzing naar de muzikanten Toots Mondello en Toots Caramata. In 1964 kocht de Belg een huis in Amerika en vanaf dat moment woonde hij daar ook het grootste deel van de tijd.

Hij behield een groot huis in Brussel. Door die combinatie werd hij ook wel een 'Vlamerikaan' genoemd. Later kreeg hij twee eredoctoraten aan de universiteit van Brussel, zowel Franstalig als Nederlands.

Wellicht wordt later op de dag een rouwregister geopend in zijn woonplaats Terhulpen. (br.hln)

22-08-2016 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans zijn Elvis na 39 jaar nog niet vergeten

Fans zijn Elvis na 39 jaar nog niet vergeten

http://static0.hln.be/static/photo/2016/1/10/10/20160629063604/media_xll_8829130.jpg

Duizenden fans zijn maandagavond bij elkaar gekomen om de sterfdag van Elvis Presley te gedenken. Ze stonden al vroeg in de rij om een bijeenkomst op Graceland in Memphis bij te wonen, melden lokale media.

Het is gistern 39 jaar geleden dat 'the King' overleed. Nog altijd komen elk jaar fans uit de hele wereld naar het landgoed van Elvis om vervolgens mee te doen aan de zogeheten Candlelight Vigil. Ze ontsteken dan kaarsen en gaan in processie langs zijn graf.

Elvis overleed op 16 augustus 1977 op 42-jarige leeftijd. De iconische zanger is nog steeds een van de meest verdienende dode artiesten. Volgens zakenblad Forbes bracht zijn nalatenschap vorig jaar nog 55 miljoen dollar op.(br.hln)

17-08-2016 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
11-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Tom Waes van Franse tv is vrouw uit Gent

De Tom Waes van Franse tv is vrouw uit Gent

http://oi65.tinypic.com/33y6fz4.jpg

Van rotsen springen? Ontsnappen aan een hongerige leeuw? Een aquarium vol haaien poetsen? Het lijken wel opdrachten uit een programma van Tom Waes, maar de waaghals die ervoor tekende, is een brunette van 35 uit Gent. Al zijn er amper Vlamingen die haar kennen: Deborah Geysen haalde immers stunts uit op de Franse zender TF1.

11-08-2016 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Barack Obama betrapt met joint en Amerika is in shock

Dochter van Barack Obama betrapt met joint en Amerika is in shock

http://oi67.tinypic.com/168hrpj.jpg

Malia Obama, de dochter van de Amerikaanse president, werd op een festival betrapt met cannabis. Foto's van een feestende Malia Obama op Lollapalooza zorgden voor heel wat ophef in de VS.

De showbizzsite Radar Online verspreidde het nieuws dat de 18-jarige presidentsdochter op het festival in hogere sferen verkeerde. Leeftijdsgenote Jerrdin Selwyn spotte het tienermeisje: "Ik betrapte Malia met een jointje, en ik heb de foto's om het te bewijzen. De geur, die ik van ver opmerkte, liet er geen twijfel over bestaan: dit was geen gewone sigaret. Een jongeman gaf haar de joint en ze nam er minstens één trek van."

Drinken en dansen
Daarnaast trok Malia de aandacht van de andere feestvierders door te twerken. Het feestgedrag van de dochter van Obama werd in het verleden al veelvuldig besproken in de Amerikaanse pers. Sommige Twitteraars vinden drankspelletjes en sexy dansmoves normaal tienergedrag, anderen vinden het ongehoord voor iemand met een voorbeeldfunctie als zij.

De dochter overtrad met haar trek van de sigaret de wet niet. Het bezit van minder dan 10 gram marihuana is niet strafbaar in de staat Illinois.

Hoe Barack zal reageren op het druggebruik van zijn dochter is maar de vraag. Hij gaf in het verleden al toe zelf geëxperimenteerd te hebben met cannabis. "Ik heb mijn dochters gezegd dat het een slecht idee is, joints roken is tijdverspilling en niet erg gezond."

11-08-2016 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters vol blauwe plekken

Tanja Dexters vol blauwe plekken

http://oi63.tinypic.com/28l6ozl.jpg

Tanja Dexters (39) loopt tegenwoordig rond met een pijnlijk uitziend arsenaal blauwe plekken nadat ze van een hoverboard tuimelde in Knokke. Op Instagram toont ze de duidelijk zichtbare verwondingen op haar bil en knie. Bij de foto voegde ze ook nog enkele veelzeggende hashtags: #brokenbody, #stress, #hoverboardfailure.

"Ik reed op hakken met een hoverboard en was met mijn smartphone bezig", vertelt ze aan Het Nieuwsblad. "Met 15 kilometer per uur kwam ik ten val."

De blauwe plekken komen bovenop nekklachten, waarvoor ze 'move to cure'-sessies volgt bij de bekende kinesist Lieven Maesschalck. De jarenlange beoefening van spannende extreme sporten eist zijn tol. "Na mijn relatiebreuk en alle bijhorende stress is het enkel erger geworden", klinkt het.

11-08-2016 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Get Down', het nieuwste kroonjuweel van Netflix

'The Get Down', het nieuwste kroonjuweel van Netflix

http://oi66.tinypic.com/2zziw3t.jpg

Na 'House of Cards', 'Orange is the New Black' en "Stranger Things' lanceert Netflix morgen een nieuwe prestigieuze reeks. Topregisseur Baz Luhrmann -van o.a. 'Moulin Rouge' en 'The Great Gatsby'- werkte er meer dan 10 jaar aan.  In 'The Get Down' vertelt hij de geschiedenis van de hiphop: "Het is een verhaal over muziek, maar de muziek vertelt ook het verhaal"

De serie begint in 1977, toen hiphop nog niet bestond en gewoon 'The Get Down' heette. In de schaduw van de toen alomtegenwoordige discomuziek begon een subcultuur op te borrelen. In underground clubs en steegjes in de Bronx groeide die cultuur uit tot de miljardenbusiness die hiphop nu is. Wie denkt om even snel in slaap te dommelen bij een serietje, zal bedrogen uitkomen, want energie stoomt langs alle kanten uit 'The Get Down'.

"Extreem dicht bij de realiteit"

You love him or you hate him. Baz Luhrmann's energieke en bombastische stijl kan niet iedereen bekoren, maar niemand kan ontkennen dat de Australiër een vakman van de puurste soort is. Luhrmann had met 'The Great Gatsby' al het lef om een van de grootste literaire meesterwerken van de vorige eeuw te verfilmen, en wat dan gezegd over 'Romeo + Juliet', dat Shakespeare in een modern jasje stopte.

Luhrmann waagt zich nu aan een verhaal over de opkomst van hiphop. Een blanke Australiër die een serie maakt over zwarte cultuur: niet evident, maar blijkbaar niet onmogelijk. "Baz Luhrmann kwam extreem dicht bij de realiteit", liet de enige echte Grandmaster Flash eerder al optekenen.

Luhrmann liet zich omringen door mensen die de opkomst van hiphop vanop de eerste rij hebben meegemaakt, of zelfs vanop het podium. Experten als Grandmaster Flash, iconisch DJ en hiphop-pionier, en journalist Nelson George, die als eerste over het nieuwe fenomeen schreef, stonden Luhrmann bij om de authenticiteit te vrijwaren. "Iedereen heeft zijn huiswerk moeten doen", vertelt Luhrmann. "Research was ontzettend belangrijk om dit verhaal te kunnen vertellen."

Aanvankelijk was het de bedoeling om een film te maken over de opkomst van hiphop, maar Luhrmann had al snel door dat de materie te complex en gewoon te omvangrijk was. "Een serie gaf me meer vrijheid om personages te laten evolueren en het verhaal uit te breiden."

"Muziek vertelt het verhaal"

Muziek loopt als een rode draad door de carrière van Baz Luhrmann, maar in 'The Get Down' draagt muziek de plot. "Het is een verhaal over muziek, maar de muziek vertelt ook het verhaal", zegt Luhrmann. Een aartsmoeilijke klus, zo bleek: "Het was heel arbeidsintensief om muziek op een dergelijke manier te gebruiken, maar wel fundamenteel."

"Ik moest alles vergeten wat ik ooit had geleerd"

Ook voor Jaden Smith, die de rol speelt van de jonge Marcus 'Dizzee' Kipling, was 'The Get Down' een volledig nieuwe ervaring. "Ik moest alles vergeten wat ik ooit had geleerd", vertelt Smith. "Dansbewegingen, rapcadensen en 'slang' die ik nu gebruik, bestonden in de jaren '70 nog niet." Maar dankzij de hulp van een omvangrijk en ervaren team kon Smith zich toch inleven in wat er zich 20 jaar voor zijn geboortejaar afspeelde in New York. "Het zat in de details. Zo bestond er bijvoorbeeld nog geen airconditioning en hadden mensen het vaak warmer dan nu."

"De cast was jong en onervaren, maar je moet acteurs altijd laten spelen", besluit Luhrmann. "Mensen kijken naar films en series om acteurs te zien spelen, dus moet je als regisseur je acteurs vrij laten."

Flopgevaar?

'The Get Down' heeft alles om een plek te veroveren bovenaan de televisiehitparade, maar de geschiedenis leert ons dat verwachtingen niet altijd ingelost worden. 'Vinyl' had ook alles om een megasucces te worden: ronkende namen als Martin Scorsese en Mick Jagger en een gigantisch budget. Toch voerde HBO de reeks, die ook over de muziekscene gaat in de jaren '70, af na teleurstellende kijkcijfers.

Is 'The Get Down' hetzelfde lot beschoren? Het kan, maar de fantastische jonge cast wist mij alvast vanaf aflevering 1 te betoveren en de Luhrmann-stijl zit de Bronx als gegoten. Bovendien zuigt het verhaal zelfs de grootste hiphopleek mee. Deze leek blijft dus zeker zitten voor het vervolg.

'The Get Down' verschijnt morgen op Netflix.

11-08-2016 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shady van Temptation Island doet mee aan 'Ex on the Beach'

Shady van Temptation Island doet mee aan 'Ex on the Beach'

http://oi65.tinypic.com/256gum9.jpg

Vanaf 28 augustus zendt MTV de eerste Vlaams-Nederlandse editie uit van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Vrijgezel Shady uit 'Temptation Island' is een van de singles die er samen met 7 andere vrijgezellen de bloemetjes zal buitenzetten. Alles kan, tot ze hun exen over de vloer krijgen...

In 'Ex on the Beach' reizen acht vrijgezellen naar een tropisch paradijs voor een summer of love vol geflirt en wilde feestjes. Het lijken dé perfecte omstandigheden voor prille romances, one-night-stands of misschien wel de ware liefde. Maar dan krijgen de losbandige singles plots hun ex-lieven over de vloer: sommigen zijn belust op wraak, anderen willen hun verloren liefde terug voor zich winnen. En niemand is veilig, want er kan elk moment een nieuwe ex aan de deur staan.

Vrijgezel Shady krijgt duidelijk niet genoeg van de televisieaandacht. Na zijn passage in 'Temptation Island', waarna hij ook na afloop het nieuws wist te halen met een avontuurtje met Marvins Louise, zal hij nu ook deel uitmaken van de cast van 'Ex on the Beach'. Hij hoopt op bloedmooie vrouwen, bruin worden en een drankje of 25:  "Beter te dik in de kist, dan een feestje gemist," aldus de 24-jarige single.

Shady krijgt het gezelschap van vier Nederlandse vrijgezellen: Wayne, naar eigen zeggen 'hard to get' en een slet, de pornoblonde Ashley, Cherry die zowel de bijnamen Satan als Cherrybaby heeft en spierbal Puru. Ook drie Vlaamse singles lopen heet in 'Ex on the Beach': feestbeest Nick, de zotte Gaga (Gaethane) en schoonheidsspecialiste Monja die met haar valse nagels gevaarlijk durft uit te halen.

'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf 28 augustus iedere zondag te zien om 22 uur op MTV.

11-08-2016 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!