Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Tom Waes van Franse tv is vrouw uit Gent

De Tom Waes van Franse tv is vrouw uit Gent

http://oi65.tinypic.com/33y6fz4.jpg

Van rotsen springen? Ontsnappen aan een hongerige leeuw? Een aquarium vol haaien poetsen? Het lijken wel opdrachten uit een programma van Tom Waes, maar de waaghals die ervoor tekende, is een brunette van 35 uit Gent. Al zijn er amper Vlamingen die haar kennen: Deborah Geysen haalde immers stunts uit op de Franse zender TF1.

11-08-2016 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Barack Obama betrapt met joint en Amerika is in shock

Dochter van Barack Obama betrapt met joint en Amerika is in shock

http://oi67.tinypic.com/168hrpj.jpg

Malia Obama, de dochter van de Amerikaanse president, werd op een festival betrapt met cannabis. Foto's van een feestende Malia Obama op Lollapalooza zorgden voor heel wat ophef in de VS.

De showbizzsite Radar Online verspreidde het nieuws dat de 18-jarige presidentsdochter op het festival in hogere sferen verkeerde. Leeftijdsgenote Jerrdin Selwyn spotte het tienermeisje: "Ik betrapte Malia met een jointje, en ik heb de foto's om het te bewijzen. De geur, die ik van ver opmerkte, liet er geen twijfel over bestaan: dit was geen gewone sigaret. Een jongeman gaf haar de joint en ze nam er minstens één trek van."

Drinken en dansen
Daarnaast trok Malia de aandacht van de andere feestvierders door te twerken. Het feestgedrag van de dochter van Obama werd in het verleden al veelvuldig besproken in de Amerikaanse pers. Sommige Twitteraars vinden drankspelletjes en sexy dansmoves normaal tienergedrag, anderen vinden het ongehoord voor iemand met een voorbeeldfunctie als zij.

De dochter overtrad met haar trek van de sigaret de wet niet. Het bezit van minder dan 10 gram marihuana is niet strafbaar in de staat Illinois.

Hoe Barack zal reageren op het druggebruik van zijn dochter is maar de vraag. Hij gaf in het verleden al toe zelf geëxperimenteerd te hebben met cannabis. "Ik heb mijn dochters gezegd dat het een slecht idee is, joints roken is tijdverspilling en niet erg gezond."

11-08-2016 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters vol blauwe plekken

Tanja Dexters vol blauwe plekken

http://oi63.tinypic.com/28l6ozl.jpg

Tanja Dexters (39) loopt tegenwoordig rond met een pijnlijk uitziend arsenaal blauwe plekken nadat ze van een hoverboard tuimelde in Knokke. Op Instagram toont ze de duidelijk zichtbare verwondingen op haar bil en knie. Bij de foto voegde ze ook nog enkele veelzeggende hashtags: #brokenbody, #stress, #hoverboardfailure.

"Ik reed op hakken met een hoverboard en was met mijn smartphone bezig", vertelt ze aan Het Nieuwsblad. "Met 15 kilometer per uur kwam ik ten val."

De blauwe plekken komen bovenop nekklachten, waarvoor ze 'move to cure'-sessies volgt bij de bekende kinesist Lieven Maesschalck. De jarenlange beoefening van spannende extreme sporten eist zijn tol. "Na mijn relatiebreuk en alle bijhorende stress is het enkel erger geworden", klinkt het.

11-08-2016 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Get Down', het nieuwste kroonjuweel van Netflix

'The Get Down', het nieuwste kroonjuweel van Netflix

http://oi66.tinypic.com/2zziw3t.jpg

Na 'House of Cards', 'Orange is the New Black' en "Stranger Things' lanceert Netflix morgen een nieuwe prestigieuze reeks. Topregisseur Baz Luhrmann -van o.a. 'Moulin Rouge' en 'The Great Gatsby'- werkte er meer dan 10 jaar aan.  In 'The Get Down' vertelt hij de geschiedenis van de hiphop: "Het is een verhaal over muziek, maar de muziek vertelt ook het verhaal"

De serie begint in 1977, toen hiphop nog niet bestond en gewoon 'The Get Down' heette. In de schaduw van de toen alomtegenwoordige discomuziek begon een subcultuur op te borrelen. In underground clubs en steegjes in de Bronx groeide die cultuur uit tot de miljardenbusiness die hiphop nu is. Wie denkt om even snel in slaap te dommelen bij een serietje, zal bedrogen uitkomen, want energie stoomt langs alle kanten uit 'The Get Down'.

"Extreem dicht bij de realiteit"

You love him or you hate him. Baz Luhrmann's energieke en bombastische stijl kan niet iedereen bekoren, maar niemand kan ontkennen dat de Australiër een vakman van de puurste soort is. Luhrmann had met 'The Great Gatsby' al het lef om een van de grootste literaire meesterwerken van de vorige eeuw te verfilmen, en wat dan gezegd over 'Romeo + Juliet', dat Shakespeare in een modern jasje stopte.

Luhrmann waagt zich nu aan een verhaal over de opkomst van hiphop. Een blanke Australiër die een serie maakt over zwarte cultuur: niet evident, maar blijkbaar niet onmogelijk. "Baz Luhrmann kwam extreem dicht bij de realiteit", liet de enige echte Grandmaster Flash eerder al optekenen.

Luhrmann liet zich omringen door mensen die de opkomst van hiphop vanop de eerste rij hebben meegemaakt, of zelfs vanop het podium. Experten als Grandmaster Flash, iconisch DJ en hiphop-pionier, en journalist Nelson George, die als eerste over het nieuwe fenomeen schreef, stonden Luhrmann bij om de authenticiteit te vrijwaren. "Iedereen heeft zijn huiswerk moeten doen", vertelt Luhrmann. "Research was ontzettend belangrijk om dit verhaal te kunnen vertellen."

Aanvankelijk was het de bedoeling om een film te maken over de opkomst van hiphop, maar Luhrmann had al snel door dat de materie te complex en gewoon te omvangrijk was. "Een serie gaf me meer vrijheid om personages te laten evolueren en het verhaal uit te breiden."

"Muziek vertelt het verhaal"

Muziek loopt als een rode draad door de carrière van Baz Luhrmann, maar in 'The Get Down' draagt muziek de plot. "Het is een verhaal over muziek, maar de muziek vertelt ook het verhaal", zegt Luhrmann. Een aartsmoeilijke klus, zo bleek: "Het was heel arbeidsintensief om muziek op een dergelijke manier te gebruiken, maar wel fundamenteel."

"Ik moest alles vergeten wat ik ooit had geleerd"

Ook voor Jaden Smith, die de rol speelt van de jonge Marcus 'Dizzee' Kipling, was 'The Get Down' een volledig nieuwe ervaring. "Ik moest alles vergeten wat ik ooit had geleerd", vertelt Smith. "Dansbewegingen, rapcadensen en 'slang' die ik nu gebruik, bestonden in de jaren '70 nog niet." Maar dankzij de hulp van een omvangrijk en ervaren team kon Smith zich toch inleven in wat er zich 20 jaar voor zijn geboortejaar afspeelde in New York. "Het zat in de details. Zo bestond er bijvoorbeeld nog geen airconditioning en hadden mensen het vaak warmer dan nu."

"De cast was jong en onervaren, maar je moet acteurs altijd laten spelen", besluit Luhrmann. "Mensen kijken naar films en series om acteurs te zien spelen, dus moet je als regisseur je acteurs vrij laten."

Flopgevaar?

'The Get Down' heeft alles om een plek te veroveren bovenaan de televisiehitparade, maar de geschiedenis leert ons dat verwachtingen niet altijd ingelost worden. 'Vinyl' had ook alles om een megasucces te worden: ronkende namen als Martin Scorsese en Mick Jagger en een gigantisch budget. Toch voerde HBO de reeks, die ook over de muziekscene gaat in de jaren '70, af na teleurstellende kijkcijfers.

Is 'The Get Down' hetzelfde lot beschoren? Het kan, maar de fantastische jonge cast wist mij alvast vanaf aflevering 1 te betoveren en de Luhrmann-stijl zit de Bronx als gegoten. Bovendien zuigt het verhaal zelfs de grootste hiphopleek mee. Deze leek blijft dus zeker zitten voor het vervolg.

'The Get Down' verschijnt morgen op Netflix.

11-08-2016 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shady van Temptation Island doet mee aan 'Ex on the Beach'

Shady van Temptation Island doet mee aan 'Ex on the Beach'

http://oi65.tinypic.com/256gum9.jpg

Vanaf 28 augustus zendt MTV de eerste Vlaams-Nederlandse editie uit van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Vrijgezel Shady uit 'Temptation Island' is een van de singles die er samen met 7 andere vrijgezellen de bloemetjes zal buitenzetten. Alles kan, tot ze hun exen over de vloer krijgen...

In 'Ex on the Beach' reizen acht vrijgezellen naar een tropisch paradijs voor een summer of love vol geflirt en wilde feestjes. Het lijken dé perfecte omstandigheden voor prille romances, one-night-stands of misschien wel de ware liefde. Maar dan krijgen de losbandige singles plots hun ex-lieven over de vloer: sommigen zijn belust op wraak, anderen willen hun verloren liefde terug voor zich winnen. En niemand is veilig, want er kan elk moment een nieuwe ex aan de deur staan.

Vrijgezel Shady krijgt duidelijk niet genoeg van de televisieaandacht. Na zijn passage in 'Temptation Island', waarna hij ook na afloop het nieuws wist te halen met een avontuurtje met Marvins Louise, zal hij nu ook deel uitmaken van de cast van 'Ex on the Beach'. Hij hoopt op bloedmooie vrouwen, bruin worden en een drankje of 25:  "Beter te dik in de kist, dan een feestje gemist," aldus de 24-jarige single.

Shady krijgt het gezelschap van vier Nederlandse vrijgezellen: Wayne, naar eigen zeggen 'hard to get' en een slet, de pornoblonde Ashley, Cherry die zowel de bijnamen Satan als Cherrybaby heeft en spierbal Puru. Ook drie Vlaamse singles lopen heet in 'Ex on the Beach': feestbeest Nick, de zotte Gaga (Gaethane) en schoonheidsspecialiste Monja die met haar valse nagels gevaarlijk durft uit te halen.

'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf 28 augustus iedere zondag te zien om 22 uur op MTV.

11-08-2016 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkige verjaardag Kylie Jenner! Zoveel veranderde de realityster doorheen de jaren

Gelukkige verjaardag Kylie Jenner! Zoveel veranderde de realityster doorheen de jaren

http://oi64.tinypic.com/mac8ja.jpg

Realityster Kylie Jenner is vandaag negentien jaar geworden, maar ondanks haar jonge leeftijd is ze de afgelopen jaren al heel wat veranderd. Het halfzusje van Kim Kardashian gaf in het verleden al toe dat ze haar lippen liep opspuiten, maar de onderstaande foto's doen vermoeden dat ze nog heel wat meer aan zich heeft laten sleutelen.

10-08-2016 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600.000 volgers kwijt door streng tepelbeleid

600.000 volgers kwijt door streng tepelbeleid

http://oi65.tinypic.com/vwvgjp.jpg

Ze mag dan wel verkozen zijn tot mooiste vrouw van Instagram, de Limburgse Marisa Papen (24) is niet langer welkom op het sociale netwerk. Haar account werd geblokkeerd omdat haar naaktfoto's te expliciet waren. "Letterlijk een streep door m'n rekening, want via Instagram krijg ik veel modellenopdrachten."

Bij het brede publiek doet de naam Marisa Papen wellicht geen belletje rinkelen, maar in het wereldje van de foto-applicatie Instagram is de twintiger uit het Limburgse Paal (Beringen) een beroemdheid. Sinds begin vorig jaar verovert ze wereldwijd smartphones met haar kunstzinnige naaktfoto's. Omdat naakt niet is toegestaan op Instagram en moederbedrijf Facebook, tekent ze krulletjes op strategische plaatsen, of maakt ze die wazig. Met meer dan 600.000 volgers is de schoonheid een van de allerpopulairste Instagrammers in ons land.

Enfin, dat was ze. Want sinds kort mag u zo veel zoeken als u wil: haar account is nergens meer te vinden. Tot ontsteltenis van haar trouwe fans. "Instagram heeft me geblokkeerd. Al voor de vierde keer", zucht Marisa. "Nog nooit heeft het zo lang geduurd, dus ik vraag me stilaan af of het nog zal lukken om @marisapapen weer online te krijgen. Samen met vrienden probeer ik de juiste mensen bij Instagram te bereiken, maar voorlopig zonder succes."

10-08-2016 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse homostrip zorgt voor ophef in Colombia

Vlaamse homostrip zorgt voor ophef in Colombia

http://oi63.tinypic.com/2ng4q6e.jpg

Een homo-erotische strip van een Vlaamse tekenaar heeft voor grote opschudding gezorgd in Colombia. Ouders protesteerden er massaal omdat de strip deel zou gaan uitmaken van de seksuele voorlichting van hun kinderen. Alleen: er klopt niets van. "Ik wíst zelfs van niks."

"Nooit heb ik de vraag gekregen van het onderwijsministerie in Colombia om mijn strip te gebruiken. Er is met andere woorden niéts van aan." Bruggeling Tom Bouden (45), al 19 jaar striptekenaar voor 'F.C. De Kampioenen', wist tot voor kort zelfs niets af van de hetze in het Zuid-Amerikaanse land. Tot hij via Facebook een bericht kreeg van een onbekende vrouw. Ze meldde hem dat zijn naam opdook in de lokale media en dat er veel beroering was rond zijn album 'In Bed with David & Jonathan'. Op sociale media ging het gerucht de ronde dat passages uit dat expliciete beeldverhaal over een homoseksueel koppel deel zouden uitmaken van de vernieuwde seksuele voorlichting in scholen. Eerder had het departement Onderwijs immers al besloten om meer aandacht te besteden aan holebi's, na de zelfmoord van een leerling die gepest werd door een schooldirecteur omdat hij homo was.

10-08-2016 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon: "Op mijn leeftijd nog spieren kweken? Nóóit zo hard afgezien"

Matt Damon: "Op mijn leeftijd nog spieren kweken? Nóóit zo hard afgezien"

http://oi63.tinypic.com/212d2y8.jpg

Matt Damon is op zijn 45ste in de vorm van zijn leven, en daar heeft de release van de gloednieuwe 'Jason Bourne' alles mee te maken. De acteur werd op een ultrastreng dieet gezet en volgde een moordend fitnessregime om opnieuw in de huid te kruipen van de CIA's dodelijkste geheim agent. "Ik heb nog nooit zo hard afgezien."

Matt Damon heeft absoluut geen sterallures. Hij is altijd vriendelijk. Eigenlijk is hij zoals je denkt dat hij zal zijn. Hij had wel een paar bodyguards bij zich tijdens ons interview in het bloedhete Las Vegas, maar zelfs die gedroegen zich 'casual'. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik met een heel normale kerel aan het praten was. Meer een gesprek dan een interview. Wat me ook meteen opviel, is dat hij zo gewoon gekleed was. Een simpele zwarte polo en donkerblauwe jeans. De meeste sterren dossen zich meer uit. Hij had de avond voordien al een heleboel interviews gedaan met de internationale pers en was nadien nog gaan pokeren, maar daar was 's ochtends niks meer van te merken. Damon is dan ook goed 'in shape'. Het is niet de eerste keer dat hij zich volledig transformeert voor een rol: kijk maar naar Tom Ripley uit 'The Talented Mr. Ripley' of naar Francois Pienaar, de Zuid-Afrikaanse rugbyspeler uit 'Invictus'. Maar de acteur is nu gespierder dan ooit en dat heeft hij allemaal aan de nieuwste spionagefilm van Paul Greengrass te danken.

Damon - die op het moment van de eerste 'Bourne'-film 29 was - zegt dat zijn leeftijd het grootste obstakel was om opnieuw in vorm te geraken. "Ik heb keihard moeten werken om spieren te kweken", verklapt hij tijdens ons interview in het bloedhete Las Vegas. "Ik sportte twee keer per dag en moest me aan een uiterst streng dieet houden. Het was praktisch een voltijdse job." Zijn trainingsregime? Elke dag deadlifts, squats, press-ups, pull-ups, lopen, sprintjes trekken en boksen totdat hij erbij neerviel.

10-08-2016 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolyn uit Temptation: "Pardon? Ik een escorte?"

Jolyn uit Temptation: "Pardon? Ik een escorte?"

http://oi68.tinypic.com/xnralj.jpg

Op Temptation Island kwam Jolyn er nog grif voor uit dat ze hartjes wilde breken, maar een carrière als escorte, dat gaat haar een brug te ver. Er werd al enkele keren gefluisterd dat ze bijklust als prostituee, maar daar is volgens haar niets van aan. "Ik word bedrogen door een andere verleidster van Temptation", verklaart ze in TV Familie.

Het begon allemaal een paar maanden geleden toen Jolyns naam opdook in een dossier rond prostitutie. ISpeurders vonden toen in het gsm-verkeer van een Brugse zakenman en pooier aanwijzingen dat Jolyn, een ex-Playboymodel, voor hem mannen ontving. "Ik ken de man niet eens en wil er ook niets mee te maken hebben", ontkende ze toen staalhard.

En nu is het opnieuw prijs: er verscheen een gesprek online waarin een andere Temptation-verleidster, Kiki Van Hees (22), toestemt met seksuele activiteiten in Dubai. Een escortejob dus. In dat gesprek valt ook de naam van Jolyn. Volgens Jolyn is ze er echter ingeluisd door Kiki. Kiki maakte ons wijs dat we fotoshoots konden doen in Dubai. "Iets waarvoor ik natuurlijk wel te vinden zou zijn. Maar ze heeft mij dus goed liggen gehad. Er is trouwens nog een 'TI'-verleidster door haar bedrogen. De leugens van Kiki zijn we echt kotsbeu. De geruchten dat ik er iets mee te maken zou hebben, moeten daarom echt stoppen. Door al die geruchten lijken we allemaal hoeren en sletten. Voor eens en altijd wil ik de mensen dus graag duidelijk maken: nee, ik ben geen escorte! Ik verdien mijn geld gewoon in een kledingzaak."

10-08-2016 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Troonbeeckx: "Ik krijg vaak te horen dat ik me niet moet aanstellen"

Hanne Troonbeeckx: "Ik krijg vaak te horen dat ik me niet moet aanstellen"

http://oi63.tinypic.com/2rprwht.jpg

Bijna één op de vijf mensen blijkt hooggevoelig te zijn, maar de meesten beseffen het niet. Ook presentatrice Hanne Troonbeeckx (37) ontdekte pas recent waarom ze zich anders voelt.

"Twee jaar geleden heb ik ontdekt dat ik hoogsensitief ben. Ik ben enorm onzeker en emotioneel en ik kan van heel gelukkig razendsnel omslaan naar heel ongelukkig. Lastig, hoor. Ik wens het niemand toe, want heel weinig mensen begrijpen waarom ik soms zo extreem reageer, terwijl ik die emoties écht voel. Hoogsensitieve personen ervaren alles immers heftiger", gaat Hanne van start in Story. "Ik ervaar eigenlijk eender welke prikkel harder dan anderen. Voorbijrijdende auto's bijvoorbeeld: voor de meesten is dat gewoon achtergrondgeluid, maar mij stoort zoiets in mijn concentratie. Ik kan me daardoor wel eens opjagen tijdens een gesprek omdat er te veel lawaai is. Daarnaast kan ik ook extreem reageren op warmte of koude."

Haar omgeving reageert ook niet altijd even goed op haar hoogsensitiviteit. "Mensen snappen niet altijd wat het is. 'Doe eens normaal', krijg ik vaak te horen. Ze vinden dat ik me aanstel, mijn emoties worden zeker niet altijd aanvaard." Gelukkig vindt Hanne wel dat er ook sterke punten verbonden zijn aan haar hooggevoeligheid. "Ik ben heel zorgend, empathisch en geduldig. Ik kan heel goed met mensen om, omdat ik hen gemakkelijk begrijp. Verder vind ik mezelf wel slim, want dat begrip is veel ruimer dan louter veel dingen weten. Ik erger me aan mensen die je alleen slim vinden als je alle vragen in De Slimste Mens kunt beantwoorden. Ik kan er geen enkele beantwoorden, maar ik ben wel intelligent."

Huwelijk en kinderen
Hanne denkt op haar 38ste ook aan een kinderen en eventueel ook aan een huwelijk. "Ik heb lang geen drang naar kinderen gehad. De laatste tijd is dat gevoel anders. Al mijn vriendinnen zijn intussen mama of verwachten hun tweede kindje. Ik loop blijkbaar wat achter! Nu ik in december 38 word, lijkt het alsof iemand anders in mijn plaats moet beslissen. Ik probeer het los te laten en het op me af te laten komen, maar fijn is het niet. Ach ja, ik heb nog even. Als het voor me is weggelegd, zal de tijd dat wel uitwijzen. En een huwelijk? Ik ben niet het typische meisje dat een huwelijk ziet als een droom. Het lijkt me eerder een vermoeiende en dure dag waar je zelf weinig aan hebt. Ik denk ook niet dat het de liefde versterkt. Niets is sterker dan elke dag opnieuw kiezen voor elkaar. Eigenlijk vind ik vooral het aanzoek liefdevol. Het gevoel dat een man me zo graag ziet dat hij met me wil trouwen, lijkt me ontzettend mooi."

09-08-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Bouw krijgt vaste rol in Amerikaanse serie

Koen De Bouw krijgt vaste rol in Amerikaanse serie

http://oi63.tinypic.com/m7t6p.jpg

Geen Vlaamse acteur heeft het hem ooit voorgedaan: Koen De Bouw vertrekt straks voor vijf maanden naar Hollywood om er een vaste rol te spelen in de nieuwe Amerikaanse tv-serie 'The Last Tycoon'. Zo hebben we naast filmster Matthias Schoenaerts straks ook een échte internationale tv-vedette.

Nee, voorlopig geen kast van een villa in Beverly Hills of Bel Air voor Koen De Bouw. Wél een huurhuisje, waar de 51-jarige Vlaamse acteur straks maandenlang zal verblijven. Eén van de consequenties van de vaste rol die hij te pakken heeft in de nieuwe Amerikaanse tv-reeks 'The Last Tycoon'.

De Bouw wordt straks Tomas Szep, hoofd van de veiligheidsdienst van een studiobaas in het Hollywood van de jaren dertig. "Ik draai nu eerst nog een aantal weken voor het derde seizoen van de Eén-reeks 'T.', daarna sta ik tot 28 oktober op de set voor de derde film met Vincke & Verstuyft", vertelt de acteur. "Een dag later vertrek ik voor vijf maanden naar Amerika. Alleen, ja. Mijn vrouw heeft hier haar werk. Mijn kinderen studeren nog. Maar we proberen natuurlijk wel de zaak zo comfortabel mogelijk te organiseren. Ik zal wel eens kunnen terugkomen, de familie zal een paar keer kunnen overvliegen. Die familieband is superbelangrijk voor mij. Levenskwaliteit moet je op zo veel mogelijk domeinen nastreven, vind ik. Weegt het offer op tegen het voordeel? Een moeilijk evenwicht dat straks uit balans zal zijn, maar ik denk dat ik het nadien wel probleemloos kan herstellen."

09-08-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard slijpt de messen in zaak tegen Depp

Amber Heard slijpt de messen in zaak tegen Depp

http://oi68.tinypic.com/2mo3yfa.jpg

Amber Heard is van plan uiterst goed beslagen ten ijs te komen op het moment dat haar zaak tegen ex Johnny Depp dient. De dertigjarige actrice verzamelt fotobewijs en ziekenhuisdocumenten in de hoop te kunnen bewijzen dat hij haar mishandelde tijdens hun huwelijk, dat slechts één jaar en drie maanden duurde.

Behalve de foto's en documenten heeft ze ook al getuigen opgeroepen. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ hebben zij en haar advocate in totaal zeven mensen ingeschakeld.

Het gaat onder meer om haar goede vriendin Raquel Pennington, die in het appartementencomplex was op het moment dat Depp Heard zou hebben aangevallen met een telefoon. Ook haar andere goede vriendin iO Tillett Wright is van de partij. Zij was degene met wie Amber belde toen het mis zou zijn gegaan.

Depp (53) zit ook niet bepaald stil; hij zou maar liefst 23 getuigen achter de hand hebben die zouden kunnen bewijzen dat hij Amber nooit mishandelde.

Te laat
Afgelopen zaterdag stonden de ex-geliefden voor het eerst tegenover elkaar in de rechtbank om hun verklaringen af te leggen. Heard kwam toen anderhalf uur te laat. Beide partijen hoopte nog dezelfde dag tot een schikking te komen, maar dat ging niet door.

De zaak wordt eind deze maand voortgezet.

09-08-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ma man toch! Eén zendt 'Het Eiland' opnieuw uit

Ma man toch! Eén zendt 'Het Eiland' opnieuw uit

http://oi65.tinypic.com/2qlcrjd.jpg

"Zever, gezever!" "Willen we dat afspreken, Guido?" "Ma man toch!" "Ik ben blij dat gij in mijn team zit!" Ook zo'n heimwee naar de memorabele uitspraken van Alain 'Protput' Vandam en co? Niet getreurd dan, want Eén zendt beide seizoenen vanaf november nog eens uit.

Het is intussen al twaalf jaar geleden dat de eerste aflevering op het scherm verscheen, maar de quotes én de herkenbaarheid van de personages blijven in het geheugen gegrift. Denk bijvoorbeeld aan baas Guido: vol goede wil, maar toch ziet hij telkens alles in het honderd lopen. Of werknemer Michel, die het boeltje op geniepige manier tracht te manipuleren. En Frankie Loosveld, de meeloper van dienst. Tel daar tot slot nog de prettig gestoorde Alain bij en een succesformule was geboren.

De geweldige cast deed de hype alleen maar toenemen. Het gebeurt niet elke dag dat toppers als Frank Focketyn, Bruno Vanden Broecke, Tom Van Dyck en Wim Opbrouck elkaar tegen het lijf lopen. De briljante scenario's kwamen uit de koker van Jan Eelen, de man die ons ook al trakteerde op 'Alles kan beter', 'In de gloria' en 'De Ronde'. Op 8 september start op VIER zijn gloednieuwe serie 'Callboys', met Matteo Simoni die in de huid van een gigolo kruipt.

09-08-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werner De Smedt: "Roman (5) slaapt nog altijd bij ons op de kamer"

Werner De Smedt: "Roman (5) slaapt nog altijd bij ons op de kamer"

http://oi64.tinypic.com/alopwg.jpg

De opnames van de VTM-soap Familie liggen stil in de zomer en dus trok Werner De Smedt (46) samen met vrouwlief Julie (38) en kinderen Roman (5), Lowie (14) en Emile (15) op reis naar Griekenland. Hun allereerste gezinsvakantie ooit, waar de acteur dubbel en dik van genoot. Dat het gezin goed aan elkaar hangt, werd erg duidelijk toen Werner vertelde dat Roman nog steeds bij hem en Julie op de kamer slaapt.

"Een kind in mijn leven betekent een grote verantwoordelijkheid en ik vind het belangrijk om die op te nemen. Dat geeft me geen beangstigend gevoel, maar ik zie het eerder als een nobele en mooie taak. Ik ben blij dat ik de gastheer van Roman in het leven mag zijn. Alleen hem loslaten vind ik heel moeilijk, daar ben ik absoluut nog niet klaar voor", vertelt Werner in Story.

"Werner zal Roman bijvoorbeeld niet snel naar school brengen, want als onze zoon begint te huilen, dan zou hij hem gewoon weer mee naar huis nemen", gaat Julie verder. "Tot zijn vijf jaar heeft hij tussen ons gelegen, daarna sliep hij in zijn bedje dat tegen ons bed stond en nu staat zijn bed tegen de muur in onze kamer. Het is dus een stappenplan. De eerste nacht dat Roman niet bij ons lag, had Werner het heel moeilijk. Hij miste hem al ongelooflijk. De laatste stap is dat Roman naar zijn eigen kamer verhuist, maar daar zijn we nog niet klaar voor."

Inventief
Veel mensen zullen het raar vinden dat Roman nog steeds bij Werner en Julie in de kamer slaapt, maar dat kan het koppel niet schelen. "Als we een groter bed hadden, dan lag Roman nu nog altijd tussen ons. Al gebeurt dat nu nog soms, zeker als hij niet kan slapen omdat hij van spinnen, pissebedden of enge clowns heeft gedroomd", vertelt Werner.

"Het heeft ook zijn voordelen. Onze zoon is minder snel angstig en de band met hem is intenser en liefdevoller. Maar een nadeel is wel dat wij minder goed slapen. Hij zit altijd in mijn haar en daar word ik wakker van. Ik heb daarom een pop voor hem gekocht", vult Julie aan. Dat hun zoon bij hen in bed slaapt, zorgt er ook voor dat Werner en Julie inventief moeten zijn. "Als Julie en ik intiem willen zijn met elkaar, dan moeten we dat verschuiven naar een andere plaats of uur. Maar er zijn gelukkig genoeg plekken in huis", lacht Werner.

09-08-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theater aan Zee lokt 50.000 bezoekers

Theater aan Zee lokt 50.000 bezoekers

http://oi66.tinypic.com/2j4ogb7.jpg

De twintigste editie van Theater aan Zee (TAZ) in Oostende heeft de voorbije tien dagen 50.000 bezoekers getrokken. Dat meldt de organisatie.

Met een bezettingsgraad van 87 procent doet TAZ zelfs 10 procent beter dan vorig jaar. Het Familiepark is inbegrepen in de cijfers. Voor de theatervoorstellingen was er zelfs een bezetting van 95 procent. Er was een totaal bereik, samen met gratis voorstellingen, van 150.000 bezoekers.

Tijdens TAZ werd ook de KBC Jongtheaterprijs, goed voor 10.000 euro, uitgereikt. Die ging naar Kobe Chielens en Bosse Provoost met de voorstelling 'Moore Bacon!'. TAZ kijkt ook al naar de 21ste editie. Tot vorig jaar werd er gewerkt met een centrale gast, dit jaar was dat niet het geval door de lustrumeditie.

Vanaf 2017 wordt gewerkt met een curator, Dirk Pauwels. Later worden nog vier namen bekendgemaakt.

07-08-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia in bikini aan het zwembad, ook Astrid en zwangere Lesley-Ann laten zich van hun beste kant zien

Natalia in bikini aan het zwembad, ook Astrid en zwangere Lesley-Ann laten zich van hun beste kant zien

http://oi66.tinypic.com/2vb7t5l.jpg

Natalia geniet van een vakantie in het zonnige Miami. Ze trakteert haar volgers op Instagram op knappe bikinifoto's. Maar ze is niet de enige bekende Vlaming die badmode showt op social media.

07-08-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan slaags met verloofde op Grieks strand

Lindsay Lohan slaags met verloofde op Grieks strand

http://oi66.tinypic.com/20u4lqu.jpg

Wat een romantische vakantie moest worden voor Lindsay Lohan en haar verloofde Egor Tarasov draaide uit op een stevig handgemeen op een strand van het Griekse eiland Mykonos.

Het incident gebeurde twee weken geleden maar nu lekten foto's van de slaande ruzie uit. Zo zou de actrice de gsm van de Russische miljonair uit hun auto gegooid hebben waarna de tortelduifjes op het strand slaags raakten. Op de beelden is te zien hoe Lohan hardhandig wordt vastgepakt door Tarasov.

De actrice wil niet veel kwijt over het voorval en zegt alleen dat de ruzie begon omdat Egor haar telefoon had afgepakt en zij daarom de zijne weggooide. "Hij had te veel gedronken en draaide door", aldus Lindsay.

Het was niet de eerste keer dat Lindsay en Egor het met elkaar aan de stok kregen. Vorige maand kwam de celebrity ook al in het nieuws toen de twee een handgemeen hadden in een appartement in Londen. Lindsay beweerde toen gillend op het balkon dat de steenrijke Rus haar probeerde te vermoorden.

Kort daarna liet ze nog via Instagram weten te hopen dat het nog goed komt tussen haar en Egor maar nu lijkt hun liefde definitief bekoeld. Lohan neemt afstand van hem.

"Ik begrijp nu dat liefde alleen niet volstaat voor een relatie", reageert Lindsay tegen de 'Daily Mail'. "Geen enkele vrouw die geslagen wordt, zou bij haar man mogen blijven als die niet bereid is om sorry te zeggen."

07-08-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig liefdesverhaal: Leonard Cohen schrijft vlak voor haar dood brief aan zijn muze uit 'So Long, Marianne'

Prachtig liefdesverhaal: Leonard Cohen schrijft vlak voor haar dood brief aan zijn muze uit 'So Long, Marianne'

http://oi64.tinypic.com/fvg0hv.jpg

De Canadese zanger-dichter Leonard Cohen (81) heeft enkele dagen voor haar dood een aandoenlijke brief geschreven aan zijn muze Marianne Ihlen. Cohen schreef het lied 'So Long, Marianne' voor de Noorse vrouw die hij in de jaren zestig op het Griekse eiland Hydra ontmoette. De twee werden een liefdespaar, hij zong ook in 'Bird on the Wire' over haar. Marianne Ihlen overleed op 29 juli, ze werd 81 jaar. In zijn brief vat Cohen de essentie van leven, liefde en dood zoals geen ander dat kan.

Het verhaal van Cohens brief werd op de Canadese radio onthuld door een goede vriend van Ihlen, Jan Christian Mollestad. Hij was het die Cohen contacteerde om hem te melden dat Ihlen stervende was.

"Het duurde maar twee uur vooraleer een mooie brief van Leonard voor Marianne binnenkwam. De volgende dag hebben we die naar haar gebracht, ze was bij haar volle bewustzijn. Ze was zo gelukkig dat hij zo snel iets voor haar had geschreven", zei Mollestad, een documentairemaker.

Hij las de brief voor aan Ihlen.  "Leonard schreef: 'Wel, Marianne, we zijn in de tijd aanbeland dat we zo oud zijn dat onze lichamen aftakelen en ik denk dat ik je heel spoedig zal volgen. Weet dat ik zo dicht achter je aan kom dat als je je hand uitstrekt, ik denk dat je de mijne kan raken".

Mollestad vertelde dat Ihlen haar hand strekte toen hij die laatste zin voorlas.

"Twee dagen daarna verloor ze het bewustzijn en gleed ze de dood in. Ik schreef een brief terug naar Leonard en zei hem dat ik in haar laatste momenten 'Bird on the Wire' neuriede want dat was het lied waar ze zich het meest verwant mee voelde. Toen kuste ik haar voorhoofd en verliet ik de kamer met de woorden 'so long, Marianne'".

Afgelopen vrijdag werd Marianne Ihlen in Oslo begraven.

Luister hieronder hoe Leonard Cohen en Marianne Ihlen praten over hun liefde, het eiland Hydra en de jaren zestig.

07-08-2016 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears keurde eigen videoclip af

Britney Spears keurde eigen videoclip af

http://oi63.tinypic.com/2mgnj4g.jpg

Britney Spears heeft noodgedwongen een nieuwe videoclip laten maken voor haar nummer Make Me. De eerste versie had de zangeres afgekeurd, weet TMZ die de hand heeft weten te leggen op fragmenten ervan.

De meningen lopen uiteen over de reden waarom de beelden van de beroemde fotograaf David LaChapelle in de prullenbak zijn beland. Volgens bronnen rond LaChapelle zou de video te sexy zijn. Maar in het kamp rond Britney valt te horen dat de afgekeurde video van LaChapelle volslagen onsamenhangend was en geen verhaallijn bevatte.

De nieuwe videoclip die Britney Spears gisteren online zette is gemaakt door Randee St. Nicholas. De clip met auditerende mannelijke modellen is al meer dan een miljoen keer gezien. Het nummer Make Me, waarop rapper G-Eazy ook is te horen, is afkomstig van Britneys nieuwe album Glory, dat 26 augustus uitkomt.

07-08-2016 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!