Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid krijgt nieuw tv-programma

Astrid krijgt nieuw tv-programma

http://oi67.tinypic.com/wi20ko.jpg

Astrid keert terug naar tv-zender VIJF, waar ze een gloednieuw programma krijgt. Het leven van de Hollywoodvrouw is de voorbije jaren zodanig veranderd, dat er genoeg voer is om een nieuwe show te vullen.

Astrid schitterde vijf seizoenen lang in 'Astrid In Wonderland', maar haar nieuw programma krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam. Hoe het programma zal heten, is nog niet bekend gemaakt.

Wat we wel weten, is dat we de nasleep van haar scheiding met 'Den John' te zien krijgen én hoe ze sinds een tijdje dolgelukkig is met haar verloofde Bram Coppens - de liefde van haar leven.

De nieuwe serie zal vanaf het voorjaar op VIJF te zien zijn.

25-09-2016 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna geeft critici die vinden dat ze zich naar haar leeftijd moet gedragen lik op stuk

Madonna geeft critici die vinden dat ze zich naar haar leeftijd moet gedragen lik op stuk

http://oi67.tinypic.com/2ms4nig.jpg

Popster Madonna (58) heeft op Instagram een foto gepost waarmee ze iedereen op zijn plaats zet die vindt dat ze zich niet naar haar leeftijd gedraagt. Ze is erop te zien met haar duim in haar mond. "Ik gedraag me naar mijn leeftijd. En hoe ik dat weet? Omdat het MIJN leeftijd is en MIJN leven", staat er ferm bij te lezen.

Madonna mag dan al 58 zijn, ze heeft duidelijk nog geen intenties om het rustiger aan te doen. In het verleden kreeg ze daarom al verscheidene keren kritiek: omdat ze zich nog altijd sexy kleedt en geen remmingen kent bij optredens.

Maar dat het haar volste recht is om te doen en laten wat ze wil, maakte ze nu nog maar eens duidelijk op Instagram. "Jullie zijn vrouwenhaters en kwezels en misschien moeten jullie wel eens in eigen boezem kijken en proberen te achterhalen waarom jullie mij klein willen houden, met jullie angst van alles wat jullie niet kennen", schrijft ze.

Bekrompen
"Weet je wat er gebeurt met kwezels?", gaat ze verder. "NIETS. Er gebeurt niets met mensen die alleen maar bekrompen kunnen denken. En dat is een feit. Maar ik vergeef het jullie."

24-09-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. overweegt op Trump te stemmen

Kim K. overweegt op Trump te stemmen

http://oi66.tinypic.com/1567ji1.jpg

Kim Kardashian mag dan vrolijk selfies nemen met Hilary Clinton, inclusief hashtag #LoveHer, ze overweeg nu toch om voor Donald Trump te stemmen.

Het laatste jaar was Kim Kardashian een duidelijke supporter van Hilary Clinton en de Democratische campagne. Op geheel eigen wijze - lees: met selfies - betuigde ze haar steun aan de vrouwelijke kandidate. Maar één telefoontje met Caitlyn Jenner heeft haar doen twijfelen.

In een interview met Wonderland magazine liet ze weten dat haar stiefouder - voorheen Bruce Jenner - haar bijna van gedachte deed veranderen. "Ik dacht eerst altijd dat ik zo in kamp Hilary zat, maar ik heb een lang politiek gesprek gehad met Caitlyn", vertelt ze. Caitlyn, een transgender, blijft zelfs na haar overgang van man naar vrouw stevig in het Republikeinse kamp zitten. Volgens haar doet die partij het veel beter op vlak van holebirechten en rechten van transgenders.

"Trump is echt wel pro vrouwen", klinkt het bij Kim, ook al bewees hij al anders. "Hij lijkt ook echt achter de holebi's en transgenders te staan." Dat hij dat nooit echt met zoveel woorden gezegd heeft, daar ziet ze geen graten in. "Bij Hilary weet je perfect wat haar agenda is op dat vlak. Bij Trump zijn er veel meer onzekerheden."

24-09-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim Burton: "Filmen in Antwerpen was een droom"

Tim Burton: "Filmen in Antwerpen was een droom"

http://oi66.tinypic.com/2myryqg.jpg

Groot nieuws was het vorig jaar: Tim Burton werd in Brasschaat gesignaleerd en had er een markant huis gevonden voor zijn nieuwste film. Nu 'Miss Peregrine's Home For Peculiar Children' de bioscoop binnenwaait, krijgt ons land niets dan lof van de Hollywoodlegende en zijn hoofdrolspelers. "Jullie gastvrijheid zal me het meest bijblijven."

Heel Engeland doorkruiste Burton op zoek naar het ideale huis voor zijn film. Niks was goed genoeg, nooit was een plek écht perfect. Tot de regisseur van onder meer 'Edward Scissorhands' en 'Alice in Wonderland' via een tip in ons land belandde. En daar, in het groen van Brasschaat, vond hij de parel die hij zocht. "Ik was op zoek naar een 'echt' huis", klinkt het ernstig. "Ik heb lang gezocht, maar ik kon maar niets vinden waar ik helemaal tevreden mee was. Tot ik uiteindelijk op het Torenhof in Antwerpen botste. Ik wist meteen dat dit het huis was waar ik al zo lang naar zocht. Het was de perfecte locatie om 'bijzondere' kinderen in onder te brengen. Bovendien stond het leeg, waardoor we zowel binnen als buiten konden filmen. Een droom."

Echt veel Hollywoodproducties strijken er niet neer in ons land. Maar wie hier komt, is vaak tevreden. Al had de 58-jarige filmregisseur het niet zo begepen op onze fauna. "Het enige wat me wat tegenstak, was dat er zo veel teken waren", lacht hij. "De crew kreeg op de vreemdste plaatsen met teken te maken, niet normaal. Maar verder was het bijzonder gemakkelijk om er te filmen. Als één ding me zal bijblijven aan die periode, is het wel de gastvrijheid. Die heb ik vaak mogen ervaren."

Zonder paparazzi
In het zog van Burton landde ook voormalig Bond-girl Eva Green (36) in Brasschaat. De fashionista vond er bijzonder snel haar weg. "Antwerpen is zo'n coole stad", klinkt het oprecht. "Echt een stad voor artiesten. Ik ben er bijvoorbeeld geen enkele paparazzo tegen het lijf gelopen. Ik kan je garanderen dat zoiets een echte verademing was. En dan is er natuurlijk het culinaire aspect, met eten uit elke uithoek van de wereld. Zo vond ik er een aantal uitstekende Ethiopische restaurants, maar ook vegetarische en veganistische plaatsjes waar ik maar niet genoeg van kon krijgen."

Hittegolf
De Britse Ella Purnell (20) herinnert zich - wanneer we bij haar aanschuiven - vooral het stralende weer. En dat het bloedheet was tijdens de opnames. "Er was een hittegolf, waardoor de crew voortdurend met paraplu's rondliep om me tegen de zon te beschermen. Ik droeg een witte pruik en mocht - voor de rol die ik moest spelen - in geen geval bruinen. Dat was niet altijd makkelijk." Maar het jonge talent verloor wel haar hart aan de stad bij de Schelde. "Ik kom sowieso nog terug naar België", zegt ze. "Ik ben dol op architectuur en vond de oude stad en de kathedraal werkelijk adembenemend. Door het drukke schema is het me niet gelukt alles te bezichtigen, maar de volgende keer wil ik uitgebreid de tijd nemen om wat meer van Antwerpen te verkennen."Dat geldt ook voor haar medespeler Asa Butterfield (19). Al mikt hij eerder op een bezoek in de winter. "Fijn land, maar het was zo warm dat zelfs de Belgen het niet konden geloven! Bovendien moesten we nooit werken met een 'green screen' (waardoor een gefilmd personage voor een andere achtergrond geplaatst kan worden, red.). Het huis dat Tim vond, leek op zich al recht uit een Tim Burton-film te komen. (lacht) Het was een magische set, al hebben de opnames ons letterlijk heel wat bloed, zweet en tranen gekost."

24-09-2016 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM vindt taalkritiek onterecht: "Meskens is Meskens niet zonder accentje"

VTM vindt taalkritiek onterecht: "Meskens is Meskens niet zonder accentje"

http://oi67.tinypic.com/bjj2bk.jpg

Wie op vrijdagavond naar VTM zapt, waant zich bij momenten in het Echt Antwaarps Teater. Presentatrice Nathalie Meskens praat in 'Little Big Shots' tussentaal met een vuistdik accent. Een doorn in het oog van sommige kijkers, een kwestie van authenticiteit volgens de zender.

Zeshonderdduizend Vlamingen brengen tegenwoordig hun vrijdagavond door in het gezelschap van een rist bengels die uitpakken met de meest waanzinnige kunstjes. Van een accordeondeuntje over een potje toestelturnen tot een paaldansshow: geen uitdaging is de straffe kinderen in 'Little Big Shots' te zwaar. Gastvrouw van dienst is Nathalie Meskens (34). De ravissante spring-in-'t-veld stelt de pagadders op hun gemak, rijgt de lachbuien aaneen en tettert erop los.

So far so good, maar hier en daar klinkt gebrom omdat de presentatrice dat niet in feilloos AN doet. "Wa hedde gij allemol bij, jong?" "Ebde gij al een vriendinneke?" "Kanne 'k ik da ook?" "Lot het zietten." Tussentaal en Antwerps lijken de norm. Een bewuste zet? "Toen we met het programma begonnen, hebben we geen urenlange vergaderingen over een al dan niet Antwerps accent gevoerd", reageert Hans Otten van productiehuis Warner Bros., het vroegere Eyeworks. "Nathalie is wie ze is en volgens mij voelt ze zich beter op haar gemak met een Antwerpse tongval. Het is ook niet dat ze de hele tijd plat Antwerps spreekt, hè."

24-09-2016 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We beseffen het: Jani had vette kluif aan ons

"We beseffen het: Jani had vette kluif aan ons"

http://oi65.tinypic.com/2zi7o6c.jpg

Rudi Defever en Marleen Steurs (beiden 52 jaar) uit Zonderschot werden op woensdag gerestyled in het VIJF-programma 'Zo Man Zo Vrouw'. Hij, een naturist met een haat-liefdeverhouding voor kledij, zij, een vrouw die graag haar rondingen verdoezelt. "We beseffen dat Jani een vette kluif aan ons had", klinkt het.

In januari werden Rudi en Marleen op het autosalon in Brussel aangeklampt door een medewerker van het programma. Twee maanden later kregen ze Jani Kazaltzis met een cameraploeg over de vloer. 'Oh my God. Ik weet niet wat ik beter vind, naakt of met kleding?', was zijn eerste indruk. Maar eind goed, al goed. Vlaanderen zag hoe Rudi en Marleen werden omgetoverd tot een stijlvol koppel.

"We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen en wij zijn zelf ook heel tevreden. Zoals we op tv kwamen, zijn we in het echt. Onze dochter hield haar hart vast, maar is nu trots dat we hebben deelgenomen", lachen Rudi en Marleen.

Gras afrijden in blootje

De binnenkomer van de aflevering kon al meteen tellen: Rudi, op en top naturist, die in zijn adamskostuum het gras afrijdt. Een ideetje van de man zelf.

"Toen ze hier om 9 uur voor onze deur stonden, was ik niet aangekleed. De regisseur zei dat hij niks anders verwacht had", knipoogt Rudi. "Ik stelde de scene met de grasmaaier voor aan de programmamakers. Ik ben een echte natuurmens en wil zoveel mogelijk buiten zijn. Het liefst zonder kledij. In België hangt er een taboesfeer rond naturisme, maar daar is niets verkeerd mee. Het eerste wat ik doe 's ochtends is een 'luchtdouche' nemen; enkele minuutjes in mijn adamskostuum door mijn tuin wandelen. Dat is geen misdaad."

Het adamskostuum werd later ingeruild voor een kostuum op maat. Marleen kreeg dan weer de 'Michelle Obama-look' die Rudi zo graag wou.

"Het gevoel dat je krijgt wanneer je elkaar voor het eerst ziet na de transformatie is moeilijk te beschrijven: alsof het opnieuw jouw trouwdag is. De ontlading was enorm. We beseffen dat Jani een vette kluif aan ons had. Een man die liever in zijn blootje rondloopt en een vrouw die liever alles bedekt. We hebben onze les geleerd en zullen in de toekomst de tips van Jani zeker gaan toepassen wanneer we nieuwe kledingstukken nodig hebben. Al zullen we nooit echte shoppers worden."

Orka en achterwerk

"Na de opnames zijn er een aantal kledingstukken uit onze kast verdwenen, maar mijn bruine rok, de T-shirt met de orka en die met Rudi's achterwerk hebben we nog steeds", vertelt Marleen. "Onze outfits van 'Zo Man Zo Vrouw' hebben we na de opnames één keer gedragen; voor een feestje thuis. Wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe kledingstukken, maar dragen nu eenmaal liever casual of in het geval van Rudi... helemaal niets."

24-09-2016 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontjes bezorgen Britney Spears de schrik van haar leven

Zoontjes bezorgen Britney Spears de schrik van haar leven

http://oi66.tinypic.com/2ai0lt5.jpg

Op het podium heeft Britney Spears de touwtjes in handen, maar thuis heerst vaak chaos. En daar zijn haar twee zoontjes doorgaans verantwoordelijk voor. Deze week haalden ze met hun moeder een grap uit die ze niet snel zal vergeten.

Sean Preston (11) legt voor de camera zijn snode plannen uit terwijl Jayden (10) filmt met de gsm van Britney. "We gaan zo meteen mama laten verschieten. We hebben haar gsm gestolen en ze gaat echt flippen." Enkele seconden later duikt de zangeres nietsvermoedend voor de camera op in een wit jurkje. Op dat moment beginnen de twee jongens te roepen, waarop de zangeres met de schrik van haar leven op de grond valt. Preston krijgt de volle lading van zijn mama. Gelukkig zag Britney al snel er de humor van in en deelde ze het filmpje op Instagram.

Eerder deze maand omschreef Britney zichzelf als een vreemd en angstig persoon, maar ze zegt dat ze na een woelige periode haar leven nu onder controle heeft. Aan het magazine Flaunt zei ze dat ze geleerd heeft van haar fouten uit het verleden. "Ik vind mijn wilde leven van vroeger niet meer zo leuk. In een nachtclub word ik nu zelfs een beetje zenuwachtig. Tegenwoordig ben ik liever thuis, ik ben saai geworden."

23-09-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brad Pitt heeft zoon Maddox niet geslagen"

"Brad Pitt heeft zoon Maddox niet geslagen"

http://oi66.tinypic.com/6sguxd.jpg

Brad Pitt (52) heeft zijn vijftienjarige zoon Maddox niet geslagen. Wel zou een woordenwisseling tussen de acteur en zijn vrouw Angelina Jolie zo erg uit de hand zijn gelopen dat Maddox ertussen sprong. Dat meldt een insider aan People.

Brad en Angelina kregen woensdag ruzie tijdens een vlucht. De acteur zou onder invloed geweest zijn van drank en was aan het schreeuwen. Het ging er zo fel aan toe dat Maddox besloot zijn moeder te verdedigen. Zijn vader kon dit niet waarderen en was woedend.

Brad ontkent de fysieke mishandeling, maar geeft wel toe dat hij de situatie verkeerd heeft aangepakt. "Hij heeft hem niet in zijn gezicht geslagen. Hij benadrukt dat hij dat niet heeft gedaan. Ja, hij heeft hem beetgepakt, omdat de situatie uit de hand liep", aldus de insider.

Elke andere vertolking van het verhaal zou zijn overdreven of gelogen.

Beveiligingsbeelden
Volgens US Weekly zijn er beveiligingsbeelden uit de privéjet van de Pitts waarop te zien is dat Brad dronken is en hard schreeuwt. Uit de beelden zou ook blijken dat de acteur zijn zoon niet heeft geslagen.

FBI-onderzoek
De FBI heeft ondertussen aan de BBC bevestigd dat er een onderzoek loopt tegen Brad Pitt naar aanleiding van de beschuldigingen van kindermishandeling. "De FBI verzamelt informatie en zal evalueren of er een onderzoek op het federale niveau moet worden ingesteld," liet de instantie weten.

Het incident valt onder jurisdictie van de FBI omdat het Jolie en Pitt zich op het ogenblik van het incident in het Amerikaans luchtruim bevonden.

Co-ouderschap
Pitt zou tegenover zijn omgeving duidelijk hebben gemaakt dat hij koste wat het kost co-ouderschap over Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en de 8-jarige tweeling Vivienne en Knox wil hebben. De 52-jarige acteur is bereid hiervoor tot het bittere eind te strijden. Dat meldt TMZ. Jolie wil dat de kinderen fulltime bij haar komen wonen en slechts een omgangsregeling krijgen met hun vader.

De acteur heeft ondertussen, net als zijn ex, een bekende advocaat in de arm genomen. Hij zou worden bijgestaan door Lance Spiegel, die eerder sterren als Charlie Sheen, Michael Jackson, Eva Longoria en Russell Simmons hielp met scheidingen en andere familieproblemen.

23-09-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy en co schitteren in eerste aflevering van 'De Slimste Mens'-sitcom

Erik Van Looy en co schitteren in eerste aflevering van 'De Slimste Mens'-sitcom

http://oi67.tinypic.com/zmh5rn.jpg

'De Slimste Mens ter Wereld' maakt zich op voor een nieuw seizoen. De jury is er alvast klaar voor. Ze stelden zichzelf al even voor in de generiek van hun eigen 'De Slimste Mens ter Wereld-sitcom', maar hier is eindelijk de eerste aflevering.

In de jury zetelen oude bekenden Philippe Geubels, Herman Brusselmans en Jeroom, maar ook nieuwkomers Maaike Cafmeyer en Marc-Marie Huijbregts. In de eerste aflevering krijgen we iedereen al eens te zien, al moeten we op buurman Herman Brusselmans nog even wachten.

De volgende afleveringen verschijnen op maandag 26/09 en donderdag 29/09.

De sitcom speelt zich af in de vroege jaren 90, in het huis waar vader Erik woont met zijn kinderen Maaike en Philippe, plus opa Jeroom. Maaike, die nooit om een lief verlegen zit, heeft Marco-Mariano (Marc-Marie) aan de haak geslagen. En dan is er nog Herman, de licht humeurige buurman die af en toe last heeft van zijn buren.

Het veertiende seizoen van de populaire quiz start op maandag 17 oktober met twee nieuwe vaste juryleden, maar ook 34 nieuwe kandidaten én een nieuw uitzenduur. VIER programmeert het namelijk van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur.

23-09-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje doet mee aan 'Slimste Mens'

Josje doet mee aan 'Slimste Mens'

http://oi67.tinypic.com/2a7hod5.jpg

Vrouwen boven voor het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld', zo lijkt het wel. Maaike Cafmeyer wordt vast jurylid tussen macho's als Philippe Geubels en Herman Brusselmans, en nu kunnen we ook melden dat Josje Huisman, de ex-blonde van K3, voor de bambi-ogen van presentator Erik Van Looy is gevallen. Josje zal een gooi doen naar eeuwige roem in de VIER-quiz die op maandag 17 oktober weer van start gaat. Eerder raakte al bekend dat onder anderen Olga Leyers en Julie Van den Steen de eer van vrouwelijk Vlaanderen zullen verdedigen. Bij de zingende heren komen alvast Sam Gooris en Ozark Henry quizzen.

23-09-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix onthult: vanaf deze afleveringen zijn we verslaafd aan 'Stranger Things' en 'Narcos'

Netflix onthult: vanaf deze afleveringen zijn we verslaafd aan 'Stranger Things' en 'Narcos'

http://oi63.tinypic.com/rgxor8.jpg

Nadat ik de eerste aflevering van 'Stranger Things' of 'Narcos' had opgezet, had ik binnen de kortste keren een volledig seizoen afgekeken. Plots, zonder het goed en wel te beseffen, was ik hopeloos verslaafd. Omdat het allemaal zo snel gebeurde, kan ik niet zeggen wanneer ik juist verslaafd ben geraakt. Maar Netflix kan dat wel. En blijkbaar wordt de hele wereld op exact hetzelfde moment verliefd op een serie.

Elk jaar onderzoekt Netflix wanneer kijkers verslaafd worden aan een bepaalde serie. Zo duurt het bij 'House of Cards' en 'Orange Is The New Black' amper drie afleveringen voor we er verknocht aan zijn en bij 'Breaking Bad' duurt het zelfs maar twee afleveringen. Maar omdat Netflix dit jaar globale gegevens kon analyseren, deed het een interessante ontdekking. Blijkbaar worden we allemaal op exact hetzelfde moment verslaafd aan een serie, ongeacht welke nationaliteit je hebt.  

Het moment waarop we 'verkocht' zijn en een seizoen met huid en haar verslinden, is universeel. Of je nu in België, Nederland, Australië of Japan woont, een serie heeft ons allemaal op hetzelfde moment te pakken.

Al na twee afleveringen zijn we volledig verslingerd aan 'Stranger Things' en ook bij 'The Get Down' en 'The Fall' duurt het amper twee afleveringen. 'Narcos', 'Prison Break' en 'The Ranch' hebben drie afleveringen nodig om je verslaafd te maken. En na vier afleveringen ben je verslaafd aan 'Making a Murderer' en 'American Horror Story'.

Verslaafd op hetzelfde moment

Hoe komt het dat we allemaal op hetzelfde moment verslaafd worden? Blijkbaar neemt onze nieuwsgierigheid het van ons over, waar je ook woont. Mysteries in 'Stranger Things' en 'The Fall' laten ons niet meer los na twee afleveringen en de honger naar macht in 'Narcos' en 'Marseille' doet iedereen hunkeren naar meer.  

Het zijn kleine, maar bepalende momenten in series die kijkers vastgrijpen en niet meer loslaten. Zo merkt Michael Scofield in 'Prison Break' in aflevering drie dat overleven in een gevangenis moeilijker is dan ontsnappen. Die momenten doen kijkers verlangen naar meer.

"We hebben altijd al geloofd dat goede verhalen universeel zijn", zegt Cindy Holland, Original Content-topvrouw bij Netflix. "De resultaten van het onderzoek vertellen ons dat mensen overal ter wereld verlangen naar originele en unieke content."

22-09-2016 om 09:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Scheiding Brangelina is karma"

Jennifer Aniston: "Scheiding Brangelina is karma"

http://oi67.tinypic.com/a407wg.jpg

Het mislukte huwelijk van Hollywoodsterren Angelina Jolie (41) en de 52-jarige Brad Pitt is volgens actrice Jennifer Aniston (47) een gevolg van 'karma'. Dat zou Aniston, die zelf in 2005 haar vijfjarige huwelijk met Pitt zag stranden, gisteren gefluisterd hebben toen de showbizzscheiding werd bevestigd. "Ja, dat is nu eens karma", was Anistons reactie in de wandelgangen volgens US Weekly.

Aniston zou de karma-uitspraak hebben gedaan tegen een goede vriendin die haar over de scheiding vertelde.

Een bron vertelde aan het entertainmentblad dat Aniston altijd het idee had dat er iets zou gebeuren tussen haar ex en Jolie. Het was Jolie die gisteren via haar advocate Laura Wasser bekend maakte dat 'onoverbrugbare meningsverschillen over de opvoeding van hun kinderen' de reden van de aanvraag van de scheiding is.

Het stel heeft zes kinderen: Maddox (15), Pax (12), Shiloh (10), Zahara (11) en de tweeling Vivienne en Knox (8). Maddox, Pax en Zahara zijn geadopteerd.

Complex
Aniston gelooft wel dat Pitt echt van Jolie houdt. "Maar ze vond niet dat Angelina de ware was voor hem. Ze vindt Angelina te complex voor hem. Hij zit redelijk makkelijk in elkaar."

Een tweede bron vertelt US Weekly dat Aniston een gevoel van tevredenheid over zich heeft nu de scheiding is doorgezet. "Maar zoiets als dit wenst ze niemand toe. Ze wil uiteindelijk dat Brad gelukkig is. Ze koestert geen negativiteit tegenover hem."

Aniston zelf stapte in augustus 2015 in het huwelijksbootje met acteur Justin Theroux.

21-09-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina dumpte Brad nadat detective zijn affaire met Marion Cotillard ontdekte"

"Angelina dumpte Brad nadat detective zijn affaire met Marion Cotillard ontdekte"

http://oi63.tinypic.com/s43z1g.jpg

Angelina Jolie heeft na twee jaar huwelijk de scheiding aangevraagd omdat ze er was achtergekomen dat Brad Pitt haar bedroog met zijn tegenspeelster Marion Cotillard. Dat stelt "een goedgeplaatste bron" in The New York Post.

"Ze huurde een privédetective in omdat ze het gevoel had dat hij op de filmset rotzooide met Marion en ze bleek gelijk te hebben. Dat was de druppel die de emmer liet overlopen", aldus die bron.

Al maanden
Brad Pitt (52) zou het volgens de geruchten op de Londense set van het oorlogsdrama 'Allied' al maandenlang heel gezellig gehad hebben met zijn tegenspeelster Marion Cotillard (40). Nog volgens diezelfde bron zou de privédetective erachter gekomen zijn dat Brad zijn vrouw bedroog met Cotillard en dat hij bovendien als een vrijgezel de bloemetjes buiten zette.

Drugs en prostituees
"Naast de set deden harddrugs en Russische prostituees de ronde en Angie kreeg te horen dat Brad zich op dat vlak niet onbetuigd liet", aldus de bron. "Hij zit middenin een waanzinnige midlifecrisis en Angie heeft er genoeg van".

Een bron uit de omgeving van Cotillard ontkent dat de actrice en Pitt een affaire hebben en benadrukt dat de actrice nog altijd met haar partner is, de Franse acteur en regisseur Guillaume Canet.

"Ze zijn al sinds 2007 samen en hebben samen een kind maar zijn nooit getrouwd", stelt de bron. Die kon de Franse geruchten niet bevestigen als zou Cotillard zwanger zijn van haar tweede kind met Canet.

Uiteenlopende levensstijlen
Los van zijn vermeende affaire zou Jolie (41) het ook gehad hebben met de aanhoudende ruzies over hun uiteenlopende levensstijlen, zo meldde een andere bron aan The Post.

Zij zou Hollywood de rug willen toekeren en zich voltijds op haar humanitaire werk storten, hij zou verknocht zijn aan het feestgedruis in Hollywood.

Vorige week sprak Jolie nog voor de VN, waar ze de landenorganisatie opriep de miljoenen Syrische vluchtelingen te helpen. "Hoe ouder ze wordt, hoe ernstiger ze wordt en ze heeft genoeg van Hollywood", aldus die bron. "Hij wil films maken, zij niet. Dat is een fundamenteel verschil in levensstijl".

Drank en wiet
Wat het er ook niet makkelijker op maakte, is volgens The Post dat Pitt meer contact heeft met Jolie's vader, acteur Jon Voight, dan zijzelf. "Jon is een echte Hollywoodkerel maar Angelina heeft amper contact met hem. Brad brengt meer tijd door met Jon dan zij doet", aldus de bron.

Tegenover TMZ getuigde een bron dicht bij het koppel dat Jolie vindt dat haar man met zijn drank- en wietgebruik een slechte invloed heeft op de kinderen. "Voeg daarbij zijn opvliegende aard en je begrijpt dat voor Angelina de maat vol was", stelt die bron.

Maandag vroeg Jolie na twee jaar huwelijk de scheiding aan op grond van 'onverzoenbare verschillen". Ze wil het hoederecht over de kinderen, hij zou enkel bezoekrecht krijgen. Pitt wil echter co-ouderschap.

Het Franse kasteel waar het koppel in augustus 2014 trouwde staat al enkele maanden te koop, omwonenden kregen te horen dat ze het verkopen omdat ze gaan scheiden.

21-09-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Danira kuste vol overgave met Kevin Janssens"

"Danira kuste vol overgave met Kevin Janssens"

http://oi67.tinypic.com/311s94x.jpg

Volgens TV Familie is er een nieuw showbizzkoppel in de maak. VRT-gezicht Danira Boukhriss zou wel heel goed overeenkomen met acteur Kevin Janssens. Een ooggetuige spotte ze vrijdag in Oostende al kussend op de dansvloer.

Volgens het weekblad feestten de twee afgelopen vrijdag samen op de afterparty van de slotavond op het Filmfestival Oostende. "Ze flirtten er vol overgave", klinkt het overtuigd. "Tijdens de afterparty konden ze echt niet van elkaar afblijven. Ze dansten voortdurend samen en tongzoenden alsof het de laatste kus was die ze in hun leven zouden geven."

Danira zelf heeft die stelling intussen ontkend. "Danira laat weten dat de bron het bij het verkeerde eind heeft. Zij en Kevin hebben wat staan dansen, niet meer en niet minder", klinkt het daar.

21-09-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter is volledig #TeamJen (en daar horen geweldige memes bij)

Twitter is volledig #TeamJen (en daar horen geweldige memes bij)

http://oi68.tinypic.com/2j3qtcl.jpg

20 september 2016 zal voor eeuwig bekend staan als de dag dat Brangelina ten einde kwam, maar ook als de dag dat gifjes van Jennifer Aniston alomtegenwoordig waren op Twitter.

Brad Pitt en Angelina Jolie mogen dan 11 jaar lang een vaste waarde in Hollywood geweest zijn, dat wil niet zeggen dat niemand nog weet hoe de twee hun relatie begonnen. Dat Pitt publiekslieveling Jennifer Aniston zonder pardon verliet voor 'verleidster' Angelina viel niet bij iedereen in goede aarde. En dus had #TeamJen gisteren een opperbeste dag, met talloze bijhorende memes van de vrouw die uiteindelijk toch een beetje gerechtigheid kreeg. En of die tweets inventief waren:

21-09-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit: De Toppers mogen mij altijd bellen

Jan Smit: "De Toppers mogen mij altijd bellen"

http://oi63.tinypic.com/qqo2v6.jpg

Jan Smit (31) sluit niet uit dat hij zich ooit bij het populaire zangtrio De Toppers voegt. De Volendammer blijft het iets geweldigs vinden wat René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling elk jaar weer neerzetten.

Jan deed de onthulling vanochtend op de radiozender 100% NL. Aanleiding voor zijn enthousiasme zijn de gastoptredens voor De Toppers, die hij al acht keer mocht doen.

,,Dat blijft iets geweldigs. Zo'n vol stadion, iedereen die alles meezingt, ja dat blijft kippenvel. Dus als ze ooit gaan verjongen mogen ze me altijd bellen. Ja, waarom niet? Maar ik ben er nog nooit officieel voor gepeild'', aldus Jan.

Hoewel hij al twintig jaar in de muziekbusiness zit, gaat hij nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Zo ging de Volendamse zanger voor zijn nieuwe single een samenwerking aan met Broederliefde. Het nummer staat op het nieuwe album dat hij vandaag lanceert.

21-09-2016 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe: "Hollywood is onmiskenbaar racistisch"

Daniel Radcliffe: "Hollywood is onmiskenbaar racistisch"

http://oi67.tinypic.com/2hdcmxk.jpg

Acteur Daniel Radcliffe klaagde tijdens een gesprek met BBC-radiopresentatrice Victoria Derbyshire het gebrek aan diversiteit in Hollywood aan. Hij liet ook verstaan dat hij "op dit ogenblik" geen interesse heeft om nog eens in de huid van Harry Potter, zijn populairste personage, te kruipen.

De 27-jarige acteur is vooral bekend om zijn vertolking van tovenaarsleerling Harry Potter in de gelijknamige films sinds 2001. In zijn nieuwste film, de thriller 'Imperium', speelt hij de rol van Nate Foster, een FBI-agent die undercover gaat bij een racistische organisatie.

Radcliffe vertelde Derbyshire dat die rol hem aan het denken zette over rassenhaat: hij zag daardoor in hoe "mainstream" sommige opmerkingen in de film geworden zijn. De acteur had ook kritiek voor de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump die volgens hem "gevoelens van angst en haat aanwakkerde".

De Amerikaanse filmindustrie kreeg dit jaar veel kritiek omdat ze racistisch zou zijn. Onder ander acteur Dustin Hoffman en regisseur Spike Lee boycotten de Oscaruitreiking omdat ze het gebrek aan nominaties voor niet-blanke acteurs wilden aanklagen.

Op de vraag of Hollywood "racistisch" is, antwoordde Radcliffe, die zelf deel uitmaakt van het panel dat de Oscarwinnaars aanduidt: "Het is duidelijk niet te ontkennen". "We beschouwen onszelf graag als een heel erg progressieve industrie, maar we hinken achterop op zoveel vlakken," aldus de acteur.

De acteur sprak ook zijn bezorgdheid uit over het feit dat homoseksuele acteurs zich niet kunnen outen over hun geaardheid, omdat ze bang zijn om dan enkel nog homoseksuele rollen te krijgen.

Radcliffe reageerde ook op de geruchten dat het theaterstuk 'Harry Potter and the Cursed Child' verfilmd zou worden, met hem in de hoofdrol. "Niemand heeft me dat gevraagd en ik denk op dit ogenblik ook zeker niet dat ik het zou doen. Het is nog maar zes jaar geleden [sinds ik Harry Potter speelde] en ik vind het op dit ogenblik heel prettig dat ik veel andere dingen kan doen. Misschien dat ik er anders over zou denken over 30 jaar. Ze zullen remakes maken en ik kan zijn vader spelen of zo."

20-09-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae is 10 miljoen waard (en dat op z'n 31ste)

Stromae is 10 miljoen waard (en dat op z'n 31ste)

http://oi66.tinypic.com/ej6k5h.jpg

Zijn Amerikaanse avontuur heeft Stromae geen windeieren gelegd. Met zijn bvba Mosaert maakte hij in 2015 meer dan 2,4 miljoen euro winst. Dat betekent dat Stromae voor het eerst meer dan 10 miljoen waard is, ongezien voor een Belgische artiest die nog maar net de 30 is gepasseerd. De Brusselaar is daarmee rijker dan Helmut Lotti en Koen Wauters.

Een mega-omzet zoals in 2014 draaide hij niet. Van de 22 miljoen euro die toen volgde uit het succes van zijn tweede album 'Racine Carrée' en de daaraan gekoppelde tour, viel Stromae vorig jaar met zijn Afrikaanse en Amerikaanse uitstapjes terug op net geen 7 miljoen. Voor paniek ten huize Van Haver zorgde dat echter niet, want van dat bedrag mocht de artiest het voorbije boekjaar 2.456.211 euro als zuivere winst inboeken.

Daarmee ziet de internationale ster zijn eigen liquide middelen stijgen van 8,35 miljoen naar 10,8 miljoen. Iets wat nagenoeg niemand in de Vlaamse entertainmentsector hem ooit voordeed. Helmut Lotti en Koen Wauters zijn bijvoorbeeld net geen 8 miljoen waard. Bovendien is Mosaert - zoals algemeen wordt aangenomen - waarschijnlijk niet het enige bedrijf van Stromae.

20-09-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

http://oi66.tinypic.com/4s17bp.jpg

Het is over en uit tussen glamourkoppel Angelina Jolie en Brad Pitt. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft Jolie de scheiding aangevraagd en vraagt ze de volle voogdij over hun zes kinderen.

Volgens TMZ is een conflict over de opvoeding van de kinderen de oorzaak van de scheiding: Jolie zou niet opgezet zijn met Pitts aanpak.

"Dit besluit is genomen voor het bestwil van het gezin", aldus de verklaring van de advocaat. advocaat van Jolie. "Ze zal verder geen commentaar geven en vraagt om het gezin op dit moment zijn privacy te gunnen."

De voorbije maanden staken regelmatig geruchten de kop op dat het niet meer zo goed boterde tussen het koppel. Jolie zou erg jaloers zijn, onder andere op Marion Cotillard, Pitts tegenspeelster in de film 'Allied'. "Jolie eet amper, ze drinkt elke avond veel wijn en rookt voortdurend," vertelde een bron aan OK! Magazine. "Hij is gewoon uitgeput van zoveel energie te spenderen om haar te overtuigen beter voor zichzelf te zorgen. Het is moeilijk om de vrouw van wie hij houdt zo te zien wegkwijnen."

Pitt en Jolie werden een koppel in 2004, toen ze samen meespeelden in 'Mr. & Mrs. Smith'. Ze trouwden in augustus 2014. Ze hebben samen zes kinderen: Maddox (15), Pax (12), Shiloh (10), Zahara (11) en de tweeling Vivienne en Knox (8). Maddox, Pax en Zahara zijn geadopteerd.

Het liefdesleven van Angelina

Jolie was, voor haar verbintenis met Pitt, twee keer eerder getrouwd.

Echtgenoot nummer één was de Britse acteur Jonny Lee Miller. Ze trouwden op 28 maart 1996. Tijdens de huwelijksceremonie droeg Jolie een zwarte rubberen broek en een wit T-shirt waarop ze de naam van de bruidegom in haar bloed had geschreven. Jolie en Miller gingen anderhalf jaar later uit elkaar en scheidden op 3 februari 1999. Jolie weet de scheiding aan het feit dat ze beiden te jong waren, maar volgens Amerikaanse showbizzkenners was er meer aan de hand. Jolie zou tijdens het filmen van Foxfire (1996) verliefd zijn geworden op haar tegenspeelster Jenny Shimizu. In interviews verklaarde de openlijk biseksuele Jolie dat de Japans-Amerikaanse Shimizu haar had doen realiseren dat ze ook op vrouwen valt.

In 1999 ontmoette Jolie de 20 jaar oudere Billy Bob Thornton, die destijds verloofd was met actrice Laura Dern en al vier keer gescheiden was. Jolie en Billy trouwden op 5 mei 2000 en het huwelijk werd al gauw een favoriet onderwerp van de roddelpers dankzij bizarre publieke liefdesbetuigingen als het dragen van elkaars bloed in een ampul aan een ketting. Jolie en Thornton gingen in juni 2002 uit elkaar en scheidden op 27 mei 2003. Over de scheiding verklaarde Jolie dat ze heel plotseling uit elkaar waren gegroeid.

En Brad Pitt...

Pitt kan terugblikken op een turbulent liefdesleven.

Voordat hij op 29 juli 2000 trouwde met Friends-actrice Jennifer Aniston, had hij relaties met onder meer Juliette Lewis en Gwyneth Paltrow, met wie hij zelfs verloofd was.

Na een huwelijk van 4,5 jaar kondigde Pitt en Aniston in januari 2005 aan te gaan scheiden. Op dat moment had hij al bijna een jaar een relatie met Jolie.

Jolie vertelde twee jaar geleden dat ze het soms lastig vindt haar huwelijk op de rit te houden. "Ervoor zorgen dat je een goed huwelijk hebt en dat de kinderen een goede opvoeding krijgen, vereist hard werken," aldus de wereldberoemde actrice. Angelina vertelde dat zij en Brad het af en toe waanzinnig druk hebben met hun werk, maar ze benadrukte dat ze niet wil dat hun zes kinderen hier last van hebben. "Het is niet de bedoeling dat er door werk te veel druk op het gezin ligt."

20-09-2016 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microsoft wil kanker binnen 10 jaar uitroeien zoals een computervirus

Microsoft wil kanker binnen 10 jaar uitroeien zoals een computervirus

http://oi65.tinypic.com/29xi2y1.jpg

Computergigant Microsoft wil kanker in de komende tien jaar uitroeien. Hoe het dat zal doen? Door de ziekte te behandelen als een computervirus dat lichaamscellen binnendringt en besmet.

Het lijkt een drastische wending voor een computerbedrijf, maar Microsoft noemt het "een natuurlijke zaak" dat het bedrijf zich toespitst op kankeronderzoek. "We hebben een enorme expertise in computerwetenschappen, en wat er gebeurt bij kanker is net als een computerprobleem", zegt Chris Bishop, labohoofd van Microsoft Research aan The Telegraph.

Afgelopen zomer opende Microsoft in Cambridge zijn eerste labo voor kankeronderzoek. Het trok een klein leger aan van de beste biologen, programmeurs en ingenieurs. Die pakken kanker aan als was het een bug in een computersysteem. Met behulp van baanbrekende informatica willen de wetenschappers de code van zieke cellen kraken, zodat die geherprogrammeerd kunnen worden.

De wetenschappers werken zelfs aan een DNA-computer die in een levende cel kan leven en naar fouten in lichamelijke netwerken kan speuren. Als de computer op een mogelijk risico stoot, zou hij het systeem kunnen herstarten en de zieke cellen opkuisen.

20-09-2016 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!