Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland 2012 is niet meer

Tomorrowland 2012 is niet meer

http://oi45.tinypic.com/351wqo3.jpg


Tomorrowland 2012 is niet meer. De achtste editie zal vooral bijblijven omwille van zijn internationale karakter, omwille van Tomorrowland TV op YouTube en omwille van die nu al legendarische zaterdagavond. Organisator Manu Beers, met zijn amper 32 lentes naast Michiel (36) de jongere helft van de stilaan befaamde 'Beers Brothers', blikt meer dan tevreden terug. "Elke dag telde ik 60.000 glimlachen op de gezichten van onze festivalgangers."

De organisatie van Tomorrowland, dat is natuurlijk zo veel meer dan alleen maar Manu en Michiel Beers. "Een heel jaar lang hebben we hier met vijftien jonge mensen aan gewerkt", aldus Manu. "Vijftien mensen met veel creatieve ideeën, met bijzonder veel passie ook. Ik maak me sterk dat onze bezoekers dat weten te appreciëren. Maar je kan nog een heel jaar lang vanalles bedenken en het perfect klaarstomen, op de moment zelf moet het ook effectief nog uitkomen zoals je het voor ogen had. Iets wat je door omstandigheden, zoals bijvoorbeeld het weer, niet altijd zelf in handen hebt. Maar dit jaar was het er echt opnieuw helemaal op."

Vooral de zaterdagavond, met op de Mainstage Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike, Skrillex en Swedish House Mafia, zal nog lang bijblijven. Het moet een van de beste feestavonden, zoniet dé beste, ooit geweest zijn op een Belgisch festival. "Het is gek hoeveel mensen me al zijn komen zeggen dat ze die zaterdag zo geweldig vonden. Alles viel toen inderdaad perfect samen. Tijdens Skrillex keek ik eens even om me heen en stond ik er zelf van te kijken hoe mooi het allemaal was. Kippenvel. Toen ook nog eens de volle maan boven de Mainstage verscheen, wist je dat het nog moeilijk beter kon."

De organisatie zette dit jaar ook de deuren open voor veel bezoekers uit het buitenland, die massaal de mythe die Tomorrowland in vele landen is geworden wilde ontdekken. De vele buitenlandse nationale vlaggen op en rond De Schorre logen er niet om. "Het viel me vooral op dat al die verschillende nationaliteiten het erg goed met elkaar konden vinden. Dat bracht zelfs een sfeer van gemoedelijkheid met zich mee. Alsof de hele wereld plots een pak kleiner was geworden en voor drie dagen samenkwam in Boom."

Dit jaar werd er ook extra werk gemaakt van de campingsite Dreamville. "Dat willen we naar de toekomst toe nog verder optimaliseren, al vond ik het dit jaar al bijzonder geslaagd. Ik zag mensen er 's morgens vers stokbrood gaan halen bij onze speciale bakker en hun Tomorrowland-krantje lezen. Dit is vakantie. Dit is Tomorrowland, waar je in de drie grote vuilbakken aan de ingang al je problemen kan wegwerpen om drie dagen lang onbezorgd te leven. Natuurlijk is dat niet iets wat je kunstmatig kan creëren, dat moet spontaan komen. Net daarom maakt het me zo blij dat ik elke dag opnieuw die 60.000 glimlachen op de gezichten van de mensen zag." (br.hln - foto belga)



30-07-2012 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerrock krijgt meer dan 100.000 bezoekers over de vloer

Suikerrock krijgt meer dan 100.000 bezoekers over de vloer


http://oi45.tinypic.com/5aopit.jpg


 Het vierdaagse Tiense stadsfestival Suikerrock heeft volgens organisator Walter Kestens meer dan 100.000 bezoekers over de vloer gekregen, net zoals de voorbije jaren. Naast de betalende optredens op de Grote Markt - met capaciteit van circa 18.000 mensen - kwam er ook veel volk opdagen voor de gratis randanimatie en minder bekende groepen op de Veemarkt.

De muzikale hoogtepunten van deze editie waren volgens Kestens de door het publiek heel enthousiast onthaalde optredens van LMFAO en vooral Mika op zaterdagavond. "Ook Alice Cooper op vrijdag was heel goed, terwijl ik voorts nog heel veel verwacht van Texas vanavond", aldus Kestens. Zij sluiten vanavond het vierdaagse festival af, samen met Ozark Henry.

De concerten zaterdagavond waren overigens uitverkocht, terwijl dat zondagavond net niet het geval zal zijn.

Andere toppers tijdens deze 26ste editie van het Tiense stadsfestival waren ZZ Top en Status Quo. Ook local hero Luc Van Acker had zaterdagnamiddag veel succes met het spelen van zijn succes-LP "The Ship" uit 1984. Hij bezorgde iedereen een kippevelmoment door zijn hit "Zanna" te zingen met dochter Trixie en een meisje dat toen ze twee was emigreerde naar West-Afrika en genoemd werd naar dit nummer.

Voor de hulpdiensten was het een heel rustige festivaleditie.


30-07-2012 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onslow verliest strijd tegen kanker

'Onslow' verliest strijd tegen kanker

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





De Britse acteur Geoffrey Hughes is gisteren op 68-jarige leeftijd overleden. Hughes overleed na een lange strijd tegen prostaatkanker. Dat bevestigt zijn vriend en collega Ricky Tomlinson aan ITV.

Hughes werd werelberoemd als de eeuwig in een 'marcelleke' gehulde Onslow uit de tv-reeks 'Keeping Up Appearances' ('Schone Schijn). Hij speelt daarin de rol van de werkloze Onslow, die zijn tijd al drinkend voor de tv doorbrengt in een aftands huis. Dit tot grote schaamte van zijn bekakte schoonzuster, Hyacinth Bucket, de hoofdpersoon van de komische serie.

Hughes overleed na een lange strijd tegen kanker vreedzaam in zijn slaap. In het Verenigd Koninkrijk was hij vooral bekend voor zijn rol in Coronation Street, een soap die al meer dan 50 jaar op de Britse buis is. Ook was hij de stem van Paul McCartney in de Beatles-film The Yellow Submarine.

Hughes woonde op het grootste Engelse eiland, Isle of Wight. Daar vervulde hij de functie van plaatsvervangend Lord Lieutenant, die bij officiële gelegenheden de band van het eiland met het Britse koningshuis symboliseert, aldus de BBC (br.hln)


29-07-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depressieve Springsteen overwoog zelfmoord in 1982

Depressieve Springsteen overwoog zelfmoord in 1982


http://oi45.tinypic.com/2r6182t.jpg


Kort na het afwerken van zijn zesde album 'Nebraska' in 1982 moest er een psychotherapeut aan te pas komen om de destijds met een depressie kampende Bruce Springsteen van zijn (serieuze) zelfmoordneigingen af te helpen.

Dat is te lezen in de nieuwste editie van het tijdschrift The New Yorker dat deze week uitkomt. Dave Marsh, biograaf en vriend van Springsteen vertelt in een profiel van de zanger (62) dat hij in de jaren '80 veelvuldig worstelde met een depressie.

Springsteen nam een psychotherapeut in dienst, die hem tot de dag van vandaag nog altijd bijstaat.  Oorzaken van zijn problemen waren een onverwerkte traumatische ervaring in zijn jeugd en het feit dat hij middenin een overgang zat van 'nobody' naar wereldster. Dankzij de therapie leerde Springsteen beter omgaan met zijn roem.


28-07-2012 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lupe Ontiveros (69) overleden

Actrice Lupe Ontiveros (69) overleden


http://oi47.tinypic.com/lji41.jpg


De Amerikaans-Mexicaanse actrice Lupe Ontiveros is donderdag in het Californische Whittier op 69-jarige leeftijd overleden aan leverkanker. Dat melden Amerikaanse media.

Ontiveros speelde in tal van films de rol van onverwoestbare vrouw. Zo was ze in 1997 in de film 'Selena' te zien aan de zijde van Jennifer Lopez en speelde ze in datzelfde jaar samen met Jack Nicholson in 'As Good as It Gets'. Voorts was ze te zien in de film 'Real Women Have Curves' (2002).

Ontiveros speelde ook de achterdochtige schoonmoeder van Eva Longoria in de tv-serie 'Desperate Housewives'.


28-07-2012 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland baadt tijdens eerste dag in Zweedse sauna

Tomorrowland baadt tijdens eerste dag in Zweedse sauna


http://oi47.tinypic.com/9qdzs6.jpg


Het epicentrum van de elektronische dansmuziek ligt dezer dagen niet in Los Angeles, Miami of Ibiza, maar wel in Boom. Daar verwelkomt het recreatiedomein De Schorre drie dagen lang telkens 60.000 bezoekers vanuit alle windstreken, al waren de Zweden op de eerste dag prominent aanwezig. Op de Mainstage, nóg indrukwekkender dan de voorbije jaren, zorgden vooral Alesso en hoofdact Avicii ervoor dat TML lang baadde in een Zweedse sauna. Die duwde de voorspelde onweerszone boven Antwerpen weg en zorgde ervoor dat de achtste editie van TML met een knal van start ging.

Mochten onze sportieve landgenoten het straks in Londen laten afweten, kunnen we ons alvast optrekken aan het feit dat België naast een van de allerbeste rockfestivals ter wereld in Werchter ook het beste dancefestival ter wereld heeft. Toch wel straffe kost. Tomorrowland, dat die eer eerder dit jaar in Miami kreeg toebedeeld, bevestigde die reputatie haast moeiteloos, zo leek het wel. Alle ingrediënten waren immers aanwezig voor feest- en dansplezier dat zijn weerga nauwelijks kent: zestien ook nu weer sprookjesachtige ingeklede podia, met de Mainstage als absolute blikvanger, een natuurdomein om in weg te dromen


28-07-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Popmuziek luider, saaier en lijkt allemaal op elkaar

Popmuziek luider, saaier en lijkt allemaal op elkaar


http://oi49.tinypic.com/2n7joe1.jpg


Het zal heel wat ouderen onder onze lezers als een geruststelling in de oren klinken, dit. Spaanse wetenschappers onder leiding van Joan Serra van de Spanish National Research Council heeft een onderzoek gedaan naar de evolutie van populaire muziek. Hun conclusie: die is luider geworden, het lijkt steeds meer allemaal op elkaar en er zit sowieso minder variatie in de songs.

De wetenschappers lieten een hoop algoritmes los op de Million Song Dataset, met songs van 1955 tot 2010. Ze vonden "bewijs dat er een progressieve homogenisatie van het muzikale discours" plaatsvindt, wat dan weer bewijst volgens ons dat het misschien geen slechte zaak zou zijn mocht het taaltje dat wetenschappers gebruiken in hun verslagen ook een beetje simpeler worden. Of: "We hebben numerieke indicatoren verworven waaruit blijkt dat de diversiteit van transities tussen combinaties van noten consistent verminderd is in de jongste 50 jaar." In mensentaal: er zit minder variatie in akkoorden en melodieën.

De wetenschappers ontdekten ook dat het klankkleurenpalet is verminderd. Het enige dat blijkbaar is toegenomen is 'intrinsic loudness', het volume waaraan wordt opgenomen. Dat laatste is een opsteker voor de tegenstanders van wat de 'loudness war' heet; mensen die argumenteren dat steeds meer volume de subtiliteiten van de opname wegdrukt.

We weten hier bij HLN.be niet of, los van dat laatste, de onderzoekers een punt hebben, en of er dat sowieso toe doet. Wat we wel weten is dat er nog meer dan genoeg te beleven valt in pop en rock, en onze festivalteams strijken dit weekend dan ook weer neer op verre en niet zo verre weides. Zo zitten onze redacteurs uiteraard op Tomorrowland, maar ook, voor wie niet meteen een dance-adept is, hebben we onze Ellen Provoost naar Fuji Rock in Japan gestuurd. Met ondermeer Radiohead, Elvis Costello, Jack White, ... Wil u weten hoe ze daar in Japan festivallen, hou dan onze site de volgende dagen zeker in de gaten. (br.hln)

27-07-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche Pukkelpop compleet

Affiche Pukkelpop compleet


http://oi50.tinypic.com/2mmeovk.jpg


De organisatie van Pukkelpop heeft gisteren een laatste muzikale naam bekendgemaakt voor de editie van 2012. Rizzle Kicks, volgens een persbericht van Pukkelpop "een van de nieuwste Britse hiphopsensaties", speelt op donderdag 16 augustus op Pukkelpop. Binnenkort volgen nog een aantal namen voor het randgebeuren op het festival. Pukkelpop gaat dit jaar door op 16, 17 en 18 augustus.

Voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustus zijn er nog dagkaarten verkrijgbaar. Comtbitickets en tickets voor zaterdag zijn al een tijdje uitverkocht. Donderdag komen onder meer Björk, Snoop Dogg, Feist en Mark Lanegan Band naar Kiewit. Vrijdag treden onder andere The Stone Roses, Lykke Li, The Afghan Whigs en Martin Solveig op, en op zaterdag zijn Foo Fighters, The Black Keys, Wilco en Dizzee Rascal te zien.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be. Een dagticket kost 79 euro, exclusief reservatiekosten.


27-07-2012 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
26-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dranouter Festival beloont milieuvriendelijke festivalgangers

Dranouter Festival beloont milieuvriendelijke festivalgangers


http://oi47.tinypic.com/bjvpw.jpg


Dranouter Festival wil milieuvriendelijke festivalgangers belonen. Zij die met de fiets komen, worden getrakteerd op een fietsconcert en propere kampeerders mogen rekenen op meer luxe. Dranouter wil zo de ecologische voetafdruk van het publiek binnen de perken houden.

Dranouter Festival, dat plaatsvindt op 3, 4 en 5 augustus, neemt dit jaar een aantal initiatieven om de ecologische voetafdruk van het festivalpubliek in te perken. Het festival beloont onder meer bezoekers die met de fiets komen met een extra fietsconcert. Op zaterdag 4 augustus worden fietsers naar een geheime locatie geleid waar het concert zal plaatsvinden.

Het festival wil ook maatregelen nemen op de camping. Er zal een eco-zone zijn waar kampeerders, als ze een aantal regels volgen, gebruik kunnen maken van een zone met meer comfort, met onder meer een comfortabele picknickzone met grote shelter, banken en een gemeenschappelijk barbecuetoestel. De organisatie hoopt die zone de volgende jaren uit te breiden.

Op maandagochtend tot slot biedt het festival een gratis ontbijt aan iedereen die een volle afvalzak binnenbrengt bij de hoofdingang van de camping, dit om ook kampeerders buiten de eco-zone aan te moedigen om hun vuil niet achter te laten. (br.hln)


26-07-2012 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uren na schietpartij Aurora haalt Madonna wapen boven

Uren na schietpartij Aurora haalt Madonna wapen boven


http://oi46.tinypic.com/205cphj.jpg


Madonna heeft tijdens haar MDNA-tournee zowel haar linker- als rechtertepel al getoond. Ze heeft opgetreden voor een afbeelding van een swastika en in Polen kroop ze op het podium op de dag waarop WOII herdacht wordt. Maar nu is de Queen of Pop volgens critici helemaal over de schreef gegaan. Nog geen 48 uur na de schietpartij in Aurora (Colorado), waarbij in de nacht van donderdag op vrijdag twaalf mensen omkwamen en een vijftigtal anderen gewond raakten, zwaaide Madge met een nepwapen op het podium in Schotland.

De Amerikaanse zangeres had nochtans zeker twee goede redenen om zaterdagavond het wapen, dat ze tijdens elk optreden van deze tournee al bovengehaald had, te laten voor wat het was. De eerste: de lokale autoriteiten hadden het haar gevraagd omwille van Aurora. De tweede: haar concert zou helemaal stilgelegd kunnen worden als ze een wapen bovenhaalde. Na het drama in Dunblane in 1996, waarbij een schutter zestien kinderen en hun leerkracht doodde in een turnzaal, werden de Schotse wapenwetten immers verstrengd.

"Madonna zou nog liever haar show annuleren dan zich te laten censureren", aldus iemand uit haar crew voor het optreden. "Haar hele carrière al heeft ze gevochten tegen mensen die haar dicteren wat te doen en wat te laten. Ze is niet van plan om nu te beginnen luisteren." Uiteindelijk werd haar concert in Murrayfield niet onderbroken en volgens de Schotse Daily Record zal de 53-jarige moeder van drie geen sanctie krijgen. (br.hln - foto ap)


25-07-2012 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzaam Beatles album verkocht voor 15.000 dollar

Zeldzaam Beatles album verkocht voor 15.000 dollar


http://oi50.tinypic.com/i53udf.jpg


Een zeldzame uitgave van het album 'Introducing... The Beatles' van de Beatles is vorige week voor bijna 15.000 dollar op de Amerikaanse veilingsite Ebay verkocht.

Dit album was de eerste uitgave van de Beatles in de Verenigde Staten. Het album verscheen in 1964 op het Amerikaanse platenlabel Vee-Jay. Vee-Jay had de rechten verworven van de nummers van The Beatles, nadat Capitol Records, de Amerikaanse tak van The Beatles' platenmaatschappij EMI, had aangegeven geen interesse te hebben in het uitbrengen van de single 'Please Please Me'.

Het album bestaat voor het grootste deel uit dezelfde nummers als het Britse album 'Please Please Me'. Het album stond gepland om in 1963 op de Amerikaanse markt te brengen, maar om diverse redenen werd de releasedatum uitgesteld tot 1964, tien dagen voor het album 'Meet The Beatles' uitkwam.

Platenlabel Vee-Jay Records had inmiddels wel 6000 voorkantjes van de lp-hoes laten drukken. Voor deze gelegenheid werd daarom de achterkant van de hoes dan maar benut om andere artiesten aan te prijzen. Dit album is in Beatleskringen de 'Ad Back' versie gaan heten, en is zeer zeldzaam. Vandaar de hoge prijs voor dit exemplaar op Ebay. (br.hln)


24-07-2012 om 09:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Michael Jackson vermist

Moeder van Michael Jackson vermist


http://oi47.tinypic.com/xndzlj.jpg


 De moeder van de Amerikaanse popster Michael Jackson (1958-2009), de 82-jarige Katherine Jackson, is vermist.

De Amerikaanse nieuwszender CNN berichtte vandaag dat ze zaterdagavond bij de politie in haar woonplaats als vermist is opgegeven. Een advocaat die voor de moeder werkt, Sandra Ribera, is bang dat de vrouw iets is overkomen.

Katherine Jackson verliet haar woning in het Californische Calabasas op 15 juli op weg naar Albuquerque in de staat New Mexico. De kleinkinderen van de vrouw zijn er al een week niet in geslaagd telefonisch contact met haar op te nemen. Volgens Ribera zijn er sinds de dood van Michael Jackson in juni 2009 nog niet eerder 24 uur verstreken zonder dat Katherine een of meerdere van de drie kinderen van popster heeft gebeld.

Katherine Jackson heeft verscheidene zakelijke geschillen met een aantal van haar kinderen en adviseurs. (br.hln)


22-07-2012 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig geeft Rachel Weisz een Jaguar uit 1978

Daniel Craig geeft Rachel Weisz een Jaguar uit 1978


http://oi47.tinypic.com/5otaj5.jpg


De Britse acteurs Rachel Weisz en Daniel Craig staan er niet om bekend bijzonder loslippig te zijn over hun huwelijk. Maar de 42-jarige ster uit 'The Constant Gardener' en 'The Mummy' kon het in het televisieprogramma 'The Tonight Show with Jay Leno' toch niet laten om een beetje op te scheppen over haar man.

Weisz was te gast bij Leno om haar laatste nieuwe film 'The Bourne Legacy' te promoten. Terloops verklapte ze aan de presentator dat Craig haar een Jaguar coupé uit 1978 gegeven heeft. "Hij heeft me een 1978 V12 Coupé gegeven... een Jaguar. Een blauwe Jaguar." Waarop Leno Weisz ook een geschenk gaf: een brandblusser. "Voor als je gaat rijden met die 'Jag'."

Weisz en Craig verrasten iedereen door in juni 2011 na een relatie van zes maanden te trouwen in New York City. Bij de ceremonie waren slechts vier gasten aanwezig, waaronder de dochter van Craig: Ella. Weisz had even daarvoor een bijna tien jaar lange relatie met filmproducent Darren Aronofsky, de vader van haar zoon Henry Chance, stopgezet om bij Craig te kunnen zijn. (br.hln)


21-07-2012 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe Sneijder net niet in Playboy

Yolanthe Sneijder net niet in Playboy


http://oi50.tinypic.com/35de2j5.jpg


De knappe Nederlandse voetbalvrouw Yolanthe Sneijder-Cabau zou op het punt gestaan hebben zichzelf bloot te geven in het mannenblad Playboy, maar ze mocht niet van haar management.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk, die op 1 augustus weg gaat bij het magazine, biechtte op dat Yolanthe overwoog een fotoshoot voor Playboy te doen. De onderhandelingen waren zelfs al bijna rond, maar haar manager hield dit tegen omdat hij haar nog te onbekend achtte om volledig naakt te gaan. Niet lang daarna viel ze voor de charmes van de voetballer Wesley Sneijder en werd de knappe Nederlandse plotseling erg bekend en rijk, waardoor ze Playboy niet langer nodig had. Daarom borg het blootblad de plannen voor de shoot voorgoed op. (br.hln)


21-07-2012 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Calvin Harris op Tomorrowland

Geen Calvin Harris op Tomorrowland


http://oi48.tinypic.com/2d1k2tk.jpg


 De gelukkigen die erin geslaagd zijn tickets te bemachtigen voor Tomorrowland, kunnen vanaf vandaag het volledige uurschema terugvinden op de website van het dancefestival. Daarbij meldt de organisatie ook meteen slecht nieuws: topartiest Calvin Harris heeft zijn optreden in Boom jammer genoeg afgezegd.

"De line-up voor het hoofdpodium op vrijdag is een beetje gewijzigd. Ten gevolge van overvloedige studioactiviteiten en promotieverplichtingen moet Calvin Harris enkele shows afzeggen, waaronder jammer genoeg ook Tomorrowland", aldus de organisatie op haar website.

De Schot Calvin Harris is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het wereldje. Dit jaar scoorde hij met Rihanna een vette hit met 'We Found Love'. Vorig jaar zong Kelis zijn hit Bounce in.  In tegenstelling tot de meeste, verstopt hij zich niet solo achter een mixer, maar speelt hij telkens live met een band waarvan hij de zanger is.

Harris zou normaal op vrijdag 27 juli plaatsgenomen hebben op het hoofdpodium in Boom. (br.hln)


21-07-2012 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticket uit 1979 alsnog geldig voor nieuwe show The Who

Ticket uit 1979 alsnog geldig voor nieuwe show The Who

Klik op de foto om ' Who Are You? ' te beluisteren





Trouwe fans van de Britse rockband The Who die nog steeds hun kaartjes hebben van de geannuleerde show in Rhode Island in 1979, kunnen daar nu eindelijk gebruik van maken.

Het geplande optreden van The Who in Providence, de hoofdstad van Rhode Island, een staat van de Verenigde Staten, werd in 1979 door toenmalig burgemeester Buddy Cianci afgelast.

Cianci was bezorgd over de veiligheid van de bezoekers van het concert, nadat een eerder concert in Cincinnati, Ohio, volledig uit de hand liep. Elf mensen overleden in een stampvolle, uitverkochte concertzaal. De band is sindsdien niet meer in Providence geweest.

Dezelfde locatie
The Who kondigde deze week aan dat de nieuwste tour op 26 februari zal eindigen in Providence, op dezelfde locatie waar hun concert 33 jaar geleden werd geannuleerd, tegenwoordig het 'Dunkin Donuts Center'.

De manager van de locatie heeft laten weten dat de tickets uit 1979 nog geldig zijn, meldt persbureau AP. Volgens hem hebben veel ticketeigenaren een restitutie voor de geannuleerde show gekregen, maar zijn er ook velen die hun ticket als herinnering hebben bewaard.

"Ergens zijn er mensen die nog tickets hebben", zei de manager. "De vraag is, willen ze die inleveren? Als dat zo is, nemen wij ze aan."

De hoogste prijs voor een kaartje in 1979 was 14 dollar. Kaartjes voor de show in februari variëren van 57 tot 127 dollar. Het is niet bekend hoeveel mensen nog een kaartje uit 1979 hebben. (br.hln)


21-07-2012 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleetwood Mac gaat opnieuw touren in 2013

Fleetwood Mac gaat opnieuw touren in 2013

Klik op de foto om ' Little lies ' te beluisteren






De leden van de - oorspronkelijk Britse - band Fleetwood Mac zijn het beu om hun eigen weg te gaan, aldus de nieuwssite E! Online. De band is van plan om volgend jaar opnieuw te gaan touren met dezelfde bezetting als in 2009.

"Dat is het plan", aldus frontvrouw Stevie Nicks op de televisiezender CBS News. "Dat is wat we doen." Nicks is al een tijdje op de baan om haar soloalbum 'In Your Dreams' te promoten en ook zanger-gitarist Lindsey Buckingham is alleen op tournee met zijn cd 'Gift of Screws'. Fleetwood Mac was in 2009 nog in Europa met 'Unleashed'.

Fleetwood Mac kwam onlangs nog negatief in de aandacht nadat ex-gitarist Bob Welch op 65-jarige leeftijd zelfmoord pleegde in Nashville, Tennessee.

Fleetwood Mac werd in 1967 opgericht door Peter Green. De muziekgroep startte als bluesband en heette oorspronkelijk Peter Green's Fleetwood Mac. Na het vertrek van Green werd de naam Fleetwood Mac. De bekendste hits van de band zijn: 'Go Your Own Way', 'Dreams', 'Everywhere' en 'Little Lies' (br.hln)


20-07-2012 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
19-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekers Gentse Feesten niet tuk op Twitter

Bezoekers Gentse Feesten niet tuk op Twitter


http://oi50.tinypic.com/ehww9l.jpg


 Slechts twaalf procent van de vorig jaar ondervraagde Gentse Feestenbezoekers vindt Twitter een goede manier om bezoekers te informeren. Zeventig procent vindt het "helemaal geen goed communicatiemiddel", zo staat in een masterscriptie over risicocommunicatie op de Gentse Feesten van Katia Monteyne (UGent).

"De Feestenbezoeker staat meer open voor de klassieke weg van informatieverspreiding via de lichtkranten of vanop podia", aldus Monteyne, die 162 mannen en 175 vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën ondervroeg en waarvan 18,2 procent een smartphone bezat.

Zestig procent van de ondervraagden zweert bij lichtkranten als informatiemiddel, de helft haalt info bij politie en internet en ongeveer veertig procent bij krant en folder.

Veilige omgeving primeert
Uit het onderzoek bleek dat vooral de kans op vechtpartijen, gauwdiefstallen en overmatige drukte de bezoekers verontrusten. Monteyne zegt dat de bezoeker niet op zoek is naar informatie, maar er wel belang aan hecht dat de organisatie er alles aan doet om hen in een veilige omgeving te laten genieten. Ze suggereert om burgers meer te laten participeren, door bijvoorbeeld risico's, incidenten of onveilige situaties via sms of Twitter te melden.

Steven De Smet, domeinexpert sociale media (Politiezone Gent), wijst erop dat het gebruik van sociale media bij risico- en crisiscommunicatie pas na de ramp op Pukkelpop op de agenda kwam. "Op de Gentse Feesten is er nog niets gebeurd om te bewijzen hoe belangrijk het is, maar het gebruik van sociale media gaat enorm snel vooruit", klinkt het.

Ongeveer 1.450 mensen volgen de officiële Gentse Feesten Twitterpagina van de stad Gent, maar daarnaast zijn er ook nog pagina's van pleinorganisatoren en er wordt gecommuniceerd onder verschillende hashtags.(br.hln)


19-07-2012 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand over zijn echtscheiding én zijn nieuwe vriendin

Russell Brand over zijn echtscheiding én zijn nieuwe vriendin


http://oi45.tinypic.com/3131zfa.jpg


Russell Brand zwijgt niet langer over zijn breuk met Katy Perry. De acteur geeft tijdens een interview met Howard Stern toe dat zijn huwelijk geen goede beslissing was én bevestigt hij op de koop toe dat hij een nieuwe vriendin heeft.

"Voor mijn huwelijk dacht ik: 'Ik moet met haar trouwen want ik hou zoveel van haar", vertelt de 'Rock Of Ages'-ster aan radiopresentator Howard Stern. "En toen trouwden we en dacht ik: 'Oké, dit werkt gewoonweg niet.'"

Toch is Russell nog steeds bevriend met zijn ex-vrouw. "Het was een prachtige relatie, maar het werkte vooral om praktische redenen niet. Maar nu is alles opgelost: zij is gelukkig en ik ben gelukkig", aldus Brand in een eerder interview met MTV.

Celebrity-zus
De Britse komiek heeft ondertussen een nieuwe vriendin: Isabella Brewster, de zus van 'Dallas'- en 'Fast and the Furious'-actrice Jordana Brewster. De geliefden steken hun liefde voor elkaar in elk geval niet onder stoelen of banken. Zo werden de twee al meermaals op de gevoelige plaat gelegd in LA.

"Sommige dingen in de krant zijn niet waar, maar dit klopt wél", zegt Brand over zijn relatie met Isabella. "Ik ben gewoon wat van mijn vrijheid aan het genieten." Brand voegt er aan toe dat Isabella bij hem in bed ligt tijdens zijn radio-interview met Stern.

Waarom hij bij de echtscheiding weigerde om de helft van Perry's fortuin te eisen? "Ik heb een goede job. Ik ga geen geld afpakken van andere vrouwen", luidt het. (br.hln - foto photo news)


19-07-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri knuffelt Tom Cruise plat

Suri knuffelt Tom Cruise plat


http://oi46.tinypic.com/141l6ol.jpg


De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft zijn dochter Suri voor de eerste keer in de armen kunnen sluiten sinds de scheiding van zijn echtgenote, actrice Katie Holmes.

De opnames van 'Oblivion' waren amper afgelopen of de vijftigjarige vloog naar New York om zijn jongste kind te zien. De laatste keer dat hij haar gezien had, was op 16 juni in het IJslandse Reykjavik. De twee zouden wel contact gehad hebben via telefoon en Skype.

Vorige week had de advocaat van de ster uit 'Rock of Ages', Bert Fields, gezegd dat Cruise er echt naar uitkeek om zijn dochter te zien. "Tom ziet Suri héél héél graag. Net zoals zijn twee andere kinderen. Tom is een familieman die gehecht is aan zijn kinderen. Zij zijn het centrum van zijn wereld."

De zesjarige Suri hield zich stevig vast aan haar vader terwijl hij haar in en uit het New Yorkse Greenwich-hotel droeg. Cruise had volgens celebwebsite TMZ geen contact met zijn ex toen hij zijn dochter ophaalde. (br.hln - foto reuters)


18-07-2012 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!