Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticket uit 1979 alsnog geldig voor nieuwe show The Who

Ticket uit 1979 alsnog geldig voor nieuwe show The Who

Klik op de foto om ' Who Are You? ' te beluisteren





Trouwe fans van de Britse rockband The Who die nog steeds hun kaartjes hebben van de geannuleerde show in Rhode Island in 1979, kunnen daar nu eindelijk gebruik van maken.

Het geplande optreden van The Who in Providence, de hoofdstad van Rhode Island, een staat van de Verenigde Staten, werd in 1979 door toenmalig burgemeester Buddy Cianci afgelast.

Cianci was bezorgd over de veiligheid van de bezoekers van het concert, nadat een eerder concert in Cincinnati, Ohio, volledig uit de hand liep. Elf mensen overleden in een stampvolle, uitverkochte concertzaal. De band is sindsdien niet meer in Providence geweest.

Dezelfde locatie
The Who kondigde deze week aan dat de nieuwste tour op 26 februari zal eindigen in Providence, op dezelfde locatie waar hun concert 33 jaar geleden werd geannuleerd, tegenwoordig het 'Dunkin Donuts Center'.

De manager van de locatie heeft laten weten dat de tickets uit 1979 nog geldig zijn, meldt persbureau AP. Volgens hem hebben veel ticketeigenaren een restitutie voor de geannuleerde show gekregen, maar zijn er ook velen die hun ticket als herinnering hebben bewaard.

"Ergens zijn er mensen die nog tickets hebben", zei de manager. "De vraag is, willen ze die inleveren? Als dat zo is, nemen wij ze aan."

De hoogste prijs voor een kaartje in 1979 was 14 dollar. Kaartjes voor de show in februari variëren van 57 tot 127 dollar. Het is niet bekend hoeveel mensen nog een kaartje uit 1979 hebben. (br.hln)


21-07-2012 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleetwood Mac gaat opnieuw touren in 2013

Fleetwood Mac gaat opnieuw touren in 2013

Klik op de foto om ' Little lies ' te beluisteren






De leden van de - oorspronkelijk Britse - band Fleetwood Mac zijn het beu om hun eigen weg te gaan, aldus de nieuwssite E! Online. De band is van plan om volgend jaar opnieuw te gaan touren met dezelfde bezetting als in 2009.

"Dat is het plan", aldus frontvrouw Stevie Nicks op de televisiezender CBS News. "Dat is wat we doen." Nicks is al een tijdje op de baan om haar soloalbum 'In Your Dreams' te promoten en ook zanger-gitarist Lindsey Buckingham is alleen op tournee met zijn cd 'Gift of Screws'. Fleetwood Mac was in 2009 nog in Europa met 'Unleashed'.

Fleetwood Mac kwam onlangs nog negatief in de aandacht nadat ex-gitarist Bob Welch op 65-jarige leeftijd zelfmoord pleegde in Nashville, Tennessee.

Fleetwood Mac werd in 1967 opgericht door Peter Green. De muziekgroep startte als bluesband en heette oorspronkelijk Peter Green's Fleetwood Mac. Na het vertrek van Green werd de naam Fleetwood Mac. De bekendste hits van de band zijn: 'Go Your Own Way', 'Dreams', 'Everywhere' en 'Little Lies' (br.hln)


20-07-2012 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
19-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekers Gentse Feesten niet tuk op Twitter

Bezoekers Gentse Feesten niet tuk op Twitter


http://oi50.tinypic.com/ehww9l.jpg


 Slechts twaalf procent van de vorig jaar ondervraagde Gentse Feestenbezoekers vindt Twitter een goede manier om bezoekers te informeren. Zeventig procent vindt het "helemaal geen goed communicatiemiddel", zo staat in een masterscriptie over risicocommunicatie op de Gentse Feesten van Katia Monteyne (UGent).

"De Feestenbezoeker staat meer open voor de klassieke weg van informatieverspreiding via de lichtkranten of vanop podia", aldus Monteyne, die 162 mannen en 175 vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën ondervroeg en waarvan 18,2 procent een smartphone bezat.

Zestig procent van de ondervraagden zweert bij lichtkranten als informatiemiddel, de helft haalt info bij politie en internet en ongeveer veertig procent bij krant en folder.

Veilige omgeving primeert
Uit het onderzoek bleek dat vooral de kans op vechtpartijen, gauwdiefstallen en overmatige drukte de bezoekers verontrusten. Monteyne zegt dat de bezoeker niet op zoek is naar informatie, maar er wel belang aan hecht dat de organisatie er alles aan doet om hen in een veilige omgeving te laten genieten. Ze suggereert om burgers meer te laten participeren, door bijvoorbeeld risico's, incidenten of onveilige situaties via sms of Twitter te melden.

Steven De Smet, domeinexpert sociale media (Politiezone Gent), wijst erop dat het gebruik van sociale media bij risico- en crisiscommunicatie pas na de ramp op Pukkelpop op de agenda kwam. "Op de Gentse Feesten is er nog niets gebeurd om te bewijzen hoe belangrijk het is, maar het gebruik van sociale media gaat enorm snel vooruit", klinkt het.

Ongeveer 1.450 mensen volgen de officiële Gentse Feesten Twitterpagina van de stad Gent, maar daarnaast zijn er ook nog pagina's van pleinorganisatoren en er wordt gecommuniceerd onder verschillende hashtags.(br.hln)


19-07-2012 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand over zijn echtscheiding én zijn nieuwe vriendin

Russell Brand over zijn echtscheiding én zijn nieuwe vriendin


http://oi45.tinypic.com/3131zfa.jpg


Russell Brand zwijgt niet langer over zijn breuk met Katy Perry. De acteur geeft tijdens een interview met Howard Stern toe dat zijn huwelijk geen goede beslissing was én bevestigt hij op de koop toe dat hij een nieuwe vriendin heeft.

"Voor mijn huwelijk dacht ik: 'Ik moet met haar trouwen want ik hou zoveel van haar", vertelt de 'Rock Of Ages'-ster aan radiopresentator Howard Stern. "En toen trouwden we en dacht ik: 'Oké, dit werkt gewoonweg niet.'"

Toch is Russell nog steeds bevriend met zijn ex-vrouw. "Het was een prachtige relatie, maar het werkte vooral om praktische redenen niet. Maar nu is alles opgelost: zij is gelukkig en ik ben gelukkig", aldus Brand in een eerder interview met MTV.

Celebrity-zus
De Britse komiek heeft ondertussen een nieuwe vriendin: Isabella Brewster, de zus van 'Dallas'- en 'Fast and the Furious'-actrice Jordana Brewster. De geliefden steken hun liefde voor elkaar in elk geval niet onder stoelen of banken. Zo werden de twee al meermaals op de gevoelige plaat gelegd in LA.

"Sommige dingen in de krant zijn niet waar, maar dit klopt wél", zegt Brand over zijn relatie met Isabella. "Ik ben gewoon wat van mijn vrijheid aan het genieten." Brand voegt er aan toe dat Isabella bij hem in bed ligt tijdens zijn radio-interview met Stern.

Waarom hij bij de echtscheiding weigerde om de helft van Perry's fortuin te eisen? "Ik heb een goede job. Ik ga geen geld afpakken van andere vrouwen", luidt het. (br.hln - foto photo news)


19-07-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri knuffelt Tom Cruise plat

Suri knuffelt Tom Cruise plat


http://oi46.tinypic.com/141l6ol.jpg


De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft zijn dochter Suri voor de eerste keer in de armen kunnen sluiten sinds de scheiding van zijn echtgenote, actrice Katie Holmes.

De opnames van 'Oblivion' waren amper afgelopen of de vijftigjarige vloog naar New York om zijn jongste kind te zien. De laatste keer dat hij haar gezien had, was op 16 juni in het IJslandse Reykjavik. De twee zouden wel contact gehad hebben via telefoon en Skype.

Vorige week had de advocaat van de ster uit 'Rock of Ages', Bert Fields, gezegd dat Cruise er echt naar uitkeek om zijn dochter te zien. "Tom ziet Suri héél héél graag. Net zoals zijn twee andere kinderen. Tom is een familieman die gehecht is aan zijn kinderen. Zij zijn het centrum van zijn wereld."

De zesjarige Suri hield zich stevig vast aan haar vader terwijl hij haar in en uit het New Yorkse Greenwich-hotel droeg. Cruise had volgens celebwebsite TMZ geen contact met zijn ex toen hij zijn dochter ophaalde. (br.hln - foto reuters)


18-07-2012 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire nog even recordhouder langste radiomarathon

Peter Van de Veire nog even recordhouder langste radiomarathon

http://oi46.tinypic.com/34s1gnq.jpg


Guinness World Records heeft gisteren het radiomarathonrecord van Peter Van de Veire officieel erkend. Nog vandaag raakte bekend dat de Amerikaanse radiopresentator Tom Berg het record intussen verbroken heeft. Hij presenteerde 187 uur aan een stuk, twee uur langer dan Van de Veire.

Het record moet nog bevestigd worden, maar Van de Veire en de MNM-ploeg feliciteren de man met zijn prestatie. "Straf wat die man gedaan heeft, ik weet uit eigen ervaring dat het absoluut niet gemakkelijk is," zegt de voorlopige recordhouder in een reactie.

Tot de bevestiging van Bergs record door Guinness World Records is de MNM-presentator recordhouder in de categorie 'Langste marathon, radio-dj'. Voor Van de Veire en MNM was het wereldrecord nooit de belangrijkste drijfveer. "Het ging vooral om de solidariteit met de blokkende studenten die in juni traditioneel zware tijden beleven, en voor wie de radio 's nachts soms de enige vriend was", aldus de voorlopige recordhouder.

De recordpoging ging op 11 juni om 6 uur van start, en eindigde op 18 juni om 23 uur, goed voor in totaal 185 uur. (br.hln - foto pfoto news)


18-07-2012 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan brengt in september 35ste album uit

Bob Dylan brengt in september 35ste album uit


http://desmond.imageshack.us/Himg837/scaled.php?server=837&filename=bobdylano.jpg&res=medium


Bob Dylan brengt op 11 september onder de naam 'Tempest' zijn 35ste album uit, zo heeft zijn platenmaatschappij Columbia Records bekendgemaakt.

De 71-jarige Amerikaanse bard heeft tien nieuwe liedjes opgenomen, aldus Columbia Records. Producer was Jack Frost, of een aloud pseudoniem van Dylan.

Op 11 september zal het ook vijftig jaar geleden zijn dat Robert Zimmerman zijn eerste plaat uitbracht. Het bevatte "standards" van de Amerikaanse folk en twee eigen liedjes.

Het jongste album van Dylan heet 'Together Through Life' en dateert van 2009.


17-07-2012 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Queen of Country Music' Kitty Wells (92) overleden

'Queen of Country Music' Kitty Wells (92) overleden

Klik op de foto om ' It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels ' te beluisteren





Countryzangeres Kitty Wells is op 92-jarige leeftijd overleden in haar huis in Nashville (Tennessee) aan de gevolgen van een beroerte. Wells, ook wel de 'Queen of Country Music' genoemd, is vooral bekend van haar hit 'It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels'. Met die hit werd ze de eerste vrouwelijke zangeres ooit aan de top van de Amerikaanse countryhitlijsten.

Wells werd op 30 augustus 1919 geboren als Ellen Muriel Deason in Nashville. In 1976 werd ze de tweede vrouw ooit in de Country Music Hall of Fame. Volgens historicus Joel Withburn was Wells de zesde meest succesvolle countryzangeres ooit, na Dolly Parton, Loretta Lynn, Reba McEntire, Tammy Wynette en Tanya Tucker. In 1991 mocht ze een Grammy Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, als achtste vrouw ooit.

In 1937 trouwde ze met muzikant Johnnie Wright, die in 2011 overleed. Samen hadden ze drie kinderen, Ruby, Carol Sue en Bobby, acht kleinkinderen en twaalf achterkleinkinderen. (br.hln)



17-07-2012 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Deep Purple rouwt om overleden toetsenist Jon Lord (71)

Deep Purple rouwt om overleden toetsenist Jon Lord (71)


http://oi50.tinypic.com/jgr0ud.jpg


Medestichter en toetsenist Jon Lord van rockband Deep Purple is vandaag op 71-jarige leeftijd in de London Clinic overleden. Dat meldt het muziekblad NME. Lord leed al een tijdje aan kanker aan de pancreas. In een communiqué luidde het aldus: "Jon is van de Duisternis naar het Licht gegaan".

Lord stichtte in 1968 samen met drummer Ian Pace de inmiddels legendarische Britse hardrockgroep. Hij bleef bij de groep tot hij in 2002 met muziekpensioen ging.

Hij schreef mee aan de bekendste songs van de band, waaronder het onvermijdelijke 'Smoke on the Water'. Hij verzorgde de intussen wereldberoemde -en grijsgedraaide- orgelriff waarmee de evergreen 'Child in Time' begint.

Lord werkte ook samen met groepen als Whitesnake, Paice en de Flower Pot Men. (br.hln)


17-07-2012 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin wil J.Lo's plaatsje in 'American Idol'

Aretha Franklin wil J.Lo's plaatsje in 'American Idol'

http://oi48.tinypic.com/auf69e.jpg


Muzikanten Steven Tyler en Jennifer Lopez hebben laten weten dat ze hun kat sturen naar de Amerikaanse talentenjacht 'American Idol', maar lang zal het niet duren eer de twee juryleden vervangen zijn. Niemand anders dan Aretha Franklin staat te springen om hun nog warme plaatsen in te nemen. Dat heeft de soullegende via een e-mail aan de Amerikaanse televisiezender CNN laten weten.

De zeventigjarige Queen of Soul is blijkbaar een grote fan van de show en heeft voorgesteld om zangeres Patti LaBelle (68) mee te nemen als sidekick. Televisiezender Fox, waarop het programma uitgezonden wordt, heeft nog niet gereageerd, maar een ster van Franklins kaliber kan wel eens exact zijn wat 'American Idol' nodig heeft, aldus CNN.

Na het vertrek van Tyler en Lopez blijft enkel bassist en producer Randy Jackson nog over in de jury, maar de kans bestaat dat ook hij de show verlaat. (br.hln)


16-07-2012 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna trakteert Parijs op haar andere borst

Madonna trakteert Parijs op haar andere borst

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Leute verzekerd met Madonna: zaterdagavond toonde ze in Parijs haar linkerborst, kwestie van de cirkel rond te maken. Vorige maand had de 'Queen of Pop' immers in Istanboel ook al haar rechterbult geflasht. Opvallen deed ze echter vooral door in een video Marine Le Pen (opnieuw) met hakenkruis af te beelden.

De duizenden fans gingen collectief uit hun dak toen de 53-jarige popdiva haar bh naar beneden trok. Hoeft het nog gezegd dat de flitslampen overuren draaiden in het uitverkochte Stade de France? Als extraatje gunde ze de liefhebbers ook nog een blik op haar zwarte G-string.

De actie met het hakenkruis zal deze keer niet zonder gevolg blijven. De vicepresident van de Franse extreemrechtse partij Front National kondigde alvast aan een proces te zullen aanspannen. Op de beelden kwam meteen na Le Pen Madonna zelf -met snorretje- in beeld. Eerder had ze dezelfde omstreden video ook al in Tel Aviv op haar publiek losgelaten. Op 21 augustus komt de Amerikaanse nog eens naar Frankrijk voor een concert in Nice. (br.hln)


16-07-2012 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Sylvester Stallone sterft aan overdosis pillen

Zoon Sylvester Stallone sterft aan overdosis pillen

http://oi47.tinypic.com/mhx5p0.jpg


Sage Stallone, de zoon van de werelberoemde acteur Sylvester Stallone, is overleden. Volgens showbizzsite tmz.com stierf Sage aan een overdosis pillen. Sly's zoon werd amper 36.

De omstandigheden van Sages dood zijn nog onduidelijk. Volgens tmz heeft ofwel de meid ofwel Sages vriendin hem gevonden in zijn appartement in Studio City in Los Angeles. De hulpdiensten werden opgeroepen maar die moesten Sage Stallone ter plaatse doodverklaren.

Er loopt een onderzoek naar de doodsoorzaak, of die al dan niet intentioneel was. Met andere woorden: Sage Stallone zou zichzelf van het leven kunnen beroofd hebben. Het hoeft niet gezegd dat zijn papa, Sylvester Stallone, kapot is van het nieuws.

Sage trad in de voetsporen van zijn vader en werd acteur, en later ook producer en regisseur. Sly liet zijn zoon in 1990 voor het eerst opdraven in 'Rocky 5', waarin hij de zoon van Rocky, Robert Balboa, speelde. In 1996 had Sage Stallone een rol in de film 'Daylight', ook al naast zijn vader. Sages moeder is Sasha Czack, de eerst vrouw van Sly.

Sage Stallone zou niet depressief geweest zijn. Integendeel hij stond op trouwen met zijn vriendin. "Hij had zijn hele leven nog voor hem", zei de advocaat van de familie Stallone, George Braunstein, aan LATimes.com. In mei 2007 trouwde Sage Stallone met Starlin Wright maar het huwelijk liep al na tien maanden op de klippen.  (br.hln)


14-07-2012 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Jennifer Lopez keert 'American Idol' de rug toe

Ook Jennifer Lopez keert 'American Idol' de rug toe

http://oi48.tinypic.com/wv319j.jpg


Na Steven Tyler gisteren kondigt nu ook Jennifer Lopez aan dat zee stopt als jurylid in 'American Idol'. De 42-jarige zangeres wil zich eveneens meer toeleggen op andere zaken dan de Amerikaanse talentenjacht.

Het was dan toch niet om haar prijs op te drijven. Het dreigement van J.Lo om net als Aerosmith-frontman Steven Tyler de brui te geven aan 'American Idol' was niet fake. In een emotioneel telefoongesprek met Ryan Seacrest, de presentator van de talentenshow, zei ze in zijn ochtendlijke radioprogramma: "Iets moest eraan geloven. Ik was bang voor dit gesprek met jou. Ik voel echt dat ik terug moet naar andere dingen die ik doe. Ik zou 'Idol' voor de rest van mijn leven kunnen doen, ware het niet dat ik dan andere zaken moet opgeen. Maar het was fantastisch!"

Klinkt heel bekend in de oren allemaal, na het verhaal van Steven Tyler gisteren. Maar er is wel één groot verschil: Jennifer sluit een terugkeer volgend seizoen als mentor niet uit.

J.Lo zat de voorbije twee edities samen met Steven Tyler en Randy Jackson in de jury van 'American Idol'. Geen idee of we morgen ook Randy's vertrek moeten aankondigen in deze kolommen. (br.hln)


14-07-2012 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler stapt uit 'American Idol'

Steven Tyler stapt uit 'American Idol'


http://oi47.tinypic.com/34i049h.jpg


Aerosmith-frontman Steven Tyler past voor een derde seizoen als jurylid in 'American Idol'. De zanger wil zich weer volledig toeleggen op zijn muziek.

De laatste twee edities van 'American Idol' bekleedde Tyler een juryzitje in de talentenjacht naast Jennifer Lopez en Randy Jackson. Het inmiddels al twaalfde seizoen van de show zal zich echter zonder Steven Tyler afspelen. "Te ver van de band gebleven", klinkt het. "Na diep nadenken heb ik besloten dat het tijd is om mijn maîtresse 'American Idol' te verlaten. Ik heb te veel afstand genomen van mijn eerste liefde, Aerosmith, maar nu ben ik terug. Ik smeek niet op handen en voeten, maar ik sla met de band de deur open met gebalde vuisten."

Tyler geeft toe dat hij het erg naar zijn zin had als jurylid in 'American Idol'. Maar de rockersplicht roept. En hij belooft meteen vuurwerk de komende jaren. Op zes november al komt hun nieuwe album, 'Music from Another Dimension', uit.

'American Idol' is zo tevreden over het gepresteerde jury- en mentorwerk van Steven Tyler dat hij te allen tijde mag terugkeren naar de populaire tv-show. Ook Jennifer Lopez liet overigens weten niet zeker te zijn om opnieuw te zetelen als jurylid. Dat kan natuurlijk ook een schijnbeweging zijn om haar prijs wat op te drijven...


14-07-2012 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland onthult achtste hoofdstuk in haar sprookjeswereld

Tomorrowland onthult achtste hoofdstuk in haar sprookjeswereld

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Het achtste hoofdstuk van het grote Tomorrowland-sprookjesbook is bijna klaar om ontdekt te worden. Vandaag licht de organisatie al een tipje van de sluier met een introductievideo op YouTube, waarin alle magische figuren aan bod komen die straks het recreatiedomein in Boom zullen sieren.

Feeën, kwelgeesten, elven, dwergen, zeemeerminnen, kabouters en nog veel meer. Zij moeten je meenemen naar de sprookjeswereld die ook Tomorrowland 2012 belooft te zijn. Of -zoals de video het zegt- naar de 'World of Wisdom', waar deze mooie schepsels in een wereld ver van de onze leven. Wezens ook die de sleutel hebben naar legendarische verhalen die ze creëren, aanpassen en verzamelen. De sprookjesboeken zijn dan ook het thema van de nakende achtste editie van TML. De mainstage wordt als een grote 'boekenkast' volledig in 3D opgebouwd: gigantisch grote boeken, liggend, staand, open en dicht.

Aan de festivalgangers straks om dat pad vol met verrassingen te volgen en ontdekken. Of hoe Tomorrowland en haar wonderbaarlijke sprookjeswereld ook dit jaar als credo heeft dat niets is wat het lijkt. (br.hln)


14-07-2012 om 09:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens krijgt inbrekers over de vloer

Nathalie Meskens krijgt inbrekers over de vloer

http://oi45.tinypic.com/2jazqz4.jpg


Onaangenaam bezoek op deze vrijdag de dertiende voor Nathalie Meskens en haar man Jeroen Van Dyck. Het acteurskoppel heeft naar verluidt inbrekers over de vloer gehad.

De inbraak deed zich gelukkig niet bij hen thuis voor. Wel forceerden inbrekers de deur van hun restaurant 'Yam Thai' in Antwerpen. De dieven gingen aan de haal met geld uit de kassa en een gsm.

Het koppel baat sinds enkele maanden een succesvol Thais eethuis uit op het Antwerpse Zuid. De dieven zagen blijkbaar hun kans schon om er na sluitingstijd een kijkje te gaan nemen. Hoe groot de buit is, is niet geweten. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor. (br.hln)


13-07-2012 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Keith Richards kondigt nieuwe optredens The Stones aan

Keith Richards kondigt nieuwe optredens The Stones aan

http://oi50.tinypic.com/28vd3b6.jpg


Rolling Stones-gitaris Keith Richards (68) heeft op de vijftigste verjaardag van de legendarische rockgroep een nieuw optreden van de band aangekondigd. Er hebben "een paar repetities" plaatsgevonden, verklaarde Richards aan de Britse omroep BBC. "Ik denk dat het zeker zal gebeuren", aldus Richards. "Maar wanneer? Dat kan ik niet zeggen."

De afgelopen maanden waren al meerdere geruchten de wereld in gestuurd over een mogelijke jubileumtournee van Keith Richards, zanger Mick Jagger, drummer Charlie Watts en gitarist Ron Wood. "We zijn samengekomen en het voelde goed aan", zegt Richards daar nu over.

The Rollin' Stones - toen nog zonder de letter "g" in de groepsnaam en met een iets andere bezetting - traden op 12 juli 1962 voor het eerst op in de Londense Marquee Club in Londen. Die dag geldt dan ook als de oprichtingsdatum van de groep, die later wereldberoemd werd dankzij klassiekers als '(I Can't Get No) Satisfaction' en 'Paint It Black'.

De laatste wereldtournee van de Stones - 'A Bigger Bang' - eindigde in 2007 in Londen. De band had toen meer dan twee jaar lang gespeeld, voor in totaal meer dan 4,5 miljoen mensen uit 32 landen. De ticketverkoop leverde 558 miljoen dollar (454 miljoen euro) op. Volgens BBC ging het op dat moment om de meest wintstgevende tournee ooit.(br.hln)


13-07-2012 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgezel Russell Brand gaat ervoor: hele Kamasutra afwerken tegen einde zomer

Vrijgezel Russell Brand gaat ervoor: hele Kamasutra afwerken tegen einde zomer


http://oi47.tinypic.com/34xkodi.jpg


Grapjurk en acteur Russell Brand, net gescheiden van Katy Perry, heeft zichzelf een nieuwe uitdaging gesteld. Tegen het einde van de zomer wil hij de 'Kamasutra' uitgelezen én uitgevoerd hebben. De Kamasutra is het wereldberoemde Indiase leerboek over de kunst der liefde, waarin 64 seksstandjes worden beschreven met mooie illustraties en met ronkende namen als 'de kruiwagen'.

Een vriend van Russell klapte uit de biecht bij de Daily Star: "Russ schafte zich begin deze zomer een kopie van het boek aan en nu wil hij de uitdaging aangaan. Het is al lang een doel van hem. Nu hij weer vrijgezel is, lijkt hem het moment geschikt om ervoor te gaan. Hij beschouwt het als de professionele versie van dat 'Fifty Shades of Grey'-boek."

"Hij verveelt zich nogal snel en probeert zichzelf dan maar te vermaken. Hij stelt zich altijd nieuwe uitdagingen in het vooruitzicht", aldus zijn kameraad. "Maar om eerlijk te zijn: hij wil zich ook verdiepen in de filosofie van het boek, naast de pleziertjes." (br.hln)


12-07-2012 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz opnieuw zwanger?

Penelope Cruz opnieuw zwanger?


http://oi48.tinypic.com/2n66vsi.jpg


Als we het Spaanse tv-programma 'Espejo Publico' op Antena 3 mogen geloven, is actrice Penelope Cruz opnieuw zwanger. De Spaanse schone heeft al een 17 maanden jong zoontje Leonardo met haar man annex acteur Javier Bardem. Antena 3 citeert een bron die dicht bij het koppels staat en een 'insider' die onlangs samengewerkt heeft met de actrice in Madrid. Aan die laatste zou de 38-jarige Penelope bevestigd hebben dat ze nu drie maanden zwanger is.

Onlangs stelde Penelope dat ze als huisvrouw de tijd van haar leven heeft, waarbij Leonardo het beste is wat er op de wereld bestaat. "Thuisblijven voor je zoontje is gewoon prachtig. Ik kan koken en vind het belangrijk elke dag iets vers voor te schotelen. Gekke diëten zijn niet aan mij besteed. Wel de gezonde Mediterraanse keuken waarvan ik houd. Goed en veel eten is belangrijk."

Penelope gaf ook aan dat ze dankzij de komst van Leonardo alles beter kan relativeren. "Vroeger was ik constant bezig me zorgen te maken over vanalles. Zelfs als klein meisje zeiden mensen me dat ik me veel te snel veel te druk maakte. Nu doe ik dat, dankzij mijn zoontje, een pak minder. Al heeft dat misschien ook te maken met het feit dat ik door Leonardo veel minder tijd heb om na te denken over dingen." (br.hln)


12-07-2012 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger en Bowie waren dikke vrienden... en zoveel meer

Jagger en Bowie waren dikke vrienden... en zoveel meer

Klik op de foto om ' Dancing In The Street ' te beluisteren





Mick Jagger had een langdurige en intense relatie met David Bowie. Dat beweert Christopher Andersen, schrijver van een boek over de sexy oppergod van de Rolling Stones.

Het is een gerucht dat al eeuwen de ronde doet: Jagger en Bowie zouden meer dan zomaar goede vrienden geweest zijn. Andersen bevestigt het nu. De twee klasbakken ontmoetten elkaar begin jaren 1970 en zouden meteen voor elkaar charmes gevallen zijn en niet alleen voor de muzikale, als we Andersen mogen geloven.

De heren knoopten begin 1973 een relatie aan na een bezoekje van Jagger aan de loge van Bowie. Jagger was opgewonden van het optreden en van het een kwam het ander. "Ah, het was de tijd van de pailletten en iedereen wou deel zijn van de biseksuele revolutie. Mick verschilde daarin niet van de anderen", vertrouwde zanger Chuckie Starr, Andersen toe. "Jagger en Bowie waren de ganse tijd samen zonder hun vrouwen en ze staken hun liefde voor elkaar niet weg."

Het getuigenis van een zangeres die bij Bowie inwoonde spreekt ook voor zich. "Mick en David hadden een seksuele obsessie voor elkaar", luidt het. Ze nam zelf ook deel aan de feestjes van de twee heren maar ze bleef daarbij naar eigen zeggen afzijdig. "Ik keek gewoon toe", beweert ze in alle anonimiteit. (br.hln)


11-07-2012 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!