Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin wil J.Lo's plaatsje in 'American Idol'

Aretha Franklin wil J.Lo's plaatsje in 'American Idol'

http://oi48.tinypic.com/auf69e.jpg


Muzikanten Steven Tyler en Jennifer Lopez hebben laten weten dat ze hun kat sturen naar de Amerikaanse talentenjacht 'American Idol', maar lang zal het niet duren eer de twee juryleden vervangen zijn. Niemand anders dan Aretha Franklin staat te springen om hun nog warme plaatsen in te nemen. Dat heeft de soullegende via een e-mail aan de Amerikaanse televisiezender CNN laten weten.

De zeventigjarige Queen of Soul is blijkbaar een grote fan van de show en heeft voorgesteld om zangeres Patti LaBelle (68) mee te nemen als sidekick. Televisiezender Fox, waarop het programma uitgezonden wordt, heeft nog niet gereageerd, maar een ster van Franklins kaliber kan wel eens exact zijn wat 'American Idol' nodig heeft, aldus CNN.

Na het vertrek van Tyler en Lopez blijft enkel bassist en producer Randy Jackson nog over in de jury, maar de kans bestaat dat ook hij de show verlaat. (br.hln)


16-07-2012 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna trakteert Parijs op haar andere borst

Madonna trakteert Parijs op haar andere borst

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Leute verzekerd met Madonna: zaterdagavond toonde ze in Parijs haar linkerborst, kwestie van de cirkel rond te maken. Vorige maand had de 'Queen of Pop' immers in Istanboel ook al haar rechterbult geflasht. Opvallen deed ze echter vooral door in een video Marine Le Pen (opnieuw) met hakenkruis af te beelden.

De duizenden fans gingen collectief uit hun dak toen de 53-jarige popdiva haar bh naar beneden trok. Hoeft het nog gezegd dat de flitslampen overuren draaiden in het uitverkochte Stade de France? Als extraatje gunde ze de liefhebbers ook nog een blik op haar zwarte G-string.

De actie met het hakenkruis zal deze keer niet zonder gevolg blijven. De vicepresident van de Franse extreemrechtse partij Front National kondigde alvast aan een proces te zullen aanspannen. Op de beelden kwam meteen na Le Pen Madonna zelf -met snorretje- in beeld. Eerder had ze dezelfde omstreden video ook al in Tel Aviv op haar publiek losgelaten. Op 21 augustus komt de Amerikaanse nog eens naar Frankrijk voor een concert in Nice. (br.hln)


16-07-2012 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Sylvester Stallone sterft aan overdosis pillen

Zoon Sylvester Stallone sterft aan overdosis pillen

http://oi47.tinypic.com/mhx5p0.jpg


Sage Stallone, de zoon van de werelberoemde acteur Sylvester Stallone, is overleden. Volgens showbizzsite tmz.com stierf Sage aan een overdosis pillen. Sly's zoon werd amper 36.

De omstandigheden van Sages dood zijn nog onduidelijk. Volgens tmz heeft ofwel de meid ofwel Sages vriendin hem gevonden in zijn appartement in Studio City in Los Angeles. De hulpdiensten werden opgeroepen maar die moesten Sage Stallone ter plaatse doodverklaren.

Er loopt een onderzoek naar de doodsoorzaak, of die al dan niet intentioneel was. Met andere woorden: Sage Stallone zou zichzelf van het leven kunnen beroofd hebben. Het hoeft niet gezegd dat zijn papa, Sylvester Stallone, kapot is van het nieuws.

Sage trad in de voetsporen van zijn vader en werd acteur, en later ook producer en regisseur. Sly liet zijn zoon in 1990 voor het eerst opdraven in 'Rocky 5', waarin hij de zoon van Rocky, Robert Balboa, speelde. In 1996 had Sage Stallone een rol in de film 'Daylight', ook al naast zijn vader. Sages moeder is Sasha Czack, de eerst vrouw van Sly.

Sage Stallone zou niet depressief geweest zijn. Integendeel hij stond op trouwen met zijn vriendin. "Hij had zijn hele leven nog voor hem", zei de advocaat van de familie Stallone, George Braunstein, aan LATimes.com. In mei 2007 trouwde Sage Stallone met Starlin Wright maar het huwelijk liep al na tien maanden op de klippen.  (br.hln)


14-07-2012 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Jennifer Lopez keert 'American Idol' de rug toe

Ook Jennifer Lopez keert 'American Idol' de rug toe

http://oi48.tinypic.com/wv319j.jpg


Na Steven Tyler gisteren kondigt nu ook Jennifer Lopez aan dat zee stopt als jurylid in 'American Idol'. De 42-jarige zangeres wil zich eveneens meer toeleggen op andere zaken dan de Amerikaanse talentenjacht.

Het was dan toch niet om haar prijs op te drijven. Het dreigement van J.Lo om net als Aerosmith-frontman Steven Tyler de brui te geven aan 'American Idol' was niet fake. In een emotioneel telefoongesprek met Ryan Seacrest, de presentator van de talentenshow, zei ze in zijn ochtendlijke radioprogramma: "Iets moest eraan geloven. Ik was bang voor dit gesprek met jou. Ik voel echt dat ik terug moet naar andere dingen die ik doe. Ik zou 'Idol' voor de rest van mijn leven kunnen doen, ware het niet dat ik dan andere zaken moet opgeen. Maar het was fantastisch!"

Klinkt heel bekend in de oren allemaal, na het verhaal van Steven Tyler gisteren. Maar er is wel één groot verschil: Jennifer sluit een terugkeer volgend seizoen als mentor niet uit.

J.Lo zat de voorbije twee edities samen met Steven Tyler en Randy Jackson in de jury van 'American Idol'. Geen idee of we morgen ook Randy's vertrek moeten aankondigen in deze kolommen. (br.hln)


14-07-2012 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler stapt uit 'American Idol'

Steven Tyler stapt uit 'American Idol'


http://oi47.tinypic.com/34i049h.jpg


Aerosmith-frontman Steven Tyler past voor een derde seizoen als jurylid in 'American Idol'. De zanger wil zich weer volledig toeleggen op zijn muziek.

De laatste twee edities van 'American Idol' bekleedde Tyler een juryzitje in de talentenjacht naast Jennifer Lopez en Randy Jackson. Het inmiddels al twaalfde seizoen van de show zal zich echter zonder Steven Tyler afspelen. "Te ver van de band gebleven", klinkt het. "Na diep nadenken heb ik besloten dat het tijd is om mijn maîtresse 'American Idol' te verlaten. Ik heb te veel afstand genomen van mijn eerste liefde, Aerosmith, maar nu ben ik terug. Ik smeek niet op handen en voeten, maar ik sla met de band de deur open met gebalde vuisten."

Tyler geeft toe dat hij het erg naar zijn zin had als jurylid in 'American Idol'. Maar de rockersplicht roept. En hij belooft meteen vuurwerk de komende jaren. Op zes november al komt hun nieuwe album, 'Music from Another Dimension', uit.

'American Idol' is zo tevreden over het gepresteerde jury- en mentorwerk van Steven Tyler dat hij te allen tijde mag terugkeren naar de populaire tv-show. Ook Jennifer Lopez liet overigens weten niet zeker te zijn om opnieuw te zetelen als jurylid. Dat kan natuurlijk ook een schijnbeweging zijn om haar prijs wat op te drijven...


14-07-2012 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland onthult achtste hoofdstuk in haar sprookjeswereld

Tomorrowland onthult achtste hoofdstuk in haar sprookjeswereld

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Het achtste hoofdstuk van het grote Tomorrowland-sprookjesbook is bijna klaar om ontdekt te worden. Vandaag licht de organisatie al een tipje van de sluier met een introductievideo op YouTube, waarin alle magische figuren aan bod komen die straks het recreatiedomein in Boom zullen sieren.

Feeën, kwelgeesten, elven, dwergen, zeemeerminnen, kabouters en nog veel meer. Zij moeten je meenemen naar de sprookjeswereld die ook Tomorrowland 2012 belooft te zijn. Of -zoals de video het zegt- naar de 'World of Wisdom', waar deze mooie schepsels in een wereld ver van de onze leven. Wezens ook die de sleutel hebben naar legendarische verhalen die ze creëren, aanpassen en verzamelen. De sprookjesboeken zijn dan ook het thema van de nakende achtste editie van TML. De mainstage wordt als een grote 'boekenkast' volledig in 3D opgebouwd: gigantisch grote boeken, liggend, staand, open en dicht.

Aan de festivalgangers straks om dat pad vol met verrassingen te volgen en ontdekken. Of hoe Tomorrowland en haar wonderbaarlijke sprookjeswereld ook dit jaar als credo heeft dat niets is wat het lijkt. (br.hln)


14-07-2012 om 09:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens krijgt inbrekers over de vloer

Nathalie Meskens krijgt inbrekers over de vloer

http://oi45.tinypic.com/2jazqz4.jpg


Onaangenaam bezoek op deze vrijdag de dertiende voor Nathalie Meskens en haar man Jeroen Van Dyck. Het acteurskoppel heeft naar verluidt inbrekers over de vloer gehad.

De inbraak deed zich gelukkig niet bij hen thuis voor. Wel forceerden inbrekers de deur van hun restaurant 'Yam Thai' in Antwerpen. De dieven gingen aan de haal met geld uit de kassa en een gsm.

Het koppel baat sinds enkele maanden een succesvol Thais eethuis uit op het Antwerpse Zuid. De dieven zagen blijkbaar hun kans schon om er na sluitingstijd een kijkje te gaan nemen. Hoe groot de buit is, is niet geweten. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor. (br.hln)


13-07-2012 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Keith Richards kondigt nieuwe optredens The Stones aan

Keith Richards kondigt nieuwe optredens The Stones aan

http://oi50.tinypic.com/28vd3b6.jpg


Rolling Stones-gitaris Keith Richards (68) heeft op de vijftigste verjaardag van de legendarische rockgroep een nieuw optreden van de band aangekondigd. Er hebben "een paar repetities" plaatsgevonden, verklaarde Richards aan de Britse omroep BBC. "Ik denk dat het zeker zal gebeuren", aldus Richards. "Maar wanneer? Dat kan ik niet zeggen."

De afgelopen maanden waren al meerdere geruchten de wereld in gestuurd over een mogelijke jubileumtournee van Keith Richards, zanger Mick Jagger, drummer Charlie Watts en gitarist Ron Wood. "We zijn samengekomen en het voelde goed aan", zegt Richards daar nu over.

The Rollin' Stones - toen nog zonder de letter "g" in de groepsnaam en met een iets andere bezetting - traden op 12 juli 1962 voor het eerst op in de Londense Marquee Club in Londen. Die dag geldt dan ook als de oprichtingsdatum van de groep, die later wereldberoemd werd dankzij klassiekers als '(I Can't Get No) Satisfaction' en 'Paint It Black'.

De laatste wereldtournee van de Stones - 'A Bigger Bang' - eindigde in 2007 in Londen. De band had toen meer dan twee jaar lang gespeeld, voor in totaal meer dan 4,5 miljoen mensen uit 32 landen. De ticketverkoop leverde 558 miljoen dollar (454 miljoen euro) op. Volgens BBC ging het op dat moment om de meest wintstgevende tournee ooit.(br.hln)


13-07-2012 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgezel Russell Brand gaat ervoor: hele Kamasutra afwerken tegen einde zomer

Vrijgezel Russell Brand gaat ervoor: hele Kamasutra afwerken tegen einde zomer


http://oi47.tinypic.com/34xkodi.jpg


Grapjurk en acteur Russell Brand, net gescheiden van Katy Perry, heeft zichzelf een nieuwe uitdaging gesteld. Tegen het einde van de zomer wil hij de 'Kamasutra' uitgelezen én uitgevoerd hebben. De Kamasutra is het wereldberoemde Indiase leerboek over de kunst der liefde, waarin 64 seksstandjes worden beschreven met mooie illustraties en met ronkende namen als 'de kruiwagen'.

Een vriend van Russell klapte uit de biecht bij de Daily Star: "Russ schafte zich begin deze zomer een kopie van het boek aan en nu wil hij de uitdaging aangaan. Het is al lang een doel van hem. Nu hij weer vrijgezel is, lijkt hem het moment geschikt om ervoor te gaan. Hij beschouwt het als de professionele versie van dat 'Fifty Shades of Grey'-boek."

"Hij verveelt zich nogal snel en probeert zichzelf dan maar te vermaken. Hij stelt zich altijd nieuwe uitdagingen in het vooruitzicht", aldus zijn kameraad. "Maar om eerlijk te zijn: hij wil zich ook verdiepen in de filosofie van het boek, naast de pleziertjes." (br.hln)


12-07-2012 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz opnieuw zwanger?

Penelope Cruz opnieuw zwanger?


http://oi48.tinypic.com/2n66vsi.jpg


Als we het Spaanse tv-programma 'Espejo Publico' op Antena 3 mogen geloven, is actrice Penelope Cruz opnieuw zwanger. De Spaanse schone heeft al een 17 maanden jong zoontje Leonardo met haar man annex acteur Javier Bardem. Antena 3 citeert een bron die dicht bij het koppels staat en een 'insider' die onlangs samengewerkt heeft met de actrice in Madrid. Aan die laatste zou de 38-jarige Penelope bevestigd hebben dat ze nu drie maanden zwanger is.

Onlangs stelde Penelope dat ze als huisvrouw de tijd van haar leven heeft, waarbij Leonardo het beste is wat er op de wereld bestaat. "Thuisblijven voor je zoontje is gewoon prachtig. Ik kan koken en vind het belangrijk elke dag iets vers voor te schotelen. Gekke diëten zijn niet aan mij besteed. Wel de gezonde Mediterraanse keuken waarvan ik houd. Goed en veel eten is belangrijk."

Penelope gaf ook aan dat ze dankzij de komst van Leonardo alles beter kan relativeren. "Vroeger was ik constant bezig me zorgen te maken over vanalles. Zelfs als klein meisje zeiden mensen me dat ik me veel te snel veel te druk maakte. Nu doe ik dat, dankzij mijn zoontje, een pak minder. Al heeft dat misschien ook te maken met het feit dat ik door Leonardo veel minder tijd heb om na te denken over dingen." (br.hln)


12-07-2012 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger en Bowie waren dikke vrienden... en zoveel meer

Jagger en Bowie waren dikke vrienden... en zoveel meer

Klik op de foto om ' Dancing In The Street ' te beluisteren





Mick Jagger had een langdurige en intense relatie met David Bowie. Dat beweert Christopher Andersen, schrijver van een boek over de sexy oppergod van de Rolling Stones.

Het is een gerucht dat al eeuwen de ronde doet: Jagger en Bowie zouden meer dan zomaar goede vrienden geweest zijn. Andersen bevestigt het nu. De twee klasbakken ontmoetten elkaar begin jaren 1970 en zouden meteen voor elkaar charmes gevallen zijn en niet alleen voor de muzikale, als we Andersen mogen geloven.

De heren knoopten begin 1973 een relatie aan na een bezoekje van Jagger aan de loge van Bowie. Jagger was opgewonden van het optreden en van het een kwam het ander. "Ah, het was de tijd van de pailletten en iedereen wou deel zijn van de biseksuele revolutie. Mick verschilde daarin niet van de anderen", vertrouwde zanger Chuckie Starr, Andersen toe. "Jagger en Bowie waren de ganse tijd samen zonder hun vrouwen en ze staken hun liefde voor elkaar niet weg."

Het getuigenis van een zangeres die bij Bowie inwoonde spreekt ook voor zich. "Mick en David hadden een seksuele obsessie voor elkaar", luidt het. Ze nam zelf ook deel aan de feestjes van de twee heren maar ze bleef daarbij naar eigen zeggen afzijdig. "Ik keek gewoon toe", beweert ze in alle anonimiteit. (br.hln)


11-07-2012 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodster voor Slash

Hollywoodster voor Slash

http://oi48.tinypic.com/ig90kp.jpg


De 46-jarige gitarist Slash is vereeuwigd met een ster op de Walk of Fame in Hollywood. Een bijzonder moment, vond de Brits-Amerikaanse rocker, des te meer omdat hij slechts een paar straten verderop ooit als jongeling voor het eerst een gitaar ter hand nam.

Slash (echte naam Saul Hudson) werd geboren in Groot-Brittannië, maar groeide op in Californië. Hij droomde er toen al van om een rockster te worden, "net als Led Zeppelin'', zei hij op de feestelijke ceremonie. De gitarist maakte furore met Guns N' Roses. Na zijn vertrek bij de band in 1996 bleef hij volop muziek maken en optreden, zowel met zijn band Velvet Revolver als solo.


11-07-2012 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
10-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri gaat bij Katie wonen

"Suri gaat bij Katie wonen"


http://oi50.tinypic.com/2dv7gxf.jpg


Katie Holmes en Tom Cruise hebben ontzettend snel een akkoord bereikt over hun scheiding. Ook over hun zesjarige dochter Suri lijkt het ex-koppel een overeenkomst gevonden te hebben. De spruit gaat bij haar moeder in New York wonen, maar Tom mag haar wel vaak bezoeken.

"Ze houden allebei ontzettend veel van hun dochter", aldus een bron tegen People.com. "Tom vindt dat Suri bij haar moeder moet zijn." De acteur had geen zin om zijn gezin door de modder te sleuren en ook Katie voelde niet veel voor een scheiding die constant in de media wordt gevoerd.

Suri zou ook de reden zijn waarom Tom en Katie zo snel tot een akkoord kwamen. In het begin dat het nieuws over hun scheiding uitlekte, stond het ex-koppel met getrokken messen tegenover elkaar, maar gelukkig beseften ze snel dat Suri daar de dupe van zou worden.

De 33-jarige actrice, die al langer een boon heeft voor New York, verhuisde onlangs met Suri naar een driekamerappartement. Katie zou van plan zijn om haar dochter, die tot nu toe thuis les kreeg, naar een privéschool te sturen in Manhattan. De 50-jarige Tom woont voornamelijk in Los Angeles met zijn tienerkinderen Connor (17) en Bella (19). (br.hln)


10-07-2012 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over vijf jaar rookverbod op elk festival en straks ook geen alcohol meer

"Over vijf jaar rookverbod op elk festival en straks ook geen alcohol meer"


http://oi45.tinypic.com/2604pi0.jpg


"De festivalbelevenis zal de komende jaren drastisch veranderen. Binnen vijf jaar geldt een rookverbod op elk festival, dat staat buiten kijf. Ook alcohol zal aan banden gelegd worden." Dat vertelde Pinkpoporganisator Jan Smeets ons toen we hem op de wei in Roskilde tegen het lijf liepen. Smeets denkt dat alcohol straks zelfs helemaal zal verdwijnen op festivals, maar dat is wel iets waar "hij zich wil tegen verzetten". Smeets pleitte na Pinkpop al voor een avondklok (23 uur) voor festivals en zei er een wetgeving moet komen waardoor festivals niet langer dan drie dagen mogen duren.

"In eerste instantie zullen polsbandjes je leeftijd verraden en onder de achttien zal je geen bier meer krijgen. Een joint roken zal in de toekomst ook niet meer kunnen. Het aantal blowers op Pinkpop is sowieso zeer gering, laat iemand voor die mensen maar een apart festival organiseren". Jan Smeets, organisator van Pinkpop, maakt zich sterk dat muziekfestivals in de toekomst op alle vlakken 'clean' zullen zijn.

Smeets was het voorbije weekend op het Roskilde festival in Denemarken. "Het is de twintigste keer dat ik hier kom. Ik ga overal in de wereld naar festivals. Of ik hier nog iets kan opsteken? Wel, ik vind dat wij op Pinkpop meer aandacht hebben voor veiligheid. Wij hebben enkele jaren geleden de kalm-aan-straat uitgevonden." (Nota van de redactie: al bij al een vreemde vaststelling, Roskilde is volgens ons zowat het veiligste festival ter wereld en eentje waar al jaren lang tientallen kalm-aan-straten zijn).

"Kijk, dat hele groene verhaal van duurzaamheid en ecologisch bewustzijn houdt geen steek zo lang je mensen de boel laat verpesten met hun sigaretten. Op festivals in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland is roken al verboden. Dat is toch logisch? Tachtig procent van de mensen sterven aan de gevolgen van roken. Van roken ga je dood, punt. Eerst begin je te hoesten, dan word je ziek en ga je dood. Simpel. Bovendien haal je de planeet om zeep. Op Pinkpop zullen we beginnen met een rookvrije zone en na enkele jaren zal er een algemeen rookverbod gelden. Dat is ook wat de politici zullen eisen. Let op, dat zijn mensen waarvoor de burger heeft gestemd, dat zijn geen marsmannetjes. Vergeet ook niet dat tabak zoals we het nu kennen pas sinds de zestiende eeuw bestaat. De indianen rookten vroeger gewoon gras".

We merken op dat de Nederlanders nog altijd veel gras roken, wat je duidelijk kan ruiken als je bijvoorbeeld over de weide Pinkpop loopt.

"Ja, en dat is een grote fout geweest van de Nederlandse overheid, dat jarenlange gedoogbeleid was foute boel. Maar vergis je niet: het is een kleine minderheid die blowt. Wij laten dat elk jaar onderzoeken op Pinkpop. Het percentage bezoekers dat drugs gebruikt, is te verwaarlozen. Daar draait popmuziek toch niet om, de popcultuur en hoe ze is ontstaan, heeft toch niets met drugs te maken. Dat popmuziek onlosmakelijk verbonden zou zijn met hedonisme, is een verzinsel van de pers. Let er eens op: van de tien journalisten zijn er acht die hun shaggie op hun knie zitten te draaien."

"Drugsvrije festivals, dat is geen utopie, dat zal binnenkort realiteit zijn. Opnieuw: omdat de politici het zullen eisen. Vergeet niet dat er op een festival als Glastonbury elk jaar gemiddeld vijf doden vallen. Akkoord, in een stadje met 130.000 inwoners kan je op een weekend ook vijf sterfgevallen hebben. Maar op een festival zijn die haast altijd druggerelateerd. De jongens die drugs willen gebruiken, kan je er uithalen en voor hen een apart festival organiseren. Of de overheid dat zal toelaten? Dat is dan mijn probleem niet meer".

"De politici zullen in de nabije toekomst ook geen alcohol op festivals meer tolereren. Maar daar wil ik me tegen verzetten. Dat je middels je polsbandje je leeftijd moet verantwoorden, daar heb ik geen probleem mee. Maar alcohol volledig bannen, is volgens mij niet haalbaar. Wat krijg je dan? Dat iedereen buiten het festivalterrein gaat drinken en stomdronken op het festival aankomt". (br.hln)


10-07-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Bruce Springsteen doet een Courteney Cox'je in Parijs

Dochter Bruce Springsteen doet een Courteney Cox'je in Parijs

Klik op de foto om het filmpje van vader en dochter te bekijken






Het is een traditie: tijdens het nummer 'Dancing in the Dark' kiest muzikant Bruce Springsteen een dame uit het publiek die hij het podium op trekt om samen te dansen. In de originele video uit 1985, geregisseerd door Brian de Palma, koos Springsteen een meisje uit het publiek dat later wereldberoemd zou worden als Monica Geller in 'Friends': Courteney Cox.

Afgelopen donderdag verraste hij de tienduizenden toeschouwers in Parijs door niemand minder dan zijn dochter Jessica op het podium uit te nodigen. De 21-jarige is de tweede van zijn drie kinderen en een getalenteerd amazone. Ze staat op de Amerikaanse longlist voor deelname aan de Olympische Spelen deze zomer. (br.hln)


09-07-2012 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes maakt film over alleenstaande moeder

Katie Holmes maakt film over alleenstaande moeder


http://oi50.tinypic.com/2dv7gxf.jpg


Sinds ze vorige week de scheiding aanvroeg van Tom Cruise, heeft Katie Holmes nog niet stilgezeten. Na gastoptredens in tv-programma's zoals 'Project Runway', ziet het er dan ook niet naar uit dat Katie het kalmer aan gaat doen nu ze haar carrière in een hogere versnelling probeert te krijgen.

De 33-jarige Holmes begint volgende week met de opnames van een nieuwe film, 'Molly', waarvan ze het script deels zelf schreef. Ironisch genoeg volgt het verhaal het leven van een alleenstaande moeder en haar dochter. Erg actueel nu ze zelf het hoederecht over 6-jarig dochtertje Suri probeert te verkrijgen. (br.hln)


09-07-2012 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni aan Mick Jagger:

Carla Bruni aan Mick Jagger: "Ik zal altijd je minnares zijn"


http://oi47.tinypic.com/11b5gfs.jpg


De Frans-Italiaanse zangeres Carla Bruni, nu 44 jaar, was zo zot van Rolling Stone Mick Jagger dat ze met hem naar Thailand ging, amper een dag nadat zijn vrouw Jerry Hall bevallen was van dochter Georgia May. Dat staat in het boek 'Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger', waarin auteur Christopher Andersen de affaire tussen Bruni en Jagger in detail uit te doeken doet. De twee zouden in totaal zeven jaar samen geweest zijn. De relatie betekende het einde van Jaggers huwelijk.

Mick Jagger ontmoette Carla Bruni, toen 23 jaar, voor het eerst tijdens de Urban Jungle tour in 1990. De Française was toen samen met rocker Eric Clapton. "Ik wist dat Mick voor Carla zou vallen", vertelt Clapton in het boek, waaruit geciteerd wordt in de Britse tabloid The Daily Mail. "Ik heb Mick gesmeekt om van haar weg te blijven. Ik heb hem zelfs gezegd dat ik dacht dat ik verliefd was op haar."

Maar de toen 46-jarige Jagger liet zich niet tegenhouden door zijn vriend en hoewel hij getrouwd was met het Texaanse topmodel Jerry Hall, begon hij in 1992 een affaire met Bruni.

In diezelfde periode had Bruni naar verluidt ook een flirt met de Amerikaanse zakenman Donald Trump. Volgens Anderson wilde Bruni Jagger zelfs dumpen voor Trump, als die zijn verloving zou afbreken. "Ze belde me voortdurend", aldus Trump. "Ze probeerde me weg te krijgen van Marla. Ik was zelf al van plan om haar te verlaten, maar ze gebruikte elke psychologische truc in het boek. Op de duur werd Carla een vrouw die moeilijk leuk te vinden is."

Bruni bleef dus bij Jagger (tot 1999 zelfs) en de ochtend nadat Jerry Hall in Londen bevallen was van dochter Georgia May, op 12 januari 1992, vertrokken de twee zelfs samen naar Thailand. Volgens het boek deden ze in de luxevilla in Phuket geen moeite om hun relatie te verbergen. Toen Hall haar man er opbelde, zou ze gevraagd hebben of hij daar met Carla Bruni was. Jagger zou dat ontkend hebben.

Later heeft Hall volgens het boek een briefje van Bruni onderschept waarop ze geschreven had: "Ik zal voor altijd jouw minnares zijn". "Ik ben toen ingestort", aldus Hall. "Ik heb zo hard gehuild. Ik voelde me ziek. Dat was onvergeeflijk." De twee modellen zouden een aanvaring gehad hebben in de lobby van een Ritz-hotel. Hall zou naar Bruni geroepen hebben: "Waarom kan je mijn man niet met rust laten?" Hall en Jagger gingen in 1999 uiteen, hetzelfde jaar waarin ook de affaire met Bruni eindigde. Hall en Jagger hebben samen vier kinderen: Elisabeth (1984), James (1985), Georgia May (1992) en Gabriel (1997).

In het boek staat verder ook nog dat Carla Bruni's huidige echtgenoot, de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy, drie jaar geleden weigerde om een appartement te kopen in Parijs omdat Jagger in de buurt woonde. Sarkozy zou bijzonder jaloers zijn op alle mannen in het leven van zijn echtgenote, maar vooral op Mick Jagger (br.hln)



09-07-2012 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt is een echte groomzilla

"Brad Pitt is een echte groomzilla"


http://oi49.tinypic.com/72rbmh.jpg


Als we de laatste berichten over Brangelina mogen geloven is Brad Pitt getransformeerd in een monster. Als een complete controle freak wil hij elk detail van het aankomend huwelijk bepalen, tot grote ergernis van vrouwlief Jolie.

"Brad is vastberaden een trouwfeest te geven dat niemand ooit zal vergeten", aldus een bron in the Enquirer. Volgens de 'roddelgazet' is Pitt te geobsedeerd om een trouwplanner al het werk te laten doen.

Zo zou hij regelmatig naar hun Franse optrekje Chateau Mirval vliegen om Europese topchefs op de rooster te leggen. Ook de outfits van de zeskoppige kroost en de logistieke details voor het overvliegen van George Clooney, Clint Eastwoord, Johnny Depp en co, zouden hoog op zijn agenda staan.

Angelina, die ondertussen in Londen is voor de opnames van haar nieuwe film 'Maleficent', zou niet meer doen dan met haar ogen rollen. Naar verluidt uitte ze haar ergernis door te zeggen dat Brad maar moet laten weten wanneer ze moet opdagen en wat ze moet dragen.


08-07-2012 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crammerock in Stekene strikt White Lies

Crammerock in Stekene strikt White Lies


http://oi48.tinypic.com/168h7he.jpg


De Britse topband White Lies speelt deze zomer exclusief op de 22ste editie van Crammerock in Stekene. Dat laat de organisatie weten.

"Met White Lies haalt Crammerock één van de populairste bands uit de internationale rockscene in huis", aldus Robin Tulkens en Geert Robbrecht van Crammerock. "Vlak voor ze de studio induiken voor de opnames van hun derde langspeler, spelen ze er hun enige zomerconcert op Vlaamse bodem."

Crammerock strikte ook Etienne De Crécy, sinds zijn hit "Super Discount" uit 1996 beschouwd als dé grondlegger van de Franse house. Ook hiphop-icoon Grandmaster Flash doet het festival in Stekene aan. In de komende weken worden nog een 25-tal namen aangekondigd, naast eerder voorgestelde groepen zoals onder meer Arsenal, Triggerfinger, De Mens, Compact Disk Dummies, Ozark Henry, Merdan Taplak, Mumbai Science, Safi & Spreej.

Ticktes zijn vanaf vandaag te koop via www.crammerock.be en in alle Free Record Shop-filialen in de Benelux. Het festival was de voorbije drie jaar op voorhand uitverkocht. (br.hln)


07-07-2012 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry valt voor charmes blonde filmbabe

Prins Harry valt voor charmes blonde filmbabe


http://oi48.tinypic.com/1zxsgle.jpg


Prins Harry is verliefd. De Britse royal zou voor de charmes van de blonde 'Three Musketeers'-actrice Gabriella Wilde zijn gevallen. Dat maakt The Sun vandaag bekend.

Hoewel de prins tot over zijn oren verliefd is op de blondine, is de kans klein dat de twee ook effectief een koppel zullen worden. De 23-jarige actrice wil volgens een vriend van haar geen relatie met Harry. "Omdat hij blauw bloed heeft", klinkt het.

"Harry is Gabriella's grootste fan, en zij vindt Harry ook heel leuk. Maar ze heeft geen zin om een tweede Kate Middleton te worden", vertelt de kameraad aan de Britse krant. "Ze vindt alle aandacht die Kate krijgt maar niets."

Wilde, wier echte naam Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe is, schitterde vorig jaar nog aan de zijde van Orlando Bloom in 'The Three Musketeers'. De actrice is momenteel druk bezig met de opnames van een remake van 'Carrie', een horrorfilm uit 1976.

De 27-jarige prins Harry werd sinds zijn breuk met Chelsy Davy aan verschillende blondines gelinkt. Zo zou hij relaties hebben gehad met onder andere Florence Brudenell-Bruce, een 26-jarig model. Harry gaf een paar maanden geleden echter nog toe dat hij zich af en toe eenzaam voelt als prins van Groot-Brittannië. (br.hln)


07-07-2012 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!