Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop deelt massaal oordopjes uit

Pukkelpop deelt massaal oordopjes uit

http://img40.imageshack.us/img40/90/pukkelpop.jpg

Op het muziekfestival Pukkelpop worden voor de allereerste keer massaal oordopjes uitgedeeld. Dat schrijven de Corelio-kranten. De maatregel moet vermijden dat één op de vijf bezoekers met gehoorschade huiswaarts keert.

Initiatiefnemer is de provincie Limburg, die 50.000 paar oordopjes aankocht, een investering van 45.000 euro. "We hebben al proefgedraaid op enkele kleinere festivals. En dan blijkt dat de oordopjes gretig aftrek vinden", luidt het bij provinciegedeputeerde voor Jeugd Hilde Claes

28-07-2009 om 08:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts gaf Michael Jackson gevaarlijk narcosemiddel

Lijfarts gaf Michael Jackson gevaarlijk narcosemiddel

Om Smooth Criminal te bekijken druk op de foto.


.

Conrad Murray, de privéarts van Michaël Jackson, zou de zanger het gevaarlijke narcosemiddel Propofol toegediend hebben, meldt de Amerikaanse zender CNN, op basis van een bron uit de omgeving van Jacksons familie.

De informant heeft ook toegang tot het gerechtelijk onderzoek. Het middel, dat normaal gezien bij operaties of onderzoeken in het ziekenhuis gebruikt wordt, zou de plotselinge dood van de zanger op 25 juni uitgelokt kunnen hebben.

28-07-2009 om 08:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Hilton gechoqueerd door beelden seksvideo Paris

Mama Hilton gechoqueerd door beelden seksvideo Paris

http://img269.imageshack.us/img269/1824/parishiltont.jpg
Mama Hilton moest even slikken toen ze scènes zag uit het wereldberoemdje seksfilmpje van haar dochter.

Vandaag gaat een nieuwe documentaire in première over het blonde fenomeen Paris Hilton. In 'Paris, not France' krijgen we de erfgename alweer van haar beste kant te zien. Het werkstuk bevat ook scènes uit haar wereldberoemde seksfilm, 'One night in Paris' en dat was voor mama Hilton een complete en onaangename verrassing. Tijdens de exclusieve première raakte Kathy Hilton helemaal van haar melk toen ze de beelden van haar stoeiende oogappel zag.

Paris zelf ook verrast
Ook Paris keek vreemd op want niemand had haar verteld dat er beeldmateriaal van haar onvergetelijke nachtje met Rick Solomon zou opduiken in de documentaire. Ze kon wel van schaamte onder haar stoel wegzakken. "Het was echt pijnlijk. Ik wist helemaal niet dat ze fragmenten gingen gebruiken van mijn seksvideo. Ik kan ook echt niet begrijpen waarom ze het gedaan hebben", vertelt Hilton. De stomende beelden dateren van 2003. Ze maakten Hilton in een klap wereldberoemd. De rijkeluisdochter was toen amper 22. Het filmpje werd een hit op internet.

28-07-2009 om 08:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde van een kind


Liefde van een kind


http://img32.imageshack.us/img32/3369/kindje.jpg


Niets is zo mooi
dan de liefde die je kind je kan geven, voor de rest van je leven
liefde en vriendschap wil je kind je geven
als teken van waardering, voor alles wat  je er al voor gedaan hebt

Kinderen tonen hun liefde met enkele woorden of een enkel gebaar
maar daarom is hun liefde niet minder waar
kinderen zijn hun ouders dankbaar
want ze staan altijd voor ze klaar

28-07-2009 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
27-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams blijven in VS

Beckhams blijven in VS

http://img34.imageshack.us/img34/8640/beckhams.jpg

David en Victoria Beckham hebben geen plannen om de Verenigde Staten te verlaten, zelfs niet indien hij terug in Europa komt voetballen. Volgens een insider wil Victoria haar zakelijke carrière, met haar eigen jeansmerk dVb, verder uitbouwen in de VS en zijn hun drie zonen het daar inmiddels zo gewend dat er geen sprake van is dat het gezin opnieuw in Engeland zou komen wonen.

"De kinderen houden van de Amerikaanse levensstijl en halen schitterende rapporten op school. David en Victoria willen in Californië blijven wonen, waar hij ook gaat spelen. Ze zijn zelfs van plan nog een kind te krijgen, ze zouden allebei dolgraag nog een dochter hebben", aldus de insider in het magazine Hello!

27-07-2009 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta is bang om Church of Scientology te verlaten

John Travolta is bang om Church of Scientology te verlaten

http://img12.imageshack.us/img12/7209/johntravolta.jpg
Met zijn zoon Jett, die zes maanden geleden overleed.

Sinds de dood van zijn gehandicapte zoon Jett zes maanden geleden gaat het niet goed met John Travolta. Hij leeft sindsdien teruggetrokken en overweegt de omstreden Church of Scientology, waarvan hij altijd een vurig pleitbezorger is geweest, de rug toe te keren.

Vrees voor wraakoperatie
Hij vreest echter dat Scientology wraak zal nemen door details over zijn privéleven de wereld in te sturen. In de Mail on Sunday beweren insiders van de 'kerk' en vrienden van de acteur dat Travolta op de rand van een depressie staat.

Behandeling autistische zoon
Bovendien is hij teleurgesteld in de geheime kerkgenootschap en betreurt hij dat hij de regels van Scientology volgde bij de behandeling van Jett, die naar verluidt autistisch was. Scientology erkent autisme niet en oordeelt dat de conditie psychosomatisch is. De kerk adviseert bij autisme een ontgiftingskuur en het nemen van supplementen, maar verbiedt het gebruik van reguliere medicijnen tegen autisme. Travolta is echter op zijn hoede om de kerk te verlaten omdat hij vreest dat die wraak zou nemen door details over zijn privéleven te onthullen.

Rondjes met golfbuggy
Een buur getuigt dat Travolta zich overdag amper laat zien, maar dat hij 's avonds en 's nachts in zijn eentje op zijn domein rondrijdt in een golfkarretje. "Vroeger reed hij met zijn zoon in de buggy. Nu is het John in zijn eentje", aldus een buur.

Travolta heeft al zijn werkopdrachten geschrapt sinds de dood van zijn zestienjarige zoon.
Persoonlijke gegevens
In besloten kring heeft Travolta er al mee gedreigd Scientology te verlaten. Rick Ross, die de kerk al dertig jaar volgt, is ervan overtuigd dat dit gevaarlijk kan zijn voor elke personaliteit. "Scientology legt dossiers aan over elk bekend lid. Daarin worden persoonlijke gegevens bewaard met als doel mensen in opspraak te brengen van zodra die kritiek uiten op de kerk".

Chantage
Travolta en zijn vrouw, Kelly Preston, worden in september terug op de Bahamas verwacht voor het proces tegen de ziekenwagenchauffeur die Jett nog naar het hospitaal bracht. Hij wordt ervan beschuldigd het koppel te hebben gechanteerd.

27-07-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil trouwen met bokser

Jordan wil trouwen met bokser

http://img33.imageshack.us/img33/9904/jordanu.jpg

Jordan heeft haar zinnen gezet op kooibokser Alex Reid. Zodra haar scheiding van Peter Andre achter de rug is, wil ze zich verloven met de kleerkast. Vrienden van het glamourmodel waren geschokt toen ze er getuige van waren hoe Jordan Alex ten huwelijk vroeg, vlak nadat hij een furieus telefoontje van zijn vriendin Marie Thronton had gekregen.

Het voorbije weekend had de Britse gespecialiseerde pers een vette kluif aan Jordan en haar nieuwe verovering. In een hotel in Liverpool zouden ze de nachtrust van andere gasten hebben verstoord met hun luidruchtig gerampetamp.

Toch ontkennen zowel Jordan als Alex dat er iets gaande is tussen hen. Een woordvoerster van Jordan stelt dat Reid is ingehuurd als lijfwacht van Jordan tijdens haar promotournee voor haar jongste roman. Volgens Reid delen ze een passie voor gevechtsporten. "Katie heeft veel belangstelling in krijgskunsten, en daar praten we veel over. We zijn niet meer dan goeie vrienden".

27-07-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Billy Joel moet weer concert uitstellen

Zieke Billy Joel moet weer concert uitstellen

Om Goodnight Saigon te bekijken druk op de foto.



.

Billy Joel, die samen met Elton John op tournee is, is geveld door de griep en moest een tweede concert moeten afgelasten.

Het concert dat de twee vandaag in Albany, New York zouden geven, wordt uitgesteld. Volgens de organisatoren moet Joel van de dokter drie dagen rust nemen.

Ook vorige week vrijdag moest de 60-jarige Joel al een concert afgelasten.

27-07-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan houdt van wurgseks

Jordan houdt van wurgseks

http://img35.imageshack.us/img35/148/jordanvxe.jpg
Jordan liet zich na haar scheiding stevig gaan op vakantie in Ibiza.

Jordan (aka Katie Price) houdt volgens ex-playmate Georgia van wurgseks. Toen ze op vakantie in Ibiza aan het bekomen was van haar scheiding van Peter Andre, stoeide Jordan met mannen én vrouwen. Tijdens een wilde vrijpartij met Georgia wilde Jordan gewurgd worden. Ondertussen is ze al een tijdje terug in Engeland en daar beleefde de seksbom in een hotel een nachtelijke seksmarathon met Alex Reed, een kooivechter bijgenaamd 'The Detonator'.

Fotoshoot
De playmate Georgia leerde Jordan kennen toen die een fotoshoot had in de villa van de playmate. Het klikte meteen en Jordan wilde dolgraag wilde dat ze een avondje mee ging stappen. "Ik was altijd al een grote fan van haar en ze was ontzettend aardig", vertelt ze aan mirror.co.uk. "Ze was met me aan het flirten, maar wist dat ik een vriend had, dus ik dacht niet dat er iets zou van komen."

Tongzoen
In de club bleek echter dat Jordan meer wilde: "Ze zoende me plotseling alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ze leunde gewoon naar voren en duwde haar tong in mijn keel. Toen begon ze te gillen dat ze het fijn vindt om gewurgd te worden. Ze hield mijn keel vast en riep "wurg me, spuug op m'n gezicht!" Iedereen keek elkaar aan, het was heel bizar." Volgens Georgia had het bizarre gedrag van Jordan alles te maken met haar breuk van Peter Andre: "Ik denk dat ze zo stoom af kon blazen."

Alex Reed
Terug in Engeland lijkt het er meer en meer op dat Katie PRice een relatie heeft met Alex Reed. De seksbom werd door beveiligingscamera's in een hotel in Manchester betrapt terwijl ze vechter Alex Reed afgelopen donderdag mee naar haar hotelsuite nam. "Ze konden eerder op de avond al niet van elkaar afblijven", vertelt een hotelgast aan 'News of the World'. "Nadat ze de suite binnen zijn gegaan, begon het gebonk. Wij konden er niet van slapen en toen Jordan de volgende ochtend haar kamer uit kwam lachte ze van oor tot oor." Peter Andre heeft aangegeven geen seks te zullen hebben tot zijn scheiding van Katie rond is, maar dat maakt duidelijk geen indruk op Jordan. Alex 'The Detonator' Reed maakt blijkbaar wel heel wat los in de seksbom.

27-07-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton valt voor Little Britain-ster David Walliams

Paris Hilton valt voor Little Britain-ster David Walliams

http://img32.imageshack.us/img32/8933/parishiltoni.jpg

Paris Hilton is weer op vrijersvoeten. Ze is al een paar keer op date geweest met David Walliams, de komische ster van 'Little Britain', een komische BBC-reeks. Williams (37) is ook een schrijver. In Little Britain schittert hij aan de zijde van Matt Lucas.

Paris en David Williams leerden elkaar kennen toen de hotelerfgename in Londen verbleef voor de opnames van haar show 'Paris Hilton's British Best Friend'. Inmiddels zouden ze al een aantal afspraakjes hebben gehad. "Ze zijn al een tijdje vrienden", vertelt een bron aan News of the World. "Ze bellen vaak en hebben heel veel met elkaar gemeen. Er is zeker sprake van een vonk en Paris vindt het vooral fijn dat David haar niet als een bimbo behandelt."

27-07-2009 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WBC-kampioen Vernon Forrest doodgeschoten bij carjacking

WBC-kampioen Vernon Forrest doodgeschoten bij carjacking

http://img23.imageshack.us/img23/3228/vernonforrest.jpg

De Amerikaanse bokser Vernon Forrest, WBC-kampioen bij de juniormiddengewichten, is gisteravond in het Amerikaanse Atlanta doodgeschoten door twee mannen die zijn auto wilden stelen. De 38-jarige bokser werd aangevallen toen hij de banden van zijn Jaguar aan het opblazen was bij een benzinestation, meldde een woordvoerder van de lokale politie op de televisiezender ESPN.

De twee overvallers vluchtten toen Forrest een vuurwapen bovenhaalde. Bij een achtervolging te voet werden verschillende schoten afgevuurd. Daarbij werd Forrest geraakt in het hoofd en in de rug.

Afgelopen september heroverde Vernon Forrest zijn WBC-titel bij de juniormiddengewichten door in Las Vegas op punten te winnen van zijn landgenoot Sergio Mora. In juli 2007 pakte hij ook de WBC-titel bij de weltergewichten tegen de Argentijn Carlos Baldomir. Er stond voor Forrest een nieuwe kamp gepland op 3 augustus.

27-07-2009 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles

Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles

http://img17.imageshack.us/img17/6721/victoriabeckhamw.jpg

Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles. Manlief David wil wat graag naar Europa terugkeren, zeker nu hij op boegeroep onthaald werd door de eigen fans van LA Galaxy.

"Over haar lijk dat Victoria Los Angeles verlaat en dat heeft ze ook laten weten aan David", vertelt een bron aan The People. "Ze is nooit gelukkiger geweest en vindt het fantastisch in Los Angeles. Ook al omdat ze er haar privacy respecteren." Het ziet er dus naar uit dat David nog even tegen zijn zin moet blijven voetballen in LA.

27-07-2009 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson was thuis al dood

Michael Jackson was thuis al dood

Om Beat It te bekijken druk op de foto.

.

De verplegers die Michael Jackson thuis aantroffen, nadt hij een hartaanval had gekregen, dachten dat het om een bejaarde man ging. Pas na tien minuten herkenden ze hun patiënt als de King of Pop. Ze zijn er van overtuigd dat Jackson toen al overleden was. Hij had geen hartslag meer en vertoonde geen enkel ander teken van leven, zo onthullen Amerikaanse websites.

Toch naar ziekenhuis
De verplegers wilden Jackson ter plekke dood verklaren, maar lijfarts Conrad Murray drong er op aan dat Jackson naar het ziekenhuis zou overgebracht worden. Ook weigerde Murray dat de verplegers de hartmassage van hem zouden overnemen.

Murray wordt verdacht van doodslag. Hij zou Jackson het zware verdovingsmiddel Propofol hebben toegediend en zelf in slaap zijn gevallen. Agenten vonden het middel verborgen in een kast in de gastenkamer waar cardioloog Murray verbleef.

27-07-2009 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson als gelauwerd als wereldredder en kindervriend

Michael Jackson als gelauwerd als wereldredder en kindervriend

Om The Way You Make Me te bekijken druk op de foto.


.
Jermaine Jackson met zijn zonen Jaffar en Jermajesty.

De onlangs overleden popster Michael Jackson is gisteren postuum vereerd met een 'Save the World Award' voor zijn humanitair engagement.

Pedofiel?
Op een gala in Wenen werd de beloning door Jacko's broer Jermaine in ontvangst genomen. Ironisch genoeg -gezien de aanklachten wegens pedofilie waartegen de zelfverklaarde King of Pop zich jarenlang heeft moeten verdedigen- werd in het bijzonder Jacksons "inzet voor de kinderen" bewierookt.

Aan het Oostenrijkse agentschap APA verklaarde de oudere broer van Michael dat de wereld met Jacko's dood "een groot humanist" heeft verloren.

26-07-2009 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry waagt modegok in New York

Katy Perry waagt modegok in New York

Om I Kissed A Girl te bekijken druk op de foto.


.

Katy Perry staat bekend om haar frivole outfits, maar bij haar recentste optreden in New York gaf ze toe een modeblunder te hebben gemaakt. Ze koos voor een rood minijurkje met pailetten versierd met dobbelstenen, maar moest de creatie tijdens haar optreden molesteren.

Styliste?
Als Katy Perry iets doet, doet ze het meteen goed. Tijdens het optreden liet ze de bandleden bijpassende outfits versierd met dollarbiljetten dragen. Toen ze haar gitaar bovenhaalde ontdekte de zangeres dat ze niet de meest praktische outfit aanhad, ze kreeg de band van haar instrument niet over haar schouder. Daarom rukte ze een grote, zwarte dobbelsteen van de jurk. "Nu voel ik me echt dom, dit is een belachelijke outfit, wie wil hem na het optreden hebben?" Later op de dag verklaarde ze haar bizarre keuze: "Ik droeg deze creatie omdat ik hou van gekke kledij, voor mij is het elke dag Halloween. Als mijn muziekcarrière zou falen, wil ik styliste worden. Ik hou ervan om iets te maken dat anderen aan het lachen maakt".

26-07-2009 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson had geheime bergplaats voor medicijnen

Lijfarts Jackson had geheime bergplaats voor medicijnen

http://img199.imageshack.us/img199/6828/michaeljacksonrsp.jpg

Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson, had in het huis van The King of Pop een geheime bergplaats voor medicijnen. Daarin bewaarde hij onder meer het gevaarlijke narcosemiddel Propofol. Dat is volgens de site tmz.com aan het licht gekomen tijdens het onderzoek naar de dood van Jackson.

Kast in gastenkamer
Bij de eerste huiszoeking op de dag van de dood van Jackson vond de politie nauwelijks medicijnen. Pas later wees Murray tijdens één van de verhoren op het bestaan van de bergplaats, die zich in een kast in de gastenkamer van het huis bevond. "De medicijnen waren verborgen", zei een politieman aan de gespecialiseerde website.

Verdacht van doodslag
De 51-jarige Murray wordt verdacht van doodslag in het kader van het onderzoek naar de dood van Jackson. Bij huiszoekingen werden onder meer medicijnen, twee harde schijven en diverse documenten voor onderzoek in beslag genomen.

Toxicologisch rapport
Er is steeds meer bewijs dat Jackson op 25 juni door een hartstilstand overleed na een overdosis medicijnen. Naar verwachting verschijnt volgende week een toxicologisch rapport dat definitief duidelijkheid moet geven over de doodsoorzaak van de popster.

26-07-2009 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blur heeft geen plannen voor nieuwe reünieconcerten

Blur heeft geen plannen voor nieuwe reünieconcerten

Om Country House te bekijken druk op de foto.


.

Slecht nieuws voor fans van de Britse popgroep Blur. Zanger Damon Albarn heeft aan het Britse muziekblad Q verklaard dat de band niet van plan is om een vervolg te breien aan de succesvolle Britse reünieconcerten.

Sleur
"Het is mooi wat we hebben gedaan en dat willen we niet ruïneren. Met een nieuwe tour zouden de sleur en dezelfde problemen van vroeger opnieuw de kop opsteken", zo sloeg Albarn in de laatste editie van Q de hoop van fans over de hele wereld aan diggelen.
Zeven jaar na de breuk met gitarist Graham Coxon speelde Blur deze zomer een aantal comebackconcerten op Britse bodem. Climax was het festival van Glastonbury, waar de auteurs van Parklife, Song 2 en Girls and Boys een groots concert speelden. "Dat is het moment dat voor mijn ogen voorbij zal flitsen op het moment dat ik sterf", zei Albarn.

26-07-2009 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City wijst Jordan af wegens te oud

Sex and the City wijst Jordan af wegens te oud

http://img269.imageshack.us/img269/4361/katieprice.jpg

Jordan, de rondborstige ex van Peter Andre en glamourmodel, deed auditie voor de tweede film van Sex and the City. Maar ze werd afgewezen vanwege haar uiterlijk: ze is onnatuurlijk en te oud.

Kinderoppas
De 31-jarige Katie Price, ook bekend als Jordan, deed samen met 70 andere meisjes auditie voor de rol van een rondborstige, Ierse kinderoppas. Het glamourmodel geraakte volgens insiders niet eens bij de laatste 20 kandidaten omdat ze te oud was.

Onnatuurlijk
Een betrouwbare bron vertelde aan de Britse krant The Sun: "Jordan zou nooit die rol hebben kunnen spelen, ze maakt zichzelf blaasjes kwijt. Hoeveel botox ze ook zou laten injecteren, ze kan er niet plots tien jaar jonger uitzien. De producers zijn op zoek naar een fris, natuurlijk en jong gezicht. Jordan bezit geen enkele van die eigenschappen. Ze heeft dan wel grote borsten, maar die zijn allesbehalve natuurlijk. Daarnaast moest het personage goed zijn in de omgang met kinderen. Hoewel Katie Price een geweldige moeder is, ze komt niet echt over als een warm en vriendelijk persoon."

26-07-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez viert veertigste verjaardag in grandeur

Jennifer Lopez viert veertigste verjaardag in grandeur

Om Lets Get Loud te bekijken druk op de foto.


.

Hoewel je het haar niet zou nageven, vierde Jennifer Lopez vrijdag haar veertigste verjaardag. Reden genoeg voor de zangeres om haar feest groots aan te pakken.

Sexy maar stijlvol
Samen met tal van familie, vrienden en natuurlijk ook manlief Marc Anthony zette ze de bloemetjes buiten in het New Yorkse Greenwich Village. De ster straalde in een sexy maar stijlvolle, zilveren, strakke jurk en oversized oorbellen. Marc Anthony hield het eenvoudig met een classy zwart maatpak.

26-07-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adviseur Michael Jackson diept bijna 4 miljoen euro terug op

Adviseur Michael Jackson diept bijna 4 miljoen euro terug op

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

Het administratieteam dat zich ontfermt over de nalatenschap van Michael Jackson slaagde erin om bijna 4 miljoen euro van Tohme, de voormalig financieel directeur van de popkoning, te recuperen. Hij beweert dat het geld een geheim was tussen hem en Michael.

Geheim
Naast deze aanzienlijke geldsom zou het team ook heel wat waardevolle persoonlijke spullen hebben kunnen terugvorderen. Dat meldt ABC News. Tohme zegt dat de administratie het geld niet heeft kunnen 'recuperen': "Ik had het geld onder mijn hoede en ik heb het aan de administrateurs gegeven. Het was een geheim tussen Michael en mij".

Droomhuis
Volgens Tohme zette Michael het geld opzij voor de aankoop van zijn droomhuis in Las Vegas. Tohme voerde de onderhandelingen voor de aankoop ervan toen de popkoning stierf. "Michael zei tegen niemand iets over dat geld. Maar toen hij stierf, gaf ik het vrijwillig aan het administratieteam. Daarnaast bezorgde ik hen ook persoonlijke spullen van zijn domein 'Neverland' die hij normaal gezien zou veilen." Zijn advocaat John Branca en medewerker John McClain beweren dat het domein meer dan 350 miljoen euro waard is.

26-07-2009 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!