Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson was thuis al dood

Michael Jackson was thuis al dood

Om Beat It te bekijken druk op de foto.

.

De verplegers die Michael Jackson thuis aantroffen, nadt hij een hartaanval had gekregen, dachten dat het om een bejaarde man ging. Pas na tien minuten herkenden ze hun patiënt als de King of Pop. Ze zijn er van overtuigd dat Jackson toen al overleden was. Hij had geen hartslag meer en vertoonde geen enkel ander teken van leven, zo onthullen Amerikaanse websites.

Toch naar ziekenhuis
De verplegers wilden Jackson ter plekke dood verklaren, maar lijfarts Conrad Murray drong er op aan dat Jackson naar het ziekenhuis zou overgebracht worden. Ook weigerde Murray dat de verplegers de hartmassage van hem zouden overnemen.

Murray wordt verdacht van doodslag. Hij zou Jackson het zware verdovingsmiddel Propofol hebben toegediend en zelf in slaap zijn gevallen. Agenten vonden het middel verborgen in een kast in de gastenkamer waar cardioloog Murray verbleef.

27-07-2009 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson als gelauwerd als wereldredder en kindervriend

Michael Jackson als gelauwerd als wereldredder en kindervriend

Om The Way You Make Me te bekijken druk op de foto.


.
Jermaine Jackson met zijn zonen Jaffar en Jermajesty.

De onlangs overleden popster Michael Jackson is gisteren postuum vereerd met een 'Save the World Award' voor zijn humanitair engagement.

Pedofiel?
Op een gala in Wenen werd de beloning door Jacko's broer Jermaine in ontvangst genomen. Ironisch genoeg -gezien de aanklachten wegens pedofilie waartegen de zelfverklaarde King of Pop zich jarenlang heeft moeten verdedigen- werd in het bijzonder Jacksons "inzet voor de kinderen" bewierookt.

Aan het Oostenrijkse agentschap APA verklaarde de oudere broer van Michael dat de wereld met Jacko's dood "een groot humanist" heeft verloren.

26-07-2009 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry waagt modegok in New York

Katy Perry waagt modegok in New York

Om I Kissed A Girl te bekijken druk op de foto.


.

Katy Perry staat bekend om haar frivole outfits, maar bij haar recentste optreden in New York gaf ze toe een modeblunder te hebben gemaakt. Ze koos voor een rood minijurkje met pailetten versierd met dobbelstenen, maar moest de creatie tijdens haar optreden molesteren.

Styliste?
Als Katy Perry iets doet, doet ze het meteen goed. Tijdens het optreden liet ze de bandleden bijpassende outfits versierd met dollarbiljetten dragen. Toen ze haar gitaar bovenhaalde ontdekte de zangeres dat ze niet de meest praktische outfit aanhad, ze kreeg de band van haar instrument niet over haar schouder. Daarom rukte ze een grote, zwarte dobbelsteen van de jurk. "Nu voel ik me echt dom, dit is een belachelijke outfit, wie wil hem na het optreden hebben?" Later op de dag verklaarde ze haar bizarre keuze: "Ik droeg deze creatie omdat ik hou van gekke kledij, voor mij is het elke dag Halloween. Als mijn muziekcarrière zou falen, wil ik styliste worden. Ik hou ervan om iets te maken dat anderen aan het lachen maakt".

26-07-2009 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson had geheime bergplaats voor medicijnen

Lijfarts Jackson had geheime bergplaats voor medicijnen

http://img199.imageshack.us/img199/6828/michaeljacksonrsp.jpg

Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson, had in het huis van The King of Pop een geheime bergplaats voor medicijnen. Daarin bewaarde hij onder meer het gevaarlijke narcosemiddel Propofol. Dat is volgens de site tmz.com aan het licht gekomen tijdens het onderzoek naar de dood van Jackson.

Kast in gastenkamer
Bij de eerste huiszoeking op de dag van de dood van Jackson vond de politie nauwelijks medicijnen. Pas later wees Murray tijdens één van de verhoren op het bestaan van de bergplaats, die zich in een kast in de gastenkamer van het huis bevond. "De medicijnen waren verborgen", zei een politieman aan de gespecialiseerde website.

Verdacht van doodslag
De 51-jarige Murray wordt verdacht van doodslag in het kader van het onderzoek naar de dood van Jackson. Bij huiszoekingen werden onder meer medicijnen, twee harde schijven en diverse documenten voor onderzoek in beslag genomen.

Toxicologisch rapport
Er is steeds meer bewijs dat Jackson op 25 juni door een hartstilstand overleed na een overdosis medicijnen. Naar verwachting verschijnt volgende week een toxicologisch rapport dat definitief duidelijkheid moet geven over de doodsoorzaak van de popster.

26-07-2009 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blur heeft geen plannen voor nieuwe reünieconcerten

Blur heeft geen plannen voor nieuwe reünieconcerten

Om Country House te bekijken druk op de foto.


.

Slecht nieuws voor fans van de Britse popgroep Blur. Zanger Damon Albarn heeft aan het Britse muziekblad Q verklaard dat de band niet van plan is om een vervolg te breien aan de succesvolle Britse reünieconcerten.

Sleur
"Het is mooi wat we hebben gedaan en dat willen we niet ruïneren. Met een nieuwe tour zouden de sleur en dezelfde problemen van vroeger opnieuw de kop opsteken", zo sloeg Albarn in de laatste editie van Q de hoop van fans over de hele wereld aan diggelen.
Zeven jaar na de breuk met gitarist Graham Coxon speelde Blur deze zomer een aantal comebackconcerten op Britse bodem. Climax was het festival van Glastonbury, waar de auteurs van Parklife, Song 2 en Girls and Boys een groots concert speelden. "Dat is het moment dat voor mijn ogen voorbij zal flitsen op het moment dat ik sterf", zei Albarn.

26-07-2009 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City wijst Jordan af wegens te oud

Sex and the City wijst Jordan af wegens te oud

http://img269.imageshack.us/img269/4361/katieprice.jpg

Jordan, de rondborstige ex van Peter Andre en glamourmodel, deed auditie voor de tweede film van Sex and the City. Maar ze werd afgewezen vanwege haar uiterlijk: ze is onnatuurlijk en te oud.

Kinderoppas
De 31-jarige Katie Price, ook bekend als Jordan, deed samen met 70 andere meisjes auditie voor de rol van een rondborstige, Ierse kinderoppas. Het glamourmodel geraakte volgens insiders niet eens bij de laatste 20 kandidaten omdat ze te oud was.

Onnatuurlijk
Een betrouwbare bron vertelde aan de Britse krant The Sun: "Jordan zou nooit die rol hebben kunnen spelen, ze maakt zichzelf blaasjes kwijt. Hoeveel botox ze ook zou laten injecteren, ze kan er niet plots tien jaar jonger uitzien. De producers zijn op zoek naar een fris, natuurlijk en jong gezicht. Jordan bezit geen enkele van die eigenschappen. Ze heeft dan wel grote borsten, maar die zijn allesbehalve natuurlijk. Daarnaast moest het personage goed zijn in de omgang met kinderen. Hoewel Katie Price een geweldige moeder is, ze komt niet echt over als een warm en vriendelijk persoon."

26-07-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez viert veertigste verjaardag in grandeur

Jennifer Lopez viert veertigste verjaardag in grandeur

Om Lets Get Loud te bekijken druk op de foto.


.

Hoewel je het haar niet zou nageven, vierde Jennifer Lopez vrijdag haar veertigste verjaardag. Reden genoeg voor de zangeres om haar feest groots aan te pakken.

Sexy maar stijlvol
Samen met tal van familie, vrienden en natuurlijk ook manlief Marc Anthony zette ze de bloemetjes buiten in het New Yorkse Greenwich Village. De ster straalde in een sexy maar stijlvolle, zilveren, strakke jurk en oversized oorbellen. Marc Anthony hield het eenvoudig met een classy zwart maatpak.

26-07-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adviseur Michael Jackson diept bijna 4 miljoen euro terug op

Adviseur Michael Jackson diept bijna 4 miljoen euro terug op

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

Het administratieteam dat zich ontfermt over de nalatenschap van Michael Jackson slaagde erin om bijna 4 miljoen euro van Tohme, de voormalig financieel directeur van de popkoning, te recuperen. Hij beweert dat het geld een geheim was tussen hem en Michael.

Geheim
Naast deze aanzienlijke geldsom zou het team ook heel wat waardevolle persoonlijke spullen hebben kunnen terugvorderen. Dat meldt ABC News. Tohme zegt dat de administratie het geld niet heeft kunnen 'recuperen': "Ik had het geld onder mijn hoede en ik heb het aan de administrateurs gegeven. Het was een geheim tussen Michael en mij".

Droomhuis
Volgens Tohme zette Michael het geld opzij voor de aankoop van zijn droomhuis in Las Vegas. Tohme voerde de onderhandelingen voor de aankoop ervan toen de popkoning stierf. "Michael zei tegen niemand iets over dat geld. Maar toen hij stierf, gaf ik het vrijwillig aan het administratieteam. Daarnaast bezorgde ik hen ook persoonlijke spullen van zijn domein 'Neverland' die hij normaal gezien zou veilen." Zijn advocaat John Branca en medewerker John McClain beweren dat het domein meer dan 350 miljoen euro waard is.

26-07-2009 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwig lot


Eeuwig lot


http://img190.imageshack.us/img190/6756/67986922.jpg


In fictie verloren
Gaat de droom voorbij de realiteit
Lente schakelt naar Liefde & Hoop
De wens laat me ontwaken
Als de ochtend de droom vervormt
Poetisch is de reis
Vluchtig de nachtelijke droom
Ongrijpbaar het verlangen naar zielebevrediging
Menselijke hunkering naar aards genoegen
Het eeuwig lot van de romanticus
.......doet leven......

26-07-2009 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
25-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger poseert topless

Dochter Mick Jagger poseert topless

http://img24.imageshack.us/img24/7379/georgiamay.jpg

Papa Mick Jagger (65) is niet te spreken over de jongste fotoshoot van zijn dochter Georgia May. De zeventienjarige poseert topless in haar eerste grote opdracht voor Hudson jeans sinds ze vorig jaar ingelijfd werd door een modellenagentschap. Het derde kind van Jagger en Jerry Hall draagt daarbij niets meer dan een strakke zwarte jean.

Op een van de foto's poseert Georgia May samen met haar vriendje Django James Stewart, de achttienjarige zoon van Eurythmics-voorman Dave Stewart.

Toen Jaggers oudere dochter Elizabeth in 2004 met een doorkijkblouse op de catwalk verscheen, was hij "geschokt". Elizabeth was toen twintig. Jagger is niet erg opgezet met de carrièrekeuze van Georgia May. Haar moeder, Jerry Hall, staat wel achter haar keuze. Hall is binnenkort, op haar 53ste, naakt te zien in het theaterstuk 'Calendar Girls'.

25-07-2009 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox kan zich nu scheermesjes veroorloven

Megan Fox kan zich nu scheermesjes veroorloven

http://img22.imageshack.us/img22/9678/meganfoxogh.jpg

Megan Fox, afkomstig uit een arme familie en nu plots de "meest sexy vrouw ter wereld", heeft intussen een harig probleem minder. "Voordat ik actrice werd, gebeurde het wel eens dat ik geen geld had om wegwerpscheermesjes te kopen als ik 's avonds een afspraakje had", zegt de 23-jarige actrice in de Frankfurter Rundschau.

De donkerharige schone brak door als Mikaela Banes in de blockbuster 'Transformers'.

"Om de scheermesjes moet ik me nu geen zorgen meer maken", meent de ster, die nu ook een hoofdrol speelt in de tweede 'Transformers'-film, 'Transformers: Revenge of the Fallen'.

25-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nas moet Kelis 30.000 euro per maand

Nas moet Kelis 30.000 euro per maand

Om Nas te bekijken druk op de foto.


.

Kelis, die dinsdag beviel van Nas' zoon Knight, ziet het einde van haar bittere vechtscheiding met de rapper naderen. Een rechter in Los Angeles beval dat Nas Kelis maandelijks 30.000 euro moet betalen. Daar bovenop moet hij ook opdraaien voor Kelis' gerechtskosten. Dit is een voorlopige regeling, in september komt de zaak opnieuw voor de rechter.

In april vroeg Kelis de scheiding aan op grond van "onverzoenbare verschillen". Nas schold haar naar verluidt voortdurend uit en kon ook niet van andere vrouwen afblijven. Het stel leerde elkaar kennen tijdens een afterparty van de MTV Video Music Awards in 2002, ze trouwden in 2005.

25-07-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse vrijgesproken

Amy Winehouse vrijgesproken

Om Back To Black te bekijken druk op de foto.


.

Met een glimlach van oor tot oor verliet Amy Winehouse vandaag de rechtbank. Amy kon een grijns niet onderdrukken toen ze hoorde dat ze geen straf krijgt voor het slaan van een fan.

Amy zou danseres Sherene Flash geslagen hebben nadat ze vroeg om een foto. Amy beweerde dat dit zelfverdediging was en dat ze de danseres 'slechts' weggeduwd had. De rechter sprak Amy vrij: "Na al het bewijs van de getuigen gehoord te hebben kan ik er niet zeker van zijn dat het geen ongeluk was. De aanklacht is verworpen en de beschuldigde vrij", sprak de rechter.
Amy en haar ouders lieten weten erg opgelucht te zijn.

25-07-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanrijding in Moscou scoort op Servisch filmfestival

Aanrijding in Moscou scoort op Servisch filmfestival

http://img189.imageshack.us/img189/7232/inmoscou.jpg
Barbara Sarafian kreeg een speciale vermelding.

De Belgische film 'Aanrijding in Moscou' heeft op het Europees Filmfestival van Palic (Servië) de Fipresci Prijs gewonnen. Het is zijn vijftiende internationale filmprijs. Actrice Barbara Sarafian kreeg een speciale vermelding voor haar rol in de speelfilmdebuut van Christophe Van Rompaey.

De hoofdrollen worden vertolkt door Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet en Johan Heldenbergh. In Vlaanderen kwam 'Aanrijding in Moscou' eind januari 2008 in de zalen. Het is een van de films die werd gemaakt in het kader van de tweede Faits Divers-reeks, een initiatief van vtm met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds.

25-07-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neus Michael Jackson gestolen

Neus Michael Jackson gestolen

Om Beat It te bekijken druk op de foto.


.

De neusprothese die Michael Jackson jarenlang droeg om de gevolgen van zijn mislukte operaties te verbergen, is gestolen. Wat overblijft is een klein zwart gat met kraakbeen errond. Dat beweren althans enkele getuigen die het lichaam van de 'King of Pop' gezien hebben op de autopsietafel. De diefstal moet gebeurd zijn toen Jackson opgebaard lag in het lijkenhuisje van Los Angeles. Dat meldt showbizspy.com.

De definitieve autopsieresultaten worden volgende week verwacht. De doodsoorzaak zal meer dan waarschijnlijk gecatalogeerd worden onder de noemer 'doodslag'.

25-07-2009 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Michael Jackson zuipt er niet naast

Ex Michael Jackson zuipt er niet naast

http://img16.imageshack.us/img16/1705/debbierowe.jpg

Debbie Rowe, de biologische moeder van Prince Michael (12) en Paris (11) Jackson, is een drankorgel volgens een getuigenis van een goede vriend van haar in de National Enquirer. De voormalige verpleegster "is de hele dag dronken en zou dus een waardeloze moeder zijn."

Halve bak bier en drie margarita's
De vriend vertelt aan de National Enquirer: "Ze begint rond een uur of 11 met drinken en jaagt er op een gemiddelde dag een halve bak bier en drie margarita's doorheen. Als ze dan ook nog voor kinderen zou moeten zorgen zou dat gewoon gevaarlijk zijn."

"Bloedhekel aan kinderen"
Volgens hem wil Debbie haar kinderen sowieso niet terug. "Ze heeft nooit negatief gesproken over Prince en Paris, maar zei regelmatig dat ze een bloedhekel had aan kinderen."

"Michael is een sukkel"
En van Michael was ze ook niet erg gecharmeerd. "Ze ging gemiddeld eens per maand op bezoek in Neverland. Als ze dan terugkwam was ze heel negatief over Michael. Ze zei dan: 'Hij is echt een sukkel, hij gebruikt mensen'. Ik vond dat heel schokkend, hij heeft haar miljoenen gegeven en zij was alleen maar ondankbaar. Ze deed altijd heel verbitterd. Maar ze vond wel dat Michael een goede vader was en dat de hij de kinderen een beter leven gaf dan zij ze zelf ooit zou kunnen bieden."

25-07-2009 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cameron stelt 3D-film "Avatar" voor

James Cameron stelt 3D-film "Avatar" voor

http://img11.imageshack.us/img11/3218/jamescameron.jpg

Regisseur James Cameron heeft gisteren zijn nieuwste fictieproject "Avatar" voorgesteld. De film is gedraaid in 3D en wordt de eerste bioscoopprent van Cameron sedert de publiekstrekker Titanic uit 1997.

Vreemde planeet
"Avatar" gaat in België op 16 december in première. Het verhaal draait rond een voormalige soldaat die op een vreemde planeet -Pandora- landt, waar een veelvoud aan exotische levensvormen bestaat. Ook de Na'vi, een humanoid ras, wonen er, en met die krijgen veteraan Jake en andere aardbewoners het aan de stok.

Technologie
Cameron schreef het script al meer dan een decennium geleden, maar volgens hem is nu pas de technologie voldoende gevorderd om zijn interplanetaire visie op celluloid te zetten.

Vette Fox-cheque
Wat het budget betreft, loste Cameron enkel dat de Fox-studio een "vette cheque" heeft uitgeschreven. Fox gaat uit van een kostenplaatje van 230 miljoen dollar, maar deskundigen geloven dat het eindbedrag om de 300 miljoen dollar draait.

Niet te hersenloos
Wie zich al opmaakt voor een avondje hersenloos entertainment, weze gewaarschuwd: Cameron zegt zelf meer dan een actie- of avonturenfilm voor ogen te hebben. De toeschouwers moeten - revolutionair idee in de vroege 21ste eeuw - "tot nadenken" gebracht worden "over hoe men met de natuur en de medemens moet omgaan".

King of the world
Na "Titanic" kon Cameron, een Canadees, zich even 'King of the World' (naar een citaat uit Titanic) noemen. De film kreeg maar eventjes 11 Oscars, bracht wereldwijd het recordbedrag van meer dan 1,8 miljard dollar in de filmlades en werd door sommige filmcritici ook goed bevonden.

25-07-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham zet modellen op schommel

Victoria Beckham zet modellen op schommel

http://img10.imageshack.us/img10/5829/victoriabeckhamj.jpg

Voor de fotoshoot van haar nieuwe herfstcollectie, liet Victoria Beckham de modellen op een schommel in de hippe Londense wijk Notting Hill poseren. Zelf ging La Beckham ook even op de schommel zitten ('omdat ze moe was van het werken, zo fluisteren kwade tongen'), maar een lachje kon er niet af. Het leek er zelfs niet op dat ze de verpozing ook maar enigszins ontspannend vond.

Het is allang bekend dat Victoria niet te veel wil lachen om geen rimpels te krijgen, maar haar vastgeroeste gezicht begint voorwerp van spot te worden.

Even onverstoorbaar als haar gezicht leidde Victoria de fotoshoot in goede banen, terwijl ze een van haar eigen creaties droeg. Een grijs mantelpakje uit kasjmier, met een prijskaartja van ruim 2.200 euro. Aan de voeten: rode killers heels van Christian Louboutin (500 euro).

De andere kleren uit de collectie hebben een magerder maar nog altijd niet echt verteerbaar prijskaartje: voor ruim 1.500 euro heb je een strapless satijnen paarse jurk of een wollen jurk uit jersey.

Het is Victoria's tweede collectie. De eerste werd een onverwachte hit, nadat de modepers smalend had gedaan over Victoria's plan om zelfs te gaan ontwerpen. Maar de jurken waren elegant, stijlvol en heel 'stiff upperc class' en in geen tijd uitverkocht. Benieuwd of de tweede collectie dezelfde toer opgaat nu de economische crisis steeds meer gezinnen treft.

25-07-2009 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes eert Judy Garland in ondergoed

Katie Holmes eert Judy Garland in ondergoed

http://img16.imageshack.us/img16/1486/katieholmese.jpg

Katie Holmes, beter bekend als Mevrouw Cruise, heeft het Amerikaanse publiek verbaasd en een beetje gechoqueerd met haar zeer sexy optreden tijdens de Britse tv-show 'So you think you can dance'. Holmes bracht een eerbetoon aan Judy Garland en deed dat met een grote glimlach en een 'shortje' dat onderbroekformaat had. Ze toonde daarmee haar strakke, getrainde billen in vol ornaat. En je kon er echt niet naast kijken.

De routine begint in een kuis jaren '40-mantelpakje, dat al snel gewisseld wordt voor een jasje, netkousen en een klein, zwart broekje. Eens Holmes wordt omringd door dansende mannen die haar aanbidden gaat ook dié broek uit.

Katie zei in het verplichte interviewtje (zie onder) blij te zijn met deze kans, omdat ze erg van zingen en dansen houdt. Ook wilde ze van de gelegenheid gebruik maken om aandacht te vragen voor haar nieuwe goede doel the Dizzy Feet Foundation, dat achtergestelde kinderen helpt met een danscarrière.

De video is via youtube helaas offline gehaald 'omwille van copright-redenen', maar de Daily Mail heeft kwistig screenshots genomen en een andere video online gezet. Die kan je hier bekijken. Het is niet voor het eerst dat Katie zingt en danst, eerder deed ze dat ook al in de tv-serie Eli Stone.

25-07-2009 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitwisbaar

Onuitwisbaar


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/thora601024x768-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


 Sinds jij terug bent besef ik weer
Dat ik het nog steeds niet kan loslaten
Dat mijn opgekropte emoties
Voor eeuwig bij me blijven.

Herinneringen waarvan ik dacht
Dat ik ze nu wel achter mij kon laten
Blijven me nog steeds achtervolgen
En ik wil het niet meer

Ik wil de pijn niet herbeleven
Zou het verleden willen vergeten
Leven voor de toekomst
Een nieuw begin

Maar ik vind geen manier
Om de dingen los te laten
Geen weg om in te slaan
En opnieuw te beginnen

Mijn leven is een herhaling
van al de pijn die ik heb gevoeld
En ik kan wel huilen
Maar dat wist het verleden niet

25-07-2009 om 09:40 geschreven door artist lover


» Reageer (7)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!