Souschef doopt restaurant Bigarreaux om tot Durondeaux
Souschef Kim Allegria neemt restaurant Bigarreaux over.
Kim Allegria, de gewezen souschef van restaurant Bigarreaux, gaat vanaf
1 augustus het pand in het Bogaardenklooster in de Diesterstraat in
Sint-Truiden huren, zo meldt Het Belang van Limburg. Omdat vtm geen
toestemming gaf voor het naamgebruik van Bigarreaux opteerde hij voor
Durondeaux, een oude perenvariëteit. Kim was vanaf het begin de
rechterhand van chefkok Ann Peeters in de tv-afleveringen van 'Mijn
Restaurant'.
Een paar dagen na de finale nam de souschef contact
op met de huisbaas. Ann Peeters en Tom Paumen mochten na hun verloren
finale contractueel niet terugkeren, vandaar dat Kim zelf met de
huiseigenaar onderhandelde. Allegria zit momenteel om de tafel met een
zestal personeelsleden die mee in zijn zaak willen stappen. Peeters en
Paumen zijn volgens bepaalde bronnen niet opgezet met de plannen van
hun voormalige werknemer. Maar het duo blijft niet bij de pakken zitten
en presenteert mogelijk volgende week al hun nieuwe restaurantproject.
|