Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte dreigbrieven Fabiola opnieuw opgepakt

Verdachte dreigbrieven Fabiola opnieuw opgepakt

http://img20.imageshack.us/img20/2183/fabiola.jpg

De enige verdachte van de dreigbrieven aan het adres van koningin Fabiola heeft de nationale feestdag op het politiekantoor doorgebracht, om er zeker van te zijn dat hij plots niet ergens met een kruisboog opdook. Dat melden de Corelio-kranten.

De 63-jarige John B. werd dinsdagochtend opgepakt in Koksijde en voor verhoor meegenomen naar Brussel. Pas in de late middag, toen het defilé was afgelopen, werd hij weer vrijgelaten. "Ik had wel verwacht dat de politie wilde weten waar ik me die dag bevond", zei John B., die nog steeds zijn onschuld staande houdt. John B. werd eind mei al eens een dag lang op de rooster gelegd door de politie. Ook toen leverde dat geen doorslaggevend bewijs op.

23-07-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tante Rebbie zal kinderen Michael Jackson opvoeden

Tante Rebbie zal kinderen Michael Jackson opvoeden

http://img190.imageshack.us/img190/7742/tanterebbie.jpg

Als Katherine Jackson de voogdij krijgt over de drie kinderen van Michael Jackson, dan zal het de oudste zus van de King of Pop zijn die hen zal opvoeden. Dat heeft de showbizzsite TMZ.com vernomen uit de mond van verschillende bronnen binnen de familie.

De 59-jarige Rebbie Jackson wist tot nu toe een vrij rustig leven te leiden. De zangeres woont met haar man, met wie ze al twintig jaar samen is, in Las Vegas. Hoewel ze nooit echt in de belangstelling stond, is ze toch altijd heel erg betrokken geweest bij het leven van Prince Michael, Paris en Blanket. Rebbie zou momenteel bij haar moeder ingetrokken zijn om dagelijks voor de kinderen te zorgen. Bovendien is het drietal gek op haar.

Hoewel de familie Jackson dikwijls verdeeld was over verschillende zaken, zijn ze het er wel over eens dat Rebbie de ideale pleegmoeder zou zijn voor de drie kinderen.

23-07-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinepolis denkt aan stille filmzalen

Kinepolis denkt aan stille filmzalen

http://img132.imageshack.us/img132/1994/kinepolis.jpg

Ook die krakende chips en lawaaierige kids beu? Dan is er goed nieuws, want misschien introduceert Kinepolis een stille zaal. Enkel 30-plussers worden toegelaten... en die service kost wel een paar euro's meer.

"De seniorennamiddagen die we nu al organiseren, zijn een goeie testcase voor zulke rustige voorstellingen", zegt Didier Lombaert namens Kinepolis.

"Bij ons is er voor alle duidelijkheid nog niks concreet, maar we bestuderen de mogelijkheden. In Londen en Berlijn zijn ze al jaren bezig met voorstellingen waar ook bediening bij komt kijken. Geen chips en cola, maar schuimwijn en sushi."

23-07-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels koningshuis wil privévoorstelling van Brüno

Engels koningshuis wil privévoorstelling van Brüno

http://img22.imageshack.us/img22/2425/brunoz.jpg

De Britse Koninklijke familie heeft een e-mail gestuurd naar Universal Studios met de vraag om een kopie van de nieuwe film met Sacha Baron Cohen. Dat schrijft The Sun. De Britse royals willen een privévoorstelling van 'Brüno'.

Het is niet duidelijk wie van de koninklijke familie de film dit weekend zal bekijken, wel is geweten dat de koningin en hertog van Edingburg de volgende gasten zijn van de Britse koninklijke familie.

Humor van prinsen Harry en William
Volgens filmmaatschappij Universal Studios is het niet de eerste keer dat zij de vraag krijgen van belangrijke personen om films als privégelegenheid uit te zenden. "Maar toen we beseften dat deze vraag van de koninklijke familie kwam, hebben we toch even in ons vuistje gelachen. Dit is geen film voor zuurpruimen."

Volgens een bron is de humor die Sacha Baron Cohen in de film brengt, wel de humor die prinsen Harry en William bevalt. Of prins Philip ermee zal kunnen lachen, is nog maar een andere vraag.

De Britse acteur Baron Cohen promootte zijn film onlangs door als een wacht van Buckingham Palace door de straten te paraderen.

23-07-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Souschef doopt restaurant Bigarreaux om tot Durondeaux

Souschef doopt restaurant Bigarreaux om tot Durondeaux

http://img12.imageshack.us/img12/7020/kimallegria.jpg
Souschef Kim Allegria neemt restaurant Bigarreaux over.

Kim Allegria, de gewezen souschef van restaurant Bigarreaux, gaat vanaf 1 augustus het pand in het Bogaardenklooster in de Diesterstraat in Sint-Truiden huren, zo meldt Het Belang van Limburg. Omdat vtm geen toestemming gaf voor het naamgebruik van Bigarreaux opteerde hij voor Durondeaux, een oude perenvariëteit. Kim was vanaf het begin de rechterhand van chefkok Ann Peeters in de tv-afleveringen van 'Mijn Restaurant'.

Een paar dagen na de finale nam de souschef contact op met de huisbaas. Ann Peeters en Tom Paumen mochten na hun verloren finale contractueel niet terugkeren, vandaar dat Kim zelf met de huiseigenaar onderhandelde. Allegria zit momenteel om de tafel met een zestal personeelsleden die mee in zijn zaak willen stappen. Peeters en Paumen zijn volgens bepaalde bronnen niet opgezet met de plannen van hun voormalige werknemer. Maar het duo blijft niet bij de pakken zitten en presenteert mogelijk volgende week al hun nieuwe restaurantproject.

23-07-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marianne Dupon woog nog 45 kilo na overlijden Yasmine

Marianne Dupon woog nog 45 kilo na overlijden Yasmine

http://img16.imageshack.us/img16/3571/mariannedupon.jpg
Yasmines ex-vrouw Marianne Dupon werd na de uitvaart onwel en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Marianne Dupon is volgens haar vader aan de beterhand. De ex-vrouw van de overleden presentatrice en zangeres Yasmine, of Hilde Rens zoals ze echt heette, woog na de begrafenis amper 45 kilogram meer, zo weet TV Familie. "Marianne is er net na de uitvaart helemaal onderdoor gegaan, met haar opname in het ziekenhuis als triest dieptepunt. Op dat moment woog mijn dochter amper nog 45 kilogram", zegt haar vader. "Momenteel komt ze tot rust in het buitenland, ze komt er wel bovenop." Yasmine stapte op 25 juni uitgeblust uit het leven.

23-07-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemden?


Vreemden


http://img17.imageshack.us/img17/1107/beauty3l.jpg


het begon wel heel bijzonder
dingen die jij zei
dingen die ik zei
reactie op elkaar
het bleek allemaal waar

eerst vreemden voor elkaar
zijn we dat ooit geweest?
kan het niet geloven
vreemd heb je nooit gevoeld
weet nu zeker
wat er met echte vriendschap wordt bedoeld

vriendschap die al bestond
maar pas net zijn ontwikkeling vond!


23-07-2009 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
22-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Michael Jackson rond Halloween in bioscoop

Film over Michael Jackson rond Halloween in bioscoop

Om Dirty Diana te bekijken druk op de foto.


.

De geplande film over Michael Jackson zal al eind oktober - in het weekend van Halloween - in de VS uitgebracht worden. Dat meldt het vakblad Hollywood Reporter. De productiekosten zullen rond de 60 miljoen dollar bedragen. De film zal onder andere videobeelden van Jacksons voorbereidingen voor zijn laatste concerten tonen.

Regisseur Kenny Ortega ("High School Musical"), die Jacksons geplande comebackconcerten in Londen zou begeleiden, zal de film draaien. 90 procent van de opbrengst van de film zou naar Jacksons erfgenamen gaat. De rest gaat naar de kas van concertorganisator AEG Live. Een officiële stellingname van de contractpartner is er voorlopig niet.

22-07-2009 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clochard biedt Mickey Rourke seks aan

Clochard biedt Mickey Rourke seks aan

http://img33.imageshack.us/img33/1629/mickeyrourkee.jpg

Mickey Rourke stond in Londen buiten een sigaretje te roken toen een mannelijke zwerver hem seks aanbood.

De Wrestler-acteur, die voor de deur van de Londense hotspot 'The Groucho Club' stond, kreeg van de clochard te horen dat hij de hele dag seks kon krijgen in ruil voor cash. Mickey moest er eens hartelijk om lachen en antwoordde: "Dan moet je je wel scheren man."

22-07-2009 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina ruziën over dieet van hun kinderen

Brad en Angelina ruziën over dieet van hun kinderen

http://img10.imageshack.us/img10/5284/bradenangelina.jpg

Het is weer hommeles tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. De stoere bink wil dat zijn zes kinderen net als hij zelf geen vlees meer eten maar dat is buiten Jolie gerekend.

Pitt eet al jaren geen vlees meer en wil dat ook zijn kinderen vegetariër worden. "De gigantische hoeveelheden methaangas die door de veehouderij vrijkomt was voor Brad aanleiding om met vlees eten te stoppen", weet een bekende van de Amerikaan.

De sfeer ten huize Jolie-Pitt is intussen zo verzuurd zijn dat Pitt voor zichzelf een optrekje in Californië heeft gekocht om af en toe even verlost te zijn van Jolie.

22-07-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.664 euro voor bidprentje Yasmine

664 euro voor bidprentje Yasmine

Om Diep In Mij te beluisteren druk op de foto.


.

Verzamelaars proberen munt te slaan uit de dood van Yasmine. Op de veilingsite eBay werd een doodsprentje voor 664 euro verkocht. Van gesigneerde cd's tot doodskaartjes: op het internet is momenteel een opbod bezig van spullen die te maken hebben met omroepster-zangeres Yasmine, in het echte leven Hilde Rens.

22-07-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wall Street jaagt op muziekrechten Michael Jackson

Wall Street jaagt op muziekrechten Michael Jackson

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

Amerikaanse beleggingsfondsen zijn geïnteresseerd in de muziekrechten die Michael Jackson in de loop der jaren vergaarde. Hij verzamelde interessante catalogi die de komende jaren veel geld kunnen opleveren.

Volgens The New York Times is onder andere investeringsfonds Kohlberg Kravis Roberts (KKR) geïnteresseerd in de rechten op muziek van The Beatles.

Maal tien
Ook andere Wall Street-fondsen hebben interesse in de lucratieve, want waardevaste rechten. Die kocht Jackson voor het bedrag van 47,5 miljoen dollar, nadat de voormalige Beatle Paul McCartney hem had gewezen op de winstgevendheid van muziekrechten. Inmiddels zijn die rechten om en nabij de 500 miljoen euro waard.

McCartney heeft het Jackson nooit echt vergeven; de ex-Beatle had liever zelf de rechten op zijn oude band gekocht. Maar Jackson vergaarde ook de rechten op andere muziek, zoals Bob Dylan.

22-07-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards stoeit met sexy vrouw in zwembad

Denise Richards stoeit met sexy vrouw in zwembad

http://img195.imageshack.us/img195/1272/deniserichards.jpg
Richards heeft een losse tong, hier kust ze collega Heather Locklaer.

Denise Richards heeft haar beroemde stoeiscène in een zwembad nog eens lekker overgedaan. De voormalige Bondgirl trok haar kleren uit en dook in haar bikini het water in voor een portie dolle pret met een sexy model.

Richards werd beroemd dankzij haar stomende scène in de prent 'Wild Things' waar ze aan het zwembad Neve Campbell een ferme tong draait. Het tongen met de knappe actrice legde haar geen windeieren want kort na de film werd ze Bondmeisje. Het werd daarna wat stil rond Richards maar nu heeft ze dus haar eigen realityshow, 'Denise Richards: It's Complicated. De kans dat James Bond haar na deze wilde kus opnieuw belt, is zo goed als onbestaande.

22-07-2009 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 bouwt feestje in Amsterdam ArenA

U2 bouwt feestje in Amsterdam ArenA

Om With Or Without you te bekijken druk op de foto.


.

België staat (voorlopig) niet in het roadboek van U2 en dus moesten landgenoten naar Amsterdam om hun idolen te zien. Omringd door een uitzinnige menigte heeft de Ierse rockband U2 maandagavond een spectaculaire show gegeven in de Amsterdam ArenA. Vanaf een futuristisch rond podium, dat er als een spinachtig ruimteschip uitzag, herinnerde zanger Bono eraan dat het precies veertig jaar geleden is dat de eerste mens voet op de maan zette.

Lauw begin
Onder begeleiding van het nummer Space Oddity gilde een uitzinnige massa U2 het podium op. Maar U2 kreeg de ongeveer 60.000 fans niet meteen mee. Want de band trapte af met enkele nummers van hun nieuwe album No line on the horizon. Pas met Get on Your Boots en Magnificent, de eerste singles van het nieuwe album, sloeg de vlam in de pijp. Later volgden klassiekers als I still haven't found what I'm looking for en Sunday bloody sunday.

Politiek
Met dat nummer leidde Bono zijn politieke boodschap in, waarbij hij onder meer aandacht vroeg voor "de helden van de straten van Iran". Ook droeg hij een lied op aan de Myanmarese oppositieleidster Aung San Suu Kyi.

Bellen met Frank
Omdat de bijna vijftigjarige Bono naar eigen zeggen niet meer 2,5 uur non stop kan gas geven, zaten er behoorlijk wat 'creatieve momenten' in de set. Zo communiceerde de zanger met de bemanning van ruimtestation ISS, liet hij de Zuid-Afrikaanse geestelijke Desmond Tutu via de enorme schermen het publiek toespreken over samenwerken en wereldvrede en kwam er zelfs een stukje Michael Jackson voorbij in de show, met Don't Stop 'Til You Get Enough.

22-07-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Zac Efron stikjaloers na dineetje met Megan Fox

Vriendin Zac Efron stikjaloers na dineetje met Megan Fox

http://img193.imageshack.us/img193/143/vanessahudgens.jpg
Disney-ster Vanessa Hudgens.

Stront aan de knikker in het huishouden van Zac Efron: zijn vriendin Vanessa Hudgens pikt het niet dat hij gedineerd heeft met Megan Fox en eist nu dat hij de sexy actrice nooit meer ziet. "Vanessa voelt zich vernederd, voor haar voelt het aan alsof hij haar bedrogen heeft. Megan is natuurlijk niet voor niets een van de heetste vrouwen van deze planeet", aldus een bron in de 'National Enquirer'.

"Vanessa eist nu dat Zac alle contact met haar verbreekt. Als hij dat niet doet, dreigt ze ermee de relatie te beëindigen. Zac geeft Vanessa voorlopig haar zin omdat hij van haar houdt. Hij benadrukt wel dat hij enkel om professionele redenen met Megan ging praten. Een samenwerking tussen die twee zou natuurlijk heel wat geld in het laatje brengen", besluit de vriend van het koppel.

22-07-2009 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-jarige danser geheim liefdeskind van Jackson?

25-jarige danser geheim liefdeskind van Jackson?

http://img24.imageshack.us/img24/3554/omerbhatti.jpg
Tijdens de herdenkingsplechtigheid zat Bhatti op de eerste rij, samen met de rest van de familie.

http://img24.imageshack.us/img24/698/omerbhattim.jpg
Omer Bhatti.

Opvallende verschijning op de eerste rij tijdens de herdenkingsplechtigheid van Michael Jackson twee weken geleden: Omer Bhatti, de danser van wie vermoed wordt dat hij een liefdeskind is van de 'King of Pop'. Dat hij plaatsnam naast de broers en zussen van Michael voedt de speculatie dat hij een Jackson-telg is, net als het feit dat hij in zijn jeugd als twee druppels water leek op de nu zevenjarige Blanket.

One-night-stand
In 2004 zou Michael aan vrienden verteld hebben dat Omer het resultaat is van een one-night-stand twintig jaar eerder. De bastaardzoon zelf wil nu graag een DNA-test om de waarheid te achterhalen. Zijn moeder, die in Oslo woont, sluit alvast niet uit dat Jackson de vader is. "Hij was de 'King of Pop', maar voor ons betekende hij zoveel meer", liet ze zich crypisch ontvallen na zijn dood.

Neverland
Volgens 'The Sun' bracht Omer heel wat jaren door in Neverland en versmolt hij met de andere Jacksons, alsof hij tot de familie behoorde. Op een video is te zien hoe hij als veertienjarige samen met Michael kerstcadeautjes uitpakte en hij was ook aanwezig in zijn ranch toen de politie daar in 2003 een onderzoek voerde naar pedofilie. "Ziekelijk was dat", zei Omer daar vorig jaar over. "Alle agenten van Santa Barbara stonden voor onze deur en we wisten niet eens waarom. Michael was op dat moment niet thuis."

Indrukwekkende danspasjes
Jackson en Omer zouden elkaar voor het eerst ontmoet hebben in 1996. Het toen twaalfjarig jongetje maakte meteen indruk met zijn danspasjes en mocht samen met Michael optreden. Zijn familie zou het jaar nadien hun huis in Oslo verkocht hebben en naar Neverland verhuisd zijn. Intussen is het hele gezelschap, op Omer na, alweer teruggekeerd naar het hoge noorden.

Cannabis
In 2004 werd Omer opgepakt omdat hij in het bezit was van een kleine hoeveelheid cannabis. Hij bleef Jackson trouw tot aan zijn dood, maar probeerde op het eind wel een eigen rap- en hip-hop-carrière uit de grond te stampen. Als hij nu kan bewijzen dat hij de echte zoon van Michael is, is zijn broodje allicht gebakken.

22-07-2009 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn ogen


Mijn ogen


http://img38.imageshack.us/img38/9845/dsc8804copy.jpg


Mijn ogen
Zien alles wat er gebeurd
De mooie dingen in het leven
Maar ook wat mij betreurd

Soms zou ik ze gewoon een tijd
Niet meer open willen doen
Zodat alles aan mij voorbij gaat
Pas weer open doe als alles weer gaat als toen

Ik laat mijn ogen open
Voor de mooie dingen die ik zie
En daar lekker van genieten
De mooie dingen waar ik naar uitzie

Al het kwaad
Willen mijn ogen liever niet zien
Maar het kwaad blijft dit hele leven
Helaas kan je dat niet ontzien

Mijn ogen
Zien ook het verdriet
Wat hier op de wereld is
En dat verdwijnt niet

Deze ogen
Letten op alles
Er gaat maar weinig aan ze voorbij
Ogen wat hebben ze een vermogen

22-07-2009 om 08:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
21-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches schittert opnieuw in sexy lingerie

Peaches schittert opnieuw in sexy lingerie

http://img199.imageshack.us/img199/9189/peachesgeldof.jpg

Peaches Geldof gaat opnieuw uit de kleren voor een sexy lingerieshoot. Bob Geldofs dochter poseert als een jaren vijftig pin-up voor lingeriemerk Miss Ultimo.

"Ik wil echt niet sexy zijn. Ik heb tatoeages en piercings. Ik ben raar en niet wat door iedereen gezien wordt als knap maar net dat vind ik cool", aldus Peaches. Ze is natuurlijk in de wolken over de nieuwe setjes. "Ze zien er sexy uit, kitscherig en speels. Maar ze zijn vooral comfortabel en zitten perfect", besluit Geldof.

21-07-2009 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gulle Russell Crowe doet een Robin Hoodje

Gulle Russell Crowe doet een Robin Hoodje

http://img11.imageshack.us/img11/8619/russelcrowes.jpg



Russell Crowe werkt aan een film over Robin Hood en heeft hem tot een goede daad geïnspireerd. Toen een medewerker op de filmset haar auto in vlammen op zag gaan, deed Crowe een 'Robin Hoodje'.



    http://img22.imageshack.us/img22/4924/crowe2.jpg
De Kiwi speelt niet alleen Robin Hood, hij geeft ook echt om de sukkelaars in de samenleving.


"Ik kwam verdrietig op de set en Russell maakte grapjes over mijn afgebrande auto. Jij hebt makkelijk praten, zei ik, jij hoeft geen geld bij elkaar te schrapen om een nieuwe auto te kunnen kopen", vertelt de onfortuinlijke. Russell bood meteen zijn excuses aan en deed er 6.715 euro bovenop. "Voilà, nu kan je een nieuwe auto kopen", zei Crowe.



21-07-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Owen Wilson mept Woody Harrelson blauw oog

Owen Wilson mept Woody Harrelson blauw oog

http://img35.imageshack.us/img35/7423/owenwilson.jpg
Owen Wilson mepte zijn buddy een blauw oog

Woody Harrelson heeft een blauw oog opgelopen tijdens een worstelpartijtje met zijn boezemvriend Owen Wilson. De speelvogels waren in Italië op vakantie toen een spelletje letterlijk uit de hand liep.

De twee lagen te dobberen op het water toen Woody zijn vriend Owen uitdaagde. De twee vielen in het water en Woody kreeg een blauw oog mee als aandeken als symbool voor hun innige vriendschap.

21-07-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!