Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Ignace Crombé broedt op eigen missverkiezing

Ex Ignace Crombé broedt op eigen missverkiezing

http://img9.imageshack.us/img9/3428/excrombe.jpg
Miriam Jacques, hier naast Inge Moerenhout, gaat haar eigen missverkiezing organiseren.

Miriam Jacques, de gewezen echtgenote van Ignace crombé, heeft het idee opgevat om een eigen missverkiezing uit de grond te stampen. "Crombé zal het niet graag horen, maar who cares", zegt Miriam in Story. "Ik heb geen job voor het moment en kan dus niet bij de pakken blijven zitten. Momenteel zoek ik naar sponsors. Vind ik er in het slechtste geval niet voldoende, dan ga ik niet eens van start. Ik kan het me niet permitteren op mijn bek te gaan."

"Mijn missverkiezing zal erg verschillen van de Miss Belgian Beauty verkiezing. Ik ga de meisjes in de eerste plaats graag wat meer vrijheid schenken en hen minder belasten met het zoeken naar geldschieters. Waarschijnlijk trek ik ook de leeftijdsgrens op", klinkt het strijdlustig.

28-07-2009 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgemergelde Madonna niet om aan te zien

Uitgemergelde Madonna niet om aan te zien

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.


.

Dat Madonna er een straf fitnessregime op na houdt, is bekend. Maar de resultaten van al dat hard labeur zijn niet om aan te zien. Een fotograaf kon enkele kiekjes nemen van de 50-jarige popdiva toen ze onlangs in Londen met korte mouwen over straat liep. Wat hij te zien kreeg, waren uitstekende spieren en kloppende aders op haar uitgemergelde armen. Volgens The Daily Mail leek Madonna wel op een Körperwelten-model van de Duitse anatoom Gunter Van Hagens.

De zangeres is ondertussen terug in Londen met haar kinderen Lourdes (12), Rocco (8), David Banda (3) en nieuwste 'aanwinst' Mercy (4). Ze heeft er net een slopende tournee in Europa opzitten die haar onder meer naar de wei van Werchter bracht.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdeskind' Omer: Michael Jackson is mijn pa niet, maar ik sliep wel bij hem

Liefdeskind Omer: Michael Jackson is mijn pa niet, maar ik sliep wel bij hem

Om Billie Jean te beluisteren druk op de foto.


.
Omer Bhatti woonde acht jaar met zijn ouders op de Neverland ranch van Jackson.

Omer Bhatti, de Noorse jongeman die op de eerste rij zat tijdens de begrafenis van Michael Jackson en van wie gesteld werd dat hij het geheime liefdeskind van de zanger was, ontkent dat hij de zoon is van Michael Jackson.

Heel, heel close
De Daily Mirror publiceerde vandaag het verhaal van twee vrienden van Bhatti, aan wie hij de onthulling deed. "Michael is mijn vader niet. Hij en ik waren wel heel, heel close met elkaar".

Bhatti kreeg de ereplaats op de begrafenis omdat hij "Michaels beste vriend" was en "als een zoon" was voor de zanger. Zijn moeder Pia had in 1984 dus geen one night stand met de zanger, zoals werd beweerd.

Acht jaar in Neverland
Bhatti en zijn ouders ontmoetten Jackson tijdens een vakantie in Tunesië. Jackson was zo ingenomen door de jongen dat hij hem en zijn ouders liet overvliegen naar zijn Neverland ranch in Californië, waar ze acht jaar woonden.

Samen in bed
Bhatti was een van de jongens met wie Michael het bed deelde voor het roemruchte interview met Martin Brashear waarin Jackson onthulde dat er vaak kinderen bleven logeren op Neverland en dat ze zelfs bij hem sliepen.

Jermaine
Het vreemde aan het hele verhaal van Omer Bhatti is dat Michaels broer Jermaine openlijk suggereerde dat de jongen Michaels zoon zou kunnen zijn en stelde dat dit de reden was waarom hij zo'n prominente plaats kreeg tijdens de begrafenis.

Het lijkt er steeds meer op dat Jermaine, net als LaToya Jackson, munt trachten te slaan uit de heisa rond hun broers overlijden en dus maar geruchten en vermeende geheimen over hem de wereld insturen.

Later deze week staat Jacksons moeder Katherine in de rechtbank tegenover Debbie Rowe om een robbertje te vechten over de voogdij over de drie kinderen die, althans officieel, wél van Michael Jackson zijn.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saw-regisseur verfilmt 'Castlevania' in Oost-Europa

Saw-regisseur verfilmt 'Castlevania' in Oost-Europa

http://img29.imageshack.us/img29/7050/castlevaniag.jpg

Na 'Warcraft' wordt ook gameklassieker 'Castlevania' verfilmd. In de film moeten de gebroeders Trevor en Cristofer Belmont het met hun bescheiden leger opnemen tegen Dracula.

De prent moet begin 2010 klaar zijn, en wordt geregisseerd door 'Saw'-regisseur James Wan. De film wordt opgenomen op verschillende locaties in Oost-Europa, meldt Konami.

Het eerste Castlevania-spel verscheen in 1986, maar werd pas echt bekend in de versie voor de Nintendo NES-console een jaar later. Het spel bracht destijds een vernieuwende mix van actie en avontuur in een platformspel.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man: Amy Winehouse stierf bijna in mijn armen

Ex-man: Amy Winehouse stierf bijna in mijn armen

Om Back To Black te bekijken druk op de foto.


.
Amy met haar ex Blake Fielder-Civil.

Volgens de ex-man van de Britse zangeres Amy Winehouse heeft hij tijdens hun huwelijk haar leven gered nadat de zangeres een overdosis drugs had genomen. Winehouse zou in 2007 zo veel drugs hebben genomen dat het schuim op haar lippen stond. Dat vertelt de 27-jarige Blake Fielder-Civil in The Sun.

Mond-op-mondbeademing
"Plotseling verloor ze het bewustzijn en stopte ze met ademen", aldus de ex-man. "Het was het ergste wat ik ooit gezien heb. Ik heb haar vastgehouden en ik was er zeker dat ze in mijn armen zou sterven". Fielder-Civil slaagde er echter in om haar terug bij bewustzijn te krijgen na het toepassen van mond-op-mondbeademing.

De 27-jarige Blake is sinds kort gescheiden van de vijfvoudige Grammy-winnares. In eerdere interviews gaf hij toe dat hij Winehouse in contact had gebracht met zware drugs zoals heroïne.

28-07-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlvolle Lily Allen straalt voor Chanel

Stijlvolle Lily Allen straalt voor Chanel

Om The Fear te bekijken druk op de foto.


.

Lily Allen is niet altijd een toonbeeld van stijl, paparazzi legden haar al regelmatig dronken en halfnaakt op foto vast. Voor de nieuwste campagne van Chanel laat de zangeres zich echter van haar beste kant zien, die van een klassedame.

Twee in één
Met deze fotoshoot voor de Coco Cocoon handtas van Chanel zet Lily Allen haar eerste stapjes in de modewereld. Deze accessoirelijn komt in oktober op de markt, het bijzondere aan de collectie is dat de tassen omkeerbaar zijn. Je koopt dus twee stuks in één. De ontwerpen bestaan uit leder, maar je kunt de gestikte voering ook aan de buitenkant dragen.

Lagerfeld
Het is duidelijk dat Lagerfeld, ontwerper voor Chanel, zijn klassieke stempel drukte op de champagne. De foto's zijn stijlvol zwart en wit, Lily draagt handschoenen zonder tippen en klassieke ontwerpen. Haar lokken zitten in een strakke chignon. Lily Allen is al lang een fan van Chanel, ze zit steevast op de eerste rij bij de catwalkshows en wordt regelmatig op straat gespot met een handtas van het merk.

28-07-2009 om 09:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum klapt uit het bed

Heidi Klum klapt uit het bed

http://img200.imageshack.us/img200/5529/heidiklumw.jpg

De Duitse blondine heeft in een Amerikaanse talkshow een boekje opengedaan over haar seksleven en zei ook dat ze haar man, de zanger Seal geen seconde rust gunt.

Jongens en meisjes maken
Klum die alweer zwanger is, vertelde ook hoe je volgens haar het geslacht van je kindje zelf kunt bepalen. "Als je op de dag van de ovulatie 'Humpty-Dumpty' doet dan krijg je een jongen. Als je vlak voor de ovulatie 'Humpty-Dumpty' doet dan wordt het is een meisje."

Vierde op komst
Heidi verwacht intussen haar vierde kindje. Klum en Seal hebben al twee zoons, Henry en Johan. Heidi heeft ook nog een dochter, Leni, uit haar relatie met Formule-1 baas Flavio Briatore.

28-07-2009 om 08:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop deelt massaal oordopjes uit

Pukkelpop deelt massaal oordopjes uit

http://img40.imageshack.us/img40/90/pukkelpop.jpg

Op het muziekfestival Pukkelpop worden voor de allereerste keer massaal oordopjes uitgedeeld. Dat schrijven de Corelio-kranten. De maatregel moet vermijden dat één op de vijf bezoekers met gehoorschade huiswaarts keert.

Initiatiefnemer is de provincie Limburg, die 50.000 paar oordopjes aankocht, een investering van 45.000 euro. "We hebben al proefgedraaid op enkele kleinere festivals. En dan blijkt dat de oordopjes gretig aftrek vinden", luidt het bij provinciegedeputeerde voor Jeugd Hilde Claes

28-07-2009 om 08:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts gaf Michael Jackson gevaarlijk narcosemiddel

Lijfarts gaf Michael Jackson gevaarlijk narcosemiddel

Om Smooth Criminal te bekijken druk op de foto.


.

Conrad Murray, de privéarts van Michaël Jackson, zou de zanger het gevaarlijke narcosemiddel Propofol toegediend hebben, meldt de Amerikaanse zender CNN, op basis van een bron uit de omgeving van Jacksons familie.

De informant heeft ook toegang tot het gerechtelijk onderzoek. Het middel, dat normaal gezien bij operaties of onderzoeken in het ziekenhuis gebruikt wordt, zou de plotselinge dood van de zanger op 25 juni uitgelokt kunnen hebben.

28-07-2009 om 08:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Hilton gechoqueerd door beelden seksvideo Paris

Mama Hilton gechoqueerd door beelden seksvideo Paris

http://img269.imageshack.us/img269/1824/parishiltont.jpg
Mama Hilton moest even slikken toen ze scènes zag uit het wereldberoemdje seksfilmpje van haar dochter.

Vandaag gaat een nieuwe documentaire in première over het blonde fenomeen Paris Hilton. In 'Paris, not France' krijgen we de erfgename alweer van haar beste kant te zien. Het werkstuk bevat ook scènes uit haar wereldberoemde seksfilm, 'One night in Paris' en dat was voor mama Hilton een complete en onaangename verrassing. Tijdens de exclusieve première raakte Kathy Hilton helemaal van haar melk toen ze de beelden van haar stoeiende oogappel zag.

Paris zelf ook verrast
Ook Paris keek vreemd op want niemand had haar verteld dat er beeldmateriaal van haar onvergetelijke nachtje met Rick Solomon zou opduiken in de documentaire. Ze kon wel van schaamte onder haar stoel wegzakken. "Het was echt pijnlijk. Ik wist helemaal niet dat ze fragmenten gingen gebruiken van mijn seksvideo. Ik kan ook echt niet begrijpen waarom ze het gedaan hebben", vertelt Hilton. De stomende beelden dateren van 2003. Ze maakten Hilton in een klap wereldberoemd. De rijkeluisdochter was toen amper 22. Het filmpje werd een hit op internet.

28-07-2009 om 08:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde van een kind


Liefde van een kind


http://img32.imageshack.us/img32/3369/kindje.jpg


Niets is zo mooi
dan de liefde die je kind je kan geven, voor de rest van je leven
liefde en vriendschap wil je kind je geven
als teken van waardering, voor alles wat  je er al voor gedaan hebt

Kinderen tonen hun liefde met enkele woorden of een enkel gebaar
maar daarom is hun liefde niet minder waar
kinderen zijn hun ouders dankbaar
want ze staan altijd voor ze klaar

28-07-2009 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
27-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams blijven in VS

Beckhams blijven in VS

http://img34.imageshack.us/img34/8640/beckhams.jpg

David en Victoria Beckham hebben geen plannen om de Verenigde Staten te verlaten, zelfs niet indien hij terug in Europa komt voetballen. Volgens een insider wil Victoria haar zakelijke carrière, met haar eigen jeansmerk dVb, verder uitbouwen in de VS en zijn hun drie zonen het daar inmiddels zo gewend dat er geen sprake van is dat het gezin opnieuw in Engeland zou komen wonen.

"De kinderen houden van de Amerikaanse levensstijl en halen schitterende rapporten op school. David en Victoria willen in Californië blijven wonen, waar hij ook gaat spelen. Ze zijn zelfs van plan nog een kind te krijgen, ze zouden allebei dolgraag nog een dochter hebben", aldus de insider in het magazine Hello!

27-07-2009 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta is bang om Church of Scientology te verlaten

John Travolta is bang om Church of Scientology te verlaten

http://img12.imageshack.us/img12/7209/johntravolta.jpg
Met zijn zoon Jett, die zes maanden geleden overleed.

Sinds de dood van zijn gehandicapte zoon Jett zes maanden geleden gaat het niet goed met John Travolta. Hij leeft sindsdien teruggetrokken en overweegt de omstreden Church of Scientology, waarvan hij altijd een vurig pleitbezorger is geweest, de rug toe te keren.

Vrees voor wraakoperatie
Hij vreest echter dat Scientology wraak zal nemen door details over zijn privéleven de wereld in te sturen. In de Mail on Sunday beweren insiders van de 'kerk' en vrienden van de acteur dat Travolta op de rand van een depressie staat.

Behandeling autistische zoon
Bovendien is hij teleurgesteld in de geheime kerkgenootschap en betreurt hij dat hij de regels van Scientology volgde bij de behandeling van Jett, die naar verluidt autistisch was. Scientology erkent autisme niet en oordeelt dat de conditie psychosomatisch is. De kerk adviseert bij autisme een ontgiftingskuur en het nemen van supplementen, maar verbiedt het gebruik van reguliere medicijnen tegen autisme. Travolta is echter op zijn hoede om de kerk te verlaten omdat hij vreest dat die wraak zou nemen door details over zijn privéleven te onthullen.

Rondjes met golfbuggy
Een buur getuigt dat Travolta zich overdag amper laat zien, maar dat hij 's avonds en 's nachts in zijn eentje op zijn domein rondrijdt in een golfkarretje. "Vroeger reed hij met zijn zoon in de buggy. Nu is het John in zijn eentje", aldus een buur.

Travolta heeft al zijn werkopdrachten geschrapt sinds de dood van zijn zestienjarige zoon.
Persoonlijke gegevens
In besloten kring heeft Travolta er al mee gedreigd Scientology te verlaten. Rick Ross, die de kerk al dertig jaar volgt, is ervan overtuigd dat dit gevaarlijk kan zijn voor elke personaliteit. "Scientology legt dossiers aan over elk bekend lid. Daarin worden persoonlijke gegevens bewaard met als doel mensen in opspraak te brengen van zodra die kritiek uiten op de kerk".

Chantage
Travolta en zijn vrouw, Kelly Preston, worden in september terug op de Bahamas verwacht voor het proces tegen de ziekenwagenchauffeur die Jett nog naar het hospitaal bracht. Hij wordt ervan beschuldigd het koppel te hebben gechanteerd.

27-07-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil trouwen met bokser

Jordan wil trouwen met bokser

http://img33.imageshack.us/img33/9904/jordanu.jpg

Jordan heeft haar zinnen gezet op kooibokser Alex Reid. Zodra haar scheiding van Peter Andre achter de rug is, wil ze zich verloven met de kleerkast. Vrienden van het glamourmodel waren geschokt toen ze er getuige van waren hoe Jordan Alex ten huwelijk vroeg, vlak nadat hij een furieus telefoontje van zijn vriendin Marie Thronton had gekregen.

Het voorbije weekend had de Britse gespecialiseerde pers een vette kluif aan Jordan en haar nieuwe verovering. In een hotel in Liverpool zouden ze de nachtrust van andere gasten hebben verstoord met hun luidruchtig gerampetamp.

Toch ontkennen zowel Jordan als Alex dat er iets gaande is tussen hen. Een woordvoerster van Jordan stelt dat Reid is ingehuurd als lijfwacht van Jordan tijdens haar promotournee voor haar jongste roman. Volgens Reid delen ze een passie voor gevechtsporten. "Katie heeft veel belangstelling in krijgskunsten, en daar praten we veel over. We zijn niet meer dan goeie vrienden".

27-07-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Billy Joel moet weer concert uitstellen

Zieke Billy Joel moet weer concert uitstellen

Om Goodnight Saigon te bekijken druk op de foto.



.

Billy Joel, die samen met Elton John op tournee is, is geveld door de griep en moest een tweede concert moeten afgelasten.

Het concert dat de twee vandaag in Albany, New York zouden geven, wordt uitgesteld. Volgens de organisatoren moet Joel van de dokter drie dagen rust nemen.

Ook vorige week vrijdag moest de 60-jarige Joel al een concert afgelasten.

27-07-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan houdt van wurgseks

Jordan houdt van wurgseks

http://img35.imageshack.us/img35/148/jordanvxe.jpg
Jordan liet zich na haar scheiding stevig gaan op vakantie in Ibiza.

Jordan (aka Katie Price) houdt volgens ex-playmate Georgia van wurgseks. Toen ze op vakantie in Ibiza aan het bekomen was van haar scheiding van Peter Andre, stoeide Jordan met mannen én vrouwen. Tijdens een wilde vrijpartij met Georgia wilde Jordan gewurgd worden. Ondertussen is ze al een tijdje terug in Engeland en daar beleefde de seksbom in een hotel een nachtelijke seksmarathon met Alex Reed, een kooivechter bijgenaamd 'The Detonator'.

Fotoshoot
De playmate Georgia leerde Jordan kennen toen die een fotoshoot had in de villa van de playmate. Het klikte meteen en Jordan wilde dolgraag wilde dat ze een avondje mee ging stappen. "Ik was altijd al een grote fan van haar en ze was ontzettend aardig", vertelt ze aan mirror.co.uk. "Ze was met me aan het flirten, maar wist dat ik een vriend had, dus ik dacht niet dat er iets zou van komen."

Tongzoen
In de club bleek echter dat Jordan meer wilde: "Ze zoende me plotseling alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ze leunde gewoon naar voren en duwde haar tong in mijn keel. Toen begon ze te gillen dat ze het fijn vindt om gewurgd te worden. Ze hield mijn keel vast en riep "wurg me, spuug op m'n gezicht!" Iedereen keek elkaar aan, het was heel bizar." Volgens Georgia had het bizarre gedrag van Jordan alles te maken met haar breuk van Peter Andre: "Ik denk dat ze zo stoom af kon blazen."

Alex Reed
Terug in Engeland lijkt het er meer en meer op dat Katie PRice een relatie heeft met Alex Reed. De seksbom werd door beveiligingscamera's in een hotel in Manchester betrapt terwijl ze vechter Alex Reed afgelopen donderdag mee naar haar hotelsuite nam. "Ze konden eerder op de avond al niet van elkaar afblijven", vertelt een hotelgast aan 'News of the World'. "Nadat ze de suite binnen zijn gegaan, begon het gebonk. Wij konden er niet van slapen en toen Jordan de volgende ochtend haar kamer uit kwam lachte ze van oor tot oor." Peter Andre heeft aangegeven geen seks te zullen hebben tot zijn scheiding van Katie rond is, maar dat maakt duidelijk geen indruk op Jordan. Alex 'The Detonator' Reed maakt blijkbaar wel heel wat los in de seksbom.

27-07-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton valt voor Little Britain-ster David Walliams

Paris Hilton valt voor Little Britain-ster David Walliams

http://img32.imageshack.us/img32/8933/parishiltoni.jpg

Paris Hilton is weer op vrijersvoeten. Ze is al een paar keer op date geweest met David Walliams, de komische ster van 'Little Britain', een komische BBC-reeks. Williams (37) is ook een schrijver. In Little Britain schittert hij aan de zijde van Matt Lucas.

Paris en David Williams leerden elkaar kennen toen de hotelerfgename in Londen verbleef voor de opnames van haar show 'Paris Hilton's British Best Friend'. Inmiddels zouden ze al een aantal afspraakjes hebben gehad. "Ze zijn al een tijdje vrienden", vertelt een bron aan News of the World. "Ze bellen vaak en hebben heel veel met elkaar gemeen. Er is zeker sprake van een vonk en Paris vindt het vooral fijn dat David haar niet als een bimbo behandelt."

27-07-2009 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WBC-kampioen Vernon Forrest doodgeschoten bij carjacking

WBC-kampioen Vernon Forrest doodgeschoten bij carjacking

http://img23.imageshack.us/img23/3228/vernonforrest.jpg

De Amerikaanse bokser Vernon Forrest, WBC-kampioen bij de juniormiddengewichten, is gisteravond in het Amerikaanse Atlanta doodgeschoten door twee mannen die zijn auto wilden stelen. De 38-jarige bokser werd aangevallen toen hij de banden van zijn Jaguar aan het opblazen was bij een benzinestation, meldde een woordvoerder van de lokale politie op de televisiezender ESPN.

De twee overvallers vluchtten toen Forrest een vuurwapen bovenhaalde. Bij een achtervolging te voet werden verschillende schoten afgevuurd. Daarbij werd Forrest geraakt in het hoofd en in de rug.

Afgelopen september heroverde Vernon Forrest zijn WBC-titel bij de juniormiddengewichten door in Las Vegas op punten te winnen van zijn landgenoot Sergio Mora. In juli 2007 pakte hij ook de WBC-titel bij de weltergewichten tegen de Argentijn Carlos Baldomir. Er stond voor Forrest een nieuwe kamp gepland op 3 augustus.

27-07-2009 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles

Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles

http://img17.imageshack.us/img17/6721/victoriabeckhamw.jpg

Victoria Beckham wil niet weg uit Los Angeles. Manlief David wil wat graag naar Europa terugkeren, zeker nu hij op boegeroep onthaald werd door de eigen fans van LA Galaxy.

"Over haar lijk dat Victoria Los Angeles verlaat en dat heeft ze ook laten weten aan David", vertelt een bron aan The People. "Ze is nooit gelukkiger geweest en vindt het fantastisch in Los Angeles. Ook al omdat ze er haar privacy respecteren." Het ziet er dus naar uit dat David nog even tegen zijn zin moet blijven voetballen in LA.

27-07-2009 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson was thuis al dood

Michael Jackson was thuis al dood

Om Beat It te bekijken druk op de foto.

.

De verplegers die Michael Jackson thuis aantroffen, nadt hij een hartaanval had gekregen, dachten dat het om een bejaarde man ging. Pas na tien minuten herkenden ze hun patiënt als de King of Pop. Ze zijn er van overtuigd dat Jackson toen al overleden was. Hij had geen hartslag meer en vertoonde geen enkel ander teken van leven, zo onthullen Amerikaanse websites.

Toch naar ziekenhuis
De verplegers wilden Jackson ter plekke dood verklaren, maar lijfarts Conrad Murray drong er op aan dat Jackson naar het ziekenhuis zou overgebracht worden. Ook weigerde Murray dat de verplegers de hartmassage van hem zouden overnemen.

Murray wordt verdacht van doodslag. Hij zou Jackson het zware verdovingsmiddel Propofol hebben toegediend en zelf in slaap zijn gevallen. Agenten vonden het middel verborgen in een kast in de gastenkamer waar cardioloog Murray verbleef.

27-07-2009 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!