Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg 'Mr & Mrs Smith' moet passie weer doen oplaaien

Vervolg 'Mr & Mrs Smith' moet passie weer doen oplaaien

http://img31.imageshack.us/img31/348/angbrad.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt overwegen een sequel te maken van 'Mr & Mrs Smith'. Die succeshit uit 2005 deed de passie tussen beide beroemdheden enorm oplaaien, met als gevolg dat Pitt Jennifer Aniston op straat zette. Nu hoopt 'Brangelina' dat een vervolg van de blockbuster hen uit de huwelijkscrisis zal redden.

"Ze hopen dat de vonk op die manier een tweede keer zal overslaan", aldus een bron in de Amerikaanse tabloid 'National Enquirer'. "Het is geen geheim dat hun relatie kreunt onder de stress die de opvoeding van hun zes kinderen met zich meebrengt. Daarnaast moeten ze ook nog hun carrières zien in stand te houden."

De regisseur van toen is intussen zo'n goede vriend van het stel geworden dat Brad hem vroeg of hij geen zin had in een vervolg. "De Smiths hebben natuurlijk al kinderen nu. Hun capriolen zullen deel uitmaken van de verhaallijn", weet de bron nog.

17-07-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue slaat vriend op straat

Kylie Minogue slaat vriend op straat

http://img197.imageshack.us/img197/659/kylieminogue.jpg

Kylie Minogue is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. De 41-jarige zangeres sloeg haar vriendje, het Spaanse model Andres Velencoso, voor de ingang van een New Yorkse bar pardoes in het gezicht.

"Op een gegeven moment raakten Kylie en Andres elkaar kwijt", aldus een getuige. "Toen ze hem terugvond, kreeg hij een klap omdat hij haar buiten liet wachten en intussen zelfs een nieuw drankje besteld had."

Verloving komt er
De verhitte discussie zou echter geen gevolgen hebben voor hun toekomstige verloving. Meer zelfs: Minogue is nog steeds van plan om zich tot het katholicisme te bekeren, kwestie van de gelovige ouders van Velencoso gunstig te stemmen. "Ze geniet van het samenhorigheidsgevoel binnen zijn familie en wil dolgraag de traditionele aspecten van een katholieke mis bij de plechtigheid betrekken", aldus een bron.

Het huwelijk zal allicht plaatsvinden in een negende-eeuws kasteel op de Costa Brava. Vorige maand zocht het koppel nog een villa in Tossa de Mar, de geboortestad van Andres. Het zou de eerste keer zijn dat Kylie samen met haar vriend een eigendom koopt.

17-07-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodzieke Patrick Swayze voelt einde naderen

Doodzieke Patrick Swayze voelt einde naderen

http://img21.imageshack.us/img21/9324/patrickswayzey.jpg

Patrick Swayze voelt het einde naderen. De doodzieke acteur neemt afscheid van familie en vrienden. De kanker die Swayze heeft, is al uitgezaaid tot in zijn lever. De ster uit 'Dirty Dancing' en 'Ghost' kreeg in januari te horen dat hij aan pancreaskanker lijdt.

Afscheid van broer Donny
"De kanker is uitgezaaid tot in zijn lever en dat is volgens zijn dokters het begin van het einde", vertelt een bron aan de National Enquirer. "Patrick wist ook al wel dat het zover is, hij is echt verzwakt. Hij kan nauwelijks nog stappen en zit bijna volledig aan zijn stoel gekluisterd." Swayze (56) vertrouwde zijn vrouw, Lisa toe dat hij niet meer lang te leven heeft. Hij voelt nu echt het einde naderen en hij heeft ook al afscheid genomen van zijn broer Donny. "Lisa belde huilend zijn broer op met de smeekbede om naar Chicago te komen. Patrick was er bezig met opnames. Lisa maakte Donny echt doodsbang. Toen hij arriveerde en zijn broer zag, had hij meteen de indruk dat Patrick al op zijn sterfbed lag. Lisa bleef huilen en zei snikkend dat Patrick afscheid wilde nemen", aldus de bron.

Nieuwe film
Swayze leek nochtans aan de beterhand. In het uniefziekenhuis van Stanford in Californië onderging hij een geavanceerde behandeling en die leek te helpen. Het stelde Swayze in staat om zijn nieuwe film 'The Beast' af te werken en eerder deze week werd hij nog gesignaleerd in het gezelschap van zijn vrouw en zijn broer. Het gezelschap woonde toen een feestje bij en de acteur bleef er ruim anderhalf uur babbelen met andere aanwezigen. Zijn vrouw ging hem drankjes halen en de acteur genoot van zijn avondje vanuit een zetel. "Patrick liet de feestvarkens gewoon tot bij hem komen. Hij bleef zitten maar maakte toch een praatje met hen", besluit de bron.

17-07-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe dreigbrief voor koningin Fabiola

Nieuwe dreigbrief voor koningin Fabiola

http://img11.imageshack.us/img11/6504/koningingfabiola.jpg

Een nieuwe dreigbrief tegen koningin Fabiola zou bij de krant La Dernière Heure toegekomen zijn, na de brief die er half mei al toekwam. Het parket bevestigt het bestaan van de brief zonder de inhoud ervan bekend te maken.

17-07-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glimlach van een kind

Glimlach van een kind.


http://img20.imageshack.us/img20/6039/kindg.jpg


Glimlach van een kind


Jij bent zo wijs
Dat zegt een kind
Geeft het leven prijs
Geborgenheid voelt zich bemind

Een kind doet beseffen dat je leeft
Maar de wijsheid zit in het kind
Dat nog een heel leven voor zich heeft
Help het zoeken, zodat het de wijsheid vindt

Rijk het je hand
Je krijgt er zoveel voor terug
Laat het leiden door de innerlijke band
Het slaat een brug

Het kind dat glimlacht
Dat is wat je gelukkig maakt
Het geeft je zoveel kracht
Die kinderlijke liefde die je raakt




17-07-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
16-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit krijgt rake klappen van ex van vriendin Liza

Jan Smit krijgt rake klappen van ex van vriendin Liza

Om Als de morgen is gekomen te beluisteren druk op de foto.


.

Jan Smit heeft gisterenavond enkele rake klappen gekregen van de ex van zijn vriendin. Dat meldt de Nederlandse site RTL Boulevard. Wim Visscher zou de Nederlandse zanger behoorlijk toegetakeld hebben en werd na het incident opgepakt.

Volgens RTL Boulevard wou Jan Smit met zijn vriendin Liza en haar eenjarig dochtertje op reis vertrekken naar Spanje. De ex van Liza was net van plan om gisterenavond zijn dochtertje op te halen en toen hij zag dat het koppel koffers aan het pakken was, sloegen de stoppen bij Wim Visscher door.

Slagen in het gezicht
De ex van Liza zou de zanger meerdere malen in het gezicht geslaan hebben en Jan Smit zou daar niet op gereageerd hebben. Het was uiteindelijk de vader van Liza die tussenbeide kwam.

Het is niet duidelijk of Wim Visscher momenteel nog aangehouden is en hoe Jan Smit eraan toe is. Het is ook niet bekend of de Nederlandse zanger aangifte gedaan heeft van het incident.

16-07-2009 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde Bridget Jones-film in de maak

Derde Bridget Jones-film in de maak

http://img31.imageshack.us/img31/2401/bridgetjones.jpg
Renée Zellweger kruipt opnieuw in de huid van Bridget Jones.

Fans van Bridget Jones mogen zich alvast in de handen wrijven. Het productiehuis achter de films heeft aan het Amerikaanse Variety laten weten dat er een derde film op komst is. De plannen zijn nog pril en de opnames zijn dan ook pas voorzien voor het einde van dit jaar.

Renée Zellweger mag opnieuw in de huid kruipen van de hilarische Bridget, die wanhopig op zoek was naar de liefde en onderweg heel veel herkenbare obstakels van het vrouw zijn, tegenkwam.

In de derde film zal de focus vooral liggen op de wens van Bridget Jones om een baby te krijgen.

16-07-2009 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieker Dracula krijgt vervolg

Klassieker Dracula krijgt vervolg

http://img269.imageshack.us/img269/8951/draculaifa.jpg

De roman 'Dracula' van de Ierse schrijver Bram Stoker (1847-1912) krijgt een officieel vervolg. In oktober verschijnt 'Dracula - De ondode', liet uitgeverij Mynx weten in zijn najaarscatalogus. Het boek zal tegelijkertijd ook in vele andere landen uitkomen.

Nakomeling
'Dracula - De ondode' is geschreven door Dacre Stoker, volgens de uitgever een directe nakomeling van Bram Stoker. Het verhaal is gebaseerd op handgeschreven aantekeningen van Bram Stoker en bevat tevens scènes en personages uit het origineel. De co-auteur is Ian Holt.

Helden vermoorden
Het verhaal begint in 1912, vijfentwintig jaar na de gebeurtenissen in Dracula. Een van de hoofdpersonen uit het origineel, dr. Jack Seward, gaat de strijd aan tegen een oude vijand - iemand die druk bezig is alle helden te vermoorden die verantwoordelijk waren voor de dood van de legendarische vampier Graaf Dracula.

Filmrechten
Dracula uit 1897 is een van de klassiekers in de wereldliteratuur en vereeuwigd in talloze romans en films. De filmrechten van 'Dracula - De ondode' zijn al verkocht aan Jan de Bont, die al met de productie is begonnen. De film wordt medio volgend jaar verwacht, aldus uitgeverij Mynx.

16-07-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis laat zich voelen in Kinepoliszalen

Crisis laat zich voelen in Kinepoliszalen

http://img29.imageshack.us/img29/1994/kinepolis.jpg

Bioscoopgroep Kinepolis heeft haar bezoekersaantal in België tijdens de eerste helft van dit jaar met 7,5 procent zien afnemen, tot ruim 4,1 miljoen.

In totaal (met de buitenlandse zalen erbij) ontving de groep tijdens het eerste semester 9,8 miljoen bezoekers, of 5,3 procent minder dan tijdens de eerste helft van vorig jaar.

Paasvakantie
De aanzienlijke daling in het eerste kwartaal (-17 procent) kon voor een belangrijk deel gecompenseerd worden in het tweede kwartaal (+12,4 procent). "Dit had onder meer te maken met de verschuiving van de paasvakantie van het eerste kwartaal in 2008 naar het tweede kwartaal in 2009", luidt het in een persbericht.

Kinepolis heeft 11 bioscopen in België, 7 in Frankrijk, 3 in Spanje en 1 in Zwitserland.

16-07-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chileen verdient zijn boterham als lookalike van Madonna

Chileen verdient zijn boterham als lookalike van Madonna

http://img43.imageshack.us/img43/4044/madonnarkx.jpg
De echte Madonna aan het werk op de wei van Werchter.

Elias Figueroa was als kleine jongen zo gefascineerd door popster Madonna dat hij al vrij snel besloot om zijn leven aan haar te wijden. De 28-jarige man gaf zijn eerste optreden als de 'Queen of Pop' voor slechts 12 pond of 13,9 euro, maar nu kan hij leven van zijn leven als lookalike van Madonna. Dat schrijft The Telegraph.

Videoclips bestuderen
"Toen ik een klein jongetje was, hoorde ik voor het eerst 'Like a Virgin'. Dat liedje blies me volledig weg", aldus Figueroa, "En ik besloot al vrij vlug mijn leven te wijden aan Madonna. Op 15-jarige leeftijd deed ik een karaoke op een verjaardagsfeestje van een vriend en daar vonden ze mijn optreden als Madonna fantastisch."

De 28-jarige Chileen doet er dan ook echt alles aan om elke beweging net zoals zijn idool uit te voeren. "Ik bekeek haar videoclips zorgvuldig, bestudeerde elke beweging, elk danspasje en zelfs haar haar, kledij en make-up ontsnapten niet aan mijn aandacht."

Leven van imitatie
Op 17-jarige leeftijd trok hij met zijn act naar bars in Santiago en smeekte om te mogen optreden. "Ik vergat de schuchtere Elias en liet me helemaal gaan zoals een echte diva. Voor dat eerste optreden kreeg ik toen 12 pond, maar de mensen hielden van me en ik mocht opnieuw komen optreden."

Nu verdient Figueroa zo'n 50.000 pond of 58.262 euro per jaar met zijn imitatie van Madonna. "Ik hou van het leven van een superster. Ik treed nu minstens drie keer in de week op en krijg per optreden zo'n 500 pond of 582,5 euro. Bovendien treed ik soms op voor 20.000 mensen. Op het podium ben ik Madonna, daarnaast ben ik Elias maar ik ben niet meer verlegen. Ik voel me sexy net zoals zij.

16-07-2009 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Jackson willen Janet als opvoeder

Kinderen Jackson willen Janet als opvoeder

http://img12.imageshack.us/img12/5159/janett.jpg

De kinderen van Michael Jackson willen het liefst worden opgevoed door Janet Jackson, de zus van de King of Pop. Dat zegt een vriend van de familie in het tijdschrift OK! Magazine.

Wederzijds
"Alle drie de kinderen willen dat Janet hen voorleest voordat ze gaan slapen. Ze vallen in haar armen als ze bij hen thuis binnenkomt", klinkt het. Volgens dezelfde bron voelt ook Janet zich goed bij de kinderen. "Janet is sterk naar de kinderen toegegroeid de laatste twee weken.

Voogdij
Momenteel willen zowel de moeder van Michael, Katherine Jackson, als zijn ex-vrouw, Debbie Rowe, de voogdij over de kinderen. Rowe is ook moeder van de twee oudste kinderen, Prince Michael Jr. en Paris. Volgende week vindt er een hoorzitting plaats over het voogdijschap.

16-07-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes neemt haar zus in huis

Katie Holmes neemt haar zus in huis

http://img189.imageshack.us/img189/8264/katieholmesv.jpg

Katie Holmes en Tom Cruise hebben er binnenkort wat volk bij in hun huis in Beverly Hills. De zus van Katie zal namelijk samen met haar kinderen bij het koppel intrekken. Dat schrijft The National Enquirer.

Tamera, de oudere zus van Katie, verloor onlangs haar echtgenoot en voelt zich sindsdien erg eenzaam. Maar de eenzaamheid is niet de enige reden waarom ze bij het acteurskoppel intrekt. Volgens bronnen zou haar man duizenden euro's gestolen hebben van dorpsbewoners die hun geld bij hem spaarden om later hun begrafenis te betalen.

Tamera wil dus de boze blikken ontlopen in het dorp waar ze woonde en kan op hulp van Katie rekenen.

16-07-2009 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp komt tot rust tussen de vampiers

Johnny Depp komt tot rust tussen de vampiers

http://img20.imageshack.us/img20/6133/johnnydeppv.jpg

Johnny Depp heeft een rare passie. De Amerikaanse acteur is gefascineerd door vampieren en heeft in zijn huis een volledige kamer vrijgemaakt voor zijn vampierspullen. Dat meldt De Telegraaf vandaag.

De 'vampierkamer' staat vol met maskers, capes, boeken en films. Johnny Depp gebruikt de kamer om er te relaxen en te mediteren.

16-07-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benen Michael Jackson stonden vol naaldwonden

Benen Michael Jackson stonden vol naaldwonden

http://img9.imageshack.us/img9/9836/michaeljacksonkpu.jpg

Er duiken meer en meer verhalen op die aantonen dat Michael Jackson wel degelijk verslaafd was aan pijnstillers. De Amerikaanse site ABC News publiceert vandaag foto's uit 2002 waarop duidelijk te zien is dat Jacksons benen vol zaten met naaldwonden.

Dode huid
Volgens experte Debra Jaliman zijn het naaldwonden die je krijgt wanneer er een infuus gestoken wordt. "Ik heb het wel nog nooit meegemaakt dat mensen een infuus in hun benen krijgen. Zoiets wordt alleen gedaan als alle andere aders helemaal kapot zijn en er echt een infuus nodig is."

Over de plekken en de grote wonde op Jacksons rechterbeen zegt Jaliman: "Zo te zien is de huid op zijn onderbeen dood. En ik denk dat er een zoutzuur-achtige stof moet ingespoten zijn waardoor de wonde op zijn been ontstond. Er kan ook een soort koudvuur op zijn huid ontstaan zijn."

Hevige discussie
Voor de familie Jackson zou het enorm pijnlijk zijn, moest inderdaad blijken dat de medicijnen Michael fataal werden. Broer Tito vertelt aan The Mirror dat de hele familie wel probeerde in te grijpen, maar dat ze voortdurend werden tegengewerkt door personeel en dokters.

"We zagen hem nooit medicijnen gebruiken, maar hij deed dan ook zijn uiterste best omdat voor ons verborgen te houden", aldus Tito, "Daarom besloten we op een dag in te grijpen en planden een interventie. We vielen met de deur in huis en vroegen hem op de man af of hij medicijnen gebruikte. Het werd een hevige discussie, maar Michael ontkende alles en vond dat we overdreven. Ook één van de dokters ontkende het gebruik van medicijnen en zei dat hij er was om Michaels gezondheid te controleren."

Samenzwering?
Toch was de familie Jackson nog niet overtuigd en ze probeerden meermaals om de King of Pop op andere gedachten te brengen. "Telkens hielden zijn mensen ons tegen. Ik weet niet of ze gewoon hun werk deden of dat er sprake was van een samenzwering, maar ze deden de raarste dingen. Zo hebben ze ooit de weg naar Neverland geblokkeerd met wagens om ons tegen te houden", vertelt Tito nog.

Over de theorie dat Michael vermoord is, wil Tito zich niet uitspreken: "Ik denk wel dat de mensen om hem heen niet bepaald deden wat het beste voor hem was, maar of het nu wel of geen opzet was...Er zijn rare dingen aan de hand en die moeten tot op de bodem uitgezocht worden."

16-07-2009 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuurincident tijdens Pepsi-spot begin van einde Jackson

Vuurincident tijdens Pepsi-spot begin van einde Jackson

Om het incident te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jacksons verslaving aan pijnstillers is volgens vrienden van de zanger een gevolg van het ongeval dat hem overkwam op 27 januari 1984. Toen vloog het haar van de 'King of Pop' in brand tijdens de opnamens van een reclamespotje voor Pepsi.

Te vroege ontploffing
In het filmpje is te zien hoe Michael Jackson de trappen moet aflopen en er dan een explosie van vuurwerk moet volgen. De eerste vijf takes loopt alles perfect. Maar tijdens de zesde take gaat het ongelofelijk mis: het vuurwerk ontploft te vroeg en zet het haar van Michael Jackson in de fik.

Tweede- en derdegraads brandwonden
De zanger zelf beseft eerst zelfs niet wat er gebeurt en zingt zijn hit 'Billie Jean' rustig verder terwijl hij de danspasjes uitvoert. Pas wanneer er verschillende mensen naar hem toegerend komen om het vuur te doven, gaat de 'King of Pop' op de grond liggen. Jackson wordt naar het ziekenhuis gereden waar hij een operatie zal ondergaan aan zijn schedel voor tweede- en derdegraads brandwonden.

Nooit meer dezelfde
Volgens vrienden van de onfortuinlijke zanger zou hij na het incident tijdens die opnames nooit meer dezelfde zijn. "Hij veranderde volledig en de pijnstillers begonnen zijn leven te controleren", aldus een bron aan het Britse The Sun, "Hij was pas 25 en leefde volop, maar dat incident heeft alles veranderd. Moest dat in 1984 nooit gebeurd zijn, zijn leven had er misschien anders uitgezien."

Brandwondencentrum voor kinderen
Jackson zelf heeft ook toegegeven dat hij de pijnstillers nodig had om de pijn te kunnen verdragen. Maar het incident zette hem ook aan tot goede daden. In een Oprah Winfrey-show van 1993 vertelt hij dat hij een brandwondencentrum voor kinderen had opgezet na zijn vreselijke ongeval.

16-07-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen dromen



Samen dromen


http://img269.imageshack.us/img269/1274/modv.jpg


vlindertje lief
laat ons samen
dromen
dromen metelkaar
samen vliegen
naar die mooie
regenboog aan
de horizon
vliegen naar
onze toekomst
waar wij samen
nieuw leven
stichten

16-07-2009 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
15-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart verzwijgt borstkanker voor zoontje

Sylvie van der Vaart verzwijgt borstkanker voor zoontje

http://img190.imageshack.us/img190/7717/sylvievandervaart.jpg

Het zoontje van Rafael en Sylvie van der Vaart weet niet dat zijn mama aan borstkanker lijdt. "Damián is nog te klein om hem dat al te zeggen", laat Sylvie weten in De Telegraaf.

De vrouw van de Nederlandse voetballer Rafael van der Vaart kreeg eerder dit jaar te horen dat ze aan borstkanker lijdt. Om hun zoontje te beschermen, besloot het koppel hem niet te vertellen over de ziekte. "Hij is pas drie jaar en hoeft dat allemaal niet te weten", aldus Sylvie van der Vaart, "Hij dacht dat ik ging werken als ik naar het ziekenhuis ging. Hij zag mama vertrekken en met een glimlach terug thuis komen."

Intussen heeft Sylvie twee preventieve chemokuren achter de rug en zijn er geen kankercellen meer in haar lichaam aanwezig.

15-07-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene rock-'n-roll

Groene rock-'n-roll

http://img17.imageshack.us/img17/3695/rocknrolln.jpg

Groen is overal een hype, ook in de muziekwereld. Instrumenten van gerecycleerd of natuurlijk materiaal, tourbussen met groene brandstof, populaire bands willen tegenwoordig allemaal het goede voorbeeld geven.

Radiohead
Radiohead was een van de voorlopers: ze nemen enkel het hoogstnodige mee op tour, gebruiken lampen die weinig energie verbruiken en drinken uit hervulbare flesjes water. Onlangs weigerde de band zelfs op te treden op een Engels festival omdat er geen openbaar vervoer voorzien was.

Fiets
De Amerikaanse band 'The Giving Tree Band' brengt binnenkort het eerste ecologische album uit. Tijdens de opnames reden ze iedere dag met de fiets tussen een kamp en de studio. Die studio werkt volledig op basis van zonne-energie. En hun houten instrumenten zijn allemaal afkomstig van bomen die op een natuurlijke wijze zijn omgevallen.

Fans
De Canadese band 'The Duhks' is nog een voorbeeld van ecologische muziek. Ze moeten hun boodschap zelfs niet luidkeels schreeuwen op concerten, hun fans lijken zich automatisch aan te passen aan de levensstijl van hun idolen.

15-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards zont topless op het strand

Denise Richards zont topless op het strand

http://img31.imageshack.us/img31/2176/deniserichardsy.jpg

Voormalig Bondmeisje Denise Richards praat graag over haar borsten en de drie borstvergrotingen die ze ondergaan heeft. Dat schrijft The Sun. De Amerikaanse actrice heeft er dan ook geen problemen mee om haar borsten aan de hele wereld te tonen in haar realityshow.

De camera's van de realityshow 'Denise Richards: It's Complicated' volgen de actrice overal, dus ook wanneer ze topless op het strand ligt te zonnen.

15-07-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Redford getrouwd in Hamburg

Robert Redford getrouwd in Hamburg

http://img20.imageshack.us/img20/9201/robertredford.jpg

Hollywoodster Robert Redford is in Hamburg in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Sibylle Szaggars. Dat bericht het Hamburger Abendblatt. Het stel vierde zijn huwelijk zaterdag, samen met ongeveer dertig familieleden, in het Louis C Jacob hotel in Hamburg. De documenten voor het burgerlijk huwelijk hadden ze al eerder getekend.

De 72-jarige Redford en de in Hamburg geboren kunstenares Szaggar, 51, vormen al sinds 1996 een paar. De Oscarwinnaar heeft drie kinderen uit een vorig huwelijk, dat 27 jaar standhield, met Lola Jean Van Wagenen. Ook Szaggar was eerder al getrouwd.

Het paar woont in de VS, waar het een huis in Utah en in Napa Valley (Californië) bezit. Momenteel is Redford vooral politiek actief en zet hij zich in voor het milieu. Het kersverse huwelijksstel plant nog een bijkomende viering in Mexico in september, zo weet het Hamburger Abendblatt nog.

15-07-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!