Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan zet jacht in op ex Frank Lampard

Jordan zet jacht in op ex Frank Lampard

http://img11.imageshack.us/img11/4961/franklampardo.jpg
Lampard met de kids Luna en Isla op vakantie op Ibiza.

http://img198.imageshack.us/img198/2158/jordanh.jpg
Jordan: "Ik heb een man zoveel te bieden."

Na haar breuk met zanger Peter Andre is Jordan op zoek naar een nieuwe relatie. In een interview met het magazine 'Glamour' maakt ze zelfs haar nieuwe prooi bekend: Chelsea-voetballer Frank Lampard. Voor het 31-jarige model -met cup 34DD- met Andre trouwde, had ze al een geheime relatie met de middenvelder van de Blues, die op zijn beurt eerder dit jaar een einde zag komen aan zijn relatie met het Spaanse model Elen Rives.

Dwight Yorke
Gevraagd naar welke andere celebrities Jordan ook wel ziet zitten, liet ze ook de namen van Cristiano Ronaldo en de Britse muziekbons Simon Cowell vallen. "Er zijn best wel wat voetballers die ik graag heb", aldus Jordan. "Maar waarschijnlijk zou ik opnieuw voor Lampard kiezen, om af te maken wat we ooit begonnen zijn." Jordan had ook al iets met gewezen Manchester United-spits Dwight Yorke, die haar oudste zoon Harvey mee opvoedde.

Ziekelijke jaloezie
De moeder van drie, die beweerde dat ze totaal van de kaart was toen Peter Andre in mei een einde maakte aan hun huwelijk, is inmiddels "gelukkiger dan ooit" en wijt de breuk aan de ziekelijke jaloezie van de Australische zanger. "Ik ging alleen op reis en voelde me prima. Maar toen hij belde kreeg ik zoveel stress dat ik er duizelig van werd. Mijn vrienden vroegen zich af hoe ik het met Peter uithield, zij zagen immers hoe hij tegen me tekeer kon gaan".

Veel te bieden
Volgens het geruchtencircuit heeft Peter Andre met Chantelle Houghton, vooral bekend van haar deelname aan 'Celebrity Big Brother', al een nieuw lief. "Het enige dat ik wil zeggen is 'Good luck to them'." Jordan geeft ook toe geregeld naar een psycholoog te stappen, die hem helpt in haar zoektocht naar een nieuwe partner. "Ik heb zoveel te bieden. Ik kan niet wachten om die speciale kikker te vinden en hem door een kus in een prins te laten veranderen."

Michelle Heaton
Afgelopen weekend leek het al alsof ze haar nieuwe prins gevonden had, toen een zoals altijd uitdagend geklede Jordan de dertigste verjaardag van popvriendin Michelle Heaton in maar liefst vijf verschillende Londense nachtclubs vierde. De man voerde haar in de vroege uurtjes alvast huiswaarts.

21-07-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ria Brieffies van de Dolly Dots overleden

Ria Brieffies van de Dolly Dots overleden

Om Love Me Just A Little Bit More te bekijken druk op de foto.


.

http://img18.imageshack.us/img18/3521/riax.jpg

Dolly Dot Ria Brieffies is maandagavond in haar woonplaats Westerland (Noord-Holland) overleden. Dat maakte het management van de succesvolle meidengroep uit de jaren tachtig bekend. Eind 2008 werd bekend dat de 51-jarige Brieffies ongeneeslijk ziek was. De zangeres leed aan longkanker.

De Dolly Dots (Ria, Chela, Patty, Angela, Anita en Esther) beleefden hun hoogtepunt als meidengroep in de jaren tachtig. Hun grootste hit was "Love Me Just a Little Bit More". De Dots maakten in 2007 een comeback. In mei dat jaar stonden de dames drie dagen in een bomvol Ahoy. In 2008 trokken de Dots langs verscheidene concertzalen met hun "Goodbye For Now Tour".

21-07-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man neergestoken op Gentse Feesten

Man neergestoken op Gentse Feesten

http://img29.imageshack.us/img29/4013/gentsefeesten.jpg
Een beeld uit de openingsparada afgelopen zaterdag.

Bij een steekpartij tijdens de Gentse Feesten is een 35-jarige portier vannacht levensgevaarlijk gewond geraakt. De man kreeg twee messteken in de nieren en verkeert nog altijd in kritieke toestand. Dat zegt de Gentse parketwoordvoerster Annemie Serlippens.

Ruzie
Het incident gebeurde rond 4.20 uur aan het Café Central in de Hoogpoort, op ongeveer honderd meter van het Gentse stadhuis. De portier was samen met een collega na hun shift nog een glas aan het drinken. Ze raakten betrokken bij een ruzie tussen een groep jongeren uit Lokeren en een meisje. De portier, een 35-jarige man uit Evergem, nam het volgens zijn verklaring op voor het meisje.

Plotse pijn in rug
Er ontstond wat duw- en trekwerk tussen de betrokkenen, zegt het parket. Plots voelde de man pijn aan de rug, maar hij besefte niet dat hij gewond geraakt was. Nadat het conflict afgelopen was gingen de portiers weg.

De man uit Evergem voelde zich later onwel worden en werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij twee messteken in de nieren had gekregen. De messteken zelf heeft niemand zien gebeuren.

De Gentse politie is op zoek naar de jongeren uit Lokeren en het meisje.

21-07-2009 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Anouk gooit drie muzikanten buiten

Zangeres Anouk gooit drie muzikanten buiten

Om Nobody's Wife te bekijken druk op de foto.


.

De Nederlandse zangeres Anouk heeft weer drie muzikanten uit haar band gezet. Dit gebeurt nog geen twee jaar nadat ze haar volledige begeleidingsband bedankte voor bewezen diensten. Dat schrijft de Nederlandse krant AD. Gitaristen Angelo de Rijke, Memru Renjaan en bassist Boaz Kroon staan nu op straat.

Reden
Een echte reden voor het ontslag werd niet opgegeven, maar wellicht ligt de nieuwe cd die in september uitkomt aan de basis. "Anouk wil dat traject verder met andere muzikanten afleggen", zo verklaarde woordvoerder Jaap Stolk van platenmaatschappij EMI. Anouk zelf was niet voor commentaar bereikbaar.

Oude garde
Het drietal wordt volgens de krant zo goed als zeker vervangen door Leendert Haaksma en Martijn van Agt, twee van de gitaristen die in 2007 nog een e-mail met hun gedwongen congé ontvingen nadat ze zich niet enthousiast genoeg toonden over de cd "Who's your momma". De 34-jarige zangeres rekruteerde vervolgens in sprinttempo een formatie piepjonge, talentvolle muzikanten.

21-07-2009 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller verbrandt haar boezem

Sienna Miller verbrandt haar boezem

http://img31.imageshack.us/img31/1559/siennamillerx.jpg

De blondine is aan een ramp ontsnapt! De knappe actrice werd op de set van 'G.I. Joe: The Rise of Cobra' het slachtoffer van een gênant accident. Tijdens een ongecontroleerde explosie raakte een deel van haar boezem verbrand. "Gelukkig viel het allemaal nogal mee en raakte ik een beetje verbrand tussen mijn borsten toen ik te dicht bij een explosie stond."

Grote mannen afranselen
Miller speelt in de actieprent zichzelf en moest zich in een strak pakje wringen voor haar rol van The Baroness, een femme fatale. "Nooit trek ik nog eens zo'n pakje aan. Ik moest elke dag, vijf maanden lang in dat strakke ding kruipen. Ik kon er amper in bewegen en het was elke keer ook geweldig knoeien met talkpoeder." Hoewel ze blij is met het eindresultaat, beseft ze ook wel dat ze niet meteen haar grootste acteerprestatie neergezet heeft. "Deze film is niet het strafste dat ik ooit gedaan heb. Het is dan ook vooral een actiefilm." Meer daden dan woorden en dus mocht er al eens gevochten worden. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. "Ik moest het vooral opnemen tegen grote mannen. Ik moest hen op het hoofd raken en dat was verdomd moeilijk want ik ben maar een kleintje. Het heeft me dan ook heel wat moeite gekost om hen geloofwaardig af te ranselen", lacht Miller.

21-07-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke familie groet toeschouwers

Koninklijke familie groet toeschouwers

http://img10.imageshack.us/img10/304/koningalbert.jpg

De festiviteiten rond de nationale feestdag zijn in Brussel gestart met het traditionele Te Deum in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal. Ondanks de verhoogde veiligheidsmaatregelen nam de koninklijke familie de tijd om de opgekomen toeschouwers te groeten.

Koninginnedag
Het opkrikken van de veiligeidsmaatregel volgt op de gebeurtenissen tijdens Koninginnedag op 30 april in Apeldoorn. Terwijl de koninklijke familie passeerde, reed toen een man in op de menigte. Acht mensen kwamen daarbij om het leven. In ons land waren er onlangs ook de doodsbedreigingen aan het adres van koningin Fabiola.

Juichende Belgen
De enkele duizenden kijlustigen die naar de hoofdstad kwamen afgezakt om koning Albert, koningin Paola, koningin Fabiola, prins Filip en prinses Mathilde toe te juichen, moesten achter een nadarafsluitingen en een goed zichtbaar politiecordon blijven.

Klagende Belgen
Sommige trouwe toeschouwers deden daarover hun beklag. De politionele aanwezigheid belette niet dat de koninklijke familie na de ceremonie de tijd nam om de toeschouwers te groeten.

Defilé
Tijdens de namiddag staat de militaire defilé op het programma. De koninklijke familie maakt ook een wandeling in het Warandepark op de agenda, naar aanleiding van de 25ste verjaardag van het "Feest in de Warande".

21-07-2009 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twijfel


Twijfel


http://img198.imageshack.us/img198/1879/damerivier.jpg


Zou ik nog 1 keer tegen je aan komen liggen
Zou ik nog 1 keer met je knuffelen
ik weet het niet
zou ik het doen

Wordt het alles of niets
Wordt het ooit wat het zijn moet
ik weet het niet
wat zou ik doen

Volg ik mijn hart of mijn verstand
Volg ik helemaal niets en doe ik maar op
ik weet het niet
zou ik het doen

Wil ik dit heel graag verder zetten
Wil ik gewoon niet alleen zijn
ik weet het niet
zou ik het doen

Kwetsen wil ik niet
Kwetsen voelt niet goed
ik weet het niet
zou ik het doen

Tijd brengt raad zeggen ze
Tijd heelt alle wonden zeggen ze
ik weet wel dat dat zo is
zou ik het doen

Ik ga er nog eens een nachtje over slapen
Ik ga er nog eens over nadenken
dat ga ik doen
denk ik

21-07-2009 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
20-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bezoekt familie mannen die onder podium omkomen

Madonna bezoekt familie mannen die onder podium omkomen

Om Miles Away te bekijken druk op de foto.


.

Madonna is naar Frankrijk gereisd om daar de families te bezoeken van de twee mannen die omkwamen toen een deel van haar podium bij de aanbouw instortte. Madonna kwam in Marseille aan met haar kinderen David en Mercy en omhelsde de weduwe van een van de mannen. De zangeres droeg een zwarte jurk en jasje. "Laat ons allemaal bidden voor Charles Criscenzo en Charles Prow. We zijn met ons hart bij hun familie en geliefden", zei Madonna, die ook twee ziekenhuizen bezocht waar nog acht andere gewonden verzorgd worden.

Kraan meegesleurd
Het concert van Madonna is wegens het ongeval geannuleerd. Charles Prow (23) en Charles Criscenzo (53) kwamen om het leven toen het half opgezette dak van het podium instortte en daarbij een kraan meesleurde.

Doodslag?
Intussen is een onderzoek naar doodslag geopend nadat werd beweerd dat een van de kranen niet naar behoren werkte. "Normaal worden vier kranen gebruikt om een tijdelijk dak op te tillen, maar in Marseille werden er slechts drie gebruikt. Dat was de aanleiding van de ramp", aldus een medewerker van het stadium waar Madonna vijf concerten zou geven.

20-07-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning haalt uit naar graaicultuur managers in 21 juli-speech

Koning haalt uit naar graaicultuur managers in 21 juli-speech

http://img103.imageshack.us/img103/304/koningalbert.jpg

Koning Albert heeft het in zijn traditionele speech naar aanleiding van de nationale feestdag dit jaar vooral over de economische crisis.

"De sociale gevolgen van de crisis zijn reusachtig en vragen om actie op verschillende vlakken"n zegt Albert. Hij gaat daarbij de ethische vraagstukken die aan de wieg van de crisis stonden niet uit de weg.

"De crisis is grotendeels toe te schrijven aan het gebrek aan ethiek", aldus Albert. "In de financiële sector zijn talrijke verantwoordelijken onder druk van de markten bezweken om op korte termijn almaar grotere winstmarges te verwezenlijken, meestal onrealistisch, en zonder verband met de reële economie."

Ook met bonussen heeft de koning het moeilijk. "De druk van de markten werd verder nog versterkt door aanvullende beloningssystemen voor beleidsmensen: de bonussen. Zij waren gebonden aan het halen van die doelstellingen."

"De nood aan normen slaat ook op het geheel van de bezoldiging van managers", meent Albert, die zich verder vragen stelt over het toenemende materialisme in onze samenleving, en zich afvraagt of we niet veel meer belang moeten hechten aan "familiale waarden, aan solidariteit, aan gemoedelijkheid en aan respect voor de andere."

Het is dan ook nodig in onze Gemeenschappen en Gewesten een bijzondere inspanning te leveren om dat kwaliteitsonderwijs en die aangepaste beroepsvorming volgens Albert II.

De koning haalt ook de staatshervorming aan in zijn speech: "Tenslotte, om de crisis in België te bestrijden ben ik van mening dat we orde op zaken moeten stellen in onze institutionele structuren. Laten we tot overeenstemming komen betreffende de staatshervorming. Dat moet ons de mogelijkheid bieden toekomstige uitdagingen beter aan te gaan."

20-07-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman is een beetje raar en bang van de zon

Nicole Kidman is een beetje raar en bang van de zon

http://img41.imageshack.us/img41/4641/nicolekidmanh.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/4744/alibtq.jpg
Ali kon het wel goed vinden met de Australische.

Nicole Kidman is "raar en bang van de zon", zegt Rubina Ali (9). Het sterretje uit de succesprent 'Slumdog Millionare' nam samen met de Australische een commercial op voor een producent van frisdranken.

Bang voor bruin kleurtje
Ali schreef in haar autobiografie, 'Slumgirl Dreaming: My Journey To The Stars' dat ze gek was van Kidman maar dat "Kidman ook verlegen was. Ze zei nooit veel, ze was heel stil." Ali omschrijft de succesactrice ook als "raar" omdat ze tijdens de opnames van het spotje haar trailer haast nooit verliet omdat ze bang was van de zon. "Kidman had schrik van de zon, ze wilde geen bruin kleurtje krijgen", aldus Ali.

20-07-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira doet geen kip kwaad

Shakira doet geen kip kwaad

Om La Tortura te bekijken druk op de foto.


.

Shakira doet geen kip kwaad. De sexy zangeres kreeg ooit vier kippen en werd verliefd op de beestjes. Haar liefde was zo groot dat ze besloot om vegetariër te worden maar vlees eten kon ze niet laten. "Toch heb ik mijn kippen nooit opgegeten!", zweert de Colombiaanse.

Maand lang vegetariër
"Ik woonde op een boerderij in Spanje toen ik op een dag vier kippen cadeau kreeg. Ik gaf de beestjes een naam en het werden mijn beste maatjes. Ik kreeg het niet meer over mijn hart om ze op te eten en besloot dan maar om vegetariër te worden." Lang hield de zangeres van de wereldhit 'Hips Don't Lie' het niet vol. "Na een maand at ik al opnieuw vlees maar ik heb het echt geprobeerd!" Shakira geniet nog altijd van een lekker stukje vlees maar een ding weet ze zeker. "Geen enkele van mijn dieren belanden in de pot en ook mijn kippen heb ik niet opgegeten!"

20-07-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry laat oogje vallen op knappe blondine

Prins Harry laat oogje vallen op knappe blondine

http://img24.imageshack.us/img24/7906/prinsharry.jpg
Prins Harry is een echte playboy en heeft een zwak voor knappe blondjes.

Prins Harry amuseert zich kapot met een knappe blondine. Harry (24) had het onlangs nog gezellig met de Britse presentatrice Caroline Flack, maar heeft nu zijn oog laten vallen op Stephanie Haynes (30). Haynes werkt als PR-dame voor het exclusieve modemerk Armani.

Gemeenschappelijke vrienden
Ze zijn samen gaan stappen en kunnen het sindsdien geweldig goed met elkaar vinden. Een vriend van Stephanie vertelt: "Stephanie is een toffe meid en dat was Harry niet ontgaan. Hij vindt wel meer vrouwen leuk, maar zij is speciaal voor hem. Ze hebben gemeenschappelijke vrienden en hebben elkaar ontmoet toen de vriendengroep uitging. Het klikte meteen tussen de twee en ze blijven daten."

20-07-2009 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna is haar toyboy beu

Madonna is haar toyboy beu

Om Sorry te bekijken druk op de foto.


.
Gedaan met kussen voor de lens, Madonna is haar speeltje klaarblijkelijk beu.

Madonna (50) heeft Jesus Luz (22) koudweg laten weten dat ze geen tijd meer voor hem heeft. Hij mag nog wel mee op tournee door Europa maar de zangeres schenkt hem geen aandacht meer.

"Ze slapen nog wel in dezelfde hotels maar in aparte kamers. Jesus doet er alles aan om haar terug te winnen. Hij hangt rond haar als een verdwaalde pup. Ze zullen vast nog samen gespot worden omdat het goed is voor hun imago maar Madonna wil alleen nog maar vriendjes met hem zijn. Meer niet", vertelt een bron aan de Daily Mail.

20-07-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad durft geen foto's nemen van Angelina's kontje

Brad durft geen foto's nemen van Angelina's kontje

http://img195.imageshack.us/img195/6126/bradpittrax.jpg

Brad Pitt is een doetje. De acteur durft geen foto nemen van Angelina's kontje. Hij kijkt dan weer wel graag naar de poep van getrouwde vrouwen.

Op de vraag wat hij vond van Ashton Kutcher die via Twitter foto's verspreidde van Demi Moores achterste antwoordde Pitt het volgende: "Je neemt toch geen foto's van de kont van je vrouw. Dat is toch belachelijk. Trek toch gewoon foto's van konten van andere vrouwen!" De acteur gaf meteen ook goede raad: "Wees ook voorzichtig met het posten van foto's van geslachtsdelen op het internet!" Bedankt voor de wijze woorden, Brad.

20-07-2009 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fabiola met kogelvrije vest naar defilé

Fabiola met kogelvrije vest naar defilé

http://img268.imageshack.us/img268/2183/fabiola.jpg

Na het drama in Nederland en de herhaalde doodsbedreigingen aan koningin Fabiola worden draconische maatregelen genomen tijdens het defilé van de Nationale Feestdag.

Zo zou Koningin Fabiola zou een dunne kogelwerende vest onder haar jurk dragen. Hoewel de Concentra-kranten daar geen officiële bevestiging van kregen, zouden drie verschillende bronnen het nieuws bevestigd hebben.

Verder zullen lokale, federale en militaire politie honderden manschappen posteren langs het parcours. Ook de Staatsveiligheid en het detachement dat de koninklijke familie bewaakt, zet alle beschikbare middelen in om alles vlot en vooral veilig te laten verlopen. In de Wetstraat, de Koningsstraat en op het Paleizenplein houden scherpschutters alles nauwlettend in de gaten van op de daken of vanuit ramen van overheidsgebouwen.

20-07-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tito: Zonder panikerende dokter zou Michael nog leven

Tito: Zonder panikerende dokter zou Michael nog leven

Om Tito Jackson te bekijken druk op de foto.


.
Tito Jackson.

Tito Jackson is ervan overtuigd dat de dood van zijn broer Michael mee is veroorzaakt door het panikeren van diens privédokter, Conrad Murray. Hij beschuldigt de hartspecialist ervan dat hij kostbare minuten liet verloren gaan nadat Michael was ingestort en gestopt was met ademen.

Verloren tijd
"Ik ben van oordeel dat dokter Murray panikeerde toen hij vaststelde dat mijn broer niet bijkwam. Hij moet gedacht hebben dat hij in de problemen zou geraken en toen probeerde hij Michael te reanimeren. Hij vond nog wel een lichte hartslag, maar hij kon Michael niet meer helpen. Ik weet niet hoeveel tijd er verstreek tussen het moment dat de dokter mijn broer aantrof en het moment dat hij de spoeddiensten belde. Maar had hij meteen gebeld, dan zou mijn broer zeker nog leven".

Hartmassage op bed
Volgens Tito voerde de arts de hartmassage ook niet correct uit. Hij deed dat terwijl Michael op bed lag, terwijl voorgeschreven wordt dat op een hard oppervlak te doen. "Dat is een van de eerste zaken die je leert als dokter", verklaarde Tito op de Spaanse televisie.

Gevraagd of hij van oordeel was dat Michael werd vermoord, antwoordde hij: "Alles is mogelijk, maar moord is een zwaar woord. De politie onderzoekt de zaak".

"Van kerngezond naar dood in één dag"
Volgens Jermaine Jackson was Michael de dag voor zijn overlijden vorige maand nog in blakende gezondheid. De voormalige bassist van Jackson 5 heeft ook zo zijn bedenkingen bij de dood van zijn broer, maar hoopt dat op een dag de waarheid daaromtrent aan het licht zal komen. Ook hij richt zijn pijlen op dokter Murray. "Een dokter wordt verondersteld zijn patiënten gezond te houden, maar Michael was de ene dag nog kerngezond en de volgende dag was hij dood. We zullen er geen vrede mee nemen dat Michaels dood een mysterie blijft".

Fortuin
Intussen heeft Michaels moeder de rechter gevraagd of ze het testament van haar zoon kan aanklagen. Daarin worden Michaels medewerker John McClain en advocaat John Branca aangesteld als diens zaakwaarnemers. Maar Katherine Jackson wil zelf de controle over de nalatenis van haar zoon, die op meer dan 500 miljoen dollar wordt geschat.

20-07-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex: Michael en ik doken samen met anderen in bed

Ex: Michael en ik doken samen met anderen in bed

Om The Dona T Care About Us te bekijken druk op de foto.


.
Michael vroeg Debbie ten huwelijk toen ze zwanger was.

http://img21.imageshack.us/img21/7548/debbieiei.jpg
Debbie Rowe is de moeder van Prince Michael en Paris Michael.

Debbie Rowe maakt een einde aan alle wilde verhalen over het seksleven van Michael Jackson. De ex van de performer klapt uit het bed omdat ze "alle leugens en bullshit beu is". Jackson was zo blijkt nu, niet vies van wat extra gezelschap in bed. "We deelden soms het bed met andere personen", vertelt Rowe.

Seks met vijf verschillende
Het ging er soms behoorlijk kinky aan toe. "We hebben het bed gedeeld met vijf andere personen en ik kan alleen maar hopen dat je bed de beste plek in jouw huis is", aldus Rowe die drie jaar gehuwd was met Jackson. In 1996 stapte ze in het Australische Sydney in het huwelijksbootje. Ze was toen vijf maanden zwanger en Michael wilde met haar huwen. "Michael zei, laten we trouwen en ik stemde gewoon toe". Het koppel hield een feestje in een hotel, ver weg van alle drukte en media-aandacht.

"Geen kinderen gemaakt voor geld"
Rowe blijft ontkennen dat ze geld gekregen heeft om kinderen te maken met Jackson. Het was zij die hem overtuigde om eraan te beginnen. "Ik heb Michael overtuigd, ik wilde graag twee kinderen van hem. Hij was mijn bestje maatje en ik kon hem zo ook iets geven." Ze ontkent ook dat ze kunstmatig bevrucht werd. "En ik snap ook niet wat mensen tegen ons huwelijk hadden. Het ging gewoon om kinderen en die hebben we samen op de wereld gezet. Het is echt jammer dat sommige mensen niet meer open minded zijn."

Rowe bang voor ontvoering kinderen
Rowe ontmoette Jackson dertig jaar geleden in een ziekenhuis. Vriendschap was de hoeksteen van hun huwelijk, meer dan echte liefde. Een broze hoeksteen want na amper drie jaar kwam er in 1999 een einde aan hun sprookje. Rowe was de media-aandacht beu maar voor ze hem verliet, verplichtte ze Michael om de kinderen te verbergen in het openbaar. De vader moest hun gezichtje verstoppen voor de buitenwereld omdat Rowe angst had voor een ontvoering van hun oogappels. "Ik was echt bang voor een kidnapping van de kinderen en dus wilde ik dat hun gezicht verstopt werd." De Amerikaanse heeft besloten om komaf te maken met een aantal mythes over haar huwelijk met Jackson. "Ik ben alle bullshit over ons huwelijk kotsbeu en ik wil nu een einde maken aan alle leugens!"

20-07-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensueel

Sensueel

http://img6.imageshack.us/img6/495/ecpm1197228905.jpg



Sensueel mijn gedachten

Sensueel geheel bij jou

Sensueel mijn gevoelens

Sensueel waar gaat dat heen

Sensueel onze liefde

Sensueel zo heerlijk vrij

Sensueel oh zo betrokken

Sensueel het maakt mij vrij


20-07-2009 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
19-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni terug op podium ter ere van Nelson Mandela

Carla Bruni terug op podium ter ere van Nelson Mandela

Om Quelqu'un M'a Dit te bekijkendruk op de foto.


.

Carla Bruni heeft gisteren in New York opgetreden ter ere van de 91ste verjaardag van de vroegere Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela.

Andere vertolkers waren onder meer Stevie Wonder (die afsloot met "Happy Birthday"), Alicia Keys, Gloria Gaynor, Queen Latifah en Aretha Franklin.

Belofte
Bruni had gezworen niet meer op een podium te zullen staan eens ze getrouwd was met de Franse president Nicolas Sarkozy. Die belofte brak ze nu al tweemaal: een keer voor het BBC-programma van Jools Holland en voor de verjaardag van Mandela.

Dave Stewart
Voor de verjaardagsfuif van Mandela in de Radio City Music Hall had zich een plejade van sterren aangeboden. Begeleid door de Britse gitarist Dave Stewart (Eurythmics) bracht Carla Bruni haar grootste hit "'Quelqu'un m'a dit" (Someone told me) ten berde. In duet vertolkten ze ook "Blowin' in the Wind" van Bob Dylan. Het publiek, met in de eerste plaats de Franse president, reageerde begeesterd. Bruni en Stewart werkten eerder al anderhalf jaar samen.

Internationale mandeladag De organisatoren van het liefdadigheidsconcert willen dat 18 juli een jaarlijkse internationale Mandeladag wordt, om geld in te zamelen voor kinderen, mensen met aids en mensen die het op andere manieren moeilijk hebben.

19-07-2009 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira is halfnaakt roofdier

Shakira is halfnaakt roofdier

Om She Wolf te bekijken druk op de foto.


.

De Colombiaanse zangeres Shakira heeft met 'She Wolf' een nieuwe single klaar om de hitparade mee te bestormen. Niet alleen haar zangkwaliteiten vallen op, maar ook haar pikante videoclip.

Shakira is bijna half naakt te zien in een kooi. Beetje bij beetje verandert ze in een roofdier.


19-07-2009 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!