Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter rondt al meteen kaap van 100 miljoen dollar

Harry Potter rondt al meteen kaap van 100 miljoen dollar

http://img268.imageshack.us/img268/424/harrypotterd.jpg

"Harry Potter en de Halfbloed Prins", de jongste film over de jonge tovenaar, heeft woensdag bij zijn debuut al meteen 104 miljoen dollar opgebracht. Alleen al in Noord-Amerika liet de film een opbrengst van 58,18 miljoen optekenen, maakte distributeur Warner Bros bekend.

Het gaat om de op een na grootste opbrengst ooit voor een midweek-première in de VS. Enkel de verleden maand gelanceerde film "Transformers: Revenge of the Fallen" ging met een recette van 62 miljoen dollar beter van start.

De vorige Potter-film, "Harry Potter en de Orde van de Feniks", bracht tijdens zijn eerste dag in de VS 44,2 miljoen dollar op. Uiteindelijke liet de film wereldwijd een bruto-opbrengst van 937 miljoen dollar optekenen.

18-07-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is wijsheid


Wat is wijsheid


http://img194.imageshack.us/img194/1545/58442309.jpg


Als Salomon voel ik mij
terwijl ik delf in de mijnen van je kennis
vanaf het moment dat ik je ken
drink ik de wijsheid uit je bron

Dankzij jou ben ik sterk als een leeuw
Maar zacht als een lam
Het is het risico waard
te laten zien dat je om elkaar geeft

Jezelf laten zien is geen zwakte
Liefde uit zich in uiteenlopende vormen
De dingen zijn nooit zo slecht als ze lijken
We zij nooit alleen, wat we ook meemaken

Zonder woorden weet ik dat ik alles kan
Het belangrijkste had ik al geleerd
en dat is de enige wijsheid die ik meebracht
dankzij jou voel ik me echt


18-07-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson was dol op naaktfoto's beroemde vrouwen

Michael Jackson was dol op naaktfoto's beroemde vrouwen

Om Will You Be There  te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson wilde net voor zijn dood een fortuin betalen voor een reeks naaktbeelden van beroemde vrouwen.

Expo opzetten
De popster onderhandelde over de aankoop met een verzamelaar die zichzelf 'Celebrity Sleuth' noemt. Jackson wilde meer dan een miljoen dollar betalen voor de foto's. Hij zou de kiekjes in Las Vegas tentoonstellen. "Ik heb foto's van iedereen die je maar kan bedenken. Iedereen die in de laatste 65 jaar beroemd was staat op de gevoelige plaat", beweert 'Celebrity Sleuth', meldt perezhilton.com

17-07-2009 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede dode door ongeval opbouwen podium Madonna

Tweede dode door ongeval opbouwen podium Madonna

Om Vogue te bekijken druk op de foto.


.

Door een ongeval bij het opbouwen van een podium voor een concert van Madonna in Marseille is een tweede dode gevallen. De eerste dode viel donderdagmiddag. Zo'n vijftig arbeiders van verschillende nationaliteiten waren bezig met het podium. Ongeveer twaalf van hen bevonden zich onder het bouwwerk toen dit instortte. Brandweerlieden verklaarden dat een omvallende kraan het ongeval mogelijk heeft veroorzaakt.

"Kapot"
Madonna was aan het repeteren in het Italiaanse Udine toen ze het slechte nieuws vernam. 'Madge' stopte meteen en liet haar publiek in tranen weten dat ze er kapot van was. ""Ik vraag jullie om even te stoppen en stil te staan bij de mensen die hun leven verloren hebben. We moeten het leven, de mensen die we liefhebben en onze families koesteren", klonk het.

Het podium was in aanbouw voor een concert dat de ster zondag zou geven in de Stade Velodrome in Marseille, dat plaats biedt aan 60.000 mensen. Het optreden zondag is door het ongeval afgelast.

17-07-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen miljoen cd's van Michael Jackson verkocht jongste drie weken

Negen miljoen cd's van Michael Jackson verkocht jongste drie weken

Om Beat It te bekijken druk op de foto.


.

Van de albums van Michael Jackson zijn sinds zijn dood op 25 juni wereldwijd zo'n negen miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Dat heeft muziekdatabureau Nielsen SoundScan bekendgemaakt.

In de Verenigde Staten werden de voorbije zeven dagen alleen al zo'n 1,1 miljoen Jackson-platen verkocht. Over de afgelopen drie weken staat de teller op 2,3 miljoen.

Naast de Verenigde Staten heeft de muziek van Jackson ook in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Australië de toppositie veroverd in de albumlijsten. Ook in ons land staat Jackson met The Collection op nummer één.

17-07-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock mocht niet trouwen van haar mama

Sandra Bullock mocht niet trouwen van haar mama

http://img20.imageshack.us/img20/461/sandrabullock.jpg

"Trouw niet, maar concentreer je op je acteerwerk." Die goede raad kreeg Sandra Bullock vroeger te slikken van haar eigen moeder. De Speed-actrice trok er zich echter niet al te veel van aan, want in 2005 stond ze voor het altaar met 'Monster Garage'-presentator Jesse James.

"Ik kreeg vlinders in de buik toen ik hem hoorde meezingen met 'Wannabe' van de Spice Girls", verklapte de hoofdrolspeelster van 'The Proposal'. "Was dit die ruwe biker die alleen maar naar Slayer en Metallica luisterde? Ik keek naar hem en wist meteen dat ik stapelgek van hem was."

Gelukkige vrijgezel
De 44-jarige ster versierde daarvóór onder meer muzikant Bob Schneider en acteurs Matthew McConaughey en Ryan Gosling. Toch voelde ze zich vooral gelukkig in periodes waarin ze met niemand rekening hoefde te houden. "Ik ben iemand die heel goed alleen kan zijn. Of ik nu een geweldige relatie had of niet, het werk kwam altijd op de eerste plaats. Ik vond het vrijgezellenbestaan best aangenaam, tot mensen me kwamen vragen of ik toch niets miste in mijn leven. Een seconde lang deden ze me twijfelen, maar daarna was dat weer over."

17-07-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes leert écht dansen in Australië

Katie Holmes leert écht dansen in Australië

http://img269.imageshack.us/img269/4317/katieholmest.jpg

Katie Holmes leert dansen! De actrice heeft haar beste dansschoenen aangetrokken en volgt privéles in het Australische Melbourne.

Twee uur oefenen
De lichtvoetige mama liet gisteren haar oogappeltje Suri achter en ging ruim twee uur aan de slag in de dansstudio van Jason Coleman. Coleman is in Australië wereldberoemd als jurylid van het televisieprogramma 'So You Think You Can Dance'. Het is geen geheim, Holmes is een fervent danser. Voor haar vertrek naar Melbourne nam ze ook al deel aan een intensieve danscursus in Los Angeles.

Horrorfilm
De vrouw van Tom Cruise is in Australië voor de opnames van de horrorfilm 'Don't Be Afraid of the Dark' en ze nam er ook een dansnummer op in ware Broadwaystijl. Het resultaat zal in de VS te zien zijn in de Amerikaanse versie van het dansprogramma.

17-07-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekend nummer van Michael Jackson opgedoken

Onbekend nummer van Michael Jackson opgedoken

Om Thriller te bekijken druk op de foto.


.

Er is een onbekend nummer van Michael Jackson opgedoken. Het liedje heeft de titel 'A Place with No Name'. Het is onbekend wanneer het opgenomen werd. 'A Place with No Name' lijkt erg op de hit 'A Horse with No Name' van America uit 1971.

America heeft Michael destijds toestemming gegeven om de track op te nemen. "De band was vereerd dat Michael een nummer wilde opnemen dat zo op hun hit leek. Ik hoop dat Michaels fans genieten van het resultaat", besluit Jim Morey, manager van America.

17-07-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg 'Mr & Mrs Smith' moet passie weer doen oplaaien

Vervolg 'Mr & Mrs Smith' moet passie weer doen oplaaien

http://img31.imageshack.us/img31/348/angbrad.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt overwegen een sequel te maken van 'Mr & Mrs Smith'. Die succeshit uit 2005 deed de passie tussen beide beroemdheden enorm oplaaien, met als gevolg dat Pitt Jennifer Aniston op straat zette. Nu hoopt 'Brangelina' dat een vervolg van de blockbuster hen uit de huwelijkscrisis zal redden.

"Ze hopen dat de vonk op die manier een tweede keer zal overslaan", aldus een bron in de Amerikaanse tabloid 'National Enquirer'. "Het is geen geheim dat hun relatie kreunt onder de stress die de opvoeding van hun zes kinderen met zich meebrengt. Daarnaast moeten ze ook nog hun carrières zien in stand te houden."

De regisseur van toen is intussen zo'n goede vriend van het stel geworden dat Brad hem vroeg of hij geen zin had in een vervolg. "De Smiths hebben natuurlijk al kinderen nu. Hun capriolen zullen deel uitmaken van de verhaallijn", weet de bron nog.

17-07-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue slaat vriend op straat

Kylie Minogue slaat vriend op straat

http://img197.imageshack.us/img197/659/kylieminogue.jpg

Kylie Minogue is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. De 41-jarige zangeres sloeg haar vriendje, het Spaanse model Andres Velencoso, voor de ingang van een New Yorkse bar pardoes in het gezicht.

"Op een gegeven moment raakten Kylie en Andres elkaar kwijt", aldus een getuige. "Toen ze hem terugvond, kreeg hij een klap omdat hij haar buiten liet wachten en intussen zelfs een nieuw drankje besteld had."

Verloving komt er
De verhitte discussie zou echter geen gevolgen hebben voor hun toekomstige verloving. Meer zelfs: Minogue is nog steeds van plan om zich tot het katholicisme te bekeren, kwestie van de gelovige ouders van Velencoso gunstig te stemmen. "Ze geniet van het samenhorigheidsgevoel binnen zijn familie en wil dolgraag de traditionele aspecten van een katholieke mis bij de plechtigheid betrekken", aldus een bron.

Het huwelijk zal allicht plaatsvinden in een negende-eeuws kasteel op de Costa Brava. Vorige maand zocht het koppel nog een villa in Tossa de Mar, de geboortestad van Andres. Het zou de eerste keer zijn dat Kylie samen met haar vriend een eigendom koopt.

17-07-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodzieke Patrick Swayze voelt einde naderen

Doodzieke Patrick Swayze voelt einde naderen

http://img21.imageshack.us/img21/9324/patrickswayzey.jpg

Patrick Swayze voelt het einde naderen. De doodzieke acteur neemt afscheid van familie en vrienden. De kanker die Swayze heeft, is al uitgezaaid tot in zijn lever. De ster uit 'Dirty Dancing' en 'Ghost' kreeg in januari te horen dat hij aan pancreaskanker lijdt.

Afscheid van broer Donny
"De kanker is uitgezaaid tot in zijn lever en dat is volgens zijn dokters het begin van het einde", vertelt een bron aan de National Enquirer. "Patrick wist ook al wel dat het zover is, hij is echt verzwakt. Hij kan nauwelijks nog stappen en zit bijna volledig aan zijn stoel gekluisterd." Swayze (56) vertrouwde zijn vrouw, Lisa toe dat hij niet meer lang te leven heeft. Hij voelt nu echt het einde naderen en hij heeft ook al afscheid genomen van zijn broer Donny. "Lisa belde huilend zijn broer op met de smeekbede om naar Chicago te komen. Patrick was er bezig met opnames. Lisa maakte Donny echt doodsbang. Toen hij arriveerde en zijn broer zag, had hij meteen de indruk dat Patrick al op zijn sterfbed lag. Lisa bleef huilen en zei snikkend dat Patrick afscheid wilde nemen", aldus de bron.

Nieuwe film
Swayze leek nochtans aan de beterhand. In het uniefziekenhuis van Stanford in Californië onderging hij een geavanceerde behandeling en die leek te helpen. Het stelde Swayze in staat om zijn nieuwe film 'The Beast' af te werken en eerder deze week werd hij nog gesignaleerd in het gezelschap van zijn vrouw en zijn broer. Het gezelschap woonde toen een feestje bij en de acteur bleef er ruim anderhalf uur babbelen met andere aanwezigen. Zijn vrouw ging hem drankjes halen en de acteur genoot van zijn avondje vanuit een zetel. "Patrick liet de feestvarkens gewoon tot bij hem komen. Hij bleef zitten maar maakte toch een praatje met hen", besluit de bron.

17-07-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe dreigbrief voor koningin Fabiola

Nieuwe dreigbrief voor koningin Fabiola

http://img11.imageshack.us/img11/6504/koningingfabiola.jpg

Een nieuwe dreigbrief tegen koningin Fabiola zou bij de krant La Dernière Heure toegekomen zijn, na de brief die er half mei al toekwam. Het parket bevestigt het bestaan van de brief zonder de inhoud ervan bekend te maken.

17-07-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glimlach van een kind

Glimlach van een kind.


http://img20.imageshack.us/img20/6039/kindg.jpg


Glimlach van een kind


Jij bent zo wijs
Dat zegt een kind
Geeft het leven prijs
Geborgenheid voelt zich bemind

Een kind doet beseffen dat je leeft
Maar de wijsheid zit in het kind
Dat nog een heel leven voor zich heeft
Help het zoeken, zodat het de wijsheid vindt

Rijk het je hand
Je krijgt er zoveel voor terug
Laat het leiden door de innerlijke band
Het slaat een brug

Het kind dat glimlacht
Dat is wat je gelukkig maakt
Het geeft je zoveel kracht
Die kinderlijke liefde die je raakt




17-07-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
16-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit krijgt rake klappen van ex van vriendin Liza

Jan Smit krijgt rake klappen van ex van vriendin Liza

Om Als de morgen is gekomen te beluisteren druk op de foto.


.

Jan Smit heeft gisterenavond enkele rake klappen gekregen van de ex van zijn vriendin. Dat meldt de Nederlandse site RTL Boulevard. Wim Visscher zou de Nederlandse zanger behoorlijk toegetakeld hebben en werd na het incident opgepakt.

Volgens RTL Boulevard wou Jan Smit met zijn vriendin Liza en haar eenjarig dochtertje op reis vertrekken naar Spanje. De ex van Liza was net van plan om gisterenavond zijn dochtertje op te halen en toen hij zag dat het koppel koffers aan het pakken was, sloegen de stoppen bij Wim Visscher door.

Slagen in het gezicht
De ex van Liza zou de zanger meerdere malen in het gezicht geslaan hebben en Jan Smit zou daar niet op gereageerd hebben. Het was uiteindelijk de vader van Liza die tussenbeide kwam.

Het is niet duidelijk of Wim Visscher momenteel nog aangehouden is en hoe Jan Smit eraan toe is. Het is ook niet bekend of de Nederlandse zanger aangifte gedaan heeft van het incident.

16-07-2009 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde Bridget Jones-film in de maak

Derde Bridget Jones-film in de maak

http://img31.imageshack.us/img31/2401/bridgetjones.jpg
Renée Zellweger kruipt opnieuw in de huid van Bridget Jones.

Fans van Bridget Jones mogen zich alvast in de handen wrijven. Het productiehuis achter de films heeft aan het Amerikaanse Variety laten weten dat er een derde film op komst is. De plannen zijn nog pril en de opnames zijn dan ook pas voorzien voor het einde van dit jaar.

Renée Zellweger mag opnieuw in de huid kruipen van de hilarische Bridget, die wanhopig op zoek was naar de liefde en onderweg heel veel herkenbare obstakels van het vrouw zijn, tegenkwam.

In de derde film zal de focus vooral liggen op de wens van Bridget Jones om een baby te krijgen.

16-07-2009 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieker Dracula krijgt vervolg

Klassieker Dracula krijgt vervolg

http://img269.imageshack.us/img269/8951/draculaifa.jpg

De roman 'Dracula' van de Ierse schrijver Bram Stoker (1847-1912) krijgt een officieel vervolg. In oktober verschijnt 'Dracula - De ondode', liet uitgeverij Mynx weten in zijn najaarscatalogus. Het boek zal tegelijkertijd ook in vele andere landen uitkomen.

Nakomeling
'Dracula - De ondode' is geschreven door Dacre Stoker, volgens de uitgever een directe nakomeling van Bram Stoker. Het verhaal is gebaseerd op handgeschreven aantekeningen van Bram Stoker en bevat tevens scènes en personages uit het origineel. De co-auteur is Ian Holt.

Helden vermoorden
Het verhaal begint in 1912, vijfentwintig jaar na de gebeurtenissen in Dracula. Een van de hoofdpersonen uit het origineel, dr. Jack Seward, gaat de strijd aan tegen een oude vijand - iemand die druk bezig is alle helden te vermoorden die verantwoordelijk waren voor de dood van de legendarische vampier Graaf Dracula.

Filmrechten
Dracula uit 1897 is een van de klassiekers in de wereldliteratuur en vereeuwigd in talloze romans en films. De filmrechten van 'Dracula - De ondode' zijn al verkocht aan Jan de Bont, die al met de productie is begonnen. De film wordt medio volgend jaar verwacht, aldus uitgeverij Mynx.

16-07-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis laat zich voelen in Kinepoliszalen

Crisis laat zich voelen in Kinepoliszalen

http://img29.imageshack.us/img29/1994/kinepolis.jpg

Bioscoopgroep Kinepolis heeft haar bezoekersaantal in België tijdens de eerste helft van dit jaar met 7,5 procent zien afnemen, tot ruim 4,1 miljoen.

In totaal (met de buitenlandse zalen erbij) ontving de groep tijdens het eerste semester 9,8 miljoen bezoekers, of 5,3 procent minder dan tijdens de eerste helft van vorig jaar.

Paasvakantie
De aanzienlijke daling in het eerste kwartaal (-17 procent) kon voor een belangrijk deel gecompenseerd worden in het tweede kwartaal (+12,4 procent). "Dit had onder meer te maken met de verschuiving van de paasvakantie van het eerste kwartaal in 2008 naar het tweede kwartaal in 2009", luidt het in een persbericht.

Kinepolis heeft 11 bioscopen in België, 7 in Frankrijk, 3 in Spanje en 1 in Zwitserland.

16-07-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chileen verdient zijn boterham als lookalike van Madonna

Chileen verdient zijn boterham als lookalike van Madonna

http://img43.imageshack.us/img43/4044/madonnarkx.jpg
De echte Madonna aan het werk op de wei van Werchter.

Elias Figueroa was als kleine jongen zo gefascineerd door popster Madonna dat hij al vrij snel besloot om zijn leven aan haar te wijden. De 28-jarige man gaf zijn eerste optreden als de 'Queen of Pop' voor slechts 12 pond of 13,9 euro, maar nu kan hij leven van zijn leven als lookalike van Madonna. Dat schrijft The Telegraph.

Videoclips bestuderen
"Toen ik een klein jongetje was, hoorde ik voor het eerst 'Like a Virgin'. Dat liedje blies me volledig weg", aldus Figueroa, "En ik besloot al vrij vlug mijn leven te wijden aan Madonna. Op 15-jarige leeftijd deed ik een karaoke op een verjaardagsfeestje van een vriend en daar vonden ze mijn optreden als Madonna fantastisch."

De 28-jarige Chileen doet er dan ook echt alles aan om elke beweging net zoals zijn idool uit te voeren. "Ik bekeek haar videoclips zorgvuldig, bestudeerde elke beweging, elk danspasje en zelfs haar haar, kledij en make-up ontsnapten niet aan mijn aandacht."

Leven van imitatie
Op 17-jarige leeftijd trok hij met zijn act naar bars in Santiago en smeekte om te mogen optreden. "Ik vergat de schuchtere Elias en liet me helemaal gaan zoals een echte diva. Voor dat eerste optreden kreeg ik toen 12 pond, maar de mensen hielden van me en ik mocht opnieuw komen optreden."

Nu verdient Figueroa zo'n 50.000 pond of 58.262 euro per jaar met zijn imitatie van Madonna. "Ik hou van het leven van een superster. Ik treed nu minstens drie keer in de week op en krijg per optreden zo'n 500 pond of 582,5 euro. Bovendien treed ik soms op voor 20.000 mensen. Op het podium ben ik Madonna, daarnaast ben ik Elias maar ik ben niet meer verlegen. Ik voel me sexy net zoals zij.

16-07-2009 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Jackson willen Janet als opvoeder

Kinderen Jackson willen Janet als opvoeder

http://img12.imageshack.us/img12/5159/janett.jpg

De kinderen van Michael Jackson willen het liefst worden opgevoed door Janet Jackson, de zus van de King of Pop. Dat zegt een vriend van de familie in het tijdschrift OK! Magazine.

Wederzijds
"Alle drie de kinderen willen dat Janet hen voorleest voordat ze gaan slapen. Ze vallen in haar armen als ze bij hen thuis binnenkomt", klinkt het. Volgens dezelfde bron voelt ook Janet zich goed bij de kinderen. "Janet is sterk naar de kinderen toegegroeid de laatste twee weken.

Voogdij
Momenteel willen zowel de moeder van Michael, Katherine Jackson, als zijn ex-vrouw, Debbie Rowe, de voogdij over de kinderen. Rowe is ook moeder van de twee oudste kinderen, Prince Michael Jr. en Paris. Volgende week vindt er een hoorzitting plaats over het voogdijschap.

16-07-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes neemt haar zus in huis

Katie Holmes neemt haar zus in huis

http://img189.imageshack.us/img189/8264/katieholmesv.jpg

Katie Holmes en Tom Cruise hebben er binnenkort wat volk bij in hun huis in Beverly Hills. De zus van Katie zal namelijk samen met haar kinderen bij het koppel intrekken. Dat schrijft The National Enquirer.

Tamera, de oudere zus van Katie, verloor onlangs haar echtgenoot en voelt zich sindsdien erg eenzaam. Maar de eenzaamheid is niet de enige reden waarom ze bij het acteurskoppel intrekt. Volgens bronnen zou haar man duizenden euro's gestolen hebben van dorpsbewoners die hun geld bij hem spaarden om later hun begrafenis te betalen.

Tamera wil dus de boze blikken ontlopen in het dorp waar ze woonde en kan op hulp van Katie rekenen.

16-07-2009 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!