Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoesontwerper van Beatles en Stones overleden

Hoesontwerper van Beatles en Stones overleden

http://img33.imageshack.us/img33/6574/tomwilkes.jpg

De Amerikaanse designer en fotograaf Tom Wilkes is op 69-jarige leeftijd gestorven. Hij was de man die met platenhoezen voor de Rolling Stones, Janis Joplin, de Beatles, Joe Cocker en anderen mee popgeschiedenis heeft geschreven. Volgens zijn dochter Katherine Fotch overleed hij al op 26 juni na een lange ziekte.

De invallen van Wilkes vormden het uitzicht van veel platenverzamelingen uit de jaren zestig en zeventig. Zijn oorspronkelijk ontwerp voor het Rolling-Stones-album 'Beggars Banquet' leidde tot ergernis. Het toonde de bandnaam als graffiti in een openbaar toilet. De platenfirma bracht een andere cover op de markt en keerde pas later naar het origineel terug.

Andere ontwerpen waren die voor het rode en blauwe verzamelalbum van The Beatles, George Harrisons 'Concert for Bangladesh', Neil Youngs 'Harvest' en 'Decade' en Joe Cockers 'Mad Dogs & Englishmen'. Voor zijn ontwerp voor 'Tommy' van The Who kreeg Wilkes een grammy.

19-07-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Janet Jackson loopt na zeven jaar op de klippen

Relatie Janet Jackson loopt na zeven jaar op de klippen

Om Again te bekijken druk op de foto.


.

Janet Jackson blijft in de hoek waar de klappen vallen. Eerst was er de plotse dood van 'grote broer' Michael en nu is ook haar relatie met Jermaine Dupri op de klippen gelopen. "Volgens zijn vrienden is het voorbij", aldus een bron in het tijdschrift 'US Weekly'. "Ze waren al een tijdje een andere richting aan het uitgaan." Het koppel bleef zeven jaar bij elkaar. Dupri liet eerder al de herdenking ter ere van Michael Jackson in het Staples Center aan zich voorbijgaan. "Hij woont nooit begrafenissen bij", klonk de uitleg toen.

"Beter meer afstand bewaard"
De reden van de breuk moet op professioneel vlak gezocht worden. Dupri producete heel wat liedjes op de laatste cd's van Janet en moeide zich misschien wel iets te veel met de gang van zaken. "Zaken en plezier mag je nooit met elkaar vermengen", legt een vriend uit. "Janet vond dat hun levens te zeer verweven waren en dat er op bepaalde vlakken beter wat meer afstand kon bewaard worden. Komt daarbij dat Jermaine een zeer sociale kerel is, terwijl Janet toch aan de verlegen kant is."

Uiteraard worstelt Janet ook nog steeds met het veel te snelle afscheid van haar broer. "Ze is er kapot van", weet een insider. "Ze zorgt nu voor zijn kinderen en werpt zich op als steunpilaar van de familie."

19-07-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dermatoloog Michael Jackson eist ook hoederecht op

Dermatoloog Michael Jackson eist ook hoederecht op

http://img35.imageshack.us/img35/1570/dermatoloogmichael.jpg

Terwijl een gerechtelijke uitspraak omtrent het hoederecht over twee kinderen van de op 25 juni overleden popster Michael Jackson op zich laat wachten, heeft de omstreden huidarts van Wacko Jacko voor opschudding gezorgd door ook dat recht op te eisen omdat hij naar eigen zeggen de biologische vader is van Prince Michael (12) en Paris (11), zo schrijft de Britse krant Daily Mirror.

Na het onverwacht overlijden van de zelfverklaarde King of Pop heeft een rechtbank de twee kinderen voorlopig toegewezen aan Katherine Jackson, de moeder van de zanger. Een definitieve uitspraak laat op zich wachten.

Prince Michael en Paris zijn gebaard door Debbie Rowe, met wie Jackson korte tijd gehuwd is geweest. Hij heeft nog een derde kind, hem geschonken door een onbekend gebleven draagmoeder.

Kunstmatige inseminatie
Maar nu heeft dermatoloog en homo Arnold Klein een knuppel in het hoenderhok gegooid door ook dat hoederecht op te eisen, gewoonweg omdat hij naar eigen zeggen via kunstmatige inseminatie de vader is van Prince Michael en Paris, zoals in het geheim met Jackson was overeengekomen. De 64-jarige arts, die door de kinderen "Oom Arnie" wordt genoemd, zegt advocaten te consulteren omtrent zijn opties.

De huidarts was de chef van verpleegster Rowe toen zij met Jackson trouwde. Hij heeft volgens de Mirror ook nooit ontkend dat hij de biologische vader zou zijn van een of twee van de kinderen van Rowe.

Michael Jackson heeft zijn kinderen een fortuin van een half miljard dollar nagelaten.

19-07-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodacteurs geëvacueerd na bommelding

Hollywoodacteurs geëvacueerd na bommelding

http://img29.imageshack.us/img29/1506/hollywoodacteurs.jpg

Een telefonische bommelding in het Four Seasons Hotel in Los Angeles schrikte acteurs Katherine Heigl en Gerard Butler en 400 andere gasten op. Heigl en Butler verbleven in het hotel ter promotie van hun nieuwe film 'The ugly truth'.

Twee uur lang praatten Heigl en Butler met fans en poseerden ze voor foto's, samen met de voetbalploeg AC Milaan die vanavond tegen Los Angeles Glaxay moet spelen. Daarna gingen de twee samen iets eten in Il Cielo. Rond twee uur vannacht werden ze geëvacueerd uit het hotel.

De politie onderzocht de terreinen maar vond geen verlaten pakjes of bagage. Twee uur later ging het hotel weer open.

19-07-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs Gerard Butler laat Aniston vallen voor Jolie

Zelfs Gerard Butler laat Aniston vallen voor Jolie

http://img23.imageshack.us/img23/9127/jenniferanistonjmm.jpg

De geruchten deden snel de ronde dat Jennifer Aniston tegenspeler Gerard Butler aan de haak had geslagen. Foto's waarbij de twee dicht tegen elkaar liepen, leken dat te bevestigen. Maar niets blijkt minder waar.

Zoveelste keer
Butler haast zich de benen om het lijf om te zeggen dat er niets gaande is tussen hen. Integendeel zelfs: de acteur is veel meer onder de indruk van Angelina Jolie dan van Jennifer Aniston. Daarmee moet Aniston voor de zoveelste keer de duimen leggen tegen Angelina, waar ze eerder ook al ex-man Brad Pitt aan verloor die met Angie wél aan kinderen begon.

De mooiste versus cool
"Toen ik Angelina zag, dacht ik: Kan je nog mooier zijn? Ik had haar al in films gezien en dacht toen dat ze de mooiste vrouw ter wereld moest zijn. Maar in het echt is ze nog mooier", bekent Butler. Over Aniston had hij te zeggen dat ze 'cool en relaxed is' en 'dat ze met beide benen op de grond staat'.

Daarmee is Butler de zoveelste mislukking voor Aniston op liefdesvlak. Eerder liepen ook al romances met Vince Vaughn, John Mayer en recent nog Bradley Cooper stuk.

19-07-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen voor jou


Alleen voor jou.


http://img174.imageshack.us/img174/8171/aniston301024x768ba5.jpg

19-07-2009 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
18-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga gedumpt omdat ze andere man kuste

Lady Gaga gedumpt omdat ze andere man kuste

Om Love Game te bekijken druk op de foto.


.

Lada Gaga moet op zoek naar een andere 'disco stick'. Vriendje Speedy maakte na drie maanden een eind aan hun relatie nadat hij in 'The Sun' een foto te zien kreeg waarop ze een andere man kuste. Het afscheidsvonnis voltrok zich in een Londens restaurant, voor de ogen van twintig werknemers uit haar entourage.

"Hij was zeer ontgoocheld, maar met bedriegers kan hij niet overweg", vertelt een bron op de showbizzsite 'E! News'. De 31-jarige Speedy had speciaal vakantie genomen om Lady Gaga te vergezellen op haar tournee. Vorige maand bracht het duo nog de vakantie samen door op Hawaï.

18-07-2009 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotionele Madonna brengt hulde aan overleden arbeiders

Emotionele Madonna brengt hulde aan overleden arbeiders

Om Madonna Cry In Udine te bekijken druk op de foto.


.

Tijdens een optreden in het Italiaanse Udine heeft Madonna gisteravond hulde gebracht aan de twee arbeiders die het leven lieten terwijl ze haar podium aan het bouwen waren in Marseille. Een tiental anderen kwamen onder de brokstukken terecht. "Ik voel de pijn en zou graag hebben dat iedereen bidt voor deze twee mensen. Laten we ook even stilstaan bij het leven in z'n totaliteit en de dierbaren die ons omringen. We mogen ons gelukkig prijzen dat we in leven zijn", klonk het liefdevol. Toen ze daarna 'You must love me' inzette, haalden de tranen het van de rationaliteit.

18-07-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man bekent aanval op drummer Tokio Hotel

Man bekent aanval op drummer Tokio Hotel

Om Tokio Hotel te bekijken druk op de foto.


.

Een 28-jarige man heeft bekend dat hij vorig weekend de drummer van de Duitse band Tokio Hotel heeft aangevallen. Dat meldt de politie vandaag.

De man zei dat hij drummer Gustav Schaefer op het hoofd sloeg met een bierglas in een discotheek in Maagdenburg vorige week vrijdagnacht. Hij gaf zichzelf aan en ging over tot gedeeltelijke bekentenissen. Hij had het volgens de politie niet gemunt op het groepslid. Schaefer kreeg voor zijn hoofdwonden dertig hechtingen.

Volgens de manager van Tokio Hotel, David Jost, werd de band eerder al belaagd door stalkers.

18-07-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Michael Jackson dagvaardt vriendin

Ex van Michael Jackson dagvaardt vriendin

http://img22.imageshack.us/img22/1705/debbierowe.jpg

Debbie Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson en moeder van twee van zijn kinderen, heeft bij de Amerikaanse justitie klacht neergelegd tegen een van haar vriendinnen. Die had gezegd dat Rowe het hoederecht over de kinderen niet wil. De verpleegster vervolgt haar vriendin Rebecca White voor laster en eerroof en schending van het privéleven.

E-mails
In vraaggesprekken met meerdere media had White volgens de klacht van Rowe e-mails bovengehaald gebracht waarin de biologische moeder van de twee kinderen zou hebben gezegd dat ze "het hoederecht niet wou. Het zijn mijn kinderen niet. Het zijn ze nooit geweest. Het zijn altijd die van Michael geweest."

Debbie Rowe was van 1996 met 1999 met Wacko Jacko getrouwd. Ze schonk hem Prince Michael (12) en Paris (11). De ex van de King of Pop ontkent de echtheid van die boodschappen en zegt dat Rebecca White die in mekaar heeft gezet om haar schade toe te brengen.

Rechtbank
Een rechtbank in Los Angeles moet maandag een beslissing nemen over het hoederecht over de twee kinderen en hun broer Prince Michael II (7) die door een onbekende draagmoeder ter wereld is gebracht. Na de onverwachte dood van Michael Jackson is het hoederecht over de kinderen van de superster tijdelijk toegekend aan hun grootmoeder, Katherine Jackson. Zij wil hen voor altijd bij zich houden. Indien Rowe dit hoederecht opeist, dreigt een juridische strijd los te barsten.

In zijn testament heeft Michael Jackson gestipuleerd dat na zijn heengaan zijn kinderen bij zijn moeder zouden terechtkomen. Indien dit niet mogelijk zou zijn, zou het zangeres Diana Ross zijn. Die wil de verantwoordelijkheid op zich nemen.

18-07-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amper één op vier Belgen nog fan van koningshuis

Amper één op vier Belgen nog fan van koningshuis

http://img13.imageshack.us/img13/5518/koningshuis.jpg

Slechts één op de vier Belgen voelt zich nog verwant met het koningshuis. Dat blijkt uit een enquête van het Antwerpse bureau Brandhome bij duizend Belgen.

Slechts een kwart van de Belgen voelt zich verwant met het koningshuis. Ter vergelijking: in Nederland is dit meer dan de helft van de mensen.

Ouderwets, bevoorrecht, afstandelijk en saai
Opvallend is dat de Belg de koninklijke familie vooral associeert met de dotaties, en dat ze in zijn ogen ouderwets, bevoorrecht, afstandelijk en saai is.

De meeste Belgen willen ook naar een ceremonieel koningshuis, dus zonder politieke macht.

Belgen zitten niet te wachten op Filip
Brandhome onderzocht ook wie van de koninklijke familie het populairst is. Dat blijkt koning Albert te zijn, voor prinses Mathilde en koningin Paola. Prins Laurent, maar vooral prins Filip, scoren een pak minder goed.

"De studie toont aan dat de meeste Belgen niet zitten te wachten op de komst van koning Filip", aldus Erik Saelens van Brandhome.

18-07-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gokken op wildplassen op Gentse Feesten

Gokken op wildplassen op Gentse Feesten

http://img269.imageshack.us/img269/4013/gentsefeesten.jpg

Gokkantoor Unibet organiseert voor het eerst weddenschappen rond de Gentse Feesten, die vandaag/zaterdag van start gaan. Zo kan je wedden op wildplassen. Omdat de stad Gent meer sanitair voorziet dan vorig jaar denken de bookmakers dat er minder bekeuringen zullen worden uitgeschreven.

18-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van moderne journalistiek Walter Cronkite overleden

Vader van moderne journalistiek Walter Cronkite overleden

http://img33.imageshack.us/img33/619/waltercronkite.jpg

De Amerikaanse journalist Walter Cronkite is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij verwierf bekendheid als verslaggever tijdens de Tweede Wereldoorlog, de moord op president Kennedy, de landing op de maan en de Vietnam-oorlog. Hij zou een status verwerven als de meest te vertrouwen man in Amerika.

Hij wordt door velen in de stiel beschouwd als de vader van de moderne journalistiek. Toen hij zich in 1968 sceptisch uitliet over de uitkomst van de oorlog in Vietnam verzuchtte president Johnson dan ook: 'Als ik Cronkite heb verloren, dan ben ik Middle America ook kwijt'.

Nederlandse roots
Walter Cronkite was van Nederlandse afkomst. Hij werd in 1916 geboren in de staat Missouri. Hij startte zijn carrière bij de agentschappen Scripps-Howard en United Press. Tijdens de Tweede Wereldoorlog reisde hij mee met de Amerikaanse militairen voor de landing in Normandië.

Trendzetter
Cronkite speelde later een belangrijke rol in de evolutie van de televisie als het prioritaire medium voor nieuwsverspreiding. Hij gaf ook vorm aan de standaard voor nieuwslezers tijdens zijn taak bij CBS News tussen 1962 en 1981. Hij was de vaste presentator van CBS Evening News.

De reputatie van Walter Cronkite groeide door de marathonuitzending over de moord op president John F. Kennedy in 1963. In 1968 concludeerde hij dat de oorlog in Vietnam niet te winnen was. Door zijn stelling daalde de steun voor het controversiële conflict in zijn land.

Op 6 maart 1981 presenteerde Cronkite zijn laatste CBS Evening News. Hij werd opgevolgd door Dan Rather.

Obama
De Amerikaanse president Barack Obama prees Cronkite. "Zijn rijke baritonstem bereikte elke avond miljoenen woonkamers, en in een wereld van iconen vormde Cronkite de maatstaf waarmee alle anderen zijn beoordeeld", zei de president in een verklaring. Cronkite was, aldus Obama, "een stem van zekerheid in een onzekere wereld".

Ook CBS ging in op de rol van Cronkite in de Amerikaanse samenleving. "Het is onmogelijk om je CBS, de journalistiek of zelfs Amerika in te denken zonder Cronkite", zei CBS-bestuurder Sean McManus over zijn overleden coryfee.

18-07-2009 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knuffels Michael Jackson begraven

Knuffels Michael Jackson begraven

http://img190.imageshack.us/img190/9560/michaeljacksonyys.jpg

De knuffels, bloemen, brieven en andere spullen die fans na de dood van Michael Jackson bij de oorspronkelijke thuisbasis van Motown Records hebben achtergelaten, worden ter aarde besteld op een begraafplaats in Detroit. Dat heeft een woordvoerder van het Motown historisch museum in Detroit, dat nu in het pand zit, gezegd.

De knuffelberen en andere spullen worden begraven in twee stukken grond die gedoneerd zijn. Ook wordt een korte herdenkingsdienst gehouden en is er ruimte voor gebed.

In het historische pand van Motown begon de carrière van Jackson. In het gebouw bevindt zich onder meer Studio A, waar Jackson samen met zijn broers nummers opnam. Oprichter van Motown Records Berry Gordy wist The Jackson 5 zo'n vier decennia geleden te contracteren.

18-07-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mischa Barton destructief met drugs bezig

Mischa Barton destructief met drugs bezig

http://img11.imageshack.us/img11/6941/mischabarton005.jpg

Actrice Mischa Barton is hard op weg ten onder te gaan aan een overvloed aan verslavende middelen. Dat zei een vriend van de 23-jarige actrice in het Amerikaanse blad People.

Destructieve weg
"Ze bevindt zich nu al een tijdje op een destructieve weg", aldus de bekende. Haar drugs- en alcoholgebruik zouden volgens de kennis inmiddels zulke vormen hebben aangenomen dat ze er niet meer op eigen kracht mee kan stoppen. "Ik denk niet dat ze haar grenzen kent."

Ziekenhuis
Eerder deze week werd de voormalige The O.C.-ster overgebracht naar de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Los Angeles. Volgens de politie was dat om een medische reden. De exacte omstandigheden zijn nog steeds niet helemaal opgeklaard.

In 2007 maakte Barton ook een zware tijd door. Eerst werd ze opgenomen in een ziekenhuis en later werd ze gearresteerd voor het bezit van softdrugs en het rijden onder invloed. De actrice verbleef toen een tijdje in een ontwenningskliniek.

18-07-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter rondt al meteen kaap van 100 miljoen dollar

Harry Potter rondt al meteen kaap van 100 miljoen dollar

http://img268.imageshack.us/img268/424/harrypotterd.jpg

"Harry Potter en de Halfbloed Prins", de jongste film over de jonge tovenaar, heeft woensdag bij zijn debuut al meteen 104 miljoen dollar opgebracht. Alleen al in Noord-Amerika liet de film een opbrengst van 58,18 miljoen optekenen, maakte distributeur Warner Bros bekend.

Het gaat om de op een na grootste opbrengst ooit voor een midweek-première in de VS. Enkel de verleden maand gelanceerde film "Transformers: Revenge of the Fallen" ging met een recette van 62 miljoen dollar beter van start.

De vorige Potter-film, "Harry Potter en de Orde van de Feniks", bracht tijdens zijn eerste dag in de VS 44,2 miljoen dollar op. Uiteindelijke liet de film wereldwijd een bruto-opbrengst van 937 miljoen dollar optekenen.

18-07-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is wijsheid


Wat is wijsheid


http://img194.imageshack.us/img194/1545/58442309.jpg


Als Salomon voel ik mij
terwijl ik delf in de mijnen van je kennis
vanaf het moment dat ik je ken
drink ik de wijsheid uit je bron

Dankzij jou ben ik sterk als een leeuw
Maar zacht als een lam
Het is het risico waard
te laten zien dat je om elkaar geeft

Jezelf laten zien is geen zwakte
Liefde uit zich in uiteenlopende vormen
De dingen zijn nooit zo slecht als ze lijken
We zij nooit alleen, wat we ook meemaken

Zonder woorden weet ik dat ik alles kan
Het belangrijkste had ik al geleerd
en dat is de enige wijsheid die ik meebracht
dankzij jou voel ik me echt


18-07-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson was dol op naaktfoto's beroemde vrouwen

Michael Jackson was dol op naaktfoto's beroemde vrouwen

Om Will You Be There  te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson wilde net voor zijn dood een fortuin betalen voor een reeks naaktbeelden van beroemde vrouwen.

Expo opzetten
De popster onderhandelde over de aankoop met een verzamelaar die zichzelf 'Celebrity Sleuth' noemt. Jackson wilde meer dan een miljoen dollar betalen voor de foto's. Hij zou de kiekjes in Las Vegas tentoonstellen. "Ik heb foto's van iedereen die je maar kan bedenken. Iedereen die in de laatste 65 jaar beroemd was staat op de gevoelige plaat", beweert 'Celebrity Sleuth', meldt perezhilton.com

17-07-2009 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede dode door ongeval opbouwen podium Madonna

Tweede dode door ongeval opbouwen podium Madonna

Om Vogue te bekijken druk op de foto.


.

Door een ongeval bij het opbouwen van een podium voor een concert van Madonna in Marseille is een tweede dode gevallen. De eerste dode viel donderdagmiddag. Zo'n vijftig arbeiders van verschillende nationaliteiten waren bezig met het podium. Ongeveer twaalf van hen bevonden zich onder het bouwwerk toen dit instortte. Brandweerlieden verklaarden dat een omvallende kraan het ongeval mogelijk heeft veroorzaakt.

"Kapot"
Madonna was aan het repeteren in het Italiaanse Udine toen ze het slechte nieuws vernam. 'Madge' stopte meteen en liet haar publiek in tranen weten dat ze er kapot van was. ""Ik vraag jullie om even te stoppen en stil te staan bij de mensen die hun leven verloren hebben. We moeten het leven, de mensen die we liefhebben en onze families koesteren", klonk het.

Het podium was in aanbouw voor een concert dat de ster zondag zou geven in de Stade Velodrome in Marseille, dat plaats biedt aan 60.000 mensen. Het optreden zondag is door het ongeval afgelast.

17-07-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen miljoen cd's van Michael Jackson verkocht jongste drie weken

Negen miljoen cd's van Michael Jackson verkocht jongste drie weken

Om Beat It te bekijken druk op de foto.


.

Van de albums van Michael Jackson zijn sinds zijn dood op 25 juni wereldwijd zo'n negen miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Dat heeft muziekdatabureau Nielsen SoundScan bekendgemaakt.

In de Verenigde Staten werden de voorbije zeven dagen alleen al zo'n 1,1 miljoen Jackson-platen verkocht. Over de afgelopen drie weken staat de teller op 2,3 miljoen.

Naast de Verenigde Staten heeft de muziek van Jackson ook in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Australië de toppositie veroverd in de albumlijsten. Ook in ons land staat Jackson met The Collection op nummer één.

17-07-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!