Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: Dochter Michael Jackson heeft mijn naam

Paris Hilton: Dochter Michael Jackson heeft mijn naam

http://img22.imageshack.us/img22/1783/parishiltonf.jpg

Paris Hilton beweert dat Michael Jackson haar moeder Kathy om toestemming gevraagd om zijn dochter ook Paris te noemen.

"Mijn moeder en Michael hebben samen op de middelbare school gezeten en waren sinds hun dertiende beste vrienden", vertelt Paris aan Extra. "Ik heb Michael dus goed gekend toen ik opgroeide en hij was als een nonkel voor me."

Michael zou altijd weg zijn geweest van de naam Paris. "Hij heeft mijn moeder gevraagd om mijn naam te gebruiken en natuurlijk heeft ze toegestemd. Paris is zo een mooi klein meisje en ik ben er trots op dat we dezelfde naam hebben", besluit Hilton.

24-07-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Playboy-baas Hefner schrijft autobiografie

Ex van Playboy-baas Hefner schrijft autobiografie

http://img43.imageshack.us/img43/8158/hughhefner.jpg

Na een realityshow, een echtgenoot en een zwangerschap, is Kendra Wilkinson klaar voor een nieuwe uitdaging. De ex van Playboy-baas Hugh Hefner is begonnen met het schrijven van haar autobiografie. "Ik voel met het gelukkigste meisje van de hele wereld en nu wordt ook nog mijn autobiografie gepubliceerd", aldus Wilkinson.

Het boek dat volgende zomer in de winkels moet liggen, zal onder andere gaan over Kendra's jeugd, haar jaren met Hefner en het leven na haar bruiloft met footballspeler Hank Baskett, schrijft De Telegraaf.

24-07-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TV-kijkers claimen schade na beelden aanslag Apeldoorn

TV-kijkers claimen schade na beelden aanslag Apeldoorn

http://img20.imageshack.us/img20/1506/apeldoorn.jpg
Een gruwelijk beeld van de aanslag op Koninginnedag.

Nederlandse televisiekijkers en bezoekers van YouTube hebben bij verzekeringsmaatschappij Reaal een wel heel speciale claim ingediend. Ze beweren schade te hebben geleden door het bekijken van beelden en filmpjes over de aanslag van Karst T. op Koninginnedag in Apeldoorn. Die man reed toen met zijn auto in op de menigte. Daarbij kwamen acht mensen om, onder wie hijzelf. De beelden werden rechtstreeks uitgezonden door de NOS.

Shockschade
Hoeveel claims het ontving, wil Reaal niet zeggen. Maar volgens hoogleraar privaatrecht Arno Akkermans wordt de verzekeraar overspoeld met schade-eisen. Ook bij letselschadekantoor SAP in Amersfoort stromen de klachten binnen. ''Er heeft zich een aantal cliënten gemeld dat het nieuws via de televisie of op een andere manier heeft gezien en nu shockshade claimt'', aldus advocaat van SAP, Koeleman.

Idiote claims
Er is na de aanslag een soort laboratoriumproef ontstaan die de vraag oproept waar de grenzen liggen van het recht op shockschade, zegt Akkermans in het AD. Volgens hem zitten er ook idiote claims bij en alles wat er tussen ligt. Het is moeilijk te bepalen waar de grens ligt. Akkermans zegt dat men altijd wel een advocaat kan vinden omdat zaken als deze veel aandacht geven.

Slachtofferhulp
Directeur Jaap Smit van Slachtofferhulp Nederland vindt het "ongepast en 'kansloos". Hij stelt dat de regeling hier absoluut niet voor bedoeld is. ''Hier is het einde zoek'', aldus Smit.

24-07-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna met vetkuif

Rihanna met vetkuif

Om Unfaithful te bekijken druk op de foto.


.

Rihanna had zich voor de première van Quentin Tarantino's nieuwe film 'Inglorious Basterds', gisteren in Londen, een vetkuif aangemeten om 'u bent toch niet de dochter van Elvis?' tegen te zeggen.
Brad Pitt, hoofdrolspeler in de film, stuurde zijn kat. De fans moesten het stellen met zijn tegenspeelster Diane Kruger, die haar benen showde vanonder een minijurkje. Mickey Rourke en Neve Campbell zorgden voor extra glamour.

Tarantino verscheen op de rode loper met de Oostenrijkse acteur Christoph Waltz en producer Lawrence Bender. "Dit is overdonderend", zei Tarantino bij de meute schreeuwende fans. De film gaat bij ons op 19 augustus in première.

24-07-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse: Ben te klein om iemand te slaan

Amy Winehouse: Ben te klein om iemand te slaan

Om Valerie te bekijken druk op de foto.


.

Amy Winehouse heeft zich gisteren in de rechtbank verdedigd met de woorden: "Ik ben te klein om iemand te slaan." De zangeres werd door een fan aangeklaagd voor slagen en verwondingen na een optreden.

Volgens de vrouwelijke fan sloeg Amy Winehouse haar na een optreden een blauw oog toen ze vriendelijke om een foto vroeg. Maar Amy beweert in The Times dat dat onmogelijk is. "Ik had lage schoenen aan", vertelde de zangeres aan de rechter, "Ik ben heel klein dus ik kon haar onmogelijk slaan."

Onbeschofte mensen
Om de rechter duidelijk te maken wat voor schoenen ze aanhad en hoe groot ze eigenlijk is, sprong Winehouse plots van haar plek af om het haar te tonen. Toen de rechter Amy duidelijk maakte dat ze echt wel snapte wat lage schoenen zijn, ging de zangeres weer zitten.

Volgens Amy Winehouse vroeg de fan niet enkel om een foto, maar kwam ze ongevraagd de kleedkamer binnen en stortte zich dronken op de zangeres. Winehouse klaagde dat mensen heel onbeschoft kunnen zijn en dat ze graag met rust gelaten wil worden.

24-07-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Souffriau opnieuw zwanger

Free Souffriau opnieuw zwanger

Om Dag Vreemde Man te bekijken druk op de foto.


.

Free Souffriau, bij het grote publiek populair als superheldin Mega Mindy, en Miguel Wiels, componist en muzikant van onder meer K3 en Peter Live, verwachten hun tweede kindje. Het koppel maakte dat gisterenavond bekend tijdens hun optreden op de Gentse Feesten. De geboorte is voorzien voor eind januari 2010.

"We kijken heel erg uit naar de komst van een zusje of broertje voor Wolf en genieten met volle teugen van deze prille zwangerschap", luidt het vandaag in een persbericht.

"Studio 100 wenst Free & Miguel alvast van harte proficiat met dit fantastische nieuws" en bevestigt dat Free dit najaar zoals voorzien diverse concerten zal geven rond haar soloproject "Free Souffriau zingt Ann Christy een beetje ANders". Voor de Mega Mindy-projecten zal de planning worden aangepast.

24-07-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons zoon moest toekijken hoe papa stierf

Jacksons zoon moest toekijken hoe papa stierf

http://img20.imageshack.us/img20/8876/mjackson.jpg

De omstreden privé-dokter van Michael Jackson liet de twaalfjarige zoon van de zanger toekijken hoe hij vergeefs probeerde Jackson te reanimeren. Dokter Conrad Murray wilde immers een ooggetuige bij zijn hartmassage. Dat verklaart de familie Jackson, die er aan toevoegt hoe gruwelijk en traumatiserend dit was voor Prince Michael.

Rechtszaken
Agenten hebben intussen elke seconde gereconstrueerd van de laatste twaalf uren van Jacksons leven. De familie is van plan rechtszaken aan te spannen omtrent het overlijden van Michael. Alles draait daarbij rond zijn inwonende lijfarts Murray.

Al twee uur dood
Dokter Steven Hoefflin, een plastisch chirurg en familievriend van de Jacksons, stelt zich openlijk vragen bij de werkwijze van zijn collega. Hoefflin, ingeschakeld door moeder Katherine, verklaarde dat de verplegers van het UCLA ziekenhuis ervan overtuigd waren dat Michael al minstens twee uur dood was toen hij daar werd binnengebracht. Aangenomen wordt dat hij een hartaanval kreeg nadat hem het zware kalmeermiddel Propofol werd toegediend.

Waanzinnig en gevaarlijk
Volgens Hoefflin zijn er ooggetuigen die zagen hoe Murray Jackson elke avond Propofol gaf via een infuus. "Als je ook maar iets afweet van dit medicijn, dat enkel door een anesthesist mag toegediend worden in een ziekenhuis, is dit waanzinnig en uiterst gevaarlijk", oordeelt Hoefflin.

In slaap gevallen
"Ik denk dat dokter Murray in slaap viel terwijl het infuus in Michaels arm druppelde. De kinderen hebben me verteld dat Murray die avond Prince Michael in de slaapkamer van zijn vader riep opdat het kind zou zien hoe hij hartmassage deed. De familie is ervan overtuigd dat hij dit deed opdat een familielid zou zien dat hij Michael opnieuw tot leven wilde wekken. Murray moet geweten hebben dat Michael toen al dood was en dat is volgens mij ook de reden waarom hij hem niet verplaatste van het bed naar de hardere vloer, zoals voorgeschreven bij hartmassage. De ervaring was gruwelijk en zeer traumatiserend voor Prince Michael. Katherine en de rest van de familie vinden het onmenselijk dat dit gebeurde".

"De verplegers die erbij werden geroepen verklaarden dat Murray hen niet toeliet de hartmassage van hem over te nemen en dat hij pas stopte met hartmassage toen ze met Michael in het ziekenhuis arriveerden en hij daar dood verklaard werd".

Propofol gevonden
"Bewijsstukken omtrent het gebruik van Propofol zijn verdwenen uit Michaels huis. Daarom keerde de politie een tweede keer terug, waar ze volgens een goede bron de Propofol zouden gevonden hebben in een geheim cabinet. De etiketten waren verwijderd".

Moordonderzoek
Hoefflin doet deze verklaringen 24 uur nadat agenten het kantoor van dokter Murray in Houston, Texas doorzochten. Daar waren ook twee moorddetectives uit Los Angeles bij aanwezig. De advocaat van Murray bekent dat de agenten op zoek waren naar bewijsstukken van doodslag. Maar volgens de man heeft zijn cliënt niets te verbergen.

24-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pluk het leven


Pluk het leven.


http://img29.imageshack.us/img29/9721/79037987.jpg


pluk het leven
pluk de dag
pluk de liefde
pluk de lach

pluk de vriendschap
pluk de zon
pluk de sterren
als dat eens kon...

wat zou ik dan
gelukkig zijn
gelukkig met het leven
met jou aan mijn zij

24-07-2009 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sugababes besmet met Mexicaanse griep?

Sugababes besmet met Mexicaanse griep?

Om Stronger te bekijken druk op de foto.


.

Twee van de drie zangeressen van de Britse meidengroep Sugababes zijn mogelijk besmet met de Mexicaanse griep. Het was één van de zangeressen die onlangs op haar Twitterpagina haar bezorgdheid uitte over de griep.

Groepsleden Heidi Range en Amelle Berrabah hebben alletwee een zware griep en vrezen dat het wel eens de Mexicaanse griep zou kunnen zijn. Range schreef onlangs op haar Twitterpagina: "Is het die verschrikkelijke Mexicaanse griep? Het zou kunnen want we hebben vrienden die de ziekte ook hebben."

Het duo zal nu een week rusten en zal dan starten met de promotie van een nieuwe single.

23-07-2009 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse rapper Ali B. ten onrechte dood verklaard

Nederlandse rapper Ali B. ten onrechte dood verklaard

Om het fimpje te bekijken druk op de foto.


.

Geloof nooit alles wat op het internet verschijnt. Dat is nog maar eens bewezen. Op de populaire website YouTube verscheen een filmpje ter nagedachtenis van de Nederlandse rapper Ali B. Dat schrijft De Telegraaf.

In het eerbetoon op YouTube komen foto's voorbij die het leven illustreren van de rapper. Bovendien verschijnt er een screenshot van een nieuwssite die zegt dat Ali B. omgekomen is bij een zwaar ongeval. Alles wordt ondersteund door een zielig muziekje.

Om de verwarring te stoppen, laat Ali B. zelf een bericht achter op zijn Twitterpagina: "Still alive! Zieke mensen op het net!"

23-07-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Lee Curtis: Ik was verslaafd aan pijnstillers

Jamie Lee Curtis: Ik was verslaafd aan pijnstillers

http://img193.imageshack.us/img193/7093/jamieleecurtis.jpg

Jamie Lee Curtis heeft op haar weblog bekend dat ze ooit zwaar verslaafd geweest is aan morfine.

De 50-jarige actrice doet deze onthulling naar aanleiding van het overlijden van Michael Jackson. "Ik kan best verstaan dat Michael verslaafd raakte aan pijnstillers", aldus Curtis, "Ook ik startte pijnstillers te nemen na een cosmetische ingreep. En ik raakte verslaafd. Morfine werd een warm bad om aan de pijnlijke realiteit te kunnen ontsnappen."

De actrice stelt haar fans wel gerust en laat weten dat ze haar verslaving al een tijdje onder controle heeft.

23-07-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse moet zich verantwoorden voor mishandeling fan

Amy Winehouse moet zich verantwoorden voor mishandeling fan

Om Rehab te bekijken druk op de foto.


.

De Britse soulzangeres Amy Winehouse is in Londen voor de rechter verschenen. De koningin van de schandalen zou een vrouwelijke fan hebben aangevallen op een liefdadigheidsbal vorig jaar en moet zich daar nu voor verantwoorden.

De 25-jarige Winehouse, gekleed in een grijs kostuum, arriveerde aan de Westminster rechtbank in London en werd meteen omsingeld door de paparazzi. De soulster is nog maar net terug van een langdurig verblijf op het Caribische eiland St Lucia.

Op een eerdere hoorzitting pleitte de zangeres onschuldig aan de mishandeling van Sherene Flash in september vorig jaar. Winehouse had opgetreden op het galabal voordat ze vermoedelijk de vrouwelijke fan te lijf ging.

23-07-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte dreigbrieven Fabiola opnieuw opgepakt

Verdachte dreigbrieven Fabiola opnieuw opgepakt

http://img20.imageshack.us/img20/2183/fabiola.jpg

De enige verdachte van de dreigbrieven aan het adres van koningin Fabiola heeft de nationale feestdag op het politiekantoor doorgebracht, om er zeker van te zijn dat hij plots niet ergens met een kruisboog opdook. Dat melden de Corelio-kranten.

De 63-jarige John B. werd dinsdagochtend opgepakt in Koksijde en voor verhoor meegenomen naar Brussel. Pas in de late middag, toen het defilé was afgelopen, werd hij weer vrijgelaten. "Ik had wel verwacht dat de politie wilde weten waar ik me die dag bevond", zei John B., die nog steeds zijn onschuld staande houdt. John B. werd eind mei al eens een dag lang op de rooster gelegd door de politie. Ook toen leverde dat geen doorslaggevend bewijs op.

23-07-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tante Rebbie zal kinderen Michael Jackson opvoeden

Tante Rebbie zal kinderen Michael Jackson opvoeden

http://img190.imageshack.us/img190/7742/tanterebbie.jpg

Als Katherine Jackson de voogdij krijgt over de drie kinderen van Michael Jackson, dan zal het de oudste zus van de King of Pop zijn die hen zal opvoeden. Dat heeft de showbizzsite TMZ.com vernomen uit de mond van verschillende bronnen binnen de familie.

De 59-jarige Rebbie Jackson wist tot nu toe een vrij rustig leven te leiden. De zangeres woont met haar man, met wie ze al twintig jaar samen is, in Las Vegas. Hoewel ze nooit echt in de belangstelling stond, is ze toch altijd heel erg betrokken geweest bij het leven van Prince Michael, Paris en Blanket. Rebbie zou momenteel bij haar moeder ingetrokken zijn om dagelijks voor de kinderen te zorgen. Bovendien is het drietal gek op haar.

Hoewel de familie Jackson dikwijls verdeeld was over verschillende zaken, zijn ze het er wel over eens dat Rebbie de ideale pleegmoeder zou zijn voor de drie kinderen.

23-07-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinepolis denkt aan stille filmzalen

Kinepolis denkt aan stille filmzalen

http://img132.imageshack.us/img132/1994/kinepolis.jpg

Ook die krakende chips en lawaaierige kids beu? Dan is er goed nieuws, want misschien introduceert Kinepolis een stille zaal. Enkel 30-plussers worden toegelaten... en die service kost wel een paar euro's meer.

"De seniorennamiddagen die we nu al organiseren, zijn een goeie testcase voor zulke rustige voorstellingen", zegt Didier Lombaert namens Kinepolis.

"Bij ons is er voor alle duidelijkheid nog niks concreet, maar we bestuderen de mogelijkheden. In Londen en Berlijn zijn ze al jaren bezig met voorstellingen waar ook bediening bij komt kijken. Geen chips en cola, maar schuimwijn en sushi."

23-07-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels koningshuis wil privévoorstelling van Brüno

Engels koningshuis wil privévoorstelling van Brüno

http://img22.imageshack.us/img22/2425/brunoz.jpg

De Britse Koninklijke familie heeft een e-mail gestuurd naar Universal Studios met de vraag om een kopie van de nieuwe film met Sacha Baron Cohen. Dat schrijft The Sun. De Britse royals willen een privévoorstelling van 'Brüno'.

Het is niet duidelijk wie van de koninklijke familie de film dit weekend zal bekijken, wel is geweten dat de koningin en hertog van Edingburg de volgende gasten zijn van de Britse koninklijke familie.

Humor van prinsen Harry en William
Volgens filmmaatschappij Universal Studios is het niet de eerste keer dat zij de vraag krijgen van belangrijke personen om films als privégelegenheid uit te zenden. "Maar toen we beseften dat deze vraag van de koninklijke familie kwam, hebben we toch even in ons vuistje gelachen. Dit is geen film voor zuurpruimen."

Volgens een bron is de humor die Sacha Baron Cohen in de film brengt, wel de humor die prinsen Harry en William bevalt. Of prins Philip ermee zal kunnen lachen, is nog maar een andere vraag.

De Britse acteur Baron Cohen promootte zijn film onlangs door als een wacht van Buckingham Palace door de straten te paraderen.

23-07-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Souschef doopt restaurant Bigarreaux om tot Durondeaux

Souschef doopt restaurant Bigarreaux om tot Durondeaux

http://img12.imageshack.us/img12/7020/kimallegria.jpg
Souschef Kim Allegria neemt restaurant Bigarreaux over.

Kim Allegria, de gewezen souschef van restaurant Bigarreaux, gaat vanaf 1 augustus het pand in het Bogaardenklooster in de Diesterstraat in Sint-Truiden huren, zo meldt Het Belang van Limburg. Omdat vtm geen toestemming gaf voor het naamgebruik van Bigarreaux opteerde hij voor Durondeaux, een oude perenvariëteit. Kim was vanaf het begin de rechterhand van chefkok Ann Peeters in de tv-afleveringen van 'Mijn Restaurant'.

Een paar dagen na de finale nam de souschef contact op met de huisbaas. Ann Peeters en Tom Paumen mochten na hun verloren finale contractueel niet terugkeren, vandaar dat Kim zelf met de huiseigenaar onderhandelde. Allegria zit momenteel om de tafel met een zestal personeelsleden die mee in zijn zaak willen stappen. Peeters en Paumen zijn volgens bepaalde bronnen niet opgezet met de plannen van hun voormalige werknemer. Maar het duo blijft niet bij de pakken zitten en presenteert mogelijk volgende week al hun nieuwe restaurantproject.

23-07-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marianne Dupon woog nog 45 kilo na overlijden Yasmine

Marianne Dupon woog nog 45 kilo na overlijden Yasmine

http://img16.imageshack.us/img16/3571/mariannedupon.jpg
Yasmines ex-vrouw Marianne Dupon werd na de uitvaart onwel en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Marianne Dupon is volgens haar vader aan de beterhand. De ex-vrouw van de overleden presentatrice en zangeres Yasmine, of Hilde Rens zoals ze echt heette, woog na de begrafenis amper 45 kilogram meer, zo weet TV Familie. "Marianne is er net na de uitvaart helemaal onderdoor gegaan, met haar opname in het ziekenhuis als triest dieptepunt. Op dat moment woog mijn dochter amper nog 45 kilogram", zegt haar vader. "Momenteel komt ze tot rust in het buitenland, ze komt er wel bovenop." Yasmine stapte op 25 juni uitgeblust uit het leven.

23-07-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemden?


Vreemden


http://img17.imageshack.us/img17/1107/beauty3l.jpg


het begon wel heel bijzonder
dingen die jij zei
dingen die ik zei
reactie op elkaar
het bleek allemaal waar

eerst vreemden voor elkaar
zijn we dat ooit geweest?
kan het niet geloven
vreemd heb je nooit gevoeld
weet nu zeker
wat er met echte vriendschap wordt bedoeld

vriendschap die al bestond
maar pas net zijn ontwikkeling vond!


23-07-2009 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
22-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Michael Jackson rond Halloween in bioscoop

Film over Michael Jackson rond Halloween in bioscoop

Om Dirty Diana te bekijken druk op de foto.


.

De geplande film over Michael Jackson zal al eind oktober - in het weekend van Halloween - in de VS uitgebracht worden. Dat meldt het vakblad Hollywood Reporter. De productiekosten zullen rond de 60 miljoen dollar bedragen. De film zal onder andere videobeelden van Jacksons voorbereidingen voor zijn laatste concerten tonen.

Regisseur Kenny Ortega ("High School Musical"), die Jacksons geplande comebackconcerten in Londen zou begeleiden, zal de film draaien. 90 procent van de opbrengst van de film zou naar Jacksons erfgenamen gaat. De rest gaat naar de kas van concertorganisator AEG Live. Een officiële stellingname van de contractpartner is er voorlopig niet.

22-07-2009 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!