Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stasi had dossier rond Michael Jackson

Stasi had dossier rond Michael Jackson

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

De toen gevreesde geheime Oost-Duitse politie Stasi had een dossier omtrent de Amerikaanse superster Michael Jackson, zo heeft het pulpblad Bild vandaag gemeld. Reden was een concert dat de King of Pop in 1988 zou geven aan de andere kant van de Berlijnse Muur.

Verboden zone
De Stasi was beducht voor ontsporingen als jonge Oost-Duitsers zich naar de verboden zone aan de Brandenburger Tor zouden begeven om te luisteren naar het concert, zo blijkt uit archieven die Bild heeft ingekeken. "Sommige jongeren zijn in deze context uit op een confrontatie met de politie", zo staat in een rapport van 4 mei 1988 dat ook enkele "'verdachten" opnoemt.

Vertraging van twee minuten
Op een gegeven ogenblik is de geheime politie van de DDR van plan geweest een afwendingsoperatie op stapel te zetten door een reuzenscherm neer te planten waarop de jongeren het concert aan de andere kant van de Muur zouden kunnen volgen. Bovendien zou het concert met een vertraging van twee minuten uitgezonden worden om eventueel te kunnen ingrijpen als er "politieke provocaties" uit het Westen zouden komen. En als de uitzending zou worden afgebroken, zou een cassette met een ander concert van Wacko Jacko worden afgespeeld.

Uiteindelijk liet de Stasi het plan varen en dreef de politie de jongeren die bij de Muur waren bijeengekomen hardhandig uiteen.

30-07-2009 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing

Dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing

http://img162.imageshack.us/img162/4110/missbelgian.jpg
Yoni Mous, hier met Ignace Crombé, is een jaar langer Miss Belgian Beauty.

Voor het eerst sinds 1991 komt er dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing. Dat heeft Ignace Crombé vanochtend bevestigd aan de redactie van radiozender Q-music. Normaal zijn er in maart preselecties, is er een kusstournee in augustus en vindt de verkiezing plaats in oktober. Maar dit jaar dus niet.

Presentator Wim Oosterlinck belde vanochtend op Q met de huidige Miss Belgian Beauty Yoni Mous, die haar titel dus voor minstens een jaar verlengd ziet. Mous zei dat ze nauwelijks nog contact heeft met organisator Ignace Crombé. De missmaker kwam vorig jaar in opspraak door te nauwe banden met verschillende Miss Belgian Beauty-finalistes.

30-07-2009 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschuil je niet voor mij


Verschuil je niet voor mij.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/m-dame-1.jpg?t=1248869359


'k Kijk naar jou
'k Zie een lach
En toch weet ik zeker dat
in je diepste binnenste
je hart
verscheurt van verdriet.

Weet, dat je voor mij niet
hoeft te schuilen
achter die steen
zo zwaar

Rol die steen weg
en beschouw me
als je
tweede
"ik"
.



30-07-2009 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Torfs stopt met Slimste Mens

Rik Torfs stopt met Slimste Mens

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/rik-torfs.jpg?t=1248868727

Professor Kerkelijk Recht Rik Torfs stopt als uniek jurylid van de best scorende tv-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Torfs was drie seizoenen lang de genadeloze jury die spelers en presentator Erik Van Looy bijstuurde en op hun plaats zette. De professor zal in het nieuwe seizoen, dat op 7 december start, vervangen worden door liefst acht juryleden.

Die zullen elke avond als duo aantreden, telkens in een andere samenstelling. "Je kan niet eeuwig de grapjas uithangen", aldus presentator Erik Van Looy.

29-07-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox heeft geen zin in een sekstape

Megan Fox heeft geen zin in een sekstape

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/megan-fox.jpg?t=1248868974

Megan Fox heeft vriendelijk bedankt voor een rolletje in een sekstape. Een fan van de bloedmooie actrice verraste iedereen tijdens het stripfestival van San Diego. Hij vroeg de actrice of ze geen zin had om mee te spelen in een filmpje om zijn carrière te lanceren.

Celebrity sekstape
De jongeman was pas afgestudeerd aan de filmschool en dacht een uitstekende manier gevonden te hebben om naam te maken in het wereldje. Tijdens een promobabbeltje van Fox vuurde hij zijn vraag af. "Ik heb een vraag voor Megan. Ik heb een Sony videocamera, geen high definition maar wel een goede", stak hij van wal en toen kwam het."Ik ben net afgestudeerd aan de filmschool en ik wil mijn carrière lanceren. Ik vroeg me dan ook af of je geen zin hebt in het maken van een celebrity sekstape?" Fox keek hem verbaasd aan en even later werd de man afgevoerd door een stel potige bewakers.

29-07-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney smeekt Lindsay Lohan geen leder meer te dragen

Stella McCartney smeekt Lindsay Lohan geen leder meer te dragen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/lindsay-lohan-2.jpg?t=1248868495

De ontwerpster Stella McCartney heeft Lindsay Lohan gesmeekt geen leder meer te dragen. De Britse is overtuigd vegetariër en vastbesloten de Amerikaanse actrice/zangeres te overtuigen geen kledij meer te dragen gemaakt van dierenhuiden.

"Lindsay draagt nogal wat van Stella's ontwerpen en de ontwerpster is bezorgd dat ze zal geassocieerd worden met het dragen van dierenhuiden. Dat wil ze helemaal niet", verklaart een bron aan de Britse krant Daily Mail.

Kate Moss & Madonna
Het is niet de eerste keer dat de ontwerpster probeert belangrijke celebrities te overtuigen om geen bont of leder meer te dragen. Maar ook Kate Moss en Madonna wilden niet toegeven aan die vraag.

Naakt voor bont
Eerder probeerde ook dierenrechtenorganisatie Peta al om Lindsay te overtuigen geen bont meer te dragen en te poseren voor hun 'I'd rather go nude than wear fur'-campagne ('Liever naakt dan bont dragen). Tot nu toe zonder succes.

Krokodillentassen
De laatste celeb die onder vuur lag was Victoria Beckham wegens haar liefde voor Birkin-tassen uit krokodillenleer. Tot nog toe heeft de voormalige Spice-girl nog geen antwoord gegeven op de vraag om de tassen op te geven en krokodillen te redden.

29-07-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil baby van homovriend... of van Peter

Jordan wil baby van homovriend... of van Peter

http://img9.imageshack.us/img9/3537/jordanq.jpg

Katie Price, beter bekend als Jordan, wil nog een kind en als ze geen geschikte vent vindt om dat te flikken, overweegt ze een van haar homovrienden om die gunst te verzoeken. Jordan heeft al drie kinderen: twee met Peter Andre, een uit een vorige relatie.

Knap genoeg
"Ik ben een gezinsvrouw. Ik wilde zeker niet dat mijn gezin verbroken werd, en ik wil nog kinderen. Ik denk niet dat ik me ooit zal moeten wenden tot kunstmatige inseminatie of adoptie. Ik denk dat ik er knap genoeg uitzie om een man te vinden. Ik heb twee goede homovrienden en van zodra ik echt een nieuwe baby wil, zal ik er met een van hen een maken. Het zijn knappe mannen en ik weet dat ze een baby zouden willen met mij".

Hoewel ze Peter niet terug wil, zou ze met hem wel nog een kind maken "omdat hij mooie kinderen produceert".

"Peter heeft mooie kinderen gemaakt. Ik zou hem best als donor willen gebruiken want ik heb al kinderen met hem en ze zijn bijzonder knap".

29-07-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.74-jarige fan ontmoet Status Quo op verjaardag

74-jarige fan ontmoet Status Quo op verjaardag

Om Whatever You Want te bekijken druk op de foto.


.

De organisatoren van het Tiense stadsfestival Suikerrock zullen zondag een 74-jarige fan van de legendarische groep Status Quo de mogelijkheid bieden om haar idolen te ontmoeten.

Quo-vitaminen
De vrouw uit Boortmeerbeek, die mogelijk de oudste Belgische Quo-fan is en voor wie de Quo-muziek de vitaminen zijn die haar gezond houden, viert die dag haar verjaardag.
De headliners op de komende editie van Suikerrock, dat jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers naar de Grote Markt in Tienen lokt, zijn Simple Minds en The Scabs op vrijdag 31 juli, Anouk, Novastar en The Fun Lovin' Criminals op 1 augustus en Status Quo, Clouseau en Natalia op 2 augustus. Op de Veemarkt in Tienen wordt jong muzikaal talent de kans geboden om zich te tonen.

29-07-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys speelt nieuw album via webcast

Arctic Monkeys speelt nieuw album via webcast

Om When The Sun Goes Down te bekijken druk op de foto.


.

De Britse band Arctic Monkeys speelt nummers van hun nieuwe album live tijdens een webcast. Het optreden wordt donderdag 30 juli om 22 uur onze tijd uitgezonden.

Het derde album van het viertal komt op 21 augustus uit en heet 'Humbug'. Met de gratis webcast wil de band een voorproefje van het album geven. Het optreden is te bekijken via de site van Arctic Monkeys, Oor.nl en Kindamuzik.nl.

Het nieuwe album van de band uit Sheffield is geproduceerd door James Ford en Queens of the Stoneage-frontman Josh Homme. Enkele nummers van 'Humbug' zijn 'My Propeller', 'Crying Lightning', 'Secret Door', 'Fire and the Thud', 'Dance Little Liar' en 'The Jeweller's Hands'. Arctic Monkeys is op zaterdag 22 augustus headliner op Pukkelpop.

29-07-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De populairste nummers voor openingsdans op huwelijk

De populairste nummers voor openingsdans op huwelijk

Om Amazed van Lonestar te bekijken druk op de foto.


.
Op één: 'Amazed' van Lonestar

De keuze van een liedje voor de openingsdans blijft één van de lastigste beslissingen voor een bruidspaar. De Britten hielden een poll bij 2.000 mensen die huwelijken organiseren. Zij moesten de nummers kiezen die het vaakst aangevraagd worden. De Telegraph publiceerde de tien meest gekozen liedjes. Misschien wel een bron van inspiratie voor toekomstige trouwers onder de HLN-lezers.

Op nummer één staat het nummer 'Amazed' van de Amerikaanse band Lonestar. Die song was vooral een groot succes in de hitlijsten van de countrymuziek. Op de tweede plaats staat een veel bekendere hit: 'I Don't Wanna Miss A Thing' van Aerosmith. De anders zo kritische Simon Cowell, bekend van 'American Idol', noemde het nummer "één van de beste songs aller tijden".

Shania Twain staat met twee nummers in de top-10. Andere weinig verrassende namen zijn Bryan Adams, Robbie Williams en Take That.

29-07-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay krijgt rol in 'The Simpsons

Coldplay krijgt rol in The Simpsons

Om Viva La Vida te bekijken druk op de foto.


.

Coldplay kleurt geel voor een rol in 'The Simpsons'. Chris Martin en de rest van de band worden cartoonfiguren voor een episode in het 20ste seizoen, dat in september van start gaat.
Nadat Homer de loterij wint, begint hij het geld door ramen en deuren te gooien en nodigt hij Coldplay uit om in zijn huis te komen spelen.
Vorige week sprak Chris Martin zijn rol in met Dan Castellaneta, de stem van Homer.
Als het nieuwe seizoen van The Simpsons van start gaat, zal het meteen de langslopende Amerikaanse tv-serie in prime time worden.

29-07-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dieet dat Scarlett Johansson in strak catsuit hielp

Het dieet dat Scarlett Johansson in strak catsuit hielp

http://img23.imageshack.us/img23/4246/scarlettjohanssoni.jpg

Voor haar nieuwste film Iron Man 2 paradeert Scarlett Johansson voortdurend rond in een sexy catsuit als superheldin 'Black Widow'. Ze deelt haar dieetgeheim waarmee ze zo snel haar lichaam klaarstoomde voor deze rol.

Veel sport, geen koolhydraten
Hoewel Scarlett Johansson altijd al een mooi figuur had, wilde ze voor deze rol van sexy superheldin haar lichaam tiptop krijgen. Daarom startte ze met een koolhydraatarm dieet en een intensief sportprogramma om het lichaam van de 'Black Widow' te kunnen evenaren. "Ik heb weken, zelfs maanden getraind en gesport. Maar ik vond het nog wel leuk omdat ik een doel had, ik moest in dat superstrakke pak geraken."

Erg hard
Regisseur Jon Favreau: "Scarlett moest een niets verhullend kostuum dragen, dus at ze heel weinig de afgelopen maanden. Ze houdt van eten, dus dat dieet moet erg hard geweest zijn voor haar." De crew van de film reageerde heel enthousiast toen de superheldin voor het eerst in haar kostuum op de set verscheen. "Ik was heel tevreden met het resultaat, maar ik heb er echt hard moeten werken en afgezien. Toen ik mezelf voor de eerste keer in dat pak zag, was ik echt trots", aldus de actrice.

29-07-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackson werd voorbije anderhalf jaar drie keer gereanimeerd

Jackson werd voorbije anderhalf jaar drie keer gereanimeerd

Om Michael jackson Beat It te bekijken druk op de foto.


.

29-07-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apart


Apart


http://img17.imageshack.us/img17/8808/damemethoed.jpg


Na elke dag samen te zijn
Zie ik je 1 keer in de 2 weken
Het doet zo'n pijn
Elke avond huil ik om jou
Ik troost mezelf met de gedachte
Dat je mij nooit zou laten staan
alleen in de kou
Je houd zoveel van me
zegt dat je niets
Kom alsjeblieft bij me
Voor onze liefde bevriest



29-07-2009 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
28-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Ignace Crombé broedt op eigen missverkiezing

Ex Ignace Crombé broedt op eigen missverkiezing

http://img9.imageshack.us/img9/3428/excrombe.jpg
Miriam Jacques, hier naast Inge Moerenhout, gaat haar eigen missverkiezing organiseren.

Miriam Jacques, de gewezen echtgenote van Ignace crombé, heeft het idee opgevat om een eigen missverkiezing uit de grond te stampen. "Crombé zal het niet graag horen, maar who cares", zegt Miriam in Story. "Ik heb geen job voor het moment en kan dus niet bij de pakken blijven zitten. Momenteel zoek ik naar sponsors. Vind ik er in het slechtste geval niet voldoende, dan ga ik niet eens van start. Ik kan het me niet permitteren op mijn bek te gaan."

"Mijn missverkiezing zal erg verschillen van de Miss Belgian Beauty verkiezing. Ik ga de meisjes in de eerste plaats graag wat meer vrijheid schenken en hen minder belasten met het zoeken naar geldschieters. Waarschijnlijk trek ik ook de leeftijdsgrens op", klinkt het strijdlustig.

28-07-2009 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgemergelde Madonna niet om aan te zien

Uitgemergelde Madonna niet om aan te zien

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.


.

Dat Madonna er een straf fitnessregime op na houdt, is bekend. Maar de resultaten van al dat hard labeur zijn niet om aan te zien. Een fotograaf kon enkele kiekjes nemen van de 50-jarige popdiva toen ze onlangs in Londen met korte mouwen over straat liep. Wat hij te zien kreeg, waren uitstekende spieren en kloppende aders op haar uitgemergelde armen. Volgens The Daily Mail leek Madonna wel op een Körperwelten-model van de Duitse anatoom Gunter Van Hagens.

De zangeres is ondertussen terug in Londen met haar kinderen Lourdes (12), Rocco (8), David Banda (3) en nieuwste 'aanwinst' Mercy (4). Ze heeft er net een slopende tournee in Europa opzitten die haar onder meer naar de wei van Werchter bracht.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdeskind' Omer: Michael Jackson is mijn pa niet, maar ik sliep wel bij hem

Liefdeskind Omer: Michael Jackson is mijn pa niet, maar ik sliep wel bij hem

Om Billie Jean te beluisteren druk op de foto.


.
Omer Bhatti woonde acht jaar met zijn ouders op de Neverland ranch van Jackson.

Omer Bhatti, de Noorse jongeman die op de eerste rij zat tijdens de begrafenis van Michael Jackson en van wie gesteld werd dat hij het geheime liefdeskind van de zanger was, ontkent dat hij de zoon is van Michael Jackson.

Heel, heel close
De Daily Mirror publiceerde vandaag het verhaal van twee vrienden van Bhatti, aan wie hij de onthulling deed. "Michael is mijn vader niet. Hij en ik waren wel heel, heel close met elkaar".

Bhatti kreeg de ereplaats op de begrafenis omdat hij "Michaels beste vriend" was en "als een zoon" was voor de zanger. Zijn moeder Pia had in 1984 dus geen one night stand met de zanger, zoals werd beweerd.

Acht jaar in Neverland
Bhatti en zijn ouders ontmoetten Jackson tijdens een vakantie in Tunesië. Jackson was zo ingenomen door de jongen dat hij hem en zijn ouders liet overvliegen naar zijn Neverland ranch in Californië, waar ze acht jaar woonden.

Samen in bed
Bhatti was een van de jongens met wie Michael het bed deelde voor het roemruchte interview met Martin Brashear waarin Jackson onthulde dat er vaak kinderen bleven logeren op Neverland en dat ze zelfs bij hem sliepen.

Jermaine
Het vreemde aan het hele verhaal van Omer Bhatti is dat Michaels broer Jermaine openlijk suggereerde dat de jongen Michaels zoon zou kunnen zijn en stelde dat dit de reden was waarom hij zo'n prominente plaats kreeg tijdens de begrafenis.

Het lijkt er steeds meer op dat Jermaine, net als LaToya Jackson, munt trachten te slaan uit de heisa rond hun broers overlijden en dus maar geruchten en vermeende geheimen over hem de wereld insturen.

Later deze week staat Jacksons moeder Katherine in de rechtbank tegenover Debbie Rowe om een robbertje te vechten over de voogdij over de drie kinderen die, althans officieel, wél van Michael Jackson zijn.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saw-regisseur verfilmt 'Castlevania' in Oost-Europa

Saw-regisseur verfilmt 'Castlevania' in Oost-Europa

http://img29.imageshack.us/img29/7050/castlevaniag.jpg

Na 'Warcraft' wordt ook gameklassieker 'Castlevania' verfilmd. In de film moeten de gebroeders Trevor en Cristofer Belmont het met hun bescheiden leger opnemen tegen Dracula.

De prent moet begin 2010 klaar zijn, en wordt geregisseerd door 'Saw'-regisseur James Wan. De film wordt opgenomen op verschillende locaties in Oost-Europa, meldt Konami.

Het eerste Castlevania-spel verscheen in 1986, maar werd pas echt bekend in de versie voor de Nintendo NES-console een jaar later. Het spel bracht destijds een vernieuwende mix van actie en avontuur in een platformspel.

28-07-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man: Amy Winehouse stierf bijna in mijn armen

Ex-man: Amy Winehouse stierf bijna in mijn armen

Om Back To Black te bekijken druk op de foto.


.
Amy met haar ex Blake Fielder-Civil.

Volgens de ex-man van de Britse zangeres Amy Winehouse heeft hij tijdens hun huwelijk haar leven gered nadat de zangeres een overdosis drugs had genomen. Winehouse zou in 2007 zo veel drugs hebben genomen dat het schuim op haar lippen stond. Dat vertelt de 27-jarige Blake Fielder-Civil in The Sun.

Mond-op-mondbeademing
"Plotseling verloor ze het bewustzijn en stopte ze met ademen", aldus de ex-man. "Het was het ergste wat ik ooit gezien heb. Ik heb haar vastgehouden en ik was er zeker dat ze in mijn armen zou sterven". Fielder-Civil slaagde er echter in om haar terug bij bewustzijn te krijgen na het toepassen van mond-op-mondbeademing.

De 27-jarige Blake is sinds kort gescheiden van de vijfvoudige Grammy-winnares. In eerdere interviews gaf hij toe dat hij Winehouse in contact had gebracht met zware drugs zoals heroïne.

28-07-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlvolle Lily Allen straalt voor Chanel

Stijlvolle Lily Allen straalt voor Chanel

Om The Fear te bekijken druk op de foto.


.

Lily Allen is niet altijd een toonbeeld van stijl, paparazzi legden haar al regelmatig dronken en halfnaakt op foto vast. Voor de nieuwste campagne van Chanel laat de zangeres zich echter van haar beste kant zien, die van een klassedame.

Twee in één
Met deze fotoshoot voor de Coco Cocoon handtas van Chanel zet Lily Allen haar eerste stapjes in de modewereld. Deze accessoirelijn komt in oktober op de markt, het bijzondere aan de collectie is dat de tassen omkeerbaar zijn. Je koopt dus twee stuks in één. De ontwerpen bestaan uit leder, maar je kunt de gestikte voering ook aan de buitenkant dragen.

Lagerfeld
Het is duidelijk dat Lagerfeld, ontwerper voor Chanel, zijn klassieke stempel drukte op de champagne. De foto's zijn stijlvol zwart en wit, Lily draagt handschoenen zonder tippen en klassieke ontwerpen. Haar lokken zitten in een strakke chignon. Lily Allen is al lang een fan van Chanel, ze zit steevast op de eerste rij bij de catwalkshows en wordt regelmatig op straat gespot met een handtas van het merk.

28-07-2009 om 09:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!