Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes gevraagd voor nieuwe Sex And The City film


Katie Holmes gevraagd voor nieuwe Sex And The City film


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/katie-holmes.jpg?t=1249052933



Katie Holmes is gevraagd voor een rol in de volgende Sex And The City film. Ze zou in de huid kruipen van een sexy New Yorkse zakenvrouw. De opnames van de opvolger van de waanzinnig populaire eerste film beginnen in het najaar.

Mevrouw Cruise was sinds de geboorte van haar dochtertje Suri aanzienlijk minder op het witte doek te zien. Ze wou zich voltijds concentreren op haar opvoeding. Momenteel draait ze in Australië de film Don't Be Afraid Of The Dark.



31-07-2009 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orgelspeler van Procol Harum krijgt deel rechten terug voor 'A Whiter Shade of Pale'

Orgelspeler van Procol Harum krijgt deel rechten terug voor 'A Whiter Shade of Pale'

Om A Whiter Shade Of Pale te bekijken druk op de foto.


.

Het Britse gerecht heeft de organist van de Britse groep Procol Harum een deel van de auteursrechten toegekend op de song 'A whiter shade of pale', een klassieker die dateert van het einde van de jaren 60. Daarmee komt een einde aan een lange juridische strijd tussen de orgelspeler en de zanger van de groep.

Matthew Fisher (61) kreeg in 2006 40 procent van de auteursrechten toegewezen van een rechtbank. Maar in 2008 werd het vonnis in beroep tenietgedaan, waardoor de rechten volledig naar zanger Gary Brooker gingen. The Law Lords, de hoogste gerechtelijke instantie in Groot-Brittannië, verbrak dit arrest vandaag en gaf Fisher weer 40 procent van de rechten, zonder terugwerkende kracht.

De orgelspeler zei dat hij "dolblij" was. "Het ging nooit om het geld. Veel geld zal het toch niet opbrengen. Maar het ging erom dat iedereen zou weten welk aandeel ik had in het schrijven van die song", zei Matthew Fisher

31-07-2009 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson zou wel wat journalisten willen vermoorden

Marilyn Manson zou wel wat journalisten willen vermoorden

Om Tainted Love te bekijken druk op de foto.


.

Schockrocker Marilyn Manson heeft gedreigd journalisten te vermoorden die verhalen over hem verzinnen, "personally or with my fans help". In een blog op zijn Myspace-pagina schrijft Manson: "Ik hoef mijzelf niet te verdedigen tegen de absurde beschuldigingen van de pers aan mijn adres." De rocker waarschuwt de "binnenkort in hun huizen vermoorde journalisten" ("soon-to-be-murdered-in-their-home press").

Fans mogen helpen
Ook nodigt Manson zijn fans uit hem te helpen bij het straffen van journalisten die onwaarheden over hem naar buiten brengen. "Als nog één zo'n journalist zo arrogant is tegen mij en mijn band, zal ik hem persoonlijk, of met de hulp van mijn fans, opwachten bij zijn woning om uit te vinden hoeveel hij gelooft in zijn vrijheid van meningsuiting. Ik daag jullie allemaal uit nog één keer iets te schrijven wat je niet recht in mijn gezicht durft te zeggen. Ik zal zorgen dat je het zegt. Dat is een dreigement."

Coke
De tirade van de zanger is een reactie op een recent artikel in de LA Weekly waarin wordt gesteld dat hij verslaafd is aan cocaïne.

31-07-2009 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nummers karaokegame 'Lips: Number One Hits' bekend

Nummers karaokegame 'Lips: Number One Hits' bekend

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/lips.jpg?t=1249036264

Microsoft heeft de 40 nummers van het nieuwe karaokespel 'Lips: Number One Hits' voor de Xbox 360 vrijgegeven. De tracklist bestaat uit een mix van recente en oude nummers die ooit de top van de hitlijsten hebben aangevoerd.

Gebruikers van het spel, dat verschijnt in oktober, zullen ook nummers kunnen downloaden. (sam)

Lijst
- 'California Love' by 2Pac feat. Dr. Dre and Roger Troutman (U.S.)
- 'Don't Matter' by Akon (U.S.)
- 'Barbie Girl' by Aqua (Denmark)
- 'The Tide is High (Get the Feeling)' by Atomic Kitten (U.K.)
- 'Loser' by Beck (U.S.)
- 'Don't Phunk With My Heart' by Black Eyed Peas (U.S.)
- 'Heart of Glass' by Blondie (U.S.)
- 'Love Generation' by Bob Sinclar (France)
- 'Don't Worry, Be Happy' by Bobby McFerrin (U.S.)
- 'Bubbly' by Colbie Caillat (U.S.)
- 'Viva la Vida' by Coldplay (U.K.)
- 'Karma Chameleon' by Culture Club (U.K.)
- '(I Just) Died In Your Arms' by Cutting Crew (U.K.)
- 'Hey Baby' by DJ Ötzi (Austria)
- 'More Than Words' by Extreme (U.S.)
- 'Big Girls Don't Cry' by Fergie (U.S.)
- 'She Drives Me Crazy' by Fine Young Cannibals (U.K.)
- 'Broken Strings' by James Morrison feat. Nelly Furtado (U.K.)
- 'I'm Yours' by Jason Mraz (U.S.)
- 'Heartless' by Kanye West (U.S.)
- 'Just Dance' by Lady Gaga (U.S.)
- 'The Fear' by Lily Allen (U.K.)
- 'Around the Way Girl' by LL Cool J (U.S.)
- 'Touch My Body' by Mariah Carey (U.S.)
- 'I Heard It Through the Grapevine' by Marvin Gaye (U.S.)
- 'U Can't Touch This' by MC Hammer (U.S.)
- 'How You Remind Me' by Nickelback (Canada)
- 'Always on My Mind' by Pet Shop Boys (U.K.)
- 'Hey There Delilah' by Plain White T's (U.S.)
- 'Disturbia' by Rihanna (Barbados)
- 'Millennium' by Robbie Williams (U.K.)
- 'The Look' by Roxette (Sweden)
- 'Oh, Pretty Woman' by Roy Orbison (U.S.)
- 'I Don't Feel Like Dancin'' by Scissor Sisters (U.S.)
- 'Push the Button' by Sugababes (U.K.)
- 'Everybody Wants to Rule the World' by Tears for Fears (U.K.)
- 'I Get Around' by The Beach Boys (U.S.)
- 'Lovefool' by The Cardigans (Sweden)
- 'Apologize' by Timbaland feat. OneRepublic (U.S.)
- 'Ready, Set, Go!' by Tokio Hotel (Germany)

31-07-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace ontkent: "Op vandaag is hieromtrent niets concreet"

Ignace ontkent: "Op vandaag is hieromtrent niets concreet"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/ignace-crombe.jpg?t=1249035141

Ignace Crombé heeft de redactie van HLN.BE laten weten dat "het bericht dat Q-Music de ether instuurde dat de verkiezing Miss Belgian Beauty dit jaar niet meer zal doorgaan en Yoni Mous haar titel een jaar langer mag behouden, helemaal niet klopt."

Planning
De missmaker vervolgt: "Miss Belgian Beauty bestaat nog steeds en ik heb toch het recht om zelf te beslissen welke de planning is en wanneer ik klaar ben om te zeggen welke het concept is van de volgende editie of als er effectief geen verkiezing meer zou komen. Als organisator zal ik zelf wel op het geschikte moment de pers informeren via een persconferentie of communiqué. Op (sic) vandaag is hieromtrent niets concreet."

Wim Oosterlinck
Niks concreet dus. Presentator Wim Oosterlinck belde vanochtend op Q met de huidige Miss Belgian Beauty Yoni Mous. Mous zei dat ze nauwelijks nog contact heeft met organisator Ignace Crombé. De missmaker kwam vorig jaar in opspraak door te nauwe banden met verschillende Miss Belgian Beauty-finalistes.

Normaal zijn er in maart preselecties, is er een kusstournee in augustus en vindt de verkiezing plaats in oktober. Maar dit jaar dus niet.

Disclaimer
De vraag is maar of we u dit allemaal mogen vertellen. Ignace heeft immers een uiterst boeiende disclaimer onderaan zijn e-mails staan voor een organisator van missverkiezingen die iets rechtgezet wil zien:

"Dit bericht en zijn inhoud zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde: zij zijn beschermd door het beroepsgeheim van de afzender. Enige verspreiding onder welke vorm ook aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de afzender is uitdrukkelijk verboden." Slechte ervaringen?

31-07-2009 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse collega's op matje voor vakantiefoto's Oranjes

Nederlandse collega's op matje voor vakantiefoto's Oranjes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/vakantie-oranjes.jpg?t=1249034278

Onze collega's bij het het Algemeen Dagblad, Trouw, de GPD (Geassocieerde Pers Diensten), Ilse Media (eigenaar van Nu.nl) en het Amerikaanse persbureau AP zijn "gesommeerd" door de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

Ongelukkig
Het Paleis is immers ongelukkig met de publicatie van vakantiefoto's van prins Willem-Alexander, prinses Máxima en hun kinderen en heeft dus de genoemde media "gesommeerd" om "binnen 24 uur beterschap te beloven".

Argentinië
In de kranten en op de internetsites verschenen foto's van de koninklijke familie die op skivakantie is in Argentinië. Dat druist volgens de RVD in tegen de zogeheten mediacode, die bepaalt dat de media de privésfeer van de Oranjes dienen te respecteren.

Geen mededelingen
De RVD zelf doet geen mededelingen over de acties tegen de schendingen van de mediacode. De dienst vreest dat de foto's anders tot 'nieuws' worden verheven en ook elders worden gepubliceerd.

De Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) is onder meer belast met de woordvoering voor de minister-president, de ministerraad en het Koninklijk Huis, en met het geven van voorlichting over het algemene regeringsbeleid. Naast de coördinatie van het voorlichtingsbeleid en het algemene communicatiebeleid heeft de RVD onder meer taken op het gebied van "communicatieadvies" en "publieksvoorlichting".

31-07-2009 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klacht bij parket tegen "racistisch" Kuifje in Congo

Klacht bij parket tegen "racistisch" Kuifje in Congo

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/kuifje-in-congo.jpg?t=1249034085

Nadat twee jaar geleden het Britse Centrum Tegen Racisme zich al boos maakte om het album Kuifje in Congo, is nu een klacht ingediend bij het parket van Brussel. De Congolese boekhouder Bienvenue Mbutu wil dat de strip uit de winkelrekken wordt genomen omwille van het "racisme in het album".

"De zwarte helper van Kuifje wordt erin voorgesteld als een onbeschaafd dom mannetje dat net goed genoeg is om de domste klusjes tot een goed einde te brengen. Voor mij is dat onversneden racisme."

31-07-2009 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 11 uur in kapsalon is Lindsay Lohan blondje

Na 11 uur in kapsalon is Lindsay Lohan blondje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/lindsay-lohan-3.jpg?t=1249033836

"No pain, no gain", moet Lindsay Lohan hebben gedacht toen ze gisteren zowat de hele dag doorbrachtbracht in een kapsalon. De actrice wilde namelijk komaf maken met haar rode lokken, en zich transformeren in een heus blondje. Inclusief hairextensions.

Lohan liet bij het verlaten van het kapsalon in Los Angeles doorschemeren dat de makeover past in het kader van haar rol in een nieuwe romantische komedie 'Dare To Love Me', die binnenkort in productie zou gaan.

Lohan zeurt heel Hollywood ook al een hele tijd de oren van de kop omdat ze heel graag de rol van Marilyn Monroe in een remake van één van de films wil spelen. Tot nog toe heeft niemand gehoor gegeven aan haar smeekbedes...

31-07-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Amy Winehouse veinsde hartaanval om haar te redden

Vader Amy Winehouse veinsde hartaanval om haar te redden

Om Back To Black te beluisteren druk op de foto.


.

Amy Winehouse's vader Mitch wordt steeds wanhopiger én drastischer in zijn pogingen om zijn verslaafde dochter van de ondergang te redden. Onlangs veinsde hij met hulp van zijn dokter zelfs een hartaanval. Amy geloofde hem, zocht hulp en sindsdien is ze weer "helemaal terug".

"Ik wist echt niet meer wat te doen. Het ging beter met Amy, ze was clean, en toen ging ze weer terug naar haar verslaafde man Blake Fielder-Civil", vertelt Mitch Winehouse. "Ik wil dat haar fans weten dat ze weer zichzelf is en zeer binnenkort als vanouds prachtige muziek gaat maken."

Wedden?

31-07-2009 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een restje liefde

Een restje liefde.



http://img269.imageshack.us/img269/1402/dgew.jpg



De in stilte wiegende wilgen vroegen
Zonder woorden
Om dat kleine restje van iets
Wat was
Ooit was
Dat kleine restje liefde van weleer
De vreemde vormen in het water
Beelden uit
Nog steeds in stilte
Met woorden zonder geluid
Spraken zij de klanken
Van vergetelheid
Zongen zij het ritme van de angst
Die ieder van ons
Ergens
Weggestoken in het puntje van zijn hart
Bezit terwijl je erom lacht
En huilt
En lacht
De onschuldigheid van de tijd
Die onvergeefelijk verderloopt
De moeheid die te wachten roept
En dan uiteindelijk
Misschien te vroeg
Of als zijn tijd gekomen is
Neervalt en
Voor eeuwig
Zwijgt
Ze vroegen slechts om een beetje
Een heel klein beetje liefde




31-07-2009 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
30-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man: Amy vrijt nog beter dan ze zingt

Ex-man: Amy vrijt nog beter dan ze zingt

Om Valerie te bekijken druk op de foto.


.

Amy Winehouse heeft een enorme seksdrive, als we haar ex-man Blake Fielder-Civil mogen geloven. het verbaasde hem dan ook niet dat ze hem met minstens vier andere mannen bedroog. "Telkens bekende ze me dat ze me had bedrogen en dat ze er spijt van had. Telkens vergaf ik haar, ze kon haar geluk niet op. Onze relatie is van de eerste dag zeer fysiek geweest, Amy heeft een enorme seksdrive. Onze relatie was gebaseerd op seks, die fenomenaal was. Amy vrijt nog beter dan ze zingt.
Blake is boos op de minaars van zijn ex, hij is van oordeel dat ze haar misbruikten terwijl ze verslaafd was en geen eigen keuzes kon maken. "Amy is zeer eenzaam en ze heeft altijd al haar seksualiteit aangewend om nieuwe vrienden te maken".

30-07-2009 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp verhuist naar Engeland

Johnny Depp verhuist naar Engeland

http://img269.imageshack.us/img269/1503/johnnydeppw.jpg

Johnny Depp heeft twee kinderen met Vanessa Paradis, Lily-Rose (10) en Jack (7) en wil dat ze naar school gaan in Engeland. De voorbije weken heeft hij enkele privé-scholen bezocht in het Zuid-Engelse Bath, waar hij ook een huis heeft gekocht. Verwacht wordt dat het gezin tegen het nieuwe schooljaar van de Provence naar de Engelse kuurstad verhuist.

30-07-2009 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie flirt met 18-jarige tweeling

Guy Ritchie flirt met 18-jarige tweeling

http://img132.imageshack.us/img132/710/guyritchie.jpg

Guy Ritchie, de ex van Madonna, flirtte op Sardinië met de achttienjarige tweeling Kristina en Katarina Knezevic. De 40-jarige regisseur werd gefotografeerd terwijl hij de zusjes kuste en knuffelde. Hij was op het Italiaanse eiland op vakantie met David Banda, de Malawische jongen die hij samen met Madonna adopteerde, toen de brunettess uit Montenegro hem benaderden en vroegen of ze samen met hem op de foto mochten.

Guy werd sinds zijn split van Madonna al aan verschillende vrouwen gelinkt. Onder hen ook Jemima Khan, de ex van Hugh Grant en Elle 'The Body' McPherson.

30-07-2009 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria schaamt zich voor Davids gedrag

Victoria schaamt zich voor Davids gedrag

http://img238.imageshack.us/img238/7302/victoriaabeckham.jpg

Victoria Beckham heeft de andere helft van haar trouwboek kordaat berispt voor zijn verhit gedrag tegenover de supporters van zijn ploeg LA Galaxy. Becks had enkele Galaxy-supporters uitgenodigd voor een robbertje vechten nadat ze hem uitjoelden wegens zijn tijdelijke uitstap naar AC Milan. Maar dergelijke heethoofderij schaadt het imago van het merk 'Beckham', en daar waakt Posh over als een pitbull op speed.

"Posh houdt eraan de merknaam 'Beckham' te promoten, met zijzelf en David als het perfecte koppel. David die in discussie gaat met zijn supporters, dat past niet in dat plaatje en Victoria schaamt zich om zijn gedrag", aldus een bron dicht bij het koppel. Hoewel hij diep in zijn voetballershart terug in Europa wil komen spelen, zal hij Victoria steunen in haar operatie 'blazoen oppoetsen'. Daartoe plant ze onder meer een interview bij David Letterman.

30-07-2009 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suske en Wiske lokten al 25.000 bezoekers naar bioscoop

Suske en Wiske lokten al 25.000 bezoekers naar bioscoop

http://img132.imageshack.us/img132/5922/suskeenwiske.jpg

De Suske en Wiske-animatiefilm 'De Texas Rakkers' heeft in zijn eerste week in de Vlaamse bioscopen meer dan 25.000 bezoekers gelokt. In Nederland zijn al meer dan 20.000 mensen gaan kijken. Dat meldt distributeur Kinepolis Film Distribution (KFD).

Sterke opening
Volgens KFD nestelt 'Suske en Wiske & De Texas Rakkers' zich zo tussen de sterkst openende Belgische familiefilms aller tijden. Uit exit polls blijkt dat 86 procent de film als "zeer goed" tot "uitstekend" bestempelt. Op de vraag of men 'De Texas Rakkers' zou aanraden aan familie en vrienden, antwoordt meer dan 93 procent positief.

Belangstelling uit buitenland
Ondertussen stijgt ook de belangstelling voor de film in het buitenland. Zo zal de film in november in Los Angeles worden vertoond op de American Film Market, in de hoop zo internationale kopers aan te trekken. Ook lopen er gesprekken over een speciale screening van de film in Dallas. Daarvoor wordt vandaag gewerkt aan een Engelstalige versie van de film. Er zou ook interesse voor Suske en Wiske zijn vanuit Duitsland, Spanje, Rusland en Dubai.

30-07-2009 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De open relatie van Megan Fox: ik wel, hij niet

De open relatie van Megan Fox: ik wel, hij niet

http://img132.imageshack.us/img132/4050/meganfoxtfj.jpg

Megan Fox en haar vriend Brian Austin Green hebben het op een akkoordje gegooid: zij mag andere venten ontmoeten, hij geen andere vrouwen. Van een variant op de open relatie gesproken! De Transformers-actrice geeft zich bovendien nog zes maanden de tijd om te beslissen of ze met de vroegere ster uit Beverly Hills 90210 zal trouwen.

Het koppel leerde elkaar in 2004 kennen op de set van een Amerikaanse tv-show. Sindsdien kende hun knipperlichtrelatie naast enkele fameuze opstekers ook de nodige dieptepunten.

30-07-2009 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jude Law wordt voor de vierde keer vader

Jude Law wordt voor de vierde keer vader

http://img268.imageshack.us/img268/6465/judelaw.jpg

Jude Law mag in de herfst zijn vierde kindje verwelkomen. Dat heeft de woordvoerder van de 37-jarige Britse acteur gemeld. Wie de moeder van het kind is, is niet bekend. Haar identiteit zal ook niet bekend gemaakt worden omdat de relatie tussen haar en Jude al voorbij is.

"Jude Law is wel van plan om zijn ondersteunende rol te spelen in het leven van het kind", aldus de woordvoerder, "Verder is dit een privézaak waar geen commentaar meer zal over gegeven worden."

Law heeft al drie kinderen - Rafferty, Iris en Rudy, met zijn ex-vrouw Sadie Frost.

30-07-2009 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag lijkschouwing Jackson pas volgende week bekend

Uitslag lijkschouwing Jackson pas volgende week bekend

http://img49.imageshack.us/img49/723/conradmurray.jpg
Dokter Conrad Murray lijkt de spilfiguur in de dood van Michael Jackson.

Het resultaat van de lijkschouwing van de op 25 juni onverwacht overleden Amerikaanse popster Michael Jackson zal pas volgende week bekend zijn, zo maakte het Medisch-Gerechtelijk Instituut in Los Angeles bekend. Aanvankelijk was gezegd dat de uitslag al deze week openbaar zou worden.

Er wordt met spanning uitgekeken naar het resultaat van de lijkschouwing. Er moet immers uit blijken welke geneesmiddelen de 50-jarige zanger/danser voor zijn dood heeft ingenomen. De afhankelijkheid van "Wacko Jacko" aan kalmeer- en slaapmiddelen kan de oorzaak zijn van de hartstilstand die hij niet te boven is gekomen.

Huiszoekingen
Dat de bekendmaking van de uitslag vertraging oploopt, heeft volgens de bevoegde gerechtsarts, Ed Winter, te maken met een démarche bij een plastisch chirurg van de "King of Pop", Lawrence Koplin, om toegang te krijgen tot medische dossiers. De dokter werkt mee aan het onderzoek, aldus Winter. Speurders hebben gisteren een huiszoeking verricht in de praktijk van Koplin in Beverly Hills.

Centraal in het onderzoek naar de dood van Jackson staat zijn lijfarts Conrad Murray (51). Ingehuurd voor 150.000 dollar per maand om de comeback van Jackson in Londen te begeleiden, zou die de superster het verdovingsmiddel proporfol hebben toegediend en daarna niet meer naar zijn patiënt hebben omgekeken. Mogelijk is de arts zelf in slaap gevallen, aldus de website TMZ.com. Maar er loopt volgens Amerikaanse media ook een grootscheeps onderzoek naar andere artsen die de popster onder valse namen wederrechtelijk aan geneesmiddelen zouden hebben geholpen.

Niet betrokken bij beheer nalatenschap
De moeder van de overleden zanger heeft klacht ingediend bij de Amerikaanse justitie omdat zij niet betrokken wordt bij het beheer van de nalatenschap van haar zoon, aldus de krant Los Angeles Times. De 79-jarige Katherine Jackson voert aan dat de twee executeurs van het testament, John Branca en John McClain, haar niet op de hoogte brengen over de toestand van het patrimonium en de zaken van haar zoon. De moeder wil vooral inzage in het contract dat was ondertekend door haar zoon en concertpromotor AEG van de 50 concerten die Michael Jackson vanaf deze maand in Londen zou geven.

Hoederecht
De zaak komt op 3 augustus voor, voor een rechtbank in Los Angeles. De rechter zal dan ook een definitieve uitspraak doen over het hoederecht over de drie kinderen van de popster, Prince Michael, Paris en Prince Michael II. Die zijn voorlopig toegewezen aan Katherine Jackson.

Over het patrimonium van Jackson doet veel speculatie de ronde. Volgens de Los Angeles Times had hij 400 miljoen dollar schulden maar ook 600 miljoen dollar activa. Daarbij zijn nog niet de inkomsten gerekend die zouden zijn ontstaan door de platenverkoop tijdens zijn comebackconcerten.

30-07-2009 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stasi had dossier rond Michael Jackson

Stasi had dossier rond Michael Jackson

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

De toen gevreesde geheime Oost-Duitse politie Stasi had een dossier omtrent de Amerikaanse superster Michael Jackson, zo heeft het pulpblad Bild vandaag gemeld. Reden was een concert dat de King of Pop in 1988 zou geven aan de andere kant van de Berlijnse Muur.

Verboden zone
De Stasi was beducht voor ontsporingen als jonge Oost-Duitsers zich naar de verboden zone aan de Brandenburger Tor zouden begeven om te luisteren naar het concert, zo blijkt uit archieven die Bild heeft ingekeken. "Sommige jongeren zijn in deze context uit op een confrontatie met de politie", zo staat in een rapport van 4 mei 1988 dat ook enkele "'verdachten" opnoemt.

Vertraging van twee minuten
Op een gegeven ogenblik is de geheime politie van de DDR van plan geweest een afwendingsoperatie op stapel te zetten door een reuzenscherm neer te planten waarop de jongeren het concert aan de andere kant van de Muur zouden kunnen volgen. Bovendien zou het concert met een vertraging van twee minuten uitgezonden worden om eventueel te kunnen ingrijpen als er "politieke provocaties" uit het Westen zouden komen. En als de uitzending zou worden afgebroken, zou een cassette met een ander concert van Wacko Jacko worden afgespeeld.

Uiteindelijk liet de Stasi het plan varen en dreef de politie de jongeren die bij de Muur waren bijeengekomen hardhandig uiteen.

30-07-2009 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing

Dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing

http://img162.imageshack.us/img162/4110/missbelgian.jpg
Yoni Mous, hier met Ignace Crombé, is een jaar langer Miss Belgian Beauty.

Voor het eerst sinds 1991 komt er dit jaar geen Miss Belgian Beauty-verkiezing. Dat heeft Ignace Crombé vanochtend bevestigd aan de redactie van radiozender Q-music. Normaal zijn er in maart preselecties, is er een kusstournee in augustus en vindt de verkiezing plaats in oktober. Maar dit jaar dus niet.

Presentator Wim Oosterlinck belde vanochtend op Q met de huidige Miss Belgian Beauty Yoni Mous, die haar titel dus voor minstens een jaar verlengd ziet. Mous zei dat ze nauwelijks nog contact heeft met organisator Ignace Crombé. De missmaker kwam vorig jaar in opspraak door te nauwe banden met verschillende Miss Belgian Beauty-finalistes.

30-07-2009 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!