NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix brengt Gilmore Girls terug op het scherm

Netflix brengt Gilmore Girls terug op het scherm

http://oi67.tinypic.com/28whqfc.jpg

Binnenkort starten in de Verenigde Staten de opnames van een sequel op de Gilmore Girls. Dat kondigde streamingsdienst Netflix gisteren aan. De serie over de avonturen van moeder Lorelai en haar dochter Rory in het Amerikaanse Stars Hollow liep van 2000 tot 2007 en was ook bij ons erg populair.

Lauren Graham stuurde het goede nieuws gisterenavond de wereld in via Twitter. Netflix bevestigde verder ook dat andere leden van de cast, Scott Patterson (Luke), Sean Gunn (Kirk), Kelly Bishop (Lorelai's moeder Emily) en Keiko Agena (Lane) terugkeren. Edward Herrmann, die Emily's man en Lorelai's vader Richard speelde, overleed in 2014 aan kanker.

Wat Netflix nog niet verklapte, was de datum waarop we de eerste aflevering mogen verwachten. Ook over werd met geen woord gerept. De serie zal tot stand komen in samenwerking met Warner Bros. Television, eigendom van Time Warner.

30-01-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'O.J. Simpson lijdt aan degeneratieve hersenkwaal'

'O.J. Simpson lijdt aan degeneratieve hersenkwaal'

http://oi66.tinypic.com/2qmols2.jpg

Dr. Bennet Omalu denkt dat er geen twijfel mogelijk is: de in de goot belande American football-speler O.J. Simpson lijdt aan CTE. Dat is een degeneratieve hersenaandoening, veroorzaakt door herhaardelijke dreunen op het hoofd. Dat is schering en inslag op de 'gril', zoals het veld met de strepen wordt genoemd. American footballers met een lange staat van dienst lopen ernstige risico's.

Omalu is specialist op het gebied van CTE. Hij toonde de ziekte voor het eerst aan bij NFL-speler Mike Webster, die in 2002 overleed. De in Nigeria geboren neuropatholoog zei in People Magazine dat hij zijn medische bull er om wil verwedden dat dezelfde diagnose bij Simpson kan worden gesteld. Hij baseert dat op diens profielschets en hoofdomvang.

Bijzonder groot hoofd
Simpson, die in 1994 werd aangeklaagd wegens moord op zijn ex-vrouw en haar vriend maar een jaar later werd vrijgesproken, heeft een bijzonder groot hoofd. Helmen moesten voor hem op maat worden gemaakt. 'Als je een groter hoofd hebt, betekent het dat je hoofd zwaarder is. De impact van krachten erop van buitenaf is dan ook groter. Dat is elementaire natuurkunde.'

Het gevallen kopstuk werd in 2007 opnieuw gearresteerd voor een gewapende overval en kidnapping. Ditmaal kreeg hij 33 jaar cel. Omalu eet zijn hoed op als CTE niet mede de oorzaak is van dat criminele gedrag. Het bewijs kan hij pas op termijn leveren, wanneer Simpson dood is en hij toestemming heeft in dat grote hoofd te kijken.

30-01-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey stoeft: "Mijn verlovingsring is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen"

Mariah Carey stoeft: "Mijn verlovingsring is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen"

http://oi67.tinypic.com/v4cfia.jpg

Mariah Carey is in de zevende hemel sinds ze vorige week door haar vriend James Packer ten huwelijk is gevraagd. Aan E! Online vertelde ze over de voorgenomen trouwerij. De zangeres is in de wolken met haar peperdure verlovingsring, een enorm sieraad met een gigantische diamant van 35 karaat. Dat kan Packer makkelijk betalen, want hij is miljardair. Over de knoert van een ring maakt ze graag een grapje: "Hij is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen." De diva zit alvast erg lekker in haar vel. "Ik voel me top, beter dan ooit eerder."

Het aanzoek was "heel romantisch". "James is een bijzondere man en hij lijkt elke dag romantischer te worden", zegt de dolblije zangeres.

Packer vroeg zijn vriendin in New York ten huwelijk na een relatie van bijna een jaar. Ze willen binnenkort al trouwen, en gaan daarbij voor een intieme plechtigheid. Zowel James als Mariah is al eerder getrouwd geweest.

Wat Mariah zo aanspreekt aan James? "Hij staat altijd klaar voor andere mensen. Dat is iets wat ik weinig zie in mensen, alleen bij mezelf. Mijn vrienden komen ook altijd naar me toe als ik ze ergens mee kan helpen."

30-01-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie wilde dat zijn as uitgestrooid zou worden op Bali

David Bowie wilde dat zijn as uitgestrooid zou worden op Bali

http://oi63.tinypic.com/beyr68.jpg

David Bowie heeft 100 miljoen dollar (ruim 92 miljoen euro) nagelaten en het grootste deel daarvan gaat naar zijn familie. Dat melden Amerikaanse media op basis van het testament van de op 10 januari overleden artiest.

Daarin staat ook dat hij op het Indonesische eiland Bali wil worden gecremeerd en dat zijn as daar wordt uitgestrooid. Bij het testament zit echter ook een overlijdensakte waarin wordt gemeld dat hij op 12 januari al is gecremeerd. Dat zou dan in New York zijn gebeurd.
Bowie, wiens echt naam David Robert Jones was, overleed op 69-jarige leeftijd in New York aan de gevolgen van kanker.

Volgens het testament krijgt zijn weduwe Iman Abdulmajid Jones ongeveer de helft van zijn nalatenschap en zijn dochter en zoon elk een kwart. Verder krijgen zijn persoonlijke assistent en een verzorger van een van zijn kinderen een geldbedrag.

Bowie verloor zijn hart aan Bali toen hij daar samen met Iggy Pop op vakantie was in de jaren tachtig. Hij was zo onder de indruk van het eiland dat hij later op het Caribische eiland Mustique een huis in Indonesische stijl liet bouwen. In het testament staat dat Bowie volgens "boeddhistische rituelen'' op Bali wilde worden gecremeerd. Als dat niet mogelijk is, moet in elk geval zijn as daar worden verstrooid

30-01-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur krijgt doodsbedreigingen na film over prostitutie in Marokko

Regisseur krijgt doodsbedreigingen na film over prostitutie in Marokko

http://oi67.tinypic.com/fcis0.jpg

Regisseur Nabil Ayouch werd met de dood bedreigd vanwege zijn speelfilm over prostitutie in Marokko. "Spijt heb ik niet", zegt hij. "De film heeft veel goeds teweeggebracht."

Natuurlijk weet Nabil Ayouch (46) wat zijn vermoorde Nederlandse collega Theo van Gogh is overkomen. Ook de Marokkaanse regisseur maakte een speelfilm die zijn leven in gevaar brengt. "Het is mijn overtuiging dat een filmmaker zich nooit mag laten leiden door angst", zegt hij zonder een spoor van twijfel in zijn huidige woonplaats Parijs". "Hij mag zich nimmer laten afschrikken door mogelijke reacties op zijn film. Ik vermoed dat Van Gogh daar ook zo over dacht toen hij 'Submission' maakte.''

Doodsbedreigingen
Ayouch kreeg vorig jaar te maken met een hetze tegen zijn persoon, die gepaard ging met doodsbedreigingen. Zijn hoofdrolspeelster Loubna Abidar moest zelfs haar vaderland ontvluchten en woont nu in Parijs.

In zijn speelfilm 'Much Loved' volgt de regisseur een aantal jonge prostituees in Marrakesh die openlijk over hun seksuele praktijken praten en ook in actie te zien zijn. De reacties in Marokko waren furieus. De overheid deed de film meteen in de ban. Het ministerie van Communicatie sprak van een 'regelrechte aanval op het koninkrijk'. Ook zou de waardigheid van de Marokkaanse vrouw op een ontoelaatbare manier zijn aangetast.

Uit verband gerukt
In moskeeën spraken imams de banvloek uit over de actrices. Overspannen reacties, vindt Ayouch. "Men reageerde op bepaalde scènes die illegaal op het internet waren verschenen. Volledig uit het verband gerukt, waardoor de indruk ontstond dat ik een pornofilm had gemaakt. Het meest aanstootgevend waren de seksueel getinte dialogen van de vrouwen. Die waren nooit eerder in een Marokkaanse film te horen.''

Ayouch kaartte in zijn film een onderdeel van de Marokkaanse samenleving aan (een groot netwerk van prostitutie) waarvan iedereen op de hoogte is, maar dat niet openbaar gemaakt mag worden. Toch zijn er veel rijke Arabieren, vooral uit Saoedi-Arabië, in Marokko die gebruikmaken van de diensten van jonge Marokkaanse prostituees. Dat zij de vrouwen vernederen door hen in privézwembaden naar diamanten te laten duiken, maakt deel uit van deze wereld.

30-01-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock: mode als passie

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock: mode als passie

http://oi65.tinypic.com/t5kidl.jpg

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock zijn alledrie zeer gepassioneerd door mode. Via Instagram tonen ze de outfits alvast met de nodige flair.

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock zijn alledrie zeer gepassioneerd door mode. Via Instagram tonen ze de outfits alvast met de nodige flair.

30-01-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik zag de eerste aflevering van Temptation Island al (en het is alles wat ik hoopte)"

"Ik zag de eerste aflevering van Temptation Island al (en het is alles wat ik hoopte)"

http://oi66.tinypic.com/10f2gxz.jpg

Met 300 gelukkigen waren we gisteravond: de prijsbeesten die de eerste aflevering van het nieuwe Temptation Island in avant-première mochten bekijken. In de pittoreske kerk van Merksplas begot: enige ironie is VIJF niet vreemd. Kijken mocht op één voorwaarde, zo drukte presentatrice Annelien Coorevits ons op het hart: géén filmpjes, géén spoilers.

U zal dus nog tot 3 februari moeten wachten om te weten of er al iemand onder de verleiding bezwijkt na een liter goedkope wodka, maar wij kunnen wel al een tipje van de sluier lichten. Já, de hype is meer dan terecht. Sterker nog: ik dacht dat ik het meest reikhalzend uitkeek naar het langverwachte nieuwe seizoen van De Mol, maar dat blijkt nu toch Temptation Island te worden.

Tand des tijds doorstaan

De laatste keer dat ik het programma zag, zat ik nog op de universiteitsbanken en had ik op mijn kot een aftands teeveetje dat enkel Eén en Canvas kon ontvangen. Puzzelen was het dus om geen enkele aflevering te missen: afspreken bij die ene vriendin die wél kabeltelevisie had dus, ofwel meeten in het charmante studentencafé met troela aan 1,50 euro, smaakvolle blacklights en groot scherm. Mooie tijden, quoi.

Ik was dan ook extatisch toen VIJF vorig jaar de comeback van Temptation Island aankondigde, maar doorstaat het programma de tand des tijds? Soms laat je het verleden beter rusten onder een dikke laag verbloemende nostalgie. Maar kijk, het antwoord is volmondig: ja.

Lachsalvo's en opgetrokken wenkbrauwen

Van de eerste tot de laatste minuut heb ik genoten. Lachsalvo's afgevuurd, wenkbrauwen opgetrokken, afkeurend gekeken. Elke minuut fezelden mijn plus one en ik wel een opmerking in elkaars oor. "Draagt die nu geen broek, oh my god?" "Moet ik mijn haar nu ook ros verven en wenkbrauwen laten optekenen om sexy te zijn?" "Allez die is 30 en zit als vrijgezel op Temptation Island, wij doen het toch nog niet zo slecht dan." "Ja, die kerel staat in het weekend zeker achter de bar in de Carré" en "Probeert hij dat vrouwmens nu te verleiden door een bommetje te maken in het zwembad?"

Een heerlijk weerzien was het met de infraroodbeelden in de slaapkamers, de vrouwenstem die 'temptation' kreunt, de hilarische uitspraken. "Ik ben Jill en krijg altijd wat ik wil." Stonden we allemaal maar zo standvastig in het leven. Nee, ons maak je niet wijs dat dit programma een hoogstaand liefdesexperiment is dat de moderne mens meer moet bijbrengen over relaties en overspel. Wat het wel is: topentertainment -  en een verademing tussen alle panelprogramma's met BV's. En het siert VIJF dat ze deze keer koppels hebben uitgezocht die écht wel willen samenblijven (of het wel héél goed kunnen veinzen, maar ach, wie maalt erom?)

Nu nog de Vlaamse 'Oh Oh Cherso'

In tijden waarin mijn temptation zich beperkt tot McDonald's of pizza, is deze remake meer dan welgekomen. Nu alleen nog VTM overtuigen om de verboden Vlaamse versie van 'Oh Oh Cherso' vanonder het stof te halen, en mijn leven is compleet.

Ik heb alvast een Whatsapp-groep opgestart met vriendinnen: tegenwoordig hebben we allemaal digitale televisie, dus dat betekent dat elke woensdagavond iemand anders Temptation-gastvrouw mag spelen. Anno 2016 zonder troela of blacklights, wel met cava die meer dan 5 euro per fles kost. De wodka laten we wijselijk achterwege.

30-01-2016 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits: "Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren"

Annelien Coorevits: "Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren"

http://oi68.tinypic.com/1256snn.jpg

Annelien Coorevits presenteert 'Temptation Island'. Eerder was ze als presentatrice al te zien in 'Singl3s'. Ze beseft dat werken voor de televisie niet eeuwig kan blijven duren.

"Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren natuurlijk. 'Miracles' (haar eigen juwelen-, accessoires-, geurlijn, nvdr.) loopt echt goed, ik ben er enorm graag mee bezig. Het is de bedoeling dat er elk seizoen een item bij komt. Nu al maken ook sjaals, tassen en zelfs geurkaarsen deel uit van de nieuwe lentecollectie", vertelt ze in De Krant van West-Vlaanderen.

Valentijn
Ze vertelt ook meer over Valentijn. Dat viert ze nooit echt speciaal met haar man Olivier Deschacht. "We houden er wel aan om elkaar een kleine attentie te geven. Maar dat kan simpelweg iets zijn als een aperitiefje klaar zetten en het gezellig maken thuis. Maar zo ineens overdreven romantisch beginnen doen, dat zegt ons allebei niks."

30-01-2016 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama mengt zich in Oscarcontroverse

Obama mengt zich in Oscarcontroverse

http://oi67.tinypic.com/2vbk3tx.jpg

President Obama heeft zich woensdag uitgesproken over de controverse omtrent de Oscarnominaties. De bekendmaking van de genomineerde acteurs en actrices werd twee weken geleden immers op gemengde reacties onthaald, omdat er voor het tweede jaar op rij enkel blanke namen geselecteerd werden.

Obama deed zijn uitspraken tijdens 'Live from the White House': een reeks van interviews met nieuwsankers uit verschillende Amerikaanse steden. Een van hen informeerde bij de president naar zijn mening over het gebrek aan diversiteit in de Oscarnominaties.

De president betreurt het feit dat er geen enkele zwarte acteur of actrice in aanmerking komt voor het felbegeerde beeldje en pleit voor een gelijkekansenbeleid.

"Het zorgt voor beter entertainment. Het zorgt ervoor dat iedereen het gevoel heeft deel uit te maken van een Amerikaanse familie," antwoordde Obama. "Dus ik denk dat de hele filmindustrie moet doen, wat elke industrie moet doen en dat is zoeken naar talent en mogelijkheden creëren voor iedereen. En ik denk dat het Oscardebat eigenlijk een afspiegeling is van dit grotere probleem. Zijn we er zeker van dat iedereen een eerlijke kans krijgt?"

"Ik denk dat Californië een voorbeeld is van de geweldige diversiteit in dit land. Dat is een sterkte. Ik denk dat wanneer het verhaal van iedereen wordt verteld, dat dit de kunsten beter maakt," aldus Obama.

Het heeft bijna twee weken geduurd voor Obama zijn mening gaf over het gebrek aan zwarte namen op de lijst.

30-01-2016 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobbit Merijn zag David Bowie op auditie voor 'Lord of the Rings'

Hobbit Merijn zag David Bowie op auditie voor 'Lord of the Rings'

http://oi67.tinypic.com/2psinvm.jpg

David Bowie deed vijftien jaar geleden auditie voor Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Dat herinnert acteur Dominic Monaghan zich nog goed. Monaghan zelf kroop daarna in de huid van hobbit Merijn of Meriadoc Brandebok. Maar we kennen de Britse acteur natuurlijk ook als Charlie uit de tv-serie Lost.

"Ik was bij Hubbard's, een berucht castingbureau in Londen", vertelt Monaghan aan The Huffington Post. "Ik deed auditie voor 'Lord of the Rings'. Na mijn beurt raakte ik aan de praat met John Hubbard, die de auditie leidde. 'Het ging echt goed. Wacht nog vijf à tien minuten en we geven je wat feedback', zei hij."

"Bowie in het écht!"
Dominic Monaghan zat in de lobby te wachten toen plots David Bowie binnenkwam. "Hij tekende de papieren en ging naar binnen. Ik vermoed dat hij voor de rol van Gandalf kwam. Een ander personage zie ik niet meteen voor hem. Misschien wel natuurlijk. Ik ben alleszins een enorme Bowie-fan en ik ken zijn zoon. Hem in het echt zien, vond ik heel bijzonder."

Online gonzen de geruchten als zou Bowie auditie gedaan hebben voor de rol van Elrond veel luider. Dat vinden wij inderdaad ook beter  passen bij The White Duke.

Gandalf werd uiteindelijk gespeeld door de legendarische Ian McKellen. De rol van lord Elrond ging naar Hugo Weaving. David Bowie speelde zelf onder meer de Goblin King in de film 'Labyrinth' uit 1986.

30-01-2016 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff is scherp voor de MIA's: "Ze kijken op ons neer"

Christoff is scherp voor de MIA's: "Ze kijken op ons neer"

http://oi67.tinypic.com/vesnyv.jpg

Zanger Christoff won onlangs zijn vierde MIA. Toch is hij niet te spreken over de awardshow. Hij is zeer scherp en geeft ook uitleg waarom dat zo is.

"Het heet de Music Industry Awards, van de héle muziekindustrie dus, en toch slagen ze erin maar één prijs voor de Vlaamse populaire muziek te voorzien", zegt de zanger in Het Belang van Limburg.

"Er is niet eens een aparte categorie voor vrouwelijke en mannelijke artiesten. Dat is gewoon nog maar eens een teken dat ze nog steeds erg op ons neerkijken. Ook al verkopen wij veel meer en hebben we veel meer optredens dan veel van die alternatieve artiesten. Dat vind ik naar mijn collega's toe respectloos."

28-01-2016 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Clapton veroordeeld voor hoes album 'Layla'

Eric Clapton veroordeeld voor hoes album 'Layla'

http://oi67.tinypic.com/w2hx6u.jpg

De legendarische Britse gitarist Eric Clapton is door een Franse rechtbank veroordeeld tot de betaling van een som van 15.000 euro aan de familie van schilder Emile Frandsen, wiens schilderij prijkt op de hoes van het album 'Layla' uit 1970.

De familie van de Franse schilder van Deense oorsprong beschuldigt Clapton ervan dat hij het schilderij gebruikt heeft bij het uitbrengen van een collectors box in 2011. De box kwam er naar aanleiding van het veertigjarige bestaan van de plaat met Derek and the Dominos.

Op de box prijkt, zoals op de originele plaat, het schilderij 'La jeune fille au bouquet' (jonge vrouw met boeket). Maar op de verzamelbox is het kunstwerk ook te zien in drie dimensies. Bovendien zaten binnenin ook een sticker met het schilderij en een reproductie in karton. De familie van de in 1969 overleden schilder oordeelde dat dit een brug te ver was en klaagde Clapton aan omdat hij het schilderij "gedenatureerd" of misvormd had. De Franse rechter ging daar in mee.

Clapton kreeg het schilderij in 1970 van de zoon van de schilder, die Derek and the Dominos onderdak had gegeven in Valbonne. Ze gebruikten het enkele maanden later voor de release van het bewuste album.

28-01-2016 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's lanceren nieuwe single Clouseau

BV's lanceren nieuwe single Clouseau

http://oi68.tinypic.com/2z6xg82.jpg

Verwonderig op Twitter gisteren, toen tal van BV's plots filmpjes postten vergezeld van de hashtag 'droomscenario'. In de filmpjes is onder meer te zien hoe toppers als Stan Van Samang, Kobe Ilsen, Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Karen Damen en de nieuwe K3'tjes een stukje zingen uit een onbekende song.

Heel wat Twitteraars, Facebookers en Instagrammers vroegen zich af wat er aan de hand was, maar het mysterie werd niet opgehelderd.

Wij denken het echter wél te weten. Als we een loslippige BV mogen geloven, sprong bekend Vlaanderen gisteren massaal in de bres om de nieuwe single van Clouseau, 'Droomscenario', te promoten. Als dat het geval is, is de missie alvast geslaagd.

28-01-2016 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pikante clip van Sergio: "Niet evident om daar allemaal af te blijven"

De pikante clip van Sergio: "Niet evident om daar allemaal af te blijven"

http://oi64.tinypic.com/2u9mhbq.jpg

Sergio heeft een nieuwe hit en dat zal u geweten hebben. Het uiterst aanstekelijke 'Ik ben Sergio' -hem op het lijf geschreven door boezemvriend Bart Herman- bruist van levenslust. "Als ik ooit mijn leven zou mogen overdoen, dan zou ik zonder twijfel krák hetzelfde doen", zingt hij. Woorden die overigens flink kracht worden bijgezet in de vergezellende clip. Beetje stout, beetje pikant, beetje bloot op het einde, beetje los-er-over, maar: helemaal Sergio.

De clip werd vorige week opgenomen in Tet's Café (what's in a name) in Geel. Sergio moest naar verluidt aan zijn vrouw beloven dat hij "er niet aan zou komen". "Maar dat was toch niet altijd even evident, met hetgeen daar voorgeschoteld werd", klonk het.

28-01-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vierde Astrid Bryan haar 33ste verjaardag

Zo vierde Astrid Bryan haar 33ste verjaardag

http://oi65.tinypic.com/259gzu9.jpg

Op 25 januari werd Astrid Bryan 33 jaar. Ze vierde dat met onder meer Natalia en Stephanie Clerckx. Op de sociale media toonde ze hoe ze haar verjaardag vierde.

Een grote taart mocht uiteraard niet ontbreken. Astrid genoot van het feestje en blies de kaarsjes uit. Haar grote wens is alvast uitgekomen. Enkele maanden geleden verloofde ze zich met Bram Coppens

28-01-2016 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse documentairemaker sluit overeenkomst met Netflix: "Kers op een overheerlijke taart"

Vlaamse documentairemaker sluit overeenkomst met Netflix: "Kers op een overheerlijke taart"

http://oi64.tinypic.com/34xg6jc.jpg

De documentaire 'Game Face', de debuutfilm van de 29-jarige regisseur Michiel Thomas uit Neerpelt, komt in het aanbod van Netflix. Daarvoor bereikte Thomas een wereldwijde distributieovereenkomst met de streamingdienst, zo meldt de regisseur in een persbericht.

12 keer bekroond

De documentaire gaat over Fallon Fox, de eerste transseksuele MMA-vechter, en Terrence Clemens, een beloftevolle, homoseksuele studentbasketbalspeler in Oklahoma. De film toont de obstakels die transseksuele- en holebi-atleten in hun carrière tegenkomen.

De documentaire speelde op meer dan 45 filmfestivals ter wereld en werd 12 keer bekroond, onder meer met de publieksprijs op het holebifilmfestival Frameline San Francisco.

Uitdaging

"Ons doel was om zoveel mogelijk mensen te bereiken met dit belangrijk thema", aldus Michiel Thomas in het persbericht.

"Via Netflix hebben miljoenen mensen uit meer dan 190 landen de kans om zich te verdiepen in de meeslepende verhalen van Fallon en Terrence. Het was een hele uitdaging om deze film van de grond te krijgen, maar dit is de kers op een overheerlijke taart!"

De release op Netflix staat gepland op 1 februari. De dag daarna zal de film ook via iTunes beschikbaar zijn, klinkt het nog.

28-01-2016 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber, Kendall Jenner en andere sterren uit de kleren voor Calvin Klein

Justin Bieber, Kendall Jenner en andere sterren uit de kleren voor Calvin Klein

http://oi63.tinypic.com/2uqisdy.jpg

Modelabel Calvin Klein heeft wederom heel wat sterren zoals Justin Bieber, Kendall Jenner en FKA Twigs weten strikken om in hun lingerie te poseren. Sommigen dragen daarbij al meer kleren dan anderen.

Tot nu toe zagen we naast de drie hiervoor genoemde celebs ook al foto's van Kendrick Lamar, FKA twigs, Abbey Lee, Saskia De Brauw, Fetty Wap, Sung Jin, Adwoa Aboah, Joey Bada$$, Klara Kristin en Princess Nokia voorbijkomen. Maar bij Calvin Klein lieten ze weten dat die lijst nog aangevuld wordt.

We zijn dan ook razend benieuwd naar wie er nog halfnaakt gaat poseren voor de lentecampagne van het label. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

28-01-2016 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's nieuwe album 'Anti' gelekt

Rihanna's nieuwe album 'Anti' gelekt

http://oi67.tinypic.com/rcise8.jpg

Rihanna's nieuwe album, Anti, is online gelekt. Billboard meldt dat het volledige album gisteravond op downloadsites verscheen, kort nadat streamingservice Tidal het per ongeluk voortijdig online had gezet.

Als reactie op het lek, heeft Rihanna haar nieuwe album meteen officieel uitgebracht. De plaat is voorlopig alleen te verkrijgen via Tidal. Leden van Tidal kunnen het album streamen.

Eerder op de dag lanceerde de zangeres al de single 'Work', waarop ook Drake te horen is, via de streamingservice. 'Work' is ook te downloaden via onder andere iTunes.

Er staan dertien nummers op het album. Nummers die Rihanna vorig jaar uitbracht, waaronder 'American Oxygen', 'Bitch Better Have My Money' en 'FourFiveSeconds' met Kanye West en Paul McCartney, staan uiteindelijk niet op Anti.

Maandag liet Rihanna al weten dat haar langverwachte album af was. "Naar Anti aan het luisteren", tweette ze.

28-01-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 redenen waarom Bevergem de Ha! Van Humo meer dan verdient

4 redenen waarom Bevergem de Ha! Van Humo meer dan verdient

http://oi65.tinypic.com/28mcvfp.jpg

"Ik ben ier nie", "'t Is maar een prente", "'t Zwin deur de bjetn jagen" en natuurlijk "Nurfen! Nurfen! Nurfen!" zijn slechts enkele quotes die van Bevergem een van de meest memorabele Vlaamse reeksen maakt. Dat vond ook Humo, want het magazine bekroonde Bevergem met de Ha! van Humo.

"Hoe West-Vlaams deze serie ook mocht zijn, eigenlijk komen de personages in alle binnenlanden van Vlaanderen voor", looft de jury de reeks. Met als meest heuglijke scène het verjaardagspartijtje bij 'de bende van de Roste'.    

"'Bevergem' was ook op een bevreemdende manier mooi: de camera zag aanhoudend de glamour van het onooglijke - de schoonheid van het lelijke, waar je altijd overheen kijkt als je er van huis uit middenin zit.

Het is, kortom, nogal wiedes alsmede doodnormaal dat de Ha! Van Humo 2015 -met inbegrip van een cursus Algemeen Nederlands voor beginnelingen- geheel en al naar 'Bevergem' gaat", klinkt het juryrapport van de Humo-redactie.

Ook wij vinden Bevergem geweldig. Dit zijn 4 redenen waarom Bevergem de Ha! meer dan verdient:

1. Nurfen! Nurfen! Nurfen!

"Zeven keer geringeld, wil zeggen: nurfen!"

2. De briljante personages

Claude, Lorenzo, 'Dikken', Anja, Amar, Danny en natuurlijk Freddy de Vadder: de acteurs zetten de rollen van hun leven neer.

3. Het West-Vlaams

"Een keuze voor universaliteit", zegt Freddy de Vadder zelf. "Freddy had gewoon al aan al zijn maten op café beloofd dat het in het West-Vlaams zou zijn, nog voor er een letter op papier stond", zegt Wannes Cappelle.

4. De muziek

Stuk voor stuk absolute topschijven op de soundtrack van Bevergem!

Niet iedereen is fan blijkbaar, Minimoeftie had de prijs liever naar 'Radio Gaga' zien gaan.

'De Ideale Wereld' won de Ha! van Humo vorig jaar.

27-01-2016 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is officieel: All Saints maakt comeback

Het is officieel: All Saints maakt comeback

http://oi64.tinypic.com/2gumpmx.jpg

De meidengroep All Saints komt weer bij elkaar. Volgende maand op 26 februari verschijnt hun eerste single One Strike en op 8 april volgt hun vierde studioalbum Red Flag.

De meidengroep maakte de comeback vandaag officieel bekend. Het is volgens de Daily Mail een direct gevolg van de scheiding van Nicole Appleton en Oasis-zanger Liam Gallagher. "Ik schrijf wat in mijn gedachten opkomt", aldus zangeres Shaznay Lewis. "De teksten zijn op de waarheid gebaseerd. Nicole heeft in die tijd veel meegemaakt. Zij zat in mijn gedachten toen ik het liedje schreef."

Huilen
"We spraken uren en uren met elkaar aan de telefoon", voegt Nicole daar zelf aan toe. En ook haar zus Natalie reageerde. "Ik hoorde het nummer voor het eerst in de auto. Ik kon niet stoppen met huilen, want het drong zo goed tot me door waar het over gaat."

Liam en Nicole gingen in 2013 uit elkaar toen bleek dat Gallagher een baby bij een Amerikaanse journaliste had verwekt. Het laatste studioalbum van All Saints dateert uit 2006.

In 2010 verscheen nog een compilatiealbum. De band trad in 2014 een paar keer op met de Backstreet Boys en op een paar festivals. "We hebben onszelf niets opgelegd", aldus Natalie. "Deze comeback komt op een goed moment in ons leven. Ik heb de meiden gemist. Het maakt ons blij. Als je kunt werken met je vriendinnen, waarom niet? We vermaken ons opperbest en ik besteed meer tijd aan lachen en plezier maken dan aan werken.''

27-01-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!