Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pikante clip van Sergio: "Niet evident om daar allemaal af te blijven"

De pikante clip van Sergio: "Niet evident om daar allemaal af te blijven"

http://oi64.tinypic.com/2u9mhbq.jpg

Sergio heeft een nieuwe hit en dat zal u geweten hebben. Het uiterst aanstekelijke 'Ik ben Sergio' -hem op het lijf geschreven door boezemvriend Bart Herman- bruist van levenslust. "Als ik ooit mijn leven zou mogen overdoen, dan zou ik zonder twijfel krák hetzelfde doen", zingt hij. Woorden die overigens flink kracht worden bijgezet in de vergezellende clip. Beetje stout, beetje pikant, beetje bloot op het einde, beetje los-er-over, maar: helemaal Sergio.

De clip werd vorige week opgenomen in Tet's Café (what's in a name) in Geel. Sergio moest naar verluidt aan zijn vrouw beloven dat hij "er niet aan zou komen". "Maar dat was toch niet altijd even evident, met hetgeen daar voorgeschoteld werd", klonk het.

28-01-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vierde Astrid Bryan haar 33ste verjaardag

Zo vierde Astrid Bryan haar 33ste verjaardag

http://oi65.tinypic.com/259gzu9.jpg

Op 25 januari werd Astrid Bryan 33 jaar. Ze vierde dat met onder meer Natalia en Stephanie Clerckx. Op de sociale media toonde ze hoe ze haar verjaardag vierde.

Een grote taart mocht uiteraard niet ontbreken. Astrid genoot van het feestje en blies de kaarsjes uit. Haar grote wens is alvast uitgekomen. Enkele maanden geleden verloofde ze zich met Bram Coppens

28-01-2016 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse documentairemaker sluit overeenkomst met Netflix: "Kers op een overheerlijke taart"

Vlaamse documentairemaker sluit overeenkomst met Netflix: "Kers op een overheerlijke taart"

http://oi64.tinypic.com/34xg6jc.jpg

De documentaire 'Game Face', de debuutfilm van de 29-jarige regisseur Michiel Thomas uit Neerpelt, komt in het aanbod van Netflix. Daarvoor bereikte Thomas een wereldwijde distributieovereenkomst met de streamingdienst, zo meldt de regisseur in een persbericht.

12 keer bekroond

De documentaire gaat over Fallon Fox, de eerste transseksuele MMA-vechter, en Terrence Clemens, een beloftevolle, homoseksuele studentbasketbalspeler in Oklahoma. De film toont de obstakels die transseksuele- en holebi-atleten in hun carrière tegenkomen.

De documentaire speelde op meer dan 45 filmfestivals ter wereld en werd 12 keer bekroond, onder meer met de publieksprijs op het holebifilmfestival Frameline San Francisco.

Uitdaging

"Ons doel was om zoveel mogelijk mensen te bereiken met dit belangrijk thema", aldus Michiel Thomas in het persbericht.

"Via Netflix hebben miljoenen mensen uit meer dan 190 landen de kans om zich te verdiepen in de meeslepende verhalen van Fallon en Terrence. Het was een hele uitdaging om deze film van de grond te krijgen, maar dit is de kers op een overheerlijke taart!"

De release op Netflix staat gepland op 1 februari. De dag daarna zal de film ook via iTunes beschikbaar zijn, klinkt het nog.

28-01-2016 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber, Kendall Jenner en andere sterren uit de kleren voor Calvin Klein

Justin Bieber, Kendall Jenner en andere sterren uit de kleren voor Calvin Klein

http://oi63.tinypic.com/2uqisdy.jpg

Modelabel Calvin Klein heeft wederom heel wat sterren zoals Justin Bieber, Kendall Jenner en FKA Twigs weten strikken om in hun lingerie te poseren. Sommigen dragen daarbij al meer kleren dan anderen.

Tot nu toe zagen we naast de drie hiervoor genoemde celebs ook al foto's van Kendrick Lamar, FKA twigs, Abbey Lee, Saskia De Brauw, Fetty Wap, Sung Jin, Adwoa Aboah, Joey Bada$$, Klara Kristin en Princess Nokia voorbijkomen. Maar bij Calvin Klein lieten ze weten dat die lijst nog aangevuld wordt.

We zijn dan ook razend benieuwd naar wie er nog halfnaakt gaat poseren voor de lentecampagne van het label. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

28-01-2016 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's nieuwe album 'Anti' gelekt

Rihanna's nieuwe album 'Anti' gelekt

http://oi67.tinypic.com/rcise8.jpg

Rihanna's nieuwe album, Anti, is online gelekt. Billboard meldt dat het volledige album gisteravond op downloadsites verscheen, kort nadat streamingservice Tidal het per ongeluk voortijdig online had gezet.

Als reactie op het lek, heeft Rihanna haar nieuwe album meteen officieel uitgebracht. De plaat is voorlopig alleen te verkrijgen via Tidal. Leden van Tidal kunnen het album streamen.

Eerder op de dag lanceerde de zangeres al de single 'Work', waarop ook Drake te horen is, via de streamingservice. 'Work' is ook te downloaden via onder andere iTunes.

Er staan dertien nummers op het album. Nummers die Rihanna vorig jaar uitbracht, waaronder 'American Oxygen', 'Bitch Better Have My Money' en 'FourFiveSeconds' met Kanye West en Paul McCartney, staan uiteindelijk niet op Anti.

Maandag liet Rihanna al weten dat haar langverwachte album af was. "Naar Anti aan het luisteren", tweette ze.

28-01-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 redenen waarom Bevergem de Ha! Van Humo meer dan verdient

4 redenen waarom Bevergem de Ha! Van Humo meer dan verdient

http://oi65.tinypic.com/28mcvfp.jpg

"Ik ben ier nie", "'t Is maar een prente", "'t Zwin deur de bjetn jagen" en natuurlijk "Nurfen! Nurfen! Nurfen!" zijn slechts enkele quotes die van Bevergem een van de meest memorabele Vlaamse reeksen maakt. Dat vond ook Humo, want het magazine bekroonde Bevergem met de Ha! van Humo.

"Hoe West-Vlaams deze serie ook mocht zijn, eigenlijk komen de personages in alle binnenlanden van Vlaanderen voor", looft de jury de reeks. Met als meest heuglijke scène het verjaardagspartijtje bij 'de bende van de Roste'.    

"'Bevergem' was ook op een bevreemdende manier mooi: de camera zag aanhoudend de glamour van het onooglijke - de schoonheid van het lelijke, waar je altijd overheen kijkt als je er van huis uit middenin zit.

Het is, kortom, nogal wiedes alsmede doodnormaal dat de Ha! Van Humo 2015 -met inbegrip van een cursus Algemeen Nederlands voor beginnelingen- geheel en al naar 'Bevergem' gaat", klinkt het juryrapport van de Humo-redactie.

Ook wij vinden Bevergem geweldig. Dit zijn 4 redenen waarom Bevergem de Ha! meer dan verdient:

1. Nurfen! Nurfen! Nurfen!

"Zeven keer geringeld, wil zeggen: nurfen!"

2. De briljante personages

Claude, Lorenzo, 'Dikken', Anja, Amar, Danny en natuurlijk Freddy de Vadder: de acteurs zetten de rollen van hun leven neer.

3. Het West-Vlaams

"Een keuze voor universaliteit", zegt Freddy de Vadder zelf. "Freddy had gewoon al aan al zijn maten op café beloofd dat het in het West-Vlaams zou zijn, nog voor er een letter op papier stond", zegt Wannes Cappelle.

4. De muziek

Stuk voor stuk absolute topschijven op de soundtrack van Bevergem!

Niet iedereen is fan blijkbaar, Minimoeftie had de prijs liever naar 'Radio Gaga' zien gaan.

'De Ideale Wereld' won de Ha! van Humo vorig jaar.

27-01-2016 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is officieel: All Saints maakt comeback

Het is officieel: All Saints maakt comeback

http://oi64.tinypic.com/2gumpmx.jpg

De meidengroep All Saints komt weer bij elkaar. Volgende maand op 26 februari verschijnt hun eerste single One Strike en op 8 april volgt hun vierde studioalbum Red Flag.

De meidengroep maakte de comeback vandaag officieel bekend. Het is volgens de Daily Mail een direct gevolg van de scheiding van Nicole Appleton en Oasis-zanger Liam Gallagher. "Ik schrijf wat in mijn gedachten opkomt", aldus zangeres Shaznay Lewis. "De teksten zijn op de waarheid gebaseerd. Nicole heeft in die tijd veel meegemaakt. Zij zat in mijn gedachten toen ik het liedje schreef."

Huilen
"We spraken uren en uren met elkaar aan de telefoon", voegt Nicole daar zelf aan toe. En ook haar zus Natalie reageerde. "Ik hoorde het nummer voor het eerst in de auto. Ik kon niet stoppen met huilen, want het drong zo goed tot me door waar het over gaat."

Liam en Nicole gingen in 2013 uit elkaar toen bleek dat Gallagher een baby bij een Amerikaanse journaliste had verwekt. Het laatste studioalbum van All Saints dateert uit 2006.

In 2010 verscheen nog een compilatiealbum. De band trad in 2014 een paar keer op met de Backstreet Boys en op een paar festivals. "We hebben onszelf niets opgelegd", aldus Natalie. "Deze comeback komt op een goed moment in ons leven. Ik heb de meiden gemist. Het maakt ons blij. Als je kunt werken met je vriendinnen, waarom niet? We vermaken ons opperbest en ik besteed meer tijd aan lachen en plezier maken dan aan werken.''

27-01-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Cracco uit The Sky Is The Limit gaat op ruimtereis

Philip Cracco uit The Sky Is The Limit gaat op ruimtereis

http://oi68.tinypic.com/1zlylxw.jpg

Vanaf 2 februari duikt Vlaanderen weer in de wereld van de Vlaamse superrijken in een nieuw seizoen van The Sky Is The Limit. Een van de nieuwe gezichten luistert naar de naam Philip Cracco, alias 'de Vlaamse Wolf of Wall Street'. "Ik bereid mijn ruimtereis voor", klinkt het in Story.

Voorlopig is Philip Cracco nog vrij onbekend, maar daar zal snel verandering in komen. De gewiekste zakenman is al sinds zijn 28e een succesvol zakenman. "Ik raad iedereen aan om dat voor zijn vijfendertigste te doen, dat is de beste leeftijd", aldus de man in Story.

Samen met zijn verloofde - horen we daar een tv-huwelijk aankomen? - Aisha leidt Cracco intussen een comfortabel leven. Hij kocht recent horlogemerk Rodania én bereidt zich voor op een ruimtereis. "In 2017 zou ik naar de ruimte moeten kunnen. Er wordt een raket 60 kilometer de lucht in gestuurd voor een spaceflight van twee uur. Ik heb mijn ticket al, maar het toestel is nog niet klaar."

Vriendin Aisha is er echter niet gerust in. "Ik zal hem uitwuiven en aan de grond weer opwachten, maar ik ga zelf niet mee. Zulke gevaarlijke ondernemingen zijn niets voor mij." Cracco stelt haar echter gerust: "Af en toe gaat er wel nog eens iets mis bij een ruimtereis, dus ik ga niet de eerste vlucht nemen. Misschien de dertigste of zo."

26-01-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Making a Murderer: groen licht voor tweede reeks met explosief bewijsmateriaal

Making a Murderer: groen licht voor tweede reeks met explosief bewijsmateriaal

http://oi68.tinypic.com/2iw37us.jpg

Er komt een tweede reeks van Making a Murderer, de docuserie over de veroordeelde moordenaar Steven Avery (53). Dat meldt Mirror Online. De Britse tabloid beweert dat de tv-makers met nieuw, explosief bewijsmateriaal zullen komen aandraven. Wie nog niets wil weten over het tweede seizoen van deze Netflix-topper, stopt hier beter met lezen.

Zowat heel Amerika raakte sinds december in de ban van de eerste reeks van Making a Murderer. De makers, Laura Ricciardi en Moira Demos, werkten tien jaar aan de documentaire, waarin ze suggereren dat de veroordeling van Steven Avery opgezet werd door de politie. De tweede reeks zal er dus totaal anders uitzien dan de eerste, aangezien er niet nog eens tien jaar aan gewerkt kan zijn.

Nog even recapituleren: Steven Avery zat 18 jaar lang onschuldig vast voor verkrachting. Nauwelijks twee jaar na zijn vrijlating - nadat zijn onschuld bewezen was - liep hij opnieuw tegen de lamp. Hij zou op Halloweensdag in 2005 de fotografe Teresa Halbach verkracht en vermoord hebben, samen met zijn minderjarige neef Brendan Dassey. Avery werd veroordeeld tot levenslang.

Maar Making a Murderer wil aantonen dat het best weleens zou kunnen dat de politie Avery 'geframed' heeft. Avery had na zijn onterechte opsluiting een miljoenenzaak aangespannen tegen de overheid. Het zou dus mooi meegenomen zijn mocht Avery definitief achter de tralies verdwijnen.

Spoiler alert
In de tweede reeks, waar de halve wereld wel op lijkt te wachten, zou er nieuw bewijsmateriaal opgevoerd worden, zo weet Mirror Online. Spoiler alert, nu! Zo zouden twee juryleden bereid zijn om voor de camera te getuigen dat zij geloven de de politie Avery en Dassey er heeft ingeluisd. Het feit dat meer en meer mensen een ander licht willen laten schijnen op de zaak na de uitzending van de eerste reeks, was de aanleiding voor een tweede. Zo zou het verdict van de jury gemanipuleerd kunnen zijn, omdat twee van de juryleden destijds in dienst waren van Manitowoc County.

De advocate van Steven Avery, Kathleen Zellner, is een specialiste in "onterechte veroordelingen" en heeft al 38 dozen met bewijsmateriaal à décharge verzameld. Ze werkt aan een eigen plan om de zaak te laten herzien.

Honderden mensen gingen al een kijkje nemen op het autokerkhof van Steven Avery in Two Rivers, waar de moord op Halbach zou plaatsgevonden hebben.

Intussen zorgde vooral mama Dolores (78) voor een grote verrassing. Zij beweerde dat Teresa's broer, Michael, er iets me te maken heeft. Wordt dus sowieso vervolgd. Ricciardi en Demos zeggen klaar te zijn als er zich nieuwe ontwikkelingen in de zaak voordoen. Ze hebben alvast opnames gemaakt van gesprekken met Steven Avery vanuit zijn cel.

26-01-2016 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste episode nieuwe X-Files genadeloos neergesabeld

Eerste episode nieuwe X-Files genadeloos neergesabeld

http://oi65.tinypic.com/21bu51u.jpg

De fans telden af naar My Struggle, de eerste episode van de nieuwe X-Files. Met nog altijd Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny) in de hoofdrol. De teleurstelling was des te groter bij heel wat kijkers en tv-journalisten zondag. Kort samengevat was de eerste van de zes vers ingeblikte afleveringen geen hoogvlieger. "Maar", zo beweert Vanity Fair, "de twee volgende episodes zijn écht wel een pak beter".

Nee, dit was duidelijk niet het beste werk van schrijver en regisseur Chris Carter. Daar bestaat online nogal wat consensus over bij tv-reporters. Het deed Price Peterson (tv.com) denken aan Carters tweede X-Files-film, die volgens hem ook al op niet veel trok. "Het excuus van Carter was toen de staking van het schrijversgild, maar wat kan hij nu inroepen?" vraagt Peterson zich af in zijn recensie. Hij vindt niets terug van de oorspronkelijke trendzettende eigenschappen, zoals "de sfeervolle film-noir-invloeden, de ingehouden spanning, de intelligente dialogen, de visuele storytelling en de kunstige horror".

Koppel?
Peterson beseft dat de eerste aflevering als hoofddoel had om Mulder en Scully weer met een nieuwe uitdaging bij de FBI te krijgen, en hij geeft toe dat Carter daarin wel slaagde. Wie zich nog nauwelijks iets herinnert van de X-Files dertien jaar geleden - de reeks liep over negen seizoenen tussen 1993 en 2002 - kon toch meteen weer volgen. "Hoe waziger je beeld, hoe beter eigenlijk", schrijft Peterson. De kijker werd een handje geholpen door een recapitulatieve fotoreeks: het jongere zusje van Mulder werd ontvoerd, waardoor Mulder een fascinatie opliep voor ufo's. En onderweg botste hij dan al eens op gekke monsters. Ook de bijzondere band tussen Scully en Mulder - ze werden een koppel in de film uit 2008, remember? - kreeg aandacht.

"Maar toch wou ik dat deze episode ook maar één gram had gehad van het vakwerk waar The X-Files bekend om stond", besluit Peterson.

De recensie in Variety ligt in dezelfde lijn en stelt net als tv.com vast dat de eerste aflevering "niets van de geestigheid, spanning of stijl bevat die de oorspronkelijke reeks zo bijzonder maakte". De conclusie is hard: "Hopelijk is wat er ook zal volgen interessanter dan dit uurtje teleurstellende televisie."

Chemie of niet?
De Telegraph haalt iets positiefs aan: "De chemie tussen David Duchovny en Gillian Anderson blijft overeind." Maar de algemene teneur is toch ook hier "ontgoocheling". "Betrouwbare bronnen beweren dat de serie vanaf de derde episode meer spanning en humor krijgt. Ik wil daarin geloven - heb je hem? - maar er komt de komende jaren een stoet van gelijkaardige serie-revivals op ons af. Ik wil niet in een constante staat van 'ik word oud', van teleurstelling en van wantrouwen in mijn eigen smaak verkeren."

Magie
De Hollywood Reporter bevestigt dat My Struggle "niet goed was". Tim Goodman stelt zichzelf en ons de vraag of het wel zo'n goed idee was om de cultserie weer uit de prullenmand te vissen, en zo ja, of zes afleveringen dan wel volstaan. Het probleem ligt volgens hem bij de acteurs en Carters monologen. Duchovny en Anderson hebben niet hun ziel in de herneming gelegd, vindt hij, "en dat is dodelijk in combinatie met de langdradige mono- en dialogen". Ook hij besluit met hoop op beterschap, maar zonder veel overtuiging. "Misschien kan dit verraad nog afgewend worden, als de vijf andere afleveringen veel beter zijn. Misschien kunnen die vijf episodes de personages en het concept (en de acteurs) nieuw leven inblazen. Maar soms is het misschien beter dingen gewoon te laten rusten, en in hun context van tijd en ruimte te laten. Je kan niet zomaar de oorspronkelijke magie opnieuw oproepen."

De waarheid? Die bestaat niet in recensieland. En anders ligt ze uiteraard ginder ergens in het ijle.

26-01-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Celine Dion niet bij begrafenis eigen broer"

"Celine Dion niet bij begrafenis eigen broer"

http://oi66.tinypic.com/11h5jmh.jpg

Celine Dion was nog zodanig emotioneel vanwege de dood van haar man, dat ze besloot de uitvaart van haar broer niet bij te wonen. Dat meldt Entertainment Tonight.

Gisteren vond de uitvaart plaats van Daniel Dion, Celines broer die op 59-jarige leeftijd overleed. Een dag nadat de uitvaart van haar man René Angélil vrijdag plaatsvond bezocht Dion wel de wake voor haar broer, maar nog een uitvaart kon de zangeres volgens insiders niet aan.

Daniel en René overleden vlak na elkaar, beiden aan de gevolgen van kanker. De grootse uitvaart van René was live online te volgen. Ook condoleerden vele vrienden, familieleden en fans de zangeres tijdens een wake donderdag.

Naar verwachting keert Celine volgende maand terug naar Las Vegas, waar ze momenteel een serie concerten geeft.

26-01-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation: "De vrijgezellen hebben zich als leeuwinnen op de mannen gestort"

Temptation: "De vrijgezellen hebben zich als leeuwinnen op de mannen gestort"

http://oi63.tinypic.com/6plt0x.jpg

Nog acht keer slapen, en dan gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start. Het beloven alvast stevige beelden te worden: "Den drank is den duvel he", vertelt presentatrice Annelien Coorevits in Humo. "Als ze beginnen drinken, zijn het plots andere mensen."

Wie een kopie van het laatste seizoen verwacht, dat dateert van zo'n dikke vijf jaar geleden, zal teleurgesteld worden. "Vorige keer was echt een marginale bedoening", aldus Coorevits. "Deze keer is het allemaal wat minder extreem. Erger kon ook niet: in het vorige seizoen waren trio's en wat weet ik nog allemaal te zien. Maar pure uitlachtelevisie is tegenwoordig not done."

Volgens Coorevits zijn het 'vier sterke, mooie en deftige koppels' die deelnemen. Geen relaties die op sterven na dood zijn, maar koppels die met elkaar verder willen. Maar dat wil niet zeggen dat het een saaie boel wordt: "In het begin houden ze zich voor dat hen niets kan overkomen. Maar je weet ook: den drank is den duvel, hé. Als ze beginnen te zuipen, zijn het plots andere mensen."

En de vrijgezellen hebben zich ook goed van hun taak gekweten. "Vooral de vrouwelijke vrijgezellen hebben me verbaasd: die zijn echt als leeuwinnen op hun prooi gesprongen. Ze hadden maar één doel: die mannen verleiden. Ik dacht dat de vrouwen iets terughoudender zouden zijn, en dat de mannen eerder voor de directe aanpak zouden gaan. Maar dat bleek niet het geval."

Temptation Island is vanaf 3 februari te zien op VIJF.

26-01-2016 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Big Bang Theory' en 'Friends' verbroederen op één foto Bewaar artikel

'The Big Bang Theory' en 'Friends' verbroederen op één foto

http://oi67.tinypic.com/2qtxyxi.jpg

'The Big Bang Theory' is één van de meest populaire series van het moment. Vele jaren geleden was dat 'Friends'. De voormalige cast van 'Friends' en de huidige van 'The Big Bang Theory' verbroederden op één foto.

Op de foto, die Kaley 'Penny' Cuoco deelde op Instagram, zijn David Schwimmer, Matt Le Blanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki en Simon Helberg te zien. Alleen Chandler (Matthew Perry) was niet aanwezig.

Kaley was duidelijk in haar nopjes over deze heuglijke reünie. "Euhm, mijn nacht is geslaagd! Kan niet meer ademen. 'Friends' ontmoet 'The Big Bang Theory'. Ik ben gestorven en ga naar de hemel", schrijft ze onder de foto.

25-01-2016 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Vlaams topmodel: "Ik mag al meteen naar New York"

Nieuw Vlaams topmodel: "Ik mag al meteen naar New York"

http://oi63.tinypic.com/2djx9o5.jpg

Chloë Glanowski (17) uit Hoeilaart werd gisteren in Parijs verkozen tot 'Top Model Belgium' en mag hardop dromen van internationale catwalks en grote modehuizen. "Vijf minuten na haar overwinning hingen alle grote agentschappen uit Parijs al aan de telefoon", stamelt haar moeder Joëlle.

Met honderden waren ze, in de mooie zaal van het Lido op de Champs-Elysées. Jongens en meisjes, allen dromend van een lintje of een titel in één van de tien categoriën tijdens de finale van Top Model Belgium. Maar dé hoofdprijs was voor Chloë Glanowski. Zeventien lentes jong, vijfdejaarsstudente Sport-Wetenschappen aan het Don Bosco Instituut in Groot-Bijgaarden, gezegend met een erg specifieke schoonheid, maar vooral: nu al quasi zeker van een grote carrière.

Want de wedstrijd mag dan wel enkel in Wallonië op televisie te zien zijn, Top Model Belgium staat geboekstaafd als de grootste van ons land en een absolute topper in Europa. Met meer dan bijzondere aandacht gevolgd door de grote agentschappen in Parijs en met ex-winnaars als Axel Kwenkeu, Brenda Ntale en Camille Rochette een hoofdleverancier op internationale catwalks.

"Dat is me nu al duidelijk", aldus een geëmotioneerde Chloë. "Meteen na mijn overwinning kreeg ik al kaartjes en aanbiedingen van grote fotografen en agentschappen. Weet je, ik had slechts één droom in het leven. Als kind al tuurde ik uren naar televisie om al die mooie meisjes te zien. Het enige wat ik écht wilde, was ooit één van hen te zijn. Dit is ongelofelijk."

25-01-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kinderen Charlie Sheen zijn bang van hun eigen vader"

"Kinderen Charlie Sheen zijn bang van hun eigen vader"

http://oi67.tinypic.com/j5xd9j.jpg

De woede-uitbarstingen van Charlie Sheen hebben ervoor gezorgd dat zijn kinderen zich niet meer op hun gemak voelen bij hun vader. Dat beweert New York Post.

"Ze zijn bang", beweert een insider. Uit eerdere berichten werd duidelijk dat Sheen zijn kinderen niet spaarde in zijn woede-uitbarstingen en ze de huid vol schold en dreigde hun speelgoed weg te gooien. ,,Ze houden natuurlijk van hun vader, maar ze voelen zich niet op hun gemak. Dat soort dingen gaan niet zomaar over."

Een vriend van Sheen zegt echter dat moeder Denise Richards de telefoons van haar kinderen gebruikten en het daardoor onterecht leek alsof hij de kinderen in het vizier had. ,,Het is lastig want de kinderen willen hun vader zien, maar dat staat Denise niet toe zonder haar aanwezigheid. Hij heeft wel iedere dag per telefoon contact."

25-01-2016 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljardairsman koopt jacht van 35 miljoen voor Holly Valance ondanks zeeziekte

Miljardairsman koopt jacht van 35 miljoen voor Holly Valance ondanks zeeziekte

http://oi67.tinypic.com/2cxxkyt.jpg

De Australische actrice en zangeres Holly Valance (32) heeft een mooi cadeau gekregen van haar man, de Britse miljardair Nick Candy (43). Het betreft een jacht van het eerder grotere kaliber: een Benetti 11/11. Waarde: om en bij de 35 miljoen euro. Daar kan je je al eens mee op het water vertonen! Maar laat net dát een probleem zijn voor Holly: ze wordt zeeziek.

Niet dat manlief niet op de hoogte was van de zeeziekte van zijn geliefde. Hij vond zelfs een oplossing: tv-hypnotiseur Pal McKenna (52) zorgt ervoor dat Holly alles binnenhoudt op de boottochtjes met de Benetti. Sinds McKenna zich moeide, bleef de superjacht inderdaad schoon.

Holly Valance is bekend van haar rol als Felicity (Flick) Scully in de populaire Australische soapreeks Neighbours. Ze speelde ook Nika Volek in Prison Break. Ze is getrouwd met de vastgoedmagnaat Nick Candy en heeft een dochtertje van twee, Luka. Ze had een groot aandeel in het "kindvriendelijk" maken van de jacht, zo vertelt haar echtgenoot aan het gespecialiseerde tijdschrift Boat International. Ook dure kunstwerken van Tracey Emin (52) mochten niet ontbreken.

"Er waren geen bars geïnstalleerd en het zonnedek was een miskleun", zegt Nick Candy. "Alles was te klein: de jacuzzi en de zetels. Binnenin leek het een Russisch tsarenpaleis. Niet de stijl van mijn familie. Gebruiksvriendelijkheid en comfort zijn het allerbelangrijkste. 'Nooit zit ik nog op een ongemakkelijke stoel', zei mijn vrouw mij.

Het schatrijke koppel maakte al zeetochtjes met de Benetti naar Monaco en Saint-Tropez, en ook naar het Italiaanse Capri, waar Simon Cowell als gast mee aan boord mocht. Cowell is bevriend met McKenna, vandaar.

25-01-2016 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Foute Vrienden' zien een 'vriend' stoppen met het programma

'Foute Vrienden' zien een 'vriend' stoppen met het programma

http://oi66.tinypic.com/1zl69ef.jpg

'Foute Vrienden' moet afscheid nemen van één van zijn 'vrienden'. Begijn Le Bleu kondigt aan dat hij na drie seizoenen stopt met de reeks.

"Of er nog een vierde seizoen komt? Dat weet ik niet, maar het zal niet met mij zijn. Mijn verhaal bij 'Foute Vrienden' is geschreven. We hebben drie prachtige seizoenen en een film gehad en dat is voor mij voldoende", zegt hij in De Zondag.

"Veel mensen beseffen niet dat tv voor mij een zijstap was. Ik ben iemand die op het podium moet staan."

25-01-2016 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Backstreet Boy Nick Carter heeft spijt van wangedrag

Backstreet Boy Nick Carter heeft spijt van wangedrag

http://oi64.tinypic.com/2hnlu9s.jpg

Nick Carter heeft zich gisteren voor het eerst op Twitter uitgelaten over zijn arrestatie van ruim een week geleden na een vechtpartij. De 35-jarige zanger van de Backstreet Boys biedt zijn excuses aan voor zijn wangedrag.

"Ik ben ook maar een mens en het kan soms een strijd zijn om er een gezonde levensstijl op na te houden. Ik ben niet perfect en dat spijt me", begint Nick. "Als we vallen moeten we opstaan en doorgaan. Ik hoop dat jullie met me mee blijven lopen."

Nick Carter werd op woensdag 13 januari in Key West in de staat Florida samen met een vriend gearresteerd vanwege een vechtpartij in een bar. Volgens een politierapport, waar People uit citeert, waren Carter en zijn maat dronken. Ze waren door de barman al meermalen gevraagd te vertrekken. Buiten gaf zijn maat een kopstoot aan een buitenwipper. Carter greep een portier bij de keel. Het incident is vastgelegd door beveiligingscamera's.

De volgende dag kwam de Backstreet Boy, die in mei een zoontje verwacht met zijn vrouw Lauren, weer op vrije voeten.

24-01-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vrouw Angie: "David Bowie probeerde me te wurgen"

Ex-vrouw Angie: "David Bowie probeerde me te wurgen"

http://oi65.tinypic.com/2ilojdi.jpg

Angie Bowie laat weer van zich horen. De ex-vrouw van de onlangs overleden David Bowie haalt sinds zijn dood allerlei herinneringen op in de media. Deze keer vertelt ze aan de Britse tabloid The Sun over een incident van eind jaren zeventig. Onder invloed van drugs zou Bowie haar te lijf zijn gegaan.

Angie en David waren destijds getrouwd, maar David hield er ook vriendinnen op na. Een ervan was Corinne Schwab, die werkte als assistente van de artiest. Angie en Corinne kregen ruzie over de hoeveelheid bagage die de assistente had ingepakt voor een reisje naar Jamaica. "Corinne snauwde tegen me dus ik zei dat ze niet op zo'n toon tegen me moest praten. Toen kwam David aanrennen."

Volgens Angie was David high, hij had net ervoor coke gesnoven. "Hij greep me bij mijn keel en begon me te wurgen. Hij was blind van woede en liep tegen me te schreeuwen. Ik raakte in paniek. Corinne trok hem van me af. Ze heeft mijn leven misschien wel gered." Angie kan het niet laten een sneer uit te delen: "Corinne had vast gewild dat hij doorging, maar voorzag al wat de gevolgen daarvan zouden zijn."

In 1979 scheidde Bowie van zijn vrouw. Zijn ontrouw was volgens Angie een probleem geworden, na de gelukkige beginjaren van het huwelijk. "Ik wist dat hij affaires had, maar zolang dat discreet gebeurde maakte heT me niet zo veel uit. Zolang ik maar respectvol werd behandeld. Dat deed hij niet meer. Ik betrapte hem eens met een zangeres. Toen realiseerde ik me dat mijn huwelijk niks voorstelde."

24-01-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas na 5 jaar officieel van kanker genezen

Michael Douglas na 5 jaar officieel van kanker genezen

http://oi68.tinypic.com/sfh276.jpg

Acteur Michael Douglas heeft goed nieuws gekregen. Zijn artsen hebben hem verteld dat hij genezen is van kanker. De 71-jarige Amerikaan besloot om dit gisteren te vieren, aldus de Britse krant The Sun.

In augustus 2010 werd keelkanker vastgesteld bij Douglas. Zelf denkt hij dit te hebben gekregen door orale seks. De acteur werd behandeld en dat is goed aangeslagen. Inmiddels is hij vijf jaar kankervrij en is hij om die reden genezen verklaard.

Zijn woordvoerder laat weten: "Dit is een echte mijlpaal. Hij is al vijf jaar gezond en hij voelt zich geweldig." Wat Douglas deed om de feestelijke gebeurtenis te vieren, meldt The Sun niet.

24-01-2016 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!