Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Steven Van Herreweghe wil terug naar zijn ex, maar zij houdt de boot af"

"Steven Van Herreweghe wil terug naar zijn ex, maar zij houdt de boot af"

http://oi66.tinypic.com/34pg7qq.jpg

Na nog geen half jaar zijn Steven Van Herreweghe (37) en MNM-presentatrice Julie Van den Steen (23) uit elkaar. Volgens bronnen dicht bij Van Herreweghe wil de presentator terug naar zijn ex-partner Katrien, met wie hij 2 kindjes heeft, maar houdt zij de boot af.

Het begon allemaal in juni, met een ontboezeming op de radio: MNM-ochtendprinses Julie Van den Steen bekende aan Steven Van Herreweghe dat ze vroeger als kind verliefd was op hem. "Als ik dat toen had geweten, had de wereld er helemaal anders uitgezien", grapte Steven toen. "Ik zou gezegd hebben: hou het vast, en als je 22 bent, kan ik je zeggen dat ik ook op jou verliefd ben." De realiteit haalde die kwinkslag al snel in: met een coup de foudre van jewelste tussen de VIER-presentator en Peter Van de Veires sidekick. De verliefdheid was zo groot dat Van Herreweghe zijn vriendin Katrien - met wie hij twee jonge zoontjes van 1,5 en 3 heeft - verliet om zijn relatie met Julie alle kansen te geven, zo las u in oktober nog in deze krant.

Smeekbede

Maar de romance tussen Steven en Julie blijkt nu officieel verleden tijd. Het koppel ging al voor de feestdagen uit elkaar. Over de oorzaak van de breuk is niets bekend, maar de naaste omgeving van Van Herreweghe zag de liefdesbreuk al even aankomen. Volgens hen wil de presentator nu de relatie met de moeder van zijn kinderen koste wat het kost redden. "Begin december is Steven komen aankloppen bij Katrien," klinkt het. "Hij vertelde dat hij twijfels had gekregen over zijn relatie met Julie, en graag terug de draad wilde oppikken met haar." Volgens diezelfde bronnen was Katrien, die als tv-regisseur werkt bij Canvas, niet onder de indruk van de smeekbede en houdt ze de boot tot op de dag van vandaag af.

Opmerkelijk: net zoals Julie Van der Steen is zij blond, knap, vrolijk en spontaan. De twee zouden zusjes kunnen zijn. Julie laat de breuk in het openbaar niet aan haar hart komen, en post vrolijke selfies als vanouds. Ook op de Instagram van Steven Van Herreweghe is het business as usual: zo ronselt hij kandidaten voor het nieuwe seizoen van 'De Pappenheimers'.

13-01-2016 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friends-acteurs eenmalig weer samen op tv

Friends-acteurs eenmalig weer samen op tv

http://oi66.tinypic.com/2vb06dt.jpg

De zes hoofdrolspelers uit Friends zijn binnenkort samen te zien in een tv-special. De acteurs werken mee aan een eerbetoon aan regisseur James Burrows (75), meldt entertainmentkanaal E!. De Friends-reünie, waar fans van de sitcom al jaren naar smachten, vindt volgende maand plaats.

Of Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer ook echt samen komen, is nog niet duidelijk.
"We hopen dat we ze alle zes op hetzelfde moment in dezelfde ruimte kunnen krijgen", zei NBC Entertainment-baas Robert Greenblatt. "Maar ik ben er niet zeker van of dat qua logistiek gaat lukken."

James Burrows regisseerde onlangs zijn duizendste televisieshow. Burrows is een van de bedenkers van Cheers en werkte mee aan meer dan vijftig shows, waaronder Friends, Will & Grace en The Big Bang Theory. Op 21 februari is de eerbetoon aan hem te zien in de Verenigde Staten.

13-01-2016 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Ivo Van Hove:

Regisseur Ivo Van Hove: "Bowie had leverkanker"

http://oi64.tinypic.com/2505gs4.jpg

De Vlaamse regisseur Ivo van Hove en David Bowie hebben samengewerkt aan een musical. 'Lazarus' bevat oude en nieuwe Bowie-nummers en is geïnspireerd op het boek 'The Man Who Fell to Earth' van Walter Tevis, dat in 1976 met Bowie verfilmd werd. Van Hove wist al lang dat Bowie ernstig ziek was: de zanger zou hem zelf verteld hebben dat hij aan leverkanker leed.

Van Hove vertelde in een interview voor het journaal van de Nederlandse Radio 1 dat Bowie hem al meer dan een jaar en drie maanden geleden had verteld dat hij leverkanker had. Van Hove deelde het nieuws met niemand, zelfs niet met zijn partner. "Ik heb een man in strijd gezien. Die heeft gevochten als een leeuw en die ondertussen bleef werken als een leeuw. Ik had daar ongelooflijk veel respect voor", aldus Van Hove.

In de recensie van de première van 'Lazarus' in de Nederlandse Volkskrant beschrijft Van Hove dat Bowie blakend op het podium stond. "Maar achter het podium stortte hij meteen in. We hebben tien minuutjes staan praten. Hij was op."

De regisseur zegt dat hij tijdens de samenwerking heeft ontdekt dat "al zijn liedjes sociaal zijn en heel maatschappelijk betrokken".

13-01-2016 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van rebel tot rustige huisvader: de invloed van Iman op David Bowie

Van rebel tot rustige huisvader: de invloed van Iman op David Bowie

http://oi67.tinypic.com/25ur24i.jpg

Bowie eindigde zijn liefdesleven zoals hij ermee begon: met liefde op het eerste gezicht. In de armen van het nu 61-jarige voormalige topmodel Iman Abdulmajd vond Bowie de rust die hij tot zijn laatste levensadem nodig had.

Het begon met een blind date in het Los Angeles van 1990, tot in de puntjes gepland door de kapper van Bowie. Het bleek méér dan genoeg om meteen zijn hart te veroveren. Als topmodel en dochter van de Somalische ambassadeur in Londen kreeg Iman Abdulmajd al in de jaren 70 uitnodigingen voor Bowies decadente feestjes in de New Yorkse Studio 54. Daar bedankte ze wijselijk voor. "Ik weet wanneer het feestje voorbij is", klonk het. Maar in LA sloeg de vonk dan toch over, ook al zag de Somalische schone een relatie met de popster in eerste instantie niet zitten. "Ik wou geen relatie met iemand zoals hem. Maar ik werd verliefd op de man David Jones, niet op de entertainer David Bowie", vertelde ze in 2012 aan de Britse krant 'The Guardian'.

In 2000 werd hun dochter Alexandria Zahra Jones geboren - die slechts zelden in de media verschijnt. Het succes van hun huwelijk was volgens Iman de scheiding tussen werk en privé. Bowie transformeerde dankzij haar van exuberante excentriekeling tot een rustige huisvader. Opvallend: amper een paar dagen voor hij de strijd tegen kanker opgaf, deed Iman een aantal opvallende uitspraken op de sociale media. "Soms ken je de echte waarde van een moment niet tot het een herinnering wordt", deelde ze op haar Instagram-account, waarmee ze lijkt te verwijzen naar de slepende ziekte van Bowie en zijn nakende einde.

Het koppel was 23 jaar getrouwd.

12-01-2016 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse zender toont verdriet Angie Bowie toch: kijkers reageren boos

Britse zender toont verdriet Angie Bowie toch: kijkers reageren boos

http://oi64.tinypic.com/2jdfmg3.jpg

Fans van David Bowie hebben de Britse zender Channel 5 ervan beschuldigd de dood van hun idool uit te buiten voor kijkcijfers. Channel 5 zond gisterenavond beelden uit waarop te zien is hoe de ex-vrouw van David Bowie, die deelneemt aan 'Celebrity Big Brother', in tranen uitbarst nadat ze het nieuws van zijn dood had vernomen.

Terwijl de hele wereld met verbijstering reageerde op de onverwachte dood van David Bowie, verkeerde zijn ex-vrouw Angie nog in complete onwetendheid. Angie Bowie neemt immers deel aan 'Celebrity Big Brother' en heeft tijdens dat programma geen contact met de buitenwereld. Hoewel Channel 5 beloofde om haar achter de schermen op de hoogte te brengen van het overlijden van haar ex-man, zond de Britse zender wel haar reactie uit.

Dat gebeurde in een preview voor de uitzending van vandaag. Op de beelden was te zien hoe Angie Bowie voor de camera in de dagboekkamer in tranen uitbarst en rouwt om "het einde van een tijdperk", terwijl ze haar hoofd in de handen houdt. "Ik heb hem al zoveel jaren niet meer gezien en dus kan ik er geen groot drama van maken", reageert het voormalige model vlak nadat ze - buiten het beeld van de camera's - op de hoogte werd gebracht van de dood van Bowie. "Maar ik heb het gevoel alsof er een tijdperk is geëindigd." De 66-jarige Angie Bowie werd vervolgens getroost door haar medebewoners terwijl ze in tranen uitbarstte. "Het is zo vreselijk triest. Stardust is niet meer", zei ze nog.

Angie Bowie was van 1970 tot 1980 getrouwd met de Britse zanger, met wie ze een zoon heeft. Na hun scheiding hadden ze echter nauwelijks nog contact met elkaar.

Hoewel de producers benadrukken dat ze Angie Bowie achter de schermen hebben ingelicht over de dood van haar ex, beschuldigen kijkers Channel 5 ervan dat ze de tragedie uitbuiten om meer kijkers te lokken. Op sociale media regende het boze reacties.

Eerder had een woorvoerder van Angie Bowie al laten weten dat ze de keuze heeft gekregen om het programma te verlaten, maar dat ze dat heeft geweigerd. "De beslissing om in het huis te blijven, is volledig de hare. Ze heeft de optie gekregen om te vertrekken wanneer ze maar wil, mocht ze van gedachten veranderen."

12-01-2016 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bowie's briljante antwoorden op vragenlijst Proust

Bowie's briljante antwoorden op vragenlijst Proust

http://oi67.tinypic.com/2ufzmu0.jpg

De Franse 19de-eeuwe auteur Marcel Proust was nog een tiener toen hij een vragenlijst kreeg toegestopt van zijn vriendin Antoinette Faure, dochter van de latere Franse president. In die tijd gold zo'n vragenlijst als een soort persoonlijkheidstest. In 2009 haalde Vanity Fair deze ietwat luie interviewmethode vanonder het stof en schoof de vragenlijst ook onder de neus van David Bowie. De antwoorden die de belezen én grappige Bowie gaf, kenschetsen zijn briljante geest.

Wat is voor jou perfect geluk?
"Lezen".

Wat is je meest uitgesproken eigenschap?
"Dat ik overal mijn snavel tussen sla".

Wat zie je als je grootste prestatie?
"De ochtend ontdekken".

Wat is je grootste angst?
"Kilometers omzetten naar mijlen".

Met welke historische figuur identificeer je jezelf het meest?
"De kerstman".

Welke levende persoon aanbid je het meest?
"Elvis". (die al in 1977 was overleden, nvdr)

Wie zijn je helden in het echte leven?
"De consument".

Welke eigenschap bij jezelf betreur je het meest?
"In New York: tolerantie. Buiten New York: intolerantie".

Welke eigenschap betreur je het meest bij anderen?
"Talent".

Wat is je favoriete reis?
"De weg van de artistieke buitensporigheid".

Wat is voor jou de meest overschatte deugd?
"Sympathie en originaliteit".

Welk woord of welke zin gebruik je te vaak?
"Chthonic, miasma".

Wat betreur je het meest?
"Dat ik nooit bellbottoms heb gedragen" (broeken met olifantenpijpen, nvdr).

Wat is je huidige geestesgesteldheid?
"Zwanger".

Mocht je iets kunnen veranderen aan je gezin, wat zou dat zijn?
"Mijn schrik voor ze, uitgezonderd voor mijn vrouw en mijn zoon".

Wat is je meest gekoesterde bezit?
"Een foto die aaneenhangt met plakband van Little Richard die ik in 1958 heb gekocht, en een gedroogde chrysant die ik tijdens mijn huwelijksreis in Kyoto plukte".

Wat is volgens jou de diepste ellende?
"In angst leven".

Waar zou je willen wonen?
"In het noordoosten van Bali of het zuiden van Java".

Wat is je favoriete bezigheid?
"Verf op een zinloos doek spatten".

Wat is de eigenschap die je het meest waardeert bij een man?
"Zijn vermogen om boeken terug te brengen".

Wat is de eigenschap die je het meest waardeert bij een vrouw?
"Haar vermogen om op commando te boeren".

Wat zijn je favoriete namen?
"Sears & Roebuck". (naam van winkelketen, nvdr.)

Wat is je motto?
"'Wat' is mijn motto".

12-01-2016 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bowie organiseerde "beste seksfeestjes die een mens zich kan bedenken"

Bowie organiseerde "beste seksfeestjes die een mens zich kan bedenken"

http://oi68.tinypic.com/9pt001.jpg

Zijn muzikale nalatenschap prijkt op eenzame hoogte, maar minstens even legendarisch is Bowies onstilbare seksuele appetijt. De grenzeloze rockgod verleidde vrouwen en mannen, onder wie een Playboymodel, een transseksueel, zangeres Nina Simone en de 22 jaar oudere weduwe van Charlie Chaplin. "Ik versierde alles en iedereen. Ik leidde een wonderlijk onverantwoord leven."

Elton John zat nog diep in de kast toen Bowie in de jaren 70 verklaarde dat hij homo was, daarmee de grenzen verleggend van wat toen als 'normale' seksualiteit werd beschouwd. Bowie deelde het bed met managers, platenbazen, modellen, zangers, groupies, maar ook met Elizabeth Taylor, Marianne Faithfull, Bianca Jagger en zovele anderen. Hij werd ook gelinkt aan verschillende mannen - onder wie zelfs Mick Jagger, iets wat Bowie zelf altijd is blijven ontkennen.

Bed in hun woonkamer
In 1969, het jaar van z'n eerste hit 'Space Oddity', ontmoette Bowie zijn eerste vrouw Angie, terwijl ze een affaire hadden met dezelfde man, een 33-jarige manager uit de platenbusiness genaamd Calvin. Het koppel, tegen dan een favoriet doelwit van de tabloids, werd onophoudelijk belegerd door fans en groupies. En dus probeerde Angie haar rondfladderende echtgenoot in een 'seksuele cocon' op te sluiten in hun villa.

Kroonjuweel van hun woonst was wat ze zelf 'The Pit' noemden, een gigantisch bed bedekt met vacht dat centraal in hun woonkamer stond, in een put van anderhalve meter diep. "Iedereen neukte er met iedereen", aldus fotomodel Vicki Hodge, een regelmatige bezoeker van de seksfeestjes. "Het waren de beste orgieën die een mens zich kan indenken. Mick Jagger was één van de vaste gasten, maar hij had enkel seks met Angie terwijl David toekeek." Een journaliste die Bowie destijds thuis interviewde en hem naakt aantrof, omschreef z'n penis als "ongewoon groot, bijna onmenselijk. Het zwaaide van links naar rechts als de pendulum van een grote klok".

Seks niet belangrijk
Tony Zanetta, Bowies persoonlijke assistent en minnaar in die tijd, denkt dan weer dat seks niet zo belangrijk was voor Bowie. "Bij hem draaide alles rond aanbeden worden. Wanneer we in bed waren, was hij meer sensueel en narcistisch dan op seks gericht. Hij was een echte verleider. Wanneer hij je rond z'n vinger had, ging hij naar de volgende."

Bowie was vastbesloten om te vrijen met zo veel mogelijk partners, iets wat hij later tijdens een BBC-interview zelf toegaf: "Ik versierde alles en iedereen. Het was een wonderlijk, onverantwoordelijk, promiscue leven."

12-01-2016 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer Tony Visconti:

Producer Tony Visconti: "Bowie's dood is kunstwerk"

http://oi67.tinypic.com/2poyx6u.jpg

Goede vriend en producer Tony Visconti schreef eerder op de dag op Facebook een loftuiting op Bowie en noemde diens overlijden "een kunstwerk". Ook Brian Eno heeft hulde gebracht aan David Bowie en sprak daarbij over hun laatste contact, een mail die hij vorige week van Bowie kreeg. "Pas nu besef ik dat hij afscheid nam", zegt Eno daarover.

"Hij deed altijd wat hij wilde", schrijft Visconti, die decennialang samenwerkten. "Hij wilde het op zijn manier doen en hij wilde het allebeste. Zijn dood verschilt niet van zijn leven: een kunstwerk. Hij maakte 'Blackstar' voor ons, het is zijn afscheidsgeschenk".

Bowie voerde al anderhalf jaar een strijd tegen kanker, wat pas bekend werd gemaakt bij zijn overlijden. "Ik wist al een jaar dat het zo zou gaan", schrijft Visconti. "Toch was ik er niet op voorbereid. Hij was een buitengewone man, vol liefde en leven. Hij zal altijd bij ons zijn. Nu is het gepast te huilen".

Bowie en Visconti werkten voor het eerst samen op zijn tweede studioalbum 'Space Oddit'. Vijftig jaar lang bleven ze bevriend. Visconti produceerde ook zijn laatste albums 'The Next Day' (2013) en 'Blackstar' (2016).

12-01-2016 om 09:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie had al zes hartaanvallen gehad

David Bowie had al zes hartaanvallen gehad

http://oi64.tinypic.com/sq3xaa.jpg

Zijn vrienden en familie had hij het een jaar geleden al verteld, maar anderhalf jaar wist David Bowie zijn ziekte voor de buitenwereld geheim te houden. Zonder het te beseffen, kregen we drie dagen geleden met 'Blackstar' zijn afscheidsalbum voorgeschoteld. De wereld wordt vandaag in diepe rouw gedompeld, maar blijkbaar was Bowie er al enkele jaren slecht aan toe. Volgens zijn biografe werd hij de afgelopen jaren getroffen door zes hartaanvallen.

De lyrics en de clip van zijn laatste single 'Lazarus' krijgen een volledig nieuwe betekenis nu we weten dat Bowie afscheid aan het nemen was. Gekluisterd aan een ziekenhuisbed zingt hij "Look up here, I'm in heaven - I've got scars that can't be seen... Look up here, man, I'm in danger - I've got nothing left to lose".

Tony Visconti, sinds jaar en dag Bowies producer, wist al een jaar dat hij ongeneeslijk ziek was en schrijft op Facebook dat zijn 25e en laatste album 'Blackstar' een "afscheidsgeschenk" is aan de wereld. Op de hoes van 'Blackstar' staat trouwens voor de eerste keer niet Bowie zelf, maar een zwarte ster.

Wendy Leigh, de auteur van Bowies biografie 'Bowie', vertelde vandaag aan BBC News dat hij de "de laatste jaren" zes hartaanvallen had gehad. Het is niet duidelijk aan welk type kanker Bowie leed, al gingen er wel al langer geruchten dat het niet goed ging met zijn gezondheid.

Na hartproblemen in 2004 verdween Bowie uit de schijnwerpers. Hij verscheen een laatste keer in het openbaar op 7 december in New York op de première van zijn musical 'Lazarus'.

11-01-2016 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.StuBru pakt uit met Bowie 69, Radio 1 brengt nachtelijk eerbetoon

StuBru pakt uit met Bowie 69, Radio 1 brengt nachtelijk eerbetoon

http://oi63.tinypic.com/8y8777.jpg

Naar aanleiding van het overlijden van David Bowie draaien de radionetten van de VRT maandag veel muziek van Bowie. De verschillende netten van de VRT passen maandagavond en de komende dagen hun programmering aan om hulde te brengen aan de Britse rockster.

Studio Brussel
In het programma van Vincent Byloo (16-18 uur) op Studio Brussel was er plaats voor reacties van luisteraars en kwam Johannes Verschaeve van The Van Jets langs om live een nummer van Bowie te spelen. In 'Drops' (18-19 uur) met Eva De Roo, ook op Studio Brussel, linken luisteraars Bowie-nummers aan locaties en plaatsen met bijpassende muzikale herinneringen. Van 19 tot 20 uur zendt Studio Brussel 'Radio Soulwax presents Dave' uit, de mix die Stephen en David Dewaele maakte n.a.v hun film 'Dave'. Ook in 'Zender' (20-22 uur) gaan Joris Lenaerts en Michele Cuvelier nog op Studio Brussel door op het overlijden van David Bowie.

Op woensdag 13 januari is er Bowie 69 op Studio Brussel: de ultieme 69 nummers van David Bowie volgens de luisteraars, van 13 tot 19 uur met Kirsten Lemaire en Vincent Byloo. Luisteraars kunnen op stubru.be hun stem uitbrengen voor hun favoriete Bowie-nummers. Van 19 tot 20 uur nodigt Studio Brussel enkele Belgische muzikanten uit in zijn Club 69 voor een eerbetoon aan de muzikale held die altijd 69 zal blijven. Onder andere The Van Jets en Ozark Henry coveren Bowie en halen herinneringen op.

Radio 1

In 'De Wereld Vandaag' op Radio 1 is Piet Goddaer, alias Ozark Henry, de centrale gast. Van 19 tot 20 uur zendt Radio 1 de Bowie-sessie uit die in 2014 werd opgenomen in het Openluchttheather Rivierenhof in Deurne. Wonderland (20-22 uur) verwondert zich over David Bowie, met muzikale curiosa, live-opnames, de demo van Ziggy Stardust en covers.

Tussen 22 en 23 uur is er 'Wonderland - Bowie for Beginners' met Luc Janssen. Radio 1 brengt ook een nachtelijk eerbetoon aan Bowie als dé artiest die zich bleef heruitvinden. Van 23 uur tot 6 uur 's morgens vertelt Ronald Verhaegen over de personages, de samenwerkingen, het acteerwerk en de looks van David Bowie.

Klara
In 'Pompidou' (17-18 uur) op Klara stond maandagmiddag de muziek van Bowie centraal. Op donderdag 14 januari neemt presentator Bart Vanhoudt in 'Late Night Shift' (22-24 uur) afscheid van David Bowie met onder andere de Bowie-symfonieën van Philip Glass, het Poolse volkslied dat model stond voor Warszawa en covers van onder meer Blaine Reininger en Bojan Z.

Canvas

Op maandagavond zendt Canvas om 21.50 uur de film 'David Bowie: Five Years' uit. De documentaire is ook nu al integraal te bekijken via canvas.be. Ook het Canvas-programma 'De Afspraak' staat maandagavond volledig in het teken van David Bowie. En ook in 'Terzake' is er aandacht voor de overleden Britse rockster.

Eén

In 'Van Gils & Gasten' neemt Bowiekenner Serge Simonart maandagavond afscheid van zijn persoonlijke vriend. Muzikale gaste is Eva De Roovere. Ook deredactie.be heeft een uitgebreid dossier over het leven en werk van de Britse rockster. 

11-01-2016 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse overheid: vredesoproep op Turkse tv is "terroristenpropaganda"

Turkse overheid: vredesoproep op Turkse tv is "terroristenpropaganda"

http://oi63.tinypic.com/2w20swx.jpg

Het Turkse gerecht gaat na of een vrouw vervolgd moet worden wegens "terroristische propaganda" nadat zij op de Turkse televisie had opgeroepen tot het beëindigen van het geweld in Turks Koerdistan. Ook de moderator van de uitzending, Beyazit Ozturk, en andere medewerkers van het populaire tv-programma 'Beyaz Show' worden door de openbare aanklager onder de terreurloep gehouden.

De programmamakers hadden live een telefonische oproep uitgezonden van een vrouw die zichzelf omschreef als een lerares uit Diyarbakir, in Turks Koerdistan. Zij omschreef de lamentabele toestand aldaar en vroeg om hulp.

Volgens de openbare aanklager heeft de productieploeg de vrouw een "platform" gegeven om haar terroristische vredespraat te verkopen, luidt het. Ozturk heeft zich hiervoor al "verontschuldigd".

Ankara beschouwt het militaire optreden in het zuidoosten van het land als een soort antiterreuroperatie, gericht tegen aanhangers van de verboden separatistische partij PKK. Die operatie treft echter ook, en vooral, de burgerbevolking.

Ozturk werd ook aangewreven dat hij "emotioneel" op de opmerkingen van de vrouw had gereageerd en haar had bedankt. Critici vonden dat niet kunnen.

11-01-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cath Luyten heeft beslist: "Er komt geen tweede kindje"

Cath Luyten heeft beslist: "Er komt geen tweede kindje"

http://oi65.tinypic.com/2n6dpts.jpg

Cath Luyten (38) en Frank Raes (61) vormen een gelukkig stel. De twee hebben met Bill (7) één zoontje. Cath vertelt in Het Belang van Limburg dat het daar bij zal blijven.

"Er komt geen baby meer bij, al is Bill al jaren vragende partij. Mijn gynaecoloog heeft altijd gezegd dat het voor mijn 38ste verjaardag moest. Anders zou hij er niet meer aan beginnen. Dus hij heeft voor mij beslist, want ondertussen ben ik de 38 voorbij", lacht ze.

"Frank is ondertussen grootvader geworden. De baby is nog niet komen logeren maar dat zal binnenkort wel gebeuren. 'Hier is je interim-baby', zal ik tegen Bill zeggen", vertelt ze al lachend.

11-01-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadsel: Brad Pitt (52) wordt steeds jonger en niet ouder

Raadsel: Brad Pitt (52) wordt steeds jonger en niet ouder

http://oi68.tinypic.com/2u4nh5g.jpg

In de film The Curious Case of Benjamin Button speelde Hollywood-acteur Brad Pitt (52) een man die op raadselachtige wijze steeds jonger wordt, maar de ster zelf blijkt er op de een of andere manier ook steeds jeugdiger uit te gaan zien. Sinds de ster zondag verscheen tijdens de uitreiking van de Golden Globes wordt op sociale media driftig gespeculeerd over zijn frisse looks.

Hoe krijgt Brad Pitt het in vredesnaam voor elkaar om er op 52-jarige leeftijd opeens zo jong uit te zien, is een van de vele reacties op Twitter. De filmster en echtgenoot van Angelina Jolie (40) verscheen op de Golden Globes met gladgeschoren kaken, achterover gekamde lokken en van ouderdomsrimpeltjes - die de afgelopen jaren toch echt duidelijk te zien waren - was vrijwel geen sprake.

"Heeft Brad soms in het diepste geheim aan zich laten sleutelen", vraagt iemand zich af. En: "Ongetwijfeld het resultaat van cosmetische chirurgie of schoonheidshulpmiddeltjes zoals botox". Of: "Welke toverdrank of andere magie gebruikt Pitt om er zo jong uit te zien."

11-01-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer Borat en Bruno: "Bang voor de doodsbedreigingen"

Nooit meer Borat en Bruno: "Bang voor de doodsbedreigingen"

http://oi63.tinypic.com/2805pic.jpg

De 44-jarige acteur Sacha Baron Cohen zegt zijn hilarische personages Borat en Bruno definitief vaarwel. De reden daarvoor is opvallend: Cohen vreest voor de veiligheid van zijn gezin en van zichzelf. Kijkers beseffen niet altijd dat de komiek al zijn typetjes spéélt. En dat leidde al tot verscheidene doodsbedreigingen.

Sacha Baron Cohen is getrouwd met Isla Fisher (39). Samen hebben ze twee dochters, Olive en Elula, en een zoon, Montgomery. Zijn gezin staat boven alles en daarom neemt de Brit afscheid zijn de populaire alter ego's. Met pijn in het hart. "Ik mis die rollen, maar ik heb een verantwoordelijkheid tegenover mijn familie. In een hachelijke situatie zitten en helemaal in je personage kruipen - terwijl niemand beseft dat het niet écht is - dat is de ultieme kick", zegt de acteur. "Maar ik ben er te oud voor geworden en ik begin mij onverantwoordelijk te voelen tegenover mijn gezin."

Zijn eerste succesvolle fictieve typetje was dat van Ali G, rond wie hij een geestige tv-show in elkaar bokste. In zijn films films 'Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan' dreef hij de spot met de Amerikanen. Hij kreeg heel wat doodsbedreigingen, die in 2009 nog toenamen na 'Bruno'. Daarin gaf hij gestalte aan het gelijknamige personage Bruno, een Oostenrijkse homofiele modereporter die beroemd wil worden in de VS. "Ik ben altijd bedreigd geweest met de dood. Je moet jezelf ervan kunnen overtuigen dat, als er iets vreselijks gebeurt, iedereen ongedeerd blijft."

11-01-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenking David Bowie op Brusselse Grote Markt vanaf 18 uur

Herdenking David Bowie op Brusselse Grote Markt vanaf 18 uur

http://oi64.tinypic.com/j9ys1k.jpg

Vanavond wordt de Britse muzikant David Bowie herdacht op de Grote Markt in Brussel. Vanaf 18 uur tot 22 uur zullen de grootste hits van de zondag overleden zanger gespeeld worden. Brussels schepen voor Toerisme, Philippe Close, zelf een grote muziekliefhebber, is de organisator van het evenement, zegt zijn woordvoerder.

De beroering die het overlijden van Bowie veroorzaakte op de sociale media heeft Close ertoe aangezet om een aanvraag voor een herdenkingssamenkomst op de Grote Markt aan te vragen bij de burgemeester. Bowie overleed zondag op 69-jarige leeftijd aan kanker.

Die toestemming kwam er, waarop meteen een evenement werd aangemaakt op Facebook. "De bedoeling is om de meest iconische nummers van David Bowie af te spelen. Er zal ook een lichtshow zijn, maar het zal geen groot spektakel worden. Waar het om gaat is dat de fans van de artiest samen hulde kunnen brengen."

Hoeveel mensen er naar de Grote Markt zullen afzakken, kan de woordvoerder niet zeggen.

11-01-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie (69) overleden na strijd tegen kanker

David Bowie (69) overleden na strijd tegen kanker

http://oi67.tinypic.com/4iy9z8.jpg

David Bowie is op 69-jarige leeftijd overleden aan kanker. Dat staat op zijn website en is door zijn zoon bevestigd aan BBC.

Bowie overleed gisteren aan de gevolgen van kanker in het bijzijn van zijn familie, meldt zijn officiële Facebookpagina vandaag. De rockmuzikant kreeg achttien maanden geleden te horen dat hij kanker had. Er wordt iedereen verzocht de privacy van de familie te respecteren. David Bowie trad al geruime tijd niet meer op. Het laatste optreden was op een liefdadigheidsevenement in New York in 2006.

Afgelopen vrijdag vierde Bowie zijn verjaardag nog met de lancering van een nieuw album: Blackstar. In zijn laatste clip kroop de zanger in de huid van Lazarus, een bijbelfiguur die opstaat uit de dood.

Bowie (1947) heette eigenlijk David Jones, maar vernoemde zich naar de Amerikaanse pionier Jim Bowie. Hij boekte zijn eerste succes in 1969 met de single Space Oddity. Een jaar later verscheen The Man Who Sold the World, met op de Britse albumhoes een androgyne Bowie in een jurk. Zijn volgende creatie werd iconisch: het buitenaardse wezen Ziggy Stardust, met bloedrood haar. Het album en bijbehorende tournee werden een enorm succes.

Na het succes van Aladdin Sane (1973) kwamen ook zijn eerdere albums in trek, waardoor hij op een gegeven moment met zes platen in de Britse hitlijsten stond. Bowie kreeg echter steeds meer moeite om zich los te maken van zijn alter ego. Ook kwam hij steeds meer in de greep van zijn cokeverslaving.

Bowie verruilde Engeland voor de VS en richtte zich op de albums Diamong Dogs en Young Americans meer op soul en funk. Met John Lennon schreef hij Fame, zijn eerste nummer 1-hit in de VS. Het album Station to Station, met Golden Years, toonde Bowie als de geblondeerde dandy Thin White Duke, gebaseerd op zijn rol in de film The Man Who Fell to Earth. Hij kwam enkele keren in het nieuws door vermeende nazisympathieën en zijn bekentenis biseksueel te zijn, wat hij later ontkende.

In een poging zijn loopbaan weer op de rails te krijgen, verhuisde Bowie in 1976 naar West-Berlijn, waar hij een appartement deelde met Iggy Pop. Met producer Brian Eno nam hij de door Duitse elektronische muziek beïnvloede albums Low en Heroes op en het rockende Lodger. In 1980 scheidde Bowie van zijn vrouw Angela, met wie hij een zoon had.

In de jaren tachtig groeide hij uit tot een veelzijdige superster. Succes op Broadway als The Elephant Man, het duet Under Pressure met Queen, het platina-album Let's Dance (1983), populaire en invloedrijke videoclips op MTV: Bowie's succes leek niet te stoppen.
Vanaf 1988 maakt Bowie stevige rock met zijn groep Tin Machine, dat maar een matig succes kent. Later herneemt hij zijn solocarrière. In 1992 trouwde hij het Somalische model Iman, met wie hij een dochter kreeg.

Na een hartinfarct in 2004 volgde een stille periode, maar in 2013 kwam album The Next Day op 1 en breekt de tentoonstelling over hem in het Londense Victoria & Albert Museum verkooprecords. De superster die zo'n 140 miljoen albums verkocht was terug. (br.hln)

11-01-2016 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy Mansion kopen? Dat is dan 200 miljoen dollar

Playboy Mansion kopen? Dat is dan 200 miljoen dollar

http://oi66.tinypic.com/ih7ey1.jpg

De beroemde Playboy Mansion gaat de markt op, meldt TMZ. De beroemde villa wordt officieel komende maand te koop gezet. Ingewijden melden dat het bedrijf Playboy Enterprises, eigenaar van het huis, 200 miljoen dollar (184 miljoen euro) wil hebben voor het optrekje.

Makelaars zeggen dat dit een onrealistische prijs is. De Playboy Mansion is namelijk vervallen. De grond is zo'n 60 miljoen dollar waard. Maar vanwege de geschiedenis van de villa schatten zij de waarde ergens tussen de 80 en 90 miljoen dollar.

Hugh Hefner
Aan de koop zijn ook een aantal opvallende voorwaarden verbonden. De opmerkelijkste is dat de nieuwe eigenaar moet toestaan dat Hugh Hefner in de villa blijft wonen. Een andere vreemde voorwaarde is dat geïnteresseerden het huis mogen komen bekijken, maar de slaapkamer van Hugh is verboden terrein.

De villa werd in de jaren zeventig bekend toen Hefner zijn intrek nam en daar wilde feesten organiseerde. De reusachtige woning telt 22 kamers en heeft een wijnkelder, bioscoopkamer, spelletjeskamer, tennisbaan/basketbalveld en een zwembad met waterval en grot.

10-01-2016 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamar Odom ontslagen uit ziekenhuis

Lamar Odom ontslagen uit ziekenhuis

http://oi65.tinypic.com/2pooaqh.jpg

Lamar Odom is ontslagen uit het ziekenhuis in Los Angeles waar hij sinds afgelopen oktober verbleef. De ex van Khloé Kardashian zal verder herstellen in een privékliniek, meldt Us Weekly. Hoewel Lamar grote vooruitgang boekt -hij heeft volgens Us weer leren lopen zonder looprek- heeft hij nog een lange weg te gaan.

Khloé zei eerder dat artsen verwachten dat de voormalig basketballer binnen anderhalf tot twee jaar mentaal volledig is hersteld, maar ze kunnen dat niet met zekerheid zeggen.  

De 36-jarige Odom werd in oktober bewusteloos gevonden in een bordeel. Volgens de politie had hij dagenlang cocaïne en kruiden-viagra gebruikt. De oud-speler van de Los Angeles Lakers werd kunstmatig in een coma gehouden. Na vier dagen ontwaakte hij daaruit.  

10-01-2016 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooklyn Beckham leert zijn vader wakeboarden

Brooklyn Beckham leert zijn vader wakeboarden

http://oi63.tinypic.com/wuqh7a.jpg

David Beckham kan niet alleen voetballen, maar ook op het wakeboard kan hij zich best goed staande houden.

De 40-jarige oud-voetballer laat op een filmpje op Instagram zien hoe hij achter een snelle speedboat op een plankje staat en zelfs een draai van 180 graden maakt, zonder te vallen.

Maar een andere Beckham is nog veel beter in de snelle watersport. Op een tweede filmpje is zoon Brooklyn te zien, die met zijn wakeboard moeiteloos meters de lucht in springt. 'Kijk wie mijn leraar was', schrijft David bij het filmpje van de capriolen van zijn zoon.

10-01-2016 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische filmcritici bekronen 'Son of Saul'

Belgische filmcritici bekronen 'Son of Saul'

http://oi66.tinypic.com/ic7pqw.jpg

De 62ste Grote Prijs van de Unie van de Filmkritiek (UFK), een beroepsvereniging van Belgische filmcritici, gaat naar 'Son of Saul'. Het Holocaustdrama van de Hongaarse scenarist en regisseur László Nemes haalde het van 'Mad Max: fury road', 'Mustang', 'The Lobster' en 'Whiplash'. Dat meldt de organisatie in een persbericht.

In 'Son of Saul' is de Holocaust in het concentratiekamp van Auschwitz te zien door de ogen van Saul, die als lid van een Sonderkommando het vuile werk voor de nazi's moet opknappen. "De film voelt aan als een beklemmende cinematografische vuistslag die de toeschouwer confronteert met de huiveringwekkende nazimoordmachine", luidt het. De filmcritici noemen de film "verplicht lesmateriaal voor de middelbare scholen, dankzij zijn onmiskenbare filmhistorische waarde".

Eerder had de Vlaamse filmpers 'Son of Saul' al verkozen tot film van het jaar.

10-01-2016 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!