Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse overheid: vredesoproep op Turkse tv is "terroristenpropaganda"

Turkse overheid: vredesoproep op Turkse tv is "terroristenpropaganda"

http://oi63.tinypic.com/2w20swx.jpg

Het Turkse gerecht gaat na of een vrouw vervolgd moet worden wegens "terroristische propaganda" nadat zij op de Turkse televisie had opgeroepen tot het beëindigen van het geweld in Turks Koerdistan. Ook de moderator van de uitzending, Beyazit Ozturk, en andere medewerkers van het populaire tv-programma 'Beyaz Show' worden door de openbare aanklager onder de terreurloep gehouden.

De programmamakers hadden live een telefonische oproep uitgezonden van een vrouw die zichzelf omschreef als een lerares uit Diyarbakir, in Turks Koerdistan. Zij omschreef de lamentabele toestand aldaar en vroeg om hulp.

Volgens de openbare aanklager heeft de productieploeg de vrouw een "platform" gegeven om haar terroristische vredespraat te verkopen, luidt het. Ozturk heeft zich hiervoor al "verontschuldigd".

Ankara beschouwt het militaire optreden in het zuidoosten van het land als een soort antiterreuroperatie, gericht tegen aanhangers van de verboden separatistische partij PKK. Die operatie treft echter ook, en vooral, de burgerbevolking.

Ozturk werd ook aangewreven dat hij "emotioneel" op de opmerkingen van de vrouw had gereageerd en haar had bedankt. Critici vonden dat niet kunnen.

11-01-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cath Luyten heeft beslist: "Er komt geen tweede kindje"

Cath Luyten heeft beslist: "Er komt geen tweede kindje"

http://oi65.tinypic.com/2n6dpts.jpg

Cath Luyten (38) en Frank Raes (61) vormen een gelukkig stel. De twee hebben met Bill (7) één zoontje. Cath vertelt in Het Belang van Limburg dat het daar bij zal blijven.

"Er komt geen baby meer bij, al is Bill al jaren vragende partij. Mijn gynaecoloog heeft altijd gezegd dat het voor mijn 38ste verjaardag moest. Anders zou hij er niet meer aan beginnen. Dus hij heeft voor mij beslist, want ondertussen ben ik de 38 voorbij", lacht ze.

"Frank is ondertussen grootvader geworden. De baby is nog niet komen logeren maar dat zal binnenkort wel gebeuren. 'Hier is je interim-baby', zal ik tegen Bill zeggen", vertelt ze al lachend.

11-01-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadsel: Brad Pitt (52) wordt steeds jonger en niet ouder

Raadsel: Brad Pitt (52) wordt steeds jonger en niet ouder

http://oi68.tinypic.com/2u4nh5g.jpg

In de film The Curious Case of Benjamin Button speelde Hollywood-acteur Brad Pitt (52) een man die op raadselachtige wijze steeds jonger wordt, maar de ster zelf blijkt er op de een of andere manier ook steeds jeugdiger uit te gaan zien. Sinds de ster zondag verscheen tijdens de uitreiking van de Golden Globes wordt op sociale media driftig gespeculeerd over zijn frisse looks.

Hoe krijgt Brad Pitt het in vredesnaam voor elkaar om er op 52-jarige leeftijd opeens zo jong uit te zien, is een van de vele reacties op Twitter. De filmster en echtgenoot van Angelina Jolie (40) verscheen op de Golden Globes met gladgeschoren kaken, achterover gekamde lokken en van ouderdomsrimpeltjes - die de afgelopen jaren toch echt duidelijk te zien waren - was vrijwel geen sprake.

"Heeft Brad soms in het diepste geheim aan zich laten sleutelen", vraagt iemand zich af. En: "Ongetwijfeld het resultaat van cosmetische chirurgie of schoonheidshulpmiddeltjes zoals botox". Of: "Welke toverdrank of andere magie gebruikt Pitt om er zo jong uit te zien."

11-01-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer Borat en Bruno: "Bang voor de doodsbedreigingen"

Nooit meer Borat en Bruno: "Bang voor de doodsbedreigingen"

http://oi63.tinypic.com/2805pic.jpg

De 44-jarige acteur Sacha Baron Cohen zegt zijn hilarische personages Borat en Bruno definitief vaarwel. De reden daarvoor is opvallend: Cohen vreest voor de veiligheid van zijn gezin en van zichzelf. Kijkers beseffen niet altijd dat de komiek al zijn typetjes spéélt. En dat leidde al tot verscheidene doodsbedreigingen.

Sacha Baron Cohen is getrouwd met Isla Fisher (39). Samen hebben ze twee dochters, Olive en Elula, en een zoon, Montgomery. Zijn gezin staat boven alles en daarom neemt de Brit afscheid zijn de populaire alter ego's. Met pijn in het hart. "Ik mis die rollen, maar ik heb een verantwoordelijkheid tegenover mijn familie. In een hachelijke situatie zitten en helemaal in je personage kruipen - terwijl niemand beseft dat het niet écht is - dat is de ultieme kick", zegt de acteur. "Maar ik ben er te oud voor geworden en ik begin mij onverantwoordelijk te voelen tegenover mijn gezin."

Zijn eerste succesvolle fictieve typetje was dat van Ali G, rond wie hij een geestige tv-show in elkaar bokste. In zijn films films 'Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan' dreef hij de spot met de Amerikanen. Hij kreeg heel wat doodsbedreigingen, die in 2009 nog toenamen na 'Bruno'. Daarin gaf hij gestalte aan het gelijknamige personage Bruno, een Oostenrijkse homofiele modereporter die beroemd wil worden in de VS. "Ik ben altijd bedreigd geweest met de dood. Je moet jezelf ervan kunnen overtuigen dat, als er iets vreselijks gebeurt, iedereen ongedeerd blijft."

11-01-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenking David Bowie op Brusselse Grote Markt vanaf 18 uur

Herdenking David Bowie op Brusselse Grote Markt vanaf 18 uur

http://oi64.tinypic.com/j9ys1k.jpg

Vanavond wordt de Britse muzikant David Bowie herdacht op de Grote Markt in Brussel. Vanaf 18 uur tot 22 uur zullen de grootste hits van de zondag overleden zanger gespeeld worden. Brussels schepen voor Toerisme, Philippe Close, zelf een grote muziekliefhebber, is de organisator van het evenement, zegt zijn woordvoerder.

De beroering die het overlijden van Bowie veroorzaakte op de sociale media heeft Close ertoe aangezet om een aanvraag voor een herdenkingssamenkomst op de Grote Markt aan te vragen bij de burgemeester. Bowie overleed zondag op 69-jarige leeftijd aan kanker.

Die toestemming kwam er, waarop meteen een evenement werd aangemaakt op Facebook. "De bedoeling is om de meest iconische nummers van David Bowie af te spelen. Er zal ook een lichtshow zijn, maar het zal geen groot spektakel worden. Waar het om gaat is dat de fans van de artiest samen hulde kunnen brengen."

Hoeveel mensen er naar de Grote Markt zullen afzakken, kan de woordvoerder niet zeggen.

11-01-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie (69) overleden na strijd tegen kanker

David Bowie (69) overleden na strijd tegen kanker

http://oi67.tinypic.com/4iy9z8.jpg

David Bowie is op 69-jarige leeftijd overleden aan kanker. Dat staat op zijn website en is door zijn zoon bevestigd aan BBC.

Bowie overleed gisteren aan de gevolgen van kanker in het bijzijn van zijn familie, meldt zijn officiële Facebookpagina vandaag. De rockmuzikant kreeg achttien maanden geleden te horen dat hij kanker had. Er wordt iedereen verzocht de privacy van de familie te respecteren. David Bowie trad al geruime tijd niet meer op. Het laatste optreden was op een liefdadigheidsevenement in New York in 2006.

Afgelopen vrijdag vierde Bowie zijn verjaardag nog met de lancering van een nieuw album: Blackstar. In zijn laatste clip kroop de zanger in de huid van Lazarus, een bijbelfiguur die opstaat uit de dood.

Bowie (1947) heette eigenlijk David Jones, maar vernoemde zich naar de Amerikaanse pionier Jim Bowie. Hij boekte zijn eerste succes in 1969 met de single Space Oddity. Een jaar later verscheen The Man Who Sold the World, met op de Britse albumhoes een androgyne Bowie in een jurk. Zijn volgende creatie werd iconisch: het buitenaardse wezen Ziggy Stardust, met bloedrood haar. Het album en bijbehorende tournee werden een enorm succes.

Na het succes van Aladdin Sane (1973) kwamen ook zijn eerdere albums in trek, waardoor hij op een gegeven moment met zes platen in de Britse hitlijsten stond. Bowie kreeg echter steeds meer moeite om zich los te maken van zijn alter ego. Ook kwam hij steeds meer in de greep van zijn cokeverslaving.

Bowie verruilde Engeland voor de VS en richtte zich op de albums Diamong Dogs en Young Americans meer op soul en funk. Met John Lennon schreef hij Fame, zijn eerste nummer 1-hit in de VS. Het album Station to Station, met Golden Years, toonde Bowie als de geblondeerde dandy Thin White Duke, gebaseerd op zijn rol in de film The Man Who Fell to Earth. Hij kwam enkele keren in het nieuws door vermeende nazisympathieën en zijn bekentenis biseksueel te zijn, wat hij later ontkende.

In een poging zijn loopbaan weer op de rails te krijgen, verhuisde Bowie in 1976 naar West-Berlijn, waar hij een appartement deelde met Iggy Pop. Met producer Brian Eno nam hij de door Duitse elektronische muziek beïnvloede albums Low en Heroes op en het rockende Lodger. In 1980 scheidde Bowie van zijn vrouw Angela, met wie hij een zoon had.

In de jaren tachtig groeide hij uit tot een veelzijdige superster. Succes op Broadway als The Elephant Man, het duet Under Pressure met Queen, het platina-album Let's Dance (1983), populaire en invloedrijke videoclips op MTV: Bowie's succes leek niet te stoppen.
Vanaf 1988 maakt Bowie stevige rock met zijn groep Tin Machine, dat maar een matig succes kent. Later herneemt hij zijn solocarrière. In 1992 trouwde hij het Somalische model Iman, met wie hij een dochter kreeg.

Na een hartinfarct in 2004 volgde een stille periode, maar in 2013 kwam album The Next Day op 1 en breekt de tentoonstelling over hem in het Londense Victoria & Albert Museum verkooprecords. De superster die zo'n 140 miljoen albums verkocht was terug. (br.hln)

11-01-2016 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy Mansion kopen? Dat is dan 200 miljoen dollar

Playboy Mansion kopen? Dat is dan 200 miljoen dollar

http://oi66.tinypic.com/ih7ey1.jpg

De beroemde Playboy Mansion gaat de markt op, meldt TMZ. De beroemde villa wordt officieel komende maand te koop gezet. Ingewijden melden dat het bedrijf Playboy Enterprises, eigenaar van het huis, 200 miljoen dollar (184 miljoen euro) wil hebben voor het optrekje.

Makelaars zeggen dat dit een onrealistische prijs is. De Playboy Mansion is namelijk vervallen. De grond is zo'n 60 miljoen dollar waard. Maar vanwege de geschiedenis van de villa schatten zij de waarde ergens tussen de 80 en 90 miljoen dollar.

Hugh Hefner
Aan de koop zijn ook een aantal opvallende voorwaarden verbonden. De opmerkelijkste is dat de nieuwe eigenaar moet toestaan dat Hugh Hefner in de villa blijft wonen. Een andere vreemde voorwaarde is dat geïnteresseerden het huis mogen komen bekijken, maar de slaapkamer van Hugh is verboden terrein.

De villa werd in de jaren zeventig bekend toen Hefner zijn intrek nam en daar wilde feesten organiseerde. De reusachtige woning telt 22 kamers en heeft een wijnkelder, bioscoopkamer, spelletjeskamer, tennisbaan/basketbalveld en een zwembad met waterval en grot.

10-01-2016 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamar Odom ontslagen uit ziekenhuis

Lamar Odom ontslagen uit ziekenhuis

http://oi65.tinypic.com/2pooaqh.jpg

Lamar Odom is ontslagen uit het ziekenhuis in Los Angeles waar hij sinds afgelopen oktober verbleef. De ex van Khloé Kardashian zal verder herstellen in een privékliniek, meldt Us Weekly. Hoewel Lamar grote vooruitgang boekt -hij heeft volgens Us weer leren lopen zonder looprek- heeft hij nog een lange weg te gaan.

Khloé zei eerder dat artsen verwachten dat de voormalig basketballer binnen anderhalf tot twee jaar mentaal volledig is hersteld, maar ze kunnen dat niet met zekerheid zeggen.  

De 36-jarige Odom werd in oktober bewusteloos gevonden in een bordeel. Volgens de politie had hij dagenlang cocaïne en kruiden-viagra gebruikt. De oud-speler van de Los Angeles Lakers werd kunstmatig in een coma gehouden. Na vier dagen ontwaakte hij daaruit.  

10-01-2016 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooklyn Beckham leert zijn vader wakeboarden

Brooklyn Beckham leert zijn vader wakeboarden

http://oi63.tinypic.com/wuqh7a.jpg

David Beckham kan niet alleen voetballen, maar ook op het wakeboard kan hij zich best goed staande houden.

De 40-jarige oud-voetballer laat op een filmpje op Instagram zien hoe hij achter een snelle speedboat op een plankje staat en zelfs een draai van 180 graden maakt, zonder te vallen.

Maar een andere Beckham is nog veel beter in de snelle watersport. Op een tweede filmpje is zoon Brooklyn te zien, die met zijn wakeboard moeiteloos meters de lucht in springt. 'Kijk wie mijn leraar was', schrijft David bij het filmpje van de capriolen van zijn zoon.

10-01-2016 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische filmcritici bekronen 'Son of Saul'

Belgische filmcritici bekronen 'Son of Saul'

http://oi66.tinypic.com/ic7pqw.jpg

De 62ste Grote Prijs van de Unie van de Filmkritiek (UFK), een beroepsvereniging van Belgische filmcritici, gaat naar 'Son of Saul'. Het Holocaustdrama van de Hongaarse scenarist en regisseur László Nemes haalde het van 'Mad Max: fury road', 'Mustang', 'The Lobster' en 'Whiplash'. Dat meldt de organisatie in een persbericht.

In 'Son of Saul' is de Holocaust in het concentratiekamp van Auschwitz te zien door de ogen van Saul, die als lid van een Sonderkommando het vuile werk voor de nazi's moet opknappen. "De film voelt aan als een beklemmende cinematografische vuistslag die de toeschouwer confronteert met de huiveringwekkende nazimoordmachine", luidt het. De filmcritici noemen de film "verplicht lesmateriaal voor de middelbare scholen, dankzij zijn onmiskenbare filmhistorische waarde".

Eerder had de Vlaamse filmpers 'Son of Saul' al verkozen tot film van het jaar.

10-01-2016 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vragenronde: "Hergé tekende Suske & Wiske en Namen is de hoofdstad van Vlaanderen"

De vragenronde: "Hergé tekende Suske & Wiske en Namen is de hoofdstad van Vlaanderen"

http://oi64.tinypic.com/2j2hsgg.jpg

De vragenronde, waarin de Miss België-kandidates hun kennis over ons land mogen tonen, wil weleens een blunderronde zijn. Ook dit jaar doken enkele merkwaardige antwoorden op.

Winnares Lenty Frans wist de exacte oppervlakte van België uit haar mouw te schudden: 30.528 km². Alsof ze zich had voorbereid op De Slimste Mens. Maar dat Leopold I voor het eerst voet aan wal zette in De Panne, gastgemeente voor de missverkiezing, had ze niet ingestudeerd. Ze dacht eerder aan Oostende.

Sommige kandidates hadden het ook lastig met de vraag die niet in hun moedertaal maar in de tweede landstaal gesteld werd. Emily Vanhoutte leek de vraag over het ontstaan van België in het Frans niet helemaal te begrijpen, maar scoorde wel met het jaartal 1830. De basisingrediënten van bier waren een lastigere opdracht: "Ik drink graag een glaasje, maar geen bier." Ook Emilie Mauléon bleek geen bierkenner: ze kon geen twee trappisten opnoemen.

Welk dier staat er op de vlag van Wallonië? Manon Dawir dacht aan 'Namen', omdat ze de vraag pas begreep toen ze in het Frans gesteld werd. Toen kwam de haan alsnog kraaien. 'Namen' was ook het tweede foute antwoord van Bo Praet op de vraag (in het Frans): "Wat is de hoofdstad van Vlaanderen?" Haar eerste gokje was 'Paul Magnette'. De drie zeehavens - Antwerpen, Gent en Zeebrugge - kwamen er dan weer wel vlot uit.

Google
Onze Rode Duivels op 1 in de Fifaranking, dat was nieuws voor Margaux Leclère, die dan weer wel wist dat Noémie Happart de Miss België van 2013 was. Maar wie was die van 2011? Juist, Justine De Jonckheere, maar dat antwoord moest Stephanie Geldhof schuldig blijven. Nieuwe wetten werden volgens de kandidate gepubliceerd in het wetboek, en niet in het Belgisch Staatsblad.

"Ik zal het opzoeken op Google", zei Leïla Noumair over de haar onbekende troonopvolgingsperikelen van prins Amedeo. Het was haar dan weer wel niet ontgaan dat Dimitri Vegas en Like Mike de beste dj's ter wereld zijn.

Ook Stefanie Beerens-De Loor scoorde 1 op 2. Ze kende weliswaar het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck, maar ging de mist in door Hergé als tekenaar van Suske en Wiske aan te duiden in plaats van Willy Vandersteen. Tot zover de klungelende kandidates.

10-01-2016 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Laurie speelt neuropsychiater in nieuwe reeks 'Chance'

Hugh Laurie speelt neuropsychiater in nieuwe reeks 'Chance'

http://oi68.tinypic.com/2diedn7.jpg

Hugh Laurie, onder andere bekend van zijn rol als de briljante Dr. House uit House M.D., heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. De acteur mag andermaal een doktersjas aantrekken: deze keer vertolkt hij een forensisch neuropsychiater in de nieuwe misdaadreeks 'Chance'.

De Amerikaanse streamingdienst Hulu bestelde alvast twee seizoenen van de reeks, goed voor 20 afleveringen.

'Chance' is gebaseerd op de roman van Kem Nunn en wordt door de makers omschreven als een provocerende thriller over een forensisch neuropsychiater die terechtkomt in een gevaarlijke wereld waarin corrupte politieagenten, identiteitsverwarring en mentale problemen centraal staan.

Laurie zal de rol vertolken van Eldon Chance, een neuropsychiater in San Francisco. Chance behandelt een patiënte die mogelijk met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis kampt en hij krijgt te maken met haar mishandelende echtgenoot: een roekeloze rechercheur. Daarnaast heeft Chance ook een scheiding en een lastige tienerdochter aan zijn been.

Laurie treedt ook op als executive producer van de serie. De reeks zal geproduceerd worden door Fox 21 Studios, die onder ander ook 'Homeland', 'Salem' en 'The Americans' maken. 'Chance' zal nog dit jaar op antenne gaan.

Dankzij zijn rol als dokter Gregory House groeide Hugh Laurie uit tot een wereldster en sekssymbool. De rol leverde hem verschillende prijzen op, waaronder twee Golden Globes.

08-01-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Dries Mertens maakt reeks over WAG's van Rode Duivels

Vrouw Dries Mertens maakt reeks over WAG's van Rode Duivels

http://oi67.tinypic.com/r9oew9.jpg

Katrin Kerkhofs, beter bekend als mevrouw Dries Mertens, wordt de vliegende reporter en het gezicht van een reportagereeks over het leven van de vrouwen van onze Rode Duivels.

Kerkhofs, die al heel wat ervaring opdeed achter de tv-schermen, bedacht voor productiehuis De Chinezen zelf het format. Ze wil als betrokken reporter een portret schetsen van de vrouwen achter en naast de Rode Duivels, in aanloop naar het EK 2016 in Frankrijk. Hoe staan zij in het leven? Wat hebben ze opgegeven voor hun Duivel en hoe hebben zij hun leven georganiseerd gekregen? En is Koning Voetbal de enige baas in huis?

"Terwijl de Rode Duivels een hechte vriendenkliek vormen, kennen hun vrouwen elkaar nauwelijks. Daar hoop ik verandering in te brengen", licht Katrin toe in Het Laatste Nieuws. "Voor het programma reis ik naar de verschillende voetbalsteden van de Rode Duivels waar de vrouwen hun nieuwe thuis hebben gemaakt. Ik logeer een paar dagen bij elk van hen om hun dagelijkse leven te volgen. Hun mannen spelen voor één keer geen hoofdrol, maar een bijrol in het verhaal."

08-01-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Friends-acteur Matthew Perry aan lager wal geraakt"

"Friends-acteur Matthew Perry aan lager wal geraakt"

http://oi64.tinypic.com/2mxj4ly.jpg

Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing in de Amerikaanse hitserie) veroverde destijds met zijn looks de harten van tientallen miljoenen fans. Maar anno 2016 lijkt de inmiddels 46-jarige acteur niet echt meer op de massaal aanbeden tv-hunk die hij ooit was. Perry werd eerder deze week in Londen gespot door paparazzi-fotografen en hij zag er volgens de Britse tabloid DailyMail uit als een verfomfaaide zwerver.

Matthew Perry, die aan de DailyMail geen commentaar wilde geven op zijn uiterlijk, verblijft de komende vier maanden in Londen waar hij speelt in het theaterstuk The End Of Longing: een gitzwarte komedie. De krant stelt, op basis van de foto's die van de ster werden gemaakt, dat de Canadees-Amerikaanse ster een beetje aan lager wal is geraakt.

Perry is overigens een paar dagen geleden ook al in Londen gezien na een bezoek aan een oogarts. Ook toen wilde Perry, die bekend staat om zijn sarcastische opmerkingen, niks zeggen. Wat hij mankeert is onbekend.

De acteur kampt al jaren met allerlei verslavingen zoals aan medicijnen, alcohol en softdrugs. Verder heeft hij last van extreme gewichtschommelingen. Ook op het relationele vlak zit het hem niet mee. Ooit had hij een jarenlange verhouding met Hollywood-actrice Julia Roberts maar de laatste jaren wil het niet meer vlotten op liefdesgebied.

08-01-2016 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze 'geheime codes' geven je toegang tot alle Netflix-content

Deze 'geheime codes' geven je toegang tot alle Netflix-content

http://oi66.tinypic.com/2itn5mb.jpg

Heb jij soms ook het gevoel dat het Netflix-menu wat beperkt lijkt? Dat komt omdat de streamingsdienst films en series selecteert die aansluiten bij jouw kijkgedrag. En dat betekent dat tienduizenden interessante films, series en documentaires verborgen blijven, tenzij je uiteraard exact op titels gaat zoeken. Dankzij deze codes heb jij vanaf nu toegang tot de gigantische Netflix-bibliotheek.

Elke Netflix-pagina heeft een unieke code achteraan deze URL: http://www.netflix.com/browse/genre/.

De pagina 'Films met Arnold Schwarzenegger' heeft bijvoorbeeld code '194', 'Films met Eddie Murphy' code '1785' en 'Belgische Films' code '262'. Wie alle codes bezit, kan dus ongestoord snuisteren in de gigantische videotheek van Netflix.

Een Netflix-fan met veel tijd heeft al die codes verzameld.

Kopieer de code van het genre dat je wil bekijken, en typ deze URL in: http://www.netflix.com/browse/genre/[code]

Helaas werken in België niet alle codes, omdat veel content hier nog niet beschikbaar is. Dan krijg je "Het is momenteel niet mogelijk om films te laden" te zien. Netflix heeft eerder wel al laten weten dat ze hard werken om alle content overal beschikbaar te maken, maar dat is nu nog toekomstmuziek.

En uiteraard kan je enkel op de website zoeken op codes, maar eens je jouw 'verborgen' films of series hebt gevonden, kan je ze altijd raadplegen op de app.

08-01-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mister Bean wordt commissaris Maigret

Mister Bean wordt commissaris Maigret

http://oi68.tinypic.com/2wnwqjm.jpg

De Engelse komische acteur Rowan Atkinson, alias Mister Bean en Blackadder, gaat dit jaar de hoofdrol vertolken als commissaris Maigret in twee televisiefilms. Dat heeft BBC Worldwide vrijdag in een communiqué meegedeeld. Maigret is het beroemde geesteskind van de Belgische auteur Georges Simenon.

De opnames gaan in september van start. De films, beide twee uur lang, zouden respectievelijk in januari en maart 2017 volledig ingeblikt moeten zijn.

De door de commerciële zender ITV bestelde prenten, een coproductie van Ealing Studios en John Simenon en Paul Aggett voor Maigret Productions, zijn verfilmingen van de romans "Maigret tend un piège" en "Maigret et son mort".

Atkinson treedt als de pijprokende Franse detective in de voetsporen van beroemde acteurs als Jean Gabin ("Maigret tend un piège", "Maigret et l'affaire Saint-Fiacre", "Maigret voit rouge"), Jean Richard (de tv-reeks "Les enquêtes du commissaire Maigret") en Bruno Cremer (de tv-reeks "Maigret").

Georges Simenon (1903-1989) is de meest gelezen Belgische schrijver ter wereld. De Luikenaar was ook één van de meest productieve auteurs van de twintigste eeuw met 193 romans onder zijn eigen naam en 176 onder een pseudoniem.

08-01-2016 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby niet vervolgd voor seksueel misbruik in Los Angeles

Bill Cosby niet vervolgd voor seksueel misbruik in Los Angeles

http://oi65.tinypic.com/spiqtv.jpg

Bill Cosby zal in Los Angeles niet worden vervolgd in twee dossiers van seksueel misbruik. Dat heeft de openbare aanklager gisteren aangekondigd.

Een eerste dossier uit 1965, waarin Cosby ervan wordt beschuldigd een vrouw te hebben verkracht, is verjaard, waardoor de 78-jarige acteur niet meer vervolgd kan worden. De verjaringstermijn voor verkrachting in Californië is tien jaar.

In een tweede dossier wordt Cosby ervan verdacht in 2008 een 18-jarig meisje te hebben verdoofd en misbruikt tijdens een feestje in het Playboy Mansion. Volgens de aanklagers waren er niet voldoende bewijzen tegen Cosby in de zaak, die bovendien ook verjaard is.

In totaal hebben meer dan 50 vrouwen een klacht ingediend tegen Cosby voor seksueel misbruik. De feiten vonden plaats in een periode van meer dan 40 jaar. De acteur werd eind december formeel aangeklaagd voor het drogeren en misbruiken van een vrouw in 2004. Die rechtszaak gaat van start op 14 januari.

07-01-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters : "Toen dacht ik aan stoppen met Clouseau"

Koen Wauters : "Toen dacht ik aan stoppen met Clouseau"

http://oi67.tinypic.com/5khcvs.jpg

Koen Wauters nam even een pauze met Clouseau maar in 2016 zijn ze weer helemaal terug. Vele jaren geleden dacht hij nochtans even aan stoppen.

"90 procent van ons publiek was vrouwelijk. Ik snapte nooit waarom er niet meer mannen kwamen: er was geen betere plaats om een lief te vinden dan een concert van Clouseau. Wat een vijver om in te vissen! Op zich kon het me weinig schelen dat er zoveel vrouwen kwamen kijken. Alleen werd ik vaak uitgescholden door mannen. 'Kijk naar die idioot!' riepen ze. 'Hij denkt dat hij het gemaakt heeft'", vertelt Koen in Knack.

Vandalisme
Daar kwam gelukkig verandering in. "Geregeld werden de achteruitkijkspiegels van mijn auto afgerukt of schreef iemand er 'dikke lul'op. Op een bepaald moment was ik het zo zat dat ik met de groep wou stoppen. Ik werd er echt ongelukkig van. Ondertussen is het allemaal veel aangenamer geworden. Dat is halverwege de jaren negentig veranderd, in de periode dat onze cd Oker uitkwam. Toen ging het eindelijk over de muziek en niet meer over flauwvallende meisjes. Nu komen er eindelijk meer mannen kijken."

07-01-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George ziet er piekfijn uit op zijn eerste schooldag

Prins George ziet er piekfijn uit op zijn eerste schooldag

http://oi66.tinypic.com/123p2q1.jpg

Zelfs prinsjes moeten naar school! Voor de Britse prins George brak die dag gisteren aan. En voor zijn eerste dag aan de lagere school Westacre Montessori School in Norfolk zag hij er zoals gewoonlijk weer uit om op te eten.

Mama Kate Middleton postte trots de foto's van de jongen, en die werden op heel wat lovende reacties onthaald. De Britse modepers analyseerde zelfs zijn outfit en artikels als 'Dit is de enige juiste manier waarop je je kind naar school stuurt' volgden. Zo ver gaan wij gelukkig niet, maar schattig zijn de foto's in ieder geval wel.

07-01-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partners van Rode Duivels krijgen straks de vrouw van Dries Mertens over de vloer

Partners van Rode Duivels krijgen straks de vrouw van Dries Mertens over de vloer

http://oi68.tinypic.com/347v8di.jpg

Katrin Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, en VIER komen op de proppen met een nieuw project. Samen met productiehuis De Chinezen gaan ze een reportagereeks over de vrouwen van de Rode Duivels maken.

"Katrin schetst als betrokken reporter een uniek portret van de vrouwen achter, naast en bij de Rode Duivels, in aanloop naar het EK van 2016 in Frankrijk. Worstelen ze met dezelfde problemen en vragen als zij? Hoe staan zij in het leven? Wat hebben ze opgegeven voor hun Rode Duivel en hoe hebben zij hun leven georganiseerd gekregen? En is Koning Voetbal de enige baas in huis?", deelt VIER mee.

Bijrol voor Rode Duivels
"De Rode Duivels zijn niet alleen steengoede voetballers, het nationale elftal vormt ook een hechte vriendenkliek. Maar de vrouwen van de spelers kennen elkaar nauwelijks en daar hoop ik verandering in te brengen. Voor het programma reis ik naar de verschillende voetbalsteden van de Rode Duivels waar de vrouwen hun thuis van hebben gemaakt. Ik logeer een paar dagen bij elk van hen om hun dagelijkse leven te volgen. Hun mannen spelen voor één keer geen hoofdrol, maar een bijrol in het verhaal", aldus Katrin.

De serie zal in het voorjaar op VIER verschijnen.

07-01-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!