Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Dries Mertens maakt reeks over WAG's van Rode Duivels

Vrouw Dries Mertens maakt reeks over WAG's van Rode Duivels

http://oi67.tinypic.com/r9oew9.jpg

Katrin Kerkhofs, beter bekend als mevrouw Dries Mertens, wordt de vliegende reporter en het gezicht van een reportagereeks over het leven van de vrouwen van onze Rode Duivels.

Kerkhofs, die al heel wat ervaring opdeed achter de tv-schermen, bedacht voor productiehuis De Chinezen zelf het format. Ze wil als betrokken reporter een portret schetsen van de vrouwen achter en naast de Rode Duivels, in aanloop naar het EK 2016 in Frankrijk. Hoe staan zij in het leven? Wat hebben ze opgegeven voor hun Duivel en hoe hebben zij hun leven georganiseerd gekregen? En is Koning Voetbal de enige baas in huis?

"Terwijl de Rode Duivels een hechte vriendenkliek vormen, kennen hun vrouwen elkaar nauwelijks. Daar hoop ik verandering in te brengen", licht Katrin toe in Het Laatste Nieuws. "Voor het programma reis ik naar de verschillende voetbalsteden van de Rode Duivels waar de vrouwen hun nieuwe thuis hebben gemaakt. Ik logeer een paar dagen bij elk van hen om hun dagelijkse leven te volgen. Hun mannen spelen voor één keer geen hoofdrol, maar een bijrol in het verhaal."

08-01-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Friends-acteur Matthew Perry aan lager wal geraakt"

"Friends-acteur Matthew Perry aan lager wal geraakt"

http://oi64.tinypic.com/2mxj4ly.jpg

Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing in de Amerikaanse hitserie) veroverde destijds met zijn looks de harten van tientallen miljoenen fans. Maar anno 2016 lijkt de inmiddels 46-jarige acteur niet echt meer op de massaal aanbeden tv-hunk die hij ooit was. Perry werd eerder deze week in Londen gespot door paparazzi-fotografen en hij zag er volgens de Britse tabloid DailyMail uit als een verfomfaaide zwerver.

Matthew Perry, die aan de DailyMail geen commentaar wilde geven op zijn uiterlijk, verblijft de komende vier maanden in Londen waar hij speelt in het theaterstuk The End Of Longing: een gitzwarte komedie. De krant stelt, op basis van de foto's die van de ster werden gemaakt, dat de Canadees-Amerikaanse ster een beetje aan lager wal is geraakt.

Perry is overigens een paar dagen geleden ook al in Londen gezien na een bezoek aan een oogarts. Ook toen wilde Perry, die bekend staat om zijn sarcastische opmerkingen, niks zeggen. Wat hij mankeert is onbekend.

De acteur kampt al jaren met allerlei verslavingen zoals aan medicijnen, alcohol en softdrugs. Verder heeft hij last van extreme gewichtschommelingen. Ook op het relationele vlak zit het hem niet mee. Ooit had hij een jarenlange verhouding met Hollywood-actrice Julia Roberts maar de laatste jaren wil het niet meer vlotten op liefdesgebied.

08-01-2016 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze 'geheime codes' geven je toegang tot alle Netflix-content

Deze 'geheime codes' geven je toegang tot alle Netflix-content

http://oi66.tinypic.com/2itn5mb.jpg

Heb jij soms ook het gevoel dat het Netflix-menu wat beperkt lijkt? Dat komt omdat de streamingsdienst films en series selecteert die aansluiten bij jouw kijkgedrag. En dat betekent dat tienduizenden interessante films, series en documentaires verborgen blijven, tenzij je uiteraard exact op titels gaat zoeken. Dankzij deze codes heb jij vanaf nu toegang tot de gigantische Netflix-bibliotheek.

Elke Netflix-pagina heeft een unieke code achteraan deze URL: http://www.netflix.com/browse/genre/.

De pagina 'Films met Arnold Schwarzenegger' heeft bijvoorbeeld code '194', 'Films met Eddie Murphy' code '1785' en 'Belgische Films' code '262'. Wie alle codes bezit, kan dus ongestoord snuisteren in de gigantische videotheek van Netflix.

Een Netflix-fan met veel tijd heeft al die codes verzameld.

Kopieer de code van het genre dat je wil bekijken, en typ deze URL in: http://www.netflix.com/browse/genre/[code]

Helaas werken in België niet alle codes, omdat veel content hier nog niet beschikbaar is. Dan krijg je "Het is momenteel niet mogelijk om films te laden" te zien. Netflix heeft eerder wel al laten weten dat ze hard werken om alle content overal beschikbaar te maken, maar dat is nu nog toekomstmuziek.

En uiteraard kan je enkel op de website zoeken op codes, maar eens je jouw 'verborgen' films of series hebt gevonden, kan je ze altijd raadplegen op de app.

08-01-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mister Bean wordt commissaris Maigret

Mister Bean wordt commissaris Maigret

http://oi68.tinypic.com/2wnwqjm.jpg

De Engelse komische acteur Rowan Atkinson, alias Mister Bean en Blackadder, gaat dit jaar de hoofdrol vertolken als commissaris Maigret in twee televisiefilms. Dat heeft BBC Worldwide vrijdag in een communiqué meegedeeld. Maigret is het beroemde geesteskind van de Belgische auteur Georges Simenon.

De opnames gaan in september van start. De films, beide twee uur lang, zouden respectievelijk in januari en maart 2017 volledig ingeblikt moeten zijn.

De door de commerciële zender ITV bestelde prenten, een coproductie van Ealing Studios en John Simenon en Paul Aggett voor Maigret Productions, zijn verfilmingen van de romans "Maigret tend un piège" en "Maigret et son mort".

Atkinson treedt als de pijprokende Franse detective in de voetsporen van beroemde acteurs als Jean Gabin ("Maigret tend un piège", "Maigret et l'affaire Saint-Fiacre", "Maigret voit rouge"), Jean Richard (de tv-reeks "Les enquêtes du commissaire Maigret") en Bruno Cremer (de tv-reeks "Maigret").

Georges Simenon (1903-1989) is de meest gelezen Belgische schrijver ter wereld. De Luikenaar was ook één van de meest productieve auteurs van de twintigste eeuw met 193 romans onder zijn eigen naam en 176 onder een pseudoniem.

08-01-2016 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby niet vervolgd voor seksueel misbruik in Los Angeles

Bill Cosby niet vervolgd voor seksueel misbruik in Los Angeles

http://oi65.tinypic.com/spiqtv.jpg

Bill Cosby zal in Los Angeles niet worden vervolgd in twee dossiers van seksueel misbruik. Dat heeft de openbare aanklager gisteren aangekondigd.

Een eerste dossier uit 1965, waarin Cosby ervan wordt beschuldigd een vrouw te hebben verkracht, is verjaard, waardoor de 78-jarige acteur niet meer vervolgd kan worden. De verjaringstermijn voor verkrachting in Californië is tien jaar.

In een tweede dossier wordt Cosby ervan verdacht in 2008 een 18-jarig meisje te hebben verdoofd en misbruikt tijdens een feestje in het Playboy Mansion. Volgens de aanklagers waren er niet voldoende bewijzen tegen Cosby in de zaak, die bovendien ook verjaard is.

In totaal hebben meer dan 50 vrouwen een klacht ingediend tegen Cosby voor seksueel misbruik. De feiten vonden plaats in een periode van meer dan 40 jaar. De acteur werd eind december formeel aangeklaagd voor het drogeren en misbruiken van een vrouw in 2004. Die rechtszaak gaat van start op 14 januari.

07-01-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters : "Toen dacht ik aan stoppen met Clouseau"

Koen Wauters : "Toen dacht ik aan stoppen met Clouseau"

http://oi67.tinypic.com/5khcvs.jpg

Koen Wauters nam even een pauze met Clouseau maar in 2016 zijn ze weer helemaal terug. Vele jaren geleden dacht hij nochtans even aan stoppen.

"90 procent van ons publiek was vrouwelijk. Ik snapte nooit waarom er niet meer mannen kwamen: er was geen betere plaats om een lief te vinden dan een concert van Clouseau. Wat een vijver om in te vissen! Op zich kon het me weinig schelen dat er zoveel vrouwen kwamen kijken. Alleen werd ik vaak uitgescholden door mannen. 'Kijk naar die idioot!' riepen ze. 'Hij denkt dat hij het gemaakt heeft'", vertelt Koen in Knack.

Vandalisme
Daar kwam gelukkig verandering in. "Geregeld werden de achteruitkijkspiegels van mijn auto afgerukt of schreef iemand er 'dikke lul'op. Op een bepaald moment was ik het zo zat dat ik met de groep wou stoppen. Ik werd er echt ongelukkig van. Ondertussen is het allemaal veel aangenamer geworden. Dat is halverwege de jaren negentig veranderd, in de periode dat onze cd Oker uitkwam. Toen ging het eindelijk over de muziek en niet meer over flauwvallende meisjes. Nu komen er eindelijk meer mannen kijken."

07-01-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George ziet er piekfijn uit op zijn eerste schooldag

Prins George ziet er piekfijn uit op zijn eerste schooldag

http://oi66.tinypic.com/123p2q1.jpg

Zelfs prinsjes moeten naar school! Voor de Britse prins George brak die dag gisteren aan. En voor zijn eerste dag aan de lagere school Westacre Montessori School in Norfolk zag hij er zoals gewoonlijk weer uit om op te eten.

Mama Kate Middleton postte trots de foto's van de jongen, en die werden op heel wat lovende reacties onthaald. De Britse modepers analyseerde zelfs zijn outfit en artikels als 'Dit is de enige juiste manier waarop je je kind naar school stuurt' volgden. Zo ver gaan wij gelukkig niet, maar schattig zijn de foto's in ieder geval wel.

07-01-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partners van Rode Duivels krijgen straks de vrouw van Dries Mertens over de vloer

Partners van Rode Duivels krijgen straks de vrouw van Dries Mertens over de vloer

http://oi68.tinypic.com/347v8di.jpg

Katrin Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, en VIER komen op de proppen met een nieuw project. Samen met productiehuis De Chinezen gaan ze een reportagereeks over de vrouwen van de Rode Duivels maken.

"Katrin schetst als betrokken reporter een uniek portret van de vrouwen achter, naast en bij de Rode Duivels, in aanloop naar het EK van 2016 in Frankrijk. Worstelen ze met dezelfde problemen en vragen als zij? Hoe staan zij in het leven? Wat hebben ze opgegeven voor hun Rode Duivel en hoe hebben zij hun leven georganiseerd gekregen? En is Koning Voetbal de enige baas in huis?", deelt VIER mee.

Bijrol voor Rode Duivels
"De Rode Duivels zijn niet alleen steengoede voetballers, het nationale elftal vormt ook een hechte vriendenkliek. Maar de vrouwen van de spelers kennen elkaar nauwelijks en daar hoop ik verandering in te brengen. Voor het programma reis ik naar de verschillende voetbalsteden van de Rode Duivels waar de vrouwen hun thuis van hebben gemaakt. Ik logeer een paar dagen bij elk van hen om hun dagelijkse leven te volgen. Hun mannen spelen voor één keer geen hoofdrol, maar een bijrol in het verhaal", aldus Katrin.

De serie zal in het voorjaar op VIER verschijnen.

07-01-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HBO stopt met televisieserie 'Girls'

HBO stopt met televisieserie 'Girls'

http://oi65.tinypic.com/69ncs6.jpg

Het zesde seizoen van de HBO-reeks 'Girls' zal het laatste zijn. Dat heeft de televisiezender gisteren bekendgemaakt. In februari gaat het vijfde seizoen van de hitserie van Lena Dunham op antenne. Seizoen 6 wordt in 2017 verwacht.

'Girls' draait rond een groepje twintigers in New York. Lena Dunham, de bedenker, regisseur en hoofdrolspeelster begon met 'Girls' toen ze 23 was. Ze laat weten dat ze bijna 30 wordt en vindt dat een mooi moment om er een einde aan te breien. "De show heeft perfect mijn twintiger jaren gevat, de periode waar het allemaal over gaat."

Dunham werd dankzij de reeks wereldberoemd. Ze schreef een boek, steunt presidentskandidaat Hillary Clinton en maakt zowel een podcast als de feministische nieuwsbrief 'Lenny'. Dunham oogst met haar serie zowel lof als kritiek voor het beeld dat ze neerzet van millennials en van vrouwelijk naakt.

Dunham werd zes keer genomineerd voor een Emmy Award en won twee Golden Globes. Ook voor de andere acteurs in de serie werd Girls een springplank: Adam Driver is onder andere te zien in de nieuwste Star Warsfilm.

Volgens The New York Times gaat Dunham samen met andere Girls-medewerkers een pilot maken voor een nieuwe HBO-serie: de komische reeks 'Max' zal zich afspelen in de jaren zestig, tijdens de tweede feministische golf.

07-01-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Try-outs van Philippe Geubels een enorm succes:

Try-outs van Philippe Geubels een enorm succes: "Had ik niet verwacht"

http://oi63.tinypic.com/2igirsz.jpg

Philippe Geubels blijft enorm populair. Voor de try-outs voor een nieuwe zaalshow zijn de mensen zeer gretig om tickets te kopen. Ze zijn allen in een mum van tijd uitverkocht.

"Ik had niet verwacht dat het zo'n toeloop zou zijn. Tenslotte is het al drie jaar geleden dat ik nog eens heb opgetreden in België. Ik had niks nieuws te vertellen. Daarom heb ik nogal veel tijd in Nederland doorgebracht, waar ze m'n oud materiaal nog niet kenden. Ik ben dus heel blij dat ze mij hier nog niet vergeten zijn", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"De show heet 'Bedankt voor alles'. Ik ben nu tien jaar aan het optreden en ik kijk met veel tevredenheid terug op alle kansen die ik gekregen heb. Ik kom uit de Colruyt, hé. Dit is dus mijn 'merci' aan het publiek. Tegelijk wil ik met die titel ook meegeven dat er wat meer vriendelijkheid mag zijn in de wereld. Zou het niet tof zijn als er op de sociale media alleen nog positieve, constructieve berichten geplaatst worden? Of dat iedereen wat rapper 'dank u' zegt?"

07-01-2016 om 09:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix bijna wereldwijd beschikbaar, maar niet in China

Netflix bijna wereldwijd beschikbaar, maar niet in China

http://oi66.tinypic.com/28sr77o.jpg

De online videotheek Netflix is vanaf vandaag in 130 bijkomende landen beschikbaar. Hiermee bereikt de streamingdienst bijna het doel om overal ter wereld beschikbaar te zijn. Enkel in China is Netflix nog niet beschikbaar, zo zei topman Reed Hastings op de CES-technologiebeurs in Las Vegas. Op termijn wil hij ook in China starten.

Netflix was tot nu toe in zowat 60 landen beschikbaar. In België startte de dienst in september vorig jaar. Het Amerikaanse bedrijf startte destijds als postorderbedrijf voor DVD's.

Na de bekendmaking van het nieuws ging het aandeel 6 procent hoger op de technologiebeurs Nasdaq in New York.

Behalve China is Netflix ook niet beschikbaar in het schiereiland de Krim, Noord-Korea en Syrië. Dat komt door beperkingen die Washington Amerikaanse bedrijven oplegt, aldus Netflix in een persbericht.

06-01-2016 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om deze reden stopte Otto-Jan Ham met sociale media

Om deze reden stopte Otto-Jan Ham met sociale media

http://oi65.tinypic.com/1072lnn.jpg

Otto-Jan Ham is niet meer actief op Twitter en Facebook. De presentator van 'De Ideale Wereld' vertelt in Humo waarom dat het geval is.

 "Je wordt beoordeeld. Door alles en iedereen. Ik sluit me daar bewust van af. Ik heb geen Twitter, geen Facebook en geen Instagram meer. Ik moest die banden met de buitenwereld doorknippen. Waarom? Omdat je dat tijd en energie kost. Het is zinloos."

Ergeren
"Facebook doe ik al een paar jaar niet meer en ik mis niks. Vooraf denk je: ik moet dat houden, want je wilt toch weten wat je vrienden in het buitenland doen? Ik heb een broer die in China woont, maar kijk, vanmorgen heb ik nog drie kwartier met hem aan de lijn gehangen en ik ben weer helemaal mee. Ik moet voor 'De ideale wereld' sowieso álles volgen. Dan hoef ik niet 's avonds nog eens op Twitter te lezen wat Jeke en Pietje vinden van wat er in Parijs is gebeurd. Het interesseert me niet wat al die opiniemakers op Twitter, daarover denken. Voor je het weet heb je het gelezen, erger je je daaraan en zuigt het toch weer een hoop energie uit jou. Je kan dan wel zeggen dat het je koud laat, ik heb geleerd dat dat bij mij niet zo is."

06-01-2016 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk zwanger van zesde kindje

Anouk zwanger van zesde kindje

http://oi66.tinypic.com/1zywsw8.jpg

Zangeres Anouk (40) is zwanger van haar zesde kindje. Dat laat ze middels een foto op Instagram weten aan haar fans.

De vader van haar zesde kindje is Dominique Schellekens (21).

06-01-2016 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Harper uit 'Two and a Half Men' is nu onherkenbaar

Jake Harper uit 'Two and a Half Men' is nu onherkenbaar

http://oi66.tinypic.com/34jagcw.jpg

Miljoenen fans van sitcom Two and a Half Men kennen Angus T. Jones als het kindsterretje met de babyface dat vanaf zijn tiende de rol van Jake Harper speelde. Maar van zijn aandoenlijke babygezicht is tegenwoordig niets meer over: een nauwelijks herkenbare Angus heeft nu wild lang haar en een woeste baard.

De inmiddels 22-jarige acteur werd maandag gespot in het Amerikaanse Californië. Hij is gestopt met acteren en studeert tegenwoordig aan de universiteit van Colorado.

Vijf jaar geleden was Angus nog de best betaalde kindacteur ooit met een beloning van 300.000 dollar (ruim 278.000 euro) per aflevering van Two and a Half Men. In 2013 schreven de makers hem uit de show, omdat hij het programma online belachelijk had gemaakt.

Vuiligheid
"Als je naar Two and a Half Men kijkt, stop daar dan alsjeblieft mee", zei hij in een filmpje op de religieuze website The Forerunner Chronicles. "Ik zit erin en ik wil er niet in zitten. Houd alsjeblieft op met kijken. Stop alsjeblieft je hoofd te vullen met vuiligheid."

De diepgelovige acteur bood later zijn excuses aan voor zijn opmerkingen en zei dat hij zijn collega's niet wilde beledigen. Hij nam geen afstand van zijn woorden en noemde zichzelf een "betaalde hypocriet": hij zat tegen zijn zin in de show, alleen voor het geld. Vorig jaar keerde Angus nog terug in de show voor de allerlaatste aflevering.

06-01-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans: "Ik verschoot van mijn gewicht"

Ruth Beeckmans: "Ik verschoot van mijn gewicht"

http://oi66.tinypic.com/11rempe.jpg

Toen Ruth Beeckmans (33) midden in de opnames voor de Safety First-film geveld werd door meningitis, was dat flink verschieten. "Ik ben over mijn grenzen gegaan", vertelt de actrice in Dag Allemaal. "Mijn dochter is een slechte slaper, draaidagen, toneel én een dieet. Al was dat nodig, ik verschoot toen de diëtiste zei dat ik in de obesitas-categorie zat."

Toen de meningitis de kop op stak, was Beeckmans al 10 kilo kwijt. "Geen heavy dieet, hoor. 's Morgens yoghurt met havermout en kiwi, 's avonds geen koolhydraten maar veel groente en vis. En 's middags at ik gewoon mee van de catering op de set."

Naar eigen zeggen heeft ze er geen problemen mee dat ze wat steviger gebouwd is, "maar het moet wel gezond blijven. Ik wist dat ik te zwaar was, maar toen de diëtiste zei dat ik in de obesitas-categorie zat, verschoot ik toch wel. Ik had al lang niet meer op een weegschaal gestaan..."

Volhouden is echter niet zo gemakkelijk. "Intussen zijn bijna alle kilo's er weer bij. Het probleem is dat ik weinig tijd heb om deftig te koken. Het is makkelijker om een zak chips open te trekken of een pizza in de oven te steken, hé. Maar ik eet wel graag gezond. Ik vind een mandarijntje net zo lekker als chocolade."

"Ik beweeg ook gewoon te weinig", vervolgt ze. "Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens in de fitness ben geraakt. Ik vind mijn gezondheid echt wel belangrijker dan mijn uiterlijk. Maar ik ben gedoemd tot een heel leven jojoën, vrees ik."

05-01-2016 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire zorgt voor hilarische conversatie tussen Jeroen Meus en Tom Waes

Peter Van de Veire zorgt voor hilarische conversatie tussen Jeroen Meus en Tom Waes

http://oi67.tinypic.com/9b94w1.jpg

Peter Van de Veire heeft voor een grappig Twitter-gesprek gezorgd tussen Jeroen Meus en Tom Waes. Aanleiding was een uitspraak van Tom Waes tijdens De Ochtendshow op MNM.

"Ja. Ik heb al eens stevig gekust met @Jerremeus". Een zeer openhartige @tomwaes nét @mnmbe. #grotepet. En het jaar is nog maar net begonnen", postte Van de Veire. Meus reageerde met een geweldig Tweet.

Waes bleef ook niet achter en reageerde ook gevat. Bekijk de onderstaande Tweets en laat de lachspieren maar werken.

05-01-2016 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck roept de hulp in van haar Instagram-volgers

Eline De Munck roept de hulp in van haar Instagram-volgers

http://oi68.tinypic.com/24flox3.jpg

Eline De Munck heeft met Odette Lunettes een succesvolle brillencollectie. De blondine werkt nu aan een tweede collectie en ze roept daarvoor de hulp in van haar volgers op Instagram.

"HELLUP! @odettelunettesis op zoek naar namen voor de monturen van de 2e collectie. Welk brillend filmpersonage is jouw favoriet? Want ook nu weer gaan we voor personages uit series of films die bekend staan om hun brillen. Laat het ons weten en wie weet wordt jouw favoriet wel 1 van onze brillen!#TeamWork #InspireUs #VeelThankYous", schreef ze bij haar foto.  

Eerder hield Eline al sollicitaties om stage te volgen bij haar brillencollectie.  

05-01-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Franky uit 'Thuis' eruit na z'n geslachtsoperatie

Zo ziet Franky uit 'Thuis' eruit na z'n geslachtsoperatie

http://oi67.tinypic.com/200fner.jpg

Het nieuwe 'Thuis'-personage Kaat krijgt eindelijk een gezicht. Nadat Franky Bomans, gespeeld door Jef Hoogmartens, in 'Thuis' een geslachtsoperatie onderging, werd gezegd dat zijn rol voortaan door een vrouw zou worden vertolkt. Dat blijkt nu Leen Dendievel te zijn, de vriendin van zanger Udo Mechels en vroeger al te zien in 'Familie'.

Aanvankelijk werd gedacht dat 'de vrouwelijke Franky Bomans' - nadat eind april ­bekend werd dat hij een geslachtsoperatie onderging - ­opnieuw door een man of zelfs transgender vertolkt zou worden, maar dat bleek al snel niet het geval. Dendievel vervoegt vanaf het voorjaar 2016 de cast van de soap.

De actrice kijkt er alvast enorm naar uit. "Ik ken bijna iedereen, maar heb nog nooit met iemand de set of een scène gedeeld. Het is een eer om met Marleen en Pol een gezin te vormen, hele fijne mensen en goede acteurs. Bovendien is het een rol met vlees aan en dat kom je niet zo vaak tegen. Ik neem deze kans dan ook met beide handen aan. En ik haal alles uit de kast om die rol goed neer te zetten. Dat is belangrijk, zowel voor mensen die niet vertrouwd zijn met het begrip 'transgender', als voor transgenders zelf."

"Ik kom niet onvoorbereid op de set. Toevallig heb ik zelf  - nog voor ik wist voor deze rol in aanmerking te komen- een tijdje geleden een vrouw 'herontdekt'. Zij heeft mij veel verteld en ik ga zeker ook verder te rade bij haar. Elk verhaal is anders, maar ook zij  is ooit een man geweest en kan mij raad geven bij de moeilijk te spelen situaties."

05-01-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone past voor Rambo:"Laat die rol maar aan iemand anders"

Sylvester Stallone past voor Rambo:"Laat die rol maar aan iemand anders"

http://oi68.tinypic.com/t5jfvp.jpg

Hoewel hij al jaren werkt aan een script voor een vijfde Rambo-film, heeft hoofdrolspeler Sylvester Stallone aan Variety gezegd nooit meer zelf de rol van de iconische legerheld te zullen vertolken. "Mijn hart wil wel, maar mijn lichaam geeft duidelijk aan dat het daarvoor te laat is", aldus de 69-jarige Stallone.

"Het zou net hetzelfde zijn als een gepensioneerde bokser die nog éénmaal in de ring kruipt en meedogenloos neergemept wordt in de eerste ronde. Laat die rol maar aan iemand anders".

Stallone liet weten heel tevreden te zijn met hoe de rol van Rambo in Rambo IV, de voorlopig laatste film uit 2008, werd neergezet. "Ken je dat moment waarop je beseft dat je alles eruit hebt gehaald wat erin zat?", zegt hij, "Als actieheld ben ik heel blij dat ik de Birmaanse genocide geconfronteerd werd. Het was actueel, de langste burgeroorlog in de geschiedenis die maar liefst 65 jaar duurde. Ik besefte toen dat dit wellicht de laatste film in dit genre zou worden waarin ik een hoofdrol speelde. Toen dat achter de rug was, had ik nooit meer de bereidheid om zo'n engagement nog aan te gaan."

"Er blijft niets meer over. Toen men mij vroeg om een volgende Rambo in te blikken, heb ik gezegd dat ik het enkel deed als ik beter kon doen dan de vorige film. En dat kan mijn inziens niet."

Stallone is niet betrokken bij de televisiereeks die over Rambo wordt gemaakt. In die reeks wordt ingezoomd op de zoon van de legendarische Rambo. "Het is heel moeilijk om een held te vervangen door zijn zoon", meent Stallone. "De zoon van Tarzan, King Kong, Godzilla... dat blijven zeer zware voetsporen om in te treden."

05-01-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen zet zich in tegen baarmoederhalskanker

Ann Van Elsen zet zich in tegen baarmoederhalskanker

http://oi66.tinypic.com/jl3pms.jpg

Farmacieconcern Roche Diagnostics heeft een HPV DNA-test op de markt gebracht. Ex-Miss België Ann Van Elsen is het gezicht van de campagne.

"Ik was meteen bereid ", zegt Van Elsen in Het Belang van Limburg. "Omdat ik in mijn omgeving toch wel wat vrouwen ken die baarmoederhalskanker hebben gehad. Via de Facebookpagina 'Women deserve better' kunnen vrouwen meer informatie over HPV vinden, en ik wil ook alle vrouwen oproepen om in de maand januari een selfie met vlinderdasje te posten op de sociale media, met vermelding #stophpv. 'Beter voorkomen dan genezen' is een motto dat hier wel degelijk op zijn plaats is."

Julie Taton
"Uiteraard heb ik me ook zelf laten testen op HPV, en gelukkig was alles in orde. Dat was helaas niet het geval voor Julie Taton (ex-Miss België, nvdr.), die door Roche werd aangezocht om de campagne in Wallonië te ondersteunen. Gelukkig is toch nog alles goed gekomen, waardoor Julie nu - net als ik - zwanger is. Wat niet betekent dat het een afgesloten hoofdstuk is, want vrouwen moeten zich - ook nadat ze kinderen hebben gekregen - blijven laten testen."

04-01-2016 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!