Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone past voor Rambo:"Laat die rol maar aan iemand anders"

Sylvester Stallone past voor Rambo:"Laat die rol maar aan iemand anders"

http://oi68.tinypic.com/t5jfvp.jpg

Hoewel hij al jaren werkt aan een script voor een vijfde Rambo-film, heeft hoofdrolspeler Sylvester Stallone aan Variety gezegd nooit meer zelf de rol van de iconische legerheld te zullen vertolken. "Mijn hart wil wel, maar mijn lichaam geeft duidelijk aan dat het daarvoor te laat is", aldus de 69-jarige Stallone.

"Het zou net hetzelfde zijn als een gepensioneerde bokser die nog éénmaal in de ring kruipt en meedogenloos neergemept wordt in de eerste ronde. Laat die rol maar aan iemand anders".

Stallone liet weten heel tevreden te zijn met hoe de rol van Rambo in Rambo IV, de voorlopig laatste film uit 2008, werd neergezet. "Ken je dat moment waarop je beseft dat je alles eruit hebt gehaald wat erin zat?", zegt hij, "Als actieheld ben ik heel blij dat ik de Birmaanse genocide geconfronteerd werd. Het was actueel, de langste burgeroorlog in de geschiedenis die maar liefst 65 jaar duurde. Ik besefte toen dat dit wellicht de laatste film in dit genre zou worden waarin ik een hoofdrol speelde. Toen dat achter de rug was, had ik nooit meer de bereidheid om zo'n engagement nog aan te gaan."

"Er blijft niets meer over. Toen men mij vroeg om een volgende Rambo in te blikken, heb ik gezegd dat ik het enkel deed als ik beter kon doen dan de vorige film. En dat kan mijn inziens niet."

Stallone is niet betrokken bij de televisiereeks die over Rambo wordt gemaakt. In die reeks wordt ingezoomd op de zoon van de legendarische Rambo. "Het is heel moeilijk om een held te vervangen door zijn zoon", meent Stallone. "De zoon van Tarzan, King Kong, Godzilla... dat blijven zeer zware voetsporen om in te treden."

05-01-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen zet zich in tegen baarmoederhalskanker

Ann Van Elsen zet zich in tegen baarmoederhalskanker

http://oi66.tinypic.com/jl3pms.jpg

Farmacieconcern Roche Diagnostics heeft een HPV DNA-test op de markt gebracht. Ex-Miss België Ann Van Elsen is het gezicht van de campagne.

"Ik was meteen bereid ", zegt Van Elsen in Het Belang van Limburg. "Omdat ik in mijn omgeving toch wel wat vrouwen ken die baarmoederhalskanker hebben gehad. Via de Facebookpagina 'Women deserve better' kunnen vrouwen meer informatie over HPV vinden, en ik wil ook alle vrouwen oproepen om in de maand januari een selfie met vlinderdasje te posten op de sociale media, met vermelding #stophpv. 'Beter voorkomen dan genezen' is een motto dat hier wel degelijk op zijn plaats is."

Julie Taton
"Uiteraard heb ik me ook zelf laten testen op HPV, en gelukkig was alles in orde. Dat was helaas niet het geval voor Julie Taton (ex-Miss België, nvdr.), die door Roche werd aangezocht om de campagne in Wallonië te ondersteunen. Gelukkig is toch nog alles goed gekomen, waardoor Julie nu - net als ik - zwanger is. Wat niet betekent dat het een afgesloten hoofdstuk is, want vrouwen moeten zich - ook nadat ze kinderen hebben gekregen - blijven laten testen."

04-01-2016 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.An Lemmens: "Ik weet niet of ik gelukkig ben"

An Lemmens: "Ik weet niet of ik gelukkig ben"

http://oi64.tinypic.com/2d0jqs2.jpg

An Lemmens zag in 2015 een einde komen aan haar huwelijke met kunstenaar Arne Quinze. De prestentatrice weet niet of ze nu gelukkig is. Dat heeft meerdere redenen.

"Of ik gelukkig ben? Dat is een moeilijke vraag, zeker in deze periode van mijn leven. Waarom? Omdat ik niet weet of ik gelukkig ben", vertelt ze in Het Belang van Limburg.

"Of je gelukkig bent of niet, dat kan van zoveel factoren afhangen. Net als iedereen ben ik bijvoorbeeld bezig met hoe het eraan toegaat in de wereld en daar hou ik een welbepaald beeld aan over, maar nu ook weer geen beeld dat per definitie negatief is. Wij leven in een mooie wereld, alleen wordt er te vaak gefocust op het negatieve."

04-01-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle van Dael verovert Brazilië

Jelle van Dael verovert Brazilië

http://oi67.tinypic.com/a3zjiw.jpg

Jelle Van Dael vertoeft momenteel in Brazilië. De zangeres geniet er van het land, maar is er vooral aan het werken. Ze is er momenteel op tournee en dat lijkt goed te verlopen.

Via Instagram deelde ze heel wat momenten mee. Ze vierde er Nieuwjaar, ze geniet er van een prachtig ontbijt aan bed, ze treedt er op. 

Dat is best vermoeiend. Van Rio de Janeiro naar Sao Paulo. De optredens volgen elkaar snel op. "Een lange dag! Reizen en twee keer optreden, maar eerst tijd voor een ontbijt", schrijft ze bij één van haar foto's.

04-01-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Galabru (93), de adjudant uit 'Les Gendarmes de Saint-Tropez' overleden

Michel Galabru (93), de adjudant uit 'Les Gendarmes de Saint-Tropez' overleden

http://oi66.tinypic.com/21dmr83.jpg

De Franse acteur Michel Galabru is maandag op 93-jarige leeftijd overleden. De in Marokko geboren Galabru acteerde zijn leven lang, al wilde hij aanvankelijk liever voetballer worden.

Hij verwierf wereldfaam door zijn rol als adjudant Jérôme Gerber naast Louis de Funès in de reeks Le gendarme de Saint-Tropez die vanaf 1964 werd gedraaid. Galabru speelde dikwijls komische rollen.

Andere bekende films waarin hij speelde waren onder meer Le juge et l'assassin (1976), La cage aux folles (1978), Belle époque (1992), Astérix et Obélix contre César(1999) en Bienvenue chez les Ch'tis (2008).
Michel Galabru won diverse filmprijzen, waaronder de prestigieuze César voor beste acteur.

Zijn laatste rol speelde hij twee jaar geleden in Les Invincibles van regisseur Frédéric Berthe. Hij debuteerde in 1951 in Ma femme, ma vache et moi. In totaal was hij in ruim tweehonderd films te zien.

04-01-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire over Eva Daeleman: "Daar schrok ik van"

Peter Van de Veire over Eva Daeleman: "Daar schrok ik van"

http://oi66.tinypic.com/1gpx6x.jpg

Peter Van de Veire ontving ook de berichten van de burn-out van Eva Daeleman. De radio-presentator van MNM begrijpt niet waarom mensen toch nog zo hevig reageerden.

"Ik ken Eva al sinds haar negentiende. Ze studeerde nog, maar deed ook iets voor MNM en de toenmalig netmanager zei: je moet die eens testen voor de ochtendshow. Het was geleden van Siska Schoeters dat ik nog zoveel naturel had gezien. Dat was altijd van 'vrolijk, vrolijk, vrolijk'. En 'gaan, gaan, gaan'", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"En dan ineens: kaars uit. Dan schrik ik wel, ja. Waar ik ook van schrok: de reacties. Iedereen had een mening. Ik begrijp dat niet. Ikzelf: ik heb van weinig meningen de aandrang om die te ventileren in de media. De autoloze zondag, ja. Vind ik nutteloos. Maar verder? Mensen moeten beseffen: soms is het beter om 'uwe kak' in te houden. Niet plezant voor de buik. Maar zoveel beter voor de omgeving."

04-01-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp dankbaar dat Amber het met hem uithoudt

Johnny Depp dankbaar dat Amber het met hem uithoudt

http://oi65.tinypic.com/ok322w.jpg

Johnny Depp heeft zijn vrouw Amber Heard bedankt in een speech op het Palm Spings International Film Festival in Californië. De 52-jarige acteur is blij dat zijn 23 jaar jongere vrouw het met hem uithoudt, weet US Weekly.

"Ik moet mijn vrouw Amber bedanken dat ze het met mij volhoudt en samenleeft met al deze personages. Dat kan niet makkelijk zijn", zei Johnny, verwijzend naar de opvallende karakters die hij afgelopen tijd tot leven bracht in verschillende films. "Het is al moeilijk voor mij, dus het moet wel moeilijk zijn voor haar."

Depp en Heard leerden elkaar kennen op de set van de film 'The Rum Diary' uit 2011. Ze verloofden zich in 2012, niet lang nadat Johnny en zijn ex Vanessa Paradis na ruim veertien jaar uit elkaar waren gegaan.

03-01-2016 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt eerste foto van zoontje Saint

Kim Kardashian deelt eerste foto van zoontje Saint

http://oi63.tinypic.com/241w64j.jpg

Kim Kardashian heeft voor het eerst een foto op Instagram gezet waarop haar zoontje Saint te zien is. Althans een stukje van het jongetje dan.

Kim postte een kiekje van het kleine handje van het ventje. Hij houdt de vinger van zijn grote zus North stevig vast. BFF (best friends forever red.) staat bij de aandoenlijke foto geschreven. ''Ze zei: 'hij is mijn beste vriend'", meldde de realityster nog op haar eigen website.  

Kim en Kanye West werden op 5 december de trotse ouders van Saint. Sindsdien hebben de ouders nog geen enkele foto van het jongetje gedeeld via social media.    

03-01-2016 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars domineert: succesvolste derde weekend aller tijden

Star Wars domineert: succesvolste derde weekend aller tijden

http://oi65.tinypic.com/2lnuvyx.jpg

Het zevende deel van de Star Wars-saga blijft onbedreigd de koploper in de Amerikaanse bioscopen. 'The Force Awakens' bracht dit weekend volgens het vakblad Variety nog eens 88,3 miljoen dollar in het laatje.

Dat is niet alleen het meest succesvolle derde weekend van een film. 'The Force Awakens' zou maandag na 17 dagen zelfs het totaalrecord van 760 miljoen van 'Avatar' kunnen breken en de hoogste recette aller tijden kunnen boeken. Tegen zondagavond stond Star Wars volgens voorlopige schattingen op 740 miljoen dollar.

Op plaats twee staat de vaderkomedie 'Daddy's Home' met Will Ferrell en Mark Wahlberg dapper op 29 miljoen dollar. Op plaats drie staat 'The Hateful 8', de nieuwe film van Quentin Tarantino met een recette van 16,2 miljoen dollar. De experten van 'Box Office Mojo' hadden die prent een 50 procent hoger resultaat voorspeld.

03-01-2016 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William is verontrust dat hij zijn kinderen niet zal zien opgroeien

Prins William is verontrust dat hij zijn kinderen niet zal zien opgroeien

http://oi64.tinypic.com/vcqidc.jpg

Het vaderschap doet wat met een mens. De blijde gebeurtenis schudt ook het leven van een toekomstige koning door elkaar. Prins William is bang dat hij zijn kinderen niet zal zien opgroeien, zo bekende hij tijdens een documentaire van de Britse tv-presentatoren Ant en Dec.

Prins Williams is ondertussen al twee keer papa geworden. Het vaderschap heeft hem een stuk emotioneler gemaakt.  "Vroeger was ik niet snel ongerust", vertelde hij. "Maar nu als papa trek ik me alles veel meer aan van wat er in de wereld gebeurt, zelfs de kleinste dingen raken me."

De tragische dood van zijn moeder, prinses Diana, heeft zijn kijk op het vaderschap beïnvloed. Zij stierf plots bij een verkeersongeval toen de prins zelf nog maar vijftien jaar oud was. "De gedachte dat ik mijn kinderen niet zal zien opgroeien, spookt wel eens door mijn hoofd", verklapte hij. Het is een onderwerp dat uiteraard extra gevoelig ligt bij hem.

Prins William beseft als geen ander en nu meer dan ooit hoe kostbaar het leven is en dat plaatst voor hem alles in ander perspectief.

03-01-2016 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter kan Eurosong 'nieuwe stijl' maar matig smaken: dit zijn de grappigste tweets

Twitter kan Eurosong 'nieuwe stijl' maar matig smaken: dit zijn de grappigste tweets

http://oi66.tinypic.com/20069s8.jpg

Wie mag er België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Stockholm? Vanavond is de zoektocht op één gestart - met een aangepaste formule. De vakjury werd afgevoerd en vervangen door zes 'adviserende experten'. Ook het principe van de afvalrace werd overboord gegooid. Vijf kandidaten blijven drie liveshows op post tot de kijkers en de internationale jury's beslissen wie het ticket naar Zweden verdient. Twitterend Vlaanderen kon het maar matig smaken.

03-01-2016 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne en Jaro ('Mijn Pop-uprestaurant') nemen Antwerps restaurant over

Hanne en Jaro ('Mijn Pop-uprestaurant') nemen Antwerps restaurant over

http://oi67.tinypic.com/skuw4w.jpg

Hanne Verstreken en Jaro Steens, het koppel dat het eerste seizoen van VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant' won, start een eigen zaak in Antwerpen. Ze willen die combineren met de uitbating van hun foodtruck.

Hanne en Jaro nemen in februari hun intrek in het failliete Den Druiventros in de Kerkstraat, meldt Gazet van Antwerpen. Ze willen hun klanten vooral verse producten voorschotelen, met Jaro in de keuken en Hanne in de boeken.

"Goed eten voor goed geld", noemt Hanne het. "We willen terug naar de basis. Is er een gerechtje op, dan komt er een nieuw op de kaart. Zo weten klanten zeker dat het echt vers is."

02-01-2016 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagboek Anne Frank vrij online beschikbaar

Dagboek Anne Frank vrij online beschikbaar

http://oi68.tinypic.com/4g0myt.jpg

Een Frans academicus en een Frans volksvertegenwoordigster hebben zoals aangekondigd het originele dagboek van Anne Frank (in het Nederlands) online gezet. Ze menen dat dit werk nu publiek domein is, omdat auteursrechten zeventig jaar na haar dood vervallen. Maar het Anne Frank Fonds in Zwitserland, dat de auteursrechten op het dagboek bezit, trekt dat in twijfel en dreigt met gerechtelijke stappen.

"Anne Frank is gestorven in 1945 (in het concentratiekamp van Bergen-Belsen, red) en dus wordt haar dagboek publiek domein", aldus wetenschapper Olivier Ertzscheid, tevens zelfverklaard "militant" voor het publieke domein. Hij verwijst naar de Franse wetgeving die, conform een Europese richtlijn uit 1993, bepaalt dat een werk publiek domein wordt op de eerste januari zeventig jaar na het overlijden van de auteur, "of de laatste overlevende auteur". En daar dreigt een probleem, want het Anne Frank Fonds beweert dat haar vader, Otto, het dagboek bewerkt heeft toen hij het uitgaf. De vader stierf pas in 1980.

Ook het Franse parlementslid Isabelle Attard voert mee strijd "tegen de privatisering van de kennis", en publiceerde het originele dagboek van Anne Frank online. Beiden deden al eens hetzelfde met de Franse versie van het dagboek, maar stuitten daarbij op de vertaalrechten en haalden het weer offline.

Gerecht
Het Anne Frank Fonds in Bazel dreigt met gerechtelijke stappen. Het fonds werd destijds door Otto Frank opgericht om de auteursrechten van haar dagboek te beheren. Daarnaast is er nog de Nederlandse Stichting Anne Frank, die het Achterhuis beheert. Beide organisaties liggen al jaren overhoop over de nalatenschap van Anne. Van het dagboek, dat de 13-jarige Joodse schreef toen ze tussen 1942 en 1944 ondergedoken zat in Amsterdam, zijn intussen al meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Het dagboek werd vertaald in 70 talen.

02-01-2016 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-IS-groep claimt DDoS-aanval op BBC

Anti-IS-groep claimt DDoS-aanval op BBC

http://oi66.tinypic.com/o8tkw3.jpg

Een groep hackers heeft de DDoS-aanval van eerder deze week, op oudejaarsavond, op de websites van de BBC opgeëist.

"De aanval was bedoeld als een test van onze vaardigheden", heeft de groep gemeld aan een technologieredacteur van de BBC. Het zou niet de bedoeling zijn geweest de BBC-sites urenlang plat te leggen.

De hackersgroep zegt zich in te zetten voor de bestrijding van terreurbeweging Islamitische Staat. "We beseffen dat we niet altijd de juiste keuze maken, maar zonder cyberhackers, wie zou er dan zijn om online terrorisme te bestrijden?", aldus de groep, die zich New World Hackers noemt.

Bij een DDoS-aanval wordt een server bestookt met zoveel verkeer dat die overbelast raakt.

02-01-2016 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kiest Geert Bourgeois de nieuwe topman van VRT

Zo kiest Geert Bourgeois de nieuwe topman van VRT

http://oi63.tinypic.com/2lu5015.jpg

Wie vervangt huidig VRT-CEO Leo Hellemans, die eind februari met pensioen gaat? De zoektocht woedt volop. Humo wijdt er volgende week een stuk aan en heeft alvast een voorpublicatie op haar site geplaatst: "Hoewel de N-VA aan zet is en veel aan die partij gelinkte namen de ronde doen, wijst alles erop dat Geert Bourgeois binnenkort een wit konijn uit zijn hoed zal toveren."

Volgens insiderbronnen van Humo-journalist Brecht Decaestecker zal de aanstelling van de nieuwe CEO geen puur politieke benoeming worden. Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) zou daar bij voorzitter Bart De Wever persoonlijk op aangedrongen hebben.

Daarom werd headhunter Fabiaan Van Vrekhem, partner van consultancybureau Accord Group, aangesteld om een uitgebreide groep van kandidaten te testen. Verwacht wordt dat Van Vrekhem volgende week al een lijst met vijf à zes namen aan de Vlaamse regering zal overhandigen.

Eén van de namen die circuleert, is die van NRC Handelsblad-hoofdredacteur Peter Vandermeersch, al heeft hij dat in een dubbelinterview met De Morgen ten stelligste ontkend.

02-01-2016 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeloo en Jasmine gaan naar finale 'The Voice Kids'

Leeloo en Jasmine gaan naar finale 'The Voice Kids'

http://oi68.tinypic.com/2928r5y.jpg

In de derde Battle-aflevering van 'The Voice Kids' moest coach Sean Dhondt de twee laatste talenten uit zijn team selecteren voor de finale. Het werden Leeloo en Jasmine, die het volgende week opnemen tegen Jens, Anke, Julie en Josefien voor een studiebeurs van 10.000 euro en de mogelijkheid om een eigen single op te nemen.

Voor de eerste Battle zet Sean drie meisjes samen die elkaar als grootste concurrent zien. Hannabel (14, Lebbeke), Dioniza (11, Diegem) en Serena (13, Oostende) "matchen heel goed qua power in hun voice", vindt hij. "Die drie samen, dat is een bommeke. Ik heb dan ook een stevig nummer gekozen." En dat is 'Love Rears Its Ugly Head' van Living Colour, een nummer dat de meisjes niet kennen.

Kitana, Jasmine en Oscar

In de tweede battle staan Kitana (11, Wevelgem), Jasmine (13, Brugge) en Oscar (12, Borgerhout) tegenover elkaar. Oscar mocht zelf een remix maken van 'Summertime Sadness' van Lana Del Rey. "Dit trio moet puur feest worden op het podium", aldus Sean.

Pien, Lore en Tine

'Spectrum' van Florence And The Machine is met de rollercoaster van hoge en lage noten dan weer een uitdaging voor Pien (14, Brasschaat), Lore (13, Veldegem) en Tine (14, Buggenhout).

Leeloo, Romane en Aurelie

De drie straffe stemmen Leeloo (12, Oostende), Romane (14, Wilrijk) en Aurelie (14, Jeuk) zingen ten slotte 'Superstition' van Stevie Wonder in een origineel a-capella-arrangement.

Reacties

Uiteindelijk komen Leeloo en Jasmine als winnaars uit de bus. "Toen ik door mocht na de Blind Auditions was ik al sprakeloos, maar nu heb ik pas écht geen woorden", reageert Leeloo.  "Ik ben keiblij", zegt Jasmine. "En ik denk dat de finale gewoon nog tien keer zo leuk gaat zijn als vandaag!"

02-01-2016 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan geniet van vakantie in Mexico

Astrid Bryan geniet van vakantie in Mexico

http://oi65.tinypic.com/jfvqj6.jpg

Astrid Bryan heeft niet gekozen voor een eindejaar in de sneeuw. De Antwerpse vertoeft momenteel op vakantie in Mexico. Daar geniet ze van een warme vakantie.

Via Instagram laat ze haar fans meevolgen. Strand, zee en zon. Het hoort er allemaal bij. 2015 is een jaar dat Astrid nooit zal vergeten. Ze verloofde zich immers met haar vriend Bram Coppens.

01-01-2016 om 05:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl eert Lemmy met Motörhead-tattoo

Dave Grohl eert Lemmy met Motörhead-tattoo

http://oi63.tinypic.com/6o0ade.jpg

Dave Grohl heeft een tatoeage laten zetten als eerbetoon aan de zopas overleden Motörhead-frontman Lemmy Kilmister. Op de linkerpols van de 46-jarige voorman van de Foo Fighters prijkt nu het Ace of Spades-logo van de Engelse heavy metalband. Dat blijkt uit een foto op Instagram van de tatoeëerder uit Las Vegas die het inktplaatje zette, schrijft Page Six.

Ian Kilmister, zoals Lemmy eigenlijk heet, overleed op 28 december op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker, twee dagen nadat de diagnose was gesteld. De oprichter en frontman van Motörhead had op Tweede Kerstdag te horen gekregen dat hij kanker had en overleed korte tijd later thuis in Los Angeles.

Na zijn overlijden maakte de band bekend ermee te stoppen. "Lemmy was Motörhead", zei drummer Mikkey Dee woensdag in een interview met de Zweedse krant Expressen. "We gaan niet meer op tournee en er komen ook geen albums meer uit. Maar het merk overleeft en Lemmy zal voortleven in de harten van al zijn fans."

De Foo Fighters plaatsen ook een eerbetoon aan Lemmy op Facebook. "We hebben een vriend en een legende verloren. Onze harten zijn gebroken, RIP Lemmy." Grohl en Lemmy waren goede vrienden en deelden verscheidene keren het podium samen. Zo speelden ze in 2010 nog samen de hit Ace of Spades uit 1980.

01-01-2016 om 05:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby duikt onder op landgoed

Bill Cosby duikt onder op landgoed

http://oi66.tinypic.com/2j5xgzt.jpg

De getergde komiek Bill Cosby is gisteravond na zijn voorgeleiding op het vliegtuig gestapt naar de Amerikaanse staat Massachusetts. De 78-jarige Cosby heeft daar een groot landgoed waar hij goed afgesloten van de buitenwereld is. Er gaan foto's rond van zijn vertrek met zijn privévliegtuig waarop te zien is hoe hij zijn advocaat, Monique Pressley, gedag zegt.

Cosby is aangeklaagd wegens aanranding van Andrea Constand. Hij zou haar in 2004 gedrogeerd en misbruikt hebben in zijn huis in een voorstad van Philadelphia.

Pressley liet vandaag in een interview met Today weten dat haar cliënt onschuldig is en dat ze verwacht dat hij zal worden vrijgesproken. Ze sprak van een schijnvertoning en liet weten dat een schikking er niet in zit. "Hij is sterk en houdt de moed erin. We gaan er alles aan doen om hem bij te staan'', aldus Pressley.

Het is voor het eerst dat Cosby wegens seksueel misbruik strafrechtelijk is aangeklaagd. De afgelopen jaren hebben tientallen vrouwen Cosby beschuldigd van seksueel wangedrag en geweld. Hij heeft altijd ontkend en begon deze maand een rechtszaak tegen zeven vrouwen wegens smaad.

01-01-2016 om 05:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Lucas niet blij met aanpak Star Wars: "Ze hebben besloten om mijn verhaal niet te gebruiken" Bewaar artikel

George Lucas niet blij met aanpak Star Wars: "Ze hebben besloten om mijn verhaal niet te gebruiken"

http://oi67.tinypic.com/14mz4tj.jpg

Star Wars-bedenker George Lucas is niet tevreden met de nieuwe aanpak in de laatste film, Star Wars: The Force Awakens. Volgens Lucas was Disney helemaal niet geïnteresseerd in zijn ideeën voor het vervolg op de reeks. "Ze hebben besloten om mijn verhalen niet te gebruiken en hun eigen ding te doen", zegt hij in een interview met Charlie Rose

"Ze hebben de verhalen bekeken en zeiden: 'We willen iets voor de fans maken.'" Disney wilde liever niet dat de 71-jarige geestelijk vader van Star Wars bij de nieuwe film betrokken was. "En anders zou ik waarschijnlijk toch alleen maar voor problemen zorgen, omdat zij niet van plan waren te doen wat ik wilde."

"Kinderen verkocht"
"Bovendien heb ik geen zeggenschap meer", zegt Lucas. Hij verkocht zijn bedrijf Lucasfilm drie jaar geleden aan Walt Disney voor 4 miljard dollar. Terugblikkend zegt Lucas over zijn deal met Disney dat hij zijn 'kindjes' verkocht heeft aan 'blanke slavendrijvers', maar hij besluit zijn zin niet af te maken. In plaats daarvan legt hij uit hoe zijn visie verschilt van die van Disney.

"Ze wilden een retro-tintje aan de film geven. Dat vond ik maar niks. Ik heb voor elke film mijn uiterste best gedaan om alles anders te doen; andere planeten, andere ruimteschepen."

01-01-2016 om 05:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!