Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen 'Babe van het Jaar' voor de Ketnetters

Karen Damen 'Babe van het Jaar' voor de Ketnetters

http://oi68.tinypic.com/15y9r46.jpg

Niels Destadsbader, K3 en D5R zijn -met telkens twee Gouden K's- de grote winnaars van het awardgala van de VRT-kinderzender Ketnet. Karen Damen werd door de kinderen tot 'Babe van het Jaar' verkozen. Een 'Gouden Gouden K', een soort lifetime achievement award, was er voor Samson en Gert. Het is al de derde keer dat Ketnet hun kijkertjes vraagt wie of wat hen het afgelopen jaar het meest kon overtuigen.

Tijdens het Gala van de Gouden K's 2015 reikte een plejade van BV's onderscheidingen uit in tal van categorieën: van babe tot band, en van song tot sportmoment. Het was een echte publiekspoll want de winnaars werden gekozen door meer dan 35.000 kinderen.

In totaal werden 15 Gouden K's uitgereikt. K3 is volgens de Ketnetters de groep en, met 'K3 zoekt K3', ook de hype van het jaar. D5R werd bekroond als Ketnet-reeks van het jaar, en Jamie-Lee Six (Amber in D5R) is de vrouwelijke tv-ster. Niels Destadsbader is zowel de hunk als de mannelijke muzikant van het jaar.

Als kers op de taart was er dus ook een heel bijzondere award: een 'Gouden Gouden K' voor Samson en Gert. Die vierden in 2015 hun 25-jarig jubileum en werden in de bloemetjes gezet omdat zij de Vlaamse kinderen generatie na generatie verwend hebben met hun grappen en grollen, liedjes en moppen, programma's en shows. Om hen te bedanken zorgde een fijn gezelschap van muzikale BV's voor een eerbetoon met een medley van Samson en Gert-klassiekers.

17-01-2016 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen eert Bowie met Rebel Rebel

Bruce Springsteen eert Bowie met Rebel Rebel

http://oi63.tinypic.com/b6xzyr.jpg

Bruce Springsteen heeft gisterenavond een muzikaal eerbetoon gebracht aan David Bowie. Bruce speelde met zijn E Street Band Bowies nummer Rebel Rebel tijdens een concert in Pittsburgh.

"Ik wil even stilstaan bij het overlijden van mijn goede vriend David Bowie", sprak The Boss het publiek toe. Bruce vertelde dat hij David al jaren kende. "Ik geloof niet dat veel mensen dit weten, maar hij stond in onze beginjaren al achter ons. We denken aan hem."

Bowie stierf vorige week zondag op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Toen zijn overlijden maandag bekend werd, reageerde Springsteen al via Twitter. "Hij zal erg gemist worden", schreef de zanger, die Bowie prees om zijn zin voor verandering. "Hij was een artiest wiens uitmuntendheid je ambieerde."

Na Bowies dood coverden verschillende artiesten nummers van hem als eerbetoon. Ook Madonna koos voor Rebel Rebel, Bowies hit uit 1974. De Queen of Pop zong het nummer dinsdag in Houston.

17-01-2016 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie hier: de Russische versie van hunk Leonardo DiCaprio

Zie hier: de Russische versie van hunk Leonardo DiCaprio

http://oi68.tinypic.com/z4bo3.jpg

De bekende acteur Leonardo DiCaprio blijkt niet één, maar zelfs meerdere dubbelgangers te hebben. Liet de Zweed Konrad Annerud in oktober nog vrouwenharten smelten met zijn zwoele looks, nu is het een Russische politieman die het internet overgaat als een look-a-like van de Hollywood-hunk. "Leonardo DiCoprio", zo u wil.

Wie toch die agent uit Rusland is, is nog niet bekend. Naast de vele overeenkomsten - blond haar, blauwe ogen - is er toch ook verschil te zien. Zo is de Rus een stuk zwaarder dan DiCaprio. Volgens Mail Online werd de dubbelganger gespot door een Russische website. "We hebben Leo gevonden in de Russische strijdmacht'', plaatsten zij eerder deze week op Twitter bij de foto van de agent. 

Oscar
Al snel volgden grappen over de agent, maar ook over DiCaprio zelf. Zo haakten mensen in op het feit dat de acteur meerdere keren is genomineerd voor een Oscar, maar deze prijs nooit heeft gewonnen. De kans bestaat dat Leo deze prijs dit jaar wel gaat winnen, aangezien hij met zijn hoofdrol in The Revenant een Oscar-nominatie binnen heeft.

17-01-2016 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Laatste rustplaats Bowie blijft geheim"

"Laatste rustplaats Bowie blijft geheim"

http://oi68.tinypic.com/2094pd3.jpg

De laatste rustplaats van David Bowie blijft een groot geheim. Alleen de vrouw en kinderen van de vorige week zondag overleden zanger weten waar zijn as is uitgestrooid, schrijft de Britse krant The Mirror op basis van een bron dichtbij de nabestaanden.

David zou willen voorkomen dat zijn graf een bedevaartsoord wordt voor zijn fans. "Hij wil herinnerd worden om zijn leven, niet als monument", weet de bron. The Mirror schreef eerder al op basis van ingewijden dat Bowie kort na zijn dood is gecremeerd. Er was geen uitvaartdienst, vrienden of familie zouden niet aanwezig zijn geweest.

Middels een verklaring lieten de nabestaanden van de zanger donderdag weten in besloten kring afscheid van hem te nemen. Die besloten bijeenkomst wordt volgens de bron van The Mirror 'erg low key'.

17-01-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surfers lachen met de 25 bv's die gratis auto kregen

Surfers lachen met de 25 bv's die gratis auto kregen

http://oi66.tinypic.com/30my8u9.jpg

25 BV's kregen afgelopen week een gratis Mazda6 Wagon. Ze moeten er de schreeuwerige bestickering er wel bijnemen. Het evenement 'The Gift Suite' heeft heel wat reacties op het wereldwijde web uitgelokt. Wij selecteerden de grappigste of meest verontwaardigde reacties op social media en van onze eigen lezers.

"De auto is beplakt met stickers van allerhande producten. Voorts kan de celebrity berichtjes posten op Twitter en Instagram over die merken. Enkel als die daar zelf behoefte aan heeft", legt Ann Maes van pr-bureau Ogilvy de organisator van het evenment The Gift Suite uit. Maar de doorsnee Vlaming stelt zich duidelijk vragen bij de selectie van de zogenaamde BV's en de integriteit van de bekende ontvangers.

17-01-2016 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk hoe Alan Rickman 'Harry Potter' prankt

Kijk hoe Alan Rickman 'Harry Potter' prankt

http://oi63.tinypic.com/taswsk.jpg

Het personage 'Professor Sneep' deed heel wat kinderen bibberen, maar in het echte leven was acteur Alan Rickman een man met een puik humorgevoel. En dat zal Daniel Radcliffe, aka 'Harry Potter', geweten hebben.

De wereld reageerde verbaasd en bedroefd toen Alan Rickman eerder deze week overleed aan pancreaskanker. Hij was amper 69. Veel van zijn collega's, waaronder ook zijn mede-acteurs uit de Harry Potter, eerden hem op diverse sociale media als een groots acteur. Maar hij was ook best te vinden voor een prank, bewijst deze video die nu opnieuw opduikt. Een slaapzak en iets dat scheten nabootst, meer had hij niet nodig om een jonge Daniel Radcliffe in verlegenheid te brengen.

17-01-2016 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Experimentele behandeling slaat niet aan, Charlie Sheen slikt weer HIV-medicatie

Experimentele behandeling slaat niet aan, Charlie Sheen slikt weer HIV-medicatie

http://oi64.tinypic.com/2wodu8z.jpg

Charlie Sheen neemt toch opnieuw traditionele HIV-medicatie, nadat hij een alternatieve behandeling in Mexico had geprobeerd. De ster zocht recent hulp bij de experimentele dokter Sam Chachoua. Maar bloedstalen hebben aangetoond dat de ziekte weer in zijn bloed was opgedoken, dus slikt Charlie opnieuw zijn pillen, dat heeft zijn manager bevestigd.

Sheen had eerder deze week in een talkshow van Dr Oz onthuld dat hij met een experimentele behandeling was gestart. Dat interview werd op voorhand opgenomen. De acteur volgde in Mexico een holistische behandeling die zijn immuunsysteem moest versterken. In het kader van die behandeling heeft Sheen verschillende HIV-experts, artsen en onderzoekers, gesproken. Dokter Cachoua werkt aan een HIV-vaccin en is zo zeker van zijn werk dat hij het bloed van Charlie bij zichzelf geïnjecteerd heeft.

Virus weer in bloed
Afgelopen dinsdag legde de besmette acteur uit waarom hij deze riskante stap had gezet: "Ik ben al een week met mijn medicatie gestopt. Riskeer ik mijn leven? Zeker. Maar wat dan nog? Ik werd dood geboren. Dus dat aspect van het verhaal boeit me helemaal niet. Ik zie het niet als Russische roulette. Ik raad de behandeling aan niemand aan, maar ik presenteer mezelf als een proefkonijn." In datzelfde interview legde Sheen uit dat de resultaten niet waren wat hij gehoopt had: "Na de behandeling was ik teleurgsteld. Voor ik naar Mexico trok, was het virus niet meer traceerbaar in mijn bloed, dat wordt elke week gecontroleerd. Daar was mijn traditionele medicijncocktail verantwoordelijk voor. Maar nu zijn er wel weer sporen van HIV aanwezig in mijn bloed."

Zijn manager zei aan het Amerikaanse magazine People: "Charlie heeft zijn leven geriskeerd voor een dokter die beweerde een remedie voor HIV te hebben gevonden. Wanneer die behandeling niet onmiddellijk aansloeg, is hij weer met zijn medicatie begonnen. In geval van slechte bloedwaarden, had Charlie gezegd dat hij al op de weg naar huis opnieuw zou starten met zijn traditionele behandeling en dat is exact wat hij heeft gedaan."

16-01-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prison Break komt terug, nieuwe opnames starten in maart

Prison Break komt terug, nieuwe opnames starten in maart

http://oi67.tinypic.com/jt1n3m.jpg

Prison Break keert binnenkort terug. De opnames voor een nieuwe serie beginnen waarschijnlijk in maart, meldt de website TVLine.

Wentworth Miller en Dominic Purcell gaan opnieuw de hoofdrollen spelen als de broers Michael Scofield en Lincoln Burrows. Ook acteurs Sarah Wayne Callies en Robert Knepper maken waarschijnlijk weer hun opwachting in de tv-serie, die begin 2009 werd stopgezet. Er waren toen vier seizoenen uitgezonden.

Miller en Purcell spelen momenteel ook de hoofdrollen in de tv-serie Legends of Tomorrow.

16-01-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanthilt keihard voor kandidaten Eurosong: "Met amateurs naar EK Zingen"

Vanthilt keihard voor kandidaten Eurosong: "Met amateurs naar EK Zingen"

http://oi68.tinypic.com/32zibki.jpg

In een dwangbuis, vastgeketend, de mond gesnoerd: zo kwam Marcel ­Vanthilt tijdens 'Eurosong' vorige week in beeld. Wij duwden het strengste ­jurylid van de vorige edities wel een microfoon onder de neus. "We gaan naar het Europees kampioenschap Zingen en wat doen we? We sturen amateurs. Bij voetbal is dat ondenkbaar. Maar als het over muziek gaat, kan het wel."

"Het is op z'n minst raar wat de VRT doet", vindt Marcel Vanthilt. "We gaan naar het Europees kampioenschap en wat doen we? We sturen beginnelingen en amateurs. Dan kan het bijna niet anders dan fout ­lopen. Bij voetbal, zwemmen of atletiek is dat ondenkbaar. Maar als het over muziek gaat, stelt kennelijk niemand zich daar ­vragen bij. Onbegrijpelijk."

"In Nederland pakken ze het sinds een paar jaar heel anders aan, met succes. Daar ­sturen ze Anouk en Ilse Delange: artiesten die gepokt en gemazeld zijn. En daar halen ze wél straffe resultaten mee. Of neem Frankrijk: als je Patrica Kaas zo ver krijgt om te gaan... Da's een échte superster, hé. Ik zou verdorie zélf nog gaan, mocht er een geschikt nummer voorhanden zijn. Waarom niet?"

16-01-2016 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na man dreigt Céline Dion nu ook broer te verliezen

Na man dreigt Céline Dion nu ook broer te verliezen

http://oi67.tinypic.com/f2vngo.jpg

Zangeres Céline Dion (47) beleeft momenteel erg moeilijke tijden. Eerst verloor ze haar man aan kanker, en nu vecht ook haar broer voor zijn leven. De hersenen, tong en keel van Daniel (59) zijn aangetast door dezelfde ziekte.

De broer van Céline verblijft in Montréal en wordt omringd door zijn familie, onder wie zijn 89-jarige moeder. Het nieuws komt een dag na de dood van Rene Angelil, de man en voormalig manager van de Canadese zangeres. Hij overleed op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van keelkanker.

"Wij zijn zeer bedroefd dat wij moeten laten weten dat René Angelil vanochtend is overleden in zijn woonplaats Las Vegas na een lange en dappere strijd tegen kanker'', stond op de Facebookpagina van Céline. Ze is een tijdlang gestopt met haar optredens in Las Vegas zodat ze haar zieke echtgenoot kon verzorgen.

Kinderen
Celine en Angelil hebben samen drie kinderen. Ze leerden elkaar kennen nadat Dions moeder hem een audiotape stuurde en hem aanspoorde goed naar haar toen 12-jarige dochter te luisteren. Hij werd haar manager en bracht haar eerste Engelstalige album uit in 1990.

Daarvoor was hij jarenlang zelf een popzanger bij de Canadese band The Baronets. Die groep kende in de jaren zestig succes met het vertalen van Engelse pophits naar het Frans.

16-01-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Alan Rickman wist pas kort dat hij kanker had"

"Alan Rickman wist pas kort dat hij kanker had"

http://oi68.tinypic.com/fo0pyb.jpg

De donderdag overleden acteur Alan Rickman wist pas enkele weken dat hij ernstig ziek was. Dat zeggen vrienden van de Brit tegen The Telegraph. Volgens hen leek er vlak voor de kerst, toen Rickman nog aanwezig was tijdens een grote benefietavond, niets aan de hand.

De 69-jarige Rickman leed aan kanker. Hij geldt als een van de meest geliefde en bewonderde Britse acteurs van de afgelopen dertig jaar.

Het grote publiek kent Rickman vooral als professor Severus Snape (Sneep) uit de Harry Potter-films. In 1988 speelde hij de aartsvijand van Bruce Willis in Die Hard. Hij was de sheriff van Nottingham in de verfilming van 'Robin Hood: Prince of Thieves' in 1991. Rickman overleed in Londen.

16-01-2016 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum krijgt veel kritiek vanwege deze bikinifoto

Heidi Klum krijgt veel kritiek vanwege deze bikinifoto

http://oi67.tinypic.com/2ns2j2p.jpg

Heidi Klum postte op Instagram een foto waarop ze te zien is in bikini. De reacties zijn echter niet al te lovend. Heel wat fans vinden het model 'te mager'

"Lieve Heidi, je bent veel te dun!" "Het is zo onsexy dat we je botten kunnen tellen. Iets meer kilo's is veel mooier." en "Dit is toch niet normaal! Let op je gezondheid", zijn enkele van de reacties.

16-01-2016 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn betreurt interview met El Chapo

Sean Penn betreurt interview met El Chapo

http://oi65.tinypic.com/23ljma8.jpg

Acteur Sean Penn heeft grote spijt van zijn interview met drugsbaas Joaquin 'El Chapo' Guzman. In een interview met het Amerikaanse 60 Minutes, dat zondag wordt uitgezonden, sprak Penn  (55) over zijn ontmoeting met Guzman.

De drugsbaas werd een week geleden opnieuw opgepakt, nadat hij zeven maanden op de vlucht was geweest. Een dag na zijn arrestatie publiceerde Rolling Stone een verslag van Penns bezoek aan Guzman in oktober. "Er doen sprookjes de ronde over het bezoek dat ik en mijn collega brachten aan El Chapo. Dat het 'van groot belang' zou zijn geweest voor de arrestatie", zei Penn. "We hebben hem weken eerder gesproken, op 2 oktober, op een plek die niet eens in de buurt lag van waar hij werd gepakt."

Mexico beschaamd

Gevraagd of Penn helemaal niks te maken had met de arrestatie, zei hij: "Dit is wat we weten: we weten dat de Mexicaanse regering beschaamd was over het feit dat iemand hem had gevonden, voordat zij dat deden. Maar, niemand heeft hem gevonden voordat zij dat deden. Wij ook niet. We zijn niet slimmer dan de DEA of de Mexicaanse inlichtingendienst. We hadden een contact die voor ons een uitnodiging kon regelen."

Penn zegt het spijtig te vinden dat de hele discussie nu alleen maar gaat over zijn ontmoeting en niet over het doel dat hij met het interview had: het bespreken van de strijd tegen drugs. "Ik probeerde een bijdrage te leveren aan het beleid in de strijd tegen drugs", aldus de acteur. "Laat het duidelijk zijn: mijn artikel daarover is daar niet in geslaagd.

16-01-2016 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playmate Jolyn wil hartjes breken in 'Temptation Island'

Playmate Jolyn wil hartjes breken in 'Temptation Island'

http://oi67.tinypic.com/2vjamvt.jpg

Heeft u ze ook al gehoord in de trailer voor Temptation Island, de zwoele vrouwenstem die zegt: "Ik ben hier niet voor vriendschap. Ik ben hier om temptation aan te gaan en het hartje te breken."? Het gezicht achter die boodschap blijkt nu Jolyn Deboevere te zien, 23 jaar, playmate en P-Babe.

Blijkbaar voegt de jongedame de daad bij het woord, want ze heeft het danig bont gemaakt in Thailand, waar de opnames plaatsvonden. Vanaf begin februari kan iedereen de wilde avonturen van Jolyn & co volgen tijdens Temptation Island op VIJF.

16-01-2016 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stallone: "Rocky of niet, van 3 dochters in huis win ik nooit"

Stallone: "Rocky of niet, van 3 dochters in huis win ik nooit"

http://oi63.tinypic.com/dng74i.jpg

"We zouden beter samen iets gaan eten, want ik denk dat we hier nog wel eventjes gaan zitten", lacht Sylvester Stallone (69) wanneer we vragen welke keuzes hij het meeste betreurt. "Ik heb verschrikkelijk veel stomme fouten gemaakt, maar ik heb er gelukkig ook van geleerd." Met succes. Want momenteel gaat het de superster danig voor de wind. Met een Golden Globe en Oscarnominatie voor zijn rol in de film 'Creed'.

Sylvester Stallone werd onsterfelijk als Rocky Balboa. Een rol die hij nu opnieuw opneemt in 'Creed', volgende woensdag bij ons in de cinema. In de film zien we hoe Adonis Creed in de voetsporen wil treden van zijn beroemde vader en bokskampioen Apollo Creed. Daarbij schakelt hij de hulp in van Rocky Balboa, die hem moet klaarstomen voor zijn eerste grote boksmatch. Stallone liet de regisseur Ryan Coogler (29) volledig zijn eigen ding doen met de personages die hij veertig jaar geleden zelf mee creëerde.

Indrukwekkend
Niet meteen evident om je 'kinderen' uit handen te geven. Maar die carte blanche heeft Coogler vooral aan de echtgenote van Sly te danken: "Toen ik haar op de hoogte bracht van de plannen om een nieuwe Rocky-film te maken, zei ze onmiddellijk: 'Je neemt de rol aan zoals ze hem jou aanbieden, en waag het niet om er ook maar iets aan te veranderen!'" En of hij naar haar luistert: "Want vrouwen weten wat goed is voor hun mannen." Hollywood is alvast zwaar onder de indruk van Stallones acteerprestatie. Zo ging hij vorig weekend nog met de Golden Globe voor Beste Mannelijke Bijrol naar huis en sleepte hij gisteren een Oscarnominatie in de wacht. "Winnen doe je in de eerste plaats door doelen op te stellen waarvan je weet dat je ze kan bereiken. Wie té ambitieus is, gaat hoe dan ook op een gegeven moment keihard op zijn bek. Ik wéét dat ik nooit de beroemdste Shakespeare-acteur aller tijden zal worden, dus waarom zou ik het dan nog moeten proberen?", zegt hij.

Gegarandeerd miserie
Stallone is al 19 jaar gelukkig getrouwd met Jennifer Flavin (47), een voormalig model, maar de Italian Stallion zag daarvoor wel eerst twee huwelijken op de klippen lopen. Van zijn tweejarig huwelijk met Brigitte Nielsen heeft hij het meeste spijt: "Het kan wel eens gebeuren dat je met iemand trouwt die heel losbandig en vurig is, maar daar komt na verloop van tijd gegarandeerd miserie van. (lacht) Liefde kan je zowel de hemel als de hel laten zien, maar het is een onbeschrijflijk gevoel dat het leven de moeite waard maakt." Het zijn wijze woorden die hij ook aan zijn vijf kinderen heeft meegegeven. Sly heeft twee zonen met zijn ex-vrouw Sasha Czack: Seargeoh, die met autisme werd geboren, en Sage, die op 36-jarige leeftijd aan een hartaandoening overleed. Met Flavin heeft hij drie tienerdochters: Sistine Rose, Sophia Rose en Scarlet Rose. "Ik heb altijd geprobeerd om de beste vader voor mijn kinderen te zijn, maar ik heb nu eigenlijk pas geleerd om er écht voor ze te zijn. Ik laat hen de laatste tijd ook wat losser. Maar als er één ding is wat ik van mijn kinderen heb opgestoken, dan is het dat je met drie dochters in huis nooit wint. (lacht) Kinderen kunnen dan wel af en toe het bloed van onder je nagels halen, toch ben en blijf je enorm trots op ze. Er komt een punt waarop je beseft dat het tijd is om vanop een afstandje toe te kijken hoe ze hun eerste stappen in de grote wereld zetten." Dat die stappen met vallen en opstaan gaan gepaard, weet Stallone als geen ander: "Ik ben iemand die tien stappen zet en er steevast negen van verknoeit. Fouten schrikken me niet meer af, integendeel: ik probeer om zo veel mogelijk zonder angst te leven. Ik neem meer en meer rollen aan waarvan ik vroeger lang over getwijfeld zou hebben. 'Creed' is daar een mooi voorbeeld van."

'Creed' draait vanaf 20 januari in de Belgische bioscoopzalen, de Oscars worden op 28 februari uitgereikt.

16-01-2016 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noa Neal ontmoette Nicolas Cage: "Hij feliciteerde haar"

Noa Neal ontmoette Nicolas Cage: "Hij feliciteerde haar"

http://oi67.tinypic.com/2qdpsp0.jpg

Noa Neal had tijdens haar optreden op de CES-beurs (een technologiebeurs, nvdr.) in Las Vegas een zeer beroemde gast in het publiek: Nicolas Cage. De beroemde acteur had een kort gesprekt met haar.

Dat vertelt Frank Molnar, de partner van Noa. "Een kwartier voor het optreden kwam Nicolas Cage plots langs de achteringang binnen in de backstage", aldus Frank.

"Daar heeft Noa een korte babbel met hem gehad. Hij feliciteerde haar en vond haar een warme, mooie verschijning. Na het optreden feliciteerde hij haar opnieuw en hij hoopt in de toekomst nog meer van haar te horen. Vijf minuutjes later was hij alweer weg, omringd door security." Op de onderstaande foto ziet u Cage met bril.

14-01-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix maakt einde aan omzeilen regio-restricties

Netflix maakt einde aan omzeilen regio-restricties

http://oi67.tinypic.com/biv88n.jpg

Pech voor iedereen die met een trucje geniet van het rijke aanbod dat Netflix aan zijn Amerikaanse abonnees biedt. In een blogpost op de Netflix-website maakte topman David Fullagar vandaag bekend proxies en andere manieren die mensen gebruiken om regio-restricties te omzeilen te zullen blokkeren.

Nieuwe technologie zal het de Netflix-klanten in de komende weken onmogelijk maken films en tv-series te bekijken die alleen voor kijkers uit andere landen bestemd zijn. Dergelijke systemen zijn niet nieuw, alleen Netflix gebruikte het tot nu nog niet.

"Als onze producten wereldwijd voor iedereen beschikbaar zouden zijn, was het niet nodig voor onze abonnees om onze systemen te foppen door te doen alsof ze in een ander land zijn. We boeken vooruitgang met het uitbreiden van onze licenties, alleen er is nog een lange weg te gaan voordat iedereen bij ons naar dezelfde films en series kan kijken", schrijft Fullagar. Dat is wel een doel, benadrukt hij, maar tot die tijd zal het bedrijf abonnees actief verhinderen de restricties te omzeilen.

Miljoenen Netflix-gebruikers gebruiken proxies om alle Netlfix-films en -series te kunnen bekijken. Dat niet alles overal beschikbaar is, heeft te maken met rechten die Netflix per land koopt. Voor een Belgische Netflix-abonnee zijn er daardoor andere films en series beschikbaar dan voor een Amerikaanse. Alleen de series en films die Netflix zelf produceert, zijn overal te bekijken.

De maatregel zou Netflix abonnees kunnen kosten.

14-01-2016 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij de BV die hier als kind enthousiast achter het fornuis staat?

Herken jij de BV die hier als kind enthousiast achter het fornuis staat?

http://oi66.tinypic.com/qrf4g8.jpg

Jeroen Meus is het niet, en Piet Huysentruyt al evenmin. Kleine tip: de jongeman in het midden die hier samen met broer en zus enthousiast de afwas doet, heeft de keuken niet als natuurlijke habitat. Doorgaans is hij eerder in de tuin terug te vinden.

Het trio voorbeeldige kinderen dat hier samen korte metten maakt met de afwas is familie Van Riet, met in het midden de bekendste tuinman van Vlaanderen: Bartel Van Riet. Vanaf maandag ruilt hij zijn tuin in voor het aanrecht, en is hij de gastkok in De Keuken van Sofie op VTM. Daar doet hij alles uit de doeken over "het grote familiespel", zoals de afwas ten huize Van Riet ook wel eens genoemd werd.

Op het menu staan vanaf maandag 18 januari onder meer witloofsoep met hespenworst en cèpes, verse focaccia en een eendenborst met een warme vinaigrette van mango en ananas. Alsook het verhaal van Bartel en zijn droom om ooit een jaar naar Alaska of Canada te trekken.

De Keuken van Sofie met Bartel Van Riet.
Van maandag 18 t.e.m. vrijdag 22 januari om 18u20 op VTM.

14-01-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Alan Rickman (69) overleden

Acteur Alan Rickman (69) overleden

http://oi64.tinypic.com/35m2pok.jpg

De Britse film-, tv- en theateracteur Alan Rickman is op 69-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat bevestigt zijn familie aan de krant The Guardian.

Het grote publiek kent Rickman vooral voor zijn rol als professor Severus Snape (Sneep) uit de razend populaire 'Harry Potter'-films, maar de acteur heeft nog zoveel meer onvergetelijke rollen achter zijn naam staan.

Rickmans eerste liefde was het theater. Zo was hij in 1986 te zien in Les liaisons dangereuses van Christopher Hampton, meteen ook zijn doorbraak op de planken en goed voor een nominatie voor een Tony.

In 1988, op 41-jarige leeftijd, besliste hij zijn geluk te beproeven in Hollywood. Amper aangekomen, kreeg Rickman meteen de rol aangeboden van slechterik en tegenstander van Bruce Willis in Die Hard. Het maakte hem op slag wereldberoemd. Zijn typisch lijzige stem leverde hem nadien nog enkele rollen op als "bad guy", onder meer als sheriff van Nottingham in de verfilming van Robin Hood: Prince of Thieves in 1991. Voorts speelde hij onder andere ook in Sense and sensibility (1995) en Love actually (2003). In 1997 ontving Rickman een Golden Globe voor zijn rol van Rasputin in de gelijknamige miniserie.

Rickman won nooit een Oscar, maar kreeg in zijn carrière wel een Golden Globe, een Emmy en een Bafta. Hij overleed in Londen aan de gevolgen van kanker.

14-01-2016 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avery's ex getuigt: "Ik at twee dozen rattenvergif om naar de spoed te kunnen en weg van dit monster"

Avery's ex getuigt: "Ik at twee dozen rattenvergif om naar de spoed te kunnen en weg van dit monster"

http://oi65.tinypic.com/2mmw9pl.jpg

Ze stond trouw aan zijn zijde toen het erg heet werd onder de voeten van Steven Avery. Maar zijn ex-verloofde, Jodi Stachowski, laat nu een heel ander licht op haar gedrag én dat van Avery schijnen: "Het was allemaal een leugen. Ik moest hem goed doen lijken in Making a Murderer, anders zou hij mij vermoorden." De vrouw gelooft wel degelijk in Avery's schuld, zegt ze aan nieuwsnetwerk HLN.

Schuldig of niet? Die vraag houdt tv-kijkend Amerika bezig, sinds de Netflix-documentaire Making a Murderer op het scherm komt. De docureeks draait rond Steven Avery, die eerst 18 jaar onschuldig vastzat voor verkrachting en twee jaar na zijn vrijlating opnieuw opgepakt werd voor de moord op fotografe Teresa Halbach, die hij ook verkrachtte. Heel wat Amerikanen geloven dat de politie Avery erinluisde en eisen dat hij vrijkomt. Maar niet alleen is de bewijslast tegen Avery verpletterend, nu klapt zijn ex ook nog eens uit de biecht. Niet op Netflix, wel op HLN.

Haar drijfveer? Stachowski wenst dat de waarheid aan het licht komt. Ze was twee jaar samen met Avery, die ze een "monster" noemt. "Hij sloeg mij constant, duwde mij tegen de muur. Ik at twee dozen rattenvergif om naar de spoed te kunnen en weg te zijn van hem." Dat zegt Stachowski nu pas, twee dagen nadat de 53-jarige Steven Avery beroep aantekende tegen zijn levenslange veroordeling voor de brutale moord op Halbach. "Alle teven zijn mij iets verschuldigd", zei Avery ooit volgens zijn ex. Omdat er één vrouw was die hem onschuldig de gevangenis had ingestuurd voor een verkrachting die hij niet had gedaan.

Jodi Stachowski zat zelf in de cel voor dronken rijden, toen Halbach vermoord werd. Ze beweert dat Avery haar de avond van de moord op de fotografe normaal naar een afkickmeeting zou voeren, maar dat de gevangenis haar niet liet gaan. Waarom, weet ze nog altijd niet. "Maar als ze mij wél hadden laten gaan, dan zou Halbach nog leven", zegt ze. Ze volgde vier maand intensieve therapie om haar schuldgevoelens hierover te verwerken.

Ook Steven Avery's neef, Brendan Dassey, werd veroordeeld voor de moord op Halbach. "Ik geloof in zijn onschuld", zegt Stachowski daarover. "Ik denk dat Steven hem ertoe verplichtte en hem fysiek bedreigde."

Over het onderzoek van de politie, dat de verdediging van Avery ondermaats vindt, is ze duidelijk: "Die mensen deden gewoon hun job." Volgens Stachowski is er geen sprake van opgezet spel en is Avery wel degelijk de schuldige die ze zochten. "Meteen toen ik het in de gevangenis op tv zag destijds, zei mijn buikgevoel mij dat hij schuldig was."

14-01-2016 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!