Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts gecast naast Fifty Shades-actrice

Matthias Schoenaerts gecast naast Fifty Shades-actrice

http://oi63.tinypic.com/zxuoec.jpg

Matthias Schoenaerts zal meespelen in de Amerikaanse film The Sound of Metal, het regiedebuut van Darius Marder. Het nieuws werd bekendgemaakt door het filmmagazine Deadline.com.

De Belgische acteur zal schitteren aan de zijde van actrice Dakota Johnson, bekend van de verfilming van Fifty Shades Of Grey. Schoenaerts kruipt in de huid van de drummer van een band, Johnson speelt de zangeres. De drummer begint zijn gehoor te verliezen en moet genoegen gaan nemen met een toekomst van stilte.

Michael Costigan en Ben Leclair gaan The Sound of Metal producen. De opnames zouden in augustus van start moeten gaan.

24-01-2016 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Foret stelt schattig zoontje Nolan voor

Jade Foret stelt schattig zoontje Nolan voor

http://oi68.tinypic.com/34g7kwj.jpg

Het 25-jarige Jade Foret is vorige week zaterdag van haar derde kindje bevallen. Dat maakte het Belgische mode lvandaag zelf bekend op Instagram. Nolans twee zusjes en papa Arnaud Lagar­dère zijn ook zichtbaar trots op de nieuwste aanwinst van het gezin.

Foret en de 54-jarige zakenman Lagardère hebben samen al twee kinderen: Liva (3) en de anderhalf jaar oude Mila.

Soap-toestanden
Uit een eerder huwelijk met zijn ex-vrouw Manuela Erdödy heeft Lagardère ook al twee zonen, Alexandre en Emery. De 21-jarige Alexandre heeft ondertussen een relatie met Cassandra Foret, het 16-jarige zusje van Jade. Het zijn dus opvallende familiefeestjes ten huize Lagardère-Foret.

24-01-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning en koningin met Nederlands vorstenpaar naar Bozar

Koning en koningin met Nederlands vorstenpaar naar Bozar

http://oi67.tinypic.com/2505taa.jpg

Het Nederlandse en het Belgische koningspaar hebben gisterenavond samen het openingsconcert ter gelegenheid van het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie bijgewoond.

Nederland is in de eerste helft van 2016 voorzitter van de Europese Unie. Voorafgaand aan het concert in het kunstencentrum BOZAR in Brussel poseerden koning Filip en koningin Mathilde met koningin Maxima en Koning Willem-Alexander.

Het openingsconcert werd verzorgd door het Nederlandse Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van de Zweedse dirigent Herbert Blomstedt.

24-01-2016 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nergens eten ze zo hip als in Gent"

"Nergens eten ze zo hip als in Gent"

http://oi63.tinypic.com/263hfeh.jpg

Jeroen Meus gaat in Gent een tweede vestiging van zijn hotdogrestaurant 'Würst' ­openen. Daarmee is de stad van ­Termont alwéér een hippe eettent van een talentvolle chef rijker. Geen toeval, want "alleen in Gent staan ze zo open voor creatieve concepten."

Nadat thuishaven Leuven al collectief is platgegaan voor zijn culinaire 'haute-dogs' wil Jeroen Meus nu ook voet aan de grond krijgen in Gent. Binnenkort tekent hij een overeenkomst voor de huur van een pand in de Nederkouter. Daar hoopt hij in de zomer een tweede vestiging van Würst te openen. "Van alle steden die ik bezocht, is Gent de meest geschikte voor een nieuwe Würst", zegt de kok.

"Ik voel me er heel erg op mijn gemak. Ze spreken er een tof taaltje en het is een alternatieve stad op een toffe manier. Het is de enige plek waar je het leuk vindt om een moeder met gummilaarzen hand in hand met haar kind te zien wandelen. Elders komt dat geforceerd over. Toen ik twintig jaar geleden stage liep in Gent, was het een sombere grijze stad. Nu is dat net andersom."

De ene na de andere jonge creatieve ­culinaire geest heeft de jongste jaren de weg naar de Arteveldestad gevonden. Michaël Vrijmoed (Vrijmoed), Davy De Pourcq (Volta), Thomas De Munck (Karel De Stoute), Wim Ballieu (Balls & Glory), Jason Blanckaert (J.E.F.), Olly Ceulenaere (Publiek) en Kobe Desramaults (De Vitrine en De Superette) zijn maar enkele van de chef-koks die er voor smakelijke en vooral creatieve hoogstandjes zorgen.

24-01-2016 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse sterren nemen afscheid van Ron van Tienen

Vlaamse sterren nemen afscheid van Ron van Tienen

http://oi63.tinypic.com/10y30ua.jpg

De Vlaamse showbizz heeft vandaag in het crematorium van Lochristi afscheid genomen van presentator Ron van Tienen. De man werd 57 en kwam om het leven bij een verkeersongeval op de n49 in Maldegem.

Zijn poulain Steve Tielens zong snikkend zijn nummer 'ik mis je' en kuste op het einde zelfs de urne van Ron.

Ook Wendy Van Wanten, Jo Vally, Frank Galan, Michael Lanzo, Marina Wally en Yves Segers kwamen afscheid nemen.

24-01-2016 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe realityshow op Spaanse tv: "Ik wil non worden"

Nieuwe realityshow op Spaanse tv: "Ik wil non worden"

http://oi63.tinypic.com/mjsexc.jpg

Vijf meisjes gaan in Spanje deelnemen aan een nieuwe realityshow met de titel 'Ik wil non worden'. Die moet tonen hoe ze "de roeping van God" en het kloosterleven ontdekken.

De zender Cuatro lanceert het programma 'Quiero ser monja' in samenwerking met het Amerikaanse Warner in Europa. De realityshow, die in februari begint en over zes weken loopt, is geïnspireerd op een programma dat al bestaat in Noord-Amerika: 'The Sisterhood: becoming nuns' heet het daar.

"Met dit programma willen we geen polemiek maar net een gezond debat over de religieuze roeping op gang brengen", aldus productiedirecteur Mariano Blanco. "De religieuze congregaties erkennen dat dit van groot nut kan zijn als daarmee een groter aantal mensen hun religieuze roeping kenbaar maken."

Volgens de directeur werden de vijf protagonisten geselecteerd in functie van hun roeping door God en hun intentie om non te worden. "Het zijn allemaal normale meisjes (...) Een van hen is zelfs de wederhelft van een paar", voegde hij eraan toe.

Gedurende zes weken zullen de deelneemsters zich onderdompelen in het dagelijkse leven van religieuze gemeenschappen in verschillende steden van Spanje, denk maar aan Madrid, Granada en Alicante. Daarna trekken ze ook richting Bolivia, in het hart van de jungle.

24-01-2016 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Safety First - The Movie' wint Çavaria Media Award

'Safety First - The Movie' wint Çavaria Media Award

http://oi66.tinypic.com/2lieadd.jpg

Çavaria, de Vlaamse koepel van holebi- en transgenderverenigingen, heeft haar jaarlijkse Media Award uitgereikt aan de productiehuizen achter 'Safety First - The Movie', voor hun "waarheidsgetrouwe en gelaagde portrettering van het coming-outproces". Zo werd vanavond op de Çavaria Awards in de Gentse Vooruit onthuld.

'Safety First - The Movie' draait volledig rond de coming-out van hoofdpersonage Dirk Porrez, aldus Çavaria. "Een belangrijk aspect van een coming-out dat dikwijls over het hoofd wordt gezien, is zelfaanvaarding. Ook de rol van humor komt mooi aan bod. Homomopjes die op het eerste zicht heel onschuldig zijn, kunnen vaak beledigend overkomen en mensen het gevoel geven dat ze zichzelf niet kunnen zijn. Het publiek wordt op een speelse en ongedwongen manier aan het denken gezet over hun eigen gedrag", zegt Çavaria-woordvoerder Jeroen Borghs.

Groen-politica Petra De Sutter kreeg de Çavaria Campaign Award voor haar werk in de goedkeuring van de transgenderresolutie in de Raad van Europa. De Çavaria Lifetime Achievement Award ging naar Anke Hintjens. "Zij was woordvoerster en politiek medewerkster bij de Holebifederatie (de voorloper van Çavaria) en was een van de drijvende krachten achter de openstelling van het huwelijk voor koppels van hetzelfde geslacht en de totstandkoming van de antidiscriminatiewetgeving", zegt de koepel van holebi- en transgenderverenigingen.

24-01-2016 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friends-acteur Matthew Perry heeft geheugenstoornissen

Friends-acteur Matthew Perry heeft geheugenstoornissen

http://oi65.tinypic.com/oqzwar.jpg

Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing in de Amerikaanse hitserie) heeft door zijn jarenlange verslaving aan alcohol, softdrugs en kalmerende medicijnen ernstige geheugenproblemen ontwikkeld. De inmiddels 46-jarige ster kan zich namelijk niets meer herinneren van de opnames van drie seizoenen van de tv-komedie. Dat heeft hij gezegd in een Britse radio-ontbijtshow.

Perry was ruim tien jaar lang verslaafd en bezocht in die tijd meermaals allerlei afkickklinieken. Hij zou de laatste jaren weer clean zijn en voorlichting geven aan mensen die verslaafd zijn of net als hij een positievere draai aan hun leven willen geven. Voor zijn inzet op dat vlak heeft de acteur een prijs gekregen van het Witte Huis.

In het radioprogramma van Chris Evans zei Matthew dat de draaidagen van de Friends-seizoenen drie tot en met zes volledig uit zijn brein zijn verdwenen. De serie kende 10 seizoenen van 1994 tot 2004. Hij schaamt zich niet voor zijn geheugenproblemen. ,,Dat kan de beste overkomen.''

De acteur werd begin januari dit jaar in Londen gespot door paparazzi-fotografen en hij zag er volgens de Britse tabloid DailyMail uit als een verfomfaaide zwerver. Recent dook hij op in de talkhow van Graham Norton. Daar maakte hij volgens kijkers een verfomfaaide en verwarde indruk. ,,Het lijkt wel of hij een beroerte gehad heeft'', twitterde iemand tijdesn de uitzending.

Perry verblijft de komende vier maanden in Londen waar hij speelt in het theaterstuk The End Of Longing: een gitzwarte komedie. Hij heeft aangegeven niet aanwezig te zullen zijn bij een eenmalige reünie van de Friends-cast eind februari.

22-01-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele geeft tips voor orale seks bij vrouwen: "Het gaat om veel meer dan likken"

Goedele geeft tips voor orale seks bij vrouwen: "Het gaat om veel meer dan likken"

http://oi68.tinypic.com/2055zpv.jpg

Rond orale seks bij mannen is het afgelopen najaar al genoeg inkt gevloeid, tijd om onze aandacht naar de vrouw te verleggen. Een vrouw oraal bevredigen is allesbehalve gemakkelijk, maar Goedele Liekens geeft in NINA deze week de juiste tips & tricks. "Beschouw het als mijn nieuwjaarcadeautje, dames!"

Vorige week gaf Goedele Liekens als relatieadvies in haar column in NINA - het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws - om de kleerkast van je man onder handen te nemen. Morgen trakteert ze mannen op enkele bruikbare tips als het op orale seks bij vrouwen aankomt. Zo kunnen ze alvast oefenen tegen Valentijn, raadt Liekens hen aan.

"Om maar met de deur in huis te vallen: beffen is belangrijker dan pijpen. Veel belangrijker. Omdat het vaak de enige manier is voor vrouwen om klaar te komen. Beffen is ook moeilijker dan pijpen. Vandaar is dit 'deel één'. We willen namelijk dat jullie dit écht goed doen, heren ..."

Ook concrete stap-voor-stap tips ontbreken niet:

"Bij orale seks richt je je helemaal op haar: let op haar reacties of aanwijzingen. Als ze haar heupen verschuift, verschuif dan - zucht - niet mee. Het wil immers zeggen dat ze zich precies goed legt voor meer genot. (...) Het gaat om veel meer dan likken alleen. Gebruik je vingers, je lippen en je adem als je haar gek wil maken. En start zeker niet bij de clitoris. Wissel af en kijk elke keer naar hoe ze reageert."

22-01-2016 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik geef het toe: ik ben 25 jaar en dol op K3"

"Ik geef het toe: ik ben 25 jaar en dol op K3"

http://oi64.tinypic.com/2qibk44.jpg

K3 schrijft geschiedenis. Voor het eerst in hun bijna 20-jarige bestaan geeft het trio concerten voor volwassenen. En ja, ook ondergetekende heeft kaartjes. Want na al die jaren is het eindelijk sociaal aanvaard om ervoor uit te komen dat je K3 best kan smaken. Ook als je de lagere school al meer dan een decennium gepasseerd bent. En wel hierom.

1. Nostalgie

Meebrullen met 'Oya lélé' tijdens een lange autorit, op de speelplaats dansjes oefenen voor 'Oma's aan de top',... Wie zich momenteel in zijn twintiger jaren bevindt, kijkt naar K3 als pure nostalgie. En als de oudere generaties zich nog steeds mogen laten gaan op 'Good Vibrations', wie zijn zij dan om de wenkbrauwen op te trekken als wij nu eens alles willen geven op 'Hippie Shake'?!

2. Catchy nummers

Je moet echt al een K3-hater in hart en nieren zijn om aan de verleiding te kunnen weerstaan om 'Wie heb ik aan de lijn?' te beantwoorden met 'Hallo, Hallo?'. Je mag van K3 zeggen wat je wilt (dat we ondertussen wel genoeg brooddozen hebben bijvoorbeeld, of dat dat berenkleed van Josje niet meteen haar beste vestimentaire keuze ooit was), maar niet dat hun nummers niet catchy zijn. Of loopt er nog iemand in Vlaanderen rond die niet tot vervelens toe '10.000 Luchtballonnen' heeft geneuried?

3. Regenboogkleedjes

Wie wordt er nu niet gelukkig van iets als een regenboogkleedje? Het is zilver, glanzend én het heeft een regenboog (duh). Kortom, zo fout dat het weer helemaal geweldig wordt. Niet dat je er nu per se een avondje mee op café wil gaan zitten of zou aantrekken voor een ontmoeting met de schoonouders, maar het is toch een stukje wereld- euhm - muzikaal erfgoed.

4. Karen Damen

Na het immense succes van 'Perfect' en talloze andere passages op het kleine scherm, is het bewezen: Karen Damen is een topwijf. Geen huppeltrien die leeft op worteltjes en een roze wolk, maar iemand zoals jij en ik. Iemand die net iets te graag chocolade eet, liever in de zetel ploft dan naar de sportschool gaat en wel eens 'vergeet' op te ruimen. En naar zo iemand gaan we maar al te graag een paar uur kijken.

5. Instant vrolijkheid

En wat krijg je als je al die factoren optelt en allemaal samen neerpoot in de Lotto Arena? Een avondje ongeremde fun met gelijkgezinden (en heel veel regenboogkleedjes). En wie wil dat nu niet?

22-01-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."We kunnen geen buitenaards leven vinden omdat het uitgestorven is"

"We kunnen geen buitenaards leven vinden omdat het uitgestorven is"

http://oi67.tinypic.com/28b4p3s.jpg

Onderzoekers vinden meer en meer bewijs van bewoonbare planeten, maar van buitenaards leven is nog steeds geen enkel spoor gevonden. Logisch, schrijven twee Australische astrobiologen in een paper in het vakblad Astrobiology. "Als er al leven is, sterft het waarschijnlijk heel snel uit."

"Het heelal zit wellicht boordevol bewoonbare planeten", schrijven Aditya Chopra en Charley Lineweaver van de Australian National University in hun paper. "Dus denken veel wetenschappers dat het moet wemelen van de aliens. Maar jong leven is fragiel, en we denken dat het zelden genoeg evolueert om te kunnen overleven."

Zo'n vier miljard jaar geleden waren zowel de aarde als Venus en Mars mogelijk allemaal bewoonbaar. Maar jonge planeten zijn instabiel, en ongeveer een miljard jaar na het ontstaan werd Venus een broeikas en Mars een ijsblok.

Omgeving stabiliseren

"Om een planeet bewoonbaar te houden, moeten levensvormen broeikasgassen reguleren om de oppervlaktetemperatuur stabiel te houden", stelt de paper. "Het leven op aarde heeft waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld in de stabilisering van het klimaat." Als er op dat moment op Mars of Venus al micro-organismen waren, dan waren die wellicht niet genoeg ontwikkeld om de snel veranderende omgeving te stabiliseren.

"Het mysterie waarom we nog geen tekenen van aliens gevonden hebben, heeft misschien minder te maken met het ontstaan van levensvormen maar alles met het feit dat die er niet in slagen hun omgeving te stabiliseren", luidt het.

Volgens de onderzoekers biedt hun theorie mogelijk een verklaring voor de Fermiparadox. Fysicus Enrico Fermi wees al in 1950 op het contrast tussen de statistische waarschijnlijkheid van het bestaan van buitenaards leven en het gebrek aan bewijs daarvoor.

22-01-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het hart van de IS Hunting Club: "We hebben al een paar duizend IS-strijders gedood"

In het hart van de IS Hunting Club: "We hebben al een paar duizend IS-strijders gedood"

http://oi64.tinypic.com/10n5lxj.jpg

In de oorlog tegen IS in Irak zijn de Koerden de grondtroepen van de internationale coalitie. Hun elitetroepen zijn strijders die behoren tot de Counter Terrorism Group, een gevechtseenheid van een paar honderd mannen. Zij gaan als eersten het gevecht aan met de IS-strijders. Een reportageploeg van Nieuwsuur, een actualiteitenprogramma dat te zien is op de Nederlandse Publieke Omroep, kreeg uitzonderlijk toegang tot hun basis bij Suleimaniya en mocht mee tijdens een gevechtsoperatie in de buurt van Kirkoek.

"Wij zijn de IS Hunting Club. Als wij het gevecht aangaan, willen we winnen", klinkt het uit de mond van commandant Polat Talabani. "Wij zijn de jagers en onze tegenstander is de prooi. Daarom zijn we trots op dit embleem."

"Ik vind het normaal, want ik vecht voor mijn land", vult een strijder aan. "En voor mijn land sterven is normaal, dat vind ik niet erg. Ik sterf zodat de jongere generatie rust heeft en mijn land beschermd is. Als mijn collega's en ik ons niet opofferen, dan verzeker ik u dat onze families nooit rust zullen hebben en in angst zullen blijven leven."

22-01-2016 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noa Neal en Frank Molnar hebben grote toekomstplannen

Noa Neal en Frank Molnar hebben grote toekomstplannen

http://oi64.tinypic.com/5mygw3.jpg

Noa Neal en Frank Molnar zijn al een tijdje verloofd. De zangeres heeft de toekomst al een beetje gepland. Een huwelijk op Ibiza en nadien volgen er kinderen.

"Ik hoop dat er binnenkort kindjes komen. Frank en ik zijn verloofd en alles verloopt volgens plan. Binnenkort willen we samen een nieuw huis kopen", vertelt ze over haar toekomstplannen in Jet Magazine.

Trouwen staat ook op de planning van het gelukkige koppel. "We zouden heel graag op Ibiza trouwen. We zijn er helemaal aan verknocht en gaan er liefst zo veel mogelijk naartoe. Onze trouw mag best romantisch zijn."

21-01-2016 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde seizoen 'The Sky is the Limit' stelt "Vlaamse Wolf of Wallstreet" voor

Derde seizoen 'The Sky is the Limit' stelt "Vlaamse Wolf of Wallstreet" voor

http://oi68.tinypic.com/2hy7wut.jpg

"De Vlaamse Wolf of Wallstreet" noemt programmamaker Peter Boeckx Rodania-eigenaar Philippe Cracco, een van de nieuwe gezichten in 'The Sky is the Limit'. Die realityreeks op VIER rond de wat rijkere medemens is al aan het derde seizoen toe. Andere nieuwkomers zijn tuinarchitecte Veerle Smet, de twee dj-meisjes van 2Empress en Marianne De Nil, eigenares van een vleesverwerkingsbedrijf.

Ook oude bekenden als het koppel (?) Jan Kriekels en Kirsten Janssen, Willy Naessens, Michel Van den Brande, Danielle Huybrechts en Thomas duiken weer op in 'The Sky is the Limit'. Wie echter zot was van langbenige Olga - ja, die stoeipoes van Harry - is eraan voor de moeite. Haar zien we niet meer terug. En deze bende moet dat goedmaken:

Philip Cracco
"Philip omschrijft zichzelf als iemand die geboren is in de 'sloppenwijken' van Roeselare", zegt reportagemaker Peter Boeckx. Aanvankelijk was de glamour in Cracco's bestaan inderdaad ver te zoeken. De West-Vlaming ging aan de slag als arbeider en schilderde bussen. Daarna ging hij voor enkele jaren bij de para's, maar niet veel later stond hij alweer bussen te schilderen. Vandaag rijdt hij met blitse racewagens en maakt hij exotische reizen, met zijn bloedmooie vriendin, Aïsha, een West-Vlaamse met roots in Sri Lanka.

Cracco heeft dus fortuin gemaakt. "Op een gegeven moment richtte hij 'Accent Interim' op", zegt Peter Boeckx. "Twee jaar geleden heeft hij dat voor veel geld verkocht." Cracco is eigenaar van het bekende horlogemerk Rodania.

Marie-Anne De Nil
Marie-Anne De Nil is de vrouw achter 'De Nil Vleeswaren', zeg maar een beetje de vrouwelijke tegenhangster van Balthasar Boma maar dan in het echt én met gigantisch succes. Ze wou naar eigen zeggen nooit ofte nooit een Rolls Royce, maar toen ze er eentje zag, zei ze goudeerlijk: "Wel mooi, he". Ook haar vrouwelijke levenspartner komt aan bod in de reeks.

2Empress
Er moest ook wat jeugd in The Sky is the Limit zitten. Peter Boeckx kon Charline Vandergeeten (26) en Justin Szpringer (22) strikken, beter bekend als het dj-duo ZEmpress. Vooral bezuiden de taalgrens scoren de dames enorm. Maar ze doen hun ding in de hele wereld en zitten bij hetzelfde label als Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike.

Veerle Smet
Veerle Smet is een flamboyante landschaps- en interieurarchitecte, bij wie je moet zijn voor exclusieve opdrachten. Zij komt bij mensen waar u en ik nooit een stap in huis zouden zetten. Ook die krijgen we te zien in het derde seizoen, zo klinkt het bij VIER.

21-01-2016 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Belgica' vanavond in wereldpremière op Amerikaans filmfestival Sundance

'Belgica' vanavond in wereldpremière op Amerikaans filmfestival Sundance

http://oi67.tinypic.com/1j525k.jpg

Op het Amerikaanse filmfestival Sundance gaat vanavond om 17 uur plaatselijke tijd de Belgische film Belgica in première. Dat is de nieuwe film van Felix van Groeningen.

Het is de eerste keer dat een Belgische fictiefilm zijn wereldpremière kent op Sundance. De première in Utah wordt bijgewoond door de regisseur en acteurs Tom Vermeir, Stef Aerts en Charlotte Vandermeersch.

Sundance is het belangrijkste Amerikaanse filmfestival voor de onafhankelijke film. Het werd jaren geleden opgericht door Robert Redfort en menig Amerikaans regisseur - onder andere Tarantino en Soderbergh - mocht er zijn carrière starten.

In ons land gaat Belgica in première op 28 februari in Gent. De film komt op 2 maart in de zalen.

21-01-2016 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermist: de liefjes van K3

Vermist: de liefjes van K3

http://oi67.tinypic.com/2hnmgjn.jpg

Nieuwe liedjes en dansjes, de eerste keer live zingen in het Sportpaleis, ­ontelbare fotoshoots... Hoe ingrijpend het leven van Marthe, Klaasje en ­Hanne veranderd is, bleek gisteren in het eerste deel van de documentaire 'Wij zijn K3'. Familie en vrienden ­glunderden aan de zijlijn. Maar waar zijn die drie jeugdvriendjes gebleven? Passen zij nog in het sprookje?

De scoutsvriendinnen van Hanne, Marthes grootmoeder met de ­onvermijdelijke krantenknipselmap, de ouders van Klaasje. Vol trots spraken ze in 'Wij zijn K3' over het fantastische nieuwe leven dat hun oogappels te beurt valt. Over weliwaar drukke agenda's, maar toch ook over die gouden kans om hun grote droom waar te maken.

Veel kans dat Jorn, Max en Alexis er dezelfde mening op nahouden, maar het werd de liefjes van respectievelijk Hanne, Klaasje en Marthe niet gevraagd. Daar waar zelfs Sinterklaas zijn licht liet schijnen over de opvolgers van Karen, Josje en Kristel, kwam er geen woord uit de mond van hun grote liefdes.

21-01-2016 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-werknemer beschuldigt Dr. Phil van gijzeling

Ex-werknemer beschuldigt Dr. Phil van gijzeling

http://oi67.tinypic.com/1zwgp.jpg

De Amerikaanse psycholoog Phil McGraw, beter bekend als Dr. Phil, heeft een bizarre aanklacht aan zijn broek hangen. Volgens een ex-werknemer heeft de 65-jarige presentator zijn complete personeel opgesloten op zijn kantoor. Aanklager Leah Rotman spreekt van gijzeling.

Rotman zou op haar vrije dag naar de studio van Dr. Phil zijn geroepen waar ze samen met 299 collega's in een ruimte werd gezet. Vervolgens zou McGraw zelf de beveiliging hebben bevolen om de deuren op slot te doen.  

Het lekken van gevoelige informatie aan de FBI zou de reden voor de interventie zijn, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Dr. Phil ging daarover door het lint, claimt Rotman. "Als je met mij solt, sol ik met jou'', zou de wereldberoemde psycholoog hebben geroepen met zogenaamde cue cards in zijn handen.

Het hoofd van de afdeling productie vertrouwde Rotman bovendien toe dat Dr. Phil het heerlijk vond zijn werknemers de stuipen op het lijf te jagen.  

Stress
Rotman zegt emotionele stress aan het voorval te hebben overgehouden, die werd versterkt doordat veel mensen in een kleine ruimte zaten. De Amerikaanse: "Het leek op het krijgen van een vals vonnis." Ze nam ontslag en zegt een zenuwinzinking nabij te zijn.  

De woordvoerder van Dr. Phil heeft vooralsnog niet gereageerd op de aantijgingen. Het is niet de eerste keer dat de vader van twee voor de rechter wordt gesleept. Vorig jaar claimde een talkshowgast dat hij in de show van de psycholoog was neergezet alsof hij psychisch niet in orde is.

21-01-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Heiligschennis!" Petitie moet verhinderen dat Kanye West Bowie-tribute maakt

"Heiligschennis!" Petitie moet verhinderen dat Kanye West Bowie-tribute maakt

http://oi68.tinypic.com/2ly6anq.jpg

Naar verluidt is Kanye West van plan om een album uit te brengen met David Bowie-covers. Volgens sommige bronnen zou Kanye nummers van het overleden Britse popicoon zingen of zijn eigen teksten over Bowie's muziek rappen. Dat is duidelijk niet naar de zin van duizenden Bowie-fans, die een petitie hebben ondertekend om het album tegen te houden.

Kanye West was een van de eerste artiesten die online reageerde op het overlijden van David Bowie. West noemde hem "een van zijn belangrijkste inspiratiebronnen". Volgens een bron van The Daily Star is West van plan Bowie's werk als muzikaal innovator verder te zetten. "De fakkel is aan mij doorgegeven", zou de immer bescheiden Kanye West gezegd hebben.

"David Bowie was een van de belangrijkste muzikanten van de 20e en 21e eeuw, het zou heiligschennis zijn om dat te laten vernielen door Kanye West", staat op de petitie te lezen. Ondertussen is het online document al door meer dan 5.700 misnoegde fans ondertekend.

Het is niet de eerste keer dat een petitie tegen Kanye West wordt opgestart. Vorig jaar tekenden meer dan 130.000 mensen een petitie om te verhinderen dat West zou optreden op Glastonbury. Toen zonder succes, want het optreden ging gewoon door. Hebben de Kanye-haters nu meer succes?

20-01-2016 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marina Wally haalt alles uit de kast voor Komen Eten

Marina Wally haalt alles uit de kast voor Komen Eten

http://oi66.tinypic.com/ip06cj.jpg

Binnenkort belooft Marina Wally te schitteren in Komen Eten. Gisteren kreeg ze voor de eerste keer een cameraploeg van het populaire Vier-programma mee in haar zog tijdens haar optreden in café Ambiance op de Grote Markt. En of La Wally er zin in had.

Marina Wally tracteerde in een tot de nok gevuld café Ambiance vanaf minuut één op de grootste meezingers uit haar repertoire. Uiteraard mochten vader Eddy's grootste hits niet ontbreken. In no time werd de polonaise ingezet in café Ambiance. De cameraploeg van Komen Eten had dan ook de handen vol om een ontketende Marina Wally bij te houden. De kijkers van Vier mogen zich aan spektakel verwachten binnenkort. Maar 'La Wally' belooft ook vuurwerk achter de kookpotten. "Ik wil Vlaanderen tonen dat Marina Wally meer kan dan optreden alleen."

Dat het ouderlijk huis dienst doet als decor voor Marina's Komen Eten-avontuur maakt het plaatje compleet. "Alles is nog zoals in de tijd dat pa en ma er nog woonden. Een unieker decor om te 'komen eten' vind je volgens mij in Vlaanderen niet."

Wanneer haar passage wordt uitgezonden op Vier, is nog niet bekend. (KVZ)

20-01-2016 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 1 miljoen Belgen gingen naar nieuwe Star Wars-film kijken

Al 1 miljoen Belgen gingen naar nieuwe Star Wars-film kijken

http://oi68.tinypic.com/281ey45.jpg

De film "Star Wars: The Force Awakens" is een enorm succes in België. Kinepolis Brussel mocht dinsdagavond de miljoenste bezoeker verwelkomen, zo laat bioscoopgroep woensdag weten.

De zevende episode van Star Wars, die nog maar net een maand in de Belgische zalen is, doet het al van bij de start bijzonder goed. Naar de eerste vertoning op 16 december gingen liefst 80.000 mensen kijken. Nog voor de film uitkwam, waren bij Kinepolis al meer dan 55.000 tickets verkocht, wat een record was voor de bioscoopgroep. Bij UGC stond de teller op meer dan 11.000 tickets in voorverkoop.

Gisteravond werd de kaap van een miljoen bezoekers overschreden. Daarmee is de film voor distributeur Disney zijn best bezochte film ooit in ons land. Disney's vorige recordhouder was "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest". Daarnaast doet de zevende episode van Star Wars het ook beter dan haar voorgangers.

"The Force Awakens" verscheen dertig jaar na het einde van episode VI, "The Return of the Jedi", die uitkwam in 1983. Aan de zijde van beproefde Star Wars-acteurs als Harrison Ford, Carrie Fisher en Mark Hamill vertolken ook Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis en Lupita Nyong'o een rol. Regisseur is J.J. Abrams.

Gisteren had Kinepolis Brussel de eer de miljoenste bezoeker te mogen ontvangen. De verrassing was groot voor het koppel die samen de miljoenste bezoeker waren. Ze kregen een gigantische Chewbacca cadeau, ze konden gratis genieten van de film en kregen bovenop nog een cadeaubon van Kinepolis.

20-01-2016 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!