Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo gaat Jay-Z naar zijn eigen concert: met de metro

Zo gaat Jay-Z naar zijn eigen concert: met de metro

http://oi43.tinypic.com/15zsix.jpg

Hoewel ze een fortuin op de bank hebben staan, nemen rapper Jay-Z en zanger Chris Martin net als de normale medemens de Londense metro in het weekend om naar een concert te gaan.

De rapper en de frontman van Coldplay werden door heel wat medereizigers gespot op weg naar hun show in de O2 arena afgelopen zaterdag. Samen met goede vrienden Timbaland, manager Ty Ty en baas van Atlanta Records Michael Kyser nam het gezelschap de metro van Waterloo Station naar de O2 arena in de Britse hoofdstad voor het uitverkochte concert van de Magna Carta Holy Grail tour. Niet veel later werd Twitter overspoeld met foto's en filmpjes van verbaasde medepassagiers. Martin en Timbaland vergezelden de rapper op het podium voor het nummer Heart of the City (Ain't No Love).

14-10-2013 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buscemi werkt single Chris Morel af

Buscemi werkt single Chris Morel af

http://oi43.tinypic.com/2mfhp39.jpg

De Limburgse DJ Buscemi draaide gisteren in primeur 'First Sun', de onafgewerkte single van Chris Morel die in juni overleed aan kanker. Net voor zijn overlijden werkte hij aan de single speciaal voor 'A touch of Rose', het psychosociaal oncologisch welzijnscentrum in Bornem van zijn oudere zus en longarts Ann-Marie Morel (43), maar die kreeg hij niet op tijd klaar.


Chris Morel was amper 35 jaar toen hij op zaterdag 15 juni overleed aan longkanker. Opnieuw een mokerslag voor de familie Morel, die twee jaar geleden al afscheid moest nemen van zijn zus en politica Marie-Rose Morel (38), ook ten gevolge van kanker. Chris was jurist van opleiding, maar was de jongste jaren in het nachtleven actief als DJ Vince Hilton en was bezig aan een single voor 'A touch of Rose'. "Mijn broer heeft zijn werk nooit kunnen afmaken. Toen hij wist dat hij het niet ging halen, heeft hij een vriend bij zich geroepen en hem gevraagd om de single af te maken", vertelt Ann-Marie. "Muziek was zijn leven. Hij behaalde zijn diploma maar na een paar jaar aan de balie, wou hij toch voor een carrière als DJ gaan. Niet meteen naar de zin van onze ouders, maar Chris wou echt doorbreken. Een single zou het mooiste eerbetoon zijn."

First sun
Als Vince Hilton deelde Chris een paar keer de draaitafel met Dirk Swartenbroekx, die beter bekend is als zijn DJ-alias Buscemi. Op vraag van de familie begon hij een maand geleden aan de remix van het nummer van zijn overleden collega. "Ik en Chris waren niet heel close, maar we hadden wel gemeenschappelijke vrienden. Ik heb er even over nagedacht of ik het wel wou doen, maar aangezien het voor een goed doel is, heb ik toegehapt. Net zoals bij de meeste mensen ben ik in mijn familiekring ook al geconfronteerd geweest met kanker", vertelt Buscemi. "Het is niet evident om met het werk van een ander aan de slag te gaan, maar ik ben wel tevreden met het resultaat. Het is een deep-house track van drie minuten geworden, dat de naam 'First Sun' draagt." Het singeltje kan men via 'A touch of Rose' verkrijgen aan een prijs van tien euro.

Afterworkparty
Vrienden en familie van Morel kwamen gisterenavond in het Syneton Building op de Puursesteenweg samen op een 'AfterWorkParty' om het nummer te beluisteren. Om klokslag 21u zette Buscemi het plaatje op. "Buscemi heeft een fantastische job gedaan en dit had Chris zeker en vast ook super gevonden", reageerde een emotionele Ann-Marie achteraf. "Hoe hard we ook aan de positieve dingen blijven denken, het gemis is nog zeer groot. Eigenlijk had mijn broer hier vandaag achter de draaitafel moeten staan."

14-10-2013 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams willen huis met VS-tintje in Londen

Beckhams willen huis met VS-tintje in Londen

http://oi41.tinypic.com/73kk8x.jpg

Victoria en David Beckham hebben een reusachtig herenhuis op het oog in Londen. Speciaal voor de kinderen van het stel krijgt het optrekje een VS-thema. Dat schrijft Daily Star.


Victoria en David verkochten vorige week Beckingham Palace voor 12 miljoen pond (ruim 14 miljoen euro) en zijn nu op zoek naar een nieuwe woning. Het beroemde paar zou interesse hebben getoond in een herenhuis in Londen, getaxeerd op 45 miljoen pond (53 miljoen euro).

Alhoewel het huis al beschikt over een bioscoopkamer en een bowlingbaan zouden de Beckhams miljoenen willen steken in een renovatie. Daarnaast heeft binnenhuisarchitecte Kelly Hoppen een ongelimiteerd budget gekregen om de woning een Amerikaans thema te geven.

Heimwee
"David en Victoria zijn zich heel erg bewust van de heimwee van hun kinderen, sinds ze vertrokken zijn uit Los Angeles. Ze vinden het moeilijk zich aan te passen op school en maken moeilijk vriendjes", onthult een bron. Brooklyn krijgt daarom een kamer die in het teken staat van de L.A. Lakers en Romeo's kamer hangt straks vol met posters van de honkbalploeg de Dodgers. De kamer van Cruz krijgt een superheldenthema.

"Ze hopen dat de verhuis een nieuwe start in Engeland betekent voor de jongens en dat ze zich hier thuis voelen en geen heimwee meer hebben naar L.A.", besluit de insider.

14-10-2013 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mulder en Scully willen derde 'X-Files'-film

Mulder en Scully willen derde 'X-Files'-film

http://oi40.tinypic.com/2q39daf.jpg

David Duchovny en Gillian Anderson hebben fans opgeroepen om een campagne op te zetten zodat er een derde 'The X-Files'-film gemaakt kan worden. De acteurs zien een vervolg op 'The X-Files: I Want to Believe' in ieder geval zitten.


David en Gillian beantwoordden gisteren op Reddit vragen van fans. Op de vraag of er derde film zal verschijnen, antwoordde Duchovny: "Ik denk dat Chris (Carter, de bedenker van The X-Files - red.) aan een script werkt."

De acteur vervolgt: "Als hij het script af heeft en Fox ziet de film zitten... dan doet Gillian mee en ik ook. Dus start een campagne. Serieus! We zouden het allemaal dolgraag doen. Het ligt in handen van Fox. En dan bedoel ik niet Fox Mulder, maar Fox de studio.''

Van 1993 tot en met 2002 waren de avonturen van FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully wekelijks te volgen op televisie. In 1998 verscheen de eerste film 'The X-Files' en in 2008 kwam 'The X-Files: I Want to Believe' in de bioscoop.

14-10-2013 om 02:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. en Kanye West gaan samen sporten

Kim K. en Kanye West gaan samen sporten

http://oi41.tinypic.com/2n0vrdt.jpg

Kim Kardashian en Kanye West konden zich even losrukken van baby North om te gaan sporten. US Weekly spotte het paar vrijdag om 06.30 uur in de ochtend op weg naar bootcamp. ''Het was erg vroeg en de workout was loodzwaar'', vertelt een bron. ''Maar het koppel was aan het lachen, ze toonden genegenheid en moedigden elkaar aan.''

Kim gaat wel vaker naar de bootcamp, maar Kanye is er pas één of twee keer geweest. ''Ze waren erg schattig samen. Ze lachten naar elkaar in de spiegel, terwijl ze naast elkaar op de loopband stonden.''

Kardashian zou bijna al haar zwangerschapskilo's er al af hebben gesport. ''Ze is al 18 kilo kwijt en heeft nog maar 4,5 kilo te gaan.''

14-10-2013 om 02:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas (69) loog over keelkanker

Michael Douglas (69) loog over keelkanker

http://oi44.tinypic.com/eoy07.jpg

Michael Douglas (69) heeft bekend dat hij loog over zijn keelkanker. De acteur werd in 2010 wel degelijk door kanker getroffen, maar nu blijkt dat het om tongkanker ging en niet om keelkanker, zoals hij toen beweerde.

Volgens de acteur heeft hij op aanraden van zijn artsen gelogen. "Er werd gevreesd dat ik een deel van mijn kaak en tong zou verliezen door de ziekte en dat zou te heftig geweest zijn voor het publiek", bekent Douglas.

Ondertussen heeft hij de kanker met succes overwonnen na intensieve chemotherapie. "De kans dat ik herval, is maar vijf procent. Waarschijnlijk komt het dus nooit meer terug."

14-10-2013 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue (45) na vijf jaar opnieuw vrijgezel

Kylie Minogue (45) na vijf jaar opnieuw vrijgezel

http://oi41.tinypic.com/2ymtvna.jpg

Kylie Minogue en haar vriend Andres Velencoso zijn na een relatie van vijf jaar uit elkaar. Volgens Mirror is de Australische zangeres kapot van verdriet.

Volgens een vriend van Kylie is er niemand anders in het spel. De relatie van de 45-jarige zangeres en het 35-jarige Spaanse model is stukgelopen door drukke werkschema's. De woordvoerder van Minogue bevestigde de breuk en zegt dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Kylie heeft een groot deel van dit jaar in de studio gezeten in Los Angeles om nieuw materiaal op te nemen, terwijl Andres een acteercarrière van de grond probeert te krijgen. Ondanks dat het koppel elkaar de laatste tijd nog maar weinig zag, is de klap toch groot voor Minogue, weet de ingewijde.

14-10-2013 om 01:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William "bestookt" met brandbommen

Prins William "bestookt" met brandbommen

http://oi42.tinypic.com/10o1t2b.jpg

De Britse prins William is met bommen bekogeld. De kleinzoon van koningin Elizabeth heeft tijdens een privésessie in een trainingscentrum van de politie geoefend op noodsituaties.


Nu William steeds meer koninklijke verplichtingen heeft, neemt hij drastische stappen om zichzelf, zijn vrouw Kate en zoontje George te kunnen beschermen. De prins zou onder meer met brandbommen zijn bestookt, weet de Britse krant The Telegraph.

In het politiecentrum in Kent oefenen agenten op rellen. Speciaal voor de trainingen beschikt het centrum over een nagemaakte stad, een voetbalstadion, een deel van een vliegtuig en trein- en metrostations.

14-10-2013 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem werkt samen met Rihanna voor nieuw album

Eminem werkt samen met Rihanna voor nieuw album

http://oi40.tinypic.com/nmiw46.jpg

Rapper Eminem heeft de tracklist van zijn nieuw album 'The Marshall Mathers LP 2' vrijgeven. Voor het album werkt hij samen met een aantal artiesten, zoals Rihanna en Kendrik Lamar. Dat schrijft website NME.

Rihanna zal een verschijning maken op het nummer 'Monster'. Op 12 september lichtte de zangeres op Twitter al een tipje van de sluier op.

12-10-2013 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achtergronddanseres Miley Cyrus in tranen om MTV-optreden

Achtergronddanseres Miley Cyrus in tranen om MTV-optreden

http://oi40.tinypic.com/4r9gzp.jpg

Een van de kleine mensen die op het podium stonden tijdens het optreden van Miley Cyrus op de Video Music Awards van MTV heeft een heel slecht gevoel overgehouden aan de show. Danseres Hollis Jane zegt bibberend en huilend van het podium te zijn gestapt.


''Na onze eerste repetitie in kostuum, met toekijkende medewerkers, pr-mensen en artiesten, liep ik huilend en bibberend het Barclay Center uit'', schrijft Hollis op haar blog. ''Ik sta graag in het middelpunt van de belangstelling, maar dat was anders. Ik werd aangestaard en uitgelachen om de verkeerde redenen. Ik werd beschouwd als een rekwisiet, als iets minder dan een mens.''

Jane schaamde zich voor het eerst van haar leven voor het feit dat ze een klein persoon is. ''Toen ik optrad op het podium van de VMA's stond, voelde ik me weer zo. We werden alleen maar gebruikt omdat we klein zijn. Het voelde alsof de samenleving ons nog steeds als een grap ziet, ondanks dat ik, op mijn lengte na, ook gewoon een mens ben.'' Hollis zegt ook een aanbod te hebben gehad om met Miley te gaan toeren. Dit sloeg ze af. ''Ik vroeg me af of het het waard was om me weer minder dan een mens te voelen. En eerlijk gezegd, is het dat niet.''

12-10-2013 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez heeft te kleine kont voor Drake

Selena Gomez heeft te kleine kont voor Drake

http://oi39.tinypic.com/2wnu7pv.jpg

Selena Gomez lijkt Justin Bieber al weer te zijn vergeten. In een radio-interview zei ze dat ze Drake adoreert, maar ze denkt dat de rapper niet in haar geïnteresseerd is.


"Ik bedoel het niet verkeerd, maar ik denk gewoon dat mijn kont niet groot genoeg is voor Drake", antwoordde Selena tijdens het interiew in The TJ Show van AMP Radio.

Tijdens het vraaggesprek mochten luisteraars telefonisch vragen stellen. In een gesprekje met een van de fans kwam het gesprek op Zac Efron en ook over hem stak Selena haar mening niet onder stoelen of banken. "Hij is zo aardig en dat maakt hem alleen maar lekkerder."

Selena is momenteel in Boston waar ze optreedt in het kader van haar tournee Stars Dance.

12-10-2013 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes brengt bezoek aan spoeddienst na val van paard

Tom Waes brengt bezoek aan spoeddienst na val van paard

http://oi41.tinypic.com/2ugi2x1.jpg

Tom Waes heeft gisteren een korte tijd op de spoedafdeling van het ziekenhuis moeten doorbrengen. De alleskunner van de openbare omroep was van een paard gevallen, meldt Het Nieuwsblad.


De opnames van het nieuwe tv-programma 'Wauters versus Waes' hebben opnieuw hun tol geëist. Zo viel Tom Waes gisteren tijdens een proef van zijn paard, waarna hij naar de spoedafdeling van het ziekenhuis moest worden gebracht.

Het Nieuwsblad kreeg Waes gisterenavond aan de lijn, en hij stelde iedereen meteen gerust. "Zo erg was het allemaal niet. Als je tot het uiterste gaat, kunnen zo'n dingen gebeuren", aldus Waes. "Ik sta nog recht en ben met vrienden naar de Rode Duivels aan het kijken."

Over zijn val wilde hij verder niets vertellen. Er moeten voor de kijker namelijk nog verrassingen in het programma zitten. Dat de opnames Tom Waes en Koen Wauters tot het uiterste drijven, is wel duidelijk. Zo liep Waes al een scheur in de buikspieren op, Wauters moest al opgelapt worden voor enkele gekneusde ribben, verrekte schouderligamenten, en bovendien bezeerde hij zijn hoofd tijdens een partijtje trampolinespringen.

12-10-2013 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's stalker krijgt straatverbod

Rihanna's stalker krijgt straatverbod

http://oi44.tinypic.com/riu254.jpg

Rihanna kan weer opgelucht ademhalen. De stalker die twee weken geleden inbrak in RiRi's huis en beweerde haar toekomstige echtgenoot te zijn, heeft een tijdelijk straatverbod opgelegd gekregen.


In de rechtbankpapieren, in handen van entertainmentsite TMZ, vraagt Rihanna de rechter om bescherming. Door de inbraak zou ze namelijk "ernstige emotionele stress en zorgen om haar persoonlijke veiligheid" hebben.

Later deze maand komt de zaak weer voor de rechtbank. De rechter beslist dan of het tijdelijke straatverbod wordt omgezet in een permanent verbod.

12-10-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney herenigt Kate Moss en Johnny Depp na 15 jaar

Paul McCartney herenigt Kate Moss en Johnny Depp na 15 jaar

http://oi43.tinypic.com/24mz1fm.jpg

Voor zijn nieuwste videoclip heeft ex-Beatle Paul McCartney de ex-geliefden Kate Moss en Johnny Depp herenigd. De twee hebben sinds 1998 niet meer samengewerkt.


Moss en Depp waren vanaf 1994 gedurende vier jaar een koppel, nu zullen de twee aantrekkelijke sterren samen verschijnen in de videoclip van de single Queenie Eye. De video van McCartney's nieuwste nummer werd opgenomen aan de Abbey Road Studio's in Londen. Een bron getuigt: "Er waren heel veel sterren aanwezig op de set. Meryl Streep en Gary Barlow, maar Kate en Johhny kregen het meeste aandacht. Hoewel de twee maar een kleine rol vertolken, verschijnen ze nu voor het eerst na hun breuk op het scherm." Paul zou een verbod op drugs hebben opgelegd op de set.

Deze samenwerking zal niet makkelijk geweest zijn voor Kate, zij omschreef een jaar geleden de periode na de breuk als een nachtmerrie.  "Ik vertrouwde niemand meer, ik heb jaren en jaren gehuild." Kate werd na de breuk opgenomen in de kliniek 'The Priory' door 'oververmoeidheid'. De 50-jarige Johnny begon daarna een relatie met Vanessa Paradis, ze waren tot vorig jaar een koppel.

12-10-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De poging tot verzoening van Kanye West met paparazzi

De poging tot verzoening van Kanye West met paparazzi

http://oi43.tinypic.com/2yuhquc.jpg

Kanye West heeft ervoor gekozen eens rustig met de paparazzi te gaan praten, in plaats van ze aan te vallen. De rapper moest gisteren tanken en besloot aan de aanwezige fotografen even uit te leggen waarom hij in het verleden uit zijn slof is geschoten.


Over zijn aanvaring met paparazzo Daniel Ramos op het vliegveld van Los Angeles afgelopen zomer, zegt Kanye: ''Ik probeerde zijn camera te blokkeren, toen viel hij op de grond en deed alsof het mijn schuld was. Iedereen vroeg zich af waarom ik hem had geslagen. Ik heb overduidelijk niet geslagen. Maar ik ging door een moeilijke tijd.''

Op de dag van de vermeende aanval had West namelijk gehoord dat zijn opa binnenkort zou overlijden. Naast zijn eigen gebrek aan privacy maakt de vriend van Kim Kardashian zich ook zorgen om zijn kindje North. ''Ik kan me niet voorstellen dat mijn dochtertje straks vier jaar oud is en jullie naar haar staan te schreeuwen'', aldus een bezorgde Kanye voor de camera van X17.

12-10-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis festival Mano Mundo stopt na wegvallen subsidies

Gratis festival Mano Mundo stopt na wegvallen subsidies

http://oi39.tinypic.com/29m812r.jpg

Het wereldmuziekfestival Mano Mundo in Boom, dat twintig jaar bestond, stopt ermee. Dat heeft de raad van bestuur van het gratis festival beslist. Het wegvallen van subsidies ligt aan de basis van de beslissing, aldus de raad van bestuur in een mededeling.


"Door het wegvallen van subsidies is een gratis muziekfestival voor 80.000 bezoekers financieel niet meer haalbaar", luidt het in de mededeling.

Mano Mundo was een samenwerking tussen 11.11.11, Wereldsolidariteit, meer dan 1.000 vrijwilligers, socio-culturele organisaties en het Antwerpse provinciebestuur. In 1994 werd het festival opgericht om op een laagdrempelige manier mondiale solidariteit onder de aandacht te brengen.

11-10-2013 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am wil met Britney Spears optreden in Vegas

Will.i.am wil met Britney Spears optreden in Vegas

http://oi40.tinypic.com/21170xe.jpg

Zanger Will.i.am kan niet wachten tot de concertreeks van Britney Spears in Las Vegas in december begint. Als het zover is, wil hij graag het podium met haar delen. "Ik wil er zijn en haar steunen, en met haar optreden", vertelt hij E! News.


De artiest, met wie Britney onlangs de hit 'Scream And Shout' scoorde, heeft hoge verwachtingen van haar nieuwe plaat. "Dit album wordt naar mijn mening een van haar beste", zegt hij.

Will.i.am is uitvoerend producent van het album, dat in december uitkomt, en is duidelijk onder de indruk van de blondine. "Ik ben heel trots op haar en op haar toewijding en discipline in de studio."

11-10-2013 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Paul Michiels strijdt voor titel 'barrelracing'

Dochter Paul Michiels strijdt voor titel 'barrelracing'

http://oi42.tinypic.com/14o1zko.jpg

Maxine Michiels, de 20-jarige dochter van de bekende Vlaamse zanger Paul Michiels, is onderweg naar China om er deel te nemen aan het wereldkampioenschap barrelracing. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.


Bij barrelracing wordt met een paard een parcours afgelegd rond drie olievaten.

Het lijkt iets voor stoere cowboys, maar Maxine doet het al sinds ze elf jaar is. "Het gaat er echt wel heftig aan toe", bekent de Vlaamse. "Tijdens de race voel ik me in het Wilde Westen. Het is de ideale manier op stoom af te laten", vertelt ze aan de krant.

Michiels is geen doetje. Ze nam al aan verschillende internationale wedstrijden deel en eindigde telkens bij de besten.

In Yinchuan, een stad in het noorden van China, zal ze strijden voor de wereldtitel. Deelnemers uit in totaal 22 landen dingen ook naar de overwinning. "Heel spannend", bekent de twintiger. "Het is de grootste barrelracewedstrijd ter wereld."

Naast de eer, vallen er ook geldprijzen te rapen.

11-10-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assange wilde hoofdrolspeler Wikileaks-film niet ontmoeten

Assange wilde hoofdrolspeler Wikileaks-film niet ontmoeten

http://oi39.tinypic.com/20j4kdc.jpg

Wikileaks-oprichter Julian Assange weigerde om Benedict Cumberbatch, de acteur die de rol van Assange vertolkt in The Fifth Estate, een film over de oprichting van Wikileaks, te ontmoeten. Dat blijkt uit een e-mail, gelekt door de klokkenluiderssite zelf.


In de mail, die hij in januari verstuurde, reageerde Assange op het verzoek van Cumberbatch om elkaar te ontmoeten. Assange noemde de film 'giftig' en 'vertekenend'. Hij adviseerde de acteur om zijn betrokkenheid bij de film te heroverwegen en schreef dat het een 'slecht idee' zou zijn om elkaar te ontmoeten. "Door te voldoen aan uw verzoek zou ik deze ellendige film goedkeuren."

Assange wilde niet meewerken aan The Fifth Estate. In de e-mail aan Cumberbatch - getiteld 'Bericht van Assange' - schrijft de klokkenluider: "Ik geloof dat je een goed mens bent, maar ik geloof niet dat deze film een goede film is. (..) Ik geloof niet dat de film positief is voor mij en de mensen om wie ik geef."

11-10-2013 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te gewaagd voor de Turkse tv: presentatrice ontslagen

Te gewaagd voor de Turkse tv: presentatrice ontslagen

http://oi42.tinypic.com/2r4sz2x.jpg

Gözde Kansu is een bekende Turkse tv-presentatrice die blijkbaar wel van een mooi kleedje houdt. De islamitische regeringspartij AKP heeft daar echter helemaal andere gevoelens bij. Kansu's decolleté werd in die kringen als té gewaagd beschouwd. Een telefoontje na de volgens hen "onaanvaardbare" live tv-show volstond om de populaire tv-figuur op straat te zetten.

Eerder al had AKP het verbod op het dragen van een hoofddoek in openbare gebouwen opgeheven. Die wijziging zorgde voor heel wat deining in Turkije. Het ontslag van Kansu werpt nu nog meer olie op het vuur.

11-10-2013 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!