Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes brengt bezoek aan spoeddienst na val van paard

Tom Waes brengt bezoek aan spoeddienst na val van paard

http://oi41.tinypic.com/2ugi2x1.jpg

Tom Waes heeft gisteren een korte tijd op de spoedafdeling van het ziekenhuis moeten doorbrengen. De alleskunner van de openbare omroep was van een paard gevallen, meldt Het Nieuwsblad.


De opnames van het nieuwe tv-programma 'Wauters versus Waes' hebben opnieuw hun tol geëist. Zo viel Tom Waes gisteren tijdens een proef van zijn paard, waarna hij naar de spoedafdeling van het ziekenhuis moest worden gebracht.

Het Nieuwsblad kreeg Waes gisterenavond aan de lijn, en hij stelde iedereen meteen gerust. "Zo erg was het allemaal niet. Als je tot het uiterste gaat, kunnen zo'n dingen gebeuren", aldus Waes. "Ik sta nog recht en ben met vrienden naar de Rode Duivels aan het kijken."

Over zijn val wilde hij verder niets vertellen. Er moeten voor de kijker namelijk nog verrassingen in het programma zitten. Dat de opnames Tom Waes en Koen Wauters tot het uiterste drijven, is wel duidelijk. Zo liep Waes al een scheur in de buikspieren op, Wauters moest al opgelapt worden voor enkele gekneusde ribben, verrekte schouderligamenten, en bovendien bezeerde hij zijn hoofd tijdens een partijtje trampolinespringen.

12-10-2013 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's stalker krijgt straatverbod

Rihanna's stalker krijgt straatverbod

http://oi44.tinypic.com/riu254.jpg

Rihanna kan weer opgelucht ademhalen. De stalker die twee weken geleden inbrak in RiRi's huis en beweerde haar toekomstige echtgenoot te zijn, heeft een tijdelijk straatverbod opgelegd gekregen.


In de rechtbankpapieren, in handen van entertainmentsite TMZ, vraagt Rihanna de rechter om bescherming. Door de inbraak zou ze namelijk "ernstige emotionele stress en zorgen om haar persoonlijke veiligheid" hebben.

Later deze maand komt de zaak weer voor de rechtbank. De rechter beslist dan of het tijdelijke straatverbod wordt omgezet in een permanent verbod.

12-10-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney herenigt Kate Moss en Johnny Depp na 15 jaar

Paul McCartney herenigt Kate Moss en Johnny Depp na 15 jaar

http://oi43.tinypic.com/24mz1fm.jpg

Voor zijn nieuwste videoclip heeft ex-Beatle Paul McCartney de ex-geliefden Kate Moss en Johnny Depp herenigd. De twee hebben sinds 1998 niet meer samengewerkt.


Moss en Depp waren vanaf 1994 gedurende vier jaar een koppel, nu zullen de twee aantrekkelijke sterren samen verschijnen in de videoclip van de single Queenie Eye. De video van McCartney's nieuwste nummer werd opgenomen aan de Abbey Road Studio's in Londen. Een bron getuigt: "Er waren heel veel sterren aanwezig op de set. Meryl Streep en Gary Barlow, maar Kate en Johhny kregen het meeste aandacht. Hoewel de twee maar een kleine rol vertolken, verschijnen ze nu voor het eerst na hun breuk op het scherm." Paul zou een verbod op drugs hebben opgelegd op de set.

Deze samenwerking zal niet makkelijk geweest zijn voor Kate, zij omschreef een jaar geleden de periode na de breuk als een nachtmerrie.  "Ik vertrouwde niemand meer, ik heb jaren en jaren gehuild." Kate werd na de breuk opgenomen in de kliniek 'The Priory' door 'oververmoeidheid'. De 50-jarige Johnny begon daarna een relatie met Vanessa Paradis, ze waren tot vorig jaar een koppel.

12-10-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De poging tot verzoening van Kanye West met paparazzi

De poging tot verzoening van Kanye West met paparazzi

http://oi43.tinypic.com/2yuhquc.jpg

Kanye West heeft ervoor gekozen eens rustig met de paparazzi te gaan praten, in plaats van ze aan te vallen. De rapper moest gisteren tanken en besloot aan de aanwezige fotografen even uit te leggen waarom hij in het verleden uit zijn slof is geschoten.


Over zijn aanvaring met paparazzo Daniel Ramos op het vliegveld van Los Angeles afgelopen zomer, zegt Kanye: ''Ik probeerde zijn camera te blokkeren, toen viel hij op de grond en deed alsof het mijn schuld was. Iedereen vroeg zich af waarom ik hem had geslagen. Ik heb overduidelijk niet geslagen. Maar ik ging door een moeilijke tijd.''

Op de dag van de vermeende aanval had West namelijk gehoord dat zijn opa binnenkort zou overlijden. Naast zijn eigen gebrek aan privacy maakt de vriend van Kim Kardashian zich ook zorgen om zijn kindje North. ''Ik kan me niet voorstellen dat mijn dochtertje straks vier jaar oud is en jullie naar haar staan te schreeuwen'', aldus een bezorgde Kanye voor de camera van X17.

12-10-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis festival Mano Mundo stopt na wegvallen subsidies

Gratis festival Mano Mundo stopt na wegvallen subsidies

http://oi39.tinypic.com/29m812r.jpg

Het wereldmuziekfestival Mano Mundo in Boom, dat twintig jaar bestond, stopt ermee. Dat heeft de raad van bestuur van het gratis festival beslist. Het wegvallen van subsidies ligt aan de basis van de beslissing, aldus de raad van bestuur in een mededeling.


"Door het wegvallen van subsidies is een gratis muziekfestival voor 80.000 bezoekers financieel niet meer haalbaar", luidt het in de mededeling.

Mano Mundo was een samenwerking tussen 11.11.11, Wereldsolidariteit, meer dan 1.000 vrijwilligers, socio-culturele organisaties en het Antwerpse provinciebestuur. In 1994 werd het festival opgericht om op een laagdrempelige manier mondiale solidariteit onder de aandacht te brengen.

11-10-2013 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am wil met Britney Spears optreden in Vegas

Will.i.am wil met Britney Spears optreden in Vegas

http://oi40.tinypic.com/21170xe.jpg

Zanger Will.i.am kan niet wachten tot de concertreeks van Britney Spears in Las Vegas in december begint. Als het zover is, wil hij graag het podium met haar delen. "Ik wil er zijn en haar steunen, en met haar optreden", vertelt hij E! News.


De artiest, met wie Britney onlangs de hit 'Scream And Shout' scoorde, heeft hoge verwachtingen van haar nieuwe plaat. "Dit album wordt naar mijn mening een van haar beste", zegt hij.

Will.i.am is uitvoerend producent van het album, dat in december uitkomt, en is duidelijk onder de indruk van de blondine. "Ik ben heel trots op haar en op haar toewijding en discipline in de studio."

11-10-2013 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Paul Michiels strijdt voor titel 'barrelracing'

Dochter Paul Michiels strijdt voor titel 'barrelracing'

http://oi42.tinypic.com/14o1zko.jpg

Maxine Michiels, de 20-jarige dochter van de bekende Vlaamse zanger Paul Michiels, is onderweg naar China om er deel te nemen aan het wereldkampioenschap barrelracing. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.


Bij barrelracing wordt met een paard een parcours afgelegd rond drie olievaten.

Het lijkt iets voor stoere cowboys, maar Maxine doet het al sinds ze elf jaar is. "Het gaat er echt wel heftig aan toe", bekent de Vlaamse. "Tijdens de race voel ik me in het Wilde Westen. Het is de ideale manier op stoom af te laten", vertelt ze aan de krant.

Michiels is geen doetje. Ze nam al aan verschillende internationale wedstrijden deel en eindigde telkens bij de besten.

In Yinchuan, een stad in het noorden van China, zal ze strijden voor de wereldtitel. Deelnemers uit in totaal 22 landen dingen ook naar de overwinning. "Heel spannend", bekent de twintiger. "Het is de grootste barrelracewedstrijd ter wereld."

Naast de eer, vallen er ook geldprijzen te rapen.

11-10-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assange wilde hoofdrolspeler Wikileaks-film niet ontmoeten

Assange wilde hoofdrolspeler Wikileaks-film niet ontmoeten

http://oi39.tinypic.com/20j4kdc.jpg

Wikileaks-oprichter Julian Assange weigerde om Benedict Cumberbatch, de acteur die de rol van Assange vertolkt in The Fifth Estate, een film over de oprichting van Wikileaks, te ontmoeten. Dat blijkt uit een e-mail, gelekt door de klokkenluiderssite zelf.


In de mail, die hij in januari verstuurde, reageerde Assange op het verzoek van Cumberbatch om elkaar te ontmoeten. Assange noemde de film 'giftig' en 'vertekenend'. Hij adviseerde de acteur om zijn betrokkenheid bij de film te heroverwegen en schreef dat het een 'slecht idee' zou zijn om elkaar te ontmoeten. "Door te voldoen aan uw verzoek zou ik deze ellendige film goedkeuren."

Assange wilde niet meewerken aan The Fifth Estate. In de e-mail aan Cumberbatch - getiteld 'Bericht van Assange' - schrijft de klokkenluider: "Ik geloof dat je een goed mens bent, maar ik geloof niet dat deze film een goede film is. (..) Ik geloof niet dat de film positief is voor mij en de mensen om wie ik geef."

11-10-2013 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te gewaagd voor de Turkse tv: presentatrice ontslagen

Te gewaagd voor de Turkse tv: presentatrice ontslagen

http://oi42.tinypic.com/2r4sz2x.jpg

Gözde Kansu is een bekende Turkse tv-presentatrice die blijkbaar wel van een mooi kleedje houdt. De islamitische regeringspartij AKP heeft daar echter helemaal andere gevoelens bij. Kansu's decolleté werd in die kringen als té gewaagd beschouwd. Een telefoontje na de volgens hen "onaanvaardbare" live tv-show volstond om de populaire tv-figuur op straat te zetten.

Eerder al had AKP het verbod op het dragen van een hoofddoek in openbare gebouwen opgeheven. Die wijziging zorgde voor heel wat deining in Turkije. Het ontslag van Kansu werpt nu nog meer olie op het vuur.

11-10-2013 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert wijkt niet van Paola's zijde na operatie

Albert wijkt niet van Paola's zijde na operatie

http://oi43.tinypic.com/2pobklt.jpg

Koningin Paola (76) heeft in een gespecialiseerd ziekenhuis in de Brusselse Marollenwijk een chirurgische ingreep ondergaan. De vorstin, die voor de operatie terugkeerde uit Zuid-Frankrijk, had te kampen met een goedaardig urologisch probleem. Twee jaar geleden werd in hetzelfde ziekenhuis ook Paola's dochter Astrid al voor een soortgelijke aandoening geopereerd. De koningin zal enkele weken moeten herstellen.


De ingreep in het Brusselse Sint-Pieterziekenhuis was gepland en er is geen enkele reden tot bezorgdheid. Zo meldde de persdienst van het paleis gisteren. Het gaat om een goedaardige urologische aandoening. "De koningin stelt het goed en zal enkele dagen in het ziekenhuis verblijven", aldus het paleis.

Koning Albert wijkt in het ziekenhuis niet van de zijde van zijn echtgenote. Het is niet bekend of de kinderen en kleinkinderen al op bezoek zijn geweest.

11-10-2013 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gunther D. neemt Jean-Marie Dedecker beet

Gunther D. neemt Jean-Marie Dedecker beet

http://oi41.tinypic.com/t7csjk.jpg

Jean-Marie Dedecker (LDD) werd onlangs opgebeld door Wannes, een logopediestudent die de uitspraak van politici onderzoekt. Dat dacht de West-Vlaamse politicus tenminste... Hij trapte in de val en somde gewillig een lijst met woorden op: 'likken', 'mezelf', 'dag', 'ijs',....

In werkelijkheid liet de Oostendenaar zich beetnemen door radiopresentator Gunther D., die voor zijn programma op Studio Brussel al meermaals BV's in het ootje nam.

11-10-2013 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Miley Cyrus verkoopt in één week 250.000 albums"

http://oi39.tinypic.com/15xmt8g.jpg

Als het zo doorgaat, zal het nieuwe album van Miley Cyrus binnen een week na de lancering 250.000 keer over de toonbank zijn gegaan. 'Bangerz' lijkt daarmee de eerste plek in de Billboard 200-ranglijst van volgende week te grijpen, zeggen bronnen uit de muziekindustrie tegen Billboard.


Met haar nieuwe plaat, die op 8 oktober uitkwam, is de 20-jarige zangeres goed op weg om het succes van haar vorige album te overtreffen. 'Can't Be Tamed' werd in de eerste week na de release 'maar' 102.000 keer verkocht, blijkt uit cijfers van Nielsen SoundScan. Dat was goed voor een derde plaats in de toonaangevende albumlijst van Billboard.

In de afgelopen jaren wisten diverse vrouwelijke zangeressen vergelijkbare aantallen te halen in de debuutweek. 'Unapologetic' van Rihanna trapte af met 238.000 verkochte exemplaren, Pink bracht het album 'The Truth About Love' 280.000 keer aan de man en 'Femme Fatale' van Britney Spears werd in de eerste week 276.000 keer aangeschaft.

11-10-2013 om 09:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne draagt nagellak van een miljoen

Kelly Osbourne draagt nagellak van een miljoen

http://oi42.tinypic.com/29bm54j.jpg

Kelly Osbourne droeg dinsdagavond nagellak ter waarde van een miljoen dollar. De witte, glimmende nagellak bevatte namelijk echte diamanten.


"Ik had gisteravond de eer het eerste meisje ter wereld te zijn die de witte diamanten manicure van een miljoen dollar mocht uitproberen", schreef de dochter van rocker Ozzy Osbourne gisteren bij een aantal foto's van haar nagels op Instagram.

Kelly erkent dat de prijs aan de hoge kant is, maar legt uit dat ze het potje nagellak met de actie graag wil verkopen, zodat ze het geld aan een goed doel kan doneren. De maker van het goedje, Azature, beloofde eerder al dat de beroemdheid die de nagellak aan de man kan brengen het goede doel mag kiezen. Als het aan Kelly ligt, worden dat de darmkanker-stichting van haar moeder Sharon en de organisatie Race To Erase MS.

Vorig jaar verscheen Kelly tijdens de uitreiking van de Emmy Awards al met zwarte diamanten nagellak van dezelfde maker, ter waarde van 250.000 dollar.

10-10-2013 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus krijgt 1 miljoen dollar om pornoregisseur te worden

Miley Cyrus krijgt 1 miljoen dollar om pornoregisseur te worden

http://oi44.tinypic.com/50rx54.jpg

Miley Cyrus heeft een aanbod gekregen van het pornobedrijf GameLink om een film te regisseren. Ze bieden de zangeres maar liefst 1 miljoen dollar (bijna 740.000 euro) als ze op het aanbod ingaat, weet entertainmentsite TMZ.


GameLink stuurde Miley een brief, waarin ze beloven dat ze volledige creatieve vrijheid krijgt. ''We denken dat dit een kans voor je is om de wereld eindelijk te laten zien dat je geen klein meisje meer bent en dat je niet bezwijkt voor de druk van mensen als Sinead O'Connor, die gewoon jaloers is op jouw succes'', zo staat in de brief.

Het pornobedrijf noemt Cyrus de perfecte kandidaat voor de regisseursstoel, omdat ze ''ongegeneerd is over haar levensstijl, vooral als het aankomt op haar seksualiteit''. Het management van Miley heeft nog niet gereageerd op het lucratieve aanbod.

10-10-2013 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson 'aangerand' op weg naar België

Jeremy Clarkson 'aangerand' op weg naar België

http://oi40.tinypic.com/jzwccj.jpg

De controversiële presentator van de BBC-show Top Gear onthulde gisteren dat hij het slachtoffer werd van ongewenste intimiteiten op weg van Londen naar Brugge.

Tijdens een routinecontrole raakte een veiligheidsagent in terminal 5 van de Londense luchthaven Heathrow de 'gentleman sausage' van Clarkson aan. De presentator, die bekend staat om zijn krasse uitspraken, was onderweg naar Brugge om er een aflevering van zijn autoshow Top Gear in te blikken. Zijn voormalige collega Ben Collins, die jarenlang de mysterieuze The Stig in de show speelde, noemde Clarkson onlangs een lastpak.

10-10-2013 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Carmen Pfaff boos is op Jeff Hoeyberghs

Waarom Carmen Pfaff boos is op Jeff Hoeyberghs

http://oi44.tinypic.com/2cwv9te.jpg

Jeff Hoeyberts neemt nooit een blad voor de mond en nu spaart Vlaanderens bekendste plastische chirurg ook Carmen Pfaff niet. De uitspraak dat de vrouw van Jean-Marie vaker onder het mes is gegaan dan ze laat uitschijnen, heeft haar kwaad gemaakt. In het blad Story verdedigt ze zich deze week.


Carmen snapt niet waarom Jeff haar viseert, aangezien ze in het verleden al openlijk praatte over de ingrepen die ze onderging. Hij beschuldigt haar van, naast de reeds gekende minifacelift en een oogcorrectie drie jaar geleden, ook een face-, hals- én een voorhoofdlift met botox of mes te hebben ondergaan. Ook zou ze kleinere imperfecties aan neus en lip met botox hebben laten aanpakken.

"Die man kent mij niet, ik zou nooit botox gebruiken. Iedereen kan toch zien dat ik wel rimpels heb? De uitspraken van Hoeyberghs zijn absurd", raast Carmen Pfaff.

10-10-2013 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber pakt met sixpack uit op Instagram

Justin Bieber pakt met sixpack uit op Instagram

http://oi41.tinypic.com/fu9e2e.jpg

Het tienersterretje is hard aan het werken om zijn jongenslichaam om zijn pezige lichaam om te vormen tot een gespierd mannenlichaam. Bieber showt maar al te graag het resultaat daarvan en trakteert zijn fans via Instagram wereldwijd op een foto van zijn omvangrijke biceps en stevige sixpack.


De hoofden van de miljoenen Beliebers sloegen al voor minder op hol, zijn vrouwelijke tienerfans waren dan ook razendsnel met het geven van complimentjes over het nieuwe uiterlijk van de zanger.

Eerder had Bieber al onthuld dat hij aan het sporten was geslagen. "Ik ben aan het trainen, ik wil steviger worden en sexy zijn voor de dames." Niet veel later werd een teaser voor zijn nieuwste nummer Rollercoaster gelanceerd, met een passionele tekst over zijn verbroken relatie met Selena Gomez. De echte lanceringdatum van zijn nieuwste nummer is 14 oktober.

10-10-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sheryl Crow getuige van bloedtransfusie Armstrong"

"Sheryl Crow getuige van bloedtransfusie Armstrong"

http://oi40.tinypic.com/fnqxs8.jpg

Sheryl Crow was tijdens haar relatie met Lance Armstrong op de hoogte van zijn dopinggebruik. Dat schrijven de auteurs van een nieuw boek over de affaire. De zangeres was volgens journalisten Reed Albergotti and Vanessa O'Connell in 2004 getuige van een illegale bloedtransfusie die de wielrenner onderging in zijn privévliegtuig.


"Armstrong probeerde de transfusie niet voor haar te verbergen, maar was er volledig open over", klinkt het. "Hij vertrouwde erop dat Crow het niet aan de pers of anderen zou vertellen. Hij vertelde haar dat het simpelweg deel uitmaakt van de sport en dat alle wielrenners hetzelfde doen." Het fameuze boek komt dinsdag officieel uit.

Crow en Armstrong waren verloofd, maar gingen in 2006 uit elkaar. In 2011 werd de zangeres ondervraagd over het dopinggebruik van Armstrong. Volgens het nieuwe boek heeft ze de politie toen verteld wat ze wist en wat ze gezien heeft. De woordvoerder van Crow weigert vooralsnog een reactie te geven.

10-10-2013 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe albumcover Lady Gaga ontworpen door Jeff Koons

Nieuwe albumcover Lady Gaga ontworpen door Jeff Koons

http://oi44.tinypic.com/2up33np.jpg

De cover van het nieuwe album van Lady Gaga 'Artpop', dat op 11 november verschijnt, is ontworpen door de spraakmakende Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons. Het toont een door Koons gemaakte sculptuur van een naakte Lady Gaga met haar benen rond een glimmende blauwmetalen bal.


Gaga verwees al naar de kunstenaar in haar recente single 'Applause', waarin ze zingt: "One second I'm a Koons, then suddenly the Koons is me." De titel van het nieuwe album verwijst naar de popart van Andy Warhol. Niet voor niets luidt de volgende regel van 'Applause': "Pop culture was in art, now art's in pop culture in me."

Première in Berlijn
Tijdens het Londense iTunesfestival op 1 september liet de zangeres reeds een half dozijn nummers van haar nieuwe album horen. Een select gezelschap genodigden zal de plaat voor het eerst in zijn geheel te horen krijgen op 24 oktober op een feest in de trendy Berlijnse club Berghain.

De Amerikaanse kunstenaar Koons brak in de jaren tachtig wereldwijd door als icoon van het postmodernisme, met beelden en schilderijen waarop hij allerlei kitsch uitvergrootte. Het beeld dat hij van Lady Gaga maakte, lijkt op vroegere beelden waarin hij zichzelf in allerlei seksueel expliciete houdingen afbeeldde. Dat deed hij samen met zijn toenmalige echtgenote Ilona Staller, alias Cicciolina. Die zorgden destijds voor de nodige opschudding.

De blauwmetalen bal op de Gagacover komt duidelijk overeen met de 'Balloon Animals' sculpturen van Koons uit het afgelopen decennium.

09-10-2013 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West te gast bij 'vijand' Jimmy Kimmel

Kanye West te gast bij 'vijand' Jimmy Kimmel

http://oi42.tinypic.com/v7vc3r.jpg

Kanye West en Jimmy Kimmel waren korte tijd verwikkeld in een pittige woordenstrijd op Twitter. Reden was de parodie die de talkshowhost maakte van een interview van Kanye met de BBC. De twee hebben vandaag de kans de lucht te klaren aangezien West zijn opwachting maakt in de 'Jimmy Kimmel Show'. Dat meldt entertainmentwebsite The Hollywood Reporter.


De 36-jarige rapper reageerde vorige maand woest nadat de komiek hem in zijn show belachelijk maakte. West twitterde onder meer: "Kimmel gaat te ver. Ik vind het niet grappig, Jimmy Kimmel. Jij hebt niet te maken met klootzakken die over hekken springen om foto's van je dochter te maken. Probeer je eens in mij te verplaatsen."

Vervolgens probeerde Kanye Kimmel te beledigen. "Je kunt jezelf niet in mij verplaatsen, want je gezicht is raar. Is dat grappig? Of zou het grappiger zijn als een kind het zegt?"

Grootste rockster op aarde
De talkshowhost liet in de gewraakte show twee kinderen verkleed als Kanye teksten uit het BBC-interview naspelen. Kanye vertelde BBC-presentator Zane Lowe onder meer dat hij zijn eigen album 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' perfect vindt en hij noemde zichzelf de grootste rockster op aarde.

Zelf betitelde Kanye zijn zeldzame interview met de Britse omroep "het eerste stuk van eerlijke media in jaren".

09-10-2013 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!