Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een prijs voor 'The Broken Circle Breakdown'

Weer een prijs voor 'The Broken Circle Breakdown'

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_2_zps27550781.jpg

De film 'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen, de Belgische inzending voor de Oscars, heeft een prijs weggekaapt op het 33ste Hawaii International Film Festival (HIFF). Het gaat om The Princess Dialta Alliata di Montereale Award for Best Film, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag.


'The Broken Circle Breakdown' vertelt het verhaal van Elise (Veerle Baetens) en Didier (Johan Heldenbergh), die ondanks de grote verschillen stapelverliefd worden op elkaar. Wanneer hun dochtertje Maybelle ernstig ziek wordt en sterft, komt hun relatie erg onder druk te staan. De film werd in Hawaï in de 'EuroCinema Hawai'i' competitie vertoond.

'The Broken Circle Breakdown' viel al meermaals in de prijzen. Zo ontving de film eerder dit jaar onder andere al de Panorama Publieksprijs en het Europa Cinemas Label op het Internationaal Filmfestival van Berlijn, en wist tijdens het Tribeca Film Festival in New York de prijs voor Beste Actrice en Beste Scenario in de wacht te slepen.

20-10-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het vonnis' valt in de prijzen op filmfestival van Chicago

'Het vonnis' valt in de prijzen op filmfestival van Chicago

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_1_zpsd17eeff7.jpg

Op de 49ste editie van het Internationaal Filmfestival van Chicago heeft 'Het vonnis' van Jan Verheyen de Silver Hugo Special Jury Award gewonnen. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) in een persbericht. Het is van 1969 geleden dat een Belgische speelfilm op het Amerikaanse filmfestival nog in de prijzen viel.


Acteur Jappe Claes nam de prijs in ontvangst. De internationale jury bekroonde de nieuwste film van Verheyen omwille van de "zelden in de Europese cinema vertoonde strakke presentatie van een rechtbankdrama", meldt het VAF. "Ik ben uiteraard erg blij met de prijs in Chicago, toch één van de oudste en meest gereputeerde festivals in Noord-Amerika", zegt Jan Verheyen in een eerste reactie in het persbericht. "De Amerikaanse cinema telt talloze klassieke rechtbankfilms, dus uitgerekend daar in de prijzen vallen doet veel deugd."

In 1969 won Harry Kümel in Chicago nog de Hugo voor Beste Regie met de speelfilm 'Monsieur Hawarden', wat de laatste keer was dat een Belgische speelfilm een prijs wegkaapte op het filmfestival. 'Het vonnis' wist sinds 9 oktober al meer dan 100.000 mensen naar de Vlaamse en Brusselse filmzalen te lokken. Verheyen won voor de rechtbankthriller met onder meer Koen De Bouw en Veerle Baetens ook al de prijs voor beste regie op het Wereldfilmfestival van Montréal. Het filmfestival van Chicago loopt nog tot 24 oktober.

20-10-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan heeft eigen app voor 'Another Self Portrait'

Bob Dylan heeft eigen app voor 'Another Self Portrait'

http://oi42.tinypic.com/10omixs.jpg

Onlangs verscheen van Bob Dylan het album 'Another Self Portrait'. De plaat hoort bij een serie officiële bootlegs die Sony Music heeft uitgegeven. Het platenlabel heeft nu ook een speciale app ontwikkeld voor iPhone en iPad.


De app is een welkome aanvulling op het album. Zo kunnen gebruikers opzoeken welke muzikanten meespeelden tijdens de opnames. Verder zijn de teksten van de songs en kom je allerlei feiten over de tracks beschikbaar.

Ook zijn er video-interviews met artiesten en producers die met Dylan hebben gewerkt en zijn er talloze nog nooit gepubliceerde foto's van Dylan in de app verwerkt.

De app van Bob Dylan is gratis te downloaden bij iTunes. Hij is te gebruiken op een iPhone, iPad en iPod Touch.

20-10-2013 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kelly Clarkson trouwt dit weekend"

"Kelly Clarkson trouwt dit weekend"

http://oi43.tinypic.com/2w5nji9.jpg

Het ziet ernaar uit dat Kelly Clarkson en haar verloofde Brandon Blackstock nog dit weekend in het huwelijksbootje stappen. Dat kwam het Amerikaanse magazine People te weten.


Het tijdschrift bevestigt dat de huwelijksakte eerder deze week in Sumner County, juist ten noorden van Nashville, werd aangevraagd. Dat deden ze onder de namen Kelly Brielle Clarkson en Narvel Brandon Blackstock. Het koppel heeft nu dertig dagen te tijd om te trouwen. De zangeres verklapte vorige week zaterdag nog aan Access Hollywood dat ze op het punt stond om haar jawoord te geven.

Bedacht
Clarkson liet in februari weten dat ze een groot feest wilde geven in haar tuin met 200 gasten, zonnebloemen, gele rozen en een Thanksgiving-maaltijd. De toekomstige bruid grapte dat al dat geregel haar waarschijnlijk zodanig de strot zou uitkomen, dat ze er uiteindelijk voor zou kiezen om gewoon ergens snel te gaan trouwen.

"We zijn er echt van geschrokken hoeveel tijd en werk er in kruipt. Er zijn zoveel beslissingen die gemaakt moeten worden!", aldus Kelly. "We staan voortdurend in de schijnwerpers. Alles is zo'n spektakel, dat we (van onze trouw) liever een intiem moment willen maken."

19-10-2013 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol beste tv-vrouw van het jaar in Nederland

Linda de Mol beste tv-vrouw van het jaar in Nederland

http://oi39.tinypic.com/2vnp749.jpg

Linda de Mol (RTL4) heeft vanavond de Zilveren Televizier-Ster gekregen voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar in Nederland. Ze versloeg daarmee de andere kanshebbers Wendy van Dijk en Chantal Janzen (beiden ook RTL4). De Mol droeg de onderscheiding op aan haar onlangs overleden vader, John de Mol senior. Zij kreeg al twee keer eerder de onderscheiding.


Het Avro-programma 'Wie is de Mol?' heeft de Gouden Televizier-Ring in de wacht gesleept, een prijs voor het beste Nederlandse televisieprogramma.

Samen met Wie is de Mol? streden ook Divorce (RTL4) en Flikken Maastricht (TROS) mee om de felbegeerde ring, die in het Amsterdamse theater Carré voor de 48ste keer werd uitgereikt. Wie is de Mol? behaalde uiteindelijk 49 procent van de stemmen. Het programma was al voor de zevende keer genomineerd voor de prijs, maar won pas voor de eerste keer.

Wie is de Mol? is de Nederlandse versie van 'De Mol', een Woestijnvis-programma dat eind de jaren negentig voor de eerste keer op de Belgische televisie werd vertoond.

Vorig jaar ging The Voice of Holland (RTL4) er met de Gouden Televizier-Ring vandoor.

19-10-2013 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Bell eindelijk getrouwd

Kristen Bell eindelijk getrouwd

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4_zps4ddd7520.jpg

Kristen Bell en Dax Shepard gaan sinds deze week als man en vrouw door het leven. Dat heeft de actrice vandaag zelf bevestigd via haar persoonlijke Twitterpagina.


De acteurs zijn al sinds 2007 samen en hebben samen een 7 maanden oude dochter, Lincoln. Bell en Shepard hebben altijd gezegd dat ze pas zouden trouwen van zodra het homohuwelijk in Californië gelegaliseerd zou zijn.

"Het zou niet juist aanvoelen om van een recht gebruik te maken waar niet alle burgers in onze staat van kunnen genieten", liet de 'House Of Lies'-actrice vorig jaar in augustus aan het Amerikaanse tijdschrift People weten.

Geen toeters en bellen
Shepard vroeg Bell meer dan drie jaar geleden ten huwelijk met een diamanten ring van drie karaat. Het koppel had op dat moment geen plannen om er een grote bruiloft van te maken: "We zullen geen trouwfeest geven, maar in alle stilte trouwen", aldus Shepard. Het koppel trouwde eergisteren uiteindelijk zonder al te veel toeters en bellen in Los Angeles.

"Met alle respect voor de mensen die er wél een grote dag van willen maken, vooral voor de meiden", verklaarde Bell. "Maar wij krijgen in ons dagdagelijkse leven al genoeg aandacht. Ik draag al genoeg feestkledij!"

19-10-2013 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarantino neemt prestigieuze Prix Lumière in ontvangst

Tarantino neemt prestigieuze Prix Lumière in ontvangst

http://oi41.tinypic.com/161b14j.jpg

De Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino heeft gisteren in Lyon de prestigieuze Prix Lumière 2013 gekregen uit handen van zijn muse Uma Thurman.


"Cinema is mijn religie, en Frankrijk is het Vaticaan", zo charmeerde een zichtbaar ontroerde Tarantino het Franse publiek. De cineast van "Reservoir dogs", "Inglourious Basterds" en "Django unchained" was in zijn element en stal de show met een imitatie van het legendarische dansje dat John Travolta ten berde bracht in Tarantino's klassieker "Pulp fiction".

Met de Prix Lumière wordt een filmpersoonlijkheid gelauwerd omwille van zijn oeuvre en zijn liefde voor de cinema. Dat laatste is volgens directeur-generaal Thierry Frémaux van het Lumière Festival en president Bertrand Tavernier van het Institut Lumière zeker het geval bij Tarantino, een cinefiel die zijn films doorspekt met verwijzingen naar de filmgeschiedenis.

Naast Thurman brachten ook acteurs Harvey Keitel en Tim Roth een eerbetoon aan de regisseur die hen memorabele rollen schonk. Na de ceremonie werd de 50-jarige Tarantino door de Franse minister van Cultuur Aurélie Filipetti benoemd tot commandeur van Kunst en Letteren.

19-10-2013 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde kiest weer voor Natan

Mathilde kiest weer voor Natan

http://oi40.tinypic.com/20hagxl.jpg

Koningin Mathilde heft het glas met de biervrienden van Aarlen. Samen met koning Filip bracht ze gisteren een eerste officieel bezoek aan de Luxemburgse provinciehoofdstad. Opvallend: Mathilde droeg opnieuw een prachtig ensemble van haar favoriete Belgische modehuis Natan.

De voorbije weken droeg de koningin jurken en jassen van Dries Van Noten en Véronique Branquinho, tijdens de Blijde Intredens in Gent, Antwerpen en Luik. Daarmee gaf ze volgens sommige royalty-watchers gehoor aan een eerdere vraag van het Flanders Fashion Institute om ook andere modeontwerpers dan Natan te dragen.


19-10-2013 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow in nauwe schoentjes

Gwyneth Paltrow in nauwe schoentjes

http://oi42.tinypic.com/r72jdj.jpg

Het ziet er niet goed uit voor Gwyneth Paltrow. De 41-jarige actrice probeert al maandenlang een verhaal van Vanity Fair tegen te houden, en nu heeft hoofdredacteur Graydon Carter laten weten dat het artikel wel degelijk gepubliceerd zal worden. Waar Paltrow zich zo druk om maakt, vraagt u zich af? Een journalist van het Amerikaanse blad onderzoekt namelijk of ze in 2008 al dan niet een affaire had met miljardair Jeff Soffer.


Volgens de New York Post spit een journalist van Vanity Fair momenteel uit wat er vijf jaar geleden tussen Paltrow en Soffer, de eigenaar van het Fontainebleau Hotel in Miami, is gebeurd. "Het tijdschrift vraagt zich af of Gwyneth en Jeff vlak na de heropening van zijn hotel een affaire hadden", vertelt een insider aan de krant. "Hij liet haar overvliegen voor het feestje en zij bleef bij zijn thuis slapen."

In alle staten
De woordvoerder van Paltrow is echter in alle staten. Die laat aan het Amerikaanse magazine Us Weekly weten dat deze uitspraken compleet van de pot gerukt zijn: "Ze zijn al heel lang vrienden. Ook Chris (Martin) is bevriend met hem. (Jeff) heeft indertijd verschillende vrienden laten overvliegen. Ze hebben nooit een relatie gehad."

De 'Iron Man 3'-actrice is al bijna een half jaar op de hoogte van de plannen van Vanity Fair. Zo bestookte ze haar vrienden uit het showbizzwereldje in mei al met een resem mails. Daarin smeekte ze hen om niet met het tijdschrift te praten. "Vanity Fair dreigt ermee om me op de cover van hun magazine te zetten", aldus een bron die de e-mail onder ogen heeft gekregen. "Weiger alsjeblieft om vragen te beantwoorden en geef geen commentaar. Ik raad jullie ook aan om nooit meer met dit blad samen te werken." Hoofdredacteur Carter gaf eerder deze maand toe dat ze volop bezig zijn met het verhaal: "We zijn er inderdaad mee bezig. We hebben er een heel goede schrijver op gezet en het stuk zal wel degelijk gepubliceerd worden."

19-10-2013 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autobiografie Morrissey: de vijf meest opmerkelijke passages

Autobiografie Morrissey: de vijf meest opmerkelijke passages

http://oi39.tinypic.com/2uz9fkj.jpg

De autobiografie van Morrissey, de voormalige frontman van The Smiths, kwam gisteren om middernacht uit. Muziekwebsite NME kon het boek al doornemen en deelde een aantal opmerkelijke passages.


Zijn schooltijd was verschrikkelijk
Het Manchester van de jaren zestig was voor Morrissey een ware hel. De zanger verachtte zijn schooltijd en was een regelmatig spijbelaar. "Iedere dag op school was voor mij een kafkaëske nachtmerrie", schrijft hij. Morrissey werd ook regelmatig gepest en kon niet op de steun van zijn leraars rekenen.

George Best gaf hem hoop
George Best, de Noord-Ierse voetballer die eind jaren zestig naam maakte bij Manchester United, was een baken van hoop voor de zanger. De voetballer stelde voor Morrissey de ultieme ontsnapping uit het gewone leven voor. Zo onder de indruk was Morrissey dat toen zijn vader hem op achtjarige leeftijd meenam om Best te zien spelen, hij meteen flauwviel.

Hij koestert nog veel wrok
Morrissey's afschuw voor Geoff Travis, de stichter van Rough Trade Records, het platenlabel van The Smiths, is bijna legendarisch. In het boek geeft de zanger Travis ervan langs. Morrissey herinnert zich nog die keer dat de band de top van de verkoopscharts niet kon bereiken omdat het label te weinig cassettes had gemaakt. "Een platenlabel zonder ballen", volgens Morrissey.

Hij prijst zijn vroegere bandgenoten
Alhoewel Morrissey in het verleden niet altijd positief was over zijn vroegere bandgenoten, komen ze er in zijn autobiografie wel goed vanaf. Zo heeft hij niets dan lof voor gitarist Johnny Marr, volgens Morrissey bijna onnatuurlijk multigetalenteerd. "We wisten beiden niets van zaken af. We tekenden alles wat er voor ons kwam zonder er naar te kijken", schrijft de zanger.

Hij geeft ook niet alles weg
Als het over zijn seksualiteit gaat, geeft de zanger niet al zijn geheimen prijs. De enige uitzondering is Jake Walters, de man met wie hij twee jaar een relatie had. Het paar ontmoette elkaar in een restaurant in het Londense Notting Hill. Het feit dat Walters toen vlees bestelde, schrikte de vegetarische Morrissey niet af. "Jake kwam met me mee naar huis, stapte binnen en bleef twee jaar", schrijft Morrissey.

18-10-2013 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes post naaktfoto op Instagram

Doutzen Kroes post naaktfoto op Instagram

http://oi39.tinypic.com/119xzzq.jpg

Doutzen Kroes heeft een naaktfoto van zichzelf op Instagram gezet. Het blonde fotomodel had gisteravond een spannend Skype-gesprek met haar man Sunnery James en besloot haar fans ook maar te laten meegenieten.


'What happens on Skype stays on Skype, right?', schreef Doutzen bij het kiekje. Maar dat blijkt dus niet helemaal waar. Kroes staat naakt met haar telefoon in haar handen. Haar rug en een klein stukje van haar billen en borst zijn te zien. In het hoekje is een grijnzende Sunnery in beeld.

De reacties op de foto lopen uiteen. Sommige mensen juichen de actie toe. Doutzen heeft een mooi lichaam en zou dan ook het volste recht hebben om het te laten zien. Anderen vinden het smakeloos en ongepast omdat ze een voorbeeld is voor veel jonge meisjes.

18-10-2013 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertederend: Beyoncé innig met Blue Ivy op het strand

Vertederend: Beyoncé innig met Blue Ivy op het strand

http://oi40.tinypic.com/i3rwol.jpg

Beyoncé met dochter Blue Ivy Carter: het levert telkens weer vertederende kiekjes op.


Dit keer deelde de ster een foto op Instagram waarop ze haar dochter innig vasthoudt terwijl ze samen naar de golven kijken.

Beyoncé zag er trouwens weer erg sensueel uit in een denim short gecombineerd met een bikinitopje.

18-10-2013 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate houdt de bal en de eer hoog met strakke buik

Kate houdt de bal en de eer hoog met strakke buik

http://oi39.tinypic.com/10wqpz7.jpg

Terwijl manlief thuis de zorg van baby George op zich nam, hield prinses Kate de eer hoog tijdens een sportevent voor het goede doel. De Hertogin van Cambridge kwam eens te meer stralend voor de dag. Tijdens het volleyballen ging haar bloesje zelfs mee de hoogte in en daaronder piepte een ultrastrakke buik.

Sleehakken
Lady Kate verscheen voor het eerst solo op een publiek evenement sinds de geboorte van zoontje George. In het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen liet ze zich van haar meest sportieve kant zien. Als 'meter' van de liefdadigheidsinstelling SportsAid stond ze haar mannetje aan het volleybalnet. En dit met sleehakken aan haar voeten en uitgedost in een skinny jeans gecombineerd met een gestreept bloesje van Ralph Lauren en een elegant vestje.

Tijdens het 'jumpen' konden we een blik werpen op haar strakke buik. Geen wonder dat Britse moeders massaal dromen van Kate Middletons slanke figuur.

18-10-2013 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medepassagier spuugt Ryan Reynolds onder tijdens vlucht

Medepassagier spuugt Ryan Reynolds onder tijdens vlucht

http://oi42.tinypic.com/2u6l7v5.jpg

Vliegtuigpassagiers van New York naar New Orleans werden afgelopen week getrakteerd op een halfnaakte Ryan Reynolds. De acteur trok tijdens de vlucht zijn shirt uit, weet RadarOnline. De reden voor de stripact was eerder ongewoon. Een medepassagier had iets te veel wijn op en kotste over Ryan heen.


Als gevolg had Reynolds een grote, vieze, rode vlek op zijn shirt en trok het kledingstuk daarom uit. "De stewardessen probeerden hem zoveel mogelijk te helpen met servetjes", vertelt een ooggetuige. Volgens een andere passagier hadden de dames moeite niet te giechelen als schoolmeisjes.

"Ze trachtten te doen alsof er niets aan de hand was", gaat de bron verder. 'Het overgeven was niet luid. Ik denk dat ze probeerden te verhullen wat er zojuist was gebeurd, maar de geur was heel ranzig! En je kon ook niet bepaald wegkijken toen Ryan zijn shirt uittrok!"

18-10-2013 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al meer dan 100.000 bezoekers voor film 'Het Vonnis'

Al meer dan 100.000 bezoekers voor film 'Het Vonnis'

http://oi40.tinypic.com/29mao1c.jpg

De film "Het Vonnis" heeft sinds gisteren de kaap van de 100.000 bezoekers overschreden. Naar aanleiding van die gebeurtenis is de langspeelfilm bekroond met een Gouden Award, zo blijkt uit een persbericht van productiehuis Eyeworks en Kinepolis Film Distribution.


In totaal zijn er al 104.357 mensen gaan kijken naar de film, die sinds 9 oktober in de Vlaamse en Brusselse cinemazalen vertoond wordt. De Gouden Award die aan dat bezoekersaantal vasthangt, werd aan regisseur Jan Verheyen en hoofdrolspeler Koen De Bouw overhandigd.

'Het Vonnis' is een rechtbankthriller met naast Koen De Bouw ook Veerle Baetens, Johan Leysen en Jappe Claes in de voornaamste rollen. De film vertelt het verhaal van Luc Segers, een man bij wie de stoppen doorslaan wanneer de moordenaar van zijn vrouw door een procedurefout vrijkomt. Hij neemt het recht in eigen handen en zal zich daarna meten met de rechtsstaat die hem in de steek heeft gelaten.

Het initiatief om Vlaamse films die meer dan 100.000 bezoekers halen met een Gouden Award te bekronen, werd in het leven geroepen door de vzw Les Films du Bord de Mer (filmfestival van Oostende), met steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Er worden ook Platina en Diamanten Awards uitgereikt, voor films die respectievelijk 200.000 en 400.000 mensen naar de bioscoop weten te lokken.

18-10-2013 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haar in de boter tussen Wendy en Franske?

Haar in de boter tussen Wendy en Franske?

http://oi41.tinypic.com/2wr1ao3.jpg

De open brief van Dylan Vanholme, de oudste zoon van Wendy Van Wanten, blijft de gemoederen beroeren. Nadat Frans Vancoppenolle gisteren liet optekenen dat "alle bruggen zijn opgeblazen", fluit Wendy haar Franske nu terug, weet Het Nieuwsblad.

"Dylan is en blijft mijn zoon", meldt de zangeres in een persbericht. "Hetgeen Frans gisteren in een colère vertelde, daarvoor heb ik hem uitdrukkelijk teruggefloten. Mijn deur heeft altijd opengestaan, en blijft openstaan. Altijd heb ik de vertroebelde relatie met Dylan betreurd."

Volgens Sara Casteur, advocate van Wendy, wil de zangeres verder niet publiek reageren op de open brief van haar zoon. Er is wel al contact geweest tussen de twee. "Frans heeft intussen zijn woorden ingetrokken en zich bij zijn vrouw uitgebreid geëxcuseerd", voegt Sara Casteur eraan toe.

18-10-2013 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Strokes plannen volgend jaar nieuw album

The Strokes plannen volgend jaar nieuw album

http://oi40.tinypic.com/29oqw3t.jpg

De New Yorkse rockers van The Strokes "zwoegen en schrijven" momenteel aan nieuw materiaal waar ze volgend jaar mee naar buiten hopen te komen, zo schrijven ze in een e-mail aan hun fans.

Ze brachten het nieuws terloops in de aankondiging van gitarist Albert Hammonds nieuwe EP 'AHJ', een vervolg op zijn langspeelplaten 'Yours To Keep' uit 2006 en '¿Cómo Te Llama?' uit 2008.

Het is al een tijdje geleden dat The Strokes nog te zien waren. In maart van dit jaar brachten ze de langspeler 'Comedown Machine' uit, maar van een tournee rond die plaat kwam het niet. De band bestaat sinds 1999, en kan volgens Hammond "nog wel tien jaar doorgaan".

18-10-2013 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
17-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om het welzijn van Lady Gaga

Zorgen om het welzijn van Lady Gaga

http://oi43.tinypic.com/20jlfsl.jpg

Het personeel van de fotowebsite Instagram maakt zich zorgen om de gezondheid van Lady Gaga. De zangeres werd zelf gecontacteerd door de site nadat ze handgeschreven teksten had gedeeld.


De zangeres zei niet om welke posts het precies ging, maar ze deelde onlangs enkele teksten waarin ze de liefde bezingt. "Mijn hart zou breken zonder jou, zou niet wakker worden zonder jou. Het spijt me en ik hou van jou. Elke dag huil ik, ik voel me zo slecht door zo 'high' te leven."  

Gaga kreeg een bezorgde mail van Instagram die ze meteen op Twitter zwierde. "Leden in de community van Instagram maken zich zorgen om je welzijn nadat ze posts van je zagen. We kunnen je helpen met belangrijke veiligheidsinformatie", stuurde de site waarop je foto's kan delen. De zangeres kon lachen om de bezorgdheid van het personeel van Instagram. De nieuwe plaat van Lady Gaga, ARTPOP, zal op 11 november gelanceerd worden.

17-10-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Foster speelt Lance Armstrong in biopic

Ben Foster speelt Lance Armstrong in biopic

http://oi40.tinypic.com/260zpyw.jpg

Ben Foster kruipt in de huid van Lance Armstrong in een film over het leven van de gevallen wielrenner. Dat meldt Us Weekly. De biopic is gebaseerd op het boek 'Seven Deadly Sins: My Pursuit Of Lance Armstrong' van de Ierse journalist David Walsh.


De film, die wordt geregisseerd door Stephen Frears, volgt het leven van de sporter vanaf het moment dat bij hem zaadbalkanker werd geconstateerd in de jaren '90, zijn opkomst als superster tot aan zijn ondergang na een van 's werelds grootste dopingschandalen. Onder meer zijn zeven Tour de France-zeges werden Armstrong afgenomen nadat hij vorig jaar bekend had al jarenlang doping te hebben gebruikt.

Naast de 32-jarige Foster, die onlangs nog te zien was in 'X-Men: The Last Stand', zal ook acteur Chris O'Dowd een hoofdrol vertolken in de film. De Ierse acteur speelt de rol van Walsh. Jesse Plemons ('Breaking Bad') en de Franse acteur Guillaume Canet maken ook deel uit van de cast.

De eerste opnames van de film, die nog geen titel heeft, staan gepland voor 18 oktober.

17-10-2013 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidate Miss België (18) stapt uit wedstrijd: "Ik kan de stress niet aan"

Kandidate Miss België (18) stapt uit wedstrijd: "Ik kan de stress niet aan"http://oi39.tinypic.com/5wm24y.jpg

De 24 finalisten van Miss België 2014 zijn ondertussen bekend, maar gisteren besloot de 18-jarige Inès Saudelli uit Meise dat ze nu al uit de wedstrijd stapt. "Een moeilijke beslissing, maar ik vind de wedstrijd niet langer te combineren met mijn andere bezigheden en kan de stress niet aan", laat ze op Facebook weten.


"Mijn perfectionistische kant komt te sterk naar boven en mijn lichaam houdt me tegen. Ik wil iedereen bedanken die mij doorheen het parcours heeft gesteund en ik hoop dat jullie begrip hebben voor mijn keuze." Saudelli is na Miss Limburg Carolien Mantels (18) al de tweede kandidate die zelf uit de wedstrijd stapt. Mantels wou meer tijd vrijmaken voor haar studies.

Ondertussen lekte ook uit dat Miss West-Vlaanderen Cindy Sabbe en bokser Junior Bauwens niet langer een koppel zijn. Ze waren een jaar en negen maanden samen, maar ze hebben volgens haar maandagavond een punt gezet achter hun relatie. "Het ging al een tijdje minder goed. Veel meer kan ik er niet over vertellen. De breuk is nog vers en doet nog pijn." Sabbe had onlangs nog uitgebreid verteld over haar relatie met de bekende bokser tijdens de voorstelling van de 24 finalistes voor Miss België in de Carré.

Junior Bauwens van zijn kant ontkende dat hij nog een relatie had met de kandidate. "We hebben even een relatie gehad, maar dat is al lang voorbij. Ik merk het de laatste tijd wel vaker dat mensen mijn naam misbruiken, omdat ik bekend ben."

17-10-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!