Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haar in de boter tussen Wendy en Franske?

Haar in de boter tussen Wendy en Franske?

http://oi41.tinypic.com/2wr1ao3.jpg

De open brief van Dylan Vanholme, de oudste zoon van Wendy Van Wanten, blijft de gemoederen beroeren. Nadat Frans Vancoppenolle gisteren liet optekenen dat "alle bruggen zijn opgeblazen", fluit Wendy haar Franske nu terug, weet Het Nieuwsblad.

"Dylan is en blijft mijn zoon", meldt de zangeres in een persbericht. "Hetgeen Frans gisteren in een colère vertelde, daarvoor heb ik hem uitdrukkelijk teruggefloten. Mijn deur heeft altijd opengestaan, en blijft openstaan. Altijd heb ik de vertroebelde relatie met Dylan betreurd."

Volgens Sara Casteur, advocate van Wendy, wil de zangeres verder niet publiek reageren op de open brief van haar zoon. Er is wel al contact geweest tussen de twee. "Frans heeft intussen zijn woorden ingetrokken en zich bij zijn vrouw uitgebreid geëxcuseerd", voegt Sara Casteur eraan toe.

18-10-2013 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Strokes plannen volgend jaar nieuw album

The Strokes plannen volgend jaar nieuw album

http://oi40.tinypic.com/29oqw3t.jpg

De New Yorkse rockers van The Strokes "zwoegen en schrijven" momenteel aan nieuw materiaal waar ze volgend jaar mee naar buiten hopen te komen, zo schrijven ze in een e-mail aan hun fans.

Ze brachten het nieuws terloops in de aankondiging van gitarist Albert Hammonds nieuwe EP 'AHJ', een vervolg op zijn langspeelplaten 'Yours To Keep' uit 2006 en '¿Cómo Te Llama?' uit 2008.

Het is al een tijdje geleden dat The Strokes nog te zien waren. In maart van dit jaar brachten ze de langspeler 'Comedown Machine' uit, maar van een tournee rond die plaat kwam het niet. De band bestaat sinds 1999, en kan volgens Hammond "nog wel tien jaar doorgaan".

18-10-2013 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
17-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om het welzijn van Lady Gaga

Zorgen om het welzijn van Lady Gaga

http://oi43.tinypic.com/20jlfsl.jpg

Het personeel van de fotowebsite Instagram maakt zich zorgen om de gezondheid van Lady Gaga. De zangeres werd zelf gecontacteerd door de site nadat ze handgeschreven teksten had gedeeld.


De zangeres zei niet om welke posts het precies ging, maar ze deelde onlangs enkele teksten waarin ze de liefde bezingt. "Mijn hart zou breken zonder jou, zou niet wakker worden zonder jou. Het spijt me en ik hou van jou. Elke dag huil ik, ik voel me zo slecht door zo 'high' te leven."  

Gaga kreeg een bezorgde mail van Instagram die ze meteen op Twitter zwierde. "Leden in de community van Instagram maken zich zorgen om je welzijn nadat ze posts van je zagen. We kunnen je helpen met belangrijke veiligheidsinformatie", stuurde de site waarop je foto's kan delen. De zangeres kon lachen om de bezorgdheid van het personeel van Instagram. De nieuwe plaat van Lady Gaga, ARTPOP, zal op 11 november gelanceerd worden.

17-10-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Foster speelt Lance Armstrong in biopic

Ben Foster speelt Lance Armstrong in biopic

http://oi40.tinypic.com/260zpyw.jpg

Ben Foster kruipt in de huid van Lance Armstrong in een film over het leven van de gevallen wielrenner. Dat meldt Us Weekly. De biopic is gebaseerd op het boek 'Seven Deadly Sins: My Pursuit Of Lance Armstrong' van de Ierse journalist David Walsh.


De film, die wordt geregisseerd door Stephen Frears, volgt het leven van de sporter vanaf het moment dat bij hem zaadbalkanker werd geconstateerd in de jaren '90, zijn opkomst als superster tot aan zijn ondergang na een van 's werelds grootste dopingschandalen. Onder meer zijn zeven Tour de France-zeges werden Armstrong afgenomen nadat hij vorig jaar bekend had al jarenlang doping te hebben gebruikt.

Naast de 32-jarige Foster, die onlangs nog te zien was in 'X-Men: The Last Stand', zal ook acteur Chris O'Dowd een hoofdrol vertolken in de film. De Ierse acteur speelt de rol van Walsh. Jesse Plemons ('Breaking Bad') en de Franse acteur Guillaume Canet maken ook deel uit van de cast.

De eerste opnames van de film, die nog geen titel heeft, staan gepland voor 18 oktober.

17-10-2013 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidate Miss België (18) stapt uit wedstrijd: "Ik kan de stress niet aan"

Kandidate Miss België (18) stapt uit wedstrijd: "Ik kan de stress niet aan"http://oi39.tinypic.com/5wm24y.jpg

De 24 finalisten van Miss België 2014 zijn ondertussen bekend, maar gisteren besloot de 18-jarige Inès Saudelli uit Meise dat ze nu al uit de wedstrijd stapt. "Een moeilijke beslissing, maar ik vind de wedstrijd niet langer te combineren met mijn andere bezigheden en kan de stress niet aan", laat ze op Facebook weten.


"Mijn perfectionistische kant komt te sterk naar boven en mijn lichaam houdt me tegen. Ik wil iedereen bedanken die mij doorheen het parcours heeft gesteund en ik hoop dat jullie begrip hebben voor mijn keuze." Saudelli is na Miss Limburg Carolien Mantels (18) al de tweede kandidate die zelf uit de wedstrijd stapt. Mantels wou meer tijd vrijmaken voor haar studies.

Ondertussen lekte ook uit dat Miss West-Vlaanderen Cindy Sabbe en bokser Junior Bauwens niet langer een koppel zijn. Ze waren een jaar en negen maanden samen, maar ze hebben volgens haar maandagavond een punt gezet achter hun relatie. "Het ging al een tijdje minder goed. Veel meer kan ik er niet over vertellen. De breuk is nog vers en doet nog pijn." Sabbe had onlangs nog uitgebreid verteld over haar relatie met de bekende bokser tijdens de voorstelling van de 24 finalistes voor Miss België in de Carré.

Junior Bauwens van zijn kant ontkende dat hij nog een relatie had met de kandidate. "We hebben even een relatie gehad, maar dat is al lang voorbij. Ik merk het de laatste tijd wel vaker dat mensen mijn naam misbruiken, omdat ik bekend ben."

17-10-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prem Radhakishun zorgt voor sinterklaasrelletje

Prem Radhakishun zorgt voor sinterklaasrelletje

http://oi42.tinypic.com/xf2szk.jpg

Prem Radhakishun, gisteravond uitgeschakeld in 'De Slimste Mens ter Wereld', zorgde eerder op de avond in 'De Wereld Draait Door' voor de nodige ophef. Voorafgaand aan een gesprek over de discussie of Zwarte Piet nog wel wenselijk is tijdens het kinderfeest schreeuwde hij een aantal maal luidkeels "Sinterklaas bestaat niet". Hij deed dit vlak voordat tafelheer Beau van Erven Dorens ouders wilde waarschuwen dat jonge kinderen beter niet konden blijven kijken.


"Ik wist niet wat me gebeurde. Wat een lompe boer", vertelt Van Erven Dorens over het voorval in SBS Shownieuws. De presentator is bang dat Radhakishun het feest voor veel kinderen, die nog in de goed heiligman geloven, heeft verpest. "Ik heb hem na afloop flink de waarheid gezegd. Maar het is een man die niet luistert. Het is gewoon een schreeuwlelijk."

Radhakishun, fel tegenstander van het sinterklaasfeest, verdedigt zijn actie door te zeggen dat het feest hypocriet en racistisch is. "We vertellen onze kinderen dat ze niet mogen liegen. Maar een keer per jaar liegen hele beschaafde mensen, zoals Beau, tegen hun kinderen dat een of andere rare man uit Turkije gaat komen. En ze verplichten mij om ook tegen mijn kinderen te liegen."

De discussie in DWDD vond plaats naar aanleiding van het nieuws dat de sinterklaasintocht in Amsterdam onder vuur ligt. Voor het eerst zijn er bij de gemeente bezwaren ingediend tegen de aankomst van de goedheiligman in de hoofdstad. De aanwezigheid van Zwarte Piet is voor 21 bezwaarmakers reden om in actie te komen. Zij vinden dit discriminerend.

Onder de vele reacties op Twitter ook één van oud-voetballer Gerald Sibon. Hij zegt dat hij Prem "een schimmel tussen de benen gunt".

17-10-2013 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matthias Schoenaerts gaat geweldige carrière tegemoet"

"Matthias Schoenaerts gaat geweldige carrière tegemoet"

http://oi40.tinypic.com/2mzxm5z.jpg

Op het Filmfestival van Gent ging gisterenavond 'Blood Ties' in première, de eerste Hollywoodfilm met Matthias Schoenaerts. Daarin speelt hij een gangster met een even vettig Amerikaans accent als de brillantine in z'n haar. Regisseur Guillaume Canet, die Schoenaerts zijn Hollywooddebuut aanreikte, hoorde enkel lof. "Een gangsterfilm die zich afspeelt in de jaren 70 zonder jonge Robert De Niro? Onmogelijk."


Schoenaerts was gisteren de grote afwezige op de première van 'Blood Ties' in Gent. Momenteel staat onze landgenoot in Engeland op de set voor zijn nieuwste film 'Far from the Madding Crowd'. Maar zijn naam ging gisteren uitgebreid over de tongen bij het filmvolkje. Met dank aan zijn ijzersterke vertolking. 'Blood Ties' is wegens het uitblijven van 'The Loft', het officiële Hollywooddebuut van Matthias. Vlaanderen maakt zo overigens voor het eerst kennis met zijn Amerikaanse accent. "Ik was stomverbaasd", vertelt regisseur Guillaume Canet. "Ik was van plan om hem als Europeaan te casten, maar toen hij zijn eerste scène speelde dacht ik: oké, hij is een Amerikaan."

Het was Canets vrouw Marion Cotillard die hem tipte over het acteertalent van Schoenaerts nadat ze samen schitterden in 'Rust & Bone'. "Zelf was ik ook al ondersteboven van Matthias toen ik hem zag in 'Bullhead'", aldus Canet. "Hij is een echte kameleon. Hij kan zijn talent én vorm veranderen. Ik heb eigenlijk nog nooit zo gemakkelijk met iemand kunnen samenwerken. Matthias verscheen elke dag goed voorbereid en netjes op tijd op de set. Ook al zat zijn werk erop, hij bleef tot 's avonds op de set."

Over de toekomst van Schoenaerts is Canet vastberaden: "Het kan niet anders dan dat hem een geweldige carrière tegemoet gaat. Ik wil dolgraag nog eens met hem samenwerken, maar hij is constant bezet. Sinds 'Blood Ties' heeft hij al vier nieuwe films ingeblikt. Dat hij zal ontploffen, is zeker."

17-10-2013 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten blaast bruggen met zoon Dylan op

Wendy Van Wanten blaast bruggen met zoon Dylan op

http://oi44.tinypic.com/20sj0ig.jpg

Op de open brief aan Dag Allemaal waarin zoon Dylan Wendy Van Wanten de hand reikt, heeft zijn moeder erg hard gereageerd. De zangeres meent dat deze jarenlange ruzie niet in de pers uitgeklaard had moeten worden en verklaart dat haar deur de komende eeuw voor haar oudste zoon gesloten zal blijven.


Dylan en zijn moeder spreken al sinds het begin van haar relatie met Frans Vancoppenolle niet meer met elkaar. Na een sluimerende ruzie van ongeveer vijf jaar heeft Dylan in het blad Dag Allemaal met een open brief de eerste stap in de richting van een verzoening gezet. Hij deed dit via de pers omdat hij geen andere manier zag om zijn moeder te bereiken.  

Wendy vindt echter dat deze manier van communiceren ongehoord is. Haar nieuwe partner en tevens manager Frans verklaart in de krant Het Nieuwsblad waarom zijn geliefde zo kwaad is: "Dylan weet waar we wonen, heeft Wendy's telefoonnummer en e-mailadres, toch heeft hij liever dat heel Vlaanderen zijn verzoeningspoging lezen. Hij moet de eerste eeuw niet meer komen aankloppen, deze deur blijft beter dicht."

Toch zat de brief van Dylan vol goede bedoelingen, hij wou het bijleggen en opnieuw praten met zijn moeder. Zo smeekte hij in Dag Allemaal: "Laat ons praten, discussiëren, ruziemaken desnoods. Maar laat ons nooit meer zwijgen, lieve mama. Als je stopt met praten, stopt alles."

17-10-2013 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Arnold Schwarzenegger doet het vijf keer per dag"

"Arnold Schwarzenegger doet het vijf keer per dag"

http://oi44.tinypic.com/2mzgk5d.jpg

Arnold Schwarzenegger heeft een enorme seksdrive. De ster zou vijf maal per dag actief zijn tussen de lakens. Volgens Tom Arnold, co-acteur in de film 'True Lies', heeft de voormalige gouverneur van Californië zelfs een hele harem tot zijn beschikking om hem te bevredigen.


"Het libido van Schwarzenegger is erg hoog", aldus Arnold. En dat is nog een understatement, zo blijkt. "Vrouwen lopen af en aan."

De 66-jarige spierbundel komt dus ruim voldoende aan zijn trekken. "Hij heeft een grote behoefte en het maakt eigenlijk allemaal deel uit van zijn fitnessroutine", onthult de co-acteur. "Vijf maal per dag is een goed gemiddelde. Weinig dames zijn daartoe bereid. Hij verkeert dan ook in uitstekende vorm."

Halfnaakte mannen
Naast het feit dat Schwarzenegger gastheer speelt voor een harem vrouwen, lopen er ook halfnaakte mannen rond op zijn domein. De gespierde heren fitnessen samen met 'The Governator' en tonen maar al te graag hun afgetrainde lichaam aan bezoekers. "Schwarzenegger tracht nu eenmaal te leven zoals een koning", besluit Arnold.

De Amerikaanse bodybuilder met Oostenrijkse roots, die in 2011 scheidde van zijn vrouw Maria Shriver nadat hij een buitenechtelijk kind verwekte bij zijn huishoudster, kwam begin dit jaar nog in opspraak toen een naaktfoto van hem was opgedoken waarop waarop hij de liefde bedreef met een onbekende vrouw.

16-10-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog twee redenen waarom Charlie Hunnam 'Fifty Shades' dumpte

Nog twee redenen waarom Charlie Hunnam 'Fifty Shades' dumpte

http://oi41.tinypic.com/23odj9.jpg

Er wordt weinig belang gehecht aan de officiële reden waarom Sons of Anarchy-acteur Charlie Hunnam uit de verfilming van 'Fifity shades of Grey' stapte, namelijk 'geen tijd'. Een werd al een waslijst aan redenen opgevist door de Amerikaanse showbizzpers (lees ze hier)  en daar zijn er nu nog twee bijgekomen.


"Charlie denkt dat de verfilming van 'Fifity Shades of Grey' zal betekenen dat hij enkel nog dat soort rollen zal aangeboden krijgen." Typecasting dus, de vrees van elke ambitieuze acteur.

Ook de aandacht zint de tot nu toe vrij anonieme acteur niet: "Hij wou ook de Robert Pattinsonachtige aandacht niet die bij deze rol hoort."

Twilight, de reeks die Pattinson wereldberoemd maakte, was de inspiratiebron voor 'Fifity Shades of Grey', dat begon als Twilightfanfictie. Niet toevallig was R-Patz dan ook eerste keuze voor schrijfster E.L. James, maar hij wees de rol af.

Na een moeilijke zoektocht, werd dan eindelijk Charlie Hunnam gevonden die 'spetterende' chemie had met tegenspeelster Dakota Johnson. De producers zijn dan ook verre van happy dat Charlie nu opstapt. Het zoeken naar een nieuwe Christian Grey kan beginnen...

16-10-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse bevestigt: "Ja, heb relatie met Leonardo DiCaprio"

Braziliaanse bevestigt: "Ja, heb relatie met Leonardo DiCaprio"

http://oi40.tinypic.com/2ptuhl4.jpg

Leonardo DiCaprio heeft alweer een nieuwe vriendin. De 24-jarige Kat Torres heeft - weliswaar met een bang hartje - tegen de Braziliaanse krant Extra bevestigd dat ze een koppel vormt met de 'Great Gatsby'-acteur. De Braziliaanse schone liet tijdens het interview meteen ook weten dat Leo hoogstwaarschijnlijk niet zal opgezet zijn met haar uitspraken.


"Ik heb Leo in Cannes ontmoet. We verbleven in hetzelfde huis tijdens het filmfestival", legt Kat uit. "Leo is een pracht van een kerel, maar ik maak me zorgen over wat hij van mij zal denken nu ik met jullie heb gepraat. We hadden afgesproken dat we nooit iets over onze relatie zouden bekendmaken. Maar in Europa is alles anders. De mensen zien ons daar op zoveel verschillende plaatsen waardoor ze ons helemaal niets meer moeten vragen."

Paparazzi
Leonardo en Katiuscia Torres Soares werden al verschillende keren samen gespot, maar het blonde model zegt dat ze nog steeds moet wennen aan de paparazzi. "Ik snap echt niet hoe die fotografen aan deze beelden zijn geraakt want we werden heel goed beschermd en niemand kon in onze buurt komen."

"Hij haat het om gefotografeerd te worden en hij vlucht van zodra mensen weten dat hij het is." De 38-jarige DiCaprio sloeg de voorbije jaren heel wat modellen aan de haak. Zo was hij in het verleden vier jaar samen met Gisele Bündchen, zette hij in 2011 na zes jaar een punt achter zijn relatie met Bar Refaeli en vormde hij onlangs nog een koppel met Victoria's Secretmodel Toni Garrn.

16-10-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de nieuwe Christian Grey?

Is dit de nieuwe Christian Grey?

http://oi42.tinypic.com/ops5tc.jpg

Het is hét gespreksonderwerp in Hollywood sinds Charlie Hunnam zich uit 'Fifty Shades of Grey' trok: wie wordt de nieuwe Christian Grey? E! Online schijnt te weten dat Jamie Dornan de grootste kanshebber is om de hoofdrol in de wacht te slepen.


Maar wie is nu die 31-jarige Ierse acteur die zo plots op dat lijstje van potentiële Christian Grey's verschijnt?

1.    Hij begon als model

Zoals veel acteurs is Jamie in het showbizzwereldje beland dankzij zijn fotogeniek gezicht en zijn gespierd lichaam. Volgens The Telegraph verscheen hij in reclamecampagnes van onder andere Dior, Aquacutum, Armani en Calvin Klein met Kate Moss en Eva Mendes. Dornan maakte in 2006 zijn filmdebuut in 'Marie Antoinette' aan de zijde van Kirsten Dunst. In datzelfde jaar riep de New York Times hem uit tot 'The Golden Torso'.

2.    Hij was ooit samen met Keira Knightley

Jamie leerde de 'Pirates Of The Caribbean'-ster in 2003 kennen tijdens een fotoshoot in Manhattan. De twee knoopten in het grootste geheim een relatie aan, maar hun romance kwam één jaar later echter aan het licht. Het koppel ging in 2005 uit elkaar en liet in een persmededeling aan het Amerikaanse blad People weten dat ze "vrienden gingen blijven en elkaar zouden blijven zien".

3.    Hij is getrouwd

Dornan en zangeres Amelia Warner gaven op 27 april van dit jaar hun jawoord in het Engelse Somerset. Volgens de Belfast Telegraph zijn ze zelfs in blijde verwachting van hun eerste kindje. De vader en stiefmoeder van de acteur - twee gynaecologen - hebben aan het blad laten weten dat ze in de wolken zijn met de komst van hun kleinkind.

4.    Hij speelt een seriemoordenaar in 'The Fall'

Jamie speelt een seriemoordenaar in de BBC-serie 'The Fall'. Hij vertelde aan Digital Spy hoe hij ooit een onwaarschijnlijk bizarre scène moest inblikken: "Ik ben ooit een hele dag op de set geweest waar ik mezelf met mijn rug tegen de deur moest wurgen en tegelijkertijd moest masturberen terwijl ik naar de nummerplaat van één van mijn slachtoffers keek. Dat is geen gemakkelijke werkdag! En dan hebben ze die scène er uiteindelijk ook nog eens uitgeknipt! Ik kon het niet geloven... ze hadden het mij niet eens laten weten. Toen ik de serie voor het eerst had bekeken, merkte ik dat die scène er niet tussen zat."

5.    Hij speelde de Jager in 'Once Upon a Time'

De acteur speelde van 2011 tot 2013 de Jager in de Amerikaanse fantasyserie 'Once Upon A Time'. "De Jager is een coole rol om te spelen", liet hij eerder dit jaar aan E! News weten. "Het enige dat ik minder leuk vind is dat Chris Hemsworth (in 'Snow White And The Huntsman') er fatsoenlijk uitziet als jager. Ik zie er uit als een vrouw in mannenkleren."

16-10-2013 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus nog drie jaar bij VRT

Jeroen Meus nog drie jaar bij VRT

http://oi40.tinypic.com/15n6drm.jpg

Jeroen Meus (35) kookt nog zeker drie jaar op Eén. De nodige handtekeningen moeten nog gezet worden, maar deze week verlengt de Leuvenaar zijn exclusiviteitscontract met de VRT, waardoor 'Dagelijkse Kost' nog op het scherm verschijnt tot eind 2016. De tv-kok stelde gisteren ook officieel zijn eerste 'bijna kant-en-klaar-maaltijden' voor. Die 'StarMeals' liggen vanaf vandaag in warenhuizen en tankstations. "Je kan ze niet in de microgolf opwarmen, maar moet nog amper twee potten vuilmaken. Aanstoven, saus erover en klaar."

16-10-2013 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Taylor Lautner zich geïntimideerd voelde op de set van 'Grown Ups 2'

Waarom Taylor Lautner zich geïntimideerd voelde op de set van 'Grown Ups 2'

http://oi39.tinypic.com/mc3lhi.jpg

Hij speelde vijf jaar lang weerwolf Jacob Black in al evenveel 'Twilight'-films, maar nu is Taylor Lautner helemaal klaar om nieuwe wegen te bewandelen. De acteur is binnenkort namelijk te zien in zijn allereerste komedie, 'Grown Ups 2'. Lautner steekt echter niet onder stoelen of banken dat hij zich op de eerste draaidag wat geïntimideerd voelde. Je zou voor minder als je plots op de set staat met Adam Sandler, Kevin James, David Spade en Salma Hayek...

16-10-2013 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damon Albarn in de studio met acteur Idris Elba

Damon Albarn in de studio met acteur Idris Elba

http://oi43.tinypic.com/2pze0sy.jpg

Blur-zanger Damon Albarn is in Mali een nummer aan het opnemen met 'The Wire'-acteur Idris Elba. Dat meldt Britse krant The Guardian. Albarn is in de hoofdstad Bamako in het kader van het 'Africa Express'-project, waar hij samenwerkt met Afrikaanse en westerse artiesten, zoals de wereldberoemde producer Brian Eno.

De organisatoren achter het muziekproject hebben voor Mali gekozen vanwege de problematische politieke situatie in het land. "Ik kom steeds maar terug naar Mali, ondanks alles wat er hier gebeurd is. Het voelt soms gek in Bamako, met alle problemen in het noorden. Maar ik probeer met persoonlijke gesprekken en met muziek de dialoog aan te gaan met de plaatselijke bevolking", zegt de Brit. Andere artiesten die meewerken zijn Ghostpoet, Holy Other en Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeahs. Naar verluidt wordt er gewerkt aan het eerste 'Africa Express'-album.

15-10-2013 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inge Vervotte (35) en vriend (53) na jaar uit elkaar

Inge Vervotte (35) en vriend (53) na jaar uit elkaar

http://oi41.tinypic.com/6p97q9.jpg

Ex-politica Inge Vervotte (35) en haar vriend, de 18 jaar oudere concertorganisator Teddy Hillaert (53), zijn niet langer een koppel. Zij waren iets meer dan een jaar samen, schrijft Dag Allemaal.


"In mijn persoonlijke leven ga ik altijd op zoek naar de dingen die bij me passen. Ik ga steeds voor keuzes die me gelukkig maken", vertelde ex-CD&V-politica Inge Vervotte onlangs in Nina. Maar helaas hoort Teddy Hillaert, de rechterhand van Rock Werchter-organisator Herman Schueremans en vroeger manager van Channel Zero en Zita Swoon, daar niet meer bij.

Inge, die sinds kort gedelegeerd bestuurder is van vzw Emmaüs en voorzitster van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie, liet zelden in haar hart kijken, maar toen ze vorig jaar pas samen was met Teddy, mocht iedereen het weten: ze was dolverliefd! Op Rock Werchter liep Inge hand in hand met Teddy, en ook op Rimpelrock verschenen ze samen. Dat Teddy in Brussel woonde en zij in Mechelen, was voor Inge geen bezwaar, net als het leeftijdsverschil."

Helaas bleek Teddy niet degene die voor haar was voorbestemd.

15-10-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Church haalt uit: "Muziekindustrie is gewoon seksistisch"

Charlotte Church haalt uit: "Muziekindustrie is gewoon seksistisch"

http://oi40.tinypic.com/dy7jmh.jpg

Charlotte Church heeft de aanval geopend op de muziekindustrie, die is volgens haar seksistisch. De Britse zangeres zegt dat ze in het begin van haar carrière onder druk werd gezet om weinig verhullende outfits te dragen in videoclips, iets waar ze zich niet prettig bij voelde.


"Wat ik telkens te horen kreeg, meestal van mannen van middelbare leeftijd, was: je ziet er geweldig uit, je hebt een fantastisch lijf, waarom laat je het niet zien?", vertelt Charlotte in de jaarlijkse John Peel Lecture op BBC 6 Music. "Ik voelde mij er heel ongemakkelijk bij, maar werd er door de bazen van het platenlabel vaak aan herinnerd wie het geld uitgaf."

Charlotte zegt dat ze na haar sexy videoclips op sociale media werd uitgemaakt voor slet. Bovendien werd het volgens haar lastiger om serieus genomen te worden. Het is volgens haar een trend dat de muziekindustrie seksobjecten wil die er piepjong uitzien. In de lezing levert ze kritiek op Pharrell Williams, Rihanna en Robin Thicke. Diens 'middelmatige' nummer Blurred Lines zou volgens Charlotte zonder de gewaagde videoclip nooit zo'n grote hit zijn geworden.

Zangeressen Sinéad O'Connor en Annie Lennox haalden recent ook uit naar het seksisme in de muziekindustrie. Lennox vindt bijvoorbeeld dat er een leeftijdsaanduiding moet komen voor pikante clips.

15-10-2013 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix komt met nieuwe grote dramareeks

Netflix komt met nieuwe grote dramareeks

http://oi39.tinypic.com/w71xg0.jpg

De Amerikaanse internetfilmdienst Netflix komt met een nieuwe grote dramareeks. Sony Pictures, dat eerder al AMC's succesreeks 'Breaking Bad' uitbracht, zal vanaf volgend jaar beginnen aan de productie van de nieuwe serie. Dat weet de website Mashable.


Het zou gaan om een 13-delige reeks "over een familie van volwassen broers en zussen. Wanneer hun broer, het zwarte schaap van de familie, naar huis terugkeert, worden hun geheimen en pijnlijk verleden onthuld", aldus producers Todd Kessler, Daniel Zehlman en Glenn Kessler.

De dramareeks zal aanvankelijk exclusief op Netflix uitgezonden worden. Of de dertien afleveringen tegelijkertijd online komen is niet bekend. Eens de afleveringen uitgezonden zijn, is het mogelijk dat ze op dvd uitkomen of aan andere tv-zenders verkocht worden. Eerder maakte Netflix al succesvolle series als 'House of Cards' en 'Orange Is the New Black'.

Volgens geruchten praat Netflix momenteel met kabelmaatschappijen om de applicatie rechtstreeks via kabel aan de man te brengen.

15-10-2013 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Hunnam dan toch niet in Fifty Shades: wat écht aan de basis ligt van zijn vertrek

Charlie Hunnam dan toch niet in Fifty Shades: wat écht aan de basis ligt van zijn vertrek

http://oi41.tinypic.com/rtorap.jpg

De zoektocht naar de geknipte Christian Grey is weer volop begonnen na het plotse vertrek van hoofdrolspeler Charlie Hunnam. Volgens de acteur heeft hij het momenteel veel te druk om zich op de verfilming van het immens populaire boek van E.L. James te storten. Maar is dat ook de échte reden?


"Charlie Hunnam was nooit van plan om in 'Fifty Shades Of Grey' mee te spelen", vertelt een insider die nauw betrokken is bij de productie van de film. "Hij heeft zijn agents verteld dat hij het niet wilde doen en dat hij graag wilde vertrekken."

Een tweede bron dicht bij de 33-jarige 'Sons Of Anarchy'-acteur zegt dat zijn "drukke agenda" echt aan de basis ligt van zijn vertrek. "De rol van Christian Grey vergt enorm veel voorbereiding. Charlie en zijn team wisten maar al te goed dat het om een trilogie ging, en hij twijfelde in het begin al om de rol aan te nemen. Charlie is de hoofdrolspeler in een grote tv-serie. 'Sons Of Anarchy' zal altijd op de eerste plaats komen."

Mediacircus
De ingewijde voegt er tot slot aan toe dat alle media-aandacht omtrent de keuze van de hoofdrolspelers niet heeft bijgedragen tot zijn vertrek: "Charlie blijft heel trouw aan zijn vak. Een mediacircus zal hem niet weerhouden om een rol al dan niet aan te nemen. Dat gezegd zijnde: het project nam niet de gewenste vormen aan. Hoewel dit een moeilijke keuze was, vindt hij dit de juiste beslissing en hij is blij dat hij de knoop heeft doorgehakt."

Niet onbelangrijk: Hunnam start begin volgend jaar met de opnames van 'Crimson Peak'. De film, geregisseerd door Guillermo Del Toro (die Charlie regisseerde in 'Pacific Rim'), vertelt het verhaal van een jonge schrijfster die ontdekt dat haar nieuwe echtgenoot niet is wie ze denkt dat hij is. Hunnams tegenspeelster is 'Zero Dark Thirty'-actrice Jessica Chastain.

Een derde bron komt echter met een heel andere uitleg: "Het was niet de moeite waard voor hem. Ik weet in elk geval dat de filmmakers en Universal niet opgezet zijn met (zijn vertrek)."

"Voelbare chemie"
In september vertelde Hunnam nog aan de pers dat hij helemaal klaar was om zich op 'Fifty Shades' te storten. De acteur had toen net een vergadering met regisseur Sam Taylor-Johnson achter de rug en had net een oefensessie achter de rug met Dakota Johnson, die in de huid van Anastasia Steele mag kruipen. "Er is voelbare chemie met Dakota", klonk het destijds.

Naast Hunnam waren ook Ian Somerhalder, Robert Pattinson en topfavoriet Matt Bomer grote kanshebbers om de rol van Christian Grey in de wacht te slepen.

15-10-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de foto met Sylvester Stallone? Dat is dan 328 euro

Op de foto met Sylvester Stallone? Dat is dan 328 euro

http://oi39.tinypic.com/25kpwjm.jpg

Fans van Sylvester Stallone hebben afgelopen weekend diep in de buidel moeten tasten om met hun held op de foto te kunnen. De acteur was aanwezig op het NYC Comic Con evenement, en vroeg daar volgens entertainmentwebsite TMZ 445 dollar (bijna 330 euro) voor een kiekje. Een handtekening kostte 395 dollar (ruim 290 euro). Het bedrag schrok de fans niet af, weet de website.

Overigens vroegen meerdere bekendheden geld voor foto's. Stripauteur Stan Lee vroeg 400 dollar en voor 200 dollar liet actrice Sigourney Weaver zich vereeuwigen.

15-10-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!