Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney schrijft geen nieuwe nummers meer

Paul McCartney schrijft geen nieuwe nummers meer

http://oi44.tinypic.com/24zcdwg.jpg

Paul McCartney schrijft voorlopig geen nieuwe liedjes meer. Hij vindt dat hij er ondertussen wel genoeg heeft gemaakt.


De legendarische muzikant vertelt aan de Britse tabloid Daily Star dat hij na het uitbrengen van zijn meest recente album even niets meer te vertellen heeft. Ook wil hij zich in de toekomst storten op het afmaken van de nummers die hij nog heeft liggen. Iets waar hij overigens niet erg naar uitkijkt. ''Dat is zoiets als het opruimen van je zolder. Je weet dat het moet, maar je hebt er eigenlijk geen zin in.''

Hij vertelt stapels liedjes te hebben liggen die nog moeten worden afgemaakt. De 71-jarige oud-Beatle bracht vorige week 'New' uit, zijn 24ste soloalbum. Ondanks zijn jarenlange staat van dienst verklapt hij vandaag  nog steeds zenuwachtig te zijn voor recensies. ''Ik probeer de kritieken te vermijden, want ik ben echt overstuur als er een slechte tussen zit.'' De rockster vergelijkt het lezen van recensies van zijn eigen werk met het kijken naar een verkeersongeluk.

25-10-2013 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontslagen 'Familie'-actrice krijgt 11.200 euro

Ontslagen 'Familie'-actrice krijgt 11.200 euro

http://oi42.tinypic.com/mx2crn.jpg

Actrice Anne Somers (42) heeft van de Leuvense arbeidsrechter ongeveer 11.200 euro toegewezen gekregen. Haar voormalige werkgever Studio A in Boortmeerbeek moet dit bedrag ophoesten. Somers was het niet eens met haar ontslagvergoeding en opzegtermijn na haar verdwijning eind mei 2012 uit de populaire reeks 'Familie'. In haar rol van Veronique Van Den Bossche, die ze al belichaamde sinds juni 2001, werd ze vervangen door Sandrine André.


De actrice had begin april 2012 een positief evaluatiegesprek met haar werkgever. Op 19 april 2012 werd ze plots bij de zaakvoerder geroepen, die haar meldde dat de samenwerking werd stopgezet. Dit gebeurde niet in onderling overleg. Ze kreeg negen maanden opzegtermijn. Tot op vandaag weet Somers niet waarom ze werd ontslagen.

"Nergens is een duidelijk bewijs voorhanden van de punten waarop er een ondubbelzinnig en duidelijk akkoord zou zijn geweest tussen beide partijen", oordeelde de rechter over het einde van de arbeidsovereenkomst. "Gezien de elf jaar die ze ononderbroken" voor Studio A werkte en de "uitzonderlijk lange carrière in eenzelfde productiehuis", is volgens de rechtbank elf maanden opzegvergoeding "redelijker dan het wettelijke minimum van negen maanden".

Daarbuiten kreeg Somers nog 4.900 euro auteursrechten toegewezen. "Dit is volgens de rechtbank geen loon. het gaat om duidelijk gestipuleerde vermogensrechtelijke roerende inkomsten. Het gegeven dat artistieke prestaties in dienstverband werden geleverd en dat daardoor de werknemer zijn loon ontvangt, staat volledig los van het recht van de kunstenaar-werknemer om zijn persoonlijk vermogensrecht ten gelde te maken", luidt het in het vonnis.

25-10-2013 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley steekt wéér tong uit

Miley steekt wéér tong uit

http://oi41.tinypic.com/sb3dxc.jpg

Miley Cyrus is weer vastgelegd in een provocerende pose. Op Twitter postte de Amerikaanse zangeres een foto van zichzelf in een nachtclub terwijl ze wijdbeens op de schoot van een man zit. Hoewel ze een maand geleden gezworen had haar tong niet meer uit te steken omdat mensen dat van haar zouden verwachten, hangt haar tong toch uit haar mond.

Op de foto steekt Miley ook haar middelvinger op en heeft ze flink wat bankbiljetten in haar knuisten, evenals de man op wiens schoot ze zit.

Volgens Daily Mail is dit Cheyne Thomas, een vriend van de popster. De foto is afgelopen dinsdag gemaakt tijdens een stapavondje. Cyrus was aanwezig bij een optreden van de rapper Ja Rule.

25-10-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Troonbeeckx (34) na jaar opnieuw vrijgezel

Hanne Troonbeeckx (34) na jaar opnieuw vrijgezel

http://oi39.tinypic.com/2pynl9t.jpg

"Als je je niet kan smijten in de liefde, kan je het beter laten." Hanne Troonbeeckx (34) verkondigde het deze zomer in Het Laatste Nieuws en voegt nu de daad bij het woord. Exact een jaar na de eerste kus met Juri Deroye is de relatie voorbij. Na een snel te vergeten passage in 'De Grote Sprong' en het verlies van haar oom alweer een opdoffer voor de njam!-presentatrice.


Begin dit jaar kwamen ze als koppel naar buiten en deze zomer kochten ze zelfs een huis, maar uit doorgaans goed ingelichte bron klinkt nu dat Hanne Troonbeeckx weer als single door het leven gaat. Het nieuwe geluk dat ze - na de breuk met Zornik-zanger Koen Buyse - bij restauranthouder Juri Deroye vond, bleef net geen jaar overeind.

Nochtans leken de twee voor elkaar gemaakt. Hanne leerde Juri kennen als klant in zijn zaak, maar belandde al snel met de zaakvoerder aan een tafeltje. Hun liefde leek onverwoestbaar. "In verliefdheid bestaan geen clichés", klonk het in juni. "Het mag er gerust wat over zijn. Een post-it op de spiegel met enkele lieve woordjes: het mag dan melig zijn, maar dat houdt me niet tegen. Ik ga all the way als ik verliefd ben."

Amper een jaar later zijn de lieve post-its verleden tijd. En bleef Hanne ook op andere vlakken niet gespaard. Recent nog vroeg ze het publiek bij 'De Grote Sprong' om een applaus voor haar overleden oom. "Mijn familie en ik hebben op 19 augustus afscheid van hem moeten nemen", klonk het aangrijpend. Totaal overmand door emoties gooide ze zich in het water. Exit 'Grote Sprong' en met Juri gaan bekomen op Ibiza. De brokken raakten er niet gelijmd.

25-10-2013 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana Del Rey worstelt met nieuw album

Lana Del Rey worstelt met nieuw album

http://oi42.tinypic.com/fwrac1.jpg

Het gaat niet goed met het nieuwe album van de singer-songwriter Lana Del Rey. In een interview met Nylon Magazine gaf de Amerikaanse toe dat ze "een volgend album niet meteen ziet verschijnen".


"Wanneer mensen me er om vragen, moet ik gewoon eerlijk zijn: ik weet het echt niet. Ik wil  niet zeggen dat mijn volgend album beter wordt dan het huidige, omdat ik er echt geen zie verschijnen."

Del Rey noemde de shortfilm 'Tropico' waar ze momenteel aan werkt op Twitter onlangs ook haar 'afscheidsproject', wat haar fans nog meer in verwarring bracht. Het was meteen ook haar laatste tweet tot op vandaag. De film zou vertoond worden in Los Angeles en New York, maar een datum werd niet bekendgemaakt. Het enige wat Del Rey kwijt wou aan Nylon Magazine was: "Het wordt een combinatie van Elvis, Jezus, Marilyn Monroe en buitenaardse wezens." Werken mee aan de film: Anthony Mandler, die ook de muziekvideo voor 'Ride' produceerde, en producer Rick Rubin.

De Amerikaanse zangeres bracht begin vorig jaar haar debuutalbum uit: 'Born To Die', met daarop de instant hit 'Video Games'. Later kwam er nog een 'Paradise Edition' van dat album met negen nieuwe nummers. Ze stond vorig jaar op Rock Werchter en trad dit jaar op in Vorst Nationaal.

24-10-2013 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoop voor Astrid en 'den' John na gezellig etentje?

Hoop voor Astrid en 'den' John na gezellig etentje?

http://oi42.tinypic.com/2py50tk.jpg

Is er nog hoop voor Astrid Bryan en 'den' John? Veel fans hopen in elk geval van wel na een tweet van John gisterenavond. "Fijn diner met donut. Dank je wel donut", liet hij weten.

'Donut' is het koosnaampje van John voor zijn bijna ex-vrouw. Voor de foto legde John zijn arm om Astrid, voor veel fans genoeg om de hoop op een verzoening te doen opleven.

23-10-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie wenst zwangere Sabia en Rafael 'het allerbeste'

Sylvie wenst zwangere Sabia en Rafael 'het allerbeste'

http://oi43.tinypic.com/t6yo93.jpg

Nadat gisteren werd bevestigd dat Sabia zwanger is van Rafael, zijn alle ogen gericht op Sylvie. Hoe reageert de ex-vrouw van Rafael Van der Vaart en ex-hartsvriendin van Sabia Enginek op het babynieuws? Haar reactie was vooral volwassen: "Ik wens ze beiden het allerbeste. Van harte!", aldus Sylvie in de Duitse krant Bild.


Wanneer Sabia is uitgerekend, wilde Ramon Van der Vaart gisteren niet zeggen toen hij het babynieuws bevestigde. "Het is aan Rafael of zijn vriendin om daar officiële mededelingen over te doen." Komend voorjaar wellicht? "Dat zou kunnen." De geruchtenmachine over het babynieuws draait al langer op volle toeren. Begin augustus werd Rafael op het terras achter zijn nieuwe Hamburgse villa gespot terwijl hij liefdevol over de buik van Sabia wreef.

Afgelopen zondag, toen Rafael in de 67ste minuut een doelpunt scoorde in de wedstrijd Hamburg-VfB Stuttgart, gaven de tortelduifjes weer een signaal. Opgetogen over zijn goal zocht Rafael oogcontact met een juichende Sabia op de tribune. Toen hun blikken elkaar kruisten, zou Sabia trots de hand op haar nog nauwelijks zichtbare buikje hebben gelegd. Alsof ze wilde zeggen: "Niet alleen ik, maar ook onze liefdesbaby is trots op je."

Vierde kind voor Sabia
Mocht Sabia komend voorjaar bevallen dan is ze moeder van vier kinderen. Met haar ex, voetballer Khalid Boulahrouz, heeft ze twee piepjonge kinderen, dochtertje Amaya en zoontje Daamin.

De scheiding tussen Sylvie en Rafael is bijna rond. Het lingeriemodel neemt maar liefst 4,5 miljoen mee van de HSV-voetballer. Hun zoontje Damian gaat de helft van de maand bij zijn moeder wonen en de andere helft bij zijn vader en Sabia. Een tweede kindje zat er niet in voor Sylvie in haar huwelijk met Rafael Van der Vaart. Aan het AD vertelde ze openhartig eerst voor de volle honderd procent te willen herstellen van de behandeling die ze in het voorjaar van 2009 onderging nadat borstkanker bij haar was geconstateerd.

23-10-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selfie van kont: Cheryl Cole doet mee met de sterrentrend

Selfie van kont: Cheryl Cole doet mee met de sterrentrend

http://oi42.tinypic.com/2ypj1vt.jpg

Een selfie posten van je achterwerk is duidelijk populairder bij celebs, deze zou zelfs de twerking-gekte, gestart door onder meer Miley Cyrus, kunnen overtreffen. Eerst zorgde Kim Kardashian vorige week voor een online hetze met een onthullende foto van haar achterwerk in badpak, haar post op de fotosite Instagram werd gekopieerd door de knappe sterren Kelly Brook en Lady Gaga.

Cheryl Cole kon blijkbaar niet achterblijven en showde de enorme roos op haar kont.  In een bikinibroekje en een mouwloos topje bewijst de Britse zangeres op een of andere exotische bestemming dat ze een prachtig figuur heeft. De 30-jarige kersverse vrijgezel oogt met haar losse, warrige lokken sexyer dan ooit.

23-10-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney loopt Oscar mis omdat 'The Monuments Men' niet af is

Clooney loopt Oscar mis omdat 'The Monuments Men' niet af is

http://oi41.tinypic.com/dpvmft.jpg

De release van de langverwachte oorlogsthriller van George Clooney, 'The Monuments Men', is uitgesteld. Dat meldt de krant The Guardian. Volgens de regisseur, die zelf de hoofdrol speelt in de film, is er niet voldoende tijd om de complexe special effects te perfectioneren. Daardoor grijpt Clooney naast een Oscarnominatie.


'The Monuments Men' gaat over een geallieerde militaire eenheid die tijdens de Tweede Wereldoorlog de taak krijgt kunstwerken te redden van de nazi's. Het is de vijfde film die George Clooney regisseert. In de hoofdrollen spelen - naast Clooney zelf - Matt Damon, Cate Blanchett, Bill Murray en Jean Dujardin.

Grote kanshebber
De release van de film was gepland voor Kerstmis, maar is nu uitgesteld tot "een niet nader bepaalde datum in het eerste kwartaal van 2014". Zo stuurt Clooney niet enkel de marketingstrategie van Sony in de war, maar komt de film ook niet meer in aanmerking voor een Oscarnominatie, hoewel hij beschouwd werd als een grote kanshebber.

"Er is gewoon niet genoeg tijd", zegt Clooney in de krant Los Angeles Times. "Als de special effects er belabberd zouden uitzien, zou de héle film er belabberd uitzien."

Nog meer films uitgesteld
Clooneys film is niet de enige die de strijd om de Oscarnominaties onverwacht aan zich moet laten voorbijgaan. Het worsteldrama 'Foxcatcher', met Steve Carell en Channing Tatum in de hoofdrollen, komt niet zoals voorzien op 20 december in de zalen. 'Grace of Monaco' is uitgesteld tot maart 2014, terwijl voor 'The Immigrant' van James Gray nog steeds geen releasedatum bekend is na een matig succes op het filmfestival van Cannes.

Ook 'Wolf of Wall Street' van Martin Scorsese haalt de vooropgestelde datum van 15 november niet. Deze film is wel nog in de running voor een Oscarnominatie. De Oscars vinden plaats op 23 februari.

23-10-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z houdt afterparty in Antwerpse club

Jay-Z houdt afterparty in Antwerpse club

http://oi39.tinypic.com/2aj8djn.jpg

Bij de Antwerpse Club Magic knijpen ze zich nog in de arm. Maandagnacht - na zijn show in het Sportpaleis - viel Jay-Z er met zijn gevolg binnen voor een feestje zoals ze maar zelden in ons land worden gegeven. Champagne aan 25.000 euro de fles, bodyguards en mooie dames: de rijkste rapper van het heelal had het helemaal naar zijn zin. "Ik ben al overal geweest", onthulde de rapper. "Maar de mooiste vrouwen wonen in Antwerpen."


Hij werd wel verwacht, maar veel hoop werd niet gekoesterd. Tenslotte gaf Jay-Z verstek bij de twee afterparty's na zijn vorige shows. Maar gisteren was hij er wel. Amper een uur na zijn optreden. "Ik begon hoop te krijgen toen er 's ochtends plots een fles champagne van 6 liter Armand De Brignac 'Ace Of Spades' geleverd werd", vertelt clubeigenaar Bart Roman. "Zo'n fles kost in buitenlandse clubs al gauw 50.000 of 60.000 euro, maar wordt hier aan 25.000 euro verkocht. Twee weken geleden was ik door Jay-Z's entourage al gecontacteerd in verband met een afterparty, maar pas toen ik de fles zag, wist ik zeker dat het een mooie avond zou worden."

Jay-Z kwam met een vijftiental personen naar de club en werd nauwlettend in de gaten gehouden door zijn persoonlijke bodyguard en 8 veiligheidsmensen. Hetgeen hem niet belette de dansvloer op te gaan en wat foto's te laten nemen. Na een korte nacht in het Brusselse luxehotel Amigo, vertrok 's werelds beroemdste rapper in z'n privévliegtuig naar Oslo, waar hij gisteravond z'n volgende concert gaf.

23-10-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sabamrechten buitensporig en onbetaalbaar"

"Sabamrechten buitensporig en onbetaalbaar"

http://oi42.tinypic.com/33beq7m.jpg

"Torenhoge en buitensporige rechten die totaal onhaalbaar en onbetaalbaar zijn." Dat zegt Tomorrowland in een reactie op het nieuws dat het dancefestival in een proces verwikkeld is met auteursrechtenorganisatie Sabam.


De Tijd berichtte vanmorgen over het conflict. Het dispuut gaat terug tot de editie van 2010. Tomorrowland gaf toen bij Sabam een factuur aan op basis van 8.000 tickets, aldus Sabam-woordvoerder Jérôme Van Win. "We roken onraad omdat we in de media lazen dat het festival een groot succes was." Omdat de organisatie van het festival geen bijkomende informatie wilde geven, stapte Sabam naar de rechter.

"Er bestaat inderdaad sinds enige tijd een dispuut tussen ID&T, de organisator van Tomorrowland, en Sabam omtrent de te betalen auteursrechten", klinkt het in een persbericht van Tomorrowland. Volgens de organisatie wil Sabam "belangrijke percentages heffen zonder rekening te houden met het uitgebreide en belangrijke kostenplaatje van het evenement. De bruto inkomsten worden zwaar overschat, met als gevolg dat torenhoge en buitensporige rechten worden geïnd die totaal onhaalbaar en onbetaalbaar zijn."

Een uitspraak in de zaak volgt eind volgend jaar, zegt Tomorrowland-adviseur Caroline Curtis. "In ieder geval mag vermeld worden dat ID&T al zeer grote bedragen heeft betaald", besluit die.

22-10-2013 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger doet beroemde filmquotes nog eens over

Schwarzenegger doet beroemde filmquotes nog eens over

http://oi39.tinypic.com/ml4cr7.jpg

Acteur en politicus Arnold Schwarzenegger is op het sociale netwerk Reddit even terug in de tijd gegaan. Om zijn nieuwe film 'Escape Plan' te promoten, vroeg hij gebruikers om hem hun lievelingsquotes uit één van zijn oude films door te sturen. Die zou hij dan nog eens via YouTube-filmpjes overdoen.


"Telkens ik een evenement bezoek, vraagt iemand mij om één van mijn citaten te roepen. Zelfs wanneer ik een Starbucks binnenwandel schreeuwen mensen me toe 'the choppa' te gaan halen", zo legde Schwarzenegger uit. Daarom stelde hij gisteren voor om zijn fameuze, oude filmcitaten nog eens over te doen op aanvraag op Reddit. "Ik kan niet wachten om een van mijn wildere zinnen te schreeuwen en de crew bang te maken."

De filmpjes leverden vlot meer dan een miljoen views per stuk op op YouTube: onbetaalbare reclame voor zichzelf en zijn nieuwste film. Bekijk hieronder enkele korte clips opnieuw. Ze zijn ook te bekijken op zijn YouTube-kanaal:

22-10-2013 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus schrijft columns voor Kerk & Leven

Jan Becaus schrijft columns voor Kerk & Leven

http://oi40.tinypic.com/ayqbro.jpg

Jan Becaus schrijft vanaf volgende week tweewekelijks een column in Kerk & Leven. Hij volgde vanaf de jaren 1985 de Kerk tijdens zijn tewerkstelling bij de openbare omroep. "Kerk en religie vind ik altijd een bijzonder interessant item. Bovendien beschikte de openbare omroep toen nog over middelen. Ik woonde in Rome bisschoppensynodes bij, maakte in Hongarije en IJsland reportages over de lokale Kerken. Kortom, ik mocht mijn ding doen", zegt Becaus in een interview dat woensdag in Kerk & Leven verschijnt.


"Nu ben ik vrij om mijn mening te geven: over het leven en de Kerk, over hoe de Kerk haar boodschap in de samenleving plausibel maakt, over wat er in Rome gebeurt", aldus Becaus. "Met paus Franciscus aan het roer, mogen we aardig wat vernieuwingen verwachten en wat in Rome wordt beslist, zal ook bij ons voelbaar zijn".

Jan Becaus legt uit waarom hij koos voor Kerk & Leven: "Als je dan toch je pen scherpt, doe je dat beter voor een groot lezerspubliek. Kerk & Leven heeft zo'n groot bereik. Maar er is meer. Ik blijf Kerk & Leven een ambitieuze titel vinden. De ampersand (&) verwijst immers nadrukkelijk naar de onlosmakelijke verbondenheid van de Kerk met het leven. Het op een na grootste weekblad van Vlaanderen wil het dus over Kerk en het leven daarbuiten hebben. Kwatongen zullen zeggen dat er binnen afzienbare tijd nog maar weinig leven zal zijn in de Kerk, maar des te meer erbuiten. Ik betwijfel dat. De Kerk die wij hebben gekend is aan het vervellen tot een andere vorm van gemeenschap".

22-10-2013 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenna Jameson zet zichzelf voor paal

Jenna Jameson zet zichzelf voor paal

http://oi42.tinypic.com/2pp0kgh.jpg

Pornokoningin Jenna Jameson heeft zichzelf op de Amerikaanse televisie ernstig voor paal gezet, meldt TMZ. Een interview met de blondine in het programma 'Good Day New York' werd ingekort omdat de blondine onder invloed leek te zijn.


Jameson (39) was te gast in de show om haar eerste boek 'Sugar' te promoten en zou twee volle programmadelen aan het woord komen. Na een paar minuten was het voor de producenten echter duidelijk dat de oud-pornoster in ieder geval niet helemaal bij de les was. Ze besloten haar na het eerste gesprek naar huis te sturen.

Het is niet zeker dat Jameson iets had gedronken of gebruikt, maar ze heeft de schijn wel een beetje tegen. Vorig jaar werd de voormalig actrice door agenten ingerekend omdat ze met haar auto tegen een lantaarnpaal was gereden. Jameson had toen twee soorten voorgeschreven medicijnen in haar bloed en was niet nuchter.

De ex van de kersverse auteur heeft al eens in de media gezegd dat ze met verslavingsproblemen worstelt. Jameson is volgens vechtsporter Tito Ortiz verslingerd aan het middel Oxycontin.

22-10-2013 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Baghdad Messi' valt voor 13de keer in de prijzen

'Baghdad Messi' valt voor 13de keer in de prijzen

http://oi40.tinypic.com/2il0x7l.jpg

De kortfilm 'Baghdad Messi' van de Koerdisch-Vlaamse regisseur Sahim Omar Kalifa is uitgeroepen tot beste kortfilm op het 29ste Filmfestival van Alexandrië in Egypte. Het is al de dertiende onderscheiding dit jaar voor de kortfilm, meldt productiehuis a team productions.


De competitie bestond uit 17 internationale producties. De jury loofde 'Baghdad Messi' om zijn authentieke, gevoelige weergave van de oorlog en het vermijden van clichés en melodrama.

De kortfilm vertelt het verhaal van de kleine Hamoudi, een jongen met één been die zwaar fan is van Lionel Messi en samen met zijn voetbalgekke vrienden uitkijkt naar de Champions League-finale tussen FC Barcelona en Manchester United. Als de tv bij Hamoudi thuis het enkele dagen voor de finale begeeft, trekt hij met zijn vader naar Bagdad om het toestel te laten repareren.

De kortfilm won al prijzen in onder meer Dubai, het Italiaanse Brescello, Bagdad en het Libanese Beiroet. Op 1 november is de kortfilm te zien op het Brussels Jeugdfilm Festival Filem'On in Cinema Nova.

22-10-2013 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael van der Vaart bevestigt: "Sabia is zwanger"

Rafael van der Vaart bevestigt: "Sabia is zwanger"

http://oi42.tinypic.com/ibjbjt.jpg

Rafael van der Vaart en Sabia Engizek verwachten een kindje. Dat heeft de Nederlandse voetballer bevestigd aan de Duitse boulevardkrant Bild.


"Het klopt, Sabia is zwanger", zo onderschreef Rafael de geruchten die gisteravond opdoken. "We zijn erg blij en danken onze Lieve Heer hiervoor. Verder willen we geen commentaar geven, want de zwangerschap is nog heel pril", aldus de voetballer.

Sinds maart zijn ze een paar, in juli gingen ze samenwonen en nu is er een baby op komst. Het gaat dus hard voor Rafael van der Vaart (30) en Sabia Engizek (35). Dat het koppel graag een kind wilde, was echter geen geheim.

Rafael zal in de lente voor de tweede maal vader worden. Hij heeft al een zoon Damian (7) uit zijn stukgelopen huwelijk met Sylvie Meis. Die scheiding is trouwens nog niet afgehandeld. Sabia van haar kant heeft reeds drie kinderen, waarvan twee met voetballer Khalid Boulahrouz en een dochter uit een eerdere relatie.

22-10-2013 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke actrice schuilt onder deze roze paardenkop?

Welke actrice schuilt onder deze roze paardenkop?

http://oi43.tinypic.com/25qub1v.jpg

Met Halloween voor de deur gaan ook bekende sterren op zoek naar het perfecte kostuum. Wie de paparazzi beu is, kan van het uitje meteen gebruik maken om te schuilen achter (of onder) knotsgekke maskers.


Dat deed ook actrice Liv Tylor, toen ze met haar zoontje Milo de jacht opende op een geslaagd Halloweenkostuum. Naast een roze paardenkop, ging de 'Lord of The Rings'-ster ook nog voor een vikinghelm met bijhorende blonde staartjes en een zwart-witte kattenkop.

22-10-2013 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga werkt samen met R Kelly voor nieuw album

Lady Gaga werkt samen met R Kelly voor nieuw album

http://oi42.tinypic.com/2q8n9sx.jpg

Zangeres Lady Gaga heeft vandaag een nummer van haar nieuw album 'ARTPOP' onthuld. Dat meldt NME. De track heet 'Do What U Want' en is een samenwerking met rapper R Kelly.

'ARTPOP' komt uit op 11 november. Op het album staat de single 'Applause' en collaboraties met rappers TI, Twista en Too $short. Andere nummers zijn 'Donatella', 'Swine' en 'Fashion!'. De volledige tracklist is te lezen op NME.

Lady Gaga zal op 24 oktober de plaat presenteren in de Berlijnse club Berghain. De presentatie is enkel op uitnodiging.

21-10-2013 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Saturday Night Live' is "te blank en te mannelijk"

'Saturday Night Live' is "te blank en te mannelijk"

http://oi42.tinypic.com/ae4njd.jpg

Zes nieuwe acteurs, onder wie één vrouw, en allemaal blank, zo bleek bij de recente voorstelling van het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma 'Saturday Night Live'. De Amerikaanse pers trekt nu, nogmaals, aan de alarmbel.


'Saturday Night Live' (kortweg 'SNL') is een icoon op de Amerikaanse tv-zender NBC. Het sketches- en muziekprogramma loopt al sinds 1975. De cast wordt geregeld aangevuld met vers bloed, maar over de diversiteit binnen die groep worden af en toe vragen gesteld. Zo telde het programma doorheen de jaren 137 acteurs. Maar slechts 4 van hen waren zwarte vrouwen. De laatste van hen, Maya Rudolph, verliet de show in 2007.

Nieuwssite Salon.com en magazine T.V. Guide zetten het probleem nogmaals voor het voetlicht. Daarnaar gevraagd zegt 'SNL'-acteur Kenan Thompson dat de makers nooit echt goede zwarte, vrouwelijke comediennes kunnen vinden. "Het is gewoon een moeilijk deel van de business. Bij audities vinden ze er nooit die er klaar voor zijn."

Zijn collega, Jay Pharoah, stelde nochtans eind september op nieuwssite The Grio zelf een kandidate voor, ene Darmirra Brunson, die onder meer in de sitcom 'Love Thy Neighbor' speelt. "Waarom ik vind dat ze in de show moet zitten? In de eerste plaats omdat ze zwart is, en omdat ze heel getalenteerd is. Ze is schitterend. Zij moet in 'SNL' zitten. Ik heb dat gezegd. En ik ben van mening dat ze dat moeten opvolgen, net zoals ze vorig jaar gezegd hebben."

Tegencultuur
De raciale kwestie is nochtans niet nieuw, zegt Ronald Becker, professor in Media, Journalistiek en Film aan de Miami-universiteit van Ohio aan Salon.com. Al van bij de start van het programma was er kritiek. Het 'SNL' van de eerste jaren draaide volgens hem rond een "een blanke, mannelijke tegencultuur van babyboomers die streden tegen een oude generatie van blanke, mannelijke comedy. Het was meer een generationele tegencultuur en had weinig te maken met raciale of genderdiversiteit en -gevoeligheid in comedy." Paradoxaal genoeg begint het blanke, mannelijke 'SNL' nu zelf ook voor een tegencultuur te zorgen, met shows als 'Totally Biased' en 'Awkward Black Girl'.

Toch denkt Becker niet dat er, omdat er nu wat heisa over is, snel veranderingen zullen komen. "Stel dat je een heel coole, multiraciale cast hebt en je zorgt voor een interessante parodie. Gaat het publiek van 'Saturday Night Live' dan kijken of wegzappen? En zou je een nieuw publiek kunnen aantrekken? Het is dezer dagen moeilijk om een nieuw publiek te vinden, laat staan dat je je kernpubliek kan behouden. En zal het kernpubliek van 'SNL' van dat soort humor houden? Daarop kan je gewoon niet antwoorden en televisiemakers houden daar niet van."

21-10-2013 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venus 'verkoopt' huis aan moeder voor 10 dollar

Venus 'verkoopt' huis aan moeder voor 10 dollar

http://oi40.tinypic.com/mbpz84.jpg

Venus Williams heeft haar moeder een huis cadeau gedaan. Haar moeder Oracene 'betaalde' slechts 10 dollar voor de villa in Florida, ontdekte TMZ.


De Amerikaanse tennisvedette kocht het huis in 2000 op het hoogtepunt van haar carrière voor 310.000 dollar, omgerekend bijna 227.000 euro. De woning bevat vier slaapkamers en drie badkamers.

21-10-2013 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!