Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lauryn Hill brengt nieuw nummer uit na vrijlating

Lauryn Hill brengt nieuw nummer uit na vrijlating

http://oi40.tinypic.com/2v27brm.jpg

Zangeres Lauryn Hill is na drie maanden in de gevangenis voor belastingsontduiking weer op vrije voeten. Om dat te vieren komt ze uit met een nieuw nummer 'Consumerism'.


Volgens Hill maakt het nummer deel uit van werk waar ze mee bezig was voordat ze de gevangenis in moest. Het nummer heeft volgens de zangeres een sterke socio-culturele en politieke boodschap. "De boodschappen achter dit nummer vinden automatisch hun publiek", zegt Hill.

'Consumerism' zou deel uitmaken van een overeenkomst die Hill sloot met Sony om haar schulden af te betalen. In mei bracht ze hiervoor al het nummer 'Neurotic Society' uit.

Het nummer is vanaf vandaag beschikbaar op iTunes of gratis te streamen via Soundcloud.

05-10-2013 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Vreys wint 'Junior 2013'

Pieter Vreys wint 'Junior 2013'

http://oi44.tinypic.com/15i14d3.jpg

Pieter Vreys uit Mol heeft vanmorgen de finale van 'Wie wordt Junior 2013' op Ketnet gewonnen. Dat is de opvolger van Junior Eurosong.


De VRT kwam eerder dit jaar tot de vaststelling dat de preselecties voor het Junior Eurovisiesongfestival populairder waren dan het festival zelf en besloot daarom niet meer deel te nemen. De preselectie kende wel een doorstart als ''Wie wordt Junior 2013'.

Abbey Road
Zaterdagochtend om 08.30 uur (primetime voor kindertelevisie) vond de finale plaats en die werd gewonnen door Pieter Vreys met het nummer 'Op de radio'. De winnaar werd aangeduid door de kijkers. De vijftienjarige Pieter mag een single en een clip gaan opnemen in de Abbey Road studios in Londen. Pieter Vreys was een van de drie jongens die naast Jelle Cleymans speelden in de musical 'Robin Hood'.

05-10-2013 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoek de verschillen: zoon Jude Law schittert in reclame

Zoek de verschillen: zoon Jude Law schittert in reclame

http://oi44.tinypic.com/2j63a86.jpg

Met als papa de knappe Jude Law en als mama de verleidelijke Sadie Frost, is Rafferty Law gezegend met een paar goede genen. En nu is de 16-jarige jongen ook in de professionele voetsporen van zijn ouders getreden. Rafferty is immers te zien in een minifilm van modemerk Tiger of Sweden en laat zich daarin van zijn beste kant zien.


Hij werd opgemerkt door modemerk Tiger of Sweden en gecast in een korte modefilm, aan de zijde van zeven andere 'Londense creatievelingen'. In het filmpje van één minuut is de jongen te zien in hemden en maatpakken van het merk, die hij vol overtuiging en met de blik van zijn papa showde.

"Om erboven uit te steken, moet je een beetje anders denken", vertelde de 16-jarige jongen. In het filmpje wordt Rafferty omgeschreven als 'de rebel'. Hij toont een soort rocksterrenstijl, met de bijhorende piercings.

Rafferty - of Raffi voor de vrienden - is de oudste zoon van Jude en Sadie, die ondertussen gescheiden zijn. De uiterlijke gelijkenissen met zijn papa zijn onmiskenbaar: Raffi heeft duidelijk de looks van zijn papa geërfd. Het stoere, doordringende blik, het zelfvertrouwen en de sexy bewegingen: alles doet denken aan Jude.

Het was niet het eerste modellenklusje voor Rafferty. Vorig jaar was hij al eens te zien in Vogue. En het smaakt duidelijk naar meer... Hieronder kan je het filmpje van Tiger of Sweden, 'A Different Cut', bekijken.

05-10-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters wint 'De Grote Sprong'

Tanja Dexters wint 'De Grote Sprong'

http://oi39.tinypic.com/25z449d.jpg

Tanja Dexters heeft het vtm-programma 'De Grote Sprong' gewonnen. In het programma nam een aantal BV's het tegen elkaar op om uit te maken wie de discipline van het schoonspringen het best onder de knie heeft. Ex-miss België Dexters haalde het in de laatste fase van de finale van tieneridool Ian Thomas.


De overige finalisten waren ex-polsstokspringer Kevin Rans, presentator Sean Dhondt, gezondheidscoach Sonja Kimpen en Niels De Jonck, de zoon van Sonja Kimpen.

Na een synchroonsprong met Kevin Rans en een duizelingwekkend straffe solosprong kwam Tanja recht tegenover Ian Thomas te staan. Na hun ultieme finalesprong had de kijker het laatste woord en die koos voor Tanja Dexters. De liveshow van 'De Grote Sprong' werd uitgezonden vanuit het Provinciaal Olympiabad in Brugge. Eerder kwam la Dexters ook al als winnaar terug van 'Expeditie Robinson'.

05-10-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singles ontmoeten elkaar naakt in nieuwe datingshow

Singles ontmoeten elkaar naakt in nieuwe datingshow

http://oi42.tinypic.com/c3jf6.jpg

De Nederlandse tv-zender RTL 5 komt in 2014 met een nieuwe datingshow 'Adam zkt. Eva', waarin singles elkaar naakt op een onbewoond eiland ontmoeten. De show wordt geproduceerd door televisieproducent Eyeworks.


Volgens directeur Reinout Oerlemans is het datingprogramma een niets verhullend experiment, ontdaan van alle materialistische zaken. "In een tijd waarin iedereen zich het liefst verbergt achter een masker van stoere status-updates, geven de singles in 'Adam zkt. Eva' zich juist letterlijk bloot. Meer back-to-basic dan dit wordt een eerste date niet."

Tropisch eiland
De kandidaten in 'Adam zkt. Eva' reizen af naar een onbewoond, tropisch eiland voor de niet alledaagse date. De singles zijn op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner.

Singles kunnen zich bij RTL nog aanmelden voor deelname aan de nieuwe datingshow.

05-10-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verkracht bij eerste bezoek aan New York

Madonna verkracht bij eerste bezoek aan New York

http://oi44.tinypic.com/2le2kwg.jpg

De 55-jarige zangeres Madonna heeft onthuld dat ze verkracht werd toen ze jaren geleden voor het eerst in New York aankwam om haar carrière te lanceren. De Queen of Pop schrijft over de verschrikkelijke ervaring in een essay in Harper's Bazaar magazine.


Madonna vertelt hoe moeilijk ze het had tijdens haar eerste jaar in de Big Apple: "New York was niet helemaal wat ik ervan verwachtte. De stad verwelkomde me niet bepaald met open armen. Het eerste jaar werd er al eens een pistool op me gericht. Ik werd verkracht op het dak van een gebouw, nadat ik naar boven werd gesleurd terwijl er een mes tegen mijn rug werd geduwd."

De zangeres komt ook nog eens terug op haar jeugd. Ze geeft toe dat ze als tiener al raar bekeken werd. "Ik had niet veel vrienden. Ik had misschien zelfs geen vrienden. Maar het is allemaal goed gekomen, want als je niet populair bent en geen sociaal leven hebt, dan heb je wel meer tijd om op de toekomst te focussen."

05-10-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thom Yorke:

Thom Yorke: "Spotify is de laatste scheet van een stervend lichaam"

http://oi43.tinypic.com/1239puw.jpg

Thom Yorke, frontman van Radiohead en de supergroep Atoms for Peace, is nooit een grote liefhebber geweest van de streamingdienst Spotify. In een nieuw interview is hij nu echter heel duidelijk. Yorke noemde Spotify "de laatste scheet van een stervend lichaam".


Yorke deed zijn uitspraak nadat hij eerder al samen met producer Nigel Godrich besliste om het album 'Amok' van hun band Atoms for Peace van de streamingdienst te halen. Ook Yorkes solo-album 'The Eraser' werd van Spotify verwijderd, onder andere omdat de twee vinden dat Spotify artiesten te weinig betaalt.

Stuiptrekking
"We zitten vandaag in een grote overgangssituatie. Als muzikanten moeten we opstaan tegen Spotify. Wat er vandaag met de mainstreammuziek gebeurt, is de laatste stuiptrekking van de oude industrie. Eens die sterft, gebeurt er iets anders. (...) Veel van wat er op ons afkomt kan heel slecht uitvallen. Ik ga niet akkoord met de denkwijze 'dit is alles wat er overblijft en we zullen het er mee moeten doen'. Ik ben het daar niet mee eens."

Radiohead-albums die uitgebracht zijn bij het platenlabel EMI zijn wel nog op Spotify terug te vinden.

05-10-2013 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Pfaff lanceert kookboeken in Duitsland

Carmen Pfaff lanceert kookboeken in Duitsland

http://oi42.tinypic.com/e8lvgw.jpg

Carmen Pfaff heeft in Vlaanderen al 150.000 'Carmen kookt'-boeken verkocht. Ze trekt nu de grens over met een eerste reeks kookboeken in Duitsland. 'Kochen leicht gemacht mit Carmen Pfaff' ligt nu in de winkels bij onze Oosterburen.


"Ik heb een sterke binding met Duitsland", aldus Carmen tegenover Story. "Toen Jean-Marie voor Bayern München speelde, hebben we er zes jaar gewoond en het is nog altijd thuiskomen. Ik hoop dat mijn gerechten er aanslaan. En wie weet zijn we dan vertrokken: van Duitsland is het maar een kleine stap naar Oostenrijk!"

04-10-2013 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz weer slank en wulps op de rode loper

Penelope Cruz weer slank en wulps op de rode loper

http://oi41.tinypic.com/2dc63pu.jpg

Penelope Cruz heeft maar weinig (tot geen) zwangerschapskilo's meer over na de bevalling van haar tweede kindje, dochter Luna op 22 juli. Dat was gisteren zichtbaar op de première van de film 'The Counselor' in Londen: Penelope droeg een lange, strakke zwarte jurk met gouden borduursel, wat weinig aan de verbeelding overliet.


Hoe haar lichaam er onder de jurk uitziet, is natuurlijk niet publiekelijk bekend en de strakke jurk zal ook wel wat samenpersen maar toch kunnen we besluiten dat Penelope er amper twee maanden na de bevalling schitterend uit ziet.

Penelope (39) werd bij de première vergezeld door haar man Javier Bardem. Het Spaanse acteurskoppel speelt voor het eerst sinds 2005 weer samen in een film.

'The Counselor' gaat over een hebberige advocaat die in de drugshandel zit, en tegen wil en dank met zware criminelen te maken krijgt. In de thriller spelen behalve Penelope en Javier ook sterren mee als Cameron Diaz en Brad Pitt.

04-10-2013 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen Page en Willem Dafoe: "Acteren voor game veel zwaarder dan voor film"

Ellen Page en Willem Dafoe: "Acteren voor game veel zwaarder dan voor film"

http://oi40.tinypic.com/33yqa85.jpg

Het was maar een kwestie van tijd voor Hollywood de mogelijkheden van games zou ontdekken. Het spel 'Beyond: Two Souls' wist voor het eerst twee acteurs van het kaliber van een blockbusterfilm te strikken. Rijzende ster Ellen Page en ervaren rot Willem Dafoe speelden een script van 2.000 pagina's binnen enkele quasi lege vierkanten omgeven door camera's. Iedere beweging of gelaatsuitdrukking van de personages in het spel hebben Page en Dafoe moet spelen. Een enorme uitdaging voor een acteur, stellen ze allebei, aangezien ze zich de hele omgeving van het decor moesten inbeelden. Woensdagavond kwamen beide acteurs naar Parijs om in première de eerste beelden van hun virtuele acteerprestaties te bekijken.


Voorbijgangers van Le Grand Rex, de grootste bioscoopzaal van Parijs, hebben het waarschijnlijk niet eens opgemerkt. Een rode loper, een grote affiche, een massa schoon volk,... het moet wel weer de zoveelste première van een belangrijke film zijn. Toch was dit misschien wel de meest bijzondere film die de cinema ooit over de vloer kreeg. Het publiek kreeg de eerste drie kwartier van een videogame te zien. Aan de voorkant van het gebouw pronkten twee grote afbeeldingen van Hollywood-acteurs Ellen Page en Willem Dafoe. Enkel wie dichterbij kwam, kon zien dat het computerversies van de echte acteurs waren. Ze zijn het werk van een studio uit Parijs, Quantic Dream, vooral bekend voor een andere filmachtige game: 'Heavy Rain'. Maar 'Beyond: Two Souls' moet het nieuwe meesterwerk van de studio worden. Voor Sony was dit het laatste grote wapenfeit in dienst van de Playstation 3, aangezien er volgende maand een nieuwe console op de markt verschijnt.

Het concept is niet helemaal nieuw, omdat computertechnieken al langer hun weg in de filmwereld gevonden hebben. Wie de acteurs achter de schermen bezig ziet, kan bijvoorbeeld terugdenken aan de manier waarop Andy Serkis gestalte gaf aan Gollem in de 'Lord Of The Rings'-films. De acteur trekt een zwart pakje aan met tal van vreemde stippen. Het decor is niets meer dan een paar vierkanten van enkele meters die op de grond afgebakend zijn. De hele omgeving wordt immers door een computer gemaakt, dus die kan men tijdens het acteren nog niet zien. De camera's registreren de bewegingen en uitdrukkingen van de acteur en vertalen ze naar de acties van het animatiepersonage. Tot op heden was het echter een eenrichtingsbeweging van computer naar het witte doek. Nu krijgen acteurs de kans om volledig in dienst van een computerspel te werken.

Thriller
Het verhaal kon evengoed op het bureau van een topregisseur in Hollywood beland zijn. Het heeft alles weg van een stevige thriller die de mogelijkheden van het paranormale aftast. De grote vraag van het verhaal en het doel van het spel is te weten komen wat er na de dood gebeurt. Judie Holmes (Ellen Page) is een jonge vrouw van 23 jaar die al haar hele leven een geest kan zien. Aiden is letterlijk aan haar verbonden en kan zijn aanwezigheid laten blijken door voorwerpen in de omgeving te doen bewegen. Spelers zullen in de game regelmatig kunnen overschakelen op Aiden en bijvoorbeeld door muren kunnen lopen. We kregen in Parijs al een scène te zien waarin artsen op zoek gaan naar bewijs voor het bestaan van Aiden door een testpersoon en Judie in twee aanpalende ruimtes te plaatsen. Als speler moet je de onderzoekers vertellen wat er in de ruimte ernaast gaande is of er dingen doen bewegen. De belangrijkste van die onderzoekers is Nathan Dawkins (Willem Dafoe), een wetenschapper in dienst van de regering, die de gave van Jodie opvolgt en een soort vader voor haar wordt.

Toen Ellen Page en Willem Dafoe het aanbod kregen, zullen ze even de wenkbrauwen gefronst hebben. De jonge Page, vooral bekend door haar eerste grote hoofdrol in de film 'Juno', had wat overtuiging nodig. Het team van David Cage, het creatieve brein van Quantic Dream, stuurde het hele script, een exemplaar van 'Heavy Rain', de kritieken die de studio gekregen heeft en een soort "liefdesverklaring" over de oceaan om Page te overtuigen. De actrice had het perfecte profiel om de jonge Jodie in de game te spelen. Kort daarop trokken ze zelf naar de VS om het contract te ondertekenen. De uitdaging sprak haar helemaal aan. "Voor een acteur is dit een geweldige oefening. Je speelt immers tegen niemand", zegt ze. De omvang van het hele project is haast groter en veeleisender dan een filmproductie, zo ondervond ze al snel. "We speelden onafgebroken de ene scène na de andere. We zijn niet gewend om op één dag dertig pagina's van een script te verwerken. Je schiet ook voortdurend verschillende variaties van dezelfde scène. Dat was pas een uitdaging."

Ellen kon echter rekenen op de ondersteuning van een acteur die al veel nieuwe werelden verkend heeft. Willem Dafoe zal voor het brede publiek voor altijd bekend blijven als 'The Green Goblin' in de vorige Spiderman-reeks. Animatietechnieken zijn hem dus niet helemaal vreemd, hij werkte al vaker mee aan de creatie van geanimeerde figuren. Maar ook voor hem was deze vorm van acteren toch redelijk vernieuwend. "Je hebt werkelijk niets om je te oriënteren, je moet alles aan je fantasie overlaten. Voor ons was dit bijzonder interessant", zegt Dafoe. Naast de twee hoofdpersonages speelden nog andere acteurs mee, zoals Kadeem Hardison, vooral bekend als Dwayne Wayne in 'A Different World', een spin-off van The Cosby Show. "Dit project heeft ons teruggebracht naar de puurste vorm van acteren", zegt hij. "Toen we bezig waren, zag ik die gekke stippen op ons lichaam al niet meer. We moesten ons te hard op elkaar concentreren."

Gamer bepaalt einde
'Le Grand Rex' werd voor de wereldpremière gevuld door een bonte mengeling van filmliefhebbers en gamers. En heel vaak weet de ene niet veel over de wereld van de andere. Een vraag die een filmkenner zich bijvoorbeeld niet zal stellen, is waarom gekozen werd voor een vrouwelijke hoofdrolspeler. In games draait het nogal vaak rond een mannelijke protagonist, aangezien videospelletjes toch nog steeds meer mannen dan vrouwen aantrekken. "We hebben hier eigenlijk nooit over getwijfeld", zegt David Cage. "Vanaf het begin van het project ben ik vertrokken met een vrouw als hoofdpersonage. We wilden van Judie bewust geen videogamefiguur maken, maar een realistisch personage. Zij en haar emoties moesten geloofwaardig overkomen in relatie tot haar geest." Net zoals in een film dus, hoewel de acteurs toch niet mochten vergeten dat ze voor een game werkten. "Toen ze me dit vroegen, heb ik veel over games moeten leren", zegt Dafoe. In dit soort technologie is er zo goed als geen ruimte voor improvisatie, vult Cage aan. Acteurs moeten zich strikt aan het script houden.

De gebeurtenissen in het spel zijn niet chronologisch, aangezien we regelmatig scènes uit de voorbije vijftien jaar in het leven van Jodie te zien krijgen. Spelers zullen zo stukje bij beetje de informatie aan elkaar kunnen knopen. De makers beloven dat we misschien zelfs zullen ontdekken wat er na de dood (vandaar de titel 'Beyond') ligt. Wat het spel nog leuker maakt, en andermaal nieuwe deuren opent voor scriptschrijvers van films, is het gegeven dat niets vaststaat in deze game. Als speler bepalen jouw keuzes hoe het verhaal zich ontwikkelt. Mogelijk hangt het einde van het verhaal dus ook van die keuzes af. Bij iedereen zal de ervaring van de game anders zijn, alsof je er zelf middenin zit. "Dankzij deze game zullen mensen inzien dat je in een spel net zoals in een kaskraker iets kunt bereiken", zegt Lorne Balfe, die als muziekschrijver al meer vertrouwd is met het componeren van soundtracks voor games. "Dit is een blik in de toekomst. We zullen nog vaker de omgekeerde beweging van filmacteurs naar games zien."

Het team van Quantic Dream werkte drie jaar aan deze game. In het eerste jaar werd het immense script samengesteld. Vervolgens werd een jaar voorzien om de scènes te filmen. En daarna moest nog een jaar gepuzzeld worden aan het eindresultaat. Om de virtuele versies van de acteurs te maken, werd van haast iedere porie in hun huid een foto gemaakt. Aangezien het spel zich binnen een periode van vijftien jaar in het leven van Jodie afspeelt, moesten de animatiefiguren ook jonger gemaakt worden dan de huidige Ellen Page (26) en Willem Dafoe (58). Volgens Page is die operatie meer dan geslaagd. "Toen ik de beelden aan mijn moeder liet zien, zei ze dat ze mij als negenjarig meisje herkende. En zij kan het weten", aldus Ellen. Waarop Cage: "Voor ons is dat het mooiste compliment dat we konden krijgen."

De première van 'Beyond: Two Souls' maakte indruk. Deze game zou het ideale afscheid van de Playstation 3 kunnen worden en bovendien een hele nieuwe toekomst van samenwerking tussen film- en gameproducers mogelijk kunnen maken. Het spel ligt vanaf 11 oktober bij ons in de winkels. Volgende week kan je op HLN.be een review van onze speelervaringen lezen. Hieronder kan je al enkele video's bekijken over hoe deze speciale game tot stand kwam.

04-10-2013 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom George Clooney niet wil daten met Sandra Bullock

Waarom George Clooney niet wil daten met Sandra Bullock

http://oi44.tinypic.com/5kosvq.jpg

Ze kennen elkaar al jaren, ze kunnen het goed met elkaar vinden, hij vindt haar supermooi én schiet op met haar zoontje. Toch wil George Clooney niet daten met Sandra Bullock, al worstelde hij om precies uit te leggen waarom.


"Ze heeft gedatet met een van mijn beste vrienden. Dat is de bro code", probeerde hij eerst. "Ik ken haar al héél, héél lang."

De verslaggever van zender E! bleef aandringen. George probeerde de aandacht af te leiden: "Ziet ze er niet schitterend uit?" Ja dus, in een witte Giambattista Valli-jurk en zwart-witte hakken van Giuseppe Zanotti.

Gênant moment
Wat George dan wel zoekt in een vrouw? "Ik weet het niet echt", probeerde acteur de vraag te ontwijken. "Je stelt me al die vragen terwijl Sandy hier naast mij staat!", klonk het hoorbaar gegeneerd.

George mag de vraag dan proberen ontwijken, tussen de regels door is het wel duidelijk. Sandra mag dan een grappige buddy zijn, ze is ook een moeder en George staat erom bekend dat hij zich niet wil binden. Zo beëindigt hij al zijn relaties steevast na een jaar of twee, drie. Afgelopen juli brak hij nog met Stacy Keibler.

04-10-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het onmogelijke is gebeurd: Miley Cyrus choqueert opnieuw

Het onmogelijke is gebeurd: Miley Cyrus choqueert opnieuw

http://oi44.tinypic.com/2zrlv8m.jpg

Net als je denkt dat het niet erger kan worden met Miley Cyrus, doet het dat wel. Na twerken, tatoeages en suggestieve optredens, zijn er opnieuw choquerende foto's opgedoken van de zangeres. Fotograaf van dienst was Terry Richardson, die eerder ook al de veelbesproken shoot naar aanleiding van Mileys single 'Wrecking ball' deed.


Op de foto's, uitgebreid te bewonderen op Terry's site, werden gepost op 3 oktober.

Uiteraard speelt Miley's tong een van de hoofdrollen, net als behoorlijk wat naakt en suggestieve poses met blikjes frisdrank en ijsjes.

De outfits zijn al even onthullend. De opvallendste is ongetwijfeld de rode body met hooguitgesneden dijen en blote schouders.

Voor andere foto's draagt Miley alleen een kanten nylon of een zwarte lederen broek en doorzichtige 'trui'.

04-10-2013 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian mist North en deelt een foto

Kim Kardashian mist North en deelt een foto

http://oi41.tinypic.com/xdxg1s.jpg

Kim Kardashian is in Parijs voor de modeweek. Een eerste grote uitstap voor de nieuwbakken mama zonder baby North. Dat doet wat met een moederhart en dat is bij Kim Kardashian niet anders: "Ik mis het om wakker te worden naast mijn kleine engel", schreef ze bij de foto. Het woord engel was vervangen door een emoticon.


De kleine meid ligt lekker ingebakerd in een wit lakentje en rust op een schapenvel. De zwarte haren en de donkere ogen steken scherp af tegen al dat wit.

Het is nog maar de tweede foto die gedeeld wordt van het kind, dat geboren werd half juni. De eerste foto werd wereldkundig gemaakt via de (ondertussen afgevoerde) talkshow van trotse oma, Kris Jenner.

Op die foto was vooral het gezichtje van North, bijgenaamd Nori, te zien, waarbij ze met haar grote, donkere ogen over iemand schouder in de lens keek terwijl ze een handje uitstak.

04-10-2013 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McCartney: "Ik zou graag met Thom Yorke samenwerken"

McCartney: "Ik zou graag met Thom Yorke samenwerken"

http://oi44.tinypic.com/o6cvgw.jpg

Paul McCartney staat naar eigen zeggen open voor een samenwerking met Radiohead-frontman Thom Yorke. McCartney vreest echter dat die interesse niet wederzijds is. Dat schrijft het Britse muziekblad NME.


Het is vooral op aansturen van zijn familie dat de gewezen Beatle over een samenwerking met Thom Yorke begon na te denken. "Mijn dochter Stella is een erg grote fan. Ze blijft tegen me zeggen: 'Bel Thom op, duik samen in de studio en kijk wat er van komt.' Maar ik ben een beetje paranoïde", vertelt McCartney. "Wat als hij zegt: 'Euh, eigenlijk heb ik het te druk'?"

Maar Yorke is niet de enige artiest die op het verlanglijstje van McCartney staat om eens samen muziek mee te maken. "Enkele jaren geleden waren er luide geruchten dat ik samen met Bob Dylan muziek aan het schrijven was. Dat zit eigenlijk nog steeds ergens in mijn achterhoofd. Ik zou het graag doen."

Op 14 oktober komt de McCartney met een nieuw album: 'New'. Het is ondertussen al de zestiende langspeler die hij uitbrengt. Voor de nieuwe plaat werkte hij onder andere samen met producers Mark Ronson en Paul Epworth. De plaat bedraagt in totaal twaalf nummers, met ondermeer de single 'New'.

03-10-2013 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde kerstconcert van Milow in Het Depot

Vierde kerstconcert van Milow in Het Depot

http://oi40.tinypic.com/2zgu89w.jpg

Milow heeft een vierde 'Homecoming Christmas Concert' toegevoegd aan de eindejaarsconcerten die hij eind december in Het Depot in Leuven speelt. Omdat de concerten op 19, 20 en 21 december uitverkocht waren is er bijkomend een 'unplugged'-optreden gepland op zondagnamiddag 22 december om 15.30 uur.


Het is al het tweede jaar op rij dat Milow kerstconcerten speelt in Het Depot. De opbrengst van de vier eindejaarsconcerten gaat naar een goed doel: naar het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

Leuven is de enige stad waar de singer-songwriter uit het naburige Wespelaar dit jaar in ons land optreedt.

03-10-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: "Ik praatte met Blue Ivy tijdens de bevalling"

Beyoncé: "Ik praatte met Blue Ivy tijdens de bevalling"

http://oi42.tinypic.com/iyodbt.jpg

Elke zwangerschap is anders, net als elke bevalling. Waar sommige vrouwen de bevalling gedomineerd zien door pijn, had Beyoncé een heel andere ervaring. "We praatten met elkaar tijdens de bevalling. Ik weet dat het gek klinkt, maar ik voelde communicatie", zegt zangeres Beyoncé in een interview met de Australische Marie Claire. Het was die connectie met haar ongeboren kind die haar door de bevalling gesleurd heeft.


"Bij zware weeën, stelde ik me voor mijn kind door een zeer zware deur te duwen. In mijn verbeelding deed zij al het zware werk, en daardoor kon ik niet aan mijn eigen pijn denken."

Het moederinstinct kwam laat, zo zegt Beyoncé zelf: "Pas in de achtste maand voelde ik me 'moederlijk' worden. Ik dacht dat het niet sterker kon worden, maar ik was mis: tijdens de bevalling, door de connectie met mijn kind, versterkte dat nog, en toen ik haar zag...".

Echt laat is dat nochtans niet: een deel van de moeders voelt de band met het kind niet tot na de geboorte: dit kan dagen (of zelfs weken) duren.

03-10-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big Bang-actrice: "Mijn verloving begon met ruzie"

Big Bang-actrice: "Mijn verloving begon met ruzie"

http://oi43.tinypic.com/s28mzl.jpg

Een verloving is romantisch en brengt je in de zevende hemel? Voor Kaley Cuoco begon het alvast niet zo: "Mijn verloving begon met een ruzie!"


Geen echte ruzie, maar een opzettelijk geëscaleerde discussie, gestart door partner Ryan Sweeting. Doel? Weggeraken van Kaley op de set van haar nieuwe film, zodat hij thuis alles kon klaarzetten.

"Hij had me echt van mijn stuk gebracht met de ruzie. Ik dacht al: "Oei, de zaken gaan precies niet meer goed." Maar toen verraste hij me met een ring. Echt fantastisch."

Misschien niet het droomaanzoek, maar Kaley is toch blij met haar prins: "Vanaf dag één wist ik het onmiddellijk, het is magisch. We hebben dezelfde vrienden, we groeiden op met dezelfde mensen... we hadden elkaar alleen nog niet ontmoet."

Kaley en Ryan zijn nog maar enkele maanden samen, maar voelen zich toch klaar voor de grote stap. "Het is alsof we elkaar altijd gekend hebben. Op papier ziet het er onnozel uit, maar het werkt voor ons!"

03-10-2013 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt gebeurd: iemand liet tattoo van naakte Miley zetten

Echt gebeurd: iemand liet tattoo van naakte Miley zetten

http://oi44.tinypic.com/m9m5x0.jpg

Miley Cyrus zei het zelf: "Mensen laten tatoeages zetten van de meest rare dingen." Zelf heeft ze 'Rolling $tone' getatoeëerd op haar voet, maar zelfs Miley had niet kunnen voorzien dat ze zélf een tatoeage zou worden.


Tatoeëerder Scott Howard uit Buffalo, New York werd geïnspireerd door Mileys capriolen: twerking, creatief gebruik van een schuimrubberen vinger, naakt op een bal in een videoclip en belachelijk veel zicht op haar tong.

Howard verwekte al deze cruciale details in een tekening, tot de dotjes op haar hoofd en de schoenen in de clip toe. Het had bij een gekke tekening kunnen blijven, maar nee: iemand bestelde de tatoeage écht. De vereeuwiging ervan postte Howard zelf via zijn Instagram- en Facebookaccount met de woorden: "Net dit gedaan voor een of ander arm kind, hahah."

"Ik teken allerlei onnozele dingen en dan willen mensen ze echt op hun lichaam zetten. Het verbaast me nog altijd."

De (veel) grotere borsten, ietwat groot uitgevallen voortanden en de huilende wrecking ball zijn allemaal 'creatieve vrijheden'. Iemand merkte op dat Miley de grotere borsten vast zou appreciëren, waarop Scott Howard repliceerde: "Ik wilde meer een pin-up look."

03-10-2013 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hillary Clinton vraagt elke dag: "Wanneer word ik oma?"

Hillary Clinton vraagt elke dag: "Wanneer word ik oma?"

http://oi42.tinypic.com/nmb2ig.jpg

Hillary Clinton snakt naar een nieuwe job. Nee, niet (enkel) het presidentschap, maar wel... het grootmoederschap. Zo zegt dochter Chelsea: "Ze vraagt er elke dag naar!"


Wie getrouwd is of enige tijd samenwoont, kan er zich aan verwachten: de gevreesde 'Wanneer komen de kindjes'-vraag. Hillary Clinton is daarop geen uitzondering: ze staat te popelen om grootmoeder te worden.
 
Chelsea trouwde drie jaar geleden met Mark Mezvinsky. Kindjes stonden niet direct op het prioriteitenlijstje van het ambitieuze koppel, maar de dood van haar grootmoeder aan moeders kant in 2011 veranderde dat.

"Ik was nooit zo verloren als toen ze gestorven is. Het dwong mij en Mark om samen te zitten en concreet onze toekomstplannen te bespreken. Het eerste op onze lijst was dat, als God het wil, we in 2014 proberen een kind te krijgen. Wil je mijn moeder bellen en haar dat vertellen alsjeblieft?", grapte de voormalige 'first daughter' in het magazine Glamour.

Of papa Bill, ex-president van de VS, ook niet kan wachten om grootvader te worden vermeldt Chelsea niet.

03-10-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertpromotor niet schuldig aan dood Michael Jackson

Concertpromotor niet schuldig aan dood Michael Jackson

http://oi44.tinypic.com/29dycjm.jpg

Concertorganisator AEG Live is niet medeverantwoordelijk voor de dood van popster Michael Jackson en moet dus geen schadevergoeding betalen. Dat heeft een jury in Los Angeles beslist.


'The King of Pop' overleed in juni 2009 na een overdosis propofol, een narcosemiddel dat hij tegen slapeloosheid gebruikte, enkele weken voor hij met een lange reeks concerten in Londen een comeback zou maken. Die optredens waren een organisatie van AEG Live.

De moeder van Michael Jackson sleepte AEG Live voor de rechter. Volgens Katherine Jackson was de concertorganisator nalatig bij het aanstellen van Michaels lijfarts Conrad Murray. Murray diende de 'King of Pop' in juni 2009 de fatale dosis propofol toe. De cardioloog werd vanwege zijn betrokkenheid bij Jacksons dood eind 2011 veroordeeld tot vier jaar cel.

AEG heeft altijd ontkend dat het Murray aangesteld heeft. De jury acht de concertorganisator nu niet verantwoordelijk voor de dood van Jackson. "Hoewel het de arts wel degelijk heeft aangesteld", zo luidt het.

03-10-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!