Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens en Koen De Bouw in internationale serie 'The Team'

Veerle Baetens en Koen De Bouw in internationale serie 'The Team'

http://oi44.tinypic.com/t9t66s.jpg

Veerle Baetens, Hilde Van Mieghem, Koen De Bouw en Filip Peeters starten eind oktober met de opnames van de Europese serie 'The Team'. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) dinsdag. De reeks, die ook voor een groot stuk in Vlaanderen wordt opgenomen, wordt gecoproduceerd door het Gentse productiehuis Lunanime in samenwerking met VTM en kan rekenen op de steun van onder meer het VAF/Mediafonds.


Op 1 januari 2010 ondertekenden de meeste Europese landen een samenwerkingsverdrag dat politiekorpsen beter bewapent tegen internationaal georganiseerde misdaad. Daarvoor kunnen zogenaamde Joint Investigation Teams (JIT's) opgezet worden tussen verschillende Europese landen.

In 'The Team' leren we de leden van zo'n JIT kennen: de Belgische Alicia (gespeeld door Veerle Baetens), Harald uit Denemarken (Lars Mikkelsen, bekend van onder meer 'The Killing') en Jackie uit Duitsland (Jasmin Gerat). Dit team van experts wordt in het leven geroepen nadat drie lichamen tegelijkertijd gevonden worden in Antwerpen, Berlijn en Kopenhagen.

Antwerpen
Het Belgische aandeel in de productie van "The Team" is volgens het VAF erg groot. Lunanime is één van de vier hoofdproducenten en ongeveer 30 procent van het totale budget komt uit Vlaanderen. Veel buitenopnames worden opgenomen in ons land, voornamelijk in Antwerpen, waar ook alle binnenopnames plaatsvinden. Met uitzondering van de montage gebeurt de volledige postproductie in België.

Naast Veerle Baetens, Koen De Bouw, Hilde Van Mieghem en Filip Peeters zijn er nog enkele kleinere rollen voor Belgische acteurs.

De opnames van "The Team" starten op 21 oktober in Kopenhagen. Er volgen 130 draaidagen in België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

02-10-2013 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
01-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmposter Diana verwijderd bij ongelukstunnel in Parijs

Filmposter Diana verwijderd bij ongelukstunnel in Parijs

http://oi42.tinypic.com/2rm832d.jpg

De filmposter van Diana die in Parijs vlak naast de tunnel hing waar de Britse prinses bij een verkeersongeval om het leven kwam, is verwijderd. Dat laat een woordvoerder weten aan filmsite Deadline.


Er ontstond zowel in Frankrijk als in Groot-Brittanië veel ophef over de poster. Men vond het een ongelukkige plek om reclame te maken voor de film over het leven van de prinses. Advertentiebureau JCDecaux kreeg geen klachten binnen, maar het bedrijf besloot de poster toch weg te halen nadat de Franse filmdistributeur Le Pacte daarom had gevraagd.

Een woordvoerder van Le Pacte legt aan Deadline uit dat de poster "toevallig" op die plek terecht is gekomen. De locaties waar de posters hangen zijn namelijk niet bewust uitgekozen. "Er zijn honderden, soms duizenden posters." En de poster van Diana hangt door heel Parijs, aldus de woordvoerder.

Diana kwam in 1997 om het leven. Onlangs werd er een film gemaakt waarin Naomi Watts de rol van de prinses speelt. Daarin staan de laatste jaren van haar leven en met name de relatie die ze had met hartchirurg Hasnat Khan centraal. In Groot-Brittannië is de film uiterst kritisch ontvangen. De productie komt morgen uit in Frankrijk.

01-10-2013 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar Refaeli in vakantiemodus

Bar Refaeli in vakantiemodus

http://oi44.tinypic.com/21b222p.jpg

Bar Refaeli deelt op Instagram graag alle aspecten van haar leven met de talrijke volgers. Kiekjes waarop het topmodel alle werkstress van zich afschudt, mogen dan ook niet ontbreken.

Gisteren publiceerde de Israëlische blondine een foto met in de hoofdrol een zwembad, luchtmatras en haar goddelijke lichaam. Het onderschrift luidde veelbetekenend: "The party is over."

Het leven van een supermodel kan hard zijn, nietwaar?

01-10-2013 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna handgemeen tussen deelnemer en Lieven Scheire in 'De Slimste Mens'

Bijna handgemeen tussen deelnemer en Lieven Scheire in 'De Slimste Mens'

http://oi39.tinypic.com/nw0ec9.jpg

"Ik moet hem niet. Het is een domme jongen". De Nederlandse 'beroepsprovocateur' Prem Radhakishun, die deze week zijn opwachting maakt in 'De slimste mens ter wereld', schopt tegen een paar schenen in Dag Allemaal. Vooral tegen die van 'Slimste mens'-jurylid Lieven Scheire.


Radhakishun, de luidruchtige Nederlander van Surinaamse afkomst die vaak te gast is in het Canvas-programma 'Reyers Laat', laat zich nooit doen. "Uiteraard kan ik lachen om een goeie mop, maar van mij mag je altijd weerwerk verwachten. Zeker als je Lieven Scheire heet", aldus Prem in Dag Allemaal.

"De verhouding tussen mij en Lieven Scheire was zeer gespannen. Die Lieven, dat is een echte matennaaier. Het was zelfs bijna tot een handgemeen gekomen".

01-10-2013 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Douglas en Catherine Zeta Jones wonen weer samen"

"Michael Douglas en Catherine Zeta Jones wonen weer samen"

http://oi43.tinypic.com/m774b4.jpg

Het lijkt weer goed te komen tussen Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones. Douglas zou opnieuw ingetrokken zijn bij zijn vrouw, meldt The Sun.


Het koppel besloot enkele maanden geleden een adempauze in te lassen na dertien jaar huwelijk. Maar nu zou de 68-jarige Michael aan zijn echtgenote gevraagd hebben om hun relatie een nieuwe kans te geven. Hij woont weer samen met Catherine (43) en hun twee kinderen in hun appartement in New York.

"Als het goed gaat tussen Catherine en Michael zijn ze zo'n sterk team", aldus een bron dichtbij het stel. "Het komt wel goed tussen die twee."

01-10-2013 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodyguards dragen luie Bieber Chinese Muur op

Bodyguards dragen luie Bieber Chinese Muur op

http://oi43.tinypic.com/208xt1c.jpg

De sterallures van Justin Bieber kennen geen grenzen. De tiener heeft zich van zijn meest arrogante en gemakzuchtige kant laten bewonderen tijdens zijn tournee in China.

Voor zover bekend zijn de benen van de zanger nochtans perfect in orde, toch moeten bodyguards Bieber op hun schouders torsen om de Chinese Muur te bestijgen.

Op Twitter zijn foto's van de 19-jarige Canadees uitgelekt die tonen hoe de celeb zich laat dragen door zijn begeleiders. Trappen zijn kennelijk niet meer aan Bieber besteed. Hopelijk is het loon van de bodyguards navenant.

01-10-2013 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dubbele borstamputatie voor Anastacia

Ook dubbele borstamputatie voor Anastacia

http://oi44.tinypic.com/33wbg2b.jpg

Zangeres Anastacia heeft onthuld dat ook zij, in navolging van actrice Angelina Jolie, ook een dubbele borstamputatie heeft ondergaan. Ze nam deze beslissing eerder dit jaar nadat voor de tweede keer kanker bij haar werd vastgesteld.


Da Amerikaanse ster onthulde aan haar fans dat ze in de laatste fase van haar herstel van deze zware ingreep begonnen is. De 45-jarige borstkankerpatiënte is nu klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Anastacia annuleerde haar Europese tournee nadat in februari voor de tweede keer borstkanker bij haar werd vastgesteld. Anastacia overwon in 2003 ook al een keer deze slopende ziekte, ze werd genezen verklaard na een operatie en een bestralingskuur.

Ze verklaarde zelf waarom ze nu pas haar keuze van eerder dit jaar onthult: "Omdat oktober borstkankermaand is, wil ik alle lotgenoten een hart onder de riem steken. Eerder dit jaar kreeg ik voor de tweede keer de diagnose, momenteel ben ik aan het einde van mijn herstel van een dubbele borstamputatie. Deze maand krijgen alle borstkankerpatiënten de kans om sterker te worden en elkaar te steunen. Het is dankzij vroege diagnoses dat ik nu nog altijd leef."

Actrice Angelina Jolie verklaarde eerder dit jaar dat ze een preventieve dubbele mastectomie had ondergaan, omdat ze drager is van een genmutatie dat de kans op borstkanker aanzienlijk verhoogt. Sharon Osbourn kwam hier vorig jaar in november al voor uit. Zij herstelde tien jaar geleden volledig van darmkanker, maar opteerde voor de amputatie nadat ze had te horen gekregen dat ook zij deze genmutatie had.

01-10-2013 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erven Nina Simone eisen schadevergoeding van telefoniebedrijf

Erven Nina Simone eisen schadevergoeding van telefoniebedrijf

http://oi43.tinypic.com/2pyusg9.jpg

'Sinnerman', een hit van soulzangeres Nina Simone uit 1965, is het deuntje waarmee telefoniebedrijf HTC in een reclameclip op televisie hun nieuwste smartphone aanprijst. HTC heeft echter de rechten op het nummer niet verworven en dat is voldoende reden voor de erfgenamen van Simone om het bedrijf voor de rechter te dagen. De erven eisen minimum een miljoen dollar schadevergoeding.

30-09-2013 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears draagt Marlies Dekkers in 'Work Bitch'

Britney Spears draagt Marlies Dekkers in 'Work Bitch'

http://oi39.tinypic.com/9aqqrk.jpg

Zangeres Britney Spears draagt in de videoclip van haar nieuwe single 'Work Bitch' de Golden Karo-beha van lingerieontwerpster Marlies Dekkers.


Het is een bh met gouden cups, waarvan maar 400 stuks als limited edition werden uitgegeven.

Het is niet de eerste keer dat Britney Spears lingerie van Marlies Dekkers draagt. Tijdens haar Circus Tour in 2009, in haar videoclip 'Till the Worlds End' en als lid van het tv-programma X Factor in de Verenigde Staten droeg ze ook al eens een beha van de Nederlandse ontwerpster.

30-09-2013 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche van film 'Diana' bij ongelukstunnel zorgt voor controverse

Affiche van film 'Diana' bij ongelukstunnel zorgt voor controverse

http://oi43.tinypic.com/205e100.jpg

'Diana' blijft voor ophef zorgen. Nadat de langspeelfilm vakkundig werd neergesabeld door recensenten, is er een nieuwe rel onstaan over een affiche die werd opgehangen vlakbij de tunnel waar prinses Diana vijftien jaar geleden om het leven kwam.


De poster, die strategisch staat opgesteld aan de beruchte Pont de l'Alma, toont hoofdrolspeelster Naomi Watts. De vrienden van de overleden prinses vinden de affiche totaal misplaatst. "Een schaamteloze poging om een film die nooit gemaakt had mogen worden, te promoten", aldus Rosa Monckton. "Het is verwerpelijk om reclame te maken op de plek waar ze de dood vond."

De verhaallijn van de film wordt ondertussen door de Britse pers afgekraakt als klinkklare onzin en de acteerprestaties zouden weinig hoogstaand zijn.

Prinses Diana stierf op 31 augustus 1997 in Parijs toen haar chauffeur een paparazzo te snel af wilde zijn. Het voertuig belandde tegen een paal in de tunnel en ook Diana's vriend Dodi Al Fayed liet het leven.

30-09-2013 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid en 'de Lau' vieren zijn verjaardag: "Dat is hier KEIGRAAF"

Astrid en 'de Lau' vieren zijn verjaardag: "Dat is hier KEIGRAAF"

http://oi43.tinypic.com/sv72wi.jpg

33 wordt De Lau over twee weken en dus verraste zus Astrid Bryan hem met een vroeg cadeautje: een weekend uit de bol gaan op Tomorrowworld. "Dat is hier KEIGRAAF", zegt Astrid, die voor de gelegenheid uitgedost is als Dorothy van de Wizard of OZ. "Ik ben meer rock'n'roll maar af en toe wat goede dance music vind ik best leuk. 't Is de eerste keer dat we met zijn tweetjes naar zo'n groot festival gaan. De Lau wordt 33 - de big 33, dat is een big deal."

30-09-2013 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna bewijst dat het altijd een tikkeltje sexier kan

Rihanna bewijst dat het altijd een tikkeltje sexier kan

http://oi43.tinypic.com/13zakiw.jpg

Net als je denkt dat je het wel hebt gehad met sexy foto's van RiRi, slaagt de 25-jarige er telkens weer in je interesse te prikkelen. Dat overkwam ons tenminste toen we deze foto's onder ogen kregen: Rihanna als een pinup uit de Roaring Twenties en met een visnetniemendalletje. De foto's zijn een voorproefje van de clip bij 'Pour It Up', waarin ze haar paaldanstalent botviert.

30-09-2013 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Jan Verheyen primeur van staatsieportretten kreeg

Hoe Jan Verheyen primeur van staatsieportretten kreeg

http://oi42.tinypic.com/25re26e.jpg

De troonswissel van 21 juli heeft de makers van 'Het Vonnis', het rechtbankdrama van scenarist en regisseur Jan Verheyen, extra werk bezorgd. Tijdens de opnames in maart waren Filip en Mathilde nog gewoon prins en prinses en hingen er in de rechtszaal dus portretten van Albert en Paola. Die beelden moesten na 21 juli digitaal worden bijgewerkt. Dat meldt het VTM-programma 'Royalty'.


Het was producent Peter Bouckaert die het paleis contacteerde om de nieuwe staatsieportretten van koning Filip en koningin Mathilde aan te vragen. Op dat moment lagen de foto's klaar, maar waren ze nog niet aan de pers en het grote publiek voorgesteld.

Nadat het paleis allerlei formulieren, motivaties, dossiers en verklaringen ontving, stemden ze er mee in de foto's uitzonderlijk vroeg aan de makers van de film te bezorgen.

Het kostte het team van 'Het Vonnis' bijna twee volle dagen om de koninklijke portretten in de rechtszaal digitaal aan te passen, maar Jan Verheyen is tevreden met het resultaat: "Het was monnikenwerk, maar het loont absoluut de moeite".

30-09-2013 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtzwaarden uit 'Star Wars' kunnen écht wapens worden

Lichtzwaarden uit 'Star Wars' kunnen écht wapens worden

http://oi41.tinypic.com/98ap2p.jpg

May the force be with you! Wetenschappers hebben 'per ongeluk' een manier ontdekt om lichtzwaarden te maken zoals de dodelijke wapens waarmee Jedi-ridders duelleren in de 'Star Wars'-films. Of hoe fictie wel eens werkelijkheid zou kunnen worden.


Fysici van de universiteit van Harvard en het instituut voor technologie van Massachusetts schrijven over hun ontdekking in het vakblad Nature. Ze hebben een manier gevonden om fotonen (lichtdeeltjes met elktromagnetische straling, nvdr) zodanig met elkaar te verbinden dat ze een nieuwe molecule vormen die zich precies gedraagt zoals de dodelijke sabels die regisseur George Lucas verzon. De fotonen gaan zodanig op elkaar reageren dat ze een soort vaste massa van licht worden. Daarmee kan je theoretisch een lichtzwaard maken.

Interactie tussen fotonen
"De meeste eigenschappen die we over licht kennen, stammen uit het feit dat fotonen geen massa hebben en niet met elkaar in interactie gaan", verklaart professor fysica Mikhail Lukin van de universiteit van Harvard. "We hebben een speciaal medium geschapen waarin fotonen zo sterk met elkaar in interactie gaan dat ze als een massa gaan handelen en aan elkaar klitten tot molecules".

"Het is niet vergezocht dit te vergelijken met lichtsabels. Wanneer de fotonen op elkaar reageren, duwen ze tegen elkaar aan en reflecteren ze elkaars licht. De fysica van wat er in die moleculen gebeurt is gelijkaardig aan wat we zien in de Star Wars-films. Ook daar zie je twee lichtstralen die niet door elkaar heen gaan zoals je zou verwachten, maar tegen elkaar afketsen".

De fysici zijn nog niet begonnen met het ontwikkelen van échte wapens en breken zich ook nog niet het hoofd over hoe ze het typische 'shhwoink'-geluid van duellerende Jedi's kunnen imiteren.

Toepassingen
"Waarvoor deze nieuwe wetenschap kan dienen, weten we nog niet. Maar het gaat om een nieuwe staat van de materie, dus hopen we dat er nieuwe toepassingen komen bovendrijven naarmate we deze fotonmolecules verder onderzoeken", aldus professor fysica Vladan Vuletic van het MIT.

In oktober vorig jaar kocht Disney voor ruim 4 miljard dollar LucasFilm over. Kort daarna raakte bekend dat een nieuwe 'Star Wars'-trilogie in de maak is. Naar verluidt sporen 'Star Wars'-fans uit de hele wereld de wetenschappers aan om met een stoerder replica van de lichtsabel op de markt te komen dan de huidige uitschuifsalami's met een batterijtje en een led-lichtje in.

30-09-2013 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. en Kanye vluchten zonder dochter naar Parijs

Kim K. en Kanye vluchten zonder dochter naar Parijs

http://oi43.tinypic.com/316qn83.jpg

Na alle heisa rond de aanvaringen van Kanye West met de paparazzi zijn de zanger en zijn wederhelft, Kim Kardashian, naar Parijs vertrokken. Het koppel had behoefte aan vakantie en koos voor de romantische stad van de liefde.


Het is de eerste keer dat de realityster voor langere tijd gescheiden is van haar drie maanden oude baby North. Kim en Kanye zijn niet alleen in Parijs om tijd met elkaar door te brengen, ze willen ook de modeweek in de Franse hoofdstad bijwonen. ''Kim nam met pijn in het hart afscheid'', weet een bron te vertellen aan Us Weekly.

Eerder deze week werd Kanye bij zijn thuis opgewacht door de pers en daar was de zanger niet mee opgezet. "Zoek eens echt werk. Wat zou je er van vinden als ik om 04.00 's nachts bij jouw huis zou staan", zei hij geïrriteerd. Toen de paparazzi weigerden om weg te gaan, schold Kanye hun huid vol.

De zanger heeft het helemaal gehad met de pers en had duidelijk even behoefte om het land uit te gaan.

30-09-2013 om 10:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan en 'de Lau' zorgen met Regi voor stevig Belgisch feestje

Astrid Bryan en 'de Lau' zorgen met Regi voor stevig Belgisch feestje

http://oi39.tinypic.com/ih44cl.jpg

Een Belgisch feestje met Astrid Bryan, de 'Lau' en Regi in de hoofdrol én een grootse affiche voor de Mainstage zorgden zaterdag voor een topdag op TomorrowWorld. Een interview met Astrid en de 'amazing' sfeer op en rond het aparte Belgische podium, morgen in de krant Het Laatste Nieuws. De topdj's die het zaterdag uitverkochte TomorrowWorld in vervoering brachten en het mooiste in nog altijd 'Hotlanta' naar boven lieten komen:

29-09-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Broken Circle Breakdown' valt twee keer in de prijzen in Québec

'The Broken Circle Breakdown' valt twee keer in de prijzen in Québec

http://oi41.tinypic.com/27y5t9k.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van filmregisseur Felix Van Groeningen is op het derde Québec City Film Festival in Canada, van 19 tot 29 september, tweemaal in de prijzen gevallen. De film won zowel de Grote Prijs van de Jury als de Prijs van het Publiek, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag in een persbericht.


Van Groeningen was naar aanleiding van de Britse release op promotour in onder andere Londen. Hij bedankte het publiek in Québec via een korte boodschap. Het drama met Veerle Baetens en Johan Heldenberg in de hoofdrol won eerder in Montréal, op het Fantasia Film Festival, ook een van de publieksprijzen, aldus het VAF.

De twee nieuwe prijzen in Québec voegen zich bij de reeks internationale onderscheidingen die de film al wist te verzilveren, zoals de Panorama Publieksprijs en het Europa Cinemas Label in Berlijn. De film dingt ook nog mee naar de Europese filmprijzen (de European Film Awards, EFA), die op 7 december in Berlijn worden bekendgemaakt. Tot eind oktober kan nog gestemd worden op de website van de EFA's. Daarnaast is 'The Broken Circle Breakdown' de Belgische inzending voor de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film.

Op het filmfestival in Québec stonden nog meer Vlaamse films in de selectie, zoals 'De helaasheid der dingen', eveneens van Felix Van Groeningen, 'Kid' van Fien Troch en de coproductie 'Pinocchio'. Voorts waren er ook de korte films 'Mont Blanc' van Gilles Coulier, 'Houses With Small Windows' van Bülent Öztürk en 'Wolfsmelk' van Hans Vercauter te zien.

29-09-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugs en alcohol of auto's: Wat zal het zijn, Ozzy?

Drugs en alcohol of auto's: Wat zal het zijn, Ozzy?

http://oi43.tinypic.com/15rlgk9.jpg

In haar boek 'Unbreakable' onthult Sharon Osbourne hoe ze Ozzy jaren geleden deed kiezen tussen drugs en alcohol of zijn dierbare collectie auto's.


Toen Sharon Osbourne een aantal jaren geleden ontdekte dat Ozzy opnieuw aan drank en drugs zat, besloot ze hem te confronteren. Omdat de relatie toen al aan een zijden draadje hing, dwong ze hem in therapie te gaan en zich aan te sluiten bij de AA.

Niet veel later kreeg de 60-jarige Britse echter een telefoontje van Ozzy waarin hij zei: "Ik denk dat ik vrijgezel moet worden". Sharon schrijft in haar boek dat ze hem als volgt van repliek diende: "Waaaaat? Een vrijgezel? Heb je jezelf gehoord? Je bent een gepensioneerde. Wat jij nodig hebt, is een bejaardenpas voor de bus."

Toen Ozzy uren later thuiskwam met een fles wodka en een krat bier, liep Sharons emmer over. Ze gaf de opdracht om de hele autocollectie van de Black Sabbath-held te koop aan te bieden, een daad die de 'Prince of Darkness' het licht deed zien. Hij gaf toe dat hij hulp nodig had. In april dit jaar deelde hij zijn verslaving ook met de wereld via Facebook. Ondertussen zou hij alweer een hele tijd clean zijn.

29-09-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry was suïcidaal na scheiding van Russell Brand

Katy Perry was suïcidaal na scheiding van Russell Brand

http://oi42.tinypic.com/28ibzaa.jpg

Katy Perry heeft het erg moeilijk gehad na haar scheiding van Russell Brand. Zelfs zo moeilijk dat ze suïcidale gedachten heeft gehad, biecht ze op aan Billboard.


Op het nieuwe album van Perry staat het lied 'By the Grace of God'. De song begint met de zangeres liggend op de grond terwijl ze tegen zelfmoordgedachtes vecht. "Dat nummer is het bewijs van hoe moeilijk het op een gegeven moment was. Ik vroeg mezelf af: 'Wil ik volhouden? Moet ik verder leven?'', onthult Katy.

"Alle nummers zijn momenten uit mijn leven. Ik kan alleen autobiografische liedjes schrijven. Ik stop al het bewijs in mijn muziek. Ik zeg altijd tegen mijn fans: als je de waarheid wilt weten, luister dan naar de muziek."

Tegenwoordig ziet het leven van Perry er heel anders uit. Ze is dolgelukkig met haar vriend John Mayer. "Hij is letterlijk een genie", aldus Katy. "Wanneer we in bed liggen, maakt hij een kruiswoordpuzzel. Elke avond probeert hij het binnen 10 minuten op te lossen. Als hij zich ergens in vastbijt, dan doet hij het heel goed. Ik vraag altijd om zijn hulp."

29-09-2013 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger One Direction is stem kwijt

Zanger One Direction is stem kwijt

http://oi43.tinypic.com/2iacqo8.jpg

Het concert van de Britse boysband One Direction, dat vandaag op het programma staat in het Australische Perth, moet het wellicht doen zonder Louis Tomlinson. De zanger is zijn stem kwijt, zo tweette hij zelf. Eerder had Tomlinson al laten weten dat hij problemen had met de jetlag, na de lange vliegreis richting Down Under. "Ik ben nog altijd niet gewend aan deze tijdszone, voel me net een zombie", luidde het toen.

De bandleden van One Direction kwamen deze week negatief in het nieuws nadat ze liefst drie keer door een rood licht reden na hun aankomst op de luchthaven van Perth. Ze voerden als verdediging in dat ze werden achtervolgd door een horde fans, maar dat excuus volstond niet voor de politie, die een onderzoek opende. "Dat ze popsterren zijn, wil niet zeggen dat ze zich niet aan de wet hoeven te houden", liet commissaris Nick Anticich weten.

29-09-2013 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!