Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld aangeklaagd om beledigende uitspraken over dikkerds

Karl Lagerfeld aangeklaagd om beledigende uitspraken over dikkerds

http://oi41.tinypic.com/33ax5yu.jpg

Een Franse associatie die vecht voor de rechten van volslanke vrouwen heeft officiëel klacht ingediend tegen ontwerper Karl Lagerfeld wegens zijn uitspraak dat niemand dikke modellen op de catwalk wil zien.


De groep 'Belle Ronde Sexy et Je M'assume' stapte naar de rechter in Saintes, de leden beschuldigen de modekeizer ervan discriminerende en onterende uitspraken te hebben gedaan. De woordvoerster van de groepering Betty Aubriere heeft gezegd dat bekende figuren moeten stoppen met dit soort beledigingen. "We hebben er genoeg van. Veel jonge meisjes zijn onzeker en het is verschrikkelijk voor hen wanneer ze zulke commentaren moeten aanhoren."

Meer dan tien jaar geleden speelde de ontwerper van Chanel 42 kilo kwijt en schreef hier een boek over. Sindsdien beledigt hij regelmatig dikke mensen en prijst hij slanke figuren.

In zijn boek 'De wereld volgens Karl' zei hij bijvoorbeeld dat niemand dikke vrouwen op de catwalk wil zien, eerder deze maand herhaalde hij de uitspraak op televisie. "Dikke vrouwen die met hun zakje chips voor de televisie zitten en zeggen dat slanke modellen lelijk zijn die onze gezondheidszorg onder druk zetten." Zijn uitspraken hebben in het verleden ook al voor heel wat controverse gezorgd.

30-10-2013 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Galliano is terug: hij mag Kate Moss stylen voor Vogue

John Galliano is terug: hij mag Kate Moss stylen voor Vogue

http://oi43.tinypic.com/2rnhdmv.jpg

Nadat de gevallen designer achter de schermen bij modehuis Oscar de la Renta een handje mocht toesteken, is de designer nu helemaal terug met een stylingopdracht voor het Britse modeblad Vogue. Hij mag Kate Moss uitdossen voor de cover.

Galliano werd twee jaar geleden gedumpt door modehuis Dior nadat hij een antisemitische tirade in een café in Parijs had afgestoken. Kate Moss is hem altijd blijven verdedigen en liet hem enkele maanden na de hetze haar trouwjurk ontwerpen voor haar huwelijk met Jamie Hince. Moss werd onlangs aangesteld als moderedacteur voor het blad, zij heeft waarschijnlijk wel haar vriend bij Vogue aangeprezen. De shoot draaide rond de jaren 20 en het Russisch ballet.

30-10-2013 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leveraandoening is doodsoorzaak Lou Reed

Leveraandoening is doodsoorzaak Lou Reed

http://oi42.tinypic.com/20fep9c.jpg

De behandelende dokter van Lou Reed heeft bevestigd dat de zanger is overleden aan de leveraandoening waar hij de afgelopen tijd mee kampte. Volgens dr. Charles Miller was de zanger vorige week terug in de kliniek in Cleveland waar hij in het voorjaar een levertransplantatie kreeg.


Miller was de chirurg die in april de transplantatie in de Cleveland Clinic verrichtte. Na de operatie verklaarde de 71-jarige Reed dat hij zich "sterker dan ooit" voelde. Maar vorige week kreeg hij van de dokters in Cleveland te horen dat zijn leverziekte niet meer te behandelen was. "We waren het erover eens dat we alles hadden gedaan dat we konden", zegt Miller tegen The New York Times.

Reed ging daarna naar zijn woning in Amagansett, in The Hamptons in de staat New York. Daar is hij zondag overleden.

Lou Reed, in de jaren zestig en zeventig een notoire heroïneverslaafde, hield aan zijn drugmisbruik de leverkwaal hepatitis C over. Die wist hij met medicatie te bedwingen, maar de leveraandoening is hem dan toch fataal geworden.

29-10-2013 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'George Clooney heeft romance met advocate'

'George Clooney heeft romance met advocate'

http://oi39.tinypic.com/f39btl.jpg

George Clooney is in Londen op stap geweest met een advocate. E! News spotte het tweetal tijdens een intiem dinertje, waarna de Hollywood-ster en de Britse schone lachend in dezelfde taxi stapten.


De dame in kwestie heet Amal Alamuddin en ze ging tijdens de date gekleed in een rode halterjurk. De brunette is gespecialiseerd in mensenrechten en internationaal recht en werd onlangs door een Britse website boven aan een lijst van meest gewilde vrijgezelle advocates geplaatst.

Momenteel vertegenwoordigt Alamuddin de WikiLeaks-oprichter Julian Assange in zijn uitleveringszaak met Zweden. E! wist ook nog te vertellen dat Ashton Kutscher haar volgt op Twitter.

29-10-2013 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne showt de nieuwste lingerietrends

Cara Delevingne showt de nieuwste lingerietrends

http://oi43.tinypic.com/zwf1g4.jpg

Het Britse topmodel Cara Delevingne draagt de gekste outfits, maar onder die oversized sweaters en petjes zit wel degelijk een moordlijf verstopt. Dat bewijst de 21-jarige schoonheid met een foto in lingerie van La Perla die ze op de fotowebsite Instagram postte.


Vorig jaar liep Cara nog op de catwalk voor lingeriemerk Victoria's Secret, nu mag ze de groten der aarde vervoegen als gezicht van het Italiaanse lingeriehuis La Perla. Ze meldde zelf het nieuws door een voorproefje van de campagne op Instagram te posten, het beeld werd geschoten door het bekende duo Mert Alas en Marcus Piggott.

Deze herfst en komende winter zet La Perla in op een erg sexy lijn met veel kant en nude, wat de illusie van transparante beha's en slipjes wekt. De slaapjurkjes komen vaak in zwarte en soms zelfs rode transparante stoffen, met een erg verleidelijke lijn als resultaat. Ook zijn de jarretelles duidelijk helemaal terug, maar La Perla gaf er een moderne toets aan. Het merk maakt kousen rechtstreeks aan de slipjes vast. Wij zijn helemaal fan van de korsetten in huidskleur. Niet alle stukken uit deze herfstcollectie lijken geschikt voor op kantoor, aangezien driehoekige behaatjes niet zoveel steun bieden. Ze kunnen wel perfect voor een romantisch avondje thuis met je partner.

29-10-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Gert Winckelmans ziet straf in beroep bevestigd

Acteur Gert Winckelmans ziet straf in beroep bevestigd

http://oi43.tinypic.com/2v9jm.jpg

Het hof van beroep in Gent heeft de straf die Gert Winckelmans (34) kreeg voor een slag in Club 69 op de Gentse Oude Beestenmarkt bevestigd. In eerste aanleg werd de acteur veroordeeld tot zes maanden met uitstel.


Gert Winckelmans uit Antwerpen werd bekend als Simon uit de vtm-telenovelle 'Sara'. Voorts speelde hij rollen in televisieseries als Aspe, Code 37, Deadline 14/10, Clan en Zone Stad. Op 25 oktober 2011 raakte in de Gentse Club 69 een student van Iraanse afkomst zwaargewond aan z'n oog. Hij wees "Simon uit Sara" aan als dader die op dat moment ook aanwezig was in de club na een filmpremière.

Winckelmans werd door de correctionele rechtbank van Gent in februari dit jaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden met uitstel en een effectieve geldboete van 275 euro. Hij ging in beroep en bleef zijn onschuld staande houden. Het hof van beroep bevestigde echter het eerste vonnis. Volgens het hof zijn er geen redenen om te twijfelen aan het verhaal van de Iraanse student en zijn vriend die op dat ogenblik naast hem stond. Ook ziet het hof geen bewijzen van uitlokking. Een opschorting van straf werd dan weer als een onvoldoende zwaarwichtig signaal beschouwd, waardoor de straf van zes maanden met uitstel werd bevestigd.

29-10-2013 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksproblemen voor Will en Jada Smith?

Huwelijksproblemen voor Will en Jada Smith?

http://oi42.tinypic.com/21m9aur.jpg

Will Smith en zijn vrouw Jada zijn al twee maanden niet samen gezien. Er doen al een tijd geruchten de ronde dat de twee huwelijksproblemen hebben en volgens RadarOnline is het feit dat de twee nog nauwelijks samen buitenkomen hier een bevestiging van.


Het koppel zou elk hun eigen leven leiden. Zo is Will al een tijdje in New Orleans voor de opnames van zijn nieuwe film 'Focus'. Jada werd eerder deze maand gezien in Parijs. Toen ze weer terugkwam, is ze volgens de website bij haar broer ingetrokken. De moeder van de acteur wilde niet reageren op vragen van RadarOnline over het huwelijk van de twee. "Is dat niet iets persoonlijks? Bedankt voor jullie belangstelling", antwoordde ze.

Will en Jada gaven elkaar vijftien jaar geleden het jawoord. Het is niet de eerste keer dat hardnekkige geruchten over een breuk de rond doen. In 2011 gebeurde dat ook al een aantal keer.

29-10-2013 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelfout in tatoeage van Sam De Bruyn: stunt of blunder?

Spelfout in tatoeage van Sam De Bruyn: stunt of blunder?

http://oi43.tinypic.com/2qdzd54.jpg

Het had een een zinnetje uit 'Teddy Picker' van de Arctic Monkeys moeten worden, maar in ruil kreeg Sam De Bruyn een spelfout op zijn onderarm getatoeëerd. 'Safe it for the moning after' is de boodschap die zogezegd vereeuwigd zou zijn op het lichaam van de Studio Brussel-presentator.

Toen fans via Facebook en Twitter de bewuste spelfout onder de aandacht brachten, werd de originele foto van de tatoeage verwijderd. Een screenshot doet echter wel nog de ronde op Twitter. Ook een eigen hashtag mocht duidelijk niet ontbreken.

De Bruyn zelf reageerde voorlopig niet op de blunder, of gaat het slechts om een stunt?

29-10-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosief: de minnaars van koningin Paola

Explosief: de minnaars van koningin Paola

http://oi40.tinypic.com/fu5i8n.jpg

Dag Allemaal gooit de knuppel in het gouden hoenderhok met een diepgravende blik op het woelige liefdesleven van koningin Paola. Via uiteenlopende bronnen uit de Brusselse beau monde, de politiek en de kunstwereld lijst het weekblad de mannen op die voor de charme van de bloedmooie Paola Ruffo di Calabria. Een lijst die heel wat langer is dan die van de amoureuze escapades van haar echtgenoot.


Volgens hardnekkige berichten was Paola de eerste die verstrooiing buiten het huwelijk zocht.

Aldo Vastapane
De eerste naam die in deze context de kop opsteekt, is die van zakenman Aldo Vastapane. De invoerder van Mercedes vergaarde een fortuin met taxfreeshops in luchthavens. Die wordt er zelfs van verdacht de biologische vader van prins Laurent te zijn.

"De Italiaanse hoer"
Laurent heeft dat lange tijd zelf geloofd en legde dossiers aan over de buitenechtelijke relaties van zijn vader en moeder. Daar confronteerde hij hen ook mee. Als Laurent met het personeel over zijn moeder praatte, noemde hij haar 'la pute Italienne', de Italiaanse hoer.

Adamo
In 1964 deed het gerucht de ronde dat Paola een romance beleefde met zanger Adamo, die 'Dolce Paola' voor haar schreef. Twaalf jaar geleden werd Adamo door koning Albert in de adelstand verheven. Volgens sommigen was dat om hem te bedanken voor zijn discretie over zijn amourette met Paola.

De Donnéa & de Mun
Paola zou naast een liefdesnest op de Louizalaan in Brussel ook een adres in Parijs hebben gehad dat als uitvalsbasis diende voor haar buitenlandse avonturen. Op de Louizalaan zou ze haar minnaar en politicus François-Xavier de Donnéa ontmoeten, de latere burgemeester van Brussel. In Parijs hing de adellijke Franse fotograaf Albert de Mun dan weer geregeld aan de bel.

De lijst van mannen die zich volgens de geruchtenmolen laafden aan de charme van Paola is lang. Er staan onder meer nog een bankier, een ex-minister en een kunstpaus op.

Lees alles over de mannen in het leven van koningin Paola in Dag Allemaal.

29-10-2013 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekwereld rouwt om Lou Reed:

Muziekwereld rouwt om Lou Reed: "Hij stierf in vrede, blij dat lijden voorbij was"

http://oi44.tinypic.com/2jtd80.jpg

'The Door', zo luidt de simpele commentaar die Lou Reed bij zijn laatste post op Facebook en Twitter plaatste, bij een poster van zichzelf op een deur met daaronder de graffiti 'papa loves baby'. Sinds het overlijden van de rocklegende gisteren bekendraakte, regent het huldebetuigingen en condoléances van collega's en mensen die door de man geïnspireerd raakten. "Hij stierf in volslagen vrede. Hij was opgelucht dat hij niet meer hoefde te lijden", zo meldt Jenni Muldaur, een vriendin van Lou Reed en zijn vrouw Laurie Anderson en tevens zijn backingzangeres tijdens de 'Berlin'-tournee. Lou Reed overleed gisteren op zijn 71ste aan complicaties van een levertransplantatie die hij eerder dit jaar onderging.


John Cale, die met Lou Reed  Velvet Underground oprichtte, de invloedrijkste band ooit: "Het nieuws dat ik het meest vreesde, verbleekt in vergelijking met de krop in mijn keel en de leegte in mijn maag. Twee jochies ontmoeten elkaar toevallig en 47 jaar later hebben we op nog steeds dezelfde manier lief, en vechten we ook op dezelfde manier. Eén ervan verliezen is onbevattelijk. Er is geen vervanging, niet digitaal of virtueel. Gebroken nu, voor altijd. In tegenstelling tot zovelen met gelijkaardige levensverhalen staat het beste van onze woede op vinyl, zodat de hele wereld er een glimp van kan opvangen. Dat we enkele weken geleden nog samen lachten, zal me voor altijd herinneren aan wat er goed was tussen ons".

Brian Wilson
van The Beach Boys: "Lou Reed was a great songwriter and story teller. I especially connected with his ballads. I think Sad Song was one of my favorites. He will truly be missed".

Carl Barât van The Libertines tweet: "Goodbye Lou reed. You gave me my strength and helped me in my weakness". Trixie Whitley op Facebook: "h u r t . Rip Lou . Thoughts w/ Laurie . ."

Dirk Blanchart, bekend van Luna Twist, herinnert zich op Facebook een ontmoeting met Reed in 2007, toen hij wekenlang in Gent verbleef waar zijn vrouw Laurie Anderson een rugoperatie onderging. "Het was a kinda perfect afternoon in Gent in augustus 2007, jongensdroom ook die uitkwam, maar voor nu: Berlin en Rock'n'Roll Animal op repeat zetten. Tnx for the music & the vision & the inspiration", meldt Blanchart op Facebook.

Salman Rushdie tweet: "My friend Lou Reed came to the end of his song. So very sad. But hey, Lou, you'll always take a walk on the wild side. Always a perfect day".

Actrice Olivia Wilde: "Damn. Lou Reed. Damn". John Cale, zijn kompaan bij The Velvet Underground met wie Reed een haat-liefdeverhouding had: "The world has lost a fine songwriter and poet ... I've lost my 'school-yard buddy'".

David Bowie postte een foto van hemzelf en Lou Reed met als onderschrift: ""It is with great sadness that we report the death of Lou Reed who died today aged 71 ... He was a master".

Iggy Pop, die in de jaren zeventig samen met David Bowie close was met Lou Reed, hield het kort: "Devastating news".

Jenni Muldaur, die met Lou Reed toerde tijdens de 'Berlin'-tournee, deelt op Facebook mee dat ze vrijdag Reed nog zag. "Ik bracht vrijdag tot drie uur 's nachts door met Lou en Hal (producent Hal Wilner, nvdr.). We luisterden naar muziek en lagen op de grond, gewoon samen zijn. Er kwam een lied voorbij en Hij huilde en zei 'vergeef me dat ik zo vatbaar ben voor schoonheid". Hij stierf in volslagen vrede. Opgelucht dat hij niet meer moest lijden".

28-10-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle albums van Paul Simon verzameld in één box

Alle albums van Paul Simon verzameld in één box

http://oi42.tinypic.com/261jafm.jpg

Na een carrière van zestig jaar, 12 studio-albums en honderden nummers heeft Paul Simon al zijn werk verzameld in een 'anthology'. De collectie werd 'The Complete Albums Collection' gedoopt en is vorige week uitgebracht bij Legacy Recordings. Dat meldt het muziekblad Rolling Stone.


In de box vinden fans zijn 12 studio-albums - van 'The Paul Simon Songbook' uit 1965 tot 'So Beautiful or So What' uit 2011. Daarnaast werden in zijn verzamelde werk twee albums van volledige live-concerten toegevoegd.

Paul Simon startte zijn solocarrière in 1965. Van zijn eerste album 'The Paul Simon Songbook' werden enkele nummers later wereldberoemd als duet met Art Garfunkel. In 1970 ging het duo uit elkaar, waarna Simon onmiddellijk zijn solocarrière verder zette.

28-10-2013 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes: "Ik voel me schuldig als sexy model"

Doutzen Kroes: "Ik voel me schuldig als sexy model"

http://oi42.tinypic.com/30ldojt.jpg

Topmodel Doutzen Kroes is zich bewust van het gebruik van Photoshop bij foto's die van haar zijn gemaakt. Ze voelt zich zelfs wel eens schuldig over de mate waarbij haar lichaam mooier is gemaakt dan het in werkelijkheid is.

"Soms voel ik me schuldig dat ik met dit werk vrouwen onzeker maak. Ik vertel er altijd bij dat ik niet op de foto's lijk. Als ik gefotografeerd wordt in slecht licht en zonder make-up is het resultaat niet hetzelfde. Soms word ik wakker met het besef dat ik niet diegene ben die ik dan zie in de tijdschriften. "Wie is dat in mijn badkamer?' denk ik dan", aldus het topmodel aan de New York Post.

28-10-2013 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher mag niet alleen met liefdeskind zijn

Liam Gallagher mag niet alleen met liefdeskind zijn

http://oi44.tinypic.com/e0srhj.jpg

De Amerikaanse moeder van het liefdeskind van Liam Gallagher wil de rockster weghouden van zijn dochter. Ze heeft namelijk het volledige voogdijschap aangevraagd van haar dochter (10 maanden) Gemma bij het Amerikaanse gerecht. Ze eist dat de frontman van de band Beady Eye het meisje enkel onder supervisie mag zien.


De 41-jarige Liam heeft zijn dochter Gemma nog niet ontmoet, de ontdekking van zijn liefdeskind heeft voor een breuk met zijn vrouw Nicole Appleton gezorgd. Een bron vertelt aan de krant de New York Post: "De journaliste Lisa Ghorbani wil Gemma alleen opvoeden. Moest Liam ooit beslissen zijn dochter toch te willen ontmoeten, eist ze bezoek onder supervisie moest hij ooit beslissen zijn dochter te ontmoeten. Ze maakt zich zorgen dat hij nog altijd de wilde levensstijl van een rockster heeft en daarom wil ze haar dochter niet bij hem achterlaten. Liam heeft Gemma nog nooit gezien of gesproken, hij is ook niet geïnteresseerd in wat ze doet."

Lisa en Liam begonnen een affaire nadat de journaliste hem in 2010 had geïnterviewd. De rechtszaak rond het voogdijschap is al gestart, maar heeft vertraging opgelopen omdat Liam heeft gewacht met het leveren van het bewijs van zijn inkomsten.

Na de onthulling van het liefdeskind zette zijn vrouw Nicole de scheiding in. Liam is verhuisd naar een nieuwe woning in Londen, waar hij samen woont met zijn voormalige persoonlijke assistente Debbie Gwyther. Liam heeft nog drie andere kinderen: een zoon Gene met zijn ex Nicole, zoon Lennon met zijn eerste vrouw Patsy Kensit en dochter Molly met Lisa Moorish.

28-10-2013 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween: sterren verkleden zich als... Miley Cyrus

Halloween: sterren verkleden zich als... Miley Cyrus

http://oi42.tinypic.com/v7whvl.jpg

Het is nog drie dagen wachten op Halloween, maar de Hollywoodsterren lieten afgelopen weekend hun creativiteit botvieren op hun verkleedkostuums. We merkten alvast een trend op: hoewel iedereen met haar lacht, zoeken de meeste sterren toch een excuus om gedurende een dagje net als Miley Cyrus rond te lopen.

28-10-2013 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk oogst storm van racisme nadat ze zich tegen Zwarte Piet uitspreekt

Anouk oogst storm van racisme nadat ze zich tegen Zwarte Piet uitspreekt

http://oi40.tinypic.com/spcdg2.jpg

Zangeres Anouk is tegen de traditie van Zwarte Piet. Fans van haar die opkomen voor de traditie van Zwarte Piet, ziet ze liever gaan dan komen. Met deze stellingname heeft ze zich de woede van de goegemeente op de hals gehaald. De reacties zijn onbeschaamd racistisch.


Anouk plaatste afgelopen vrijdag dit bericht op haar Facebook, vergezeld van een artikel in The Guardian. "Wat staan wij Nederlanders voor lul! En niet één gemeente in Nederland die het eens anders wil gaan aanpakken. Ga je schamen!"

Haters
Dit oogstte een orkaan van kritiek. De opmerking dat haar stellingname tegen de traditie van Zwarte Piet haar fans zou gaan kosten, sloeg de zangeres niet uit haar lood. "Ik ben blij dat ik daar vanaf ben. Ik wil nog geen cent aan jullie ugly haters (en een paar racisten) verdienen." Wat Anouk betreft, bannen die haters haar allemaal.

"Zwarte Piet eruit, alle zwarten eruit"
De reacties op de Facebookpagina van Anouk zijn vaak ronduit racistisch. "We moeten niet discrimineren. Zwarte Piet eruit, dan alle zwarten eruit", stelt een zekere Cees Vrolijk.

"Blanke negerslet"
"Vieze vuile verwende kankerhoer dat je bent, hoop dat je binnenkort doodvalt. Het liefst doe ik het zelf tyfusslet", scheldt Willem Charite. Natascha Beton van haar kant: "Ga lekker met die asielzoeker van je naar zijn land van herkomst blanke negerslet". Rob van Es mag deze trieste bloemlezing afsluiten: "Ze heeft goeie nummers hoor maar ze blijft een nigger bitch in mijn ogen en ze sterft van de capsones vind haar super arrogant dus misschien heeft ze ook wel nigger bloed, leve SINTERKLAAS en zijn slaaf ZWARTE PIET".

Een uur geleden deed Anouk op Facebook de oproep haar dan maar te ontvrienden: "En al die mensen die bij de comments mij laten weten, dat ze het zo erg vinden allemaal, haal die achterlijke zwarte pieten ava's weg, of block mijn FB aub. Ga Weg.
Alvast bedankt. x Anouk".

Anouk heeft drie kinderen uit haar huwelijk met de rapper Remon Stotijn en één kind uit haar relatie met rapper Unorthadox. Beide rappers zijn gekleurd.

28-10-2013 om 17:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blurred Lines'-ster 'Vrouw van het Jaar' volgens Esquire

'Blurred Lines'-ster 'Vrouw van het Jaar' volgens Esquire

http://oi43.tinypic.com/2cp8fgx.jpg

Het Amerikaanse mannenblad Esquire heeft model en actrice Emily Ratajkowski (22) uitgeroepen tot 'Vrouw van het Jaar'. Met 64,6 procent van de stemmen stak ze actrice Jennifer Lawrence de loef af. Tienduizenden lezers brachten hun stem uit. Het was de eerste keer dat het magazine de wedstrijd organiseerde.


Ratajkowski zag het levenslicht in Groot-Brittannië, maar groeide op in Californië. De knappe brunette werkt al een tijd als model, maar verwierf pas bekendheid na haar optreden eerder dit jaar in de videoclip van 'Blurred Lines', een single van de Amerikaanse R&B singer-songwriter Robin Thicke, in samenwerking met T.I. en Pharrell. In die video dansen verschillende vrouwen, onder wie ook de 22-jarige Ratajkowski, topless rond de drie muzikanten.

Niet alleen dansen en poseren zit de Amerikaanse in het bloed, Ratajkowski kan ook acteren. Regisseur David Fincher strikte haar voor een rol in de thriller 'Gone Girl'. Daarin zal Ratajkowski de minnares van acteur Ben Affleck spelen.

28-10-2013 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed (71) overleden

Lou Reed (71) overleden

http://oi42.tinypic.com/2v1ubrt.jpg

Rockpioneer en -legende Lou Reed is op 71-jarige leeftijd overleden. Reed was samen met John Cale frontman van cultgroep The Velvet Underground en bouwde ook solo een indrukwekkende carrière uit. De doodsoorzaak werd niet meegedeeld maar in mei onderging Reed een levertransplantatie.


Het overlijdensbericht verscheen op de website van het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

Reed was samen met John Cale het gezicht van de uitermate invloedrijke rockgroep The Velvet Underground. Hij kende nadien ook een succesrijke solocarrière, met hits als 'Walk on the Wild Side' en 'Perfect Day'.

Legendarische doorbraakgroep
Lewis Allen 'Lou' Reed werd op 2 maart 1942 in Brooklyn als zoon van joodse ouders geboren. De oorspronkelijke familienaam was Rabinowitz. Al op jonge leeftijd raakte hij verslingerd aan rock-'n-roll en rhythm-and-blues. Zijn eerste plaat maakte hij met The Jades.

De grote doorbraak kwam er met The Velvet Underground, die tot de dag van vandaag heel wat bands inspireren en beïnvloeden. De eerste bezetting bestond uit Lou Reed, John Cale, Sterling Morrison en drummer Angus MacLise. Die laatste verliet de band al voor het eerste optreden op 11 december 1965 op de Summit High School in New York. Hij werd vervangen door Maureen Tucker.

De avant-gardistische groep werd al snel erg invloedrijk. Via Andy Warhol kwam ook model Nico als zangeres bij The Velvet Underground. Reed zag dat niet meteen zitten, maar later werden de twee zelfs even een koppel. Reed verliet de band in 1970, waarna hij solo ging.

Solosucces
In 1972 zag het legendarische album 'Transformer' het licht, dat werd geproduceerd door David Bowie en Mick Ronson. Reed verwierf meteen bekendheid bij een veel breder publiek, onder meer dankzij de hit 'Walk on the Wild Side', een song over homo's en transseksuelen ('and then he was a she'). Ook met 'Perfect Day' had Reed een hit te pakken, die in de jaren 90 nog eens herontdekt werd.

Reed ontwikkelde in de jaren zeventig een theatraler imago, dat aansloot bij de glamrock uit die periode. Hij droeg zwartlederen kleding, spijkerhalsbanden, bleekte zijn kortgeknipte haar en trad op met een lijkbleek geschminkt gezicht.

Nog in de vroege seventies kwam Reed met het fantastische 'Berlin', over een aan drugs verslaafd koppel. Er staan pareltjes op als 'Caroline Says I', 'Carlone Says II' en 'How do you think it feels'. Reed kampte zelf ook met een drugs- en alcoholverslaving.

'Metal Machine Music' uit 1975 is wellicht zijn beruchtste en meest experimentele album. De dubbelaar staat vol langdurige gitaarsolo's en bulkt van de feedback.

Kortstondige reünie
In de jaren tachtig waagde Reed zich op 'The Blue Mask' met succes aan liefdesliedjes. Een klein decennium later bracht Reed eerst zijn politiek editoriaal New York uit (1989) en een jaar later samen met John Cale het beklijvende 'Songs for Drella', een ode aan de in 1987 overleden Andy Warhol (Drella was diens bijnaam). Het was toen twintig jaar geleden dat Reed en Cale nog eens hadden samengewerkt. 'I would have pulled the switch on her myself', zingt Lou Reed onder meer over de vrouw die op Warhol had geschoten om hem te doden.

The Velvet Underground kwam daarna kortstondig weer bijeen maar de geplande tournee in de VS werd afgelast wegens - opnieuw - onenigheid tussen de genieën Cale en Reed. In 1996 trad de band toe tot de Rock and Roll Hall of Fame. Datzelfde jaar overleed Sterling Morrison.

Kritiek op Metallica-project
Reed was geen vrolijke Frans. Op 'Magic and Loss' ging hij weer de zwaarmoedige toer op. In 2000 kreeg hij, na het geflopte 'Set the Twiligth Reeling' uit 1996, weer lof voor 'Ecstasy'. In 2003 werd de dubbelaar 'Raven' uitgebracht, een poëtische selectie van het werk van Edgar Allan Poe.

Op 12 april 2008 trouwde Reed met multimediakunstenares Laurie Anderson. Zijn laatste album werd op gemengde kritiek onthaald. Het was een samenwerking met Metallica en was getiteld 'Lulu'. Het werd gereleased op 31 oktober 2011.

Lou Reed werd in 2003 al eens doodverklaard op de radio. Toen bleek het een belachelijk misverstand. Dit keer klopt de doodstijding - helaas - wél. RIP Lou Reed.

27-10-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supergroep rond The Vaccines en Mumford & Sons

Supergroep rond The Vaccines en Mumford & Sons

http://oi43.tinypic.com/33lf87n.jpg

Salvador Dali Parton, een supergroep die gevormd werd rond Justin Young van The Vaccines en Mumfords & Sons-banjospeler Winston Marshall, zal morgen maar liefst zes keer optreden in het Amerikaanse Nashville. Dat schrijft muziektijdschrift NME.


Ook Jake Orrall van de groep JEFF the Brotherhood, Mike Harris van Apache Relay en Gill Landry van Old Crow Medicine Show worden bij het project betrokken. Dat weet de website Unruly Factions.

Morgenavond zullen de heren van Salvador Dali Parton maar liefst zes shows spelen. Tijdens die optredens wordt er een live-album opgenomen.

Gisteren schreef de groep een hoop nummers, vandaag wordt er volop gerepeteerd. Morgenavond volgen de optredens dan.

27-10-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silvester Stallone stelt eigen kunst tentoon in Rusland

Silvester Stallone stelt eigen kunst tentoon in Rusland

http://oi43.tinypic.com/2a9treu.jpg

Sylvester Stallone (67) laat voor het eerst zijn schilderkunsten aan het Russische publiek zien. De Amerikaanse acteur heeft vandaag een expositie met 36 van zijn schilderijen geopend in het Russisch Museum in Sint-Petersburg.


De schilderwerken van de Hollywoodster zijn expressief, dynamisch en krachtig, zei museumdirecteur Vladimir Goessev. "Zijn kunst laat zien hoe agressief onze wereld is." Stallone vervaardigde de schilderwerken in de afgelopen 40 jaar. "Ik ga schilderen als ik mijn gevoelens niet op een andere manier kan uiten", zei Stallone. De schilderijen zijn tot halverwege januari te bewonderen.

Niet iedereen is blij met de expositie. De Communistische Partij van de Russische Federatie dreigt met protesten als de autoriteiten de tentoonstelling niet verbieden.

De partij heeft deze week aangifte gedaan tegen Stallone voor het verspreiden van pornografisch materiaal voor zijn rol in de softpornofilm The Party at Kitty and Stud's (1970), beter bekend als Italian Stallion. Ook vindt de partij dat de actiefilms over Rambo oproepen tot het ontketenen van agressieve oorlogen.

27-10-2013 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom en Miranda Kerr opnieuw samen gespot

Orlando Bloom en Miranda Kerr opnieuw samen gespot

http://oi44.tinypic.com/30ichu8.jpg

Orlando Bloom en Miranda Kerr zijn een dag nadat ze bekend maakten te gaan scheiden samen gezien in New York. De voormalige geliefden maakten een wandeling door Central Park met hun 3-jarige zoontje.

Orlando Bloom gaf vrijdag aan de TMZ te kennen dat hij en zijn aanstaande ex geen vrienden zijn maar familie. De acteur zei dat het leven niet altijd loopt zoals gepland of zoals je het wilt.

Het is niet bekend waarom de twee na een relatie van zes jaar hebben besloten uit elkaar te gaan.

27-10-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!