Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk oogst storm van racisme nadat ze zich tegen Zwarte Piet uitspreekt

Anouk oogst storm van racisme nadat ze zich tegen Zwarte Piet uitspreekt

http://oi40.tinypic.com/spcdg2.jpg

Zangeres Anouk is tegen de traditie van Zwarte Piet. Fans van haar die opkomen voor de traditie van Zwarte Piet, ziet ze liever gaan dan komen. Met deze stellingname heeft ze zich de woede van de goegemeente op de hals gehaald. De reacties zijn onbeschaamd racistisch.


Anouk plaatste afgelopen vrijdag dit bericht op haar Facebook, vergezeld van een artikel in The Guardian. "Wat staan wij Nederlanders voor lul! En niet één gemeente in Nederland die het eens anders wil gaan aanpakken. Ga je schamen!"

Haters
Dit oogstte een orkaan van kritiek. De opmerking dat haar stellingname tegen de traditie van Zwarte Piet haar fans zou gaan kosten, sloeg de zangeres niet uit haar lood. "Ik ben blij dat ik daar vanaf ben. Ik wil nog geen cent aan jullie ugly haters (en een paar racisten) verdienen." Wat Anouk betreft, bannen die haters haar allemaal.

"Zwarte Piet eruit, alle zwarten eruit"
De reacties op de Facebookpagina van Anouk zijn vaak ronduit racistisch. "We moeten niet discrimineren. Zwarte Piet eruit, dan alle zwarten eruit", stelt een zekere Cees Vrolijk.

"Blanke negerslet"
"Vieze vuile verwende kankerhoer dat je bent, hoop dat je binnenkort doodvalt. Het liefst doe ik het zelf tyfusslet", scheldt Willem Charite. Natascha Beton van haar kant: "Ga lekker met die asielzoeker van je naar zijn land van herkomst blanke negerslet". Rob van Es mag deze trieste bloemlezing afsluiten: "Ze heeft goeie nummers hoor maar ze blijft een nigger bitch in mijn ogen en ze sterft van de capsones vind haar super arrogant dus misschien heeft ze ook wel nigger bloed, leve SINTERKLAAS en zijn slaaf ZWARTE PIET".

Een uur geleden deed Anouk op Facebook de oproep haar dan maar te ontvrienden: "En al die mensen die bij de comments mij laten weten, dat ze het zo erg vinden allemaal, haal die achterlijke zwarte pieten ava's weg, of block mijn FB aub. Ga Weg.
Alvast bedankt. x Anouk".

Anouk heeft drie kinderen uit haar huwelijk met de rapper Remon Stotijn en één kind uit haar relatie met rapper Unorthadox. Beide rappers zijn gekleurd.

28-10-2013 om 17:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blurred Lines'-ster 'Vrouw van het Jaar' volgens Esquire

'Blurred Lines'-ster 'Vrouw van het Jaar' volgens Esquire

http://oi43.tinypic.com/2cp8fgx.jpg

Het Amerikaanse mannenblad Esquire heeft model en actrice Emily Ratajkowski (22) uitgeroepen tot 'Vrouw van het Jaar'. Met 64,6 procent van de stemmen stak ze actrice Jennifer Lawrence de loef af. Tienduizenden lezers brachten hun stem uit. Het was de eerste keer dat het magazine de wedstrijd organiseerde.


Ratajkowski zag het levenslicht in Groot-Brittannië, maar groeide op in Californië. De knappe brunette werkt al een tijd als model, maar verwierf pas bekendheid na haar optreden eerder dit jaar in de videoclip van 'Blurred Lines', een single van de Amerikaanse R&B singer-songwriter Robin Thicke, in samenwerking met T.I. en Pharrell. In die video dansen verschillende vrouwen, onder wie ook de 22-jarige Ratajkowski, topless rond de drie muzikanten.

Niet alleen dansen en poseren zit de Amerikaanse in het bloed, Ratajkowski kan ook acteren. Regisseur David Fincher strikte haar voor een rol in de thriller 'Gone Girl'. Daarin zal Ratajkowski de minnares van acteur Ben Affleck spelen.

28-10-2013 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed (71) overleden

Lou Reed (71) overleden

http://oi42.tinypic.com/2v1ubrt.jpg

Rockpioneer en -legende Lou Reed is op 71-jarige leeftijd overleden. Reed was samen met John Cale frontman van cultgroep The Velvet Underground en bouwde ook solo een indrukwekkende carrière uit. De doodsoorzaak werd niet meegedeeld maar in mei onderging Reed een levertransplantatie.


Het overlijdensbericht verscheen op de website van het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

Reed was samen met John Cale het gezicht van de uitermate invloedrijke rockgroep The Velvet Underground. Hij kende nadien ook een succesrijke solocarrière, met hits als 'Walk on the Wild Side' en 'Perfect Day'.

Legendarische doorbraakgroep
Lewis Allen 'Lou' Reed werd op 2 maart 1942 in Brooklyn als zoon van joodse ouders geboren. De oorspronkelijke familienaam was Rabinowitz. Al op jonge leeftijd raakte hij verslingerd aan rock-'n-roll en rhythm-and-blues. Zijn eerste plaat maakte hij met The Jades.

De grote doorbraak kwam er met The Velvet Underground, die tot de dag van vandaag heel wat bands inspireren en beïnvloeden. De eerste bezetting bestond uit Lou Reed, John Cale, Sterling Morrison en drummer Angus MacLise. Die laatste verliet de band al voor het eerste optreden op 11 december 1965 op de Summit High School in New York. Hij werd vervangen door Maureen Tucker.

De avant-gardistische groep werd al snel erg invloedrijk. Via Andy Warhol kwam ook model Nico als zangeres bij The Velvet Underground. Reed zag dat niet meteen zitten, maar later werden de twee zelfs even een koppel. Reed verliet de band in 1970, waarna hij solo ging.

Solosucces
In 1972 zag het legendarische album 'Transformer' het licht, dat werd geproduceerd door David Bowie en Mick Ronson. Reed verwierf meteen bekendheid bij een veel breder publiek, onder meer dankzij de hit 'Walk on the Wild Side', een song over homo's en transseksuelen ('and then he was a she'). Ook met 'Perfect Day' had Reed een hit te pakken, die in de jaren 90 nog eens herontdekt werd.

Reed ontwikkelde in de jaren zeventig een theatraler imago, dat aansloot bij de glamrock uit die periode. Hij droeg zwartlederen kleding, spijkerhalsbanden, bleekte zijn kortgeknipte haar en trad op met een lijkbleek geschminkt gezicht.

Nog in de vroege seventies kwam Reed met het fantastische 'Berlin', over een aan drugs verslaafd koppel. Er staan pareltjes op als 'Caroline Says I', 'Carlone Says II' en 'How do you think it feels'. Reed kampte zelf ook met een drugs- en alcoholverslaving.

'Metal Machine Music' uit 1975 is wellicht zijn beruchtste en meest experimentele album. De dubbelaar staat vol langdurige gitaarsolo's en bulkt van de feedback.

Kortstondige reünie
In de jaren tachtig waagde Reed zich op 'The Blue Mask' met succes aan liefdesliedjes. Een klein decennium later bracht Reed eerst zijn politiek editoriaal New York uit (1989) en een jaar later samen met John Cale het beklijvende 'Songs for Drella', een ode aan de in 1987 overleden Andy Warhol (Drella was diens bijnaam). Het was toen twintig jaar geleden dat Reed en Cale nog eens hadden samengewerkt. 'I would have pulled the switch on her myself', zingt Lou Reed onder meer over de vrouw die op Warhol had geschoten om hem te doden.

The Velvet Underground kwam daarna kortstondig weer bijeen maar de geplande tournee in de VS werd afgelast wegens - opnieuw - onenigheid tussen de genieën Cale en Reed. In 1996 trad de band toe tot de Rock and Roll Hall of Fame. Datzelfde jaar overleed Sterling Morrison.

Kritiek op Metallica-project
Reed was geen vrolijke Frans. Op 'Magic and Loss' ging hij weer de zwaarmoedige toer op. In 2000 kreeg hij, na het geflopte 'Set the Twiligth Reeling' uit 1996, weer lof voor 'Ecstasy'. In 2003 werd de dubbelaar 'Raven' uitgebracht, een poëtische selectie van het werk van Edgar Allan Poe.

Op 12 april 2008 trouwde Reed met multimediakunstenares Laurie Anderson. Zijn laatste album werd op gemengde kritiek onthaald. Het was een samenwerking met Metallica en was getiteld 'Lulu'. Het werd gereleased op 31 oktober 2011.

Lou Reed werd in 2003 al eens doodverklaard op de radio. Toen bleek het een belachelijk misverstand. Dit keer klopt de doodstijding - helaas - wél. RIP Lou Reed.

27-10-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supergroep rond The Vaccines en Mumford & Sons

Supergroep rond The Vaccines en Mumford & Sons

http://oi43.tinypic.com/33lf87n.jpg

Salvador Dali Parton, een supergroep die gevormd werd rond Justin Young van The Vaccines en Mumfords & Sons-banjospeler Winston Marshall, zal morgen maar liefst zes keer optreden in het Amerikaanse Nashville. Dat schrijft muziektijdschrift NME.


Ook Jake Orrall van de groep JEFF the Brotherhood, Mike Harris van Apache Relay en Gill Landry van Old Crow Medicine Show worden bij het project betrokken. Dat weet de website Unruly Factions.

Morgenavond zullen de heren van Salvador Dali Parton maar liefst zes shows spelen. Tijdens die optredens wordt er een live-album opgenomen.

Gisteren schreef de groep een hoop nummers, vandaag wordt er volop gerepeteerd. Morgenavond volgen de optredens dan.

27-10-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silvester Stallone stelt eigen kunst tentoon in Rusland

Silvester Stallone stelt eigen kunst tentoon in Rusland

http://oi43.tinypic.com/2a9treu.jpg

Sylvester Stallone (67) laat voor het eerst zijn schilderkunsten aan het Russische publiek zien. De Amerikaanse acteur heeft vandaag een expositie met 36 van zijn schilderijen geopend in het Russisch Museum in Sint-Petersburg.


De schilderwerken van de Hollywoodster zijn expressief, dynamisch en krachtig, zei museumdirecteur Vladimir Goessev. "Zijn kunst laat zien hoe agressief onze wereld is." Stallone vervaardigde de schilderwerken in de afgelopen 40 jaar. "Ik ga schilderen als ik mijn gevoelens niet op een andere manier kan uiten", zei Stallone. De schilderijen zijn tot halverwege januari te bewonderen.

Niet iedereen is blij met de expositie. De Communistische Partij van de Russische Federatie dreigt met protesten als de autoriteiten de tentoonstelling niet verbieden.

De partij heeft deze week aangifte gedaan tegen Stallone voor het verspreiden van pornografisch materiaal voor zijn rol in de softpornofilm The Party at Kitty and Stud's (1970), beter bekend als Italian Stallion. Ook vindt de partij dat de actiefilms over Rambo oproepen tot het ontketenen van agressieve oorlogen.

27-10-2013 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom en Miranda Kerr opnieuw samen gespot

Orlando Bloom en Miranda Kerr opnieuw samen gespot

http://oi44.tinypic.com/30ichu8.jpg

Orlando Bloom en Miranda Kerr zijn een dag nadat ze bekend maakten te gaan scheiden samen gezien in New York. De voormalige geliefden maakten een wandeling door Central Park met hun 3-jarige zoontje.

Orlando Bloom gaf vrijdag aan de TMZ te kennen dat hij en zijn aanstaande ex geen vrienden zijn maar familie. De acteur zei dat het leven niet altijd loopt zoals gepland of zoals je het wilt.

Het is niet bekend waarom de twee na een relatie van zes jaar hebben besloten uit elkaar te gaan.

27-10-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown opnieuw opgepakt na vechtpartij

Chris Brown opnieuw opgepakt na vechtpartij

http://oi40.tinypic.com/sv49dj.jpg

Chris Brown is vanochtend om 4u opgepakt in Washington DC nadat hij het aan de stok kreeg met een onbekende man aan het W Hotel. De 24-jarige zanger wordt aangeklaagd voor mishandeling en zit nog steeds in de cel. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis waar hij enkele behandelingen moet ondergaan.

Volgens het politierapport kregen Brown en de man het met elkaar aan de stok in de vroege uurtjes, maar de discussie mondde al snel uit in fysiek geweld. De zanger zou enkele rake klappen hebben uitgedeeld. Brown was volgens de agenten niet onder invloed van drugs of alcohol tijdens de schermutseling.

Het ziet er niet goed uit voor Brown, want de zanger heeft nog steeds een proeftijd lopen nadat hij zijn ex-vriendin Rihanna in 2009 met zijn vuisten bewerkte. De nieuwe aanklacht is een schending van zijn voorwaarden en zou er wel eens voor kunnen zorgen dat hij vier jaar in de gevangenis vliegt. Brown was eerder al betrokken bij een schermutseling met rappers Drake en Frank Ocean, maar toen werd hij niet aangeklaagd voor geweldpleging.

27-10-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip gebuisd op humor en spontaniteit

Koning Filip gebuisd op humor en spontaniteit

http://oi41.tinypic.com/14uw8aq.jpg

Een enquête bij 1.000 Vlamingen van het vtm-magazine 'Royalty' toont aan dat ruim 59 procent vertrouwen heeft in koning Filip. 66 procent ziet hem ook als een goede huisvader. Op vlak van spontaniteit, humor en vlotheid heeft de koning volgens zijn landgenoten wel nog heel wat werk aan de winkel.


Er is een opvallend verschil tussen mannen en vrouwen. Koning Filip is duidelijk populairder bij vrouwen (67 procent) dan bij mannen (52 procent). Qua populariteit verkleint Filip de kloof met zijn vrouw. Mathilde krijgt als koningin het vertrouwen van 66 procent van de Vlamingen. Als team zien 8 op 10 Vlamingen het koningspaar zitten. "Samen zijn ze sterker dan elk apart", aldus Verhoeven.

Gebuisd
66 procent van de Vlamingen vindt de koning een goede huisvader, maar hij krijgt wel een ruime onvoldoende (29 procent) voor spontaniteit. Ook inzake flair en vlotheid (4 op 10) en grappigheid (4 op 10) is er volgens de enquête nog werk aan de winkel.

Koning Filip werkt duidelijk aan zijn imago en het wordt positief onthaald dat hij de sociale media gebruikt. Toch moet de koning meer inspanningen doen op facebook en twitter, vindt 38 procent van de Vlamingen.

27-10-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Murray wil in voetsporen Michael Jackson treden

Murray wil in voetsporen Michael Jackson treden

http://oi40.tinypic.com/906b61.jpg

Conrad Murray, de dokter die in 2011 veroordeeld werd tot vier jaar gevangenisstraf voor betrokkenheid bij de dood van Michael Jackson, wil dolgraag een carrière als zanger. Dat zegt de voormalige bodyguard van de arts.


De 60-jarige Murray komt morgen vervroegd vrij. Hoewel hij via de rechter probeert zijn vergunning om als dokter te werken weer terug te krijgen, zou hij volgens Jeff Adams daarnaast niets liever doen dan zingen. Adams zegt tegen New York Daily News dat de dokter ervan overtuigd is dat hij alles in huis heeft om in de voetsporen van de King of Pop te treden.

"Hij wil zijn carrière in de medische wereld weer opbouwen en een carrière in de showbizz opstarten", aldus Adams. De bodyguard onthult in het interview ook dat Murray een boek schrijft over zijn relatie met Michael Jackson. "Hij biedt het aan bij uitgevers. Mensen hebben hem al verteld dat niemand het verhaal wil lezen, maar hij gebruikt Michael om geld te verdienen."

Adams noemt het 'waanideeën' van zijn voormalige werkgever. "Murray denkt ook dat Michael zou hebben gewild dat hij voor diens drie kinderen zorgt. Hij weigert te accepteren dat de kinderen van Michael niets met hem te maken willen hebben. Ze hebben hem gevraagd het land te verlaten, maar hij is in ontkenning."

27-10-2013 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube wil met een muziekdienst starten

YouTube wil met een muziekdienst starten

http://oi44.tinypic.com/hs6jae.jpg

De videowebsite YouTube bereidt de oprichting van een muziekdienst voor. De site wil op die manier de concurrentie aangaan met streamingdiensten zoals Spotify, zo meldt het Franse persbureau AFP op basis van een betrouwbare bron. De dienst zou volgend jaar gelanceerd worden.

De gebruikers van YouTube zullen nog altijd gratis de vele muziekfragmenten en videoclips op de site kunnen bekijken. Maar daarnaast komt er ook een optie om te betalen voor een dienst zonder reclame, die ook nog enkele extra's biedt. Zo komt er de mogelijkheid om muziekvideo's ook offline te bekijken.

26-10-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musea van het Verre Oosten in Laken tijdelijk gesloten

Musea van het Verre Oosten in Laken tijdelijk gesloten

http://oi43.tinypic.com/npgcg4.jpg

De Musea van het Verre Oosten in Laken zijn om veiligheidsredenen tijdelijk gesloten, melden de Regie der Gebouwen en de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG). Er is immers vastgesteld dat bepaalde decoratieve elementen op de buitengevel en het dak van het Chinees Paviljoen loskomen, en dat "dringende veiligheidswerken uitgevoerd moeten worden".


"Om geen enkel risico te nemen, wordt het Chinees Paviljoen daarom onmiddellijk voor alle bezoek gesloten. Een veiligheidszone wordt rond het gebouw geplaatst. Als voorzorgsmaatregel, en om praktische redenen, wordt de volledige site van de Musea van het Verre Oosten gesloten voor het publiek", luidt de aankondiging. Het gaat dus om het paviljoen, maar ook om de Japanse Toren en het Museum voor Japanse Kunst.

Er komt een globaal onderzoek over de volledige buitenschil van het paviljoen, klinkt het nog. "Er werd nu reeds vastgesteld dat bepaalde decoratieve elementen in hout/keramiek op de buitengevel en het dak loskomen. Deze elementen zullen preventief worden verwijderd."

Er staat verder ook een stabiliteitsonderzoek op het programma. Daarnaast wordt ook mogelijke waterinfiltratie opgespoord en aangepakt. De voorziene activiteiten van de educatieve diensten op de site worden ook stilgelegd tot het einde van het seizoen, zo blijkt op de website van de KMKG.

De toren en het paviljoen, opgericht in 1905 en 1910 op initiatief van koning Leopold II, zijn het werk van de Franse architect Alexandre Marcel. De bekleding aan de buitenzijde is in Japan en China vervaardigd.

26-10-2013 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad Murray zou maandag gevangenis mogen verlaten

Conrad Murray zou maandag gevangenis mogen verlaten

http://oi41.tinypic.com/o8b507.jpg

De vroegere lijfarts van de overleden popster Michael Jackson, Conrad Murray (60), zou volgens zijn advocate maandag de gevangenis mogen verlaten.


'Wacko Jacko' overleed op 25 juni 2009 aan een overdosis van een narcosemiddel. In november 2011 kreeg Murray daarom wegens doodslag door nalatigheid vier jaar cel.

Zijn advocate Valerie Wass zei vandaag aan het persbureau DPA dat haar cliënt wegens goed gedrag vervroegd zal vrijkomen, wat volgens de Californische wetgeving kan.

De hartspecialist zal zijn veroordeling ook bij een hof van beroep aanvechten en hij wil weer arts worden. De autoriteiten hebben de toelating daarvoor ingetrokken.

26-10-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quincy Jones eist miljoenen van familie Michael Jackson

Quincy Jones eist miljoenen van familie Michael Jackson

http://oi39.tinypic.com/15rgpkw.jpg

De Amerikaanse muziekproducent Quincy Jones eist 10 miljoen dollar (ruim 7 miljoen euro) van de erfgenamen van Michael Jackson en muziekmaatschappij Sony Music Entertainment.


Volgens Jones zijn nummers van de King of Pop met opzet opnieuw bewerkt om onder het betalen van royalty's aan hem uit te komen, meldt de Britse openbare omroep BBC.

De erfgenamen van Jackson lieten weten dat ze verdrietig zijn over de rechtszaak die Jones heeft aangespannen. "Hij is op de juiste wijze gecompenseerd voor de 35 jaar dat hij met Michael heeft gewerkt", aldus een verklaring.

Jones produceerde onder meer de succesalbums Off the Wall en Thriller van Michael Jackson. De zanger overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een overdosis van een krachtige pijnstiller.

26-10-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Katerine breekt met haar vriend

Zangeres Katerine breekt met haar vriend

http://oi44.tinypic.com/10iec0x.jpg

Zangeres Katerine Avgoustakis heeft na zeven jaar een einde gemaakt aan haar relatie met Leander Kippers. Katerine werd plots overmand door twijfels. "Ik ben 30 jaar geworden en beginnen twijfelen. 'Wat wil ik in het leven?' 'Is het dit?' Het antwoord was 'neen', iets waar ik zélf erg van geschrokken ben", zegt ze in Gazet Van Antwerpen.


"Ik ben er 7 jaar van overtuigd geweest dat hij de man van mijn leven was." Maar het is anders uitgedraaid. Niet alleen voor onze familie en vrienden komt het nieuws totààl onverwacht. Ook voor mij", legt Katerine uit. "Leander is een goudgoede jongen. Ik kan niks verkeerds over hem zeggen. Al die jaren is hij mijn alles, mijn rots in de branding geweest. Ik was er honderd procent zeker van dat ik de rest van mijn leven met hem zou doorbrengen. Mijn leven, dat op het vlak van liefde, werk én muziek stabieler was dan ooit. Maar rond mijn 30ste verjaardag, midden september, ben ik plots in paniek geslagen. Twijfel overviel me. Ik ben beginnen tobben. 'Is het dit?' 'Wil ik dit?' Leander zat met dezelfde vragen, een paar jaar geleden."

Katerine trok een maand geleden in bij haar zus Sophie. "Ik moest afstand nemen. Alles op een rij zetten. En die afstand deed ons, raar maar waar, deugd. Daarom hebben we er een punt achter gezet. Een juiste keuze, naar ons gevoel."

26-10-2013 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiefvader geeft Kim Kardashian weg

Stiefvader geeft Kim Kardashian weg

http://oi41.tinypic.com/1676t85.jpg

Bruce Jenner, de stiefvader van Kim Kardashian, begeleidt de aanstaande bruid naar het altaar als ze trouwt met Kanye West. Dat meldt TMZ. Kim beschouwt Bruce als haar vader. Haar eigen vader, advocaat Robert Kardashian, is overleden.


Realityster Kim is verloofd met rapper Kanye, de vader van haar dochter North. Het paar wil snel in het huwelijksbootje stappen. Onlangs werd bekend dat Bruce en Kris, de moeder van Kim, gaan scheiden. Maar dat maakt voor Kim geen verschil. Desondanks was Bruce niet uitgenodigd voor het verlovingsfeestje. Of dat op verzoek van Kris of Kanye was, is niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat Bruce zijn stiefdochter weggeeft aan een man. Eerder nam hij Kim bij de hand toen ze in 2011 trouwde met Kris Humphries. De realityster vroeg ruim twee maanden later al weer de scheiding aan. De breuk werd pas officieel in juni 2013, na een langslepende juridische strijd.

26-10-2013 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom: "Miranda en ik blijven familie"

Orlando Bloom: "Miranda en ik blijven familie"

http://oi44.tinypic.com/2j2xjs0.jpg

Orlando Bloom mag zich dan binnenkort niet meer de echtgenoot van topmodel Miranda Kerr noemen, hij blijft nauw met haar verbonden. De acteur zegt tegen TMZ dat hij en zijn aanstaande ex "geen vrienden" zijn, maar "familie".


Vrijdag werd bekend dat het paar na een huwelijk van drie jaar gaat scheiden. De twee zouden al maanden uit elkaar zijn. Ze hebben samen een zoon, Flynn, die in januari drie jaar wordt. Zeker voor hem zouden de twee op goede voet willen blijven.

Volgens de acteur loopt het leven "niet altijd zoals gepland of zoals je het wilt". Het is niet bekend waarom de twee na een relatie van zes jaar hebben besloten uit elkaar te gaan.

26-10-2013 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica geeft 'geluidloos' optreden op Antarctica

Metallica geeft 'geluidloos' optreden op Antarctica

http://oi44.tinypic.com/29uprhd.jpg

Metallica bevestigt dat er op 8 december een optreden komt in de Argentine Antarctic Base Carlini op Antarctica. Dat schrijft muziekmagazine NME.


Tickets voor het optreden kan je helaas niet kopen. Enkel mensen uit Latijns-Amerika komen in aanmerking om een kaartje te winnen. Die winnaars worden dan op een Antarctische cruise gestuurd, die van 3 tot 10 december plaatsvindt.

Metallica wordt zo de tweede groep ooit om op het continent op te treden. Enkel een groepje muzikale wetenschappers, genaamd Nunatak, ging de leden van Metallica voor.

Hoodtelefoons
Het publiek zal de muziek via hoofdtelefoons te horen krijgen. "Het wordt een heel nieuwe ervaring voor ons", schrijft Metallica op haar website. "Het optreden zal live gestreamd worden voor onze Latijns-Amerikaanse vrienden die er niet bij kunnen zijn. De show wordt ook gefilmd en op een latere datum met iedereen gedeeld."

Het optreden wordt in samenwerking met het frisdrankmerk Coca Cola Zero georganiseerd. Mensen uit Argentinië, Chili, Colombia, Costa Rica en Mexico kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Op 28 oktober wordt de wedstrijd op gang getrapt.

25-10-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes biecht op: "Seks in 't kopieerkot van de VRT"

Tom Waes biecht op: "Seks in 't kopieerkot van de VRT"

http://oi39.tinypic.com/29p3hjt.jpg

In 'Linde Late Night' op studio Brussel is Tom Waes gisteravond wel heel erg uit de biecht geklapt. Zo deelde het VRT-gezicht zonder verpinken mee dat hij  seks heeft gehad in het kopieerkot van de openbare omroep.


Iedere donderdagavond presenteert Linde Merckpoel een erotisch luisterspel 'De natte kelder' in het programma 'Linde Late Night'. Gisteren was Tom Waes te gast om enkele bedgeheimen met de luisteraars te delen.

Toen Linde aan hem vroeg welke de gekste plaats was waar hij ooit seks heeft gehad, antwoordde Waes: "Gekke plekken genoeg, hier op de VRT ben ik ooit zo'n klein kot gaan zoeken waar een kopieermachine in stond."

De presentatrice van haar kant wist dan weer te melden dat "het tiende verdiep van het VRT-gebouw de uitgelezen plaats is om van bil te gaan". "Allez, dat wordt toch gezegd", besloot ze laconiek.

25-10-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie herkent deze schatjes?

Wie herkent deze schatjes?

http://oi42.tinypic.com/w6ph10.jpg

Het jeugdsentiment teelt wierig onder de supersterren. Zowel Beyoncé als Katy Perry deelden foto's uit hun kindertijd op sociale media.


Nu gaan praktisch alle beelden van deze celebrities automatisch de wereld rond maar vroeger, heel vroeger, waren deze kiekjes uiteraard enkel voor de beslotenheid van het familiealbum bestemd.

Beyoncé en Katy Perry vonden het dan ook hoog tijd om hun jongere ik aan het publiek te tonen. En het moet gezegd, beiden zagen er allerschattigst uit in hun kinderjaren.

Bey lachte verlegen in de lens, terwijl de kleine Katy poseerde in een marinejurkje. Wie had toen kunnen vermoeden dat deze guitige meisjes het zo ver zouden schoppen?

25-10-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help! Wat is er met Johnny's haar gebeurd?

Help! Wat is er met Johnny's haar gebeurd?

http://oi39.tinypic.com/ohpqfs.jpg

Het was deze week even schrikken in Londen toen Johnny Depp samen met zijn vriendin een restaurant verliet. De acteur trotseerde de paparazzi met opvallende blonde lokken. Zo bleek Depp plots zelfs een stuk blonder te zijn dan zijn hartendief Amber Heard.

Ook al kunnen we het moeilijk een geslaagd experiment noemen, de gedaanteverwisseling zou verband houden met een nieuwe rol waarop de acteur zich aan het voorbereiden is. In de film 'Into the woods', die eind volgend jaar in de zalen verschijnt, zal Depp immers een drugsbaron vertolken. En daar moet je als acteur al iets voor overhebben natuurlijk!

25-10-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!