Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musea van het Verre Oosten in Laken tijdelijk gesloten

Musea van het Verre Oosten in Laken tijdelijk gesloten

http://oi43.tinypic.com/npgcg4.jpg

De Musea van het Verre Oosten in Laken zijn om veiligheidsredenen tijdelijk gesloten, melden de Regie der Gebouwen en de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG). Er is immers vastgesteld dat bepaalde decoratieve elementen op de buitengevel en het dak van het Chinees Paviljoen loskomen, en dat "dringende veiligheidswerken uitgevoerd moeten worden".


"Om geen enkel risico te nemen, wordt het Chinees Paviljoen daarom onmiddellijk voor alle bezoek gesloten. Een veiligheidszone wordt rond het gebouw geplaatst. Als voorzorgsmaatregel, en om praktische redenen, wordt de volledige site van de Musea van het Verre Oosten gesloten voor het publiek", luidt de aankondiging. Het gaat dus om het paviljoen, maar ook om de Japanse Toren en het Museum voor Japanse Kunst.

Er komt een globaal onderzoek over de volledige buitenschil van het paviljoen, klinkt het nog. "Er werd nu reeds vastgesteld dat bepaalde decoratieve elementen in hout/keramiek op de buitengevel en het dak loskomen. Deze elementen zullen preventief worden verwijderd."

Er staat verder ook een stabiliteitsonderzoek op het programma. Daarnaast wordt ook mogelijke waterinfiltratie opgespoord en aangepakt. De voorziene activiteiten van de educatieve diensten op de site worden ook stilgelegd tot het einde van het seizoen, zo blijkt op de website van de KMKG.

De toren en het paviljoen, opgericht in 1905 en 1910 op initiatief van koning Leopold II, zijn het werk van de Franse architect Alexandre Marcel. De bekleding aan de buitenzijde is in Japan en China vervaardigd.

26-10-2013 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad Murray zou maandag gevangenis mogen verlaten

Conrad Murray zou maandag gevangenis mogen verlaten

http://oi41.tinypic.com/o8b507.jpg

De vroegere lijfarts van de overleden popster Michael Jackson, Conrad Murray (60), zou volgens zijn advocate maandag de gevangenis mogen verlaten.


'Wacko Jacko' overleed op 25 juni 2009 aan een overdosis van een narcosemiddel. In november 2011 kreeg Murray daarom wegens doodslag door nalatigheid vier jaar cel.

Zijn advocate Valerie Wass zei vandaag aan het persbureau DPA dat haar cliënt wegens goed gedrag vervroegd zal vrijkomen, wat volgens de Californische wetgeving kan.

De hartspecialist zal zijn veroordeling ook bij een hof van beroep aanvechten en hij wil weer arts worden. De autoriteiten hebben de toelating daarvoor ingetrokken.

26-10-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quincy Jones eist miljoenen van familie Michael Jackson

Quincy Jones eist miljoenen van familie Michael Jackson

http://oi39.tinypic.com/15rgpkw.jpg

De Amerikaanse muziekproducent Quincy Jones eist 10 miljoen dollar (ruim 7 miljoen euro) van de erfgenamen van Michael Jackson en muziekmaatschappij Sony Music Entertainment.


Volgens Jones zijn nummers van de King of Pop met opzet opnieuw bewerkt om onder het betalen van royalty's aan hem uit te komen, meldt de Britse openbare omroep BBC.

De erfgenamen van Jackson lieten weten dat ze verdrietig zijn over de rechtszaak die Jones heeft aangespannen. "Hij is op de juiste wijze gecompenseerd voor de 35 jaar dat hij met Michael heeft gewerkt", aldus een verklaring.

Jones produceerde onder meer de succesalbums Off the Wall en Thriller van Michael Jackson. De zanger overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een overdosis van een krachtige pijnstiller.

26-10-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Katerine breekt met haar vriend

Zangeres Katerine breekt met haar vriend

http://oi44.tinypic.com/10iec0x.jpg

Zangeres Katerine Avgoustakis heeft na zeven jaar een einde gemaakt aan haar relatie met Leander Kippers. Katerine werd plots overmand door twijfels. "Ik ben 30 jaar geworden en beginnen twijfelen. 'Wat wil ik in het leven?' 'Is het dit?' Het antwoord was 'neen', iets waar ik zélf erg van geschrokken ben", zegt ze in Gazet Van Antwerpen.


"Ik ben er 7 jaar van overtuigd geweest dat hij de man van mijn leven was." Maar het is anders uitgedraaid. Niet alleen voor onze familie en vrienden komt het nieuws totààl onverwacht. Ook voor mij", legt Katerine uit. "Leander is een goudgoede jongen. Ik kan niks verkeerds over hem zeggen. Al die jaren is hij mijn alles, mijn rots in de branding geweest. Ik was er honderd procent zeker van dat ik de rest van mijn leven met hem zou doorbrengen. Mijn leven, dat op het vlak van liefde, werk én muziek stabieler was dan ooit. Maar rond mijn 30ste verjaardag, midden september, ben ik plots in paniek geslagen. Twijfel overviel me. Ik ben beginnen tobben. 'Is het dit?' 'Wil ik dit?' Leander zat met dezelfde vragen, een paar jaar geleden."

Katerine trok een maand geleden in bij haar zus Sophie. "Ik moest afstand nemen. Alles op een rij zetten. En die afstand deed ons, raar maar waar, deugd. Daarom hebben we er een punt achter gezet. Een juiste keuze, naar ons gevoel."

26-10-2013 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiefvader geeft Kim Kardashian weg

Stiefvader geeft Kim Kardashian weg

http://oi41.tinypic.com/1676t85.jpg

Bruce Jenner, de stiefvader van Kim Kardashian, begeleidt de aanstaande bruid naar het altaar als ze trouwt met Kanye West. Dat meldt TMZ. Kim beschouwt Bruce als haar vader. Haar eigen vader, advocaat Robert Kardashian, is overleden.


Realityster Kim is verloofd met rapper Kanye, de vader van haar dochter North. Het paar wil snel in het huwelijksbootje stappen. Onlangs werd bekend dat Bruce en Kris, de moeder van Kim, gaan scheiden. Maar dat maakt voor Kim geen verschil. Desondanks was Bruce niet uitgenodigd voor het verlovingsfeestje. Of dat op verzoek van Kris of Kanye was, is niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat Bruce zijn stiefdochter weggeeft aan een man. Eerder nam hij Kim bij de hand toen ze in 2011 trouwde met Kris Humphries. De realityster vroeg ruim twee maanden later al weer de scheiding aan. De breuk werd pas officieel in juni 2013, na een langslepende juridische strijd.

26-10-2013 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom: "Miranda en ik blijven familie"

Orlando Bloom: "Miranda en ik blijven familie"

http://oi44.tinypic.com/2j2xjs0.jpg

Orlando Bloom mag zich dan binnenkort niet meer de echtgenoot van topmodel Miranda Kerr noemen, hij blijft nauw met haar verbonden. De acteur zegt tegen TMZ dat hij en zijn aanstaande ex "geen vrienden" zijn, maar "familie".


Vrijdag werd bekend dat het paar na een huwelijk van drie jaar gaat scheiden. De twee zouden al maanden uit elkaar zijn. Ze hebben samen een zoon, Flynn, die in januari drie jaar wordt. Zeker voor hem zouden de twee op goede voet willen blijven.

Volgens de acteur loopt het leven "niet altijd zoals gepland of zoals je het wilt". Het is niet bekend waarom de twee na een relatie van zes jaar hebben besloten uit elkaar te gaan.

26-10-2013 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica geeft 'geluidloos' optreden op Antarctica

Metallica geeft 'geluidloos' optreden op Antarctica

http://oi44.tinypic.com/29uprhd.jpg

Metallica bevestigt dat er op 8 december een optreden komt in de Argentine Antarctic Base Carlini op Antarctica. Dat schrijft muziekmagazine NME.


Tickets voor het optreden kan je helaas niet kopen. Enkel mensen uit Latijns-Amerika komen in aanmerking om een kaartje te winnen. Die winnaars worden dan op een Antarctische cruise gestuurd, die van 3 tot 10 december plaatsvindt.

Metallica wordt zo de tweede groep ooit om op het continent op te treden. Enkel een groepje muzikale wetenschappers, genaamd Nunatak, ging de leden van Metallica voor.

Hoodtelefoons
Het publiek zal de muziek via hoofdtelefoons te horen krijgen. "Het wordt een heel nieuwe ervaring voor ons", schrijft Metallica op haar website. "Het optreden zal live gestreamd worden voor onze Latijns-Amerikaanse vrienden die er niet bij kunnen zijn. De show wordt ook gefilmd en op een latere datum met iedereen gedeeld."

Het optreden wordt in samenwerking met het frisdrankmerk Coca Cola Zero georganiseerd. Mensen uit Argentinië, Chili, Colombia, Costa Rica en Mexico kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Op 28 oktober wordt de wedstrijd op gang getrapt.

25-10-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes biecht op: "Seks in 't kopieerkot van de VRT"

Tom Waes biecht op: "Seks in 't kopieerkot van de VRT"

http://oi39.tinypic.com/29p3hjt.jpg

In 'Linde Late Night' op studio Brussel is Tom Waes gisteravond wel heel erg uit de biecht geklapt. Zo deelde het VRT-gezicht zonder verpinken mee dat hij  seks heeft gehad in het kopieerkot van de openbare omroep.


Iedere donderdagavond presenteert Linde Merckpoel een erotisch luisterspel 'De natte kelder' in het programma 'Linde Late Night'. Gisteren was Tom Waes te gast om enkele bedgeheimen met de luisteraars te delen.

Toen Linde aan hem vroeg welke de gekste plaats was waar hij ooit seks heeft gehad, antwoordde Waes: "Gekke plekken genoeg, hier op de VRT ben ik ooit zo'n klein kot gaan zoeken waar een kopieermachine in stond."

De presentatrice van haar kant wist dan weer te melden dat "het tiende verdiep van het VRT-gebouw de uitgelezen plaats is om van bil te gaan". "Allez, dat wordt toch gezegd", besloot ze laconiek.

25-10-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie herkent deze schatjes?

Wie herkent deze schatjes?

http://oi42.tinypic.com/w6ph10.jpg

Het jeugdsentiment teelt wierig onder de supersterren. Zowel Beyoncé als Katy Perry deelden foto's uit hun kindertijd op sociale media.


Nu gaan praktisch alle beelden van deze celebrities automatisch de wereld rond maar vroeger, heel vroeger, waren deze kiekjes uiteraard enkel voor de beslotenheid van het familiealbum bestemd.

Beyoncé en Katy Perry vonden het dan ook hoog tijd om hun jongere ik aan het publiek te tonen. En het moet gezegd, beiden zagen er allerschattigst uit in hun kinderjaren.

Bey lachte verlegen in de lens, terwijl de kleine Katy poseerde in een marinejurkje. Wie had toen kunnen vermoeden dat deze guitige meisjes het zo ver zouden schoppen?

25-10-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help! Wat is er met Johnny's haar gebeurd?

Help! Wat is er met Johnny's haar gebeurd?

http://oi39.tinypic.com/ohpqfs.jpg

Het was deze week even schrikken in Londen toen Johnny Depp samen met zijn vriendin een restaurant verliet. De acteur trotseerde de paparazzi met opvallende blonde lokken. Zo bleek Depp plots zelfs een stuk blonder te zijn dan zijn hartendief Amber Heard.

Ook al kunnen we het moeilijk een geslaagd experiment noemen, de gedaanteverwisseling zou verband houden met een nieuwe rol waarop de acteur zich aan het voorbereiden is. In de film 'Into the woods', die eind volgend jaar in de zalen verschijnt, zal Depp immers een drugsbaron vertolken. En daar moet je als acteur al iets voor overhebben natuurlijk!

25-10-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye trouwen met huwelijkscontract

Kim en Kanye trouwen met huwelijkscontract

http://oi40.tinypic.com/jr7760.jpg

De realityster Kim Kardashian en rapper Kanye gaan trouwen met scheiding van goederen. De twee zullen een huwelijkscontract ondertekenen voor ze naar het altaar stappen, dat meldt de entertainmentsite TMZ.


Meerdere bronnen hebben gemeld dat ze niet voor een contract opteren omdat ze denken dat hun relatie ten dode is opgeschreven, maar omdat ze zakenmensen zijn.

Zeker Kim begrijpt het belang van een goed huwelijkscontract omdat haar overleden vader, advocaat Robert Kardashian, haar dat meermaals heeft benadrukt. Hoewel de twee hun fortuinen gescheiden zullen houden, zullen ze wel een vette gemeenschappelijke rekening hebben voor hun dagelijkse uitgaven. Het fortuin van Kim wordt op 40 miljoen dollar geschat, dat van Kanye op 90 miljoen dollar.

25-10-2013 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom en Miranda Kerr gaan scheiden

Orlando Bloom en Miranda Kerr gaan scheiden

http://oi41.tinypic.com/whmhpk.jpg

Acteur Orlando Bloom en model Miranda Kerr gaan na een huwelijk van drie jaar uit elkaar. Dat melden Amerikaanse media waaronder E! Online.


Miranda's manager zou de scheiding hebben bevestigd aan de entertainmentsite. De twee gingen een paar maanden geleden al met wederzijdse instemming uit elkaar, aldus de manager.

Na een relatie van in totaal zes jaar hebben ze besloten officieel te gaan scheiden. Een reden voor de breuk is niet bekendgemaakt.

Orlando en Miranda leerden elkaar kennen in 2007 en trouwden in 2010 na slechts een maand verlovingstijd. De 36-jarige acteur en het 30-jarige model hebben samen een zoontje, Flynn, van 2,5 jaar oud.

25-10-2013 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten reageert voor het eerst op heisa

Wendy Van Wanten reageert voor het eerst op heisa

http://oi43.tinypic.com/14dnjtd.jpg

Wendy Van Wanten laat van zich horen. Tijdens de verzoeningssoap tussen de zangeres en haar zoon Dylan hield ze de lippen op elkaar, maar op Facebook schenkt ze de fans een beetje duidelijkheid, zo meldt Het Laatste Nieuws.


"Ik betreur ten zeerste dat men mij probeert af te schilderen als iemand die haar verantwoordelijkheid zou ontlopen", klinkt het. "Het leven verloopt echter niet steeds in één mooie rechte lijn. Dat is zo voor ouders, maar geldt ook voor kinderen. Een levensweg is een hobbelig parcours dat men aflegt met vallen en weer opstaan. En soms is het inderdaad goed om even halt te houden en terug te blikken alvorens weer door te gaan. Maar op een bepaald moment moet men het verleden ook laten rusten, anders staat het de toekomst en het heden in de weg."

Wendy sluit af met een duidelijke boodschap. "Waar ik wel heel duidelijk in wil zijn, is het feit dat ik al mijn kinderen een blijvend warm hart toedraag, ook al houden we er soms een andere visie op na."

25-10-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liedjes schrijven valt Katie Melua zwaar

Liedjes schrijven valt Katie Melua zwaar

http://oi40.tinypic.com/2cpq4xv.jpg

Op haar vorige album 'Secret Symphony' nam de Britse singer-songwriter Katie Melua slechts minimaal deel aan het schrijfproces. Ze wilde zich vooral concentreren op de zang. Op haar zesde album 'Ketevan' keert ze weer terug naar schrijven, maar niet zonder moeite. "Muziek is voor mij kinderspel, het vloeit heel natuurlijk uit me. Het schrijven van teksten staat mij echter in de weg, het remt mij af. Hiervoor schakel ik dan ook hulp in."


Met haar debuutalbum 'Call Off The Search' behaalt de in Georgiëgeboren Melua in 2003 de eerste plek in de Britse hitlijsten. Haar tweede album 'Piece By Piece', inclusief de hit single 'Nine Million Bicycles', scoort nog beter en haalt ook in Nederland de hoogste notering. In 2006 is Melua zelfs de bestverkopende vrouwelijke artiest van Europa.

Taalkennis
Hoewel Melua al vanaf jonge leeftijd naar Engeland verhuisde met haar familie, is de singer-songwriter nog niet overtuigd van haar vaardigheden als tekstschrijver. "Het gaat niet alleen om taalkennis. Ik ken de Engelse taal namelijk erg goed en haalde er ook hoge cijfers voor op school. Het gaat ook om de culturele verwijzingen, de relevante geschiedenis, en je moet goed kunnen rijmen", zegt Melua.

Voor hulp bij het schrijfproces rekent Melua voornamelijk op Britse tekstschrijver Mike Batt, die haar ontdekte en onder andere de tekst voor het nummer 'Nine Million Bicycles' voor zijn rekening nam. "Misschien gebruik ik mijn gebrek aan taalkennis als excuus. Maar dat krijg je als je met iemand als Mike Batt werkt, die zo'n fenomenale tekstschrijver is", vertelt Melua.

Persoonlijk
Ondanks dat ze vaak samen met iemand schrijft, blijft het wel belangrijk dat de nummers die Melua zingt die dicht bij haar staan. "Omdat ik degene ben die het zingt moet het natuurlijk wel over iets gaan dat ik zelf ervaar of waar ik over denk. Er moet wel een persoonlijke connectie zijn."

Op 'Ketevan' komt deze persoonlijke connectie vooral terug in het nummer 'I Never Fall'. "Ik zing dat ik nooit val maar altijd spring. Dit is een woordspeling met het gezegde om voor iemand te vallen in de liefde. Het idee dat het meer is dan iets dat je plotseling overkomt, dat je juist doelbewust ergens in springt spreekt mij erg aan. Dit is doorgaans hoe ik in het leven sta", aldus de singer-songwriter.

25-10-2013 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe: "Het is niet mijn taak om rolmodel te zijn"

Daniel Radcliffe: "Het is niet mijn taak om rolmodel te zijn"

http://oi43.tinypic.com/25auf7a.jpg

Daniel Radcliffe vindt dat hij geen verantwoordelijkheid heeft als rolmodel. De Harry Potter-acteur raakt dan ook geïrriteerd als celebs kritiek krijgen op hun gedrag. Volgens Radcliffe is het de taak van ouders om een goed voorbeeld te stellen voor hun kinderen.


"Ik vind het niet terecht als mensen acteurs veroordelen voor de keuzes die ze maken in hun leven. Ik raak geïrriteerd van opmerkingen als 'hij zou dat beter niet doen, want kinderen kijken naar hem op'. Het is niet mijn taak om een rolmodel te zijn, dat is voor de ouders weggelegd."

De 24-jarige acteur, die in het verleden heel open was over zijn alcoholverslaving, geeft toe dat hij spijt heeft van sommige dingen in zijn leven, zowel privé als professioneel, maar hij is vooral blij dat niet al zijn vuile was in de media is verschenen. "Ik weet dat de mensen niet vinden dat ik gefaald heb in mijn leven, maar soms voel ik het wel zo aan. Als ik naar bepaalde films kijk, heb ik het gevoel dat ik een kans gemist heb."

"Mijn fouten gingen natuurlijk niet ongezien voorbij, maar ik heb nog geluk gehad dat niet al mijn vergissingen uit mijn tienerjaren in de media zijn beland. Daarvoor ben ik wel dankbaar. Iedereen maakt fouten en je leert er ook uit. Ik geloof echt dat je bent wie je bent door alles wat je hebt meegemaakt in je leven."

25-10-2013 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe deelt topless foto

Yolanthe deelt topless foto

http://oi39.tinypic.com/t813if.jpg

Goed nieuws voor de fans van Yolanthe Sneijder-Cabau. De echtgenote van Wesley Sneijder is topless op een rots gefotografeerd en heeft het kiekje met haar fans gedeeld op Instagram.

De actrice maakte meteen ook van de gelegenheid gebruik om reclame te maken voor haar hernieuwde website. Yolanthe verblijft momenteel in Los Angeles voor zaken, terwijl haar man in Istanboel voetbalt.

Eenzaam was ze de afgelopen dagen echter niet, want twee vriendinnen uit Nederland hielden haar gezelschap.

25-10-2013 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney schrijft geen nieuwe nummers meer

Paul McCartney schrijft geen nieuwe nummers meer

http://oi44.tinypic.com/24zcdwg.jpg

Paul McCartney schrijft voorlopig geen nieuwe liedjes meer. Hij vindt dat hij er ondertussen wel genoeg heeft gemaakt.


De legendarische muzikant vertelt aan de Britse tabloid Daily Star dat hij na het uitbrengen van zijn meest recente album even niets meer te vertellen heeft. Ook wil hij zich in de toekomst storten op het afmaken van de nummers die hij nog heeft liggen. Iets waar hij overigens niet erg naar uitkijkt. ''Dat is zoiets als het opruimen van je zolder. Je weet dat het moet, maar je hebt er eigenlijk geen zin in.''

Hij vertelt stapels liedjes te hebben liggen die nog moeten worden afgemaakt. De 71-jarige oud-Beatle bracht vorige week 'New' uit, zijn 24ste soloalbum. Ondanks zijn jarenlange staat van dienst verklapt hij vandaag  nog steeds zenuwachtig te zijn voor recensies. ''Ik probeer de kritieken te vermijden, want ik ben echt overstuur als er een slechte tussen zit.'' De rockster vergelijkt het lezen van recensies van zijn eigen werk met het kijken naar een verkeersongeluk.

25-10-2013 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontslagen 'Familie'-actrice krijgt 11.200 euro

Ontslagen 'Familie'-actrice krijgt 11.200 euro

http://oi42.tinypic.com/mx2crn.jpg

Actrice Anne Somers (42) heeft van de Leuvense arbeidsrechter ongeveer 11.200 euro toegewezen gekregen. Haar voormalige werkgever Studio A in Boortmeerbeek moet dit bedrag ophoesten. Somers was het niet eens met haar ontslagvergoeding en opzegtermijn na haar verdwijning eind mei 2012 uit de populaire reeks 'Familie'. In haar rol van Veronique Van Den Bossche, die ze al belichaamde sinds juni 2001, werd ze vervangen door Sandrine André.


De actrice had begin april 2012 een positief evaluatiegesprek met haar werkgever. Op 19 april 2012 werd ze plots bij de zaakvoerder geroepen, die haar meldde dat de samenwerking werd stopgezet. Dit gebeurde niet in onderling overleg. Ze kreeg negen maanden opzegtermijn. Tot op vandaag weet Somers niet waarom ze werd ontslagen.

"Nergens is een duidelijk bewijs voorhanden van de punten waarop er een ondubbelzinnig en duidelijk akkoord zou zijn geweest tussen beide partijen", oordeelde de rechter over het einde van de arbeidsovereenkomst. "Gezien de elf jaar die ze ononderbroken" voor Studio A werkte en de "uitzonderlijk lange carrière in eenzelfde productiehuis", is volgens de rechtbank elf maanden opzegvergoeding "redelijker dan het wettelijke minimum van negen maanden".

Daarbuiten kreeg Somers nog 4.900 euro auteursrechten toegewezen. "Dit is volgens de rechtbank geen loon. het gaat om duidelijk gestipuleerde vermogensrechtelijke roerende inkomsten. Het gegeven dat artistieke prestaties in dienstverband werden geleverd en dat daardoor de werknemer zijn loon ontvangt, staat volledig los van het recht van de kunstenaar-werknemer om zijn persoonlijk vermogensrecht ten gelde te maken", luidt het in het vonnis.

25-10-2013 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley steekt wéér tong uit

Miley steekt wéér tong uit

http://oi41.tinypic.com/sb3dxc.jpg

Miley Cyrus is weer vastgelegd in een provocerende pose. Op Twitter postte de Amerikaanse zangeres een foto van zichzelf in een nachtclub terwijl ze wijdbeens op de schoot van een man zit. Hoewel ze een maand geleden gezworen had haar tong niet meer uit te steken omdat mensen dat van haar zouden verwachten, hangt haar tong toch uit haar mond.

Op de foto steekt Miley ook haar middelvinger op en heeft ze flink wat bankbiljetten in haar knuisten, evenals de man op wiens schoot ze zit.

Volgens Daily Mail is dit Cheyne Thomas, een vriend van de popster. De foto is afgelopen dinsdag gemaakt tijdens een stapavondje. Cyrus was aanwezig bij een optreden van de rapper Ja Rule.

25-10-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Troonbeeckx (34) na jaar opnieuw vrijgezel

Hanne Troonbeeckx (34) na jaar opnieuw vrijgezel

http://oi39.tinypic.com/2pynl9t.jpg

"Als je je niet kan smijten in de liefde, kan je het beter laten." Hanne Troonbeeckx (34) verkondigde het deze zomer in Het Laatste Nieuws en voegt nu de daad bij het woord. Exact een jaar na de eerste kus met Juri Deroye is de relatie voorbij. Na een snel te vergeten passage in 'De Grote Sprong' en het verlies van haar oom alweer een opdoffer voor de njam!-presentatrice.


Begin dit jaar kwamen ze als koppel naar buiten en deze zomer kochten ze zelfs een huis, maar uit doorgaans goed ingelichte bron klinkt nu dat Hanne Troonbeeckx weer als single door het leven gaat. Het nieuwe geluk dat ze - na de breuk met Zornik-zanger Koen Buyse - bij restauranthouder Juri Deroye vond, bleef net geen jaar overeind.

Nochtans leken de twee voor elkaar gemaakt. Hanne leerde Juri kennen als klant in zijn zaak, maar belandde al snel met de zaakvoerder aan een tafeltje. Hun liefde leek onverwoestbaar. "In verliefdheid bestaan geen clichés", klonk het in juni. "Het mag er gerust wat over zijn. Een post-it op de spiegel met enkele lieve woordjes: het mag dan melig zijn, maar dat houdt me niet tegen. Ik ga all the way als ik verliefd ben."

Amper een jaar later zijn de lieve post-its verleden tijd. En bleef Hanne ook op andere vlakken niet gespaard. Recent nog vroeg ze het publiek bij 'De Grote Sprong' om een applaus voor haar overleden oom. "Mijn familie en ik hebben op 19 augustus afscheid van hem moeten nemen", klonk het aangrijpend. Totaal overmand door emoties gooide ze zich in het water. Exit 'Grote Sprong' en met Juri gaan bekomen op Ibiza. De brokken raakten er niet gelijmd.

25-10-2013 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!