Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeuvreprijs voor John Hiatt

Oeuvreprijs voor John Hiatt

Om Have A Little Faith te bekijken druk op de foto.


John Hiatt wordt onderscheiden met de oeuvreprijs voor liedjesschrijvers van de Americana Music Association. De 55-jarige songwriter schreef nummers voor artiesten als Bob Dylan, Iggy Pop en B.B. King. Bonnie Raitt scoorde in 1989 een van haar grootste hits met 'Thing called love' van Hiatt.

Bring the family
Hiatt vertrok toen hij 18 was uit zijn geboorteplaats Indianapolis naar Nashville, waar hij als liedjesschrijver aan de slag ging bij Tree Publishing. In 1974 verscheen zijn debuutalbum, maar als uitvoerend artiest had hij aanvankelijk weinig succes. Pas na een gevecht tegen de fles en met zijn achtste album, 'Bring the family' uit 1987, lachte het succes hem toe. Eind mei verschijnt zijn nieuwe album 'Same old man'.

Hiatt heeft altijd meer succes gekend in Europa, en dan vooral in Nederland en België, dan in zijn thuisland. We herinneren ons songparels als 'Have A Little Faith in Me', 'She Loves the Jerk', 'She Said the Same Things to Me', het akelig actuele 'Warming up to the Ice Age' en 'Perfectly Good Guitar'.

Hiatt krijgt de onderscheiding op 18 september uitgereikt in Nashville.

25-04-2008 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tracy Chapman
Tracy Chapman
Om Talking Bout a Revolution te bekijken druk op de foto.


.
Tracy Chapman (Cleveland (Ohio), 30 maart 1964) is een Amerikaans singer-songwriter, bekend van hits als Fast Car, Talkin' Bout A Revolution en Give Me One Reason.

Chapman studeerde aan de Tufts University in Medford (MA), waar ze in 1986 een major haalde in de antropologie en Afrikaanse studies. Tijdens haar studentenjaren begon ze met straatoptredens en speelde ze gitaar in koffiehuizen in Cambridge. Nadat ze tekende bij SBK kwam in 1988 haar titelloze debuutalbum uit. Enkele maanden later bracht ze tijdens een verjaardagsfeest van Nelson Mandela in het Wembley-stadion met enkel haar gitaar een akoestische versie van Talkin' bout a revolution ten gehore. Haar titelloze album werd mede hierdoor een bestseller en met veertien weken op nummer één het langst genoteerde debuutalbum op die positie in Nederland. Een jaar later won ze met dit album 4 Grammy Awards.

Met haar volgende albums, Crossroads en Matters of the Heart, oogstte ze veel minder succes. Maar in 1995 bleek New Beginning een nieuw begin voor haar carrière. Met de single Give Me One Reason scoorde ze een grote hit in de Verenigde Staten. Haar zevende en meest recente album is Where You Live dat in 2005 werd uitgebracht en waarmee ze de wereld rondtourde.


25-04-2008 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sister Sledge
Sister Sledge
Om We Are Family te bekijken druk op de foto.


.

Sister Sledge is een Amerikaanse muziekgroep uit Philadelphia, opgericht in 1972. Sister Slegde bestaat uit vier zusters, Joni, Kathy, Debbie en Kim Sledge, die allen in de groep zingen. De groep is voornamelijk bekend van discohits als "We Are Family", "He's the Greatest Dancer" en "Lost In Music".

In 1979 scoort de groep grote hits met "He's The Greatest Dancer", "We Are Family" en "Lost In Music". De nummers zijn afkomstig van het album We Are Family, geproduceerd door Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic. Het succesvolle album wordt in 1980 opgevolgd door het eveneens door Edwards en Rodgers geproduceerde Love Somebody Today, waarop onder andere het de kleine hit "Got To Love Somebody" staat.

Hierna veranderde de groep van producer en werd Narada Michael Walden aangenomen voor de productie van All American Girls, waarvan de titelnummer een grote hit werd in 1981. In latere jaren nam de populariteit van de groep achter. De laatste originele hit was "Frankie" uit 1985. Wel wisten ze nog succes te bereiken met remixen en opnieuw uitgebrachte nummers: een remix van "Lost In Music" werd bijvoorbeeld een grote hit in 1984.

Sister Sledge heeft in de loop der jaren veel prijzen en onderscheidingen gekregen in zijn bestaan, waaronder Grammy Awards. Kathy bracht in 1992 een soloalbum uit, Heart. En in 1995 de single Another Star een cover van Stevie Wonder.

In 1997 kwam de groep weer bij elkaar om het album African Eyes op te nemen. Debbie Sledge is getrouwd met een Nederlander.


25-04-2008 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even iets recht zetten
Even iets recht zetten
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/buffy.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 vertekend zijn de woorden van begrip,een knuffel
of een kus,gewoon gevoel van naastenliefde
geen sex of plakkerij of een ander soort illusie
neen,gewoon liefde voor de mens

'k ben geen Romeo,'k zou het niet willen zijn
ik heb mijn eigen meisje lief,,,al vijfentwintig jaar
over de bergen heeft ze me gesleept
uit de dalen bevrijdt, neen,
die liefde wil ik nooit meer kwijt

ze is mijn suiker in de thee
ze is zo schoon als een toverfee
het klinkt misschien outbollig
maar ik bedoel het echt niet lollig,,,

24-04-2008 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerry & The Pacemakers
Gerry & The Pacemakers
Om You'll Never Walk Alone te bekijken druk op de foto.


.
Gerry & the Pacemakers is een groep uit de jaren 60 rond Gerry Marsden. In 1962 kregen Gerry and the Pacemakers een contract bij manager Brian Epstein als tweede groep naast de Beatles. Ze kregen hits als Ferry Cross the Mersey en Don't Let the Sun Catch You Crying. Een Rodgers & Hammerstein song, You'll Never Walk Alone, die indruk had gemaakt op Marsden, nadat hij de film Carousel had gezien in zijn jeugd, werd hun grootste hit. Dit lied is vele malen gecovered en is al jaren het club lied van Liverpool FC, de titel van deze hit is ook verwerkt in het officiële embleem van Liverpool FC. Het Nederlandse FC Twente heeft deze versie van de destijds officiële Anfield stadionspeaker George Septhon uitgereikt gekregen op 22 april 1998 tijdens de afscheidswedstrijd van het Diekmanstadion, de song wordt voor elke aftrap luidkeels meegezongen in het stadion.

24-04-2008 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed getrouwd met Laurie Anderson

Lou Reed getrouwd met Laurie Anderson

Om Walk On The Wild Side te bekijken druk op de foto.

.
Lou Reed (66) is met zijn vriendin, de Amerikaanse kunstenares Laurie Anderson (60), in het huwelijksbootje gestapt. Volgens de New York Post gaven de twee elkaar heimelijk het jawoord op 12 april in de staat Colorado.

De oprichter van de invloedrijke band The Velvet Underground en Anderson delen al sinds 1995 lief en leed.


The Velvet Underground was een van de meest invloedrijke rockbands uit de jaren zestig, met ook John Cale in de rangen. In 1971 nam Reed afscheid van de groep en startte een solocarrière. Reeds in hetzelfde jaar scoorde hij zijn grootste hit 'Walk on the Wild Side'. Ook met 'Perfect Day' scoorde hij een hit.

24-04-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Caan verlaat set omwille van koekje

James Caan verlaat set omwille van koekje

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/james-caan.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
James Caan is de set van de politieke satire 'Nailed' afgestormd na een discussie over een koekje. Caan, die slechts twee dagen op de set verwacht werd, moest een politicus spelen die stikt in een koekje. Regisseur David O. Russell vroeg hem te hoesten terwijl hij stikte, maar Caan pruttelde tegen en argumenteerde dat hij niet tegelijkertijd kon hoesten en stikken.

Russell stelde dan voor om twee versies van de scène op te nemen. Caan vertrouwde het zaakje niet, uit vrees dat zijn versie geknipt zou worden, en stormde de set af. Een woordvoerder van de Hollywood-veteraan sprak zich niet uit over de details, maar bevestigde al lachend dat er creatieve meningsverschillen waren en dat beide partijen vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan. Het personage van Caan zal nu door iemand anders worden ingenomen.

24-04-2008 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg voor derde keer vader

Mark Wahlberg voor derde keer vader

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mark_wahlberg_1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mark Wahlberg en zijn 29-jarige verloofde Rhea Durham verwachten hun derde kind. De 'Departed'-acteur is nog niet naar buiten getreden met het heuglijke nieuws, maar vrienden van de ster hebben hun mond voorbij gepraat. Volgens het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine verwachten Wahlberg en Durham in september een jongetje.

Dozijn kinderen
Vrienden van de acteur zeggen dat de Oscargenomineerde acteur in de wolken is. "Hij grapte altijd dat hij een dozijn kinderen op de wereld wilde brengen, dus hij lijkt goed op weg", zegt een van zijn vrienden.

Het koppel heeft al twee kinderen, de 4-jarige Ella Rae en de 2-jarige Michael. Ook al is het stel al vier jaar verloofd, Wahlberg lijkt geen haast te hebben Durham te trouwen.

De acteur is de komende tijd in veel films te zien. Zo speelt de 36-jarige Wahlberg in de nieuwe film van horrorregisseur M. Night Shyamalan, 'The Happening'. Ook is hij te zien in de boekverfilming van 'De wijde hemel' van schrijfster Alice Sebold. Die laatste wordt geregisseerd door 'Lord of the rings'-regisseur Peter Jackson.

24-04-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez krijgt eigen realityshow

Jennifer Lopez krijgt eigen realityshow

Om Ain't It Funny te bekijken druk op de foto.

.
Jennifer Lopez komt op de proppen met een eigen reality-soap, zo meldt The Learning Channel (TLC), die de afleveringen met de latinozangeres zal uitzenden.

"Jennifer Lopez is een internationale ster die niet alleen een plekje heeft veroverd in de muziekwereld, maar ook in de mode- en filmindustrie", stelt Angela Shapiro-Mathes van TLC.


"TLC zal aandacht besteden aan het werk van de zangeres en actrice, alsook aan haar nieuwe carrière als moeder", aldus Shapira-Mathes. De opnames zijn gestart.


De 38-jarige Jennifer Lopez is eind februari bevallen van een tweeling. De vader van het jongetje en het meisje is de derde echtgenoot van Lopez, zanger Marc Anthony.


Wanneer het programma op televisie zal verschijnen en hoe het zal heten, is nog niet bekend.

24-04-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz neemt sabbatjaar

Cameron Diaz neemt sabbatjaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/diaz-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Cameron Diaz (35) gaat een sabbatjaar in te lassen. Diaz, die onder de voet is van de dood van haar vader vorige week, was al voor het tragische verlies van plan een jaartje niet te acteren. "Ik wil een jaar lang van het leven genieten. Ik ben verliefd op de liefde en op het leven. Er zijn zoveel dingen die ik wil doen, en ik ga ze ook doen".

Zichzelf leren kennen
Als de opnames van haar nieuwe film 'My Sister's Keeper' achter de rug zijn, begint Cameron aan haar sabbatical. "Ik heb gewoon tijd nodig om mezelf te leren kennen. Dat klinkt zo onnozel, ik kan haast niet geloven dat ik dat net heb gezegd. Maar er komt een moment waarop je jezelf echt moet leren kennen. Ik wil erachter komen wat me boeit, tijd doorbrengen met mensen die echt belangrijk zijn voor mij en aanwezig zijn in mijn eigen leven".

24-04-2008 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danna Winner
Dana Winner
Om De Oude Man En De Zee te bekijken druk op de foto.


.

Dana Winner (Hasselt, 10 februari 1965) is een Vlaamse zangeres. Haar echte naam is Chantal Vanlee.

Onder leiding van Jean Klüger brengt zij in 1990 een eerste single uit, "Op Het Dak Van De Wereld". Het is een coverversie van de hit Top of the world van de Carpenters uit 1973. Het succes komt in 1993 pas echt op gang dankzij haar hit "Woordenloos".

In de jaren '90 van de 20e eeuw bouwt Dana verder haar carrière uit. Dat doet ze aanvankelijk hoofdzakelijk in het Nederlands, maar ze wordt ook in het buitenland een veelgevraagde artiest. In Duitsland, Nederland en vooral Zuid-Afrika is ze daarom steeds vaker te gast. Dat resulteerde vanaf het einde van de jaren '90 ook in anderstalige albums. In 2006 werd opnieuw een Nederlandstalig album uitgebracht, het eerste sinds 2000.

Op 25 juni 2006 kreeg Dana van de organisatoren van de SIM-route (Schelde Internationale Muziekstroom) haar eigen Dana Winner Tuinpad. Haar straat, gelegen in Mariekerke bij Bornem, werd feestelijk ingehuldigd ter gelegenheid van de Vis- en Folkloredagen.


24-04-2008 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears
Britney Spears
Om Baby One More Time te bekijken druk op de foto.


.
Britney Jean Spears (McComb (Mississippi), 2 december 1981) is een Amerikaanse popzangeres, songwriter, danser, actrice en auteur.

Spears werd opgevoed als een Southern Baptist in Kentwood (Louisiana). Ze is de dochter van James Parnell Spears en Lynne Irene Bridges. Haar broer, Bryan (geboren in 1977) is een van haar managers, en haar zusje, Jamie Lynn (geboren in 1991) is een actrice en zangeres. Haar grootmoeder van haar moeders kant, Lillian Woolmoore (1924-1993) was een Engelse oorlogsbruid die de grootvader van Spears, Barnett O'Field Bridges (1919–1978), in Engeland ontmoette gedurende de Tweede Wereldoorlog. De grootouders van haar vaders kant waren June Austin Spears (geboren in 1930) en Emma Jean Forbes (1934-1966).

Op zeventienjarige leeftijd bereikte Spears in 1999 de eerste plaats van de hitlijsten in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk met haar single …Baby One More Time. Ook in Nederland behaalde dit nummer de nummer 1-positie. Haar eerste album, genaamd ...Baby One More Time verkoopt wereldwijd miljoenen exemplaren. Ook haar tweede album Oops!... I Did It Again zorgt voor een groot aantal verkochte platen en hits. Het derde album van Spears, dat luistert naar de naam Britney was ook een groot succes.

Haar vierde album verscheen op 18 november 2003 en had de naam In the Zone. Met een nummer van dit album, Toxic, heeft Spears in 2005 haar eerste Grammy Award weten te bemachtigen voor 'Best Dance Recording', waarbij ze Kylie Minogue een haarlengte voorbleef. Tijdens het maken van een videoclip van Outrageous (waarbij ze samenwerkte met Snoop Dogg) heeft ze een zware knieblessure opgelopen, waardoor ze haar wereldtournee, 'The Onyx Hotel Tour', niet kon afmaken. In november 2004 heeft ze haar vijfde album gelanceerd onder de titel Greatest Hits: My Prerogative waarvan ze de gelijknamige single ook heeft uitgebracht (in deze clip is o.a. een rol voor haar inmiddels ex-man Kevin Federline weggelegd). Nadat het album was uitgekomen liet Spears via haar officiële site weten een rustpauze in te lassen van minimaal een jaar vanwege haar eerste zwangerschap.

Na die rustpauze waren er veel geruchten dat er een nieuw album zou komen, maar dat werd uitgesteld vanwege haar zwangerschap. Mona Lisa, Chaotic, Someday (I Will Understand) en Over to You Now waren toen al klaar voor het nieuwe album. In plaats van een nieuw album werd B in the Mix: The Remixes door Jive Records uitgebracht om de fans wat 'nieuw' materiaal te geven. De vier nummers kwamen op een bonus-cd van Spears' persoonlijke dvd Britney & Kevin: Chaotic.

Haar zesde album B in the Mix: The Remixes werd uitgebracht op 25 november 2005 door Jive Records. Dit album is niet zo groots uitgebracht als de andere albums van Spears, waardoor het ook niet een zeer groot succes is geworden. Desondanks werden er meer dan 1 miljoen exemplaren van dit promotieloze album verkocht.

Sinds het zesde album is Spears bezig geweest met het opnemen van een nieuw album. In de mei 2007 gaf ze een aantal mini-concerten onder de naam The M & M's . In augtustus werd door verschillende media bekend gemaakt dat het album op 13 november en de eerste single, Gimme More, in september zou worden uitgebracht. Echter, in de laatste week van augustus werd bekend gemaakt dat de single zou debuteren tijdens een opening van een nachtclub. Spears opende de MTV Video Music Awards van 2007 met een optreden van Gimme More. Er waren hoge verwachtingen van het optreden, maar het viel tegen. Britney leek niet geïnteresseerd en zenuwachtig.

Op 5 oktober werd bekend gemaakt dat Blackout de titel is van het nieuwe album  Gimme More, de eerste single van Spears' nieuw album doet het goed. De clip debuteerde op TRL en sindsdien ging het bergopwaarts met Gimme More. De single bereikte nr. 1 in iTunes. Een paar weken voordat Blackout uitkwam, lekten vele nummers waardoor er een 'Rush-Release' was voor 30 oktober. Er werd officieel aangekondigd dat Piece Of Me de tweede single was. De clip van Piece Of Me werd veel gunstiger ontvangen, mede omdat Britney er veel beter uitzag. Ook Piece Of me doet het goed in de hitlijsten. Een paar weken later wordt aangekondigd dat Break the Ice de nieuwe single zal worden. Op 26 januari won Britney een NRJ music award voor 'Best Album International' voor Blackout. Ze versloeg Amy Winehouse met 'Back To Black', James Blunt met 'All The Lost Souls', Mika met 'Life In Cartoon Motion' en Rihanna met 'Good Girl Gone Bad'. Op 14 maart ging Britney's nieuwe single Break the Ice in premiere op een site die speciaal voor de gelegenheid ontworpen was, waar fans de videoclip konden bekijken en over praten in een chatruimte. Break the Ice is eveneens Britney's eerste liedje met een geanimeerde videoclip, waarin Britney als een soort superheldin voorgesteld wordt en komaf maakt met een heleboel mensen, die in haar weg komen.

Het door Britney Spears uitgevoerde werk wordt vaak als schoolvoorbeeld van hitparadepop aangevoerd: popmuziek waarbij het succes zich in de eerste plaats in de verkoop en airplay van individuele hitsingles laat meten, die (althans voor een belangrijk deel) door professionele producers wordt gemaakt en die vooral op jonge tieners gericht is. Met name haar eerste twee albums, geproduceerd door de Zweed Max Martin, voldoen aan dit profiel. Ondanks (of mogelijk juist dankzij) de hoge verkoopcijfers was de kritiek van de poppers over deze albums vernietigend.

Haar derde en vierde album vertoonden echter een duidelijke evolutie naar een andere stijl: de songs, oa. geproduceerd door The Neptunes en voor het eerst ook met muzikale bijdragen van Spears zelf, waren gedurfder en haar imago werd veranderd. Dit leidde tot een navenant gunstiger beoordeling bij invloedrijke popcritici. Ondanks aanhoudende schandalen rond Britney Spears, wordt het album Blackout lovend ontvangen door de critici.

  • Volgens de International Federation of the Phonographic Industry heeft Spears wereldwijd 85 miljoen platen verkocht.
  • Volgens Google.com is Spears door haar verkoopcijfers sinds 2005 de nieuwe 'Queen of Pop'.
  • Spears staat op nummer acht in de lijst van best verkopende vrouwelijke artiesten in de Verenigde Staten.
  • Zij is de enige zangeres waarvan de eerste vier albums binnenkwamen op nummer 1 in de Billboard 200.
  • In de VS zijn Spears, Madonna, Céline Dion, Mariah Carey, Whitney Houston, Shania Twain en de Dixie Chicks de enige zangeressen die 'multiple diamond' (meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht) hebben bereikt met een of meerdere album(s). Spears heeft er zelfs twee: ...Baby One More Time en Oops!... I Did It Again.
  • Spears is recordhouder als 'jongste artiest die ooit (op 17-jarige leeftijd) met haar eerste single en eerste album nieuw op nummer één in de Billboard-lijsten kwam'.
  • Britney is recordhouder voor 'meest verkochte Greatest Hits Album in één week' in Groot-Brittannië (115.341 exemplaren met Greatest Hits: My Prerogative).
  • ...Baby One More Time is de best verkochte single in Groot-Brittannië in 1999 en staat op nummer 24 in de lijst van best verkopende singles in Groot-Brittannië allertijden.
  • Er is meer dan $145 miljoen opgebracht aan concertkaartjes, meer dan $30 miljoen aan spullen werd verkocht bij haar concerten (souvernirs etc.), wereldwijd meer dan 42 miljoen dollar aan singles en meer dan 47 miljoen dollar aan uitgebrachte albums.
  • Ze was 5 keer meest bezochte persoon in een jaar via Yahoo.com (2002, 2003, 2005, 2006 en 2007).
  • Britney won haar eerste Grammy in 2005 voor 'Best Dance Song' met het nummer Toxic.
  • Spears is de best verkopende vrouwelijke artiest van '00 (2000-2005); ze werd tot 'Vrouw van de eeuw' benoemd door VH1.
  • Volgens Forbes is de nettowaarde van Spears ongeveer 150 miljoen dollar.
Spears heeft na haar derde succesvolle hitalbum een tijdje vrij genomen om in 2002 de film Crossroads op te nemen en tot rust te komen na haar breuk met Justin Timberlake (N'Sync). Crossroads liep redelijk. Aanvankelijk was Spears populair onder het conservatieve deel van de Amerikaanse bevolking, omdat ze verklaarde als maagd in het huwelijk te willen treden. Enige tijd later verklaarde haar ex-vriend Justin Timberlake dat hij haar ontmaagd had. Een andere opmerkelijke gebeurtenis waar lang over nagepraat werd, was een tongzoen met Madonna tijdens de MTV Video Music Awards in 2003.

Begin 2004 veroorzaakte Spears ophef door op 2 januari in een dronken bui te trouwen met haar jeugdvriend Jason Alexander en op 5 januari na amper 55 uur getrouwd te zijn, weer te scheiden. Op 18 september trad ze voor de tweede maal in één jaar in het huwelijk met danser Kevin Federline (26), die uit een voorgaande relatie met Shar Jackson al twee kinderen heeft  Op 12 april 2005 maakte Spears bekend dat ze zwanger was . Op 14 september 2005 beviel zij van een zoon genaamd Sean Preston Federline.

Op 9 mei 2006 maakte Spears bekend dat ze zwanger was van een tweede kind. Haar tweede zoon, Jayden James Federline, werd geboren op 12 september 2006. Nog geen twee maanden later, op 7 november 2006, vroeg ze een scheiding aan met als reden 'onoverkomelijke meningsverschillen'

In januari 2007 overleed een tante van Spears, waarmee ze een erg goede relatie had, na een lang gevecht met borstkanker. Na weken van hevig feestgedrag, veelvuldig gebruik van alcohol en seksuele exploratie begaf Spears zich naar een afkickkliniek. Ze verliet de kliniek de dag erna en ging naar Los Angeles om daar in een kapsalon eigenhandig haar hoofd kaal te scheren, ook nam zij dezelfde avond nog twee nieuwe tatoeages  Verder werd ze ook nog eens gefilmd toen ze met een paraplu een auto beschadigde. Daarna is ze voor de derde maal in de kliniek gebleven, met de veronderstelling dat als ze niet zou blijven, haar ex-man Kevin Federline een rechtszaak zou aanspannen voor de voogdij van haar twee kinderen. Op 21 maart 2007 werd Spears uit de kliniek ontslagen waar ze vanaf 25 februari in had gezeten toen ze haar behandeling succesvol had voltooid . Gedurende juli en augustus vertoonde Spears ook controversieel gedrag, waaronder een aanval met een paraplu op een paparazzo. Na een maandenlange rechtszaak bevond de rechtbank in september dat Spears zich schuldig had gemaakt aan "volhardend, veelvuldig en aanhoudend gebruik van drugs". Ze werd gedwongen om mee te werken aan onaangekondigde drugs- en alcoholtesten, en naar gezinstherapie te gaan. Spears en Federline hielden beiden voogdij op een voorwaardelijke basis. Een paar dagen later werd Spears officieel beschuldigd van een misdrijf vanwege het doorrijden na een ongeval en rijden zonder rijbewijs . Op 1 oktober werd bekend dat Spears vanaf 3 oktober tijdelijk de voogdij over haar kinderen moest afstaan aan Federline. In september 2007 bracht ze de single "Gimme more" uit en daarna haar nieuw album Blackout. Na Gimme More is ook Piece of Me al uitgebracht, Break the Ice wordt verwacht begin april.

Op de avond van 3 januari 2008 werd politie ingeschakeld om een familieconflict over haar kinderen te willen oplossen, enige tijd daarna werd ze door een ambulance afgevoerd naar het Cedars-Sinai Medical Center omdat ze er werd van verdacht onder de invloed te zijn van een onbekende substantie . Life & Style maakte later bekend dat bloedtesten uitwezen dat ze niet onder invloed was  Hierna werd ze nog een dag vastgehouden voor psychologische observatie  Op 31 januari 2008 werd Britney Spears opnieuw met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, wegens psychische problemen. De bedoeling was, dat de popster 14 dagen ter observatie in de psychische kliniek zou worden opgenomen, maar op 6 februari 2008 mocht ze het ziekenhuis verlaten.

Op 23 februari 2008 komt Britney samen met Kevin Federline tot een overeenkomst: ze mag haar twee kinderen in ieder geval nog één keer bezoeken. Als het goed blijkt te gaan, is er een grote kans dat ze haar kinderen vaker mag bezoeken, maar dan wel onder strikte voorwaarden. De woordvoerder van Kevin Federline zegt dat Britney dit heeft te danken aan haar vader. Britney's ouders hopen dat als zij haar kinderen eenmaal weer mag zien, dit van positieve invloed zal zijn op haar mentale genezingsproces.




24-04-2008 om 02:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gabrielle
Gabrielle
Om It's A Beautiful Day te bekijken druk op de foto.


.

Louise Gabrielle Bobb (Londen, 16 april 1970) is een Brits zangeres die optreedt onder de naam Gabrielle.

Gabrielle had de geboortenaam Louise Bobb. Toen ze begon aan haar zangcarrière nam ze de artiestennaam Gabrielle aan.

Gabrielle verdiende begin jaren '90 nog de kost als secretaresse, maar 's avonds trad ze veel op in clubs en bars in Londen. Met haar soulvolle stem duurde het niet lang voordat ze ontdekt werd door producers voor een plaatopname. In 1991 maakte ze een demo van 'Dreams', waarbij ze 'Fast Car' van Tracy Chapman samplede. De single werd niet officieel uitgebracht omdat Tracy haar akkoord niet had gegeven, maar illegale kopieën ervan werden veel gedraaid op Londense dance-stations en in clubs. Twee jaar later werd 'Dreams' opnieuw opgenomen (nu zónder sample) en officieel uitgebracht. Het gevolg was een Britse nummer 1-hit en een Nederlandse top 10-notering.

Gabrielle had op z'n minst één in het oog springend kenmerk: haar ooglapje. Dat had ze ook echt nodig, omdat ze al sinds haar geboort een "lui oog" heeft. Ze had geen zin in een operatie, omdat ze een ooglapje lekker stoer vond staan. Het werd haar handelsmerk.

Na het succes van 'Dreams' deed Gabrielle het rustig aan. Ze werd moeder, ze nam een sabbatical en kwam pas in 1996 terug met nieuw werk. Dat was lang niet zo succesvol als haar debuutsingle, maar haar status als een van de beste Britse soulzangeressen werd er wel door bevestigd.

Eind 1999 bracht ze haar derde album uit, 'Rise'. Het titelnummer ervan werd in het voorjaar van 2000 een redelijk grote hit in Nederland; het was in Groot-Brittannië Gabrielle's tweede nummer 1-hit. Het ooglapje was ze inmiddels kwijt, maar een haarlok die strategisch over haar luie oog hing blokkeerde nog altijd een blik op dat inmiddels mysterieuze oog. Anno 2007 is ze dat luie oog allang kwijt (ze is toch maar onder het mes gegaan), en die haarlok is ook al weg.


24-04-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vergissing zijn
Een vergissing zijn

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/diaz.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een vergissing zijn

 
is het leven een tranendal te noemen

en de lach per vergissing erbij gegeven

zint de droefheid ons beter

en menigeen tot elke prijs daarvoor te leven?

 
is hier de hel geschapen voor ons op aarde

en de natuur eenzelfde lot ‘van boven’

ik zie de zon, de bron, het groeien ervan

ik kan die samenhang niet geloven

 
zoveel mensen, zoveel gedachten, meningen

de natuur om ons heen past perfect in elkaar

dat alles voor de mens om ervan te genieten

een hemel hier al, voorwaar

 
 het is twee voor twaalf, een speldenprik

voor het ontstaan van de mens

zou ons denken en spreken een vergissing zijn

bij het creëren van de Homo Sapiens ?

23-04-2008 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronny Mosuse
Ronny Mosuse
Om Blijf te bekijken druk op de foto.


.

Ronny Mosuse (geboren te Antwerpen, 17 mei 1971) is een Vlaamse zanger, muzikant, songschrijver, muziekproducer en Bekende Vlaming. Ronny is de broer van Robert Mosuse (die overleed in april 2000), en heeft daarnaast nog 3 broers en een zus.

Samen met zijn broers Robert en Jean-Paul nam hij in 1988 deel aan Humo's Rock Rally met hun groep The B-Tunes. Ze eindigden derde, na Ze Noiz en The Romans. Ze brachten de single "Stone cold woman" uit in een productie van Wouter Van Belle.Bart Peeters zag en hoorde de broers bezig en nam ze onder de arm. Samen met Robert en Ronny richtte hij The Radios op (Ronny schreef onder andere "She Goes Nana" mee).

In de jaren '90 was hij muziekproducer voor het programma De Liegende Doos, componist voor kindermusicals (Suske en Wiske, Pipi Langkous,...), TV-presentator (Rock Rapport) en werkte hij mee aan het radioprogramma Cuisine X. Hij speelde bij de groep The Clement Peerens Explosition als Sylvain Aertbeliën, en ook bij K's Choice en Hooverphonic.

Eind 2002 bracht Mosuse het album "Stronger" uit, opgedragen aan zijn overleden broer. In 2003 tourde Mosuse door Vlaanderen met een strijkerskwartet. Hierover kwam een TV-special op Canvas. In het najaar van 2004 ging hij op tournee met een blazerskwarter. Zijn theaterprogramma "Man met een boodschap" bevatte teksten van onder andere Herman Brusselmans, Rick de Leeuw en Frank Vander Linden.

"Alles wat je doet", een nummer dat geproduced werd door Jan Leyers, won in 2005 de Prijs van het beste Lied van Radio 2. In het najaar van 2005 kwam zijn eerste Nederlandstalig album "Altijd Oktober" uit.

De jaren daarop tourde hij met dat programma in een "pop" bezetting in theaters.

In januari 2008 brengt hij de opvolger "Allemaal Anders" uit, een eveneens Nederlandstalig album dat voortspruit uit een indrukwekkende reis naar Congo.

Ronny is samen met Vincent Kompany ambassadeur van SOS Kinderdorpen, en trekt mee de campagne voor Congo op gang. Hij steunt samen met Vincent de bouw van een SOS Kinderdorp in Kinshasa.



23-04-2008 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boudewijn De Groot
Boudewijn De Groot
Om Avond te bekijken druk op de foto.



Frank Boudewijn de Groot (Tjidengkamp bij Batavia, 20 mei 1944) is een Nederlandse zanger die met nummers als Welterusten Meneer de President, Het Land van Maas en Waal, Testament, Jimmy en Avond beroemd werd.

Boudewijn de Groot werd geboren in 1944 in Nederlands-Indië, in een Japans concentratiekamp bij Batavia (het huidige Jakarta), waar zijn moeder overleed in 1945. In 1946 keerde de familie De Groot terug naar Nederland. De vader van Boudewijn moest echter terug naar Indië, dus kwam hij te wonen bij zijn tante in Haarlem. In 1951 kwam zijn vader weer terug en in 1952 verhuisden ze, met een pas aangetrouwde stiefmoeder, naar Heemstede. Boudewijn woonde in Heemstede in dezelfde straat als zijn latere tekstschrijver Lennaert Nijgh, die bevriend was met Boudewijns stiefbroertje.

In 1965 scoorde Boudewijn zijn eerste hit met Een meisje van 16 (een bewerking van een chanson van Charles Aznavour). Al snel kreeg hij succes met onder meer maatschappelijk geëngageerde liederen.

In 1973 bracht hij het belangrijke album Hoe Sterk Is De Eenzame Fietser uit.

In 1990 trouwde De Groot met Anja Bak. Het nummer "De Avond" dat Nijgh in 1973 schreef voor Bak, zijn toenmalige vriendin, herschreef De Groot in 1995 tot "Avond" voor zijn nieuwe album "Een nieuwe herfst". Van 1991 tot 1993 speelde hij de titelrol in de musical Tsjechov. In 2000 ging de musical in reprise met opnieuw De Groot in de hoofdrol.

Veel van de teksten van nummers waarmee Boudewijn succes had, werden geschreven door Lennaert Nijgh, die ook een goede vriend van Boudewijn was. Nijgh overleed op 28 november 2002. Nijgh en De Groot schreven ook veel hits voor andere (veelal Nederlandse) muzikanten, zoals Rob de Nijs, Liesbeth List en Adèle Bloemendaal. In Groot-Brittannië mislukte een poging tot doorbreken onder de naam 'Baldwin'.

In 2004 was Boudewijn als acteur te zien in het zesde seizoen van de Vlaamse politiereeks Flikken als Robert Nieuwman, een Nederlandse profiler, die het team bijstaat in haar zoektocht naar een seriemoordenaar.

Datzelfde jaar eindigde hij op nr. 82 in de verkiezing voor De grootste Nederlander.

Een jaar daarna, in 2005, belandde Avond van De Groot eenmalig op de nummer 1-positie in de Radio 2 Top 2000. In alle voorgaande edities van de lijst bezette Bohemian Rhapsody van Queen die plaats. In 2006 neemt Queen de nummer 1-positie weer over. Naar aanleiding van de plotselinge populariteit van De Groot, werden het laatste album Eiland In De Verte en de single Avond opnieuw uitgebracht, onder de naam De Avonden. Net als in 1997, bij de eerste uitgave, bleef de single in de tipparade steken. In 2006 en 2007 stond Avond op nummer twee in de oudejaarslijst van Radio 2.

Boudewijn de Groot is getrouwd met Anja Bak. Hij heeft drie kinderen Marcel, Caya en Jim uit eerdere huwelijken.

Op 19 januari 2007 bracht hij het nieuwe album Lage Landen uit. Het album is bijna geheel door hemzelf geschreven op een paar teksten van Lennaert Nijgh en Freek de Jonge na. Het album werd in Nashville gemixt. Op 3 februari kwam het op nummer 1 de hitlijsten binnen, voor het eerst sinds hij ruim 30 jaar geleden nummer 1 stond met de elpee Hoe sterk is de eenzame fietser uit 1973. Op 19 januari werd ook de gelijknamige single uitgebracht. Op 27 oktober 2007 zond de TROS een registratie uit van de concerttoernee van mei van dat jaar uit[1].

Op woensdag 3 oktober 2007 kondigde De Groot in het NRC Handelsblad aan een sabbaticalbreak te nemen omdat hij, naar eigen zeggen, de afgelopen 12 jaar veel heeft opgetreden in Nederland en België. Wel voegde hij daar aan toe bezig te gaan met het schrijven van nieuwe liedteksten.


23-04-2008 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ono woest over filmmateriaal Lennon

Ono woest over filmmateriaal Lennon

Druk op de foto om Imagine te beluisteren.

.
Yoko Ono is woedend over belastend filmmateriaal van John Lennon. De weduwe van de Beatle spant een rechtszaak aan tegen het bedrijf World Wide Video, een consortium van Beatles-fans dat claimt in het bezit te zijn van de beeldrechten.

Blowend
In de film is de muzikant blowend te zien, terwijl hij liedjes schrijft en een plot beraamt om lsd in de thee van president Nixon te stoppen. World Wide Video heeft plannen om van het ruwe materiaal, dat ruim negen uur beslaat, een twee uur durende film te maken. De titel van de film zou '3 Days in the life' moeten worden, een verwijzing naar het Beatles-nummer 'A day in the life'.

Legaal verkregen
World Wide Video zegt dat het bedrijf de videobanden en de rechten acht jaar geleden legaal heeft verkregen van Ono's ex-man Anthony Cox, met wie zij voor haar huwelijk met Lennon getrouwd was. Cox wilde de beelden, die in 1970 zijn geschoten in Lennons landhuis, gebruiken voor een documentaire.

Rechten
Ono zegt dat zij de beelden van het bedrijf heeft gekregen en dat de rechten nu bij haar liggen. World Wide Video ontkent de rechten te hebben overgedragen. De 75-jarige Ono was elf jaar getrouwd met Lennon. In 1980 werd de Beatle voor de deur van zijn huis doodgeschoten door de doorgedraaide fan Mark Chapman.

23-04-2008 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanessa Carlton
Vanessa Carlton
Om A Thousand Miles te bekijken druk op de foto.


.
Vanessa Lee Carlton (Milford, 16 augustus 1980) is een Amerikaans pianiste die haar debuut maakte in 2002 met A thousand miles. Uit deze single kwam dan snel haar debuutalbum Be Not Nobody. In september 2004 kwam haar tweede album uit, genaamd Harmonium. In april 2005 moest ze haar label (A&M Records) laten gaan omdat zij haar geen artistieke vrijheid gaven en teveel verplichtingen stelden. Zij gaat nu alleen verder met haar vriend en producer Stephan Jenkins van Third Eye Blind. In september 2005 stapte Vanessa voor enkele maanden de studio in. Op 9 oktober 2007 kwam haar derde album, Heroes & Thieves uit.

23-04-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richie Sambora bekent schuld aan dronken rijden

Richie Sambora bekent schuld aan dronken rijden

Om It's My Life te bekijken druk op de foto.

.
Richie Sambora, gitarist van Bon Jovi, heeft een schikking getroffen met de openbare aanklager die hem wilde vervolgen voor het rijden onder invloed. Hij bekende schuld aan rijden met een te hoog alcoholpromillage in zijn bloed. Een tweede aanklacht voor rijden onder invloed kwam daarmee te vervallen.

De gitarist van Bon Jovi, die niet aanwezig was tijdens de zitting, kreeg een proeftijd van drie jaar opgelegd. Daarnaast moet hij drie maanden een programma volgen om te leren omgaan met alcohol en moet hij de gerechtskosten betalen.

De 48-jarige Sambora werd vorige maand in Laguna Beach gearresteerd nadat hij met zijn zwarte Hummer over de weg slingerde. Zijn 10-jarige dochter Ava, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Heather Locklear, zat samen met een eveneens minderjarig nichtje en Sambora's partner Jenn Mallini bij hem in de auto.

23-04-2008 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Young
Paul Young
Om Come Back And Stay te bekijken druk op de foto.


.

Paul Anthony Young (Luton, 17 januari 1956) is een Britse popmuzikant.

Na zijn schooltijd ging Paul Young werken bij een autofabrikant. In zijn vrije tijd speelde hij in bandjes. Met de band Q-Tips scoorde hij eind jaren '70 een klein hitje.

In 1982 begon Paul Young een solocarrière. De single "Love Of The Common People" flopte in Groot-Brittannië. Nadat in Groot-Brittannië het nummer "Wherever I Lay My Hat" op de eerste plaats was gekomen, kwam er een geremixte versie uit van "Love Of The Common People" en die versie werd in Nederland een nummer 1-hit. Andere grote hits die Paul Young scoorde waren "Wherever I Lay My Hat", "Come Back And Stay" en "Everytime You Go Away".

Zijn debuutalbum "No Parlez" haalde de nummer-1 positie in de Nederlandse Album Top 100, het bleef daar 7 weken bovenaan, en is daarmee zijn meest succesvolle album in Nederland allertijden. Het album bevat enkele van zijn grootste hits, zoals de hierboven genoemde hits. "From Time To Time (The Singles Collection)", een verzamelalbum uit 1991 met daarop al zijn hits, is zijn op één na succesvolste album, gevolgd door "The Secret Of Association" uit 1985.

In 1991 scoorde Paul Young nog een grote hit met het duet "Senza Una Donna", samen met de Italiaanse zanger Zucchero. In de jaren '90 bracht hij minder albums uit, maar verdeelde hij zijn tijd over zijn gezin, enkele muziekprojecten en liveoptredens. In 2000 gaat het gerucht dat Paul Young zou zijn overleden. Het betreft hier echter een andere persoon met dezelfde naam. Deze Paul Young was zanger bij de popgroep Mike and the Mechanics. En op 27 oktober 2006 komt zijn nieuwe cd uit "Rock Swings".

Paul Young viel op door zijn warme soulgeluid, maar ook door zijn (in de ogen van velen) gebrek aan smaak bij zijn kleding. Naarmate de jaren vorderden, werd Young, mede door de vele liveoptredens misschien, steeds vaker geplaagd door stemproblemen.


23-04-2008 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!