Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonvader Hazes toch niet akkoord met café in Oostende

Schoonvader Hazes toch niet akkoord met café in Oostende.

Om Bloed Zweet en Tranen te bekijken druk op de foto


.
De schoonvader van de overleden Nederlandse zanger André Hazes gaat toch niet akkoord met de komst van een André Hazes-café in Oostende. Zo schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf.

Alleen muziek Hazes
Onze landgenoot Rudie Marciano maakte gisteren bekend dat hij samen met de schoonvader van Hazes op het idee gekomen was om een café in Oostende te openen, dat helemaal op de Nederlandse zanger gericht was. Zo zou er vanaf 18 uur 's avonds alleen nog maar muziek van André Hazes gedraaid worden.

Geen vriendschap
Marciano maakte kennis met Hazes' schoonvader in Benidorm en zei bevriend met hem te zijn. Maar Jan van Galen, de schoonvader van Hazes, zegt dat de vork anders aan de steel zit. "Ik heb Marciano inderdaad een keer of twee ontmoet in Benidorm, maar van een vriendschap kan je dan toch niet spreken", aldus van Galen. "Ik ken die man oppervlakkig, maar ik heb niks te maken met zijn café en wíl er ook niets mee te maken hebben.

04-04-2008 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood bevestigt reünieplannen The Faces

Ron Wood bevestigt reünieplannen The Faces.

Om Maybe I'm Amazed te bekijken druk op de foto.

.
Ronnie Wood wil zijn oude band The Faces nieuw leven inblazen. De 60-jarige gitarist van de Rolling Stones heeft onthuld dat alle groepsleden, onder wie zanger Rod Stewart, terug samenkomen zodra hun agenda's dit toelaten. "Het zal gebeuren, als we allemaal tijd hebben", verklaarde Wood. Hij bevestigt daarmee wat drummer Kenney Jones vorig jaar al beweerde, namelijk dat een reünie "een grote kans maakt". Jones had toen net een diner gehad met Stewart.

Toen hun band The Jeff Beck Group in 1969 splitte, vervoegden Wood en Stewart de leden van de Small Faces: bassist Ronnie Lane, keyboardspeler Ian McLagan en drummer Jones. Zo ontstonden The Faces, die vier studioalbums zouden uitbrengen voordat Wood in 1975 bij de Rolling Stones Mick Taylor ging vervangen. Lane had in 1973 de band al verlaten. Hits van The Faces, die een hele generatie gitaarbands zouden gaan beïnvloeden, zijn onder meer 'Stay With Me', 'Maggie May', 'Maybe I'm Amazed' en 'I'm Losing You'.

04-04-2008 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mart Hopkin
Mary Hopkin
Om Goodbye te bekijken druk op de foto

.

Mary Hopkin (Pontardawe (Wales), 3 mei 1950) is een Britse zangeres.

Haar single "Those Were the Days", geproduceerd door Paul McCartney, kwam in Groot-Brittannië uit in augustus 1968 op het Apple label en bereikte daar een eerste plaats (en een tweede plaats in de Verenigde Staten).

Tevens vertolkte zij een prachtige compositie van McCartney (officiëel een Lennon/McCartney track), met de titel "Goodbye", welke hij eveneens produceerde.

Hopkin vertegenwoordigde Groot-Brittannië tijdens het Eurovisie Songfestival in 1970 en bereikte met het liedje "Knock Knock Who's There" een tweede plaats.

Mary bracht een drietal lp's uit op het APPLE label; Postcard, Earth Song Ocean Song en Those were the Days.

In 1971 trouwde Hopkin met platenproducent Tony Visconti. Zij zong daarna veel minder om voldoende tijd te hebben voor haar gezin. In 1981 zijn Hopkin en Visconti gescheiden.


04-04-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston verdrietig over boek ex-man

Whitney Houston verdrietig over boek ex-man

Om I Wanna Dance With Solebody te beluisteren druk op de foto.

.
Whitney Houston is verdrietig over de uitlatingen die haar ex-man Bobby Brown doet in zijn autobiografie, die volgende maand verschijnt. Dat vertelt de woordvoerder van de zangeres aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Getrouwd om biseksualiteit te maskeren
Gisteren verschenen delen uit het boek in de New York Post. In 'Bobby Brown: The Truth, the Whole Truth and Nothing But' geeft Brown zijn ex de schuld van zijn drugsverslaving. Ook zegt hij dat Houston, die vijftien jaar lief en leed deelde met de r&b-zanger, alleen maar met hem trouwde om geruchten over haar vermeende biseksualiteit de kop in te drukken.

Waardigheid behouden
"Whitney probeert haar waardigheid te behouden en kiest ervoor niet kwaad te spreken over de vader van haar kind, zelfs als het alleen maar is om fabeltjes uit de wereld te helpen", laat haar woordvoerder weten.

Allebei verslaafd
De 44-jarige Houston en de 39-jarige Brown hadden een tumultueus huwelijk, waaraan twee jaar geleden een einde kwam. De zanger, die hits scoorde met 'My prerogative' en 'Two can play that game', werd meermaals gearresteerd voor drugs- en alcoholgerelateerde zaken. Houston kampte ook met een drugsverslaving ten tijde van haar huwelijk. Zij kwam twee keer in een afkickkliniek terecht. Houston en Brown hebben een dochter, de 15-jarige Bobbi Kristina.

04-04-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell in de cel voor bespugen agent

Naomi Campbell in de cel voor bespugen agent

De afbeelding “http://img172.imageshack.us/img172/2566/naomi91024x768ew0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naomi Campbell is gisteren op de Londense luchthaven Heathrow in de boeien geslagen nadat ze een agent zou hebben bespuugd. Het supermodel verloor haar zelfbeheersing nadat een van haar tassen niet was ingecheckt op een vlucht naar Los Angeles.

Tas zoekgeraakt
Campbell was op weg naar Los Angeles om de begrafenis van de moeder van modefotograaf Herb Ritts bij te wonen. "Naomi was ruim op tijd op de luchthaven", vertelt haar woordvoerder Celena Aponte in de Britse krant The Sun. "Ze heeft twee tassen ingecheckt, maar toen ze in het vliegtuig zat, hoorde ze dat een van haar tassen zoek was. British Airways wilde het oplossen door de politie te bellen en haar van de vlucht te laten verwijderen."

Steward uitgescholden
Volgens cabinepersoneel misdroeg het heetgebakerde model zich toen ze aan boord van het toestel kwam. Ze zou een steward hebben uitgescholden, die daarop de politie inschakelde.

Spugen, stampen en slaan
Een bron bij de politie vertelt dat Campbell helemaal was doorgedraaid. "Ze spuugde, stampte en sloeg. We kwamen om haar te kalmeren, maar we konden niets anders doen dan haar arresteren." De andere tas van Campbell moest van de vlucht worden gehaald, waardoor overige passagiers ruim anderhalf uur vertraging opliepen.

Ticket van 7.500 euro
De 37-jarige Campbell werd vanochtend op borgtocht vrijgelaten. Het model, gekleed in een leren jas, grijze pet en grote zwarte zonnebril, stapte onder grote belangstelling van fotografen in een klaarstaande auto. Het is onduidelijk of Campbell, die ruim 7.500 euro neertelde voor het eersteklas ticket, vandaag alsnog afreist naar de Verenigde Staten.

Driftkikker
Naomi Campbell heeft een reputatie als driftkikker. Ze werd meermaals door voormalige werknemers aangeklaagd wegens mishandeling. Vorig jaar bekende het model dat zij een dienstmeisje heeft verwond door een telefoon naar haar hoofd te gooien. Ze kreeg daarvoor een taakstraf.

04-04-2008 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imagination
Imagination
Om Music and Lights te bekijken druk op de foto

.

04-04-2008 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Jay-Z trouwen morgen

Beyoncé en Jay-Z trouwen morgen

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/6177/large356542py6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naar verluidt zullen Beyoncé en Jay-Z morgennamiddag in New York trouwen. De twee zijn al zes jaar samen en hebben dinsdag een trouwaanvraag ingediend. Die licentie is zestig dagen geldig, maar Jay-Z wil snel trouwen om de ceremonie zo intiem mogelijk te kunnen houden. Vermoed wordt dat hij haar vorig jaar in mei ten huwelijk vroeg tijdens een vakantie in het Franse Cannes.

03-04-2008 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Mendes
Sergio Mendes
Om Mas Que Nada te bekijken druk op de foto

.

Sérgio Santos Mendes (Niterói, 11 februari 1941) is een Braziliaans muzikant.

Mendes was een veelbelovend klassiek pianist, maar raakte geïnteresseerd in jazz. Hij begon eind jaren 50 te spelen in nachtclubs tijdens de opkomst van de bossa nova. Mendes speelde met Antonio Carlos Jobim, die trouwens als zijn mentor wordt gezien, en vele andere jazzmuzikanten door heel Brazilië.

Mendes vormde de groep Sexteto Bossa Rio en nam het album Dans Moderno op in 1961. Hij begon te touren door Europa en de Verenigde Staten, Mendes nam albums op met Cannonball Adderly en Herbie Mann en speelde in de Carnegie Hall. Mendes ging in de Verenigde Staten wonen omstreeks 1964 en nam twee albums met de groep Brazil '65. Toen de verkoop van het nieuwe album tegenviel, verving hij de Braziliaanse zangeres Wanda da Sah door de talentvolle Lani Hall. Daarmee nam hij het album op Sergio Mendes and Brasil '66.

Het album werd platina dat grotendeels was gebaseerd op het succes Mas Que Nada. Na deze baanbrekende plaat, ging Mendes commerciëlere nummers maken. Zo coverde hij het beroemde nummer van Burt Bacharach en Hal David The Look of Love wat meteen in de top 10 stond. Daarna volgden de covers van The Fool on the Hill (The Beatles) en Scarborough Fair (Simon and Garfunkel). Dit werden grote hits. Hierna zou hij jarenlang geen grote hits meer hebben tot Never Gonna Let You Go in 1983.

Sinds 1968 is Sergio Mendes de grootste Braziliaanse ster van de wereld. Hij trad onder meer op in het Witte Huis voor President Johnson en President Nixon.

De carrière van Mendes was over z'n hoogtepunt in de jaren 70, maar hij bleef zeer populair in Zuid-Amerika en Japan. Hij bleef de Braziliaanse muziek ontwikkelen, met onder andere Stevie Wonder, die de R&B-hit The Real Thing schreef. In de jaren 80 maakte hij weer succesvolle platen maar z'n echte succes komt pas met z'n album Brasileiro in 1992. Daarmee won hij een Grammy. In de jaren 90 ging hij albums maken zoals hij in het begin met Brasil '66 maakte. En ook anno 2006 lijkt Sergio Mendes weer de oude weg in te slaan met het album Timeless. Met sterren Stevie Wonder, Will.i.am, The Black Eyed Peas en vele anderen brengt hij oude nummers uit in een nieuw jasje.


03-04-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie gaat zwangerschapskledij ontwerpen

Nicole Richie gaat zwangerschapskledij ontwerpen

De afbeelding “http://img146.imageshack.us/img146/9411/large356415hu9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kersverse mama Nicole Richie blijft onvermoeibaar bezig. Onlangs kondigde ze aan een carrière als juweelontwerpster te beginnen. Verder gaan er roddels de ronde over een lijn in kinderkledij en een eigen parfum. Nu kondigde ze op een feestje van modemerk Balenciaga aan dat ze ook zwangerschapskledij zal ontwerpen.

T-shirts
"Ik droeg zelf veel stukken van Balenciaga tijdens mijn zwangerschap." Toch vond Nicole Richie het blijkbaar niet altijd even makkelijk om mooie, passende kledij te vinden tijdens haar zwangerschap. "Ik droeg t-shirts van mijn vriend. Mijn bloesjes werden snel te kort, dus trok ik een jasje en een t-shirt van Joel aan.", bekent ze.

"Met mijn ontwerpen wil ik vrouwen doen stralen tijdens een erg emotionele tijd. Ik weet dat je tijdens je zwangerschap soms moe en versleten voelt. Maar met een mooie outfit kan je het beste van jezelf tonen."

03-04-2008 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert Hammond
Albert Hammond
Om It Never Rains In Southern California te beluisteren druk op de foto

.
Albert Hammond heeft het merendeel van zijn jeugd doorgebracht in Gibraltar waar hij met het professioneel entertainen begon op de leeftijd van 13 jaar. In 1966 ontmoette hij Mike Hazelwood, een presentator van Radio Luxemburg, wat leidde tot vele samenwerkingen op het gebied van songschrijven.



In 1968 scoorde het duo internationaal met "Little Arrows" voor Leapy Lee, "Gimme dat ding" voor the Pipkins en "Way of life" van Magic. De tweede Hammond-single "It Never Rains In Southern California", verkocht een miljoen stuks in Amerika en ook de opvolger "Free Electric Band" deed het goed. Zijn grootste hit was het nummer "I'm A Train". Hij bleef hits schrijven voor anderen, en heeft vele duetten gezongen met onder andere de Nederlandse hitzanger Albert West.

02-04-2008 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz-zangeres Nancy Wilson opgenomen met klaplong

Jazz-zangeres Nancy Wilson opgenomen met klaplong

Om Turned to blue te bekijken druk op de foto.

.
Zangeres Nancy Wilson is in het ziekenhuis opgenomen met een klaplong. Dat heeft haar woordvoerder bekendgemaakt. Verwacht wordt dat de 71-jarige jazz-zangeres, die drie Grammy's op haar naam heeft staan, er weer helemaal bovenop komt. Een optreden dat komend weekeinde zou plaatsvinden in Memphis is geannuleerd.

Het is onbekend wat de klaplong heeft veroorzaakt. Wel heeft haar woordvoerder gezegd dat Wilson de afgelopen jaren last had van ademhalingsproblemen.

Wilson zingt al ruim vijftig jaar. Vorig jaar nog won de zangeres een Grammy voor haar album 'Turned to blue'. Ook in 2005 en 1964 won ze de felbegeerde muziekprijs.

01-04-2008 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Jules Dassin (96) overleden

Regisseur Jules Dassin (96) overleden

Om l'été van Joe Dassin te bekijken druk op de foto.

.
De Amerikaanse regisseur Jules Dassin is vandaag op 96-jarige leeftijd in Athene overleden aan de gevolgen van een griepaanval. Dassin regisseerde in zijn lange carrière tal van belangrijke film noirs als 'Night and the City' en 'The Naked City' en de Franse prent 'Du Rififi chez les hommes'. Hij maakte evenwel ook sprankelende levensfilms als 'Never on Sunday' en 'Topkapi'. Jules Dassin was de vader van de zanger Joe Dassin, die in 1980 op 42-jarige leeftijd aan een hartaanval stierf.

Communistenjacht
Dassin behoort tot de club van grote Hollywoodregisseurs van wie de carrière ernstig werd gedwarsboomd door de communistenjacht van senator McCarthy. In 2000 kreeg hij enig eerherstel toen de New York Film Critics hem bedachten met een 'special award'.

Vier voltreffers in drie jaar
Dassin, op 18 december 1911 in Middletown (Connecticut) geboren, debuteerde achter de camera in 1941 met 'The Tell-Tale Heart', naar de gelijknamige novelle van Edgar Allen Poe. Na een aantal minder bekende films scoorde hij in drie jaar, van 1947 tot 1950, vier (artistieke) voltreffers: de harde gevangenisprent 'Brute Force' (met Burt Lancaster), de misdaadfilm 'The Naked City', de noir 'Thieves Highway' (met Richard Conte als slachtoffer en Lee J. Cobb als slechterik) en 'Night and the City', een film noir met als achtergrond het Londense worstel- en gokmilieu. In die prent, die 45 jaar later een remake kreeg met Robert De Niro in de hoofdrol en New York als setting, vertolkte Richard Widmark , die vorige week Dassin in de dood voorafging, de tragische hoofdrol.

Buitenspel in Hollywood
Daarna was het Hollywoodvat af voor Dassin, die in 1952 door collega Edward Dmytryk voor het HUAC (House Un-American Activities Committee) als "sympathisant" van het communistische ideeëngoed werd "verklikt": Dassin werd op de zwarte lijst gezet, wat destijds betekende dat je ook elders in de wereld amper nog aan de bak kon komen.

Belg in hoofdrol
Uiteindelijk kreeg hij in 1955 weer wat geld en een cast bijeen voor een nieuwe film. 'Du Rififi chez les Hommes', naar de roman van Auguste le Breton, werd een voltreffer in het noirgenre. Dassin, die in de film een belangrijke nevenrol vertolkte, won er de regieprijs op het filmfestival van Cannes mee. De hoofdrol van de film werd vertolkt door de Belg - in Antwerpen geboren - Jean Servais.

01-04-2008 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna in remake 'Casablanca'

Madonna in remake 'Casablanca'

Om Jump te bekijken druk op de foto


Madonna wil haar acteercarrière nieuw leven inblazen met een remake van de filmklassieker 'Casablanca' uit 1942. Madonna wil het romantische drama met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman moderniseren en denkt eraan de film op te nemen in Irak. Volgens de Britse krant Mail on Sunday stuit het project echter op heel wat tegenkanting bij filmbazen in Hollywood.

"Niemand begrijpt waarom ze een remake wil doen van wat heel wat mensen de beste film aller tijden vinden. Bovendien wil ze zelf de rol van Ilsa Lund spelen. Bergman was een twintiger toen ze die rol speelde, Madonna is bijna vijftig", aldus een studiobron. "Ze wil het verhaal updaten en laten plaatsgrijpen in een moderne oorlogszone zoals Irak. Maar er is nog geen script. Madonna en haar team toetsen momenteel af of dit het geschikte project is om haar acteercarrière te herlanceren en of een grote studio zich achter de plannen wil scharen".

Madonna's jongste film, 'Swept Away' uit 2002, werd door critici met de grond gelijk gemaakt. Op het filmfestival in Berlijn stelde ze vorige maand 'Filth and Wisdom' voor, haar regiedebuut dat wel goed werd onthaald.

01-04-2008 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart verkoopt Brits landgoed van 7,5 miljoen euro

Rod Stewart verkoopt Brits landgoed van 7,5 miljoen euro.

Om Sailing te bekijken druk op de foto.

.
Rod Stewart (63) heeft besloten dat hij zijn tweejarige zoon Alastair in Los Angeles wil grootbrengen en stelt daarom zijn landgoed in het Britse Essex te koop.

Stewart, wiens fortuin op 125 miljoen euro wordt geschat, heeft in Los Angeles een huis met twintig slaapkamers en wil geen geld meer verkwisten aan een landgoed waar hij amper verblijft. "Het huis in Epping, Essex is zeer groot en er is een volledige staf in dienst. Dat kost hem honderdduizenden om te onderhouden. Dat soort uitgaven heeft weinig zin als het gezin vrijwel nooit in Engeland verblijft. Rod en Penny willen van Los Angeles hun thuis maken", aldus een woordvoerder.

Stewart, die zeven kinderen heeft, kocht meer dan twintig jaar geleden het landgoed in Essex. Het omvat een voetbalveld, een tenniscourt en een zwembad.

01-04-2008 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson in ziekenhuis met nierinfectie

Jessica Simpson in ziekenhuis met nierinfectie

 Om I Wanna Love You Forever te bekijken druk op de foto

.
De Amerikaanse zangeres Jessica Simpson is met spoed opgenomen in in het Cedars Sinai Hospital in Los angeles. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.

Simpson had veel pijn en hoge koorts. In het ziekenhuis werd een nierinfectie vastgesteld, aldus een vriendin. Ondertussen gaat het alweer heel wat beter. Simpson zal waarschijnlijk donderdag naar huis mogen. "Ze zit te trappelen om weer naar huis te mogen", klinkt het nog.

01-04-2008 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleedwood Mac
Fleedwood Mac
Om Don't Stop te bekijken druk op de foto

.
Fleetwood Mac is een Britse band, opgericht door Peter Green (zang, gitaar en mondharmonica), Mick Fleetwood (drums) en John McVie (bas). Fleetwood Mac begon als bluesband maar evolueerde in de loop der jaren tot een popgroep. In Nederland zijn ze vooral bekend door hun hits: Go Your own Way, Dreams (Deep Dish remix), Everywhere en Little Lies. Deze zijn vrijwel dagelijks op de radio te horen.

De Britse Periode

De band werd opgericht als Peter Green's Fleetwood Mac door Peter Green die samen met John McVie en Mick Fleetwood in John Mayall's Bluesbreakers had gespeeld. Peter Green was de gitarist die de herinnering aan Eric Clapton in de Bluesbreakers had doen verbleken. De doorstroming in de "kweekvijver voor gitaristen", de Bluesbreakers, was hoog.
In 1967 werd Fleetwood Mac opgericht. Korte tijd daarna kwam slide-gitarist Jeremy Spencer de groep versterken. Aanvankelijk was eerste gitarist Peter Green bepalend voor het geluid: melancholieke blues en gitaarduetten tussen Green en Jeremy Spencer. Alleen op het eerste album is pure blues te horen, het geluid van de groep veranderde al snel, zeker nadat in 1968 de groep nogmaals wordt uitgebreid, ditmaal met gitarist Danny Kirwan.

Bekendste songs tot dan toe: Black Magic Woman, later gecoverd door Santana, Need your love so bad en Albatross.

Met het album Then Play On is Fleetwood Mac een rockgroep geworden. Het album is een schitterend voorbeeld van de veelzijdige muzikaliteit waartoe de band in staat is. Er staan prachtige ballads op, Closing My Eyes en Although The Sun Is Shining, die worden afgewisseld met ruige rocknummers als Rattlesnake Shake, Fighting and Searching for Madge en het beroemde symfonische Oh Well. Alleen al op het intro van Oh Well zullen heel wat gitaristen zich de blaren op hun vingers hebben geoefend.

In 1970 verliet Green de band onverwacht; als gevolg van zijn drugsgebruik was hij al enige tijd niet te handhaven, maar uiteindelijk nam hij zelf de beslissing om op te stappen. Hij werd vervangen door toetseniste Christine Perfect, leadzangeres op de enige hitsingle van de groep Chicken Shack, I would rather go blind, die eerder op het album Then Play On als gastmuzikante meespeelde. Ze trouwde hierna met John McVie en heette voortaan Christine McVie. In 1971 verliet ook Spencer de groep en werd vervangen door de Amerikaanse gitarist Bob Welch. Afgezien van de twee naamgevers van de groep, tevens de minst creatieve leden, McVie en Fleetwood, had Fleetwood Mac nu weinig meer van doen met de bluesband uit de jaren 60. Voortaan maakte Fleetwood Mac popmuziek, ondanks regelmatige bezettingswisselingen. Hierdoor werd een nieuw publiek aangesproken maar haakten fans van het eerste uur af.

De Amerikaanse Periode

Eind 1974 vestigden de leden van de band zich in Californië. Kort daarna verliet Welch de groep, waardoor alleen Fleetwood en het echtpaar McVie overbleven. Met de komst van het duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham kreeg de groep een belangrijke nieuwe impuls. Dat de groep hiermee een nieuw begin maakte wordt geïllustreerd door de titel van het eerste album in deze bezetting; de plaat heet eenvoudig Fleetwood Mac, net als het debuut van het oude Fleetwood Mac uit 1967. Het volgende album Rumours uit 1977, met de hit Go your own way, had een enorm commercieel succes en wordt als het beste van dit tweede Fleetwood Mac beschouwd. Doordat zowel het echtpaar McVie als het duo Nicks-Buckingham in die tijd relationele problemen hadden en zich middels muziek en teksten afreageerden bevat het album een aantal nummers met een sterke emotionele lading. Ook de opvolger Tusk was een groot succes, evenals Mirage uit 1982. De leden hielden zich in de volgende jaren vooral bezig met solo-projecten. In 1987 verscheen Tango in the Night, een album waaraan al vanaf 1985 was gewerkt. Het was een groot commercieel succes maar bleef in artistiek opzicht ver achter bij zijn voorgangers.

Na het verschijnen van Tango in the Night verliet Buckingham de band. Hij werd vervangen door gitaristen Billy Burnette en Rick Vito, waarmee in 1990 het zwakke album Behind the Mask werd opgenomen. In de jaren daarna stapten ook Stevie Nicks, Christine McVie en Vito uit de band. In 1993 trad de Rumours-bezetting op, bij de inauguratie van president Bill Clinton. Het betrof een eenmalige reünie, en in een nieuwe bezetting, met daarin onder meer Dave Mason, ging Fleetwood Mac in 1994 op tournee en werd het geflopte album Time opgenomen. In 1997 keerden Buckingham en Nicks terug voor een tournee, naar aanleiding waarvan het live-album The Dance verscheen. Een nieuw studio-album verscheen pas in 2003, Say You Will, dat een artistieke verbetering is ten opzichte van de voorgaande twee albums maar waarop Christine McVie node wordt gemist. Toch staan hier meerdere prachtige nummer op.

Fleetwood Mac is van plan in 2009 een nieuw album op te nemen. Stevie Nicks heeft eerder aangegeven niet als enige vrouw door te willen gaan met Fleetwood Mac. Christine Mac Vie heeft wéér aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een nieuwe samenwerking. Waarna Sheryl Crow is gevraagd om het team te versterken. Zij heeft eerder met Stevie Nicks samengewerkt.



01-04-2008 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boudewijn de Groot
Boudewijn De Groot
Om verdronken vlinder te bekijken druk op de foto.

.
Frank Boudewijn de Groot (Tjidengkamp bij Batavia, 20 mei 1944) is een Nederlandse zanger die met nummers als Welterusten Meneer de President, Land van Maas en Waal, Testament, Jimmy en Avond beroemd werd.

Boudewijn de Groot werd geboren in 1944 in Nederlands-Indië, in een Japans concentratiekamp bij Batavia (het huidige Jakarta), waar zijn moeder overleed in 1945. In 1946 keerde de familie De Groot terug naar Nederland. De vader van Boudewijn moest echter terug naar Indië, dus kwam hij te wonen bij zijn tante in Haarlem. In 1951 kwam zijn vader weer terug en in 1952 verhuisden ze, met een pas aangetrouwde stiefmoeder, naar Heemstede. Boudewijn woonde in Heemstede in dezelfde straat als zijn latere tekstschrijver Lennaert Nijgh, die bevriend was met Boudewijns stiefbroertje.

In 1965 scoorde Boudewijn zijn eerste hit met Een meisje van 16 (een bewerking van een chanson van Charles Aznavour). Al snel kreeg hij succes met onder meer maatschappelijk geëngageerde liederen.

In 1973 bracht hij het belangrijke album Hoe Sterk Is De Eenzame Fietser uit
n 1990 trouwde De Groot met Anja Bak. Het nummer "De Avond" dat Nijgh in 1973 schreef voor Bak, zijn toenmalige vriendin, herschreef De Groot in 1995 tot "Avond" voor zijn nieuwe album "Een nieuwe herfst". Van 1991 tot 1993 speelde hij de titelrol in de musical Tsjechov. In 2000 ging de musical in reprise met opnieuw De Groot in de hoofdrol.

Veel van de teksten van nummers waarmee Boudewijn succes had, werden geschreven door Lennaert Nijgh, die ook een goede vriend van Boudewijn was. Nijgh overleed op 28 november 2002. Nijgh en De Groot schreven ook veel hits voor andere (veelal Nederlandse) muzikanten, zoals Rob de Nijs, Liesbeth List en Adèle Bloemendaal. In Groot-Brittannië mislukte een poging tot doorbreken onder de naam 'Baldwin'.

In 2004 was Boudewijn als acteur te zien in het zesde seizoen van de Vlaamse politiereeks Flikken als Robert Nieuwman, een Nederlandse profiler, die het team bijstaat in haar zoektocht naar een seriemoordenaar.

Datzelfde jaar eindigde hij op nr. 82 in de verkiezing voor De grootste Nederlander.

Een jaar daarna, in 2005, belandde Avond van De Groot eenmalig op de nummer 1-positie in de Radio 2 Top 2000. In alle voorgaande edities van de lijst bezette Bohemian Rhapsody van Queen die plaats. In 2006 neemt Queen de nummer 1-positie weer over. Naar aanleiding van de plotselinge populariteit van De Groot, werden het laatste album Eiland In De Verte en de single Avond opnieuw uitgebracht, onder de naam De Avonden. Net als in 1997, bij de eerste uitgave, bleef de single in de tipparade steken. In 2006 en 2007 stond Avond op nummer twee in de oudejaarslijst van Radio 2.

Boudewijn de Groot is getrouwd met Anja Bak. Hij heeft drie kinderen Marcel, Caya en Jim uit eerdere huwelijken.

Op 19 januari 2007 bracht hij het nieuwe album Lage Landen uit. Het album is bijna geheel door hemzelf geschreven op een paar teksten van Lennaert Nijgh en Freek de Jonge na. Het album werd in Nashville gemixt. Op 3 februari kwam het op nummer 1 de hitlijsten binnen, voor het eerst sinds hij ruim 30 jaar geleden nummer 1 stond met de elpee Hoe sterk is de eenzame fietser uit 1973. Op 19 januari werd ook de gelijknamige single uitgebracht. Op 27 oktober 2007 zond de TROS een registratie uit van de concerttoernee van mei van dat jaar uit.

Op woensdag 3 oktober 2007 kondigde De Groot in het NRC Handelsblad aan een sabbaticalbreak te nemen omdat hij, naar eigen zeggen, de afgelopen 12 jaar veel heeft opgetreden in Nederland en België. Wel voegde hij daar aan toe bezig te gaan met het schrijven van nieuwe liedteksten.


31-03-2008 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John
Elton John
Om Can You Feet The Love Tonight te bekijken druk op de foto.

.

Reginald Kenneth Dwight (Pinner, Middlesex, 25 maart 1947) meer bekend als Sir Elton Hercules John is een Engelse popzanger en pianist.

In 1970 brak hij door met het nummer Your Song. Voor de film The Lion King componeerde en zong hij de titelsong Can You Feel the Love Tonight. Op de begrafenis van Prinses Diana zong Elton het nummer Candle in the Wind, dat wereldwijd een grote hit werd.

De naam Elton John is geen artiestennaam, maar werd in de jaren zestig officieel geregistreerd als Eltons naam. Het is een combinatie van de namen Elton Dean en Long John Baldry, twee collega's uit zijn tijd bij de band Bluesology. Omdat hij zich na verloop van tijd bij deze band te veel beperkt voelde in zijn muzikale mogelijkheden, ging hij op zoek naar andere mogelijkheden. Hij solliciteerde bijvoorbeeld bij King Crimson en Gentle Giant.

Via een advertentie kwam hij in contact met Bernie Taupin, wiens teksten hij op muziek ging zetten. De twee werken nog altijd samen. Elton John is met zijn openlijke homoseksualiteit een rolmodel voor veel homoseksuelen die daar nog niet voor uit durven te komen.

Elton John wordt gezien als een van de grootste zangtalenten ooit, zijn nummers worden veel vertolkt door andere artiesten en zijn vaak te horen op radiostations. John Lennon zei over Elton John; "Het eerste wat mij interesseerde nadat The Beatles uit elkaar gingen, was Elton." Toen Elton enkele weken later arriveerde per vliegtuig knielde Lennon zelfs voor hem.

Naast zijn carrière in de muziek is Elton John zich tevens gaan toeleggen op film. Zo produceerde hij in 2006 zijn eerste bioscoopfilm, de Britse comedy It's a Boy Girl Thing.


31-03-2008 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti
Helmut Lotti
Om Suspicious Minds te bekijken druk op de foto.

.
Helmut Lotti (Gent, 22 oktober 1969) is een Vlaams-Belgisch zanger die eerst bekend werd in het Vlaamse schlagermilieu, maar daarna een nationaal en zelfs internationaal fenomeen werd toen hij overschakelde op een meer klassiek repertoire. Als vertolker van operanummers en/of door orkest begeleide liedjes scoorde hij hits met onder meer "Tiritomba" en "Don't Cry Little Child"

Hij werd geboren als Helmut Lotigiers, oudste zoon van Rita Lagrou en Luc Lotigiers. Zijn grootvader is directeur van de Gentse Opera.

Van hem erft hij de liefde voor muziek. Helmut is amper vijf, een kleuter nog, als hij in de ban raakt van de grote crooners. Zijn idool is Elvis Presley, wiens liedjes hij leert bij een oude pickup in de huiskamer.

In 1988 duikt Helmut als Kevin Leach op in het regionale soundmix circuit. De trend van de zangwedstrijden waait over uit Nederland waar Henny Huisman met ‘De Soundmixshow’ een televisietopper heeft bedacht die ook door Vlamingen wordt bekeken. Een jaar later neemt Helmut deel aan het programma en behaalt hij een tweede plaats in de grote finale.

Zijn eerste drie singles – Kom Nu, Bij Jou Alleen en Waarom Ik klimmen hoog in de Vlaamse hitlijsten, goed voor een (eerste) Gouden Oog als populairste zanger, de meest prestigieuze prijs in Vlaanderen.

Al zijn albums halen minstens goud, inclusief Just For You, gevuld met teksten en muziek van eigen hand.

Op 8 maart 1994 debuteert The Golden Symphonic Orchestra onder leiding van André Walschaerts. Helmut is een van de muzikale gasten en brengt vijf nummers die symfonisch gearrangeerd werden. Vier maanden later staat Helmut in het Casino van Knokke voor een geheel eigen concert met The Golden Symphonic Orchestra.

Na het concert in Knokke organiseren drie zakelijke muziekliefhebbers op 8 december een feest voor hun klanten. Locatie: het Turfschip te Breda. Muzikale uitsmijter: een concert met Helmut Lotti en de Golden Symphonic Orchestra. Na afloop schuift manager Piet Roelen hem een idee toe: achttien populaire, klassieke liedjes in één programma. Mooi decor, groots en live met The Golden Symphonic Orchestra en arrangementen van Wim Bohets. Het optreden, in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal, is gelijk uitverkocht. De bijhorende cd – Helmut Lotti goes Classic - wordt de meest en snelst verkochte plaat in België en behaalt twaalf keer platina.

Met enige vertraging ontdekt ook Nederland Lotti. 'Kuifje in Operaland' juicht de Haagse Post en zo doorbreekt de jonge zanger de dijken tussen ons land en de Noorderburen. ’Helmut Lotti goes Classic II’ verschijnt en vliegt met duizenden tegelijk de deur uit. De cd is nog warm als de eerste platina exemplaren al aan Helmuts muur hangen.

Zuid-Afrika lonkt en verwelkomt de zanger al na enkele weken met goud voor zijn eerste cd. Intussen heeft men er ook de andere Classic-albums ontdekt. Ook hier stapelt het platina zich op. Muziek overstijgt de communautaire grenzen. Wallonië gaat finaal door de knieën voor Lotti en zijn Classic-trein.

In het voorjaar van 1997 wordt Helmut Lotti – amper 28 - gelauwerd als best verkopende artiest in de Benelux tijdens het World Music Awards - Gala.

Succes volgt in Montréal en Québec, op tachtig Amerikaanse tv-stations van de PBS wordt de tv-special van de tweede klassieke cd uitgezonden. De enthousiaste reacties motiveren PBS om de special ook in de decemberprogrammatie van haar overige 130 stations te laten opnemen.

Het derde Classic-concert wordt opgenomen in de tuin van kasteel Cleydael in Aartselaar. De cd krijgt de bijnaam kasteelalbum en klinkt lichter en feeërieker dan de vorige twee. Aanleiding voor een uitnodiging van het Duitse tv-programma ‘Der Goldene Löwe’, waardoor Lotti Duitsland binnen stapt. Het éérste concert in Duitsland (Keulen, 18 november 1997) is in enkele uren tijd uitverkocht.

Naast diverse Classic-concerten in België en Nederland is Helmut Lotti wereldwijd op tv te zien in de special ‘Christmas in Vienna’ (december). Hij deelt er het podium met Placido Domingo, Sarah Brightman en Riccardo Cocciante.

In 1998 ontvangt hij zijn tweede Gouden Oog in de categorie ‘populairste zanger'. Lotti slaat internationaal zijn vleugels verder uit: in Zuid-Afrika bestijgt hij acht keer het concertpodium. Zesmaal in Pretoria, tweemaal in Midrand. Tussen de Europese optredens door strijkt het Lotti-gezelschap weer neer in Canada voor zes concerten en wordt hij opnieuw in de VS verwacht voor een promotrip.

Op 5 juli van datzelfde jaar ontvangt Eros Ramazzotti zijn 'friends' Joe Cocker, Tina Turner en Helmut Lotti met wie hij het lange ‘Musica è’ zingt. Op 27 augustus staat Lotti in de Sporting Club Monaco voor een speciaal FIFA-UEFA-concert. In Amerika prijkt hij dan op de tweede plaats in de 'USA Classic Crossover Charts'. Hij breekt door in Scandinavië, Oostenrijk en Frankrijk.

Met het album 'Out Of Africa' (1999), opgenomen in het cultureel dorp Basotho in de Golden Gate, Zuid-Afrika, levert Helmut Lotti volgens kenners een zwarte diamant af. Zelfs de Afrikaanse Ambassadeurs in België zijn erg onder de indruk. Will Tura – in België ook wel eens de koning van de Vlaamse muziek genoemd – levert een indrukwekkende bijdrage.

Andere bijzondere projecten volgen: "Latino Classics" (2000), "Latino Love Songs" (2001), "My Tribute To The King" (2002), "Pop Classics in Symphony" (2003) en "From Russia With Love" (2004).

Helmut Lotti ontvangt de ECHO prijs in de categorie ‘Cross Over Classique’. Deze prijs wordt toegekend door de leden van de fonografische industrie van Duitsland en is wereldwijd bekend als de tweede belangrijkste in de muziekindustrie. In Oostenrijk krijgt hij de ‘Amadeus Austrian Music Award 2001’, in Duitsland de ‘Goldene Stimmgabel’, de prestigieuze prijs voor de de beste interpretator van klassieke muziek.

Helmut Lotti is sinds 2001 ook Ambassadeur voor Unicef, een opdracht die hem in contact brengt met de Belgische kroonprins Filip en zijn vrouw, prinses Mathilde. Als Ambassadeur van Unicef wijst hij het echtpaar op de problemen en dringende nood van kinderen overal ter wereld. Ook Minister van Buitenlandse Zaken Louis Michel is een aandachtig toehoorder.

Begin februari 2003 wordt Helmut Lotti in Berlijn, Duitsland door Prins Filip van België gelauwerd als beste ‘Classic Pop’-vertolker. Hij ontvangt er de ‘Golden Camera’ voor. Enkele weken later reist hij als Unicef-Ambassadeur, samen met Unesco-Goodwill Ambassadrice Goedele Liekens, naar Namibië. Ze bezoeken er verschillende projecten die draaien rond HIV/Aidspreventie. Eenmaal terug vraagt Lotti in de Vlaamse pers uitgebreid aandacht voor de schrijnende problemen.

Helmut Lotti is ook één van de blikvangers in het Gala Concert in Toronto ter gelegenheid van 25 jaar Paus Johannes Paulus II. De organisatoren hadden het intronummer van Lotti's kasteelalbum gekozen als ouverture van dit concert.

In december geeft Helmut Lotti in Duitsland 20 concerten. Aan het einde van jaar 2003 verkocht hij zijn 12.000.000e cd.

Na "From Russia With Love" last de zanger een sabbatjaar in. In stilte werkt hij aan een nieuw project dat in september 2006 wordt voorgesteld: Helmut Lotti - The Crooners, een dubbelalbum dat zowel 12 van de grootste crooners verzamelt maar ook 12 eigen nummers bevat, volledig in dezelfde sfeer en stijl. De bijhorende dvd wordt opgenomen in Hamburg.


31-03-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keith Richards: "Ik ben zo graag stoned"

Keith Richards: "Ik ben zo graag stoned"

Om Dead Flowers te bekijken druk op de foto

.
Keith Richards geeft toe dat hij nog altijd graag een pretsigaret opsteekt. "Ik blow me te pletter. De hele tijd rook ik wiet, maar dat is dan ook de enige drug die ik nog neem. En ik heb ook echt goeie hasj, natuurlijk. Cannabis is heilig voor mij". Keith Richards en Mick Jagger werden in 1967 gearresteerd toen de politie Keiths landgoed in Sussex binnenviel en er cannabis aantrof.

"Rookverbod is bullshit"
De voormalige heroïneverslaafde Richards kreeg vorige zomer nog zware kritiek te verduren omdat hij tijdens een Rolling Stones-concert in de Londense 02 Arena een sigaret opstak, hoewel roken verboden is in die zaal. Enkele dagen later reageerde hij daarop door een sigaret op te eten tijdens een concert van de Stones. "Sinds dat rookverbod moet je verdomme je ballen laten bevriezen wil je nog een sigaret roken, want je moet naar buiten. Politiek correcte bullshit, dat is het. Net als de drooglegging indertijd in de VS, toen ze het drankgebruik aan banden wilden leggen. En zie wat het teweegbracht: de ondergang van Amerika".

Geheugenverlies
Keith is momenteel bezig aan zijn autobiografie, maar dat wil niet echt vlotten. Hij herinnert zich namelijk niet zoveel meer. "Ik weet zelfs niet meer wat ik gisteren heb gedaan". Dat is wellicht niet enkel aan zijn drugverleden te wijten. In 2006 onderging hij hersenchirurgie nadat hij op het eiland Fiji uit een boom was gevallen. Ook Jagger lijdt aan geheugenverlies. Zo gaf hij onlangs een voorschot op zijn autobiografie terug omdat hij zich "niets betekenisvol" kon herinneren.

Stille waters
Richards onthult ook dat de Stones amper met elkaar praten als ze op tournee zijn. "Eens per jaar zitten we samen om bij te praten. Daarnaast sturen we elkaar faxen, en nu en dan een briefje. Als je tweeënhalf jaar met elkaar onderweg bent, heb je al snel alles verteld wat je te vertellen hebt. Dan stuur ik liever eens een fax, daar kan je ook op tekenen om je uit te drukken. Verder hoef ik niet zoveel direct contact met mensen, en geroddel verafschuw ik. Telefoons haat ik ook, ik heb zelfs geen gsm".

Boeken
Als de Stones niet op tournee zijn, vreet Keith niet veel uit. "Op het strand liggen, wachten tot de tournee uit mijn kleren is. Ik heb elk boek gelezen dat ooit geschreven is. Wil iemand astublief eens een boek schrijven?"

Shine a Light
Woensdag gaat 'Shine A Light' in Londen in avantpremière, de documentaire die Martin Scorsese maakte van de twee concerten die de Stones in 2006 in het Newyorkse Beacon Theatre gaven. Beelden van het concert worden afgewisseld met archiefbeelden, opnames backstage en nieuwe interviews. Keith daarover: "Toen ze voor het eerst zeiden dat ze een film van de Stones op het podium wilden maken, dacht ik 'nee, toch maar niet, zo zijn er al genoeg gemaakt'. Maar toen zeiden ze dat Martin Scorsese een documentaire over ons wilde maken, en dat veranderde de zaak. Ik bedoel, die kerel maakt steengoede films. We hebben hem carte blanche gegeven".

Keith kijkt uit naar zijn 65ste verjaardag, in december, en beklemtoont dat de Stones nog niet van plan zijn om ermee te kappen. "Geef ons een optreden en we doen het. Dat is wat we doen, het podium is ons kantoor. Zo simpel is dat".

31-03-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!