Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboycover Lindsay Lohan gelekt op het web

Playboycover Lindsay Lohan gelekt op het web

Klik op de foto om het filmpje te bekijken




Dit is de (vermeende) cover van de Playboy waarop Lindsay Lohan prijkt. De foto, die vannacht gelekt werd op het net, toont LiLo in een Marilyn-Monroe-meets-Jessica-Rabbit-pose.

De langverwachte cover zou pas volgende week donderdag onthuld worden in de Ellen DeGeneres Show. Maar The Insider is blijkbaar iedereen voor en lekte de foto, al moeten we daar toch nog altijd enig voorbehoud bij plaatsen. Lohan heeft lange blonde haren en haar naakte lichaam wordt deels en strategisch bedekt door een felrood Playboylogo.

Donderdag zal La Lohan (25) haar eerste tv-interview geven sinds ze weer uit de gevangenis is. Daar kwam ze terecht na het stelen van een halsketting in Los Angeles. Bij Ellen DeGeneres zal ze ongetwijfeld 'haar' Playboynummer promoten, dat pas eind deze maand in de krantenwinkel ligt.

Lohan poseerde in oktober voor het mannenblad, maar Playboybaas Hugh Hefner was niet tevreden over het resultaat en LiLo moest opnieuw voor de camera verschijnen. Voor een vermeende één miljoen dollar is dat een kleintje, natuurlijk.(br.hln)


08-12-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'M*A*S*H'-acteur Harry Morgan overleden

'M*A*S*H'-acteur Harry Morgan overleden

http://img12.imageshack.us/img12/6454/harrymorgane.jpg


Harry Morgan, bekend van zijn rol als kolonel Potter in de serie 'M*A*S*H' is gisteren op 96-jarige leeftijd overleden.

De acteur blies zijn laatste adem uit in zijn woning in Los Angeles. Dat heeft zijn zoon Charles laten weten aan The New York Times. Harry leed de laatste dagen van zijn leven aan een longontsteking. Het is echter niet duidelijk of dit ook de doodsoorzaak is.

Harry speelde in meer dan honderd films en in series als 'Dragnet', 'Pete and Gladys', 'December Bride' en 'M*A*S*H'.


08-12-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Johnny Depp de Franse fiscus omzeilt

Hoe Johnny Depp de Franse fiscus omzeilt


http://img39.imageshack.us/img39/8150/johnnydepp.jpg


Johnny Depp betaalt geen eurocent inkomensbelasting aan de Franse fiscus, hoewel hij de helft van het jaar in zijn villa aan de Côte d'Azur woont en hij zijn vriendin Vanessa Paradis vier jaar geleden een immens landgoed cadeau deed.

Depp is dol op zijn villa in Zuid-Frankrijk, in Plan de la Tour, op vijftien kilometer van het mondaine Saint-Tropez. Hij heeft er geen last van de Hollywoodgekte en de paparazzi laten hem daar met rust.

"We hebben een heerlijke plek in Frankrijk. Het is een klein gehucht, en ik doe er niets. Drie maanden aan een stuk kan ik daar op mijn land zitten. Ik sta op, ga naar buiten en kijk hoe mijn groenten groeien. Het is er ongerept en simpel, precies wat ik graag heb", verklaarde hij vorig jaar nog. Depp woont er met Vanessa Paradis en hun kinderen Lily-Rose (12) en Jack (9).

Maar teneinde zijn fortuin veilig te stellen en aan de klauwen van de belastingsdienst te ontsnappen, kan Depp niet het jaar rond in Frankrijk verblijven. Dus reist hij de helft van het jaar de wereld rond. Op kosten van filmmaatschappijen, wat dacht je?

Niets onwettelijks
Depp doet niets onwettelijks, hij omzeilt simpelweg de hoge Franse inkomensbelastingen door niet langer dan zes maanden per jaar in zijn villa in Plan de la Tour te verblijven.

"Als ik meer dan 183 dagen op een jaar in Frankrijk verblijf, moet ik daar inkomensbelastingen betalen. Dus de rest van het jaar woon ik in de VS of waar ik ook maar aan het filmen ben".

De Fransen autoriteiten zouden nochtans maar wat graag hebben dat Depp, die twee kinderen heeft met de française Vanessa Paradis maar niet met haar getrouwd is, permanent in la douce France komt wonen.

"Frankrijk heeft me verzocht om er permanent te verblijven, maar daar trap ik niet in. Een permanent verblijf verandert alles. Ik ben niet bereid om mijn Amerikaans staatsburgerschap op te geven", verklaart Depp in The Sun. In 2010 verdiende Depp volgens zakenblad Forbes 75 miljoen dollar, zo'n 56 miljoen euro.

De Depp-familie stamt af van een Franse Hugenoot, Pierre Deppe of Dieppe, die zich rond 1700 in Virginia vestigde. Hij beweerde eerder dit jaar dat hij via zijn overgrootmoeder ook indianenbloed heeft. (br.hln)


08-12-2011 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinead O'Connor trouwt morgen op haar 45ste verjaardag

Sinead O'Connor trouwt morgen op haar 45ste verjaardag

Klik op de foto om ' Nothing Compares 2 u ' te beluisteren





Enkele maanden geleden smeekte ze op haar blog nog om een sekspartner, waarbij ze stelde dat anale seks zeker op het menu stond, en kijk: het heeft gewerkt. Morgen trouwt Sinead O'Connor in Las Vegas met Barry Herridge, een man uit Dublin.

"Met enorme vreugde gaan ik en mijn geliefde vriend Barry Herridge morgen trouwen op een geheime plek. Het wordt een droom. Zodra we kunnen, zullen we hier enkele foto's posten. Zeer gelukkig meisje", schrijft O'Connor op haar blog.

Gisteren was de zangeres te gast in de ontbijtshow op Today FM, waar ze nog stelde dat ze geen opwindend nieuws te melden had. Maar vandaag belde ze samen met haar verloofde naar het station om hun trouw aan te kondigen.

O'Connor heeft vier kinderen uit vorige relaties. Ze was al drie keer eerder getrouwd: in 1989 met muziekproducer John Reynolds, in 2001 met journalist Nicholas Sommerlad en in juli vorig jaar nog met haar jeugdvriend Steve Cooney. Dat laatste huwelijk hield slechts acht maanden stand. "Steve is een schatje, dus het is niet zijn fout maar de mijne. Het was een bijzonder gelukkig huwelijk en ik ben er van ondersteboven dat het voorbij is", liet O'Connor weten.


07-12-2011 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil geen Amerikaans bier in kleedkamer

Adele wil geen Amerikaans bier in kleedkamer

Klik op de foto om ' Set Fire To The Rain ' te beluisteren





De inhoud van de rider van Adele is gelekt op het internet. Daaruit blijkt dat ze Amerikaans bier 'niet aanvaardbaar' vindt. De rider was bedoeld voor de Amerikaanse tournee van de Britse zangeres, die ze evenwel moest afgelasten wegens stemproblemen.

Op de toerbus eist Adele voor zichzelf en haar medewerkers twaalf flesjes Europees bier. In de kleedkamer wil ze een fles "van de beste rode wijn", een pakje Marlboro Light en een wegwerpaansteker. Daarnaast een schaal sandwiches met kipsla maar zonder tomaat, azijn of chili. Ook citrusvruchten zijn uit den boze.

Bovendien eist Adele dat iedereen die op de gastenlijst staat en dus geen inkom hoeft te betalen, verondersteld wordt 20 dollar te betalen die doorgestort wordt aan Sands, een Britse goeddoelorganisatie voor ouders die een baby hebben verloren.


07-12-2011 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstig naakt: topmodellen in evakostuum voor Pirelli-kalender

Kunstig naakt: topmodellen in evakostuum voor Pirelli-kalender


http://static2.hln.be/static/photo/2011/17/8/0/20111207122902/media_xl_4508850.jpg

Gisteren is in New York de nieuwe Pirelli-kalender voorgesteld, het jetset-equivalent van de pinupkalenders die je doorgaans in garages, vrachtwagencabines en kleedkamers van vierdeprovincialeploegen aantreft.

De Pirellikalender is de meest stijlvolle blootkalender ooit en hij valt elk jaar bij een uitgelezen schare VIP's in de bus. De foto's van artistiek verantwoord ontklede topmodellen op droomlocaties worden traditioneel genomen door wereldvermaarde modefotografen. Dit jaar trok Mario Sorrenti met schoon volk als Milla Jovovich, Lara Stone en Kate Moss naar Corsica.

De komende maanden kan u zich voorts vergapen aan de geboortekostuums van Isabeli Fontana, Natasha Poly, Saskia de Brauw, Joan Smalls, Guinevere Van Seenus, Malgosia, Edita Vilkevicute, Margareth Made en Rinko Kikuchi.

Opmerkelijk is dat Sorrenti de eerste Italiaanse fotograaf is die de kalender mag maken, terwijl Pirelli een Italiaans bedrijf is. "Ik heb altijd gevonden dat je uitkleden helpt om dichter bij de andere persoon te komen en iets te verkrijgen dat eerlijk en puur is", verklaart Sorrenti met uiteraard niets dan kunstzinnige bedoelingen.

De kalender bevat 25 foto's, waarvan 18 zwartwitbeelden. Tenzij je baas het niet erg vindt dat je naar naakte modellen zit te kijken die hun best doen hun goddelijke lijven in harmonie met de natuur te presenteren, zijn deze beelden niet geschikt voor de werkplek. Je kan hier nog meer foto's van de Pirellikalender bekijken. (br.hln)


07-12-2011 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graspop strikt Killswitch Engage, Alestorm, Hatebreed, Devildriver en Exodus

Graspop strikt Killswitch Engage, Alestorm, Hatebreed, Devildriver en Exodus


http://img854.imageshack.us/img854/4862/killswitch.jpg
Killswitch Engage


De affiche van de Graspop Metal Meeting krijgt steeds meer vorm met vijf stevige nieuwe namen. Het gaat om Killswitch Engage, Alestorm, Hatebreed, Devildriver en Exodus. Vandaag start de voorverkoop.

Killswitch Engage is terug van de partij na een sabbatjaar. De Amerikaanse metalcoregroep komt voor de derde keer naar Dessel, deze keer met een zesde cd onder de arm. Zes is ook het aantal keer dat Hatebreed al op de affiche staat, en de muziek van de pletwals is dan ook geen onbekende voor het Graspoppubliek. Devildriver is ook een bekende naam, en speelt melodische deathmetal met veel overgave.

Exodus gooit er nog eens een stevige pot thrash tegenaan. De grondleggers van de thrasmetal mogen met Metallica niet mee op de hort met het 'Big Four'-circus, maar het voordeel daarvan is dat ze opnieuw naar Graspop kunnen komen. Wie na het razendstrakke gebeuk van de Amerikanen nog wat wil bekomen door zelf mee te kwelen kan dat bij Alestorm, dat zijn folkmetal kruidt met een piratensaus. De accordeons, violen en hoorns zijn weer present in 2012.

Vandaag start de voorverkoop van combitickets, Graspopmunten en vip-upgrades. De dagtickets gaan pas in voorverkoop wanneer de dagindeling gekend is. Vanaf vrijdag 9 december kan je ook festihutten en staanplaatsen reserveren voor Graspop Metal Town. Alle info op www.graspop.be/metaltown_NL.

De Graspop Metal Meeting vindt plaats in het festivalpark Stenehei in Dessel van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni. Er zijn optredens van 75 bands op vier podia. Daarnaast vind je er ook heel wat nevenevenementen zoals signeersessies, een festivalfair en een metalmarket. Vlak naast de festivalweide ligt de festivalcamping, en een kilometer verder de Metal Town, een openluchthotel met festihutten en staanplaatsen voor al wie met de caravan of mobilhome komt.



06-12-2011 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg werkt aan script tweede 'Kuifje'-film

Steven Spielberg werkt aan script tweede 'Kuifje'-film


http://img805.imageshack.us/img805/1487/kuifje.jpg


Steven Spielberg is al bezig aan het script voor een tweede 'Kuifje'-film. Spielberg regisseerde de eerste 'The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn'. Producer Kathleen Kennedy heeft verklaart dat zij en Spielberg beginnen werken zijn aan het nieuwe script en hopen dat de tweede film ten laatste tegen de zomer van 2015 zal uitkomen.

Producer Peter Jackson heeft al gesteld dat hij van 'Tintin' een franchise wil maken en ideeën heeft voor een tweede, derde en vierde film.

06-12-2011 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Bennett plant album met Stevie Wonder

Tony Bennett plant album met Stevie Wonder

Klik op de foto om ' Fly me to the moon ' te beluisteren





De Amerikaanse zangers Tony Bennett (85) en Stevie Wonder (61) plannen een samenwerking. Of er ook ooit echt een cd komt, wil de platenfirma niet bevestigen. "Het project bevindt zich nog in een beginfase", zeggen ze aan de Wall Street Journal.

Het plan is om de beroemdste nummers van beide zangers in een nieuw kleedje te steken. Stevie Wonder zou enthousiast zijn over het project, en zou samen een huis willen huren om intens samen te kunnen werken.
 
Tony Bennett staat de laatste tijd weer in de belangstelling door zijn duet met de onlangs overleden zangeres Amy Winehouse. Dat duet maakte onderdeel uit van de cd Duets II, waar ook samenwerkingen op te horen zijn met Lady Gaga, Carrie Underwood, Mariah Carey, Aretha Franklin en John Mayer.

De cd is een groot succes en staat bovenaan de hitparade. Het was de eerste nummer één-cd voor de 85-jarige Bennett, die in totaal 73 cd's en 3 dvd's op zijn naam heeft staan. "Ik probeerde geen hit te scoren, maar wel een hit-catalogus bij elkaar te schrijven", grapte hij. Over Duets III is hij formeel: "Dat komt er niet."

Duets II werd ook genomineerd voor drie Grammy-awards. De kranige bejaarde geniet van zijn tweede leven: hij werd door de beroemde fotografe Anna Leibovitz gefotografeerd voor Vanity Fair waar hij een naaktportet schetst van de echt naakt poserende Lady Gaga. Niet slecht voor een 85-jarige!


06-12-2011 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk record heeft Adele nu weer verpulverd?

Welk record heeft Adele nu weer verpulverd?

http://img259.imageshack.us/img259/6425/adeled.jpg


Haar stemproblemen niet te na gelaten, is de Britse zangeres Adele aan een bijzonder jaar bezig. Haar cd '21' heeft opnieuw een record gebroken: er werden al 3,4 miljoen exemplaten van gekocht en is daarmee het best verkochte Britse album van de 21ste eeuw. De vorige recordhouder was Amy Winehouse die 3,3 miljoen exemplaren verkocht van de cd 'Back to black'.

Het is niet het eerste record dat de amper 23-jarige zangeres op haar naam heeft staan. Een overzichtje:

- Adele is de eerste levende artieste die tegelijkertijd twee hits heeft staan in zowel de singelijst als de albumlijst sinds de Beatles in 1964.

- Het is de eerste keer in 12 jaar dat één persoon een cd heeft staan op nummer één en nummer twee. De laatste keer dat iemand daar in de Britse hitlijsten in slaagde was door The Corrs in 1999.

- Ze is de langst genoteerde vrouwelijke artieste bovenaan de albumlijst. '21' stond 11 weken bovenaan, dat is twee weken langer dat Madonna's 'The Immaculate Collection' in 1990. Adele werd van de troon gestoten door de nieuwe cd van de Foo Fighters, maar die hield het maar één weekje uit bovenaan. Daarna veroverde '21' nog eens de topplaats voor 5 weken op rij.

- In de VS stond Adele 13 weken op nummer één: een prestatie die niet meer was gebeurd sinds 1998.

- De single 'Someone like you' is meer dan een miljoen keer aangekocht. Dat was de eerste keer in tien jaar dat dat gebeurde in Groot-Brittannië.

- De cd '21' is de eerste Britse cd ooit die drie miljoen exemplaren verkoopt in één kalenderjaar.

- Adele werd in november de eerste Europese artieste die meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht van haar tweede cd via iTunes.

Adele en '21' zijn niet alleen populair bij de Britten, ook wereldwijd is het de meest verkochte cd van het jaar.  Dat legt Adele geen windeieren: ze is samen met Lily Allen en zangeres Duffy de 9de rijkste Brit jonger dan 30.

Op persoonlijk vlak gaat het minder goed met Adele. De zangeres moest een operatie ondergaan aan de stembanden. "Ik heb geen keuze: het is dit risico nemen of riskeren dat ik mijn stem kwijtraak voor altijd." Momenteel herstelt ze van de operatie die spoedig is verlopen. 


06-12-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe titel voor Tanja Dexters: Robinson 2011

Nieuwe titel voor Tanja Dexters: Robinson 2011

http://img535.imageshack.us/img535/5122/tanjadexterso.jpg


Tanja Dexters is erin geslaagd om de finale van Expeditie Robinson 2011 te winnen. De Vlaamse babe haalde het van de Nederlandse acteur Sascha Visser en Jim-VJ Niko Van den Driessche. De winst is niet enkel voor de eer: Tanja houdt er maar liefst de mooie som van 50.000 euro aan over.

In de finale slaagde 'la Robinson' erin om als eerste een schietschijf te raken met een pijl. Dat klinkt simpel, maar Expeditie Robinson zou zijn naam niet waarmaken als het niet iets ingewikkelder werd gemaakt.

De schietschijf bewoog en vanop een kruisboog, moest een brandende pijl worden afgevuurd. De eerste die erin slaagde de roos te raken, en dus te doen ontvlammen, won. Tanja bleef koelbloedig, mikte... en schoot raak.

Nochtans zag het er niet zo goed uit voor Tanja. Ze kwam als laatste aan bij de finale proef, maar Sascha verloor veel tijd met de puzzel, waardoor Tanja op de tweede positie kwam. Niko bleef een tijdje op voorsprong, en beiden schoten verschillende keren mis tot Tanja het rake schot afleverde.

De ex-Miss België kon het eerst niet geloven, maar straalde uiteindelijk van geluk. "Zalig, ik heb er gewoon geen woorden. Ik ben er altijd in blijven geloven. Ik ben Robinson, wat er ook gebeurde in het avontuur, ik ben er altijd in blijven geloven dat ik het kon."

Wat ze met de 50.000 euro gaat doen, weet ze ook al. "Het is veel geld, maar het is ook rap op!", zo lacht ze in een exclusief filmpje op de website van zender 2BE. "Ik wil een reis maken met mijn mama en zussen en alle kindjes, een horloge voor mijn vriend en een spaarrekening voor Valentina (haar dochter, red.)..." Aan ideeën duidelijk geen gebrek. Geniet ervan, Tanja.


06-12-2011 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George: Celstraf heeft me goed gedaan

Boy George: "Celstraf heeft me goed gedaan"

Klik op de foto om ' Do You Really Want to Hurt Me ' te beluisteren





Boy George, die vier maanden celstraf kreeg voor het mishandelen en gevangenhouden van een mannelijk escort in december 2008, stelt dat hij in de cel leerde terug van zichzelf te houden.

"Het was de ideale gelegenheid om na te denken over mijn leven. Ik kreeg werk in de keuken, had mijn eigen cel en maakte vrienden in de gevangenis. Ik moest eraan wennen op mijn eentje te zijn, maar ik leerde er mezelf opnieuw graag te zien. Ik zat slechts vier maanden, maar naarmate de dag van mijn vrijlating naderde, sloeg de paniek toe. Ik dacht 'mijn god, als ik buiten ben moet ik weer de draad van mijn leven oppikken, ik weet niet of ik hier wel weg wil'".

"Maar van zodra je echt clean bent en weer bij je volle verstand, begin je je potentieel weer in te zien. Ik ben toen enorm veranderd. Zo besefte ik dat ik al mijn hele volwassen leven in het rond aan het neuken was, en dat het moest ophouden", verklaart George in een interview met The Observer.

George stelt dat hij al twee jaar nuchter en clean is. "Nu ben ik trots op mezelf, en dat voelt enorm goed".


05-12-2011 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag halftime show verzorgen tijdens Super Bowl

Madonna mag halftime show verzorgen tijdens Super Bowl


http://img834.imageshack.us/img834/3879/madonnak.jpg


De halftime show tijdens de Super Bowl, het best bekeken televisiemoment in de Verenigde Staten, wordt deze jaargang verzorgd door Madonna. Ze volgt daarmee in de voetsporen van onder meer Bruce Springsteen, U2, Prince en de Rolling Stones.

De halftime show van de Super Bowl, de finale het American Football-seizoen, is zowat het meest prestigieuze televisiemoment in de Verenigde Staten. Begin dit jaar keken ongeveer 162 miljoen mensen naar het optreden van Black Eyed Peas.

De Super Bowl vindt op 5 februari plaats in Indianapolis. Madonna zal voor de gelegenheid samenwerken met de mensen achter Cirque du Soleil en choreograaf Jamie King.


05-12-2011 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy Mondays komen terug samen

Happy Mondays komen terug samen

Klik op de foto om ' Step On ' te beluisteren





Volgend jaar komen de Happy Mondays terug samen. Zanger Shaun Ryder wil de band opnieuw bij elkaar brengen met het oog op een documentaire. Er zijn plannen om samen het The Stone Roses te toeren.
 
"Na het succes van de Stone Roses-reünie, is er weer veel belangstelling voor de Mondays. De groep opnieuw laten toeren en daar een documentaire over maken, daar zien promotoren wel brood in", aldus een bron in The Sun.

Shaun Ryder en zijn broer, bassist Paul, zijn naar verluidt bereid hun ruzie aan de kant te zetten om de band in de originele bezetting te hervormen: gitarist Mark Day, keyboardspeler Paul Davis en drummer Gary Whelan. Sambaballenschudder en 'danser' Mark 'Bez' Berry en zangeres Rowetta Satchell zouden er ook bij zijn.

De reünie staat voor komende zomer gepland en zal voorafgegaan worden door de heruitgave van het album 'Pills 'N' Thrills And Bellyaches' uit 1990. Er komt ook een dvd van de comebackshows.


05-12-2011 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman is een heks

"Nicole Kidman is een heks"

http://img163.imageshack.us/img163/2967/nicolekidmank.jpg

Nicole Kidman heeft nog maar weinig vrienden gemaakt op de set van haar nieuwste film. De actrice verblijft momenteel in Nashville voor de opnames van Stoker, waar ze zich volgens ingewijden als een echte diva zou gedragen.


"Nicole is een echte heks, ze hebben haar zelfs de bijnaam 'Ijskoninging' gegeven", laat een bron weten. "Niemand mag tegen haar praten, behalve haar tegenspelers, de regisseur en de producers."

"Op een dag vroeg ze een glas water en ze werd razend kwaad op de persoon die haar een glas water met ijsblokjes had gebracht. 'Ik drink geen ijswater', brieste Nicole, die een nieuw glas op kamertemperatuur eiste. Iedereen loopt op de toppen van hun tenen omdat ze vrezen dat ze uit haar krammen zal schieten."

"In een ander bizar incident verplaatste iemand een paraplu die Nicole even daarvoor voor een scène had gebruikt. Tijdens de repetities kreeg de arme jongeman een fikse uitbrander en Nicole eiste dat hij de paraplu terug op zijn plaats zette."


05-12-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday blijft in Zwitserland wonen

Johnny Hallyday blijft in Zwitserland wonen

http://img248.imageshack.us/img248/1439/johnnyhallyday.jpg


Johnny Hallyday is niet van plan zijn Zwitserse woonplaats Gstaad te verlaten. De Frans-Belgische oerrocker zei dat nadat een Frans
radiostation gemeld had dat de zanger het ski-oord zou verlaten. "Integendeel, ik heb mijn verblijfskaart voor Zwitserland zelfs verlengd. "Ik ga er zoveel mogelijk", klinkt het.
 
Hallyday heeft het al dertig jaar aan de stok met de Franse fiscus en installeerde zich in 2007 in Zwitserland. Daar genieten buitenlandse rijkaards van een zeer interessant fiscaal forfait.


05-12-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga plant grootste tournee ooit met 450 concerten

Lady Gaga plant grootste tournee ooit met 450 concerten

Klik op de foto om ' Judas ' te beluisteren




Lady Gaga werkt aan haar meest ambitieuze plan ooit: ze werkt aan een tournee van twee jaar waarin ze 450 keer zal optreden, hiermee verslaat ze de Britse rockband U2 met de langste concertenreeks.

Lady Gaga gaat in een nog hogere versnelling, ze wil met haar drukke tournee grote artiesten uit de rockgeschiedenis als Michael Jackson, de Rolling Stones en U2 overtreffen. Met deze ambitieuze concertenagenda wil ze echt hoekje van de wereld bezoeken. "Gaga wil volgend jaar beginnen in Azië, India en dan start ze aan een slopende wereldtournee. Het doel is 450 dagen op te treden, dat heeft nog nooit iemand haar voorgedaan, maar dat is voor haar geen reden om het niet te proberen."

De zangeres begon alvast met het ontwerp van het podium. Haar nieuwste videoclip van 14 minuten van de hit 'Marry The Night' werd eerder deze week uitgebracht. Deze lokte heel wat controverse uit door uitdagende naakte scènes en schokkende taferelen.




04-12-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margriet Hermans gaat voor de schoolbanken staan

Margriet Hermans gaat voor de schoolbanken staan


http://img842.imageshack.us/img842/9128/margrietencelien.jpg
Margriet Hermans met haar dochter Celien. 


Zangeres Margriet Hermans gaf vijftentwintig jaar geleden haar carrière als schooljuffrouw op om zangeres te worden. Daarna stortte ze zich tien jaar lang op de politiek, ze was onder andere Vlaams parlementslid en gemeenschapssenator voor Open Vld. En in het weekblad Dag Allemaal heeft de 57-jarige nu aangekondigd dat ze terugkeert naar haar roots: ze gaat opnieuw lesgeven.

"Op de school waar ik Italiaanse les volg, waren ze op zoek naar een leraar Frans voor het eerste jaar tweedekansonderwijs", vertelt ze in Dag Allemaal. "Ze vroegen me of ik dat zag zitten. Eerst schrikte het idee me een beetje af. Het is al zo lang geleden dat ik nog voor de klas gestaan heb. Maar ik zal enkel lesgeven op vrijdagvoormiddag en dat zie ik nog wel zitten. Na de kerstvakantie begin ik eraan."


04-12-2011 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem' wint Europese filmprijs voor beste ontdekking

'Adem' wint Europese filmprijs voor beste ontdekking


http://img585.imageshack.us/img585/2627/adem.jpg


'Le Gamin au Vélo' van de gebroeders Jean-Pierre en Luc Dardenne heeft op de uitreiking van de Europese filmprijzen in Berlijn de award voor beste scenario gekregen . Ook 'Adem', het speelfilmdebuut van Hans Van Nuffel, viel in de prijzen in de categorie beste ontdekking of nieuw talent.

'Le Gamin au Vélo' gaat over de 12-jarige Cyril (gespeeld door Thomas Doret) die in een kindertehuis geplaatst is en op zoek gaat naar zijn vader. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij kapster Samantha (Cécile de France). De prent was ook genomineerd in de categorieën beste film, beste regisseur en beste actrice, maar kon deze nominaties niet verzilveren.

'Adem' vertelt het verhaal van mucopatiënten Tom (Stef Aerts) en Xavier (Wouter Hendrickx). Beiden raken bevriend in het ziekenhuis, waar ze wachten op een longtransplantatie. De film haalde het daarmee van 'Atmen' van Karl Markovics, 'Michael' van Markus Schleinzer, 'Smukke Menesker' van Mikkel Munch-Fals en 'Tilva Ros' van Nikola Lezaic.

'Melancholia' van Lars von Trier heeft de prijs voor beste film gekregen. De prent, die gaat over het einde van de wereld en met acht nominaties de topfavoriet van de avond was, kreeg daarnaast ook de Europese cameraprijs en de prijs voor beste mise-en-scene.

Beste acteur werd Colin Firth voor zijn rol als de stotterende Britse koning George VI in 'The King's Speech', dat ook de People's Choice Award won. Het beeldje voor beste actrice ging naar Tilda Swinton, de hoofdrolspeelster in Lynne Ramsay's harde, maar ontroerende prent 'We need to talk about Kevin'. De Deense cineaste Susanne Bier kreeg de prijs voor beste regisseur voor 'Haevnen (In a Better World)', een film gebaseerd op een script van Anders Thomas Jensen.

Op het festival werd zoals gewoonlijk ook een lifetime achievement award uitgereikt. Die ging dit jaar naar Stephen Frears, die in het verleden onder andere tekende voor 'Dangerous Liaisons' en 'The Queen'. De Deense acteur Mads Mikkelsen werd gelauwerd voor zijn bijdrage aan de wereldcinema.


04-12-2011 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graf Oscar Wilde krijgt glazen wand en is nu kusbestendig

Graf Oscar Wilde krijgt glazen wand en is nu kusbestendig


http://img443.imageshack.us/img443/996/oscarwildemd.jpg

Het graf van de Ierse schrijver Oscar Wilde op het Parijse kerkhof Père Lachaise heeft een renovatiebeurt ondergaan. Opvallend: voor het graf is een glazen wand geplaatst om de tombe van de illustere dandy te beschermen tegen lippenstift van kussende bewonderaars.

Net als de laatste rustplaats van andere iconen is het graf van Oscar Wilde doorheen de jaren uitgegroeid tot een waar bedevaartsoord. Jarenlang bleef de tombe nagenoeg ongeschonden onder de toeloop, maar sinds 1985 moest steeds vaker graffiti verwijderd worden.
 
Om vandalen af te schrikken met torenhoge boetes besloten de nazaten van Wilde het door Jacob Epstein ontworpen graf tot historisch monument te laten uitroepen. Tot tien jaar geleden iemand op het idee kwam om zijn of haar roodgeverfde lippen tegen het graf te drukken. Het was het begin van een stortvloed aan kussen die het graf letterlijk bedekte onder lippenstift en het gesteente begon aan te vreten.
 
Met steun van de Ierse regering is het graf nu gerenoveerd en is een glazen wand aangebracht om zoeners op afstand te houden. "Mijn grootvader zou de aandacht geweldig hebben gevonden. De aandacht kwam de voorbije dertig jaar in de vorm van teksten en nadien lippenstift, maar nu moet kunst triomferen over aftakeling. Op een dag kunnen we de wand misschien opnieuw weghalen", zo citeerde de krant The Daily Telegraph kleinzoon Merlin Holland bij de onthulling van de opgeknapte grafsteen.


04-12-2011 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!